utorak, 30.12.2014.

SOCIJALNE POTREBE

SOCIJALNE POTREBE
Realno razumom istinski stvarno znaš uskladiti socijalne potrebe i koliko možeš zaraditi.
Neovisno od toga zdravlje je prioritet zbog života kojim se ostvaruješ.

- 21:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA

LOGIKA
Svaki čovjek slobodnim mišljenjem na svoj način osjeća logiku tajne materije univerzuma, zato što je manipulacija u pitanju.
Apstrakcija logike paše mentalnom čovjeku, zbog cilja karijere i materijalnog bogatstva, uz veće uživanje.
Međutim ako želiš potpunu neovisnost, možeš je imati u slobodnom znanju, tako što istinom stvarno dopustiš realno u opažanju i inspiraciji.
Radi se o trenutku prostornog vremena, percepcijom, jer je tijelo tim redom ostvareno.
Fora je biti u korak s vremenom, niti u sjećanju niti u mašti, nego realno i tada imaš jasnoću svega.
Vjerom i teorijom u nešto, samo gubiš vrijeme, jer ionako već znaš što je realno.
Drugo je pitanje ako se sramiš svojih želja, tada logika tebi paše zbog drugih, no tijelo ne može oprostiti, geni pokvare karakter i u svemu postaješ negativan.

- 21:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PAMET I SVIJEST

PAMET I SVIJEST

Pamet = čovjek individualno mentalno brani karakter zbog cilja karijere, zato se drži logike većine i svog mišljenja.
Svijest = poremećaj karaktera zbog obrane društva i mentalna zaštita od sile zakona. Tako svijest nema nikakve veze sa razumom, jer je sve mentalno van kože tijela. Svijest čovjeku služi kao univerzalna logika, no on u svemu ima svoje mišljenje, a ti razmisli kakve veze ima svijest u odnosu na realan život.
Ovi što meditiraju, dovedu krv do usporenja i to im je neka nirvana bez prisutnosti tijela, gluposti 100 %, ali je cool za mnoge, koji više ne znaju što uraditi sa viškom JA u sebi.
Lak bi bilo kad prihvatiš realnost i odmah ti sve jasno, no nitko ne želi napustiti karijeru zbog zdravlja.
Inače pamet i svijest nemaju nikakve veze s razumnom osobom, jer se ona time ne služi, ima čist karakter i jednostavno ponašanje.

- 19:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ROĐENJE I SMRT

ROĐENJE I SMRT
Tek rođeno biće, nevino, milo, slobodno, realno, istinito i stvarno, logikom mišljenja majke mora postati čovjek sa imenom, ostvariti se ciljem do karijere i umrijeti.
Čovjek ima ulogu mentalnog vodiča od rođenja do smrti, zato jer vjeruje tajnoj materiji i ne odvaja se od logike, a usamljeno radi svašta bez ikakvog reda.
Logika je samo kultura kojom svatko manipulira po svome.
Upravo je to logika evolucije tajne materije, kroz slobodno mišljenje čovjeka, jer on pokušava skriveno od istine, uživati stvarno u životu kao gospodin ili bog u raju.
Istinom stvarno svatko razumije noć kao dan.
Logikom mišljenja čovjek danju strahuje od mnogo čega kao da je izgubljen u noći.
Jasnoća je pitanje strujanja krvi i njoj u organizmu tijela nije bitno da li je noć ili dan.
Čovjek namjerno puni tijelo samo da bi održao mišljenje, jer zbog njega mora usporiti krv i ostvariti energiju za psihu.
Svatko realno razumije jasno, no kada je u pitanju logika mišljenja i neutralna svijetlost sunca postaje tajna materija metafizike psihe.

- 19:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KULTURA


KULTURA
Blago rečeno kultura je neznanje, no kako djeluje na čovjeka koji se njome služi, ipak je perverzno ponašanje, jer zbog nje svatko mijenja karakter, slobodnim mišljenjem, gazeći pri tome realnu istinu i stvarno tijelo.
Za većinu kultura je normalno ponašanje, svi njome prihvaćaju logiku, no svatko ima svoje mišljenje, želju i volju.
Tako je život dobio cijenu i cilj.
Tako se čovjek predaje glupostima i misli kad ne mogu kupiti život, uživam koliko mogu platiti.
Sve to nema veze s razumom, zato nisi siguran na ulici od ponašanja ljudi, nasilje je jako primjetno.

- 19:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VODIK

VODIK
Život je jednostavan što ima sigurnog vodiča.
To nije duh kao tajna materija, nego
Vodik = vodič.
Savršena čistoća, svijetlost, vakuum, nulta točka, bezuvjetna prisutnost.
Upravo tako, svuda u prostoru vodik vakuumom, svijetlost je svakoj pojavi i zbog toga je ona stvarno realna sa fizičkim svojstvom objekta.
Mjehurići zraka kao slobodni radikali u organizmu, stvaraju posebnu pojavu sa strukturom energije i to smeta strujanju gena u krvi.
Sve u postojanju grabi više od prostora, no time ne umanjuje neutralnost (svijetlost) vodika.
Zato istinom stvarno tijelo od krvi i mesa realno doživljavaš. To nisu osjećanja emocije, niti energija psihe.
Kada odbaciš sujetu, vjeru, logiku, mišljenje, teoriju, navike uživanja i posvetiš se istini, a ona je jednostavna samo da nisi pod maskom, život tvoj nije više težak cilj, nego potpuni smisao (slobodan intelekt), jer je to dokaz puta kojim se ostvaruješ preko svijetlosti.
Svašta piše u knjigama, samo je vodik vodič stvarno nenametljivo, pouzdano, bezuvjetno realno.
Destilirana voda je najbliža po svojstvu čistoći vodika, održava život tvog organizma jednostavnom vezom s kisikom, no ostali elementi se lako vežu u obliku struktura iona.
Vezivanje kristala stvara kruta stanja, a to ne paše živom organizmu od krvi i mesa.
Svaki život je individualna istina i stvarno razumljiv i realan dokaz fizičkim tijelom.

- 19:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JA SILA

JA SILA
Beba po rođenju tijelom pokazuje moć samoodržanja, bez sile i snage, tako je mila od ljubavi iznutra.
U prirodi elemenata svakog trenutka su promjene, a beba nije izuzetak u odnosu na njih.
Od odgoja majke, kasnije škole, utjecaja crkve i društva, ovisi njen karakter i ponašanje.
JA = mentalni vodič energije psihe, u odnosu na prirodnu gravitaciju tijela, uvijek negativno zbog cilja čovjeka koji se služi punjenjem.
U životi univerzalnost nije moguća, jer točka, informacija, vibracija, bilo koja cjelina, sve su to individualne pojave i posebni životi koji opstaju u prostornom vremenu.
Zato tajna materija u vjeri i teoriji ne postoji, samo je univerzalna manipulacija za logiku teoretskih pretpostavki, jer svaki čovjek ima svoje mišljenje, sve radi po svojoj želji i volji.
JA realno nije, niti je istinom stvarno tijelo od krvi i mesa.
Um kojim se JA služi, mentalni je subjekt i nema veze s razumom, samo je punjenje u tijelu, tako izgleda kao da u tome nema dvojnika.
Od najmanjeg udaha zraka, dvojnik u organizmu tijela je neizbježan.
Tijelo nije savršeno i razumom možeš održavati zdravlje i vitalnost, jednostavno ako vodiš računa o punjenju, jer time direktno održavaš krvnu sliku, karakter, ponašanje i jasnoću doživljaja i izraza.
Punjenje treba biti realno čisto, jer ako to nije neizbježna je sila i snaga. Takvu realnu čistoću ima destilirana voda, zato ispunjava tijelo oko 80 %, daje se u infuzijama i transfuzijama za jednostavno popravljanje gena u krvi.
Svi elementi bez izuzetka ovise od vodika, no zbog stalnih promjena u odnosima, mijenja se brzina gena u krvi, metabolizam i ponašanje u odnosu na gravitaciju, koja je neovisna u nultoj točki sunca, jer tada ni jedan element ne može izdržati stanje vakuuma vodika i tako je svijetlost kreacije svijeta vječna sloboda.

- 19:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 28.12.2014.

GRAVITACIJA

GRAVITACIJA
Jasnoća doživljaja od opažanja ovisi od gravitacije tijela u odnosu na nultu točku sunca, po kojoj se odvija promjena dana i noći i sve vremenske pojave opstaju po toj konstanti neutralnog vakuuma (vodika), što nazivamo čista svijetlost.
Ujedno je to čist karakter, razum, istina ili stvarno materijalno od odnosa među elementima.
Kada jednu pojavu druga usporava (punjenje hrane u organizmu), u odnosu na gravitaciju to je energija, poremećaj karaktera ili psiha mentalnog posredovanja.
Struja je indukcija razlike karaktera statora i rotora, ako je u pitanju stroj.
Tijelo je živi organizam, kao stator, a ulogu rotora ima krv. Umjesto indukcije javlja se inspiracija, umjesto energije javlja se jasnoća razumom 24 slika u trenutku.
Informacije su oslobođena energija dokazom iskre.
Vibracije su sva vremenska usporenja u odnosu na nultu točku čistog karaktera, kao otpor gravitaciji.
Punjenje u tijelu ima isti smjer kao gravitacija, no zbog usporenja energija negativno djeluje na potrebnu inspiraciju razuma.
Uvijek se radi o fizičkim stanjima, odnosima i promjenama svih elemenata s vodikom.
Vodik je nulta točka, vakuum, svijetlost i sunce u centru kreacije, gdje je stvarno nukleus materijalnih ostvarenja.
Kad razumiješ znaš ništa nije tajna materija, nego je apsolutno sve materijalno.
Živo budno tijelo je živi žiroskop, sa savršenom orijentacijom danju i noću. Prostor je stvarno informatičko umreženje svih vremenskih pojava, tako ako razumiješ svoj prostor tijela, znaš svaku točku i svaki trenutak u svijetu.
Kako?
Ovoga puta nisi spreman da bih ti otkrio materijalnu jednostavnost, jer se držiš logike mišljenja, nisi dijete, nisi naivan, nisi ni majstor s razumom čistog karaktera. Za tebe je sve još uvijek tajna materija, zato si ovisan, sebičan i želiš, a jednostavno je samo kad razumiješ, znaš i voliš.
Kada prestaneš ovisiti od cilja i karijere uživanjem, javi mi se da ti jednostavno pokažem ono što znaš, ono čime si u životu, ali je tebi to u drugom planu.

- 19:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM

RAZUM

Ako razumiješ prostor tijela, stvarno za tebe vrijeme nije problem. Nije moguće odvojiti vrijeme od prostora, jer se te suprotnosti bezuvjetno drže vakuumom zbog kreacije svijeta.
Taj vakuum je vodik i sunce u središtu, neutralan i nulta točka u odnosu na sve ostale elemente, veze i promjene u njihovim odnosima.
O svijetlosti u knjigama piše svašta, no ako razumiješ potrebu čistog tijela preko krvne slike, jasno znaš da se tim malenim prostorom ostvaruješ u životu i temeljem toga nisi materijalno ovisan, ne moraš mijenjati karakter ponašanja pri svakom s novom pojavom, često u oduševljenju i velikoj želji za posjedovanjem ili uživanjem.
Tko logikom mišljenja želi sve posjedovati svojim ograničenim prostorom, puni se, uživa ili primitivno prazni orgazmom, taj ima poremećaj karaktera gena u krvi i ponaša se glupo.
Glupom ponašanju čovjeka on sam doprinosi, jer umjesto razuma prihvaća logiku, koja mu služi kao maska za uživanje tijelom. Sve su to loše navike iz djetinjstva, zbog mnogo čega, posebno zbog evolucije.
Kad razumiješ sve istinom, stvarno znaš da svijetlost nije ograničena u vremenskom trajanju, jer je vakuum potpuna neutralnost između svih elemenata i vodika.
U borbi elemenata da prigrabe više vodika, sami mijenjaju strukturu i tako sile prelaze u energiju i fizičku snagu.
Ljudsko biće sa živim organizmom ne treba od tijela napraviti spomenik od granita za uspomenu i sjećanje poslije smrti, nego znanjem voditi računa o krvnoj slici i zdravlju, a time je očuvan razum i vitalnost, slobodno živjeti koliko god želi, jer se stanice lako obnavljaju.
Uz jednostavnost razuma znaš da je univerzum samo tajna materija za čovjeka koji se služi logikom mišljenja, sujetom, vjerom, taštinom, moralom, kulturom, pameću, svijesti, no sve je to primitivizam mentalnog stanja psihe zbog poremećaja karaktera gena u krvi i ponašanja, svakoga tko puni, uživa i primitivno prazni stvaran prostor tijela, na putu samoostvarenja.
Život je samo budna sloboda karakterom informatičkih veza svih elemenata u odnosu na vodik koji nikada ne može napustiti nultu točku.
Ako je sve fizičko, logika metafizike u psihologiji čovjeka je samo zbog nekog skrivenog cilja, inače nema nikakvog smisla ni svrhu slobode, jer je negativnost u pitanju kada sam kvariš gravitaciju i time brzo stariš.
Svi kulturni pate od slabosti karaktera, no ipak su sebe prozvali normalnim. U tu družinu ne spada dijete, budala i majstor koji znaju sve jednostavno fizički, istinom i stvarno u doživljaju, bez ikakvog mišljenja.
Kada je zrak u tijelu, od tih mjehurića ili slobodnih radikala je manja ili veća zbrka.
Ako je u organizmu destilirana voda, ona savršeno održava razum.
Bilo koja teorija je ništavna, jer ne oslobađa simbolizam. Po teoriji svako slovo, broj, ili bilo što drugo je zarobljeno. Eto čovjek vjeruje u maglu, jer lakše u njoj ostvaruje viši cilj zacrtan još iz djetinjstva i to će biti njegova primitivna karijera, ništa bolja od genetskih slabosti roditelja.
Kada smo kod gena, sada u trenutku možeš ih početi slagati…..
Kako?
Jednostavno se koristi istinom i to je stvarno početak fizičkog jodiranja krvi u tjesnacu grla preko tiroidnih žlijezda.
Ako se navikneš na taj red, od istine stvarno razumiješ jasno i znaš sve na razini inteligencije.

- 15:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.12.2014.

SEKS

SEKS
Jako djelotvorna fizička intima, samo čovjek to upražnjava logikom mišljenja kada ima cilj u grču tijela izbaciti spermu na spolovilu, zbog kasnijeg mentalnog uživanja u mašti.
Inače seks je potreba da svakog trenutka višak energije u mudima (jajnicima) bez perverznog orgazma oslobodiš kroz mozak.
To je najdublje razumijevanje materije tijela i stanje bez sebične ovisnosti od materijalnog.
Seksualna aktivnost najbrže pokreće krv u organizmu, pa nije slučajno što se umišljeni bolesnici tome raduju.
Majke nisu naučile djecu kako se upražnjava seks, tako se svatko kasnije sam snalazi primitivno u skrivanju, sramno željom psihe i masturbacijom do orgazma, a to već nije zdravo. One su samo logičarke i romantikom duše pojma nemaju što rade u seksualnom činu, zato su trudnoće bez ljubavi.
A muškarac, on samo smiruje ženu.
Rađanje djece je samo logika mišljenjem čovjeka, što nema veze s razumom.
Mnogo je gladne djece, ali je ipak bilo perverznog seksa njihovih roditelja.
Još mi se nitko nije pohvalio da zna upražnjavati seks bez orgazma.
Ako seks nije logika uživanja čovjeka, svakako nemaš potrebu to skrivati od djece, jer njima treba prava priča zbog širenja znanja.

- 20:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VRIJEME

VRIJEME
Logikom teorije čovjek vjeruje da je vrijeme konstanta, no stvarno kada percepcijom razumiješ, jasno znaš vrijeme je samo trajanje individualne pojave. Najmanja pojava je informacija od dvije točke.
Ako je u pitanju točka vakuuma, to fizičko svojstvo materije nazivamo čista svijetlost i percepcijom trenutka na nju jasno znaš sve u univerzumu, jer je materija jedno stvarno.
Univerzalno prostor materije stvarno vakuumom slobodno i vječnim životom ideju preobražava u pojavu, realno formom objekta, od informacije (to je početak vremena) do najtvrđeg dijamanta (najduže individualno trajanje vremena.
Čovjek računa vrijeme temeljem 24 sata dana i noći, no to stvarno nema veze s trenutkom preporoda ili smrti tijela zbog čega je sve ovo moguće analizirati.
Ni na koji način vrijeme nije odvojeno od prostora.
Mogu dokazati svakome da je konstanta vremena u teoriji najveća svjetska glupost, zbog gravitacije.
Upravo gravitacija = vrijeme.
Konstanta univerzuma je vakuum = čista svijetlost = neutralno stanje materije, jer su tako stvarno apsolutna ideja i pojava zajedno jedno, ali mora postojati lice i naličje, kao red ostvarenja.
Svaka se točka u tijelu ostvaruje vremenom.
Krv u tijelu od mesa mekih i tvrdih tkiva ne stari jer je stalno aktivna, no zato mnogo brže stare nokti, kosa i drugi sadržaji koje tijelo odbacuje na površinu.
Prije orgazma sperma je u tijelu savršene čistoće (96 % destilirana voda). Poslije izbacivanja oksidacijom umire, jer je zrak smrt za sve, u njemu je svašta skriveno.
Zato u vakuumu sperma počne trudnoću i beba se rodi jer se od svijetlosti prekopira željena pojava, genetskom strukturom, fotonski i ionima elemenata, naravno većinski u destiliranoj vodi.
I dokle ćeš ti biti žrtva logike slobodnog mišljenja duhom vremena, jer psiho stanje nikoga ne raduje?
Ajmo tu maglu konačno rastjerati.

- 19:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PERCEPCIJA

PERCEPCIJA
Moguća je zbog koncentracije gravitacione sile tijela na točku u svakom trenutku nultim karakterom kada volja i želja usklađeno mijenjaju mjesto, kada muda nisu sebična prema mozgu.
Konstanta je vakuum i to je svijetlost jasnoće.
Inače gravitacija je stvar vremenske pojave.
Naravno po teoriji treba dokaz, a svatko ga ima stvarnim doživljajem materije tijela.
Upravo svatko može znati svaki trenutak vremena i svaku točku univerzuma, kada se nešto dogodilo, jer stvarno skrivanje samo ima čovjek logikom mišljenja.
Informatički prostor je svijetlost dana i noći od sunca u centru vrtnje, iako logičari zagovaraju mnogo sunca.
Tako sunce nije vremenska pojava kao zemlja i ostali planeti, jer u nukleusu je stvarno ideja ovoga svijeta.
Rumena boja sunca je zbog ostalih zračenja i atmosfere, inače sunce nema boju kao destilirana voda.
Sva koncentracija svijeta pojava oslobađa vodik u suncu, zato to liči na ogromnu erupciju užarenom kuglom.
Oksidacija je druga tema, ukratko vodik stvarno ne gori, jer se mudro oslobađa kada mu prijeti smrt (potpuno vezivanje za drugi element).
Jednako tako i destiliranu vodu ne može uplašiti nikakva vatra, jer vodik fino nestane i ponovo se veže kisikom iz atmosfere.
Sve su to jednostavne stvari, ali ako si zadojen logikom mišljenja, stvarno s tobom nema analitičke priče, jer si suprotno od percepcije razuma.

- 19:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KARAKTER

KARAKTER
Zbog logike mišljenjem braniš cilj, gubiš razum u elementarnim potrebama tijela jer je to igra na sreću, zato što u jednostavnom životu želiš mnogo više materijalnog.
Logika je nasilje kojim se čovjek služi navikom iz djetinjstva i kulturom to maskira preko pameti i svijesti, uvijek na štetu zdravlja.
U govoru otvaraš usta gubiš vakuum i gutaš zrak.
Inače zrakom se najbrže umire.
Gutaš svašta jer logičko mišljenje je mentalna materijalna ovisnost.
To svakako nije doživljaj strujanja krvi, nego mentalna psihologija, kao da prepoznaješ vibracije u energiji punjenja koje se raspada. Naravno sve to pokušavaš dokučiti osjećanjima i emocijama, no uvijek ostaneš bez odgovora, ali umoran.
Logika – mišljenje – govor – gubitak vakuuma – obrana zraka (duh) i on mora biti slobodan.
Zrak je energija i ubija.
Čovjeku fali istina, jer ne razumije vakuum kao jasnoću svijetlosti, nego stalno otvara rupe, zbog punjenja i pražnjenja na primitivan način.
Za svaku logiku mišljenjem, mijenja se karakter gena u krvi, jedino percepcijom razumiješ jasno, kao kada bi stalno držao mjehurić libele u nultoj točki.
Što vrijedi materijalno ostvarenje ako nemaš čist karakter, ili je tebi svejedno ionako vjeruješ da je sve božja volja.
Za svaki slučaj uživaš svojom voljom.
Još fali razum jer često pretjeruješ i brzo stariš zbog toga.

- 19:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

REVOLUCIJA

REVOLUCIJA
Prazno tijelo bez otvaranja usta u percepciji razumom, zna osloboditi zrak, opasnu energiju i vrijeme koje psihom čeka smrt tijela, zbog slobode duše.
Revolucija je prazan prostor iznutra, kada je u crijevima ljubavni dodir i tako se stvori nektar u grlu, za kap jasnoće u mozgu.
Recimo gledaš ocean i ništa ti nije jasno kojom logikom se održava, ali kada gledaš jednu kap na listu, tvoja koncentracija je jača i možeš analizirati mnogo jasnije.
Revolucija u zraku nije moguća, samo u vakuumu ako si odlučan za takvo stanje reda.

- 18:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA DUH VREMENA

LOGIKA DUH VREMENA
Slobodnim mišljenjem čovjek zbog cilja u karijeri, protiv je materije tijela kojim se ostvaruje, zbog materijalnog bogatstva i uživanja u raju jer vjeruje takvom obećanju.
Logika je čovjeku slobodno mišljenje i tajna bez jasnih odgovora na obična životna pitanja.
Zato je za njega sve metafizika, energija ili duh vremena, psihologijom na svoj način.
Percepciju razuma u trenutku potpune jasnoće čovjek ne prihvaća, jer time ne može ostvariti zamišljeni cilj. Ujedno je čovjeku trenutak nebitno vrijeme za mudrovanje svojih gluposti kojih se ipak srami, ali ih svejedno upražnjava tijelom. Radi se o punjenju tijela mrtvom hranom, drogama ili pražnjenju orgazmom.
Logika u nizu je slobodno mišljenje, energija psihe duše, um kome je cilj da nađe put smrti tijela zbog evolucije materije.
Crkvena učenja i društvene teorije čovjek je osmislio za utjehu slobodnim mišljenjem, jer zakoni nisu logika, nego represija moćnih, a to svatko želi. Tako je manipulacija održiva i naravno skupo je čovjek plaća na svaki način.
Čovjek ne prihvaća istinu doživljaja za dokaz jasnoće materije, nego traži materijalni dokaz koji logikom nije moguć zbog metafizike u psihologiji. Čovjek logikom traži dokaz jedne kapi u oceanu, jedne vibracije energije, jedne informacije, a jednu istinu negira.
Sve je tako skrojeno logikom i demagogijom duha ili raja, zato čovjek ne vodi računa o tijelu, još njime uživa nagonom životinje, perverzno, idiotski.
Ako svoje vrijeme ne koristiš percepcijom istine razumijevanjem samoostvarenja materijom tijela, tebi je sve materijalno malo.
Logika = duh = neznanje (iskustvo nije moguće)
Vjera - materijalna ovisnost
Cilj – zatvor simbola, informacija, vibracija, negativno ponašanje
Imaš naviku logike slobodnim mišljenjem iz djetinjstva, s dodatkom taštine, sujete i tebi poznate gluposti koje skrivaš i nikada jasno ne razumiješ što znači materija tijela od krvi i mesa kojom se inače ostvaruješ.
Tijelo stvarno istinom doživljeno, bez logike mišljenja, nego jednostavno percepcijom trenutka, pogledom i uvidom.
Tada krv struji jednako bez promjene karaktera gena, razumiješ jasno elementarne potrebe, na pravom putu reda i čistoće.

- 18:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 10.12.2014.

PUT U ŽIVOTU

PUT U ŽIVOTU
Ako je tvoje tijelo znalo put i rodilo se iz sjemena, prošlo sve faze trudnoće, red je da znaš taj put prema izvoru, jer je to jednostavan način samoostvarenja materijom tijela, u materijalnom okruženju, koje izaziva želje za uživanjem, a to nije pravi put.
Trebaš činiti sve što je radilo tijelo u trudnoći, da bi dodirnuo stvarno, navikao se na izvor i nastavio boraviti u njemu koliko želiš.
Rođen si poslije trudnoće 9 mjeseci u miru, bezuvjetno od ljubavi strujanjem krvi majke, u vodi, bez odjeće, u vakuumu, bez hrane, bez govora, samo zbog pojave rođenjem.
Fora je prehranom ostvariti percepciju razuma potrebe tijela u elementima, jednostavno bez kristala, nego ionima.
Čista krv u čistom tijelu potpuna je jasnoća i tako znaš put u životu, bez ikakve logike mentalnim mišljenje, ovisan od glupih teorija metafizike psihologijom.

- 21:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SREĆA

SREĆA
Čovjek je sretan ako je logikom mišljenja bliži svom cilju, karijerom u materijalnom bogatstvu.
Inače sreća sa razumom nema nikakve veze.
Sreća je kao dobitak koji nisi zaslužio.
Inače život nije sreća, nego stvarno istinom doživljeno materijom tijela, bez obzira na materijalno okruženje, jer je u pitanju razum od čiste krvi.

- 21:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SMRT

SMRT
Logikom čovjek lako uništi tijelo, brzo ostari i umre, jer je branio mišljenje da će tako ući u raj.
Stvarno je čovjek idiot, primitivniji od životinje.
Inače stvarna materija tijela (stanice bez punjenja), može služiti koliko želiš, koliko vodiš red o čistoći krvne slike i tijela, jer se sve obnavlja.
Ako se služiš razumom, tada znaš elementarno ponašanje i potrebe tijela, no ako držiš do logike zbog mišljenja, glupo je s tobom gubiti vrijeme, jer si ionako izgubljen u magli, jer želiš da te nitko ne vidi dok umišljaš perverzne želje za uživanje.
Tako ti čovjek s dušom nekako prije dodirneš smrt tijela od doživljaja istine.
Što da ti radim kada si kulturan, pametan i svjestan, uz to sujetan, tašt, ovisan materijalno?
Braniš se jer te dira pravda i čista materija o kojoj tijelom ovisiš, a želiš materijalno.
Eto zbog tog prokletstva tebi ništa ne ide logikom.
Odbaci te gluposti iz mrtvih knjiga i konačno doživi stvarno tijelo od krvi i mesa, nema u njemu metafizike ni psihologije, ako ga isprazniš i opereš destiliranom vodom.

- 20:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

LJUBAV

LJUBAV
Vidi glupu logiku, čovjeku je ljubav materijalno osjećanje (cilj ili želja) prema drugoj osobi ili stvarima.
Stvarno ljubav je istinski doživljaj inspiracijom materije tijela.
Ujedno je najdublje razumijevanje percepcijom, bez obzira na promjene svakog trenutka.

- 19:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ISTINA

ISTINA
Stvarno potpuni doživljaj objektivne realnosti, no čovjek njome ne može ostvariti zamišljeni cilj, jer traje samo trenutak percepcijom. Ako čovjek to prihvati, neće više biti u toj ulozi, odbacit će masku, zagrliti jednostavan razum, ljubiti sebe, jer je ljubav najdublja intima s materijom tijela kojom se svatko ostvaruje, a ne druga osoba ili nešto što želiš njime uživati.
Ako bi od sutra svatko prihvatio istinu, nema više država, crkve, novca, logike, nego samo razum, istina, stvarno volja u svakoj osobi, jer je to jednostavno prirodom elemenata, ako ne gutaš kristale nego piješ ione u destiliranoj vodi.

- 19:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUMNO DIJETE

RAZUMNO DIJETE
Zbog čistoće tijelo djeteta jednostavno percipira razum, jer vrtnja njegovih gena u krvi nema otpor gravitacije (tijelo je malo i čisto, još nema punjenja za prepreku).
Čovjek se ponaša suprotno zbog uloge i cilja, zbog logike kojom brani mišljenje (neznanje).
Čovjeku je važno što zna preobraziti tijelo, a sve to zbog duše kojom je navikao uživati, a njena uloga je usmrtiti tijelo po svaku cijenu.
Eto čovjek zna logiku evolucije, a ne razumije potrebu istine čistog tijela, nego njime uživa primitivno, perverzno, životinjski.
Dijete postavlja pitanja samo kada širi znanje, jer nema iskustva.
Čovjek stalno ponavlja glupa pitanja, jer se tako pravi lud, to je fora da ga društvo čim prije ispiše iz registra.

- 19:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PITANJA I ODGOVORI

PITANJA I ODGOVORI
Čovjek postavlja pitanja kada ne zna, jer od svoje logike mišljenja, stvarno realno, objektivnu materiju tijela, univerzalno ne razumije jasno.
Čovjek, a to je samo uloga mentalnim subjektom, umjesto vodiča tijela, jer se poslužio trikom punjenja, usporio krv, stvorio maglu i tako navodno održava slobodno mišljenje, a on se brani, jadnik je sav izgubljen, no zbog logike ima sram, ipak je odrastao, nije dijete koje realno radi svašta, jer u fizičkoj intimi nema srama zbog materije tijela.
Ljudsko biće kao živi organizam tijelom od krvi i mesa zna sve, dokazano dok primitivni mentalni vodič spava psihom.
Logiku čine pretpostavke primitivnom metafizikom psihologije, samo da stvarno ne bude jasno, jer tada vrijeme služi za uživanje.
Čovjeku je neprijatno protiv istine, ali ako ima većinsku podršku logikom, on drži do svega negativnog, jer tako je formirano društvo, preko kulture, pameti i svijesti pojedinca, koga možeš kupiti za novac.

- 19:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA I DOKAZ

LOGIKA I DOKAZ
Čovjek se služi logikom, jer u obrani mišljenja ne želi istinu, umjesto smisla i svrhe slobode samoostvarenja materijom tijela, on ima cilj karijerom u perspektivi ostvariti materijalno bogatstvo, a onda preći u raj. Na taj način podržava evoluciju i starenje vlastitog tijela, zato s njim uživa, često jako perverzno.
To je potpuni idiotizam za dijete, naivnu osobu i majstora reda.
Čovjek u jednini logikom brani mišljenje, no to nije moguće u većinskom društvu, zato je čovjek izmislio silu zakona.
Istina = percepcija jasnoće u trenutku, razumom objektivno doživljeno.
Logika = mišljenje čovjeka ne jasnije od magle, jer nema odgovor ni za jednu elementarnu pojavu, uvijek ovisi od definicije pretpostavke autoriteta u teoriji.
Društveni sistem, crkva i novac, samo su posljedice želja čovjeka mentalnom psihologijom, kao logika većine normalnih, kulturnih, pametnih i svjesnih, ali u tome fali stvarno razum istine.
Istinu u svijetu svatko razumije jasno bez obzira kojim se jezikom služi u izražavanju, a čovjeku je ona prejaka doza realne fizičke čistoće, jer po njemu valja malo u sve to ubaciti maglu psihom, koja se lako stvori od punjenja u tijelu, kad uspori krv i tada umjesto finog karaktera imaš tapkanje u mjestu neodlučnosti jer logika mišljenja ne ide pravim putem prema izvoru materije.
Lov u mutnom i uživanje nije moguće bez magle, zato je mrtvo punjenje u tijelu aktivna negativna energija.
Stvarno ta energija samo povećava gravitaciju tijela, zbog čega se brže stari. To je logika čovjeka duše, metafizike psihologijom, evolucije, ali je bez veze u odnosu na percepciju razuma elementarnih potreba.

- 19:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 09.12.2014.

LOGIKA PROTIV ISTINE

LOGIKA PROTIV ISTINE
Logika je stvarnost u slobodnom mišljenju svakog čovjeka, zato teoretskim pretpostavkama nema kraja.
Istinu stvarno svatko doživljava razumom jasno pogledom i uvidom, bez obzira na uzrast, spol, jezik kojim se služi.
Prema tome logika je čovjeku prokletstvo što sve radi protiv istine.
Recimo ako svaki trenutak budnosti posvetiš istini, za logiku mišljenja, u danu i noći od 24 sata, nemaš vremena, psiha ne djeluje, u životu si stvarno od strujanja krvi i limfe u tijelu kojim se ostvaruješ i jasno razumiješ elementarne potrebe.
Logika je maska po mjeri glumca u ulozi čovjeka.
Inače pojam ČOVJEK nje ljudsko biće od krvi i mesa, dokaz su dijete po rođenju, naivna osoba i majstor reda.
Čovjek je psiha ili višak energije u organizmu, koja poluraspadom punjenja usporava krv i tako brže stariš.
Mnogo je razloga zašto je to tako.
Logikom je postavljeno da se sve odvija evolucijom ili starenjem u vremenu do gubitka gravitacije.
U odbrani logike izmišljena je metafizika kao mentalna struktura psihologije.
Logikom se samo čovjek služi.
Grupa ili društvo koriste silu zakona.
Za logiku čovjeka osmišljena je država, crkva i novac. Tako se on ostvaruje imenom, prezimenom zaveden u registru, što on prihvaća zbog perspektivne karijere.
Svatko je rođen istinski (stvarno od čiste materije iz sjemena).
Čovjek negira materiju jer vjeruje u boga, s logikom može raditi svašta ionako bog sve prašta.
Čovjeku se dopada kada bez istine ostvaruje materijalni dobitak, oduševljenjem, gutanjem, uživanjem, posjedovanjem, na način njegove logike mišljenja, samo ako ne krši zakon.
U tom slučaju razum i zdravlje nisu bitni, jer čovjek ionako logikom ništa jasno ne razumije.
Čovjek negira doživljaj tijelom i vjeruje kako u knjigama piše.
Mentalan, sebičan, usporen, neodlučan, ovisan, kulturan, pametan, svjestan, normalan čovjek logikom ne vodi računa od životu tijela, nego stalno želi uživati, jer ga um psihe tako tjera, da brže ostari i umre, čime je ispunio cilj evolucije i oslobodio dušu.
Kada je u pitanju obećani raj, nitko se još nije pohvalio da je bio u njemu poslije smrti.
Čovjek preskače vlastitu istinu zbog mentalne psihologije.
Upravo psihologija je struka bez veze, no zbog logike mišljenja, ništa danas nije bez nje.
Zašto?
Zato što čovjek nikada nema iskustvo praznog i čistog tijela, niti čistu krvnu sliku u jasnom razumijevanju stvarnosti dana i noći.
Izuzetak su umišljeni bolesnici (ni jedna bolest nije stvarno, jer materija ne može biti bolesna), koji moraju pročistiti krv i tijelo ako im je do života stalo.
Sve što čovjek radi u jednom danu je pogrešno.
Samoostvarenje tijelom stvarno nema veze s logikom čovjeka, nego je fora u fizičkoj čistoći krvi, limfe, mekih i tvrdih tkiva, organa i njihovih funkcija.
Sve što čovjek umišlja, jede, uživa, želi, mnogo je primitivnije od ponašanja životinje.
Zbog većine čovjek se nekako tješi prokletstvom, no u odnosu prema čistoj i miloj bebi, on vidi koliki je idiot, kada je za kratko vrijeme uništio tijelo, ostario, boluje i lagano čeka smrt.
Ni to ne pomaže jer su navike i materijalna ovisnost jače od razuma kojim se nije služio u životu.
Glupo mi je gubiti vrijeme i pisati sve perverzije političara, znanstvenika, bogomoljaca, prosvjetara, cmizdravih majki, nasilnih očeva i sluđene djece, jer po njihovom sve rade logikom, a nigdje u tome nema istine, ljubavi, pravih vrijednosti, reda, nego samo idiotsko nasilje dok se sve samo ne slomi i promjeni.
Logikom čovjek jede mrtvu hranu, samo zbog začina i okusa, a stvarno se radi o splačinama.
Za krv i limfu treba destilirana voda jer je tijelo većinski (oko 2/3 od nje) i svi elementi u finim strukturama iona, jer se tada metabolizam odvija po univerzalnom redu.
Recimo logikom ti možeš uživati i gutati svašta, no krvna slika od toga ne može biti dobra.
Jadno je i perverzno što se čovjek danas muči da zaradi novac, a onda ga troši na gluposti uživanja u mrtvim stvarima.
Naravno novac je logika čovjeka, ali stvarno ni njega ne treba biti jer je svega u izobilju.
Čovjek novcem plaća neznanje, jer tko razumije stvarno i služi se istinom, jednostavno zna sebe organizirati, skrbiti, ostvariti, ali bez uživanja, nego uz ljubavnu radost.
Svako uživanje izaziva poremećaj karaktera gena i ponašanje tijela se mijenja.
Zašto uživati ako to nije pravi put u životu?
Slažem se fora su loše navike iz djetinjstva, logika je usađena i gora je od čipa, jer od nje umjesto kapi destilirane vode u mozgu čovjeka je zrak i on se ponaša mentalnom iluminacijom želja psihe.
Čovjek ima krvnu grupu kao dokaz da je njegova krv elektrolitska, a tijelo u višku energije i ponaša se kao akumulator vozila. Zato je čovjek nasilan.
Fora je hidro + gen + um, tako što destilirana voda ubrza gene u krvi do informatičke jasnoće, a od toga je um slobodan i od jasnih misli razumiješ sve istinski. Logika je potpuni višak, jer je u pitanju univerzalno logično ili apsolutno stvarno od izvorne ideje vakuuma svijetlosti kojim se kreacija materije slobodno vječno odvija.
Kada odbaciš logiku i ostaneš sa istinom, kao po libeli, nultoj točki, imaš vakuum jasnoće, vrijeme svedeno na trenutak i prostor na najmanju točku.
Upravo beba, naivna osoba i majstor reda ne koriste logiku, ne služe se ulogom čovjeka, nisu normalni, nisu kulturni, pametni niti svjesni društvene odgovornosti, ali jasno razumiju život bez uživanja i to dokazuju karakterom ponašanja.
Što može dokazati bilo koji čovjek?
Samo da je logikom perverzan u slobodnom mišljenju. Sve što je u njemu veoma je opasno i nepredvidljivo, a to najbolje znaš kada navodno miran čovjek napravi najveću glupost.

- 18:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.12.2014.

LOGIKA

LOGIKA
Prokletstvo je logika za čovjeka koji se njome služi kao glumac pod maskom slobodnog mišljenja, jer ništa logično ne razumije kada su u pitanju jednostavni odgovori na životna pitanja.
Čovjek logikom mudruje i ne služi se mudrošću, nije jednostavan, jer umjesto životne igre, uživa u igri sa sotonom.
U razgovoru s čovjekom koji se drži logike, razumnoj osobi je muka kao da je sreo vanzemaljca, jer sve komplicira i naravno moli se bogu da nikada ne sazna život kao jedno slobodno postojanje univerzalnom materijom, kroz jasnoću svijetlosti vremena u prostoru.
Na drugoj strani razumna osoba jasno zna zašto se čovjek ponaša van istine, jer kao što univerzalno stvarno ima red i apsolutno je logično, tako i logika bez reda, ali zakonima društva manipulira čovjekom, jer on sam to jako želi.
Temeljem životnih pitanja na koja čovjek navodno traži odgovor, čovjeka od logike možeš smatrati kao roba u vlastitom tijelu, iako je sve obrnuto, tijelo je maska mentalnom subjektu psihe energije uma, jer bez fizičke konstrukcije tijela, ne bi čovjek mogao uživati u magli.
Mučenje koje čovjek trpi samo je navika iz djetinjstva jer ne zna za bolje. Genetska struktura u krvi je takva i lošija, jer on svakim danom pravi nove pogreške, jer tako ga vodi um psihe, jer duša ima zadaću usmrtiti tijelo zbog evolucije materije.

- 17:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 07.12.2014.

PRIČA NA ČETU

PRIČA NA ČETU
Imao sam razgovor na četu s dragom osobom i bez pregledavanja teksta to objavljujem.
Doživljavam vakuumom zbog čiste destilirane vode, nema prekida zračnih mjehurića, kao kod ljudi koji jedu običnu hranu, kristalnu. U mojoj moždini I pinealnoj žlijezdi, jednostavno se vrši izdvajanje destilirane vode I to je logični razum, a kod običnih ljudi zrak izaziva mentalni um psihe. U tome je razlika. Zrak prenosi vibracije zračenja, a destilirana voda moć informacija.
Još ako otvaraš usta, nema šanse da se možeš izraziti.
Jednostavnost je meni logično razumijevanje kada isključim sve što podrazumijeva pojam "ČOVJEK" I ostanem dijete naivno koje nije čovjek, jer se tako ponašam. Upravo destilirana voda u odnosu na sve druge vode je samo naivna čistoća, ali gle kurca služi u nevolji za infuziju I transfuziju. Naravno svaki živi organizam je od destilirane vode. Svaka pojava opstaje vezana za vodik, jer je u pitanju vrijeme elemenata u njihovoj prirodi fizičkim ponašanjem, a sve to u direktnoj vezi sa suncem.
Informatička jasnoća je 24 sličica u trenutku, kao neprekidan film razuma, upravo to je logična vrtnja oko sunca. Individualna je stvar da li je nešto čist, dali ima nultu gravitaciju ili se odupire vremenu kao beton, ili brzo stari kao plin, mlijeko i sve drugo.
Direktna svijetlost je vodik, a njega nema slobodnog kao u suncu, tako kad u tijelu nešto nije u redu, na tom mjestu fali vodik, točnije destilirana voda.
Kada bi netko pratio moju priču, ali uvijek percepcijom, kao da držim libelu, zbog kursa ili pozitivnog smjera u životu, tek bi sagledao u čemu su pogreške I zašto se čovjek ne može jasno izražavati, nego mora držati mišljenje, a ono je uvijek negativno, jer je mentalno, nije moguće bez punjenja I posebne energije, a to je poremećaj karaktera posebnog objekta ili parazita u tijelu.
Trebam nekoga tko će podržati odraslo dijete da jednostavnom percepcijom, razumljivo svakome , sve "TAJNE" manipulacije koje čovjek sam sebi kreira, jer ne bi mogao uživati ako prati red istinom apsolutno logičnog.
Sve što pišem čovjek ne razumije, jer ne želi percepciju I jednostavnost, stalo mu je do stila I cilja, iako zbog toga nema smisao ni svrhu.
Red fizičkom čistoćom je svakome jasan, posebno kada je destilirana voda u pitanju, no ne vrijedi time nema uživanja.
Moja naivnost nije autoritet znanja, zato treba neka osoba kojoj se vjeruje, da pokrene cijelu stvar.
Učitelj nisam, nego odraslo naivno dijete, u odnosu na kulturu pameti i svijesti budala, u odnosu na percepciju razumom čiste krvi bez poremećaja karaktera gena i ponašanja – majstor.
Čovjek ionako ne zna što radi, ponaša se kao svinja, ovca, bik, konj, samo treba vodiča.

Svakome je apsolutno logično potpuno jasno da su krv i limfa put u životu organizma tijela, fizičkom čistoćom, a to je jednostavna biokemija elemenata, ionskim vezama.
Za tijelo od krvi i mesa trebaju blago lužnati sadržaji, kao destilirana voda.
Kiseli sadržaji trule i stvaraju višak energije.

Budi stvarno istina, ne otvaraj usa I govori, da taj govor glasnica jasno čuješ u ušima. Ono što je tebi jasno, biti će jasno I drugima, no ako nešto nije jasno, odbaci ga iz upotrebe.

Beba ne misli, ne govori, ali je mila u životu, stvarno apsolutno logično razumije život, a čovjek ga umišlja.
Beba svakako nije svijesna, nije pametna, nije kulturna, nije normalna kao čovjek, ali je stvarno veoma blizu savršenoj čistoći, koju gubi zbog majke.
Majka laze bebu, govori joj: Sunce moje, zlato moje, dušo mamina, volim te vise od sebe, a to beba razumije kao izdaju, jer majka laze.

30 slova I 10 brojeva točno se formiraju gdje im je mjesto I percepcijom ih znaš složiti u jasnom I logičnom govoru.
Tada život sam određuje jasan termin, jer s radi o savršenoj ideji koja putuje stvarno I svatko istinom to doživljaja, razumije, nije bitan jezik, bitno je doživljeno, a to je percepcija.

Sve to ostvaruješ HIDRO-GEN-UM, tako što oslobodiš um imaš razum, dovedeš krvnu sliku u red, nemaš poremećaj karaktera gena I na kraju se ostvaruješ vodom, od muda do mozga, moždinom, kao optičkim kabelom, svaka stanica je vezana vodikom za taj kanal, da bi se na kraju stvorilo orošavanje destiliranom vodom u pinealnoj žlijezdi. Nema tu nikakve energije, jer je ona struja koja smeta optičkoj svijetlosti, vidljivosti I jasnoći, bez obzira na dan I noć.

Destilirana navoda ionski, informatički, fotonski, enzimima, hormonima, razumom mijenja sve elemente,
zato jer ima najviše jednostavnog vodika koji treba živom organizmu, ako toga nema um djeluje, dehidrira tijeo, povećava se temperature, ne razumiješ logično, nije ti jasno I dalje sve negativno.

- 21:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJALNA KREACIJA

MATERIJALNA KREACIJA
Nikakva teorija, vjera ili bilo što drugo logičnom razumijevanju ne treba.
U materiji su bitne informatičke strukture koje u stvarnosti imaju vremensku pojavu. Svaka pojava je u prostoru, a on stvarno vakuumom prenosi poruku, ideju, služi kao put čistoće.
U živom organizmu tijela mnogo je raznih struktura za organe i njihove funkcije. Moždina po vertikali služi kao najbliža veza do svake stanice. Inače moždina je slična strukturom kao mozak.
Fora su ionske strukture koje daju fotonsku jasnoću za enzime krvi i hormone limfe.
Analiziraj kap destilirane vode i temeljem toga razumiješ materijalu u stvarnost, kao suprotnost savršene materije u centru vrtnje ili izvoru, ili nultoj točki, ili vakuumu, ili svijetlosti ili ideji.
Prostor prelazi u individualno vrijeme kad oslabi vakuum jer je nova pojava u pitanju, tako je apsolutno bez promjene ipak logično.
Prostor ne može biti bez ničega i tako se kreacija materije slobodno odvija slobodnim trajanjem pročišćenja u vremenu, do razine čiste svijetlosti, kada se sve ponavlja, kao sjajem na vodi u suprotnom smjeru.
Konstanta je 24 sata vrtnje, a vrijeme pojave ovisi od njene gravitacije, tako ion i slon različito traju.
Apsolutno logično inteligentno stvarno savršenstvo, vakuumom jasno kao svijetlost ili slika u ogledalu, razumijevanjem znaš sve, zbog jednostavnosti prostorne kugle, najmanje nedjeljive završno sa cjelinom svijeta.
Materija prostorom budno i bezuvjetno živi.
Sve savršeno čisto ne zauzima prostor.
Sve što je na putu pročišćenja ima pojavu i njome se slobodno ostvaruje.
Konstantu nije moguće narušiti.
Fora je što apsolutno stvarno nije održivo bez pojave, zato je sve logično jasno i razumiješ realno, jer od opažanja i strujanja krvi imaš jedan doživljaj.
Destilirana voda je savršeno čista u posudi sa vakuumom.
Ako destilirana voda ima dodir s nekim elementom, veže se i više nije savršena.
Sunce u središtu nema boju i praktički je u cijelom prostoru, negdje dan ili noć. Izražena rumena boja vatre sunca je od slobodnog vodika, kada se vibracije energije oslobađaju informacijama.

- 21:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM

RAZUM

Vođen od svijetlosti sunca, danju i noću stvarno razumiješ jasno, jer savršenstvo ne ostavlja vremena za mišljenje, kao druge pojave.
Od tebe do sunca i obrnuto jedna je informatička materija, prostor svake fizičke čistoće, od vakuuma čiste svijetlosti do najtvrđeg dijamanta.
Stvarno inteligentno apsolutno logično razumiješ kroz pojavu, od najsitnije vidljive točke, do univerzuma, ne samo kao krug nego kao prostornu kuglu.
Sve to doživljeno je jasno i ne moraš imati posebno mišljenje.
Ako kod novog susreta s pojavom, analiziraš koliko je čista u odnosu na sunce, jasno znaš što znači tebi, da li je opasna i štetna ili ne trebaš trošiti vrijeme na nju. Fora je u neutralnoj analizi pogledom, jer je tada i uvid jasniji.
Percepcijom je dovoljan trenutak, kada brzinom 24 slika (zbog 24 sata dana i noći), kao u nultoj točki libele, možeš jasno odrediti vrijeme ili prostor koji istražuješ kroz neku pojavu.
Za razum logičnog ništa tajna nije.
Tajnu sam napraviš zrakom u mozgu, umjesto destilirane vode i tada muda nagonom imaju ulogu vodiča, što je svakako primitivno zbog seksualne želje, gutanja hrane ili nečeg drugog, čega se ipak sramiš, jer iz dubine znaš nije jasna veza sa stvarnim.

- 21:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SUNČEV SISTEM

SUNČEV SISTEM
Besmislena je svaka teoretska pretpostavka, zato logično zna svaki planet i bilo koja pojava nastaju kao promjene u prostoru.
Sunce nula + 9 važnih planetarnih zračenja aminokiselina ionskim strukturama u destiliranoj vodi.
Devet planetarnih utjecaja glavnih elemenata, sa vodikom sunca u središtu vrtnje univerzuma.
Sunce u centru vakuuma je nulta točka, stvarno izvorna ideja univerzuma i tako se prostor svijetlosti pretvara u individualno vrijeme.
Utjecaji na putu nailaze na prepreke, tako se materija igra idejom i pojavama, kao dan i noć sunca i zemlje.
Recimo 1 + 0 = 10 ili jedno novo iskustvo za bogatstvo znanja.
No za sve to nije potrebna individualna logika teorijom ili vjerom, jer univerzalno logično svatko razumije jasno.
Naravno percepcijom 100 % znaš svaki trenutak vremena, svaku točku prostora, svaku pojavu i sve što informatički želiš znati. Univerzalni kod djeluje kad odbaciš logiku slobodnog mišljenja (okrenuo si um u smjeru razuma) i tada ideš jasnoćom puta kada je sve logično.
Logično = univerzalno.
Logika = individualno mišljenje i ako je od priznatog autoriteta kao što je Ajnštajn plasirao teoriju relativnosti, čovječanstvo je zavijeno u crnom neznanju, jer i relativno u promjeni je stvarno, drugačije ne može biti.
Logika teorijama plasira da postoje mnogo sunca, samo da bi ti razvijao um, a djetetu je savršeno jasno da je samo jedno vidljivo sunce. To razumije naivčina i majstor, ali čovjek, kulturan, moralan, vjernik, pametan i svjestan logike, logično odbija, iako se radi o doživljaju istinom. On radije vjeruje osjećanju, preko energije punjenja, jer ima elektrolitsku krv.

- 21:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MUDROST

MUDROST
Radi se o odnosu vremena pojave prema prostoru.
Zato je jednostavno sklad u nultoj točki svakog trenutka, beskrajnim ponavljanjem, slobodno po želji.
Destilirana voda je zato neograničeno čista, a zrak nije, jer on stvara zračenje za gravitaciju pojave.
Kad roniš tijelom pod vodom, logično stvarno razumiješ jasno, jer nemaš vremena za mišljenje, kao na zraku.
Tada ne pomaže logika slobodnog mišljenja, niti teorija, niti sujeta, vjera, moral ili bilo što drugo.
Zato je bitno da se trudnica porodi u kadi s destiliranom vodom, jer će beba odmah imati obrazac jednostavno logično razumijevanje plivanja u prirodi elemenata. Ne samo plivanja, nego slobodu susreta sa svakom pojavom.
Čovjek ne razumije informatički prostor, ali uporno želi zrak, što nije logično, jer postaje mentalno duševan umom psihe, subjektivan i materijalno ovisan u manjoj ili većoj sebičnosti, što u odnosu na stvarno znači poremećaj karaktera ponašanja.
Čovjek je pronašao sistem za uživanje kada je otkrio vatru, tako sve što gori sigurno nestaje u nirvani, točnije umire. Tako čovjek gasi vatru u sebi mrtvim lijekovima umjesto destiliranom vodom, jer malo zna o njoj, teoretski i mišljenjem je manipuliran, ona nije priznata u prehrani.
Čovjek vjeruje u život kao da nije u njemu stvarno i osjeća ga preko nečega, umjesto realno doživljajem vlastite istine.
Naravno čovjek još nije pronašao vodu, jer je prema njoj potpuno neodgovoran, logično ne razumije kada je čista i čemu služi, zato se čudi destiliranoj vodi što je savršena, iako zna mnogi je primaju infuzijom i transfuzijom.
Čistom tijelu rođene bebe dok je na pupčanoj vrpci nije potreban zrak, jer se iznutra ostvaruje fluidima krvi i limfom. Prekid pupčane vrpce je trauma jer se mora prihvatiti duša, zbog udaha zraka i sisanja mlijeka, kao navika za sva buduća punjenja.
Mudar u svakoj pojavi logično razumije njenu energiju, a čovjek će nešto uraditi na svoj način i imati negativnu posljedicu.
Čovjeku je logika ako mu netko plati piće i nije logično jer smeta zdravlju.
Tako čovjek nema mudrost, on je samo logikom zarobljen i guši se slobodnim mišljenjem.
On kao hrčak puni tijelo i čuva sve, njegovom logikom je to vrijedno, no stvarno logično samo je višak koji smeta.

- 20:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Vatra sve uništava jer joj je takva uloga u evoluciji pojava.
Destilirana voda čisto stvara.
Voda gasi vatru i inteligentno je napušta u destilaciji.
Vatra je slijepa kao duša energijom psihe uma, jer ide do kraja bez obzira na posljedice.
Čovjek logikom slobodnog mišljenja, logično ne razumije vatru u tijelu i dehidraciju, jer dok uživa gutajući kristalnu mrtvu hranu, nerazumno pije vodu, jer mu je bitan okus.
Stvarno H2O je čista destilirana voda, ostale vode u sebi imaju svašta i nisi siguran.
Destiliranom vodom ne možeš uživati niti umišljati, a s vatrom je suprotno.
Za živi organizam višak energije i vatre je smrt.
Čovjek vatrom uživa jer ne vodi računa o sebi i svemu, pod vatrom sve umire.
Destilirajući vodu razumna osoba je odgovorna za tijelo i sve drugo oko sebe.
Savršene je čistoće zato je koristimo gdje je potrebna sigurnost i pouzdanost sistema.
U destiliranoj vodi nije moguć razvoj mikroorganizama, no u stvarnom tijelu savršeno održava red, zbog vakuuma struktura iona i fotona koji prenose informacije, zbog čega apsolutno logično razumiješ sve od tijela do sunca i tako u krugu slobodnim znanjem.
Ako majka nauči dijete pijenju destilirane vode, ono ima šansu održati zdravlje i vitalnost, uz čist karakter u ponašanju.
Običnom prehranom u organizam tijela unosiš kristale umjesto iona, koji se talože i oko njih se razvijaju mikroorganizmi, jer ima zraka.
Većina uživa u pjenušavoj hrani, no to je teže neznanje s još težim posljedicama po zdravlje.
U destiliranoj vodi to nije moguće.
Volja dolazi od razumijevanja logičnih potreba u elementima čistoće iona, kada je sve apsolutno ipak jasno tijelom od krvi i mesa.
Čista krvna slika, limfa i organizam jednostavno održavaju izdvajanje destilirane vode i od vakuuma, ona se moždinom lako penje do mozga, točnije hipofize i pinealne žlijezde, koja služi kao žiro kompas za jasnoću i nulta točka kao kod libele, za precizno određivanje svakog trenutka vremena i točke prostora, zbog sklada s rotacijom 24 sata dana i noći i gravitacijom optimalno zdravog tijela.
Fizička aktivnost najviše godi oslobađanju zarobljenog zraka.
Bitno je uzdignuti vibracije jer se ponašaju kao višak energije, tako poslije njihovog oslobađanja, organizam ostaje pod potrebnim vakuumom.
Fizička intima u svakom slučaju godi, samo bez predaje uživanju, jer je mentalno.

- 20:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PERCEPCIJA

PERCEPCIJA
Stvarno slobodno znanje iskustvom dodira ideje koja se ostvaruje savršenim putem svih stanja materije.
Jasno je kao iskra ili točka, kao kap vode ili mjehurić libele, kao zvijezda, sunce ili zjenica u oku.
Radi se o trenutku kada klica sjemena kreće na put samorazvoja, jer je podržava vodik iz vode.
Sunce je od vodika, tako je svijetlost dana I noći apsolutno logično razumijevanje strujanjem krvi, brzinom opažanja.

Ako je nešto veće od točke I duže od trenutka, pojavom treba vrijeme ili kašnjenje, što znači brže starenje.

- 20:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SVIJEST

SVIJEST
Primoravanje uma da ide do kraja, no kako se ponavlja, on stalno djeluje, što nije smjer razuma.

- 20:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK

ČOVJEK
Pojam čovjek je mentalno stanje zbog subjektivnog punjenja u stvarnom tijelu ili višak energije kao smetnja redu organa i funkcija.
Apsolutno logično razumije stvarnom istinom volje realnim tijelom kada nema punjenje.
Taj obrazac je potpuno jasan poslije trudnoće i rođenja tijela čistim karakterom. Ujedno je to put.
Ostvarivanje slobodnim mišljenjem, čovjek radi suprotno , a posljedice su negativne.
Sve negativno u životu čovjek prihvaća samo zbog loše navike uživanja iz djetinjstva.
Tako je čovjek sam sebi žrtva tijelom kojim se ostvaruje, jer njime radi svašta bez razuma.
Sve je počelo pronalaskom vatre, kada se čovjek počeo izdvajati iz zajednice zbog uživanja.
Taj primitivizam čovjek i danas koristi i naravno srami se uživanja nagonom, okusima, osjećanjima, van razuma iznutra.
Čovjek ne želi red i prihvaća vjeru, društvo, teorije, sistem vrijednosti, samo da može loviti u mutnom, bez obzira što je sa tom ulogom samo loš glumac jer maska najprije njemu smeta, od nje ima poremećaj karaktera ponašanja gena i općenito.
Čovjek teže prihvaća istinu od bolesti i smrti, jer njemu smeta čistoća, nije pravičan, stalno griješi i u tom prokletstvu sebično pokušava prevariti tijelo, no ono je stvarno.

- 20:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SVIJETLOST

SVIJETLOST
Stvarnost temelji razumljivom logičnom jasnoćom 24 slika u trenutku, zbog rotacije zemlje kroz dan i noć svijetlosti sunca, individualnom čistoćom pojava (gravitacijom).
Živi organizam informatički ovisi od čistoće fluida, u odnosu na idealnu destiliranu vodu. Svaka stanica preko limfe i krvi ima vezu s vertikalnim kanalom, kao optičkim kabelom između suprotnosti mozga i muda. Ionske strukture destilirane vode, prenose fotonske impulse osjetljivim živcima i na kraju u pinealnoj žlijezdi se stvori kap destilirane vode, kao savršena veza tijela s prostorom.
Od punjenja višak energije stvara mentalnu maglu psihe, u smislu subjektivnog dvojnika, zbog čega logično razumom nije jasno, nego mora biti mišljenje, što nije percepcija zbog volje, nego sve drugo negativno zbog želja.
Sunce vidiš stvarno logično i od njega do tebe nema prekida, samo neke pojave utječu na doživljaj.
Sunce nije planet i neutralno je zbog vakuuma vodika. U usporedbi s tvojim tijelom od krvi i mesa i 80 % destilirane vode, također je u pitanju vezani vodik i vakuum za informatičku jasnoću razumom logičnog u percepciji.
Vodik nije slobodan, ali vezan s drugim elementima gradi sve materijalne pojave.
Tijelo je onoliko od svijetlosti, koliko treba logičnom razumijevanju svega.
.

- 20:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIČNO I LOGIKA

LOGIČNO I LOGIKA
Apsolutno stvarno inteligentno bez promjene stanja materije, iako 100 % suprotno realnom u stalnoj promjeni, ali logično razumljivo jasno, još potvrđeno opažanjem pogleda i doživljeno uvidom.
Logično zna dijete, naivna osoba i majstor, jer je njima misao jasna i ne treba im logika za mišljenje. Radi se o percepciji trenutkom točke.
Čovjek ne razumije ,logično, ali se služi logikom – slobodnim mišljenjem, mentalnim subjektom uma psihe, što su samo njegove želje za boljom socijalnom afirmacijom, perspektivno karijerom.
Sve što ima veze sa ulogom čovjeka odnosi se na logiku, zbog većine, ali je negativno i suprotno logičnom razumijevanju. Nameće se pitanje kako nasilan čovjek logikom odgaja dijete koje razumije logično?
Taština je neizbježna, jer logika nije moguća bez poremećaja genetske strukture, ubrzanjem evolucije i starenjem, što sve skupa nije zdravo ponašanje.
Apsolutno ne koristi vrijeme niti prostor, ali zbog kružnog toka kreacije, svakako je stvarno dodirnuto i doživljeno kao vlastita istina, put, red, čistoća i pravda za iskustvo slobodnog znanja svakome tko logično razumije.
Vakuum je neutralno fizičko stanje materije, kao u libeli nultom točkom ili kada stvarno dodiruje sliku u ogledalu.
Fluidima krvi i lime, organizam biološki dočarava informatičku jasnoću pogleda uvidom. Tijelo je 80 % od vode i kada se ona smiri kao libela, jasno sve vidiš kao sjaj na površini. Maglom logike to nije moguće, jer um psihom razrađuje metafiziku koja nije logično.
Za razliku od vode, vatra logično najbrže skraćuje vrijeme evolucije pojave. Čovjek uživa vatrom logike, no to nije zdravo, jer ne razumije granicu stvarnih potreba.
Vatra ima smisao i svrhu samo ako se njome popravlja stanje, ali ne na štetu pojava koje slobodno evoluiraju.
Djetetu logično ne treba psihologija, jer stvarno razumije logično i ne želi manipulirati kao čovjek.
Majka i škola tjeraju dijete da prihvati logiku, jer njima treba čovjek sa ulogom u društvu, a to ne može bez uma, iako na štetu razuma.
Pubertet je dokaz potpunog neznanja i starenje mladog bića kada mu vrijeme nije, zbog svega negativnog štio moraš prihvatiti, jer je u pitanju društvena logika.
Logikom većine čovjek prihvaća sve što njemu nije logično, no nema šale s nasiljem zakona.
Logika je školski program, ali nije logično da nedužno dijete pamti gluposti, čita idiotsku lektiru, sve zbog ocjena i diplome, uvijek na štetu logičnog razuma i zdravlja.
Vremenska pojava logično evoluira (gubi gravitaciju), zbog čistoće u stanju vakuuma, jer se tako odvija red.
Logika je magla autoriteta naprednog uma.
Novac je logika društva, a stvarno je logično sistem vrijednosti nikome ne služi za samoostvarenje.
Muškarcu je logično kada mu se digne i recimo zna što hoće.
Umjesto dizanja ženi se otvara rupa i samo ona umišlja romantiku koju želi. No to je danas postalo skupo da nekome poklanjaš vrijeme u ispunjenju želja.
Dijete zna logično i razumije stvarno realno, zato nije sebično materijalno, niti treba slova i brojeve za govor jezikom. Svoju čistoću tijelom dokazuje.
Čovjek logikom zna sva sova i brojeve, no što vrijedi kada se njima ne zna izraziti. Radi se o glumcu pod maskom koji se srami perverznih želja, on je duša koja samo mašta o uživanju u raju i sve vatrom ubrzava, naravno protiv zdravlja nedužnog tijela.
Čisto tijelo odrasle osobe ako napuniš destiliranom vodom, potpuno jasno razumije logično, ima percepciju, nije sebično, služi se čistim karakterom ponašanja.
Tijelo s kristalnim punjenjem (obična hrana) fermentiranjem iznutra stvara taloženje i oslobađanje plinova u vidu slobodnih radikala, što je fora za umišljanje, ali se gubi logično u razumijevanju potreba i mora biti pretjerivanja.
Upravo je česta pojava bolest prostate muškarca i jajnika žena, zbog glupog punjenja i uživanja.
Čovjek je izmislio metafiziku zbog psihologije, tako je održiva vjera i sistem vrijednosti u društvu.
Od rođenja djeca su žrtve nerazumnih majki koje sve rade zbog logike, no sujeta, vjera, poremećaj karaktera, sebičnost, materijalna ovisnost i moral, dokaz su potpuno suprotno od pravih vrijednosti.
Dijete se rodi zdravo u destiliranoj vodi i nju ima u mozgu, zbog informatičke jasnoće percepcijom logičnog razumijevanja, ali silovano od majke od mrtvih kašica, šećera i mnogih gluposti, mozak djeteta dobije zrak i gubi jasnoću, što je cilj društvene logike.
Cijepljenje ima taj cilj.
Industrija mrtve hrane i lijekova, također je ciljano protiv zdravlja, iako čovjek uživa u mjehurićima pjenušaca, krema, sladoleda.
Za čovjeka je logika šampanjac zbog ludih mjehurića, ali je logično destilirana voda zbog iona potrebnih čistoj krvnoj slici.
Logika je bijeli najskuplji dijamant, ali je logično crni oksidion.
Logika je materijalno bogatstvo, ali je logično slobodno znanje.
Logika je čovjek i njegovo glupo ovisničko mišljenje, ali je logično razumna osoba koja ne pristaje na ulogu čovjeka, glumca i svega negativnog u ponašanju.
Logika je uništenje prirode i zato se strah logično uvlači i u kostima, jer perverzijama uma čovjeka, kraj je izvjestan u smrti svega na zemlji.
Logika je znanje, no logično ne možeš protiv jačeg nasilnika.
Fora je vrijeme kada se nasilnik usere od straha i tada se sam predaje, a onda sve postaje logično jasno kao i sada, s tom razlikom što će većina prihvatiti put razuma, istinu i prave vrijednosti.
Sve je tu prisutno, samo revolucionarno sjeme nije krenulo na put samo razvoja, a onda je kraj nasilnoj logici.
Logično percepcijom razumije i zna kada smo bliži promjeni ponašanja. Upravo u iluminaciji lažnim sjajem stakla, betona, plastike, čelika, silikona, kao po mjesečini, od 2036 godine Sjevernjača i Venera će umanjiti zračenje mjeseca i utjecaj helija koji podiže vodene strukture na zemlji (i krv tijela).
Tada se mijenja odnos muškarca prema ženi i to na bolje.

- 19:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.