četvrtak, 26.05.2016.

PSIHO MAGIJA

PSIHO MAGIJA

Sve stvarno realno u prirodi elemenata, materijala i pojava, slobodnom promatraču bez posebne namjere u trenutku dokaz i doživljaj, samo čovjeku nije, jer je on maher, demagog, mađioničar, genijalac jer za sve navedeno vjeruje i misli da je samo logično relativno.

Čovjek boravi subjektivno u osobi i kao da se skriva u svemu što je neorgansko, što ne pripada tijelu od krvi i mesa.

I onda se pitaš zašto se skoro svatko ponaša neljudski i primitivno, umjesto razumno i jasno kao po danu, u svemu vidi noć i eto njemu razloga da sanja sa otvorenim očima.

Jednostavnost životne igre je u suprotnosti, kada se mir i jasno postižu svođenjem stanja na čisto, kao na nuli libele, jer su tog trenutka u toj točki sve sile smirene, a pojava pokazuje skriveno i inteligentno lice moći.

Ništa nije misteriozna tajna materija, no vidiš čovjeku za svoju iluziju upravo to treba. Kalorije kao struja blokiraju organizam tijela, međutim čovjek sve čini da boravi u tom duševnom stanju, jer samo je psiha magija, čista stanja su jednostavno magična u zračenju.

Tijelo od krvi i mesa građeno od prirodnih materijala i tako se slobodno samoostvaruje, ne može biti meta stanje, no čovjek maher za iluziju sebi priređuje sve logično čega nema, jedino možeš misliti kao u snu.
- 17:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.