subota, 30.01.2016.

GLAS

GLAS

U trenutku glasom pokreneš inspiraciju i povratiš volju. Ljubavna pjesma je dokaz prisutnog vodiča, zato mačka prede.

Svakoj stanici u mraku univerzuma nutrine, glas jednostavno pokaže put oslobađanja sile koja je guši. Uspavani živci se aktiviraju, jer zbog glasa tiroidne žlijezde počinju čistiti krv prirodnim jodom.
Duša je mrtav neorganski materijal koji si progutao, no u probavi oslobađa kalorije i posebno štetne slobodne radikale (zarobljeni zrak koji truje organizam i psihosomatska je podloga svakoj bolesti, teško se izbacuje jer se svuda zavlači).

Sva osjećanja emocija iz umišljenog stanja se sele prema ugodnom doživljaju, jer počinje inspiracija volje. Krv u mozgu je dokaz kada čovjek realno prihvati za stvarno i dalje ne misli.

Glas kao nešto obično nitko ne koristi, nitko na to nije navikao iz djetinjstva. Za potrebe taštine i društva svatko govori jezikom i zato je ograničen na primitivnu sebičnost i materijalnu ovisnost.
Ako realno prihvatiš, dalje nemaš potrebu za materijalom, nego se uvijek trudiš čistiti zbog zdravlja.

Destilirana voda jednostavno prirodno uništi slobodne radikale, jer ih kisik sprži.

Glas je čista istina za živo ljudsko tijelo i jednostavno čovjeka oslobađa jer on stalno misli tajnu materiju svog univerzuma.
Upravo univerzum je čovjeku duša, no za živo tijelo od krvi i mesa, to je negativna sila, jer kvari prirodnu gravitaciju i spirale gena.
- 10:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.