nedjelja, 07.12.2014.

LOGIČNO I LOGIKA

LOGIČNO I LOGIKA
Apsolutno stvarno inteligentno bez promjene stanja materije, iako 100 % suprotno realnom u stalnoj promjeni, ali logično razumljivo jasno, još potvrđeno opažanjem pogleda i doživljeno uvidom.
Logično zna dijete, naivna osoba i majstor, jer je njima misao jasna i ne treba im logika za mišljenje. Radi se o percepciji trenutkom točke.
Čovjek ne razumije ,logično, ali se služi logikom – slobodnim mišljenjem, mentalnim subjektom uma psihe, što su samo njegove želje za boljom socijalnom afirmacijom, perspektivno karijerom.
Sve što ima veze sa ulogom čovjeka odnosi se na logiku, zbog većine, ali je negativno i suprotno logičnom razumijevanju. Nameće se pitanje kako nasilan čovjek logikom odgaja dijete koje razumije logično?
Taština je neizbježna, jer logika nije moguća bez poremećaja genetske strukture, ubrzanjem evolucije i starenjem, što sve skupa nije zdravo ponašanje.
Apsolutno ne koristi vrijeme niti prostor, ali zbog kružnog toka kreacije, svakako je stvarno dodirnuto i doživljeno kao vlastita istina, put, red, čistoća i pravda za iskustvo slobodnog znanja svakome tko logično razumije.
Vakuum je neutralno fizičko stanje materije, kao u libeli nultom točkom ili kada stvarno dodiruje sliku u ogledalu.
Fluidima krvi i lime, organizam biološki dočarava informatičku jasnoću pogleda uvidom. Tijelo je 80 % od vode i kada se ona smiri kao libela, jasno sve vidiš kao sjaj na površini. Maglom logike to nije moguće, jer um psihom razrađuje metafiziku koja nije logično.
Za razliku od vode, vatra logično najbrže skraćuje vrijeme evolucije pojave. Čovjek uživa vatrom logike, no to nije zdravo, jer ne razumije granicu stvarnih potreba.
Vatra ima smisao i svrhu samo ako se njome popravlja stanje, ali ne na štetu pojava koje slobodno evoluiraju.
Djetetu logično ne treba psihologija, jer stvarno razumije logično i ne želi manipulirati kao čovjek.
Majka i škola tjeraju dijete da prihvati logiku, jer njima treba čovjek sa ulogom u društvu, a to ne može bez uma, iako na štetu razuma.
Pubertet je dokaz potpunog neznanja i starenje mladog bića kada mu vrijeme nije, zbog svega negativnog štio moraš prihvatiti, jer je u pitanju društvena logika.
Logikom većine čovjek prihvaća sve što njemu nije logično, no nema šale s nasiljem zakona.
Logika je školski program, ali nije logično da nedužno dijete pamti gluposti, čita idiotsku lektiru, sve zbog ocjena i diplome, uvijek na štetu logičnog razuma i zdravlja.
Vremenska pojava logično evoluira (gubi gravitaciju), zbog čistoće u stanju vakuuma, jer se tako odvija red.
Logika je magla autoriteta naprednog uma.
Novac je logika društva, a stvarno je logično sistem vrijednosti nikome ne služi za samoostvarenje.
Muškarcu je logično kada mu se digne i recimo zna što hoće.
Umjesto dizanja ženi se otvara rupa i samo ona umišlja romantiku koju želi. No to je danas postalo skupo da nekome poklanjaš vrijeme u ispunjenju želja.
Dijete zna logično i razumije stvarno realno, zato nije sebično materijalno, niti treba slova i brojeve za govor jezikom. Svoju čistoću tijelom dokazuje.
Čovjek logikom zna sva sova i brojeve, no što vrijedi kada se njima ne zna izraziti. Radi se o glumcu pod maskom koji se srami perverznih želja, on je duša koja samo mašta o uživanju u raju i sve vatrom ubrzava, naravno protiv zdravlja nedužnog tijela.
Čisto tijelo odrasle osobe ako napuniš destiliranom vodom, potpuno jasno razumije logično, ima percepciju, nije sebično, služi se čistim karakterom ponašanja.
Tijelo s kristalnim punjenjem (obična hrana) fermentiranjem iznutra stvara taloženje i oslobađanje plinova u vidu slobodnih radikala, što je fora za umišljanje, ali se gubi logično u razumijevanju potreba i mora biti pretjerivanja.
Upravo je česta pojava bolest prostate muškarca i jajnika žena, zbog glupog punjenja i uživanja.
Čovjek je izmislio metafiziku zbog psihologije, tako je održiva vjera i sistem vrijednosti u društvu.
Od rođenja djeca su žrtve nerazumnih majki koje sve rade zbog logike, no sujeta, vjera, poremećaj karaktera, sebičnost, materijalna ovisnost i moral, dokaz su potpuno suprotno od pravih vrijednosti.
Dijete se rodi zdravo u destiliranoj vodi i nju ima u mozgu, zbog informatičke jasnoće percepcijom logičnog razumijevanja, ali silovano od majke od mrtvih kašica, šećera i mnogih gluposti, mozak djeteta dobije zrak i gubi jasnoću, što je cilj društvene logike.
Cijepljenje ima taj cilj.
Industrija mrtve hrane i lijekova, također je ciljano protiv zdravlja, iako čovjek uživa u mjehurićima pjenušaca, krema, sladoleda.
Za čovjeka je logika šampanjac zbog ludih mjehurića, ali je logično destilirana voda zbog iona potrebnih čistoj krvnoj slici.
Logika je bijeli najskuplji dijamant, ali je logično crni oksidion.
Logika je materijalno bogatstvo, ali je logično slobodno znanje.
Logika je čovjek i njegovo glupo ovisničko mišljenje, ali je logično razumna osoba koja ne pristaje na ulogu čovjeka, glumca i svega negativnog u ponašanju.
Logika je uništenje prirode i zato se strah logično uvlači i u kostima, jer perverzijama uma čovjeka, kraj je izvjestan u smrti svega na zemlji.
Logika je znanje, no logično ne možeš protiv jačeg nasilnika.
Fora je vrijeme kada se nasilnik usere od straha i tada se sam predaje, a onda sve postaje logično jasno kao i sada, s tom razlikom što će većina prihvatiti put razuma, istinu i prave vrijednosti.
Sve je tu prisutno, samo revolucionarno sjeme nije krenulo na put samo razvoja, a onda je kraj nasilnoj logici.
Logično percepcijom razumije i zna kada smo bliži promjeni ponašanja. Upravo u iluminaciji lažnim sjajem stakla, betona, plastike, čelika, silikona, kao po mjesečini, od 2036 godine Sjevernjača i Venera će umanjiti zračenje mjeseca i utjecaj helija koji podiže vodene strukture na zemlji (i krv tijela).
Tada se mijenja odnos muškarca prema ženi i to na bolje.

- 19:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.