subota, 20.08.2016.

ZNANJE

Kada su krv i limfa čisti, sve što progutaš direktno promjenu doživiš. Prema tome već stvoreni red i navika te tjera da ne činiš pogreške. U biti to je razumno stanje, ajmo reć nekakva nula mirnog ritma srca.
Na razini takve prirodnosti iznutra se odvija inspiracija u smislu motiviranosti i stalne volje. Onda nemaš nikakav umor.

Kada je krv čista osjetila su jako brza i reagiraš na sve, s tom razlikom što je srce potpuno mirno. Svaku reakciju kompenzira krv i limfa.

Primjer

Gel uložak za obuću i kako gaziš tako se mijenja i stalno je udobno.
Bez sumnje, bez mudrovanja, pametovanja, tijelo je 80 % destilirane vode i kada to pouzdano znaš, nije problem da prilagodiš materijal i način gutanja.
Usput trebaš ići za tim da ne otvaraš usta bez veze, da ne govoriš radi bla, bla, bla, nego samo kada te netko nešto pita.

Jedino ako drugome daješ upute ili prenosiš iskustveno znanje o čišćenju tijela i životu općenito, tada ne narušavaš red i volja daje ostaje.
Sve to je realno jednostavno za napraviti.
E sad u sklopu života je socijalno boravište i opće potrebe, sukladno mjestu gdje živiš.
Trebaš novaca za internet, struju, vodu, smeće, prijevoz, odjeću, obuću, za hranu i temeljem takvih potreba trebaš odabrati zanimljiv posao.
u biti trebaš biti umiljato janje da sisaš svaku ovcu slobodno.
Nije problem ni škola, ako znaš da ćeš diplomom doći lakše do posla.
Uvijek je fora čista krv, sve drugo u smislu tehničkih pitanja je drugi plan i kad koliko stigneš.
Trebaš doći do razine da stvarno ništa ne moraš jer si ionako živ.
Kada se kaže STVARNO NIŠTA, to znači slobodno tijelom koristiš svaki prostor i to ti nitko oduzeti ne može. Bilo gdje prostor tijela ispod kože je u prostoru zraka, sobe, možda u vodi mora. Nema veze prostor je konstanta, a sunce je centar tog savršenstva i svatko jasno vidi tu točku, po suncu se sve čisti u tom smjeru. Naravno do sunca ništa ne može doći jer je NIŠTA (vakuum vodika) već tamo. Ono što putuje odavde i sa svih strana prema centru, na putu zrači i čišćenjem se raspada, pa tako najlapljiviji helij najprije stigne do prostora mjeseca, kisik stigne i formira mars, dušik formira veneru, tako svaki element formira neko poznato nebesko tijelo ili zvijezdu. Posebno je zanimljivo razlaganje željeza i to putuje do mjesta sjevernjače (polarisa) i to je smjer sjevera i nagnutosti vrtnje zemlje u svemiru.
sve su to praktične materijalne stvari, stvarno i realno, ujedno i razumno jasno.

Nema ni malo prostora za logično mišljenje, za metafiziku psihe, jer je sve materijalno stanje u promjenama izazvanih od posebnih pojava.

Na taj način znaš da prostorno vrijeme kao JEDNO ne trebaš dijeliti na prostor i vrijeme, kao što ne trebaš dijeliti čovjeka od osobe, kao što su dan i noć jedna svijetlost, kao što su crno i bijelo potpune suprotnosti ali nisu boje. Čovjek je to tako imenovao, međutim svakako to treba označiti kako jest.
Crno i bijelo su kao jasno i nejasno, kao poznato i nepoznato, kao stvarno i realno, no uvijek jedno.

Čistoća odlučuje da li je nešto sa ove ili one strane nule, ako nju računamo kao što je sunce u centru svijeta.

Materijalno stanje uključuje sve info dimenzije. Suprotno tome logično nije nikakvo stanje, nego samo umišljena slika, u teoriji i vjeri iskorišćeno za manipulaciju i držanje čovjeka u stalnom mišljenju. Slično je sa kulturom, društvom, vjerom, sve je to negativno i manje više oduzima dah.
- 08:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.