subota, 09.09.2017.

Čovjeku je logika nametnuta kao naredba i on se mora služiti umom što nije čisto zbog energije, a ne inteligencijom na čisto 100 %.

Tako je napravljen ustupak da se odbaci realno zbog relativnog. Po logici ništa se ne može uskladiti nulom kao po libeli.

Čovjek mora misliti, ovisiti, činiti pogreške uživati primitivno, posjedovati nešto što nije bitno, da bi se očuvala logika jer ako se to ne učini država se ne može održati niti sistem novca i zakona.

Navodim primjer stvarne potrebe tijela za destiliranom vodom i to 80%. Logikom se čovjeku brani da takva voda u prehrani, navodno nema u njoj kristalnih minerala i navodno je mrtva.

Jedino od destilirane vode tijelo oživljava svakog trenutka.
Infuzija, transfuzija, izrada lijekova, u tehnologijama i svuda gdje se traži savršeno čisto, koristi se destilirana voda.

Tu prestaju sve priče o čistoći, da se ne povrijedi logika i psihologija u cjelini prihvatljive zablude.

I tako gdje god uđeš da kupiš nešto, svuda ćeš platiti mrtvo.

Zbog profita ni ljekarne ne prodaju čistu destiliranu vodu, nego i tu nešto muljaju demineralizacijom jer im se to više isplati.

Kada je sloboda u pitanju da svatko zna razlikovati stanja i prirodne potrebe, čovjeku je glava isključena kao noju u pijesku.

To zato što se ne služi osjetilima i doživljajem, nego subjektivno osjećanjima preko ovisnosti mentalno.

Skidam kapu čovjeku za ograničenost, primitivizam, nasilje i neljudsko ponašanje, a to što što je on normalan, pametan i svjestan, sa logikom neka veže mački o rep.
- 19:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.