petak, 30.09.2016.

ZNANJE

Na svaki način čovjek brani subjektivnu strukturu, točnije sve čime puni tijelo, od čega je materijalno ovisan, poslije sebičan.

Uživo iznutra u tijelu nema teoretske demagogije, vjere, morala ni sistemskog društva, nego je sve usklađeno preko fluida krvi i limfe, mekih i tvrdih tkiva.

Upravo kada nešto progutaš, tim materijalom direktno mijenjaš strukturu krvi. Stanje enzima krvi se prenosi na hormone life i dalje na osjetljive živce, žlijezde, čime se na kraju dešava ponašanje.

Osvježavanje ili ponavljanje života nije stvar logičnog mišljenja, nego znanja o potrebi gutanja čistih materijala što ne kvare krv i limfu nego popravljaju stanje.

Zato je na prvom mjestu u prehrani destilirana voda, neutralna u svemu, a onda cijeđeni sokovi od povrća i voća. Salate su dobar izbor, međutim u njima je višak celuloza što u probavi pregrijava organizam. Zato odbaci knjige, horoskope, crkvu i zakone, jer te sve to uvlači u metafiziku i živčanu napetost.

Od čistih materijala nema taloženja u tijelu i tako se održava imunitet i zdravlje.

Mučenje mišljenjem će uvijek biti ako nije čisto stanje.

Od logično očekuj najgore, a kada znaš uživo veća je šansa da ne činiš pogreške.
- 10:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 27.09.2016.

UŽIVO

Ajmo se složiti oko realnih činjenica, da se ne vezujemo za mišljenje, vjersko učenje, teoretsku demagogiju, za logično.

Tijelo osobe od krvi i mesa bez imena, brzinom prirodnih promjena uživo se samo ostvaruje. To neka nam bude kompletno znanje.
Širenje priče prelazi u filozofiranje i želje za nečim.

Prema tome jednostavno odbaci sve što mora ići preko nečega, jer prelazi u materijalnu ovisnost, gubljenje vremena, nesigurnost, brzo starenje, otimanje, sebičnost i nasilje na svaki način.

Socijalne potrebe su interes, međutim nemoj to povezivati sa tijelom što se uživo svakog trenutka održava vremenski sa svojim ograničenim prostorom, povezano sa prostorom svake prirodne pojave i svijetom u cjelini.

Razlikuj stanja, kao što to čini nula libele ili u svakom info sustavu.

Upravo neutralnost je volja i aktivna ljubavna radost.

Gutanje bilo čega uskladi sa poslom i prioritetno ne kvari uživo ponavljanje. To uživo se odvija preko strujanja fluida krvi i lime.

Vodi računa da stanje iznutra bude čim više čisto, jer onda nema blokade.

Iz djetinjstva su te podučavali da u svemu materijalno ovisiš i uživaš kao gospodin ili duša u raju, međutim to je u suprotnosti sa slobodnim samoostvarenjem.

Uopće nisi rođen zbog obitelji, crkve, države, firme ili bilo čega drugog i onda se drži toga.

Slijedi krug ponavljanja i vraćaj se u centar početka kada tebe još nije bilo.

Ti si samo subjektivni izrod kao mješavina sjemena majke i oca.

Genetske slabosti popravljaj jer je red da dijete bude bolje od roditelja.

Mrtve inovacije u bilo čemu blokiraju uživo samoostvarenje.

Život je stvarno i realno, zato uvijek odbaci logično.

Ako je nešto metafizika, očekuj da metastazira ako si ovisan od nje.

Zato samo prihvati fiziku jer u njoj lako kontroliraš čisto stanje.

Destilirana voda je provjereno čista, 80 % je već u tijelu i prihvati je u prehrani.
- 09:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 24.09.2016.

PROSTORNO VRIJEME

PROSTORNO VRIJEME

Bezuvjetno jedno nedjeljivo, samo što svugdje nije jednako čisto.

Čovjek je taj što uopće nešto istražuje. Međutim zbog svoje subjektivne strukture (metafizičko stanje), kao etalon, parametar, nultu točku ili stvarno, služi se nutrinom tijela imenom univerzum.

Kao što je tijelo univerzum za sebe prostornom ispod kože iznutra, tako je svaka cjelina univerzum za sebe i na kraju svijet.

U tom slučaju sve dimenzije prostornog vremena imaju lice i naličje.

Lice je stvarno slobodno, nenametljivo čisto bez ikakvih informacija, bez sila, svima jasno kao moć vakuuma. Upravo se radi o konstanti neutralnog vodika.

U prostoru nema ni jedne točke bez nekog elementa, što predstavlja realno informatičko vrijeme individualnih pojava u promjeni materijalnih stanja.

Tako je iz perspektive promatrača centar ili vakuum uvijek na suprotnoj strani kao nula libele, kao slika u ogledalu, kao sunce jasno svima.

Prostorno vrijeme kao hardver i softver računala, kao nula centra i sve druge perspektive bilo kog smjera.

Probaj biti neutralan prema svemu kao nekakva slobodna animacija živim tijelom.

Isključi grč živaca.

Važno je da krv i limfa kao fluidi tijela, ne nailaze na prepreke, jer se onda stanje organizma mijenja.

Ne dijeli glavu sa mozgom i trup tijela sa mudima na dnu, jer svuda treba biti jasno kao kad nešto 100 % znaš i ne misliš kao neku tajnu materiju.

Po teoriji i vjerskom učenju čovjek se služi demagogijom metafizičkog stanja, samo zato da bi mogao misliti i krasti vrijeme, kada uživa u materijalnoj ovisnosti.

Centar svijeta je sunce, a centar osobe je istina, moguća glasom u tjesnacu grla - fizički knedlom.

Sa istinom informatički možeš znati sve ako jasno postaviš pitanje glasom bez otvaranja usta. Knedla grla nepogrešivo daje jasan odgovor, jer je tvoj univerzum u direktnoj vezi sa svakim univerzumom svijeta.

Kao što je svatko tijelom živ, jednako može znati sve ako se ne pravi lud duševnim stanjem, jer je ionako sve isključivo fizičko stanje različite čistoće.


- 10:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 09.09.2016.

PUBERTET

PUBERTET

Mlada osoba uživo sve zna jer je čista.
Nametnutom taštinom, školskim programom, vjerom, moralom, teorijom, od nje se traži da sve prihvaća i misli logično.

Na taj način mora napustiti stvarno uživo i zato se tijelo vidno mijenja.

Inače pubertet je slika primitivnog odgoja mladog bića, kada na silu tjeraš tijelo da brzo stari, preko uživanja u materijalnoj ovisnosti.

Nitko to još nije u stanju promijeniti na bolje.
- 19:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 08.09.2016.

LOGIČNO I STVARNO


LOGIČNO I STVARNO

Na prvi pogled logično je kao umiljato janje (nije materijalno stanje), uvijek nedovoljno jasna slika nekakve tajne materije. Međutim logično u mislima čovjeka metastazira i postaje sila energije duše.
Otuda i metafizika, iako je u prostornom vremenu sve fizičko.

Čovjeku je logično nametnuto po rođenju. Zato se nitko ne služi inteligencijom, da stvarno zna kao realno.

Svatko prihvaća logično i to jedovoljan dokaz da nitko ne zna život nego misli i vjeruje u neko čudo.

Inače logično je tek toliko jasno kao slika pod vodom, kao san, kao kroz maglu, jer nema svedimenzionalnu strukturu kao realno.

Jednostavno odbaciš logično i odmah znaš stvarno.

Koliko prihvaćaš logično toliko si duševan, materijalno ovisan i sebičan. Ako si u rascjepu ličnosti, ne možeš dijeliti jedno prostorno vrijeme, samo možeš misliti.

Čovjeku je logično čisto stanje, međutim uživo stvarno njime se ne služi, jer je od subjektivne duševne strukture i misli. Onda se pitaš zašto čistunac stvarno nije čist.
- 18:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 07.09.2016.

DUH

DUH

Čovjek nosom mentalne glave dodiruje svašta jer je to izvodljivo logično, međutim uživo stvarno nije moguće, jer subjektivna struktura nije sastavni dio živog tijela, nego sila od probave.
Jedino kao na nuli ili u centru libele, glasom u grlu bez otvaranja usta, negativna sila dobije pozitivan smjer, a to je razumno stanje kada čovjek ne misli, kada ne ovisi logično, nego sve zna jasno.

Duševno stanje usporedi sa plamenom vatre i sa time nema šale.
Jednako u tijelu svatko dehidrira od duge probave viška mrtvog materijala.
U svakom slučaju netko je tako osmislio da čvjeka učini trajnim materijalnim ovisnikom, da se služi energijom logično umjesto znanjem onako kako je stvarno realno.

I tako čovjek brani negativno zbog čega su mnogi pod stalnim lijekovima ili u bolnici.
- 20:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA

Stvarno uživo iz mozga, točnije iz pinealne žlijezde hipofize, jasno razumno kap po kap život se ponavlja kao što znaš realno u prirodi.

Tko se služi nagonom sile iz muda, ima problem usporene krvi i neaktivne živce. Zato je potrebno vibriranjem glasnica grla pokrenuti zastoj izazvan probavom progutanog materijala.

Preusmjerenjem krvi prema mozgu oslobađa se nagon i aktiviraju tiroidne žlijezde. U tom trenutku prčišćena krv ulazi u mozak i tako se uspostavlja kružni tok, kako se to kaže inspiracija, volja ili ljubav.

Na taj način znaš da je tijelu od krvi i mesa najpotrebnija destilirana voda, jer je u prirodi elemenata i materijala savršeno čista, nema boju, miris niti okus. Za zdravlje tijela destilirana voda je kao sunce iz centra za svijetlost svijeta.

Čovjek osprava pijenje destilirane vode, navodno joj fale kristali minerala, no to je samo logična demagogija teorije, da se svatko drži u duševnom stanju, da za potrebe društva misli, da se proizvodi industrijski mrtva hrana i lijekovi, da čovjek u tome uživa, materijalno ovisi i ponaša se sebično.
- 20:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.09.2016.

PRIMITIVNO

Sve stvarno realno stanje van tijela za tebe je logično i relativno, zato što si tako naučen iz djetinjstva. Od roditelja, u školi, od crkve, svuda u društvu, teoretski govorom gramatičkog jezika, svi su tebi slični.

Za razliku od toga skoro ništa ne znaš o stanju iznutra. Stvarno bježiš od tog saznanja, imajući u vidu činjenicu što sve progutaš u jednom danu, koliko usporavaš probavu, koliko aktiviraš kalorije i koliko postaješ subjektivna sila nekakvom dušom.

Tako si ti navikao na materijalnu ovisnost i sebičnost, iako imaš 100 % materijalno tijelo, onako prirodno kako se kaže od krvi i mesa.

Sada i uvijek ti braniš negativno ili nečisto stanje iznutra. Braniš se što nisi u stanju održati čistu krvnu sliku, prirodan karakter, mirne otkucaje srca, jasno razumno stanje.

I tako ti misliš od kada znaš za sebe, iako još ne znaš od kakve si strukture.

Nije sporno imaš sva osjetila, međutim tebe vodi mentalni um, kao posebna glava iluminata vanzemaljca.

Temeljem takve pomračine psihe, proučavaš univerzum i to svijeta i naravno nigdje jasnog odgovora nema. Ujedno si zanemario svoj univerzum nutrine, jer znaš gutao si svašta i nisi čist.

Ponašaš se kao griješnik što neće priznati djelo i time mučiš sebe i drugo.

Primitivno je mnoge stvari skrivati u životu, jer to mentalno smeće puno smeta, stalno se ponavlja u mislima.

Tebi je neprihvatljivo da gutaš čisto radi krvi, imuniteta i zdravlja.

Uvijek polaziš od toga da uživaš u oduševljenju, okusu, da sve bude logično a nikada razumno.

Podršku imaš od većine sličnih i onda sve vas pozdravljam uživajte u primitivizmu.
- 14:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 02.09.2016.

MUŠKARAC I ŽENA

Muškarac i žena su neprijatelji i samo na temelju duše ostvaruju mentalnu privlačnost, isključivo iz koristi radi primitivnog uživanja ili posjedovanja.

Nije čudo što u njihovom partnerstvu nema povjerenja, nego se moraju vezati bračnim ugovorom.

Od kada zna za sebe, čovjek ugrožava ženu. Uvijek teži da ona njemu služi kao robinja.

Zato je muškarac filozof, demagog, vojskovođa, političar, svećenik.

U novije vrijeme primitivan muškarac i dalje uvlači ženu u neprilike. Prepušta joj uloge u društvu, jer ionako od toga nema perspektivu.
Društvo uskoro mora nestati i naravno muškarac će okriviti ženu.

Muškarac se uvijek plaši žene jer ona priordno razlikuje stvarno realno u razumnom ljudskom ponašanju, od logično u mišljenju i zato je drži u osjećanjima emocija.

Tako je žena postala neodgovorna i ne zna odgajati djecu kako je prirodno, nego sve ide po planu muškarca.

Ujedno ženi je muškarac nametnuo sva uživanja, posebno seksualno.

Žena je rob mjesečnice, inače prirodno ne mora mijenjati prijatno stanje progesterona za loš estrogen.

Ženi je nametnuto da bude romantična duša, da se oduševljava na svaku glupost, boju i krpicu, na nešto što nema veze sa životom, jer to muškarca uzbuđuje, njemu skače adrenalin i on ne razlikuje kako se ponaša.

Da bi udovoljila željama muškarca, žena ruši stanje imunitetnog progesterona i u stanju estrogena (kiseli sadržaj) nagriza rodnicu da ne izazove začeće u seksualnom odnosu.

Čista žena nema mjesečnicu, nije joj potrebna i ne uživa u seksu, nego je zdrava i slobodno se ljudski ponaša u miru srca bez osjećanja glupih emotivnih stanja izazvana energijom duše u kolapsu živaca i usporenjem krvi zbog sluzavosti.

Sve ovo što sam opisao, važi i za nametnuti pubertet, a to čovjek sve čini da bi svako čisto dijete postalo umišljeni poslušni iluminat ili sanjar društva. Sve to upakirano je vjerom u maglu, zakonima, kulturom, taštinom. Tako je pravda zamijenjena nasiljem, zato nemaš povjerenja, zato je suvremenost u svemu negativna, iako se sve dešava u prirodi izobilja elemenata i materijala, ništa ne fali.

Naravno fali red jer čovjek to ruši, samo iz njemu poznatih razloga.
- 20:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZNANJE U TRENUTKU

Jednostavno znanje u trenutku.....

Čovjek je subjektivna struktura, aktivan vodič tijela od krvi i mesa, samo sa energijom.

Zbog toga je materijalno ovisan izvan tijela. Nije slučajno što želi oduševljenje, uživanje ili posjedovanje.

Čovjeku ne paše boravak u mozgu, jer se odatle jasno i razumno upravlja endokrinim sustavom, organima i funkcijama.
Općenito glava ne nudi fizičku snagu i čovjek radije boravi ispod grla, no onda mora materijalno ovisiti.

Za tako nešto čovjek sam ruši volju, kao da mijenja smjer i u nastavku logično mislli želje. To je već psiho stanje, kao da dobije posebnu mentalnu glavu.

Nije slučajno zašto čovjek narušava mirno srce i umišlja strah? Zato jer osjeća dosadno stanje u univerzumu prostorne nutrine.
On radije želi izaći van tijela.

Strah je trenutačna promjena karaktera, međutim čovjek je još u tijelu, dolje u mudima i zato kažemo još uvijek ima nade da se vrati volji. U strahu su skrivene želje čovjeka za seksom.

Pohlepa je kada su misli van tijela i čovjek želi nešto dobiti i to samo radi zabave, nije bitna vrijednost.

Neiskrenost je posebno psiho stanje kada čovjek mislima traži krivca. Obično se radi o članovima obitelji, prijateljima, jer netko mora biti kriv da bi on nastavio umišljanje.

Sljedeća je mržnja kao potpuni gubitak ljubavi i volje. To je već grozno stanje, kvari se odnos, može doći do sukoba ili rata.

Najteži poremećaj karaktera je ponos, kao logična mentalna maska
ili obrana zašto čovjek sada nije uspješan kao nekada. Mnogi se ponose, međutim puno je onih koji se zbog toga guše u grlu.

Ovo je bilo u negativnom kontekstu zbog mišljenja čovjeka.
Suprotno tome volju je lako povratiti ako čovjek odbaci logično mišljenje, kao da promijeni smjer i iz muda (preko krvi) vrati se u mozak gdje je potpuno jasno, čisto i razumno stanje, gdje nema misli, nego zna sve stvarno realno.

Po teoriji, vjeri, demagogijom logičnog mišljenja, čovjek ispoljava svoju strukturu.
Većina se tako ponaša i na temelju toga je priznat nekakav standard normalnog ponašanja. Ujedno svatko na taj način logično pametuje, pravi se svjestan, drži do kulture, iako je sve to negativno.

Ono što je čisto i jasno stvarno je neutralno kao istina i svatko u svijetu to prepoznaje kao glas pune oktave bez otvaranja usta i govora nekim jezikom manipulativne gramatike.

Na temelju toga netko je osmislio teorije.

U punom krugu od 1 do 8 je glas, 9 je duh, 0 je neutralno, a logično mišljenje je nepotrebno, jer je upravo sve u prostornom vremenu isključivo fizičko na temelju čistoće informatičkih stanja.

Govor jezikom je potpuna manipulacija i najprije čovjeku služi da brani želje.

Tko je čist i ljudski se ponaša, njemu ne treba otvaranje usta da bi gutao duh, jer poslije ima problema sa mišljenjem i vraćanjem u čisto nulto stanje mira.
- 20:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.