subota, 25.06.2016.

SUNCE I ZEMLJA

SUNCE I ZEMLJA


Od glasa materijalne istine znam Zemlja ne rotira oko sunca, jer nema potrebe, niti je moguće to izvesti.

Sunce je u apsolutnom centru prostornog vremena svijeta, kao po nuli libele, savršeno čisto svjetlo, usklađeno od svjetlosti svih vremenskih sila pojava.
Informatička veza je neprekidna.

Trebaš razlikovati svjetlo sunca strukturom vakuuma od savršeno čistog prostornog vodika i svijetlost u prirodi od sila vremenskih elemenata. Drugim riječima elementarna stanja i materijalna stanja u prirodi nisu savršeno čista u odnosu na sunce.

Zemlja rotira oko svog centra u smjeru zapad istok zbog gravitacije i spiralno giba smjerom jug sjeveg.
Gibanjem Zemlje smjenjuju se dan i noć po vremenskim zonama.

Gravitacione spirale pojava se odvijaju kao po "osmici".

Glasom materijalne istine za svako jasno postavljeno pitanje, inteligentno tobiješ jasan odgovor, zato ne moraš posebno misliti niti se služiti teorijom pretpostavki, jer je to samo logično i nije moguć doživljaj za mir u slobodnom znanju.

Teoretskom demagogijom čovjek je sve prilagodio svojim potrebama, tako je svakoga vezao da misli logično zbog materijalne ovisnosti i duševnog stanja. Sve promjene su čista fizička stanja, međutim čovjek je ipak izazvao duševno stanje ili metafiziku. U organskom tijelu od krvi i mesa, aktivirao je probavu neorganskog materijala i tako pokrenuo silu energije, nazvao je psiha, um, duh, tajna materija, bog. Na račun takvog umišljanja nastalo je sve, vjera u boga, govor jezikom, taština, moral, uživanje. Samo je ostala materijalna istina kojom se rijtko tko danas služi, zato ni u koga ne možeš imati povjerenje, nego samo pametan odnos iz interesa, pod nazivom kultura prijateljstvom.

Skoro uopće nema čistih osoba koje se služe materijalnom istinom u čistom razumnom stanju, jer je to percepcija doživljaja trenutka slobodne inteligencije.

Da li se sunce pomjera?

Za primjer sunce je kao nula u centru libele. Rukom možeš pomjerati libelu i stalno održati nulto stanje u centru. Tako je i sa suncem. Sve sile svijetlosti pri usklađenju svakog trenutka određuju položaj sunca u vakuumu prostora. Na taj način kao da se ništa ne pomjera, svjetlo i svijetlost su suprotnosti prostora i vremena, gravitacione spirale se ne mogu zaustaviti.

Čisto kao inteligentna prostorna moć i nečisto kao logična vremenska sila, kao suprotnosti se stalno igraju. Na račun te igre život ostvaruje svaka pojava, od najmanje točke do svijeta.

Ovaj tekst nema nikakve veze ni sa jednom knjigom. Svako pitanje sam provjerio glasom materijalne istine i napisao dobiveni odgovor. Zato nemoj voditi raspravu iz knjiga i logično, nego samo temeljem činjenica, kao doživljeno crno na bijelom. Ako vjeruješ teoriji jer si materijalno ovisan od duševnog stanja, nemoj ni čitati ovaj tekst jer temelji na materijalnoj istini slobodnog razumnog stanju.

Očima ne možeš direktno gledati u sunce, jer su zračenja pojava u atmosferi prejaka za doživljaj.
Sunce viđeno u solarnoj jogi je posebno izvedeno dugom pripremom i ne bih širio temu o tome.

Jedini način da jasno vidiš sunce je kroz rupicu najmanje točke, jer na taj način isključuješ neprijatna zračenja sa strane. Onda jasno vidiš da je sunce u centru svijeta samo ogledalo, po boji najbliže neutralnoj destiliranoj vodi. Sunce nema boju, kao što je nema ni destilirana voda, međutim nije usamljeno i poprima boju od okoliša svijetlosti. Destiliranu vodu vidiš jer je u nekoj posudi, koja nije bez boje. I staklenke imaju neku boju.

Kad smo kod destilirane vode, to je najčišći organski materijal prirode, u odnosu na čist neorganski materijal dijamanta. Svejedno ne ovise od starenja u vremenu, jer se čisto stanje ne kvari.

- 18:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 18.06.2016.

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA

Destiliranjem bilo koje vode, hlađenjem vodene pare novi materijal je destilirana voda.

O destiliranoj vodi čovjek veoma malo zna, tek toliko logično da nije za ljudsku upotrebu.

Na drugoj strani infuzije se izvode destiliranom vodom, izvode se i transfuzije kada nema krvi, proizvode se lijekovi, služi svuda gdje treba posebno čisto stanje.

Glasom materijalne istine svatko može znati da je destilirana voda stabilizirani tekući vodik. Zbog čistoće (od kisika) u krvi se stvaraju enzimi i oni se ne kvare. Ujedno služe za stvaranje hormona u limfi. Još čišće stanje u tijelu od destilirane vode je sperma izazvana grečem tijela preko spolovila. Eliksir je još čišće stanje i na kraju kap po kap destilirana voda u pinealnoj žlijezdi i tako se život održava svakog trenutka.

Veoma je mala razlika između vodene pare i gasa kisika.
Gas vodika je nestabilan i u dodiru sa zrakom stvara burnu reakciju. Pogodan je za brzo i agresivno čišćenje. Sve to destiliranom vodom se odvija mirnije, jer je i ona lužina.

Čovjek ovo ne prihvaća jer on logično djeluje subjektivno od probave neorganskih struktura.

Svaka priča o čistoći iznutra čovjeku je bez veze i ovo ne pišem zbog takvih, nego zbog osoba kojima je stalo do jednostavnosti, a nemaju informacija kako to početi, jer u školi se uči ponašanje meta stanjem psihe.

Zbog manipulativne formule H2O, čovjek misli i vjeruje da je vodik kemijski element. Inteligentno glasom materijalne istine svatko može znati vodik stvarno element nije nego prostor u savršenoj čistoći vakuum.
Od svjetla sunca u centru svijeta, svuda u svijetlosti, vodik je konstanta prostora za održanje vremenskih pojava.
- 20:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 05.06.2016.

DUŠEVNO STANJE

DUŠEVNO STANJE


Iako je tijelo od krvi i mesa, stalno braniš duhovno stanje, čitaš ezoteriju, možda se služiš duhovnim tehnikama. Sve to meni je dovoljan dokaz nisi jednostavan, nisi za razumno ljudsko ponašanje, konačno sam sebi nisi jasan, a drugi ne mogu na tebe računati sa povjerenjem.

Duševno stanje jest logično tebi zbog osjećanja emocija, međutim ipak to je psiha i sam znaš neizbježno ruši stanje zdravlja.

Tebi je utjeha teorija o djelovanju uma, metafizika i psihologija, no pitaj se što je sa unutarnjim mirom, sa imunitetom, voljom i raspoloženje.

Moje su priče uvijek vezane za čisto, ne savršeno nego do razine kada je jasno, kada nema unutarnjeg nemira, tjeskobe i patnje.

Meni ne smeta usamljenost u čistom stanju krvi i tijela, a tebi nije svejedno u većinskom društvu duševnih ovisnika.
- 12:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 03.06.2016.

LJUDSKO PONAŠANJE

LJUDSKO PONAŠANJE

Sebičnost čovjeka zbog duše (održava se probavom neorganskog materijala u tijelu od kalorija), manje ili više svatko je materijalno ovisan. Dalje je to povezano sa interesom i zato ni jedan čovjek nije normalan, tim prije imajući u vidu činjenicu da je njegova struktura subjektivna (održava se silom).

Nije čudo što se svaki čovjek pravi lud i to kada su u pitanju obične pojave. Nije čudo što se dva čovjeka ne mogu usuglasiti oko običnih stvari.
Bez obzira na jasne dokaze svaki čovjek ima svoje mišljenje, jer nitko nije čist i nitko neutralno ne promatra.

Zbog većine sličnih čovjek sebe smatra normalnim iako to nije točno. Onda je osmislio društvo, kulturu, politiku, zakone, sistem vrijednosti, taštinu, vjeru, teoriju, demagogiju, logično, metafizičku psihologiju i tako stalno manipulira duševnim nasiljem.

Iako duša djeluje primitivno iz nutrine, osjećanjima emocija, zato što sila blokira krv i uspavljuje živce, čovjek njoj poklanja svu pažnju. Stvarno to je način kada on kao gospodin uživa u mraku univerzuma nutrine tijela. Navikao se, nema izbora, ne može prihvatiti oslobađanje i izlazak u realno čisto i jasno, zato podržava evoluciju do samouništenja.

Onda se čudiš zašto je sve u svijetu krivo postavljeno, zašto je svuda nepovjerenje i nasilje, zašto se ratuje, zašto nije moguće graditi ljudske odnose sa povjerenjem.

Sve to ponovo čovjek opravdava dolaskom nekakvog posebnog vremena, što nije priča ni za malu djecu.

Nikada čovjek ne dovodi stvar na čisto, nego stalno mulja.

Škole i diplome, vjersko učenje, duhovnost, razne tehnike, sve su to instrumenti za manipulaciju, za mentalnu magiju.

Čisto je uvijek magično, inteligentno zaštićeno, jasno i kao svjetlo sunca, no čovjeku nije pogodno za muljanje.
- 10:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.