nedjelja, 03.07.2016.

FOTOSINTEZA INSTINKT MISLI

FOTOSINTEZA INSTINKT MISLI

U prirodi elemenata gdje su stalne promjene zračenja sila pojava, biljka se slobodno ostvaruje fotosintezom. Zato ne bježi ni od čega.

Životinja opstaje u životu instinktom.

Ljudsko biće može misliti stanja svih promjena. Misao je jasna samo ako je slobodna.
Realno svako stanje pri opažanju bebi je prirodno jasno i ona ne misli. Međutim zbog materijalne ovisnosti neizbježan je rascjep ličnosti, kada živo tijelo od krvi i mesa nosi dvojnika po imenu čovjeka. Taj subjektivitet je u nutrini, kao progutani materijal se probavlja i naravno misli čovjeka nisu slobodne, nego su negativne, izazvane tjeskobom.

Valja razlikovati pozitivno čisto stanje osobe i negativno nečisto stanje čovjeka. Sa slobodnim mislima nevidljivo stvarno doživljavaš od realno što osjetila opažaju.
Sa mislima u želji od negativnih misli samo možeš osjećati emocije, a to su nejasne informacije neaktivnih živaca.

Kada krv uspori zbog viška kalorija, otežana je skrb stanica kisikom i to izaziva nejasno stanje. Čovjek rado koristi to stanje jer misli tako krade vrijeme od života za uživanje. Međutim jednovremeno zbog toga kasni i stari. Kada stanice tijela nisu aktivne, neizbježna je dehidracija i svaka bolest, zar to nije starenje?

Za pozitivno u životu bitno je materijalna istina. Negativno je uživanje u materijalnoj ovisnosti, na razne načine, oduševljenjem, posjedovanjem.

Od suprotnosti kao što su noć i dan, crno i bijelo, jasno znaš i učiš samo ako si neutralan između krajnosti, kao nula u centru libele. Stalno na negativnoj strani čovjek umišlja boje i tako se gubi u duševnoj magiji slijepih osjećanja.

Zbog gutanja bilo čega čovjek najprije misli strah. Za drugoga je to pohlepa. Treći misli neiskrenost, Četvrti mržnji peti ponos. U svakom slučaju negativne misli ruše karakter gravitacije spirala gena u krvi i ponašanje mora biti čudno, primitivno, posebno, što nije ljudski niti razumno.

Gdje nema pozitivnih misli nije moguća kreativnost niti povjerenje. Međutim čovjeku je više stalo do interesa i karijere.

- 22:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.