utorak, 07.03.2017.

GLAS I GOVOR

Pjevanje glasa pune oktave grlom i zatvorenim ustima, aktivirane su sve stanice tijela i to je prirodno jača sila od one što subjektivno djeluje iz želuca kada se nešto probavlja kroz organizam.

Ujedno se prekida logika govorom jezika, što je veoma bitno za inteligentnu vezu mozga, svih osjetila i realne objektivnosti svega u promatranju.

Kada dijete prvi put otvori usta da sisa, guta hranu ili govori, usta su postala bitnija od mozga i samim tim ugrožen je uzani prolaz kroz grlo.
Nije slučajno što se javlja knedla u grlu uvijek kada se prekida slobodno oživljavanje tijela.

Tko je navikao mnogo govoriti jezikom (a to većinski čini svatko), isključuje se iz znanja i služi logikom.

Logika se ostvaruje kalorijama od kiselina u probavi, čime se blokira krv i samim tim osjetljive stanice ostaju bez kisika. Naravno zbog toga je mozak i glava kao u drugom planu.

Napominjem čovjeku logika godi zbog manipuliranja, zato je gramatička terminologija jezikom potpuno suprotna od glasa.
Izgovaranje riječi jezikom i otvorenim ustima odlaze van tijela i to liči na laž. Pjevanjem glasa sa zatvorenim ustima direktno pomažeš održanje aktivnog oživljavanja tijela.
Od strane čovjeka sve jednostavno i prirodno je potisnuto u drugi plan ili uopće nije prihvatljivo. Njemu je stalo do kompliciranja logikom, jer onda lakše manipulira vremenom.
- 14:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.