subota, 30.01.2016.

GLAS

GLAS

U trenutku glasom pokreneš inspiraciju i povratiš volju. Ljubavna pjesma je dokaz prisutnog vodiča, zato mačka prede.

Svakoj stanici u mraku univerzuma nutrine, glas jednostavno pokaže put oslobađanja sile koja je guši. Uspavani živci se aktiviraju, jer zbog glasa tiroidne žlijezde počinju čistiti krv prirodnim jodom.
Duša je mrtav neorganski materijal koji si progutao, no u probavi oslobađa kalorije i posebno štetne slobodne radikale (zarobljeni zrak koji truje organizam i psihosomatska je podloga svakoj bolesti, teško se izbacuje jer se svuda zavlači).

Sva osjećanja emocija iz umišljenog stanja se sele prema ugodnom doživljaju, jer počinje inspiracija volje. Krv u mozgu je dokaz kada čovjek realno prihvati za stvarno i dalje ne misli.

Glas kao nešto obično nitko ne koristi, nitko na to nije navikao iz djetinjstva. Za potrebe taštine i društva svatko govori jezikom i zato je ograničen na primitivnu sebičnost i materijalnu ovisnost.
Ako realno prihvatiš, dalje nemaš potrebu za materijalom, nego se uvijek trudiš čistiti zbog zdravlja.

Destilirana voda jednostavno prirodno uništi slobodne radikale, jer ih kisik sprži.

Glas je čista istina za živo ljudsko tijelo i jednostavno čovjeka oslobađa jer on stalno misli tajnu materiju svog univerzuma.
Upravo univerzum je čovjeku duša, no za živo tijelo od krvi i mesa, to je negativna sila, jer kvari prirodnu gravitaciju i spirale gena.
- 10:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 27.01.2016.

LAŽ

LAŽ

Živo tijelo od krvi i mesa čiste bebe stvarno ne laže, ne govori jezikom, nego glasom . Glas bebe svatko razumno i jasno prihvati, jer ona stvarno izražava prirodne potrebe u tom trenutku.

Tko laže iz tijela odrasle osobe?

Nema tko drugi nego čovjek, kao subjektivna struktura (neorganski materijal probave u organizmu, u odnosu na organske stanice).

Zašto čovjek laže?
Najprije čovjek misli jer nikada ne zna svoju strukturu, ne zna od čega je sastavljen, vjeruje da je njegov univerzum (mračna nutrina) tajna materija. O tome on samo logično pretpostavlja i nikada nema jasan odgovor za potpuno obične prirodne potrebe.

U društvenom sistemu čovjek grabi više za sebe, ima želje, cilj, perspektivno gradi karijeru, zato govori, laže, snalazi se na svoj način, jer svatko to slično radi.

U društvu lažova svi se trude održati se normalno, pametno, svjesno, po taštini, vjeri, teoriji i zakonima. To je svakom čovjeku logično.

U čemu je problem?

Glavni problem je što čovjek kada guta mrtvu hranu, kada govori jezikom, kada u seksu dopušta orgazam, direktno ruši zdravlje. Najprije zbog gutanja neorgansko usporava cirkulaciju, dalje misli prelaze u osjećanja emocija; sve to kvari tlak, srce se uznemiri, a živci tresu.

Poslovica kaže, u lažima su kratke noge, ne isplati se muljati zbog nečega što stvarno nije bitno u životu.

Kada su usta zatvorena veća je šansa da razumno prihvatiš realno. Od te inspiracije volja probudi svaku stanicu, a živci se smire, tlak se unormali, aritmija nestane, nekako čovjek gubi silu i postaje moćniji, čišći, bliži nuli, bliži centru jasnoće.

Sve ovo je jasno ako bez misli slijediš činjenice, jer ionako dobro znaš što je crno a što bijelo, kakva je razlika dana i noći.

Prije gutanja bilo čega, veoma dobro znaš kako to djeluje u probavi i metabolizmu, kakva će biti krvna slika i zaštita od infekcija.

Da li čovjek mora lagati?

Zbog većine koji to čine, moraš lagati jer postaješ žrtva nasilnika.

Za dobro ljudsko ponašanje svatko treba uvažiti REALNO koje se mijenja svakog trenutka.
Bilo koji dogovor od malo prije, već može biti promijenjen zbog više sile. U tom slučaju nemoj reagirati egom.
Potrebno je uvijek biti ispred posljedice, jer ništa nije bitno u prostornom vremenu, u sistemu informacija, samo život slobodno, besplatno, bez muljanja.

Ako si u libeli na nuli, nitko tebe ne može lagati. Ovo dalje znači, ni jedan govor jezikom nije bitan u životu, nego samo služi čovjeku kao duhu ili đavolu u neljudskom ponašanju. Samo ako si čist i oid povjerenja kao beba, svatko će imati muda reći otvoreno sve što misli, bez obzira na sadržaj.

Tko je danas od povjerenja? Nitko, jer čovjek ni sebi ne vjeruje. Povjerenje se odmah pokaže kao ugodan doživljaj, a većina duševnih idiotski osjećaju, uvijek kao slijepci preko nečega.

Budi sebi dovoljan, jednostavno čisti se. Nemoj čitati knjige i misliti što je neki idiot pisao, nego čuvaj zdravlje.

I prihvati već jednom....
Informatički krug prati prostorno vrijeme. Tako je centar kao nula neovisan, slobodan i čist kao svjetlo, a sve drugo u toj cjelini je različita svijetlost svih elemenata i boja, svih materijala u promjeni.
- 12:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 13.01.2016.

MISAO ČISTA ISTINA GLASOM

MISAO ČISTA ISTINA GLASOM

Čista istina = glas = slobodna misao.
To nije govor jezikom, usta su zatvorena zbog aktivnosti svih stanica. Kada govoriš jezikom, ta sila dolazi od materijala koji se raspada iznutra.

Organsko tijelo od krvi i mesa, zatvorenim ustima pjeva slobodno misao bez ikakvih informacija, jer u njoj učestvuju sve stanice.
Primjer roj pčela kao stanice tijela i matica kao glas, jer je ona kao misao pčelinjeg društva.

Poslovica kaže: "Tko pjeva zlo ne misli".

Čovjek nije nasilan kada oslobađa nešto iz tijela, kada se znoji, kada se šiša, reže nokte, kada piša i sere, jer tada ne umišlja drugo.

Glas stvarno realno razumno jasno organsko slobodno neutralno stanje u odnosu na negativnu silu materijala (subjektivnu dušu čovjeka – misli uma). Za učenje je potrebno navikavati sebe na pravilno izražavanje u nizu, u krugu, zato mnogo puta ponavljam sve pojmove. Ako to ne činiš, ti i dalje misliš po starom, žuriš i nemaš vremena za bitno.

Bez obzira na stanje tijela, glasom kao čistom istinom, izvodiš stanje na čisto, na nulu, kao po libeli, kao pogledom u ogledalo, kao od sunca svjetlo. Taj trenutak je percepcija koja te oslobađa svih sugestija, sjećanja, mašte, želja, jer si pristao na JEDNO.

Misao kao jedno daje volju, raduješ se bez razloga, no to dolazi od strujanja krvi, od aktivnih stanica, inspiracija volja ljubavi.

Ako navikneš na misao, ti ćeš odbaciti mišljenje, koje čovjek naziva "slobodno" jer ga izvodi sam, a u stvari je tama univerzuma – ego tajne materije – metafizika info magle, kavez od materijala zarobljenog iznutra i treba vremena da se oslobodi probavom.

Čovjek se tješi i vjeruje da je to uživanje, no ta opijenost (umišljanje) njemu izaziva puno negativnih posljedica; nesiguran je, neodlučan, uznemiren karakter, živci nisu u redu, osjećanja emocija su jaka i bolna, blizu je bolest, možda i smrt.

Kada se kaže čista istina, stvarno je u pitanju bezuvjetno aktivno organsko tijelo i zbog te čistoće pjeva glas, kao kada mačka prede, golub guče, kao zdrava beba.

Mnogo knjige su napisane o tome, no misao kao čista istina se ne može pisati simbolima slova. Misao je svedimenzionalni glas ili eho prostornog vremena, a ne kao ego čovjeka (nutrina tame univerzuma). Glas potvrđuje sve dimenzije i zato je svakome u svijetu jasan, jer nema veze sa govorom jezika.

Misao kao inteligentna moć ne sadrži informacije, no taj vakuum je neutralna mreža = SVJETLO = ČISTO = JASNO = RAZUMNO =REALNO = STVARNO = ORGANSKO = LJUDSKO, bezuvjetno glasom čiste istine. Struktura duše čovjeka je sve suprotno od ovoga, zato je on negativan u svemu, zato ne vodi računa o zdravlju, zato nije čist, nego sebično materijalno ovisan.

Trebaš praviti razliku između iona elemenata i kristala minerala. Strukture iona svih elemenata su jedno čisto, potpuno neutralno u destiliranoj vodi, najboilje za organsko tijelo i metabolizam. Kristali materijala su krupne naslage u tijelu. Posebno se izdvaja mokraćna kiselina jer blokira prirodnu osjetljivost živaca (tada preko krvi prate opažanja osjetila i realno prenose na stvarno u doživljaju), i zato umišljaš osjećanja emocija. Drugim riječima svaki talog je organizmu nepoznat, no ipak djeluje negativno, kao oblaci prije sunca. Svakako je zdravo kada je iznutra optimalno čisto za sklad organa i funkcija, za razumno jasno.

Više godina sam radio na tome da na svako pitanje dobijem jasan odgovor. Samo pijenjem destilirane vode očistio sam tijelo do nule i tek tada se pojavila percepcija. Naravno nisam savršeno čist, nisam beba, no znam sebe popraviti ako o nečemu mislim, što je najbitnije da za svaki problem razumno rješenje imam.
Za manipulativnu medicinu čovjeka, nije normalno što moja krv sada nema elektrolite ni krvnu grupu. Moja koža i urin sada nemaju sol kao prije, jer svi elementi prirode kao strukture iona, nisu kristali minerala , kao što čovjek logično vjeruje teoriji.

Pišem nekulturno jer se čovjek uvijek ponaša primitivno. Bez duše se ne može u prirodi elemenata, nije potrebno savršenstvo, no kada je u pitanju razumno jasno, tu stvarno realno pomaže, a to je samo čisto.

Kako ćeš nešto vagati bez libele, nule, bez ogledanja, bez sunca?

Kako će nešto biti doživljaj ako nije organsko?

Kako ćeš vjerovati duhu logično, ako je to neorgansko mrtva priroda?


- 14:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se