subota, 13.06.2015.

MATERIJA I MATERIJAL

MATERIJA I MATERIJAL


Struktura čovjeka je tajna materija mišljenja.
Čovjek = tajna materija = duša = gospodin raja = bog (subjekt nutrine organizma ljudskog bića)
On vjeruje logičnim slikama, brani mišljenje i ne prihvaća realnost, iako je subjekt ili gost u nutrini organizma ljudskog bića. Predstavlja se imenom vodiča, kao oblak ispred sunca (iz perspektive promatranja).

Koliko je čovjeka toliko mišljenja i svatko na svoj način pretpostavlja što je materija.
Na kraju znanost prezentira teoriju koja je svima logična, no bez jasnog dokaza.
Tako je osmišljena vjera u tajnu ili boga čovjeka, kroz crkvena učenja i duhovnost.

Društvo je razvilo metafiziku psihologijom čovjeka za svaku oblast.

Stvarno samo je JEDNO, apsolutno jasno 100 % u doživljaju čiste istine i razumljivo jednako kao objektivna realnost opažanja osjetilima.
Prostorno vrijeme je kao najmanja točka ili najveća kugla svijeta, uvijek sa centrom bez gravitacije i vrtnjom svake individualne pojave.

Za dokaz, autentičnost i jasnoću bez vjere i mišljenja služe usporedne suprotnosti, kao crno bijelo dana i noći, toplo i hladno, negativno i pozitivno, vatra i voda, materija i materijali to neutralno kao iz nulte točke u trenutku percepcijom ili živom libelom razuma kad nema mišljenja niti pitanja.

Materijal tijela od krvi i mesa ljudskog bića je apsolutno razumljiv i jasan, jer je od prirodnih elemenata sa izvornim suncem i prostornim vremenom.

Materija je kao noć, mjesečina ili iluminacija svjetlosti, u odnosu na dan od sunca na izvoru bez gravitacije prostora i početka vremena u svakom krugu ponavljanja života svake individualne pojave.

Primitivno je biti sujetan, vjerovati, provoditi taštinu i moral zbog nasilja zakona, kada postoji doživljajistinom, kada stvarno i realno jasno razumiješ kao JEDNO.
Zbog toga ne moraš sebe mučiti mišljenjem, odbacuješ logiku kao manipulaciju i vjeru, nego sve temeljiš kroz ljudsko ponašanje, najdubljim razumijevanjem prirodnih potreba.

Čovjeku godi uživanje zbog duše i prolazne evolucije.

Slobodu ne želi jer zbog nje ne može uživati na račun tijela.

Život stavlja u drugi plan, jer se navikava na mrtvo zbog smrti prije ulaska u očekivani raj.

Čovjek je primitivniji od biljke fotosintezom i životinje instiktom u samoodržanju, jer je on isključivi parazit. Tako je i u socijalnom življenju, gdje svatko nešto muti ispod maske kulture, pameti, svijesti, no svejedno ne razumije stvarne potrebe i uvijek pretjeruje i to ga košta zdravlja.

Sve što čovjek misli, stvara i uživa, negativno je u odnosu na prirodu i svjetlost, ali je u skladu sa evolucijom i božjom voljom kojom opravdava strast.
Beba po rođenju je potpuno razumno biće i služi se govorom glasa istine, pri čemu ne mora otvarati usta, jer se zbog toga duša hrani zrakom što nije zdravo (mjehurići kao slobodni radikali se teško izbacuju iz organizma i to usporava razum). Čistoću bebe svatko u svijetu razumije.

Čovjek se brani izgovaranjem riječi od simbola slova, jer su stvarna moguća samo iznutra.

Inače doživljeno u mozgu kao istina nije moguće izgovoriti ili napisati riječima, jer se stvarno odvija percepcijom trenutka u nultoj točki, a to je kad jasno razumiješ sve kao realnost i nemaš pitanja o materiji, nego znaš sve je fizički materijal.

Upravo se svatko slobodno samoostvaruje kad je budan i u spavanju, što znači mišljenje je uvijek višak i valja ga odbaciti u korist prirodnog razuma.

Upozoravam godinama čistim organizam destiliranom vodom i isključivo jedem živu hranu bez soli, ulja ili termičke obrade. To mi je pomoglo da se približim trenutku i nultoj točki kada nema mišljenja, jer ono vuče smjerom psihe, što ne daje ljudski doživljaj razumom, nego se vrtiš oko logike svega što je netko napisao u knjigama.

Život stvarno nije iz knjiga. Život nije u crkvi, meditaciji, nego iznutra u organizmu gdje organisavršeno znaju svoje funkcije, samo ako ih čovjek ne ugrožava punjenjem koje djeluje kao tajna materija, jer se mijenja karakter i čudno ponaša.

Znanost u novim tehnologijama pronalazi načine da čovjek više uživa u mrtvoj hrani, lijekovima i drugim stvarima. Svatko vidi da to nije smjer prema slobodi samoostvarenja, nego te viša sila gura u preranu smrt.

Osobni je izbor što ćeš odabrati, jednostavnu volju života ili zbrku zbog želja i uživanja.
- 17:01 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.