nedjelja, 07.12.2014.

SUNČEV SISTEM

SUNČEV SISTEM
Besmislena je svaka teoretska pretpostavka, zato logično zna svaki planet i bilo koja pojava nastaju kao promjene u prostoru.
Sunce nula + 9 važnih planetarnih zračenja aminokiselina ionskim strukturama u destiliranoj vodi.
Devet planetarnih utjecaja glavnih elemenata, sa vodikom sunca u središtu vrtnje univerzuma.
Sunce u centru vakuuma je nulta točka, stvarno izvorna ideja univerzuma i tako se prostor svijetlosti pretvara u individualno vrijeme.
Utjecaji na putu nailaze na prepreke, tako se materija igra idejom i pojavama, kao dan i noć sunca i zemlje.
Recimo 1 + 0 = 10 ili jedno novo iskustvo za bogatstvo znanja.
No za sve to nije potrebna individualna logika teorijom ili vjerom, jer univerzalno logično svatko razumije jasno.
Naravno percepcijom 100 % znaš svaki trenutak vremena, svaku točku prostora, svaku pojavu i sve što informatički želiš znati. Univerzalni kod djeluje kad odbaciš logiku slobodnog mišljenja (okrenuo si um u smjeru razuma) i tada ideš jasnoćom puta kada je sve logično.
Logično = univerzalno.
Logika = individualno mišljenje i ako je od priznatog autoriteta kao što je Ajnštajn plasirao teoriju relativnosti, čovječanstvo je zavijeno u crnom neznanju, jer i relativno u promjeni je stvarno, drugačije ne može biti.
Logika teorijama plasira da postoje mnogo sunca, samo da bi ti razvijao um, a djetetu je savršeno jasno da je samo jedno vidljivo sunce. To razumije naivčina i majstor, ali čovjek, kulturan, moralan, vjernik, pametan i svjestan logike, logično odbija, iako se radi o doživljaju istinom. On radije vjeruje osjećanju, preko energije punjenja, jer ima elektrolitsku krv.

- 21:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.