petak, 27.05.2016.

LJUBAV

LJUBAV

Čovjek nikada nije u stanju ljubavi, nego je misli i mašta kako to dobiti od druge osobe ili je dati.

A ljubav jednostavno to nije, nego samo stvarno u tijelu.

Recimo poljubac dvije osobe nije ljubav, jer su dva tijela u pitanju.

Ljubav je stanje praznog želuca i crijeva, kada se vlasulje direktno ljube i pri tome oslobađaju posebnu vodicu kao eliksir u ustima. Od eliksira tijelo živi prirodno i slobodno.

Drugo je pitanje aktivnosti tijela i potrebe za vodom i hranljivim tvarima.
- 16:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJALNA OVISNOST

MATERIJALNA OVISNOST

Kao rupa u zakonu, kao crna rupa zbog nečiste duše.

Da li postoji rupa u životu?

Nešto pišem kako je čovjek stalno podložan dobitku i sve čini iz interesa, zbog sebičnosti i materijalne ovisnosti, zato se prema životu nerazumno ponaša i sve čini zbog evolucije do smrti.

Temeljem navike na rupe u zakonu, čovjek logično, ali ne ljudski razumno, primitivno koristi rupe u životu, uvijek protiv sebe.

Rupe su usta, anus i spolovilo.

Usta su na glavi, vidljiva svakome, zato čovjek kulturno guta svašta (najviše mrtvo), no sve je tako osmišljeno da izgleda lijepo. Sadržaj materijala za gutanje nije bitan, točnije važno je čim više kalorija za energiju duše.

Ono što čovjek guta na usta, ne može se sakriti kada se izmetom izbacuje. Toga se čovjek srami i tu radnju izvršava u toaletu.

Rupa spolovila čovjeku služi za seksualni odnos, jer u tome čovjek vidi dobitak i uživanje u orgazmu, no primitivan je zbog izbacivanja sperme.

E sad, sve što čovjek proguta u jednom danu, izmiksaj i popij kao sok, nema veze da li je slano, gorko, kiselo, meso, šećer ili bilo što drugo. Znači takvo gutanje ne ide. Bez obzira kojim se ritualom gutanje izvodi, kako se aranžira hrana na tsanjuru, jedno je sigurno, u trbuhu su to već splačine. Čovjek to nikada neće prihvatiti iako su činjenice potpuno jasne.

Čista osoba se ne bavi crnim rupama, slobodno se ponaša i guta samo ono što organizmu tijela treba za dobru krvnu sliku i zdravlje.

Struktura čovjeka je toliko primitivna i duševna, kao kada vatra gori i plamen nestaje, a samo ostaje malo pepela. Pogan je čovjek u svemu i nije praktično njemu posvećivati pažnju, jer što god napišem on se brani, skriva, ne prihvaća činjenice za realno, vjeruje u logično. Tako se ponašaju materijalni ovisnici.
- 16:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.05.2016.

PSIHO MAGIJA

PSIHO MAGIJA

Sve stvarno realno u prirodi elemenata, materijala i pojava, slobodnom promatraču bez posebne namjere u trenutku dokaz i doživljaj, samo čovjeku nije, jer je on maher, demagog, mađioničar, genijalac jer za sve navedeno vjeruje i misli da je samo logično relativno.

Čovjek boravi subjektivno u osobi i kao da se skriva u svemu što je neorgansko, što ne pripada tijelu od krvi i mesa.

I onda se pitaš zašto se skoro svatko ponaša neljudski i primitivno, umjesto razumno i jasno kao po danu, u svemu vidi noć i eto njemu razloga da sanja sa otvorenim očima.

Jednostavnost životne igre je u suprotnosti, kada se mir i jasno postižu svođenjem stanja na čisto, kao na nuli libele, jer su tog trenutka u toj točki sve sile smirene, a pojava pokazuje skriveno i inteligentno lice moći.

Ništa nije misteriozna tajna materija, no vidiš čovjeku za svoju iluziju upravo to treba. Kalorije kao struja blokiraju organizam tijela, međutim čovjek sve čini da boravi u tom duševnom stanju, jer samo je psiha magija, čista stanja su jednostavno magična u zračenju.

Tijelo od krvi i mesa građeno od prirodnih materijala i tako se slobodno samoostvaruje, ne može biti meta stanje, no čovjek maher za iluziju sebi priređuje sve logično čega nema, jedino možeš misliti kao u snu.
- 17:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 24.05.2016.

MATERIJALIZAM

MATERIJALIZAM

Prostorno vrijeme u prirodi elemenata stvarno i realno su svi stvoreni materijali kao živa i mrtva priroda.

Sve je slobodno gdje čovjek nije umiješao prste. Od pronalaska vatre čovjek je razvio um i novim tehnologijama počeo stvarati razne materijale, postojane i teško razgradljive, kao beton, staklo, asfalt, metali i mnogo toga još.

Od mirnih tokova u prirodi čovjek je stvorio nasilje, jako izraženo u našoj suvremenosti.
Prema materijalnoj prirodi čovjek je sebičan, u posjedovanju, uživanju, oduševljenju, zato je materijalno ovisan.

Na svaki način čovjek brani sebičnost, taštinom, vjerom u boga, zakonima društva, kulturom, politikom. Sve se svodi na materijalno bogatstvo i energiju za dušu.

Kroz sebičnost čovjek je maskiran idejama i jedini put u životu vidi u karijeri, bez obzira što je negativno.

Sebično = psiho stanje

Zbog sebičnosti čovjek nije u stanju prihvatiti čisto i tako sam sebi oduzima inspiraciju.
Ujedno je sklon kupiti ljubav, što je krajnje primitivno.

Najbolji materijal prirode protiv sebičnosti je destilirana voda, jer je savršeno čista, brzo se probavlja i njome čovjek ne može manipulirati.

Međutim čovjek odbija destiliranu vodu, jer ako je prihvati u prehrani, sve drugo u vezi navika ovisnosti mora odbaciti.

- 10:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.05.2016.

LAŽI


LAŽI


Sve manipulacije čovjeka bez izuzetka, kako se to kaže držale su vodu, što zbog vjere, teorije, morala, duhovnosti, uživanja.

Međutim prihvaćena je destilirana voda u prehrani i sve se mijenja. Savršeno čistu vodu ne možeš zadržati u tijelu, samim tim nije čovjeku pogodna za manipulacije.

Ono što se zove čisto, što čovjek ne prihvaća, sa destiliranom vodom je dokaz vraćanja prirodnim potrebama.

Sve vas pozivam odbacite gluposti koje se kriju iza pojmova duša, duh, um i sve druge primitivne gadosti što nemaju nikakve veze kada je u pitanju stvarno realno, kao doživljeno čisto i razumno jasno, bez psiho stanja metafizikom, koja je tek toliko logična, da se djeluje na primitivne sebičnjake i materijalne ovisnike.

Ono čime čovjek puni tijelo, nazovi našim poznatim imenima, kao neorganski materijal i tada je veća šansa da se izbjegne manipulacija, jer svatko zna kakva su stanja materijala u prirodi.

Koliko god da je nešto udaljeno od tebe, ne može biti sastavljeno od nepoznate materije, jer u prostornom vremenu sve je poznato kao na dlanu, samo ako redom analiziraš činjenice, svođenjem svega na nulu kao kod libele ili u matematici.
- 19:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 21.05.2016.

BOJE

BOJE

Naviknut na boravak kao subjektivitet u tami tijela, čovjek ne prihvaća bijelo i crno, jer te suprotnosti ne može misliti, realno su jasno definirane kao dan i noć.

Zato želi nijanse u bojama jer ih može misliti, iako uopće nisu jasne zbog valne bliskosti u spektru svijetlosti. Boje su fantazija iz zone sumraka, a to paše duši.

Suvremene tehnologije sve rade u bojama i to sa čim većom rezolucijom, jer je to čovjeku primamljivo.
- 21:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SUNCE

SUNCE

Svakoj osobi bez izuzetka, sunce stvarno treba jednako biti doživljaj inspiracije za savršeno čisto u životu. Sunce je svakome direktna veza i kao svjetlo je dokaz da nije energija.
Svjetlo = apsolutno čisto, inteligentna moć vakuuma bez info sila, zbog položaja u centru, jer nema gravitacionu spiralu, kao na primjer pojava u perspektivnoj periferiji.

Po teoriji čovjek pretpostavlja da je sunce izvor energije i to je najveći biser manipulacije.

Kad čitaš ovaj tekst i ti si logično u dilemi, jer ne možeš vjerovati da je to tako.

Kao što nisi u stanju razlikovati čovjeka od osobe, tako ne uviđaš razliku da je sunce svjetlo, a sve ostalo svijetlost. Svjetlo je savršeno čisto, a sve ostalo je pojavna svijetlost sila zračenja za oslobađanje. To je vrijeme od vrijeme od centra do pojave.

Upravo što svatko ima slobodno mišljenje o suncu, održiva je teorija relativnosti, vjera u magiju i stvarno realno čovjek negira, jer je ionako duh u životu.

Na putu stvaranja svaka pojava privlači ili odbija nove informacije, tako se njeno stanje čistoće mijenja svakog trenutka. Put stvaranja je u vidu osmice, iz centra ponovo u centar.
Tako su prostor i vrijeme jedno usklađivanje, a centar kao nula libele, sloboda bez info sila i naravno bez pojava.

Inače pojave su održive zbog prostornog vakuuma, a to je vodik.

Čovjek sve to negira na svaki način djelovanja. Postojanje je čovjeku uvijek logično i tajna materija.

Radi potpune manipulacije navodno postoji stvoritelj svijeta i dato mu je ime bog. U tom slučaju čisto i nečisto su samo energija i zato je sve relativno. Zato je doživljaj negiran, zato su samo prihvatljiva osjećanja emocija.

Negirano je realno fizičko stanje, a prihvaćeno metafizičko mučenje kao kroz tamu, tek toliko sa ravnim slikama kao u snu, bez svih dimenzija.

Umjesto osobe sa osjetilima i razumno jasnog doživljaja, čovjek subjektivno vodi životnu igru, no to je samo mentalno, kad spava tijelo ionako stvarno radi svoj posao uz čisto iz centra moći kao vodiča.

Slobodno gledam u sunce i najviše što se mogu približiti centru je perspektivno promatranje iz jedne točke, a tada je kugla sunca kutnog promjera 180 km. Ono što ne vidim je druga polovica još toliko i sve to skupa je 360°. Na Google se to panoramsko snimanje dobro vidi zbog svih perspektiva kamere.

Život i sve stvarno je potpuno jednostavno, no ne bih još o svemu tome pisao, jer se čovjek pravi lud kada je realno sa jasnim činjenicama u pitanju.

Nisam nasilnik i ako je netko zainteresiran za moja iskustva, može se javiti slobodno za još bliža objašnjenja.

Tko živi da bi uživao, ne može ostvarivati doživljaj percepcijom trenutka nulte točke libele, jer ima usmjerenu pažnju na mišljenje i kao po pravilu nešto posebno želi, suprotno životu. On na silu negira realno i zato je uskraćen za stvarno, zato se mora zadovoljiti onim što je samo logično kao nedovoljno jasna materija.
Inače svaki informatički materijal lako možeš analizirati potpuno i svakako nema tajni.
- 21:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.05.2016.

KAKO KRV UBRZATI

KAKO KRV UBRZATI

Puno je razloga zašto krv nije prirodno čista, zašto je sluzava, zbog čega su zastoji?
Najprije stanje krvi ovisi od progutanog materijala, onda od pretjerivanja u hrani, od lošeg izbora, od uživanja u okusu, od predrasuda, od vrste aktivnosti tijela i mnogo toga još.
Ne možeš dodirivati krv kao kožu.
Tijelo je prirodno oblikovano da bude funkcionalno.
Ako biraš vodu i hranu onako kako je prirodna potreba, direktno popravljaš zdravlje.
Ako realno stanje svega oko sebe prihvatiš za vodiča, svakako ćeš bolje znati sve o životu.
Krv djeluje na sve stanice tijela, no jednako tako i stanice pomažu ili kvare stanje.
Sva krv prolazi kroz grlo i tu se najbolje možeš približiti; vodiš računa što gutaš i pjevanjem glasa direktno ubrzavaš proces čišćenja krvi i limfe u tiroidnim žlijezdama. Vibriranje glasom praktički aktivira sve stanice.
U svakom trenutku sjeti se ovog teksta i pjevaj bilo koji glas, čim jače i ne otvaraj usta. Samim prisustvom u toj radnji sila psihe se preusmjerava točno kako struji krv, što je važno da se organizam povrati miru, nultom karakteru i osoba nastavi razumno se ljudski ponašati.
Vođenjem krvi direktno pomažeš sve procese, posebno osjetljive živce, žlijezde, sve funkcije i organe.
Zbog svega danas se živi kaotično, no individualno ipak možeš mnogo troga učiniti za zdravlje, ako ti je uopće do života stalo.
Znam socijalne potrebe danas kao noćna mora kvare svakome raspoloženje, gubiš volju i povjerenje u sebe. Još ako nemaš posla, ako si dužan, ako imaš neslogu u obitelji ili bolest, stanje je još teže.
Međutim priroda kao prostorno vrijeme, kao svijetlost zračenja svih pojava, tebi nudi izbor i biraj ono što ti najbolje paše.
Nemoj čekati da ostariš da bi nešto mijenjao na bolje, jer se sa godinama kvari stanje tijela.
Za krv znaš da je komplicirana, međutim jednostavno je nju održavati u prirodnoj formi. Koliko god da je krv pokvarena, za desetak dana može biti kao nova.
Kako?
Gutanjem čisto i odbacivanjem što nije dobro krvna slika se dovodi u optimalno stanje, čime se popravlja genetska struktura, čime nekvarljivi enzimi aktivnom osmozom prenose čisto na hormone limfe.
Od krvne slike ovisi sve, volja, radna aktivnost, jasnoća, jednostavnost, neovisnost i čim veća sloboda prema svemu.
Mnogi kontroliraju krvnu sliku u laboratoriji i to nije potrebno. Od analize krvi se uplašiš, a onda gutaš mrtve lijekove, čime se stanje pogoršava.
Čisto je ipak prirodno, najbolje i jednostavno. Ne mučiš se od gladi, nego biraš samo ono što je organsko i tijelu potrebno.
Realno se i znanje popravlja. Malo po malo postaješ manje ovisan od teoretskih preporuka, od vjere u nešto. Ujedno sve loše od roditelja u genima sam popravljaš.
Osjetljive gene možeš popraviti već sada, samo budi odlučan u tome. A odlučnost je moćno povjerenje u sebe kada ne dopustaš loše vođenje od psihe.
E sad uživanje?
Slažem se navikao si uživati u mnogo čemu i nije dobro. Od sada dalje predaj se čistoći jer to je iznad primitivnog uživanja. Umjesto strasti postani bistriji, jer čisto se samo brani u životu.
Mnogi ishitreno kažu ne bih mogao mijenjati loše navike ili kažu nemaju vremena za to ili nalaze mnoge razloge.
Znam sigurno život je uvijek na prvom mjestu, a kada si živahan i socijalne potrebe žeš riješiti u mjeri kolike su prirodne potrebe.
Kada se posvetiš čišćenju, nisi više megaloman, jer dobitak vidiš u oslobađanju od materijalne ovisnosti. Sebičnost koja te prati zbog duše, polako nestaje jer čistom ne treba ništa posebno.
I tako kad se navikneš na čistu krvnu sliku, nećeš više sebi dopustiti ruski rulet i životnu igru na sreću, nego ćeš aktivno brinuti o zdravlju.
Fora je biti u životu i naučiti sve, jer to oslobađa od straha, od neizvjesnosti, od primitivnih želja.
Malo sam pričao sa sobom i pisao ovaj tekst, valjda i tebi može biti od pomoći, ako ništa drugo da prihvatiš činjenice.
- 20:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 04.05.2016.

MISLI


MISLI

Sve što si progutao (organsko ili neorgansko) djeluje informatički, sve dok ima energiju održanja, a onda traži još i ti ponovo gutaš jer je navika stvorena.

Ako gutaš čisto i brzo probavljivo, kao destilirana voda, ne moraš misliti, jer od konstante gravitacije spirale gena (karakter), inspirativno ostvaruješ povjerenje u samoodržanju tijela od krvi i mesa.

Društvo ide za tim da čovjek čim više misli i tako se stvaraju duševni idioti, genijalci, iluminati, kristalni umovi. Ujedno proizvodi se namjenski mrtva hrana, sa čim više mjehurića, jer tako se bolje cijepa ličnost.

Duša treba uništiti tijelo i razumno ljudsko ponašanje dovesti u subjektivno mentalno stanje materijalne ovisnosti i uživanja. Teoretski se to pravda evolucijom i čovjek u to vjeruje i brani.

Inače čisto iznutra ne misli, ne pamti, ne planira, ne sanja, nego stvarno realno doživljava sve.

Svatko kaže "ja mislim" i tako laže ispod maske skrivenih želja.

Čista osoba kaže "znam crno i bijelo i sve između", jer je realno kao info činjenice.

- 20:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODA

SLOBODA

Budan si i nešto misliš.
To što misliš nije jasno, no tebi je logično i dalje u tome ostaješ.

Za jasno razumno trebaš prihvatiti i ući u to stanje. Problem je neorgansko subjektivno mentalno, nisi u stanju odrediti mjesto i vrijeme.

Sloboda je nešto posebno, nije stanje, nego neutralno kao vakuum, kao nula nekog sistema, kao libela u centru kao veza između objekta i slike u ogledalu. Predaj se slobodi, informatički nestani, jer ionako imaš rascjep ličnosti (organsko tijelo i neorganska duša).

Kako se to radi?

Misli dovedi na nulu; to nije jednostavno, slično je ako sebi gledaš oči u ogledalu i ne možeš se povezati, jer zbog duše nisi čist.
Prirodno možeš gledati u sunce, bilo kada onako nepripremljen, no trebam ti pokazati kako ćeš ostvariti koncentraciju za to (kako ćeš trenutačno osloboditi intelekt i odustati od misli).
Solarna joga je tehnika i samim tim nije jednostavno za svaki trenutka u životu, zato malo tko se time bavi.

Percepcija je inteligentna moć potpune predaje, jer samo tako stvarno realno doživiš u svakom trenutku prihvaćanja takve igre.
Zanimljivo je što nulom kao kursorom po ekranu, kao žiroskopom možeš ući u svako stanje i znati što se sada dešava i što je bilo. Inteligencija nije za magijsku budućnost, zato je besmisleno predviđati promjene zbog djelovanja sila. Ako je nešto čisto i slobodno sada, već sljedećeg trenutka ne mora biti.

Sve to još je jednostavnije knedlom u grlu; ako si na nuli knedla ne upozorava na opasnost zbog promašenog smjera, ako nisi knedla bezuvjetno reagira. Dalje ostaje na tebi da li ćeš postupiti kako stvarno realno jasno razumno vodi.

Zbog usklađenja prostora i vremena (točke i trenutka), izražavanje jezikom nije logično niti gramatički, nego nastavak glasa iznutra. U tome nema subjektivnog mišljenja, nego je čista istina u pitanju.

Stvarno realno doživljeno, napisano ili izgovoreno kasni i nije čista istina, nego nešto drugo.

Zato kad drugome kažeš bilo što, recimo volim te, to nije čista istina, jer promjena ima svoju brzinu.

Zdrava djeca mogu zadržati prirodnu percepciju, no društvu takvi ne trebaju.
Društvu treba poslušan čovjek, a ne zdrava osoba koja se razumno ljudski ponaša.

Zdrava osoba ne podliježe glupostima kao što je taština, moral, vjera, kultura, politika, uživanje, materijalno bogatstvo nego stvarno realno percipira sve u životu.


- 18:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO DOŽIVLJENO REALNO

STVARNO DOŽIVLJENO REALNO

Jednostavno, nesebično oslobodi intelektualno i u trenutku stvarno doživi realno (stvarno je objektivno tijelo od krvi i mesa, a realno priroda što osjetila opažaju).

Na ovaj prirodan način uvijek se možeš razumno ljudski ponašati, bez obzira na probleme i promjene u tom trenutku.

Ovo je potrebno zbog slobode i mira samoostvarenja, jer sile djeluju, promjene su stalno, ne trebaš na sve reagirati kao da je smak svijeta. Naravno ako si čist intelektualno se lako oslobađa kroz centar moći, kao na nuli, kao po libeli, kao u ogledalu.
- 11:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.05.2016.

STVARNO

STVARNO = realno, fizičko dodirivanje 100 % kao pod vakuumom.

Svakome daj priliku da intelektualno logično oslobodi maske, poslije čega stvarno fizičko ostaje povjerenje kao po libeli, kao usklađeno na nuli, kao u ogledalu.

Kulturno i mentalno je nestabilno i klizavo u odnosu kao slina, kao premazano, zbog čega oba ili više čovjeka drže do svog demagoškog mišljenja.

Tvoja osjećanja emocija su samo tvoja i boli me ona stvar za njih.
Jedino ako pristaneš da se realno fizički dodirnemo, možemo dalje graditi odnos kako je razumno ljudsko ponašanje.

Što to znači?

Izrazi se i pričaj jasno bez maski, bez obziura o čemu se radi. Ne osvrći se na moral, vjeru i kulturu, jer će nas to udaljiti i postajemo duševni paćenici.

Mi smo samo odrasla djeca, treba nam dodira i igre, a ne logično po teoriji.

Mentalno subjektivan odnos je za bolesnike.

Lako se uhvatiš duše kao pijanac, daj se malo uhvati za čisto, posebno kada je gutanje u pitanju, zbog krvne slike, imuniteta i zdravlja.


- 11:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽELJE I VOLJA

ŽELJE I VOLJA

Ili osjećanja emocija i inspirativna volja.

Čovjek je demagog zbog duše; koliko osjećanja emocija toliko želja. Mnogih želja se ćovjek srami i on njih skriva, no u tjeskobi iznutra postaje nasilan. Misli novim kalorijama i energijom to stanje može smiriti ili orgazmom pražnjenja.

Fora je pristati da intelektualno oslobodi logično metafizičko ili subjektivno mentalno ili neorgansko, tako da samo ostane fizičko realno i to je stvarno objektivno za doživljaj.

Samo od jasno svatko se razumno ljudski ponaša.

Glasno ili jezičko izražavanje je jasno samo na fizičkoj razini, jer je to nulto stanje prirode za slobodno živo tijelo. To je mirni tok iznutra, točnije kada ne osjećaš otkucaje srca ili nešto drugo što izaziva boli i nesigurnost u sebe.

Povjerenje u sebe je čist obrazac za odnos sa svima i svemu u okruženju.

Osobni univerzum (prostor ispod kože) samo je fizičko, a takav je svaki drugi univerzum.
Nigdje u svijetu prostornog vremena nema prazno, ono što čovjek naziva NIŠTA.

To NIŠTA je konstanta slobodnog prostora ili vodik u smislu vakuuma ili savršeno čisto ili svjetlo kao jedinstveno ogledalo u strogom centru inteligentne moći.

Ni jedna informacija, oblik, pojava ne može se vremenski održati bez strukture, a to je stvarno vakuumska veza sveprisutnim prostornim vodikom.

Znam čovjek ne može prihvatiti da vodik nije kemijski element nego konstantno stanje, kao što osjećanje nije stanje sklada na nuli libele, nego nešto umišljeno kao ideja ili perspektiva bez fizičke konstrukcije.

Kad god čovjek misli, stvarno se razumno gubi u osobi i fizičko stanje prelazi u duševno, a to svakako nije zdravo.
- 07:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.