nedjelja, 07.12.2014.

SVIJETLOST

SVIJETLOST
Stvarnost temelji razumljivom logičnom jasnoćom 24 slika u trenutku, zbog rotacije zemlje kroz dan i noć svijetlosti sunca, individualnom čistoćom pojava (gravitacijom).
Živi organizam informatički ovisi od čistoće fluida, u odnosu na idealnu destiliranu vodu. Svaka stanica preko limfe i krvi ima vezu s vertikalnim kanalom, kao optičkim kabelom između suprotnosti mozga i muda. Ionske strukture destilirane vode, prenose fotonske impulse osjetljivim živcima i na kraju u pinealnoj žlijezdi se stvori kap destilirane vode, kao savršena veza tijela s prostorom.
Od punjenja višak energije stvara mentalnu maglu psihe, u smislu subjektivnog dvojnika, zbog čega logično razumom nije jasno, nego mora biti mišljenje, što nije percepcija zbog volje, nego sve drugo negativno zbog želja.
Sunce vidiš stvarno logično i od njega do tebe nema prekida, samo neke pojave utječu na doživljaj.
Sunce nije planet i neutralno je zbog vakuuma vodika. U usporedbi s tvojim tijelom od krvi i mesa i 80 % destilirane vode, također je u pitanju vezani vodik i vakuum za informatičku jasnoću razumom logičnog u percepciji.
Vodik nije slobodan, ali vezan s drugim elementima gradi sve materijalne pojave.
Tijelo je onoliko od svijetlosti, koliko treba logičnom razumijevanju svega.
.

- 20:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.