petak, 19.08.2016.

ZAKON

Jebeno je što misliš da je pravda po zakonu države, a svi koji su zbog nečega bili na sudu, dobro znaju da je tamo najveće nasilje.
Čovjek političar telefonom daje nalog sudiji, a ti kao žrtva istjeruješ pravdu i nadaš se vjerujući u boga. Mnogima je tako cjeli život promakao.

Još gore je što gubiš zdravlje zbog novca, da za svaki slučaj budeš spreman potplatiti sve ono, kako se kaže zlu ne trebalo.

Da li smo tolike ovce?
Da li smo toliko pokvareni zbog cilja?
Da li sve to tako mora i dalje ostati ili valja nešto mijenjati?
Dokle više će sve biti logično u znaku evolucije i čekanja smrti?

Može li se realno stanje prihvatiti kao prirodno znanje?
Može li se prihvatiti istina zbog povjerenja.
Može li srce održati jednak ritam?
Može li mozak upravljati kako je prirodno, umjesto grča u mudima?

Naravno pojedinac ne može mijenjati društveni sistem, vjerska učenja, teoriju ili bilo što drugo, međutim jednostavno može biti čist jer je to samo prirodno i učinkovito.

Biti čist ne znači živjeti pod staklenim zvonom sterilno, nego imati zdravu krv i jaku limfu, zbog zdravlja i otpornosti prema infektivnim slabostima, prema mentalnim crvima.

Sve to ima veze sa gutanjem, sa ustima jer je ta rupa mnogo zahtjevna kada se otvori. Suprotna rupa anusa je blokirana grčem sfinktera i sebično zadržavaš izmet u nadi da ćeš iscijediti još koju kaloriju za energiju psihe.
Slično je i sa zadržavanjem mokraće, zbog grča prostate muškarca i cerviksa žene.

Destiliranu vodu ne piješ jer njome ne možeš uživati na okus. Teška je lužina i ne zadržava se u tijelu. Ujedno čisti sve mrtvo što tebi služi za energiju.

Mrtvo gutaš da bi čim više stvorio kiselo stanje, jer bolje fermentira i oslobađa kalorije, a onda moraš soliti i začiniti hranu, inače je ne bi mogao gutati.

Zato kupuješ lijekove da budeš duže vrijeme opijen psihom. Time se hrani tvoje mišljenje.

Razumno stanje ne želiš jer nije duže od trenutka.

Priču sam započeo izrazom jebeno i završavam time jebi se kako misliš, samo se nemoj žaliti da je drugi kriv što si primitivan.
- 10:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.