srijeda, 07.09.2016.

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA

Stvarno uživo iz mozga, točnije iz pinealne žlijezde hipofize, jasno razumno kap po kap život se ponavlja kao što znaš realno u prirodi.

Tko se služi nagonom sile iz muda, ima problem usporene krvi i neaktivne živce. Zato je potrebno vibriranjem glasnica grla pokrenuti zastoj izazvan probavom progutanog materijala.

Preusmjerenjem krvi prema mozgu oslobađa se nagon i aktiviraju tiroidne žlijezde. U tom trenutku prčišćena krv ulazi u mozak i tako se uspostavlja kružni tok, kako se to kaže inspiracija, volja ili ljubav.

Na taj način znaš da je tijelu od krvi i mesa najpotrebnija destilirana voda, jer je u prirodi elemenata i materijala savršeno čista, nema boju, miris niti okus. Za zdravlje tijela destilirana voda je kao sunce iz centra za svijetlost svijeta.

Čovjek osprava pijenje destilirane vode, navodno joj fale kristali minerala, no to je samo logična demagogija teorije, da se svatko drži u duševnom stanju, da za potrebe društva misli, da se proizvodi industrijski mrtva hrana i lijekovi, da čovjek u tome uživa, materijalno ovisi i ponaša se sebično.
- 20:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.