nedjelja, 14.08.2016.

ZNANJE

ZNANJE

Svaki materijal ili element u prirodi je vremenski kao sila u prostoru. Onda čišćenje se obavlja odavde, a ne iz centra sunca.

Kako?

Sunce u centru je moć jer je savršeno čisto svjetlo, nije ograničena svjetlost dana ili noći.

Kada se nešto čisti putuje prema suncu i tako helij završi kao struktura mjeseca, dušik završi kao Venera, Kisik završi u prostoru kao Mars. Tako svaki element završi kao strukturna grupa ili neko tijelo u prostoru i odande djeluje privlačeći novu silu iz prirode. To su utjecaji sa neba.

Još bliže suncu čisto je sve jača moć magnetizma, jer se približava strogo čist prostor, nestaju vremenske sile i u centru je vakuum.

Upravo svaki element iz prirode kada se oslobodi svoje sile, u centru sunca je savršeno čist VODIK.

Po teoriji namjerno je vodik svrstan kao kemijski element, što nikako nije točno, jer svojom izuzetnom čistoćom nema odlike vremenske sile, nego je strogo prostor, na čemu se sve održava.

Naravno potpuno mogu dokazati jasne činjenice što ovdje pišem.

Ne postoji pitanje na koje ne mogu dati potpuno jasan odgovor.

Zašto?

Zato što se znam služiti oktavom glasa istine. Znam dobiti odgovor na svako jasno postavljeno pitanje. To je slično kao kada znaš stvarno, kada znaš pin kodove za svaku informaciju.

Gdje sam to naučio?

Svakako iz knjiga nisam naučio ništa o životu, nego isključivo čišćenjem i odvikavanjem od pretjerane materijalne ovisnosti.

Ubrzao sam krv, smirio srce, pojačao limfu. Usput sam izgubio krvnu grupu, izgubio sam elektrolite u krvi, oslobodio osjetila, ne ovisim od teorije pet elemenata, nego svako stanje realno sagledavam jer su fizičke dimenzije u informatičkom smislu uvijek kao jedno neutralno prepoznavanje.

Za mene je logično ništavno i neprihvatljivo. Samim tim nisam više čovjek što slijepo vjeruje pravdi po zakonu. Nisam više onaj čovjek što ima svoje logično mišljenje.

Znam iskrica, varnica ili trenutak su jasno, a sve sporije od toga je manipulativno kao maska. Drugim riječima fora je percepcija a ne perspektiva u kojoj se gubiš kao guska u magli.

Znam duhom se sve maskira jer je to izrod iznutra u urođenoj strukturi svega što je stvarno.

Svjetlost dana ili noći je jednostavno analitično kao bijelo i crno, međutim psiha je van toga kao POMRAČENJE na razumno stanje.

Tako je čovjeku evolucija do smrti najlogičnija, zato je protiv revolucije znanja, zato je pored očiju slijep kada je u pitanju realno stanje.

Čovjek izvrće pojmove, jer tada logično ne znaš o kakvom se stanju radi.

Za RELATIVNO čovjek kaže relativnost i tako svakoga dovodi u beskrajno mišljenje bez odgovora.

Za STVARNO čovjek kaže stvarnost i to jest nekako logično, međutim nije jasno kao definirano znanje.

I tako kada čitaš bilo koju knjigu, u njoj je manje više gramatički sve složeno logično, međutim nećeš naći ni jedan valjani dokaz od jasnih činjenica.

I dokle to može tako?

Dok se ne očistiš, dok ne ubrzaš krv, živce i osjetila, dok ne aktiviraš mozak i smiriš muda, dok srce i organizam u cjelini ne budu jedno ritmičko ponavljanje života, bez napora, bez umora, jer čista krev i limfa sve prirodno postignu napraviti.

Fora je da ne uživaš primitivno, nego da živiš slobodno.

Fora je da nisi žrtva želja, nego da stalno imaš volju.

Fora je čisto stanje, a ne muljanje pod maskom teorije, vjere ili bilo čega negativnog.

Fora je razlikovati stanja, mrtvo i živo, negativno i pozitivno, čisto i nečisto, potrebu i ovisnost, slobodu i sebičnost, misli i znanje, osjetila i osjećanja, povjerenje i sumnju.
- 22:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.