srijeda, 11.02.2015.

APSOLUTNO REALNO

APSOLUTNO REALNO
Teoretski čovjek sam sebi stvara ustupke da dobije u vremenu zbog mišljenja, zato ne prihvaća pojam apsolutnosti.
Inače APSOLUTNO je jednostavno značenje potpune promjene stanja do sada. Radi se o promjeni suprotnosti, dan prelazi u noć i obrnuto.
Apsolutno relativno = prostorno vrijeme i samo istinom nulte točke, vakuuma ili jasnoćom svijetlosti razumiješ o čemu se radi. Bez istine ti si stalno zarobljen mišljenjem i ne dopuštaš stvarno u realnom fizičkom dokazu.
Svatko ima različito mišljenje i opravdana su logikom, no ništa u tome nije jasno.
Tako apsolutno relativno = JEDNO jasno razumijevanje bez ostatka za psihologiju mišljenja, koja nikako nema kraja, nego je sve u pretpostavkama, u vjeri u sujeti, u tajnoj materiji.
Kroz individualne pojave znaš za vrijeme, inače je ono samo prostor. To najbolje zna pilot u avionu ili rudar pod zemljom.
Jedino čovjek u tami vlastitog mraka ne razumije potrebu života samoostvarenjem, nego ipak ćeli uživati primitivno, iako zbog toga brzo stari, zato što je pod stalnim stresom osjećanja emocija, a to nije zdravo za srce i organizam u cjelini.
Da li ti od sada pristaješ služiti se istinom, bez mišljenja samo realnim dokazom činjenica?
Kulturom čovjek je stalno u rascjepu ličnosti, sebičan, materijalno ovisan, primitivan, iako je svega u izobilju u prirodi elemenata.
Sve prirodne pojave su razumljive i fora je da čovjek ne upliće svoj um, jer će time zaustaviti red po pravdi čistoće i on to stalno čini.
Grijeh i prokletstvo su samo onda kada činiš suprotno od realnog, a ne od logike, jer po njoj čovjek je dovoljno pametan i svjestan psihom, no fali razum inspiracija, volja, čista krvna slika, mirno srce, imunitet, zdravlje, ljudskost.
Kad netko umre tijelo je stvarno nestalo, no to nema veze što simbolično ime i dalje postoji u matičnoj evidenciji i sjećanju drugih.
Kome je stalo do razuma odmah odbacuje logiku i prihvaća istinu zbog jednostavne fizičke realnosti, jer ništa nije metafizika niti psihologija ako ti ne misliš.
Najmanja moguća pojava i svijet u cjelini, jednako su razumljiv informatički materijal, gdje jasno percipiraš apsolutno u realnom, a sve to nije moguće bez istine (vodika koji elementima daje čistoću jer je neutralan prostorni vakuum, nije ovisan od vremena).

- 18:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.