petak, 05.08.2016.

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA

Zbog čega piti destiliranu vodu?

Svaka voda u prirodi je zasićena kristalima minerala i kao takva nije praktična za metabolizam, tim prije što tijelu treba aktivno živa struktura vode.

Filtrirana voda, demineralizirana ili bilo koja voda kupljena i skupo plaćena, nije učinkovita za zdravlje.

Destiliranjem voda prelazi u vodenu paru i hlađenjem svi elementi kao čiste plinovite strukture lako se vežu za kisik. Nova voda je aktivno živa, postojana i ne kvari se u dobro zatvorenoj posudi.

Destilirana voda najbolje pomaže u probavi. Kao živa struktura destilirana voda kisikom pomnaže stvaranje enzima u krvi i dalje se to prenosi na hormone limfe i naravno do svake stanice.

Drugo je pitanje zađto destilirana voda nije prihvaćena u prehrani.

Jednostavno ako svatko pije destiliranu vodu, taj će svakako jesti živu hranu i tada industrija trpi velike gubitke, što društvenom sistemu ne odgovara za održanje vlasti. Eto zato čovjek na svaki način odbija destiliranu vodu, iako je koristi u industriji lijekova, za infuzije i transfuzije, svuda gdje treba izuzetno čista voda.

Destilirana voda je revolucionarno pitanje i jedino se njome može odbaciti sve primitivno i negativno što čovjek čini u obrani uživanja preko materijalne ovisnosti.

Manje ili više svatko je bolestan, djeca su bolesna, sve je previše kemijski tretirano i zatrovano. Nano tehnologijama i bio inžinjeringom čovjek iz psiho ludila stvara svašta i to uvijek protiv sebe, jer je zbunjen, ne snalazi se, ne prihvaća realno stanje, nalazi se u živčanom stanju i njemu je svejedno što se dešava, samo da izazove smrt tijela. Otuda razne i čudne bolesti, otuda nepovjerenja u odnosima, mržnja i ratovi, krize, nesigurnost na svakom koraku.
- 08:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.