nedjelja, 07.12.2014.

MATERIJALNA KREACIJA

MATERIJALNA KREACIJA
Nikakva teorija, vjera ili bilo što drugo logičnom razumijevanju ne treba.
U materiji su bitne informatičke strukture koje u stvarnosti imaju vremensku pojavu. Svaka pojava je u prostoru, a on stvarno vakuumom prenosi poruku, ideju, služi kao put čistoće.
U živom organizmu tijela mnogo je raznih struktura za organe i njihove funkcije. Moždina po vertikali služi kao najbliža veza do svake stanice. Inače moždina je slična strukturom kao mozak.
Fora su ionske strukture koje daju fotonsku jasnoću za enzime krvi i hormone limfe.
Analiziraj kap destilirane vode i temeljem toga razumiješ materijalu u stvarnost, kao suprotnost savršene materije u centru vrtnje ili izvoru, ili nultoj točki, ili vakuumu, ili svijetlosti ili ideji.
Prostor prelazi u individualno vrijeme kad oslabi vakuum jer je nova pojava u pitanju, tako je apsolutno bez promjene ipak logično.
Prostor ne može biti bez ničega i tako se kreacija materije slobodno odvija slobodnim trajanjem pročišćenja u vremenu, do razine čiste svijetlosti, kada se sve ponavlja, kao sjajem na vodi u suprotnom smjeru.
Konstanta je 24 sata vrtnje, a vrijeme pojave ovisi od njene gravitacije, tako ion i slon različito traju.
Apsolutno logično inteligentno stvarno savršenstvo, vakuumom jasno kao svijetlost ili slika u ogledalu, razumijevanjem znaš sve, zbog jednostavnosti prostorne kugle, najmanje nedjeljive završno sa cjelinom svijeta.
Materija prostorom budno i bezuvjetno živi.
Sve savršeno čisto ne zauzima prostor.
Sve što je na putu pročišćenja ima pojavu i njome se slobodno ostvaruje.
Konstantu nije moguće narušiti.
Fora je što apsolutno stvarno nije održivo bez pojave, zato je sve logično jasno i razumiješ realno, jer od opažanja i strujanja krvi imaš jedan doživljaj.
Destilirana voda je savršeno čista u posudi sa vakuumom.
Ako destilirana voda ima dodir s nekim elementom, veže se i više nije savršena.
Sunce u središtu nema boju i praktički je u cijelom prostoru, negdje dan ili noć. Izražena rumena boja vatre sunca je od slobodnog vodika, kada se vibracije energije oslobađaju informacijama.

- 21:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.