nedjelja, 15.05.2016.

KAKO KRV UBRZATI

KAKO KRV UBRZATI

Puno je razloga zašto krv nije prirodno čista, zašto je sluzava, zbog čega su zastoji?
Najprije stanje krvi ovisi od progutanog materijala, onda od pretjerivanja u hrani, od lošeg izbora, od uživanja u okusu, od predrasuda, od vrste aktivnosti tijela i mnogo toga još.
Ne možeš dodirivati krv kao kožu.
Tijelo je prirodno oblikovano da bude funkcionalno.
Ako biraš vodu i hranu onako kako je prirodna potreba, direktno popravljaš zdravlje.
Ako realno stanje svega oko sebe prihvatiš za vodiča, svakako ćeš bolje znati sve o životu.
Krv djeluje na sve stanice tijela, no jednako tako i stanice pomažu ili kvare stanje.
Sva krv prolazi kroz grlo i tu se najbolje možeš približiti; vodiš računa što gutaš i pjevanjem glasa direktno ubrzavaš proces čišćenja krvi i limfe u tiroidnim žlijezdama. Vibriranje glasom praktički aktivira sve stanice.
U svakom trenutku sjeti se ovog teksta i pjevaj bilo koji glas, čim jače i ne otvaraj usta. Samim prisustvom u toj radnji sila psihe se preusmjerava točno kako struji krv, što je važno da se organizam povrati miru, nultom karakteru i osoba nastavi razumno se ljudski ponašati.
Vođenjem krvi direktno pomažeš sve procese, posebno osjetljive živce, žlijezde, sve funkcije i organe.
Zbog svega danas se živi kaotično, no individualno ipak možeš mnogo troga učiniti za zdravlje, ako ti je uopće do života stalo.
Znam socijalne potrebe danas kao noćna mora kvare svakome raspoloženje, gubiš volju i povjerenje u sebe. Još ako nemaš posla, ako si dužan, ako imaš neslogu u obitelji ili bolest, stanje je još teže.
Međutim priroda kao prostorno vrijeme, kao svijetlost zračenja svih pojava, tebi nudi izbor i biraj ono što ti najbolje paše.
Nemoj čekati da ostariš da bi nešto mijenjao na bolje, jer se sa godinama kvari stanje tijela.
Za krv znaš da je komplicirana, međutim jednostavno je nju održavati u prirodnoj formi. Koliko god da je krv pokvarena, za desetak dana može biti kao nova.
Kako?
Gutanjem čisto i odbacivanjem što nije dobro krvna slika se dovodi u optimalno stanje, čime se popravlja genetska struktura, čime nekvarljivi enzimi aktivnom osmozom prenose čisto na hormone limfe.
Od krvne slike ovisi sve, volja, radna aktivnost, jasnoća, jednostavnost, neovisnost i čim veća sloboda prema svemu.
Mnogi kontroliraju krvnu sliku u laboratoriji i to nije potrebno. Od analize krvi se uplašiš, a onda gutaš mrtve lijekove, čime se stanje pogoršava.
Čisto je ipak prirodno, najbolje i jednostavno. Ne mučiš se od gladi, nego biraš samo ono što je organsko i tijelu potrebno.
Realno se i znanje popravlja. Malo po malo postaješ manje ovisan od teoretskih preporuka, od vjere u nešto. Ujedno sve loše od roditelja u genima sam popravljaš.
Osjetljive gene možeš popraviti već sada, samo budi odlučan u tome. A odlučnost je moćno povjerenje u sebe kada ne dopustaš loše vođenje od psihe.
E sad uživanje?
Slažem se navikao si uživati u mnogo čemu i nije dobro. Od sada dalje predaj se čistoći jer to je iznad primitivnog uživanja. Umjesto strasti postani bistriji, jer čisto se samo brani u životu.
Mnogi ishitreno kažu ne bih mogao mijenjati loše navike ili kažu nemaju vremena za to ili nalaze mnoge razloge.
Znam sigurno život je uvijek na prvom mjestu, a kada si živahan i socijalne potrebe žeš riješiti u mjeri kolike su prirodne potrebe.
Kada se posvetiš čišćenju, nisi više megaloman, jer dobitak vidiš u oslobađanju od materijalne ovisnosti. Sebičnost koja te prati zbog duše, polako nestaje jer čistom ne treba ništa posebno.
I tako kad se navikneš na čistu krvnu sliku, nećeš više sebi dopustiti ruski rulet i životnu igru na sreću, nego ćeš aktivno brinuti o zdravlju.
Fora je biti u životu i naučiti sve, jer to oslobađa od straha, od neizvjesnosti, od primitivnih želja.
Malo sam pričao sa sobom i pisao ovaj tekst, valjda i tebi može biti od pomoći, ako ništa drugo da prihvatiš činjenice.
- 20:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.