nedjelja, 30.11.2014.

PUT

PUT
Od izvora i suprotno put je apsolutno logično jasan danju i noću, zbog sunca u centru vrtnje kreacije svijeta, koje bezuvjetno čuva ideju materije i naravno ona je stvarno inteligentna u logičnim pojavama.
Individualne ideje pokušavaju svašta umom, no od hidro-gen-uma stvarno se samo vraća slobo9dan vodik.
Kad razumiješ misao, vrtnju, gravitaciju, trenutak i točku, znaš koliko nešto traje u svakom fizičkom stanju.
Upravo traju vremenske pojave, svijetlost je neutralni vakuum, a životna ideja je stvarno apsolutno inteligentna, tebi u razumijevanju potpuno logično.
Sve savršeno materija stvarno, ne mogu napisati niti jest niti nije, jer nema pojavu, za razliku od naličja materijalne stvarnosti, koje se mogu simbolima opisivati, jer su informatičke.

- 20:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUBAV

LJUBAV
Zbog mnogo čega pozitivan smjer volje nije lako onome tko se ostvaruje željama.
Praktično rješenje je kada razumiješ inspiracija strujanja krvi se odvija bez obzira na raspoloženje.
Upravo se radi o ljubavi koja je prilagodljiva zbog održanja u životu.
Za ljubavnu inspiraciju nije potrebno ništa van tijela, još bolje kada je ono čisto.

- 20:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIROKOMPAS

ŽIROKOMPAS
Naprava za orijentaciju brodova, aviona, jer može odrediti točku gdje se nalazi.
U živom i budnom organizmu tijela jasnoća strujanjem fluida krvi i limfe, pinealnom žlijezdom hipofize mozga ostvaruješ jasno razumijevanje materijalnih potreba u svakoj točki prostora i trenutak vremena, jer se to može percepcijom nulte točke.
Čista krv u čistom tijelu lako struji kroz mozak i tako se izdvoji čista destilirana voda potrebna pinealnoj žlijezdi, a onda bude sve jasno.
Svako usporenje krvi stvara nekakvu mentalnu maglu i jasno ne razumiješ potrebe tijela, zato gutaš svašta i sve dalje ide mentalno preko energije, a to je negativno nasilje slabim karakterom u ponašanju.
Tko pije destiliranu vodu i vodi računa o prehrani, svakako razumije tijelo i druge.

- 19:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SUNCE

SUNCE
Od tvog tijela do sunca sve je svijetlost bez obzira na dan i noć.
Sunce je posebno izraženo kao užarena lopta, kada se vodik oslobodi pojava u kojima je bio zarobljen.
Tako se stvara vakuum kao neutralna svijetlost za stvarnu ideju u centru ili nukleusu prostora i vrijeme svakoj individualnoj pojavi.
Život materije stvarno ideja s pojavama, jasan put i priča, jer zbog samo razvoja iz klice sjemena, sve ima to iskustvo.
Naravno čovjek je poseban u kreaciji, jer umjesto života uživa, zbog navike glumca pod maskom i uloge u društvu.
Tako je čovjek ipak najveće prokletstvo ovoga svijeta, jer negira stvarno kroz doživljenu istinu tijelom od krvi i mesa, nego vjeruje imenu, tajni, teorijama, novcu i državi, jer ga majka i škola tako učili.
On osjeća energiju emocija, halucinira, umišlja uživanje iluminacijom, mjesečari, a to je samo mentalno ponašanje, kada se karakter brani od onoga koji treba biti razuman vodič.
Ljudsko biće je svakako princ u prirodi elemenata, ali je čovjek potpuni idiot, zbog kulture, pameti, svijesti, vjere, društva, novca, imena.
Tko dočeka mirovinu i starost, shvati potrebu logičnog i bez srama progovori što je sve radio dok je obavljao državni posao, možeš jasnije znati u čemu je vjerska, državna i novčana varka. Mnogi su imali posao ubojice (naravno takvih je sve više).
Majka i škola sve krivo podučavaju dijete, jer nije bitno njegovo tijelo i zdravlje razumom, nego uloga budućeg čovjeka. Dijete ne voli čitati knjige, ali mora sluditi um, zbog ocjena i diplome.
Pubertet i klimaks nisu potrebni kada se osoba prirodno razvija i ponaša čistim karakterom.
Problem je kada majka iz djetinjstva navikne dijete da se ostvaruje psihom duše, da želi i umišlja karijeru, bez obzira što nije logično, jer od svega toga priroda elemenata je postala groblje mrtve plastike, betona, stakla i svega teško razgradljivog, a energije fali.
Stvarno energija je blokirana u mrtvim ostvarenjima i kada bi sve to reciklirali i oslobodili vezani vodik, ponovo bi imali klimu kao prije 150 godina, kada je počela industrijska revolucija.
Sada žene trebaju izvršiti revoluciju karaktera i čovjeka osloboditi duševnih stanja, umišljanja većeg raja od logične prirode elemenata.
Nano tehnologijama info veze među elementima su veće ili manje nasilje, uz veliku količinu tlaka, energije, temperature, kada dolazi do pojava koje potpuno mijenjaju ovaj planet.
Um čovjeka želi mrtvu realnost, preko rezolucije slike. Pitaj se što će biti kada uskoro tehnološki slika na ekranu bude imala rezoluciju fotografije?
Tada će um sam sebe natjerati da mijenja smjer prema razumu.
Nije nikakva prognoza, niti proricanje sudbine, nego stvarno znanje percepcijom logike, kada inteligencija daje jasan odgovor o promjeni čovjeka od 2.036 godine.
Radi se o utjecaju zvijezda koje će ublažiti iluminaciju mjeseca, što će promijeniti ponašanje muškarca i žene. Neće biti nagonskog uživanja, a seksualna veza će biti potpuno slobodna intimna fizika.
Recimo sve što je društvo branilo do sada, kroz sisteme i ideologije, na kraju je demokracija prihvatila.
Tako lagano i najskuplje droge društvo mora prihvatiti.
Ne samo droge nego sve iza čega se čovjek skriva, jer on to ionako stvarno radi.
Upravo tada mora nestati vjera u boga, mora nestati novca, jer će ljudi imati razumijevanje bez nasilja države.
Stvarno neće biti države i čovjek ne mora biti cijepljen po rođenju, ne mora biti tašt, niti ići u školu koja samo služi razvoju uma psihe.
Konačno će čovjek znati da je sunce samo jedan element i to vodik u fizičkom svojstvu vakuuma, jer je potreban kao zaštitnik savršene ideje.
Informatički vodik je svuda u prostoru, samo je zarobljen zbog materijalnih ostvarenja i tako se sve pojave vremenski održavaju i to individualno.
Čovjek za utjehu ima slobodno mišljenje, tako s njim ne zna ni dupe obrisati, nego plaća skupi toaletni papir.
Zamisli svi ti političari seronje, koje zaštitari čuvaju, uskoro ostanu bez posla i plaće po želji?
Da, teško ti je to zamisliti.
Svi izumitelji, recimo Tesla, Ajnštajn i Tito je nekakav izumitelj lagodnog života, ni danas nisu slobodni u grobu, jer su čovjeku ostavili još veće prokletstvo maskiranja, strujom, teorijom, oružjem, umjesto razuma.
Tako Tito nije imao osobnu iskaznicu niti putovnicu, ali je sa sobom na put vodio pun brod vojske, svirače, zabavljače, još ima živih pa neka malo slobodnije pričaju o tim glupostima.
Tako je to što si čovjek duša i moraš imati poremećaj karaktera jer inače ne bi igrao tako sramnu ulogu. Čovjek se brani i kada ga nitko ne dira, jer je uvijek u grijehu.
Dijete ne može nagovoriti na ulogu čovjeka, niti majstora koji potpuno razumije materiju.
Naravno ti kao čovjek nisi naivna budala i zato trpi, to je kulturno, pa dok izdržiš, jer apsolutno u logičnom kroz istinu razuma odbijaš, gaziš, negiraš, čudiš se, kao da si s Marsa pao, a stvarno imaš sluzavu krv i aritmiju srca.
Svakom cijepljenom čovjeku je propisano koliko će živjeti.
Izuzetak su razumni koji piju destiliranu vodu, tako imaju čist karakter bez slabosti gena.
Majke trebaju rađati djecu bez krvne grupe, čista bića ljudske vrste.
Pri porođaju u kadi s vodom, majka treba sačekati dok se pupčana vrpca sama ne zatvori i tek kada postigne vakuum bez krvi, tada je prekida, što ne izaziva traumu kao kod porođaja u rodilištu.

- 19:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BOLEST

BOLEST
Nasiljem uma punjenje energijom tjera elemente na čudne veze i karakter gubi čistoću obrane zdravlja.
Zbog kristaliziranja elemenata javlja se dehidracija i sve negativno u nizu.
Tijelo stvarno nije pogodno mjesto za odlaganje viškova mentalnog subjekta koji ne razumije život, nego uživa zato što je proklet čovjek duša i služi se psihom, umjesto razumom.
Jednostavno možeš kontrolirati krvnu sliku već u pripremi hrane.
Destiliranom vodom savršeno održavaš organizam.

- 19:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO

STVARNO
Stvarno je sve ako znaš.
Stvarno je apsolutno logično, a jasnoća ovisi od perspektive promatranja. Tako percepcijom nulte točke jasnoću imaš u potpunom razumijevanju jednostavne materije, jer svaka prostorna točka liči na jasnu iskru. Ako si dalje od točke, već imaš potrebu analizirati informaciju, a za nju trebaš vrijeme što nazivamo mišljenjem bez jasnoće.
Problem čovjeka je društvena uloga, naviknut je braniti mišljenje, jer se njime ostvaruje, zato najprije vjeruje i naravno preskače istinu, bježi od dodira doživljajem, nego osjeća po teoriji.
Svaka cjelina u sebi je stvarno, a u promatranju sa strane samo liči na neku stvarnost. U pitanju je neutralno promatranje, vakuum ili jasnoća na razini svijetlosti, jer bez toga nije moguće definirati pojavu.
Recimo pomjeri se tijelom, prostor koji je ostao gdje je bilo tijelo je stvaran, no i novi prostor je jednako stvaran.
Tako razumiješ da je sve samo jedno, savršeno kao prostor bez pojave i vremenske pojave koje ovise o njemu. To što čini informatičku vezu je materija, kao vakuum, kao svijetlost, nulta točka, jasnoća.

- 19:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 27.11.2014.

SRAM

SRAM

Čovjek se srami stvarnog, istine, doživljaja, fizički objektivnog i realnog, posebno apsolutno logičnog, a vjeruje u pretpostavke čije su definicije potpuno besmislene, jer običnom percepcijom svatko može znati sve o materiji jer je fizičko svojstvo, jedno vrijeme u nultoj točki s prostorom.
Čovjek se ponosi besmislenom i manipulativnom metafizikom u psihologiji. Naravno ponos je najteži poremećaj karaktera, ali za kulturnog čovjeka znači suprotno. On se ponosi u nešto što sada stvarno nije, zbog utjehe no ne može sakriti razočarenje i tjeskobu.

- 21:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PROSTOR

PROSTOR
Stvarno inteligentna ideja za najmanji prostor i univerzum svijeta.

- 21:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM I UM

RAZUM I UM
Razum stvarno apsolutno logično zna realno objektivno, istinom doživljeno. Razum koristi vakuum percepcije za jasnoću, zato vrijeme nije bitno.
Um mentalno subjektom djeluje, samo kada je energija psihe veća od prirodne sile tijela. Um pamti, pretpostavlja, vjeruje, osjeća, sve u magli, jer se služi posrednikom, a to je vremenska perspektiva.
Razum je slobodna naivnost, jer ima stvarno tijelo, suštinu, smisao, cilj i svrhu, ima sve stanice, organe i funkcije.
Um nema ništa i ovisi od punjenja kada dobije energiju ili pražnjenja tijela orgazmom, kada uništi vitalnu silu.
Um nikako ne može biti stvarno jer nema cjelinu bića, nego je kolateralna šteta promjena u organizmu zbog energije.

- 21:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GRIJEH PROKLETSTVO

GRIJEH PROKLETSTVO
Otvaranje usta zbog želje prema stvarnosti, stvarno vakuum slabi, gubiš moć, karakter mijenja ponašanje, slabi imunitet, razum gubi jasnoću, krv usporava, počinje umišljanje psihom mentalnog subjekta, od punjenja u organizmu koje raspadanjem stvara veću energiju od životne sile.
Tijelo stvarno razum inspiracijom ljubavi i voliš sve.
Duša čovjeka su usta uma kojoj nikada nije dosta, dok se ne oslobodi tijela, a to je smrt.

- 21:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT POSTOJANJE

ŽIVOT POSTOJANJE
Prostor vrijeme materija stvarno informatička cjelina stvarnosti univerzuma.
Jasnoća ovisi od dalje vremenske perspektive ili bliže percepcije u trenutku nulte točke.
Nulta točka je jedno nedjeljivo ili sve od univerzuma.
Promatrač treba slobodan analitički pristup, pri čemu koristi stvarnost prostora, opažanja osjetila, fluide krv i limfu, organe, funkcije organizma do svake stanice biološki živog tijela.

- 21:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ELEMENTI

ELEMENTI
Elementi prirodno ostvaruju odnose po redu čistoćom.
Promjene elemenata uz višu silu nije prirodno stanje i posljedice su nesagledive.

- 21:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO I JA

STVARNO I JA
Snaga i sile usklađene u organizmu daju moć razumu kada misao oslobađa intelekt kojim znaš sve.
Sve što JA radim budan, uvijek ima neki cilj, bez smisla i svrhe u odnosu na slobodu tijela kojim se ostvarujem.
Tijelo imam za stvarno, a sve ostalo je stvarnost koju razumijem, znam ne znam ili umjesto apsolutno logičnog umišljam nešto drugo.
Za tijelo najbitniji su fluidi krv i limfa, jer su direktna veza opažanja osjetila i oslobađanja intelekta u svakom novom trenutku.
Jasnoću imam nultom točkom um prisutnost zadržavanja pažnje u njoj bez obzira na želje koje nameće energija psihe.
Stvarno jedno nema dvojnika, apsolutno je logično, jasno, realno, objektivno, istina, doživljaj.
Od punjenja i više sila mijenja se gravitacija.
JA sam samo najviša sila ili želja tijela.
Majka me naučila u djetinjstvu na punjenje tijela zbog duše i sada imam problem psihe, zbog slobodnog mišljenja mentalnim subjektom, kroz umišljanje uživanja, protiv razuma samo ostvarenja životom.
Kada u tijelu nema punjenja JA potpuno razumijem tijelo i prirodne potrebe. Želje punjenja su mentalna psiha i subjektivno reagiram.
JA mogu raditi svašta samo ne na štetu tijela.
Problem je što sam JA stvarnim tijelom sa ulogom čovjek u društvenom sistemu, datum, ime, broj i sve drugo administrativno i zakonski u državnom registru, zbog kulture razuma i svijesti prema karijeri, protiv razuma logike što realno i objektivno meni treba za zdravlje i vitalnost.

- 21:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DOBROTA

DOBROTA
Zadržana energija je nasilna.
Zato je dobrota oslobađanje svega ugodnim zračenjem.

- 21:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JASNOĆA

JASNOĆA
Sunce u centru jednostavan je put za sve, red, čistoću, pravdu, prave vrijednosti, sva fizička svojstva, stvarno nije za umišljanje, ne možeš uživati, slobodno se predaje svemu.
Sunce koristi vakuum koji inteligentno drži vrijeme i prostor u savršeno jasnoj ideji, koja je dovoljna za svako materijalno ostvarenje.

Ako želiš jasnoću od perspektive svega dopusti nultu točku jednostavnom percepcijom svakog trenutka.

- 21:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJA I MATERIJALNO

MATERIJA I MATERIJALNO
Vrijeme i prostor materija stvarno neutralno koristi vakuumom u svijetlosti, zato je savršeni red i put svemu iz izvora univerzalnog sunca.
Materijalno se izdvaja pojavom sile i snage gubi moć.

- 21:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MENTALNO

MENTALNO
Od punjenja informacijama i drugim punjenjem, krv mijenja karakter ponašanja.
Zato je jednostavno zdravlje briga za prehranu i čistoću organizma.
Najmanja sitnica kao udah zraka u krvi pokreće mentalnu strukturu.

- 21:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RADOST

RADOST
Stvarno od volje radost je bez ikakvog razloga i potpuno zadovoljstvo kada ne moraš puniti tijelo zbog uživanja, jer logično razumiješ da je čistoća najbolji red za organizam, krvnu sliku i zdravlje.
Tko nešto želi posebno, možda kavu, čaj, cigaretu, hranu, seks ili nešto drugo, stvarno nije dodirnuo volju i želi zadovoljiti sebe, no to prelazi u mentalnu sebičnost subjektom.
Razum je strogo vezan vakuumom za krv i sve stanice.
Um koristi energiju punjenja i djeluje psihom, što nikako nije zdravo.
Tako je znanje jednostavnost koja te sama vodi, a odnosi se na pristanak na prirodnu percepciju.

- 21:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DUĆAN

NAIVNOST I MUDROST
Stvarno mudrost ima smisla i svrhu samo ako sebi dopustiš slobodnu naivnost.

- 21:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JEDNO SUPROTNO

JEDNO SUPROTNO

Apsolut logično
Univerzum centra
Točka trenutak
Svijetlost vakuum
Nulta točka sjaj
Red mir
Prostor vrijeme
Gravitacija vrtnja
Ideja pojava
Stvarno slobodno
Materija materijalno
Objekt realno
Znanje iskustvo
Stvarnost simbolično
Volja želja
Život igra
Uživanje sebično
Ovisnost navika
Punjenje učestalost
Oslobađanje informacija
Informacija karakter
Krv limfa
Ion foton
Enzim hormon
Dijamant oksid ion
Dan noć
Rađanje umiranje
Početak kraj
Toplo hladno
Teško lako

- 21:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM I UM

RAZUM I UM
Prije rođenja prazno tijelo potpuno razumije strujanje krvi, no prekidom pupčane vrpce, udahom zraka, sisanjem mlijeka, rađa se subjekt u odnosu na prirodni objekt cjelinom organizma.
Naravno mentalno nije direktno i potrebno je vrijeme navike, što može biti red znanjem majke ili pogrešno.
Ljubav je sklad venske i arterijske krvi, čime je srce prirodno mirno. Zbog punjenja venska krv je sluzava i usporena, zbog čega srce mijenja info karakter ponašanja tijela.Za razum presudan je vakuum, jer stvarno povezuje sve stanice, čime želje postaju jedna misao i u mozgu se oslobađa intelekt.
To je trenutak nulte točke, potpuna jasnoća, jer moć tijela jednostavno iz pinealne žlijezde.

- 21:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VRIJEME

VRIJEME
Perspektiva pojave na putu pročišćenja u odnosu na izvor ideje.
Zato je postojanost različito vezivanje elemenata u objektu.
Za prehranu je dobro jesti živu hranu, jer ona ne blokira vrijeme, brzo se probavlja i sadrži destiliranu vodu, sa otopinama hranljivih tvari u strukturama iona.

- 21:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO I SLIKA

STVARNO I SLIKA
Kao u ogledalu stvarno i slika su jedno, samo ako se vakuumom dodiruju.
Ako vrhom nosa dodirneš sliku u ogledalu, ne možeš umišljati perspektivu prostora koja čini vrijeme jer je doživljaj stvarno.

- 21:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

USTA I KRV

USTA I KRV
Tijelu za opstanak većinski treba zrak i destilirana voda, a toga je u izobilju stvarno. Ostali elementi također su u destiliranoj vodi kao strukture iona.
Mudrost je očuvati zdravlje i vitalnost preko čiste krvne slike, tako što ne moraš uživati temeljem okusa, nego razumom logičnih potreba.
Razum zna prirodne potrebe organizma, zato vodi računa ne otvara usta.
UM stalno otvara usta jer to godi dubljem osjećanju magle, gazi preko istine i puni tijelo zbog želja za uživanjem u okusu, a ne zbog prirodne potrebe.
Destilirana voda u tijelu najbliža je vakuumu, jer ioni uvijek daju fotonsku jasnoću, što nije moguće kristalima koji pamte razne informacije.
Po rođenju krv nije elektrolitska, zato destilirana voda ne godi uživanju niti pamćenju, nego razumiješ percepcijom nulte točke. Zato su destilirana voda i živa hrana najbolja hrana. Općenito za živu prirodu elemenata su bitni ioni, zbog jednostavnih informatičkih struktura vodika, koji pokazuje fizička svojstva i karakter ponašanja svakog elementa.
U hrani od kristala minerala nema iona, zato je informatički komplicirana.

- 21:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ROĐENJE PUT

ROĐENJE PUT
Rođenjem stvarno tijelo iz izvora objektom je jasan put samoostvarenja.
Stvarno razumijem apsolutno logično za put čistoće kao što je vakuum neutralnom nultom točkom svijetlosti pri rođenju.
Put pupčanom vrpcom je potpuno jasan i potrebe budućeg tijela se svode na čistu krvnu sliku.
Porođaj u kadi s destiliranom vodom ima svrhu stvaranja navike na slobodu tijelom, jer se taj obrazac ljubavne intime inspiracijom krvi doživljava prirodno.
Tada razumijem potrebu praznog tijela i vakuuma, zbog informatičke čistoće u odnosu na pojave u širem prostoru.
U rodilištu bebe se primitivno rađaju bez znanja majke i liječnika.
Porođaj treba trajati dok se beba ne prilagodi, poslije čega je majka vadi iz vode, pupčana vrpca se suši i lako je možeš prekinuti. U tom trenutku beba počinje disati.

- 21:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ELEMENTI

ELEMENTI
Prirodno elementi u vezama stabilno grade sve po redu.
Zato je izobilje vegetacije, hrane, energije, samo trebaš pristati na razum u slobodnom znanju dopustiti sve.
Silovanje elemenata od njih stvara čudno ponašanje, zato je prostor postao pun napetosti od viška energije.
Sve je podređeno umu, novim tehnologijama, uživanjima, zato je život u drugom planu, zato malo tko razumije potrebu ostvarenja prirodom logičnog razuma.

- 21:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT
Bezuvjetno posvećen životu stvarno doživljavaš sve od svjetlosti.
Život nije igra na sreću ili ruski rulet kako mnogi vjeruju takvom mišljenju.
Jednostavno je ugodno zadovoljstvo kada najdublje razumiješ da život nije posebna potreba za nečim, jer realno objektivno i apsolutno logično fizički dodiruješ i doživljavaš volju, koja je jasno zadovoljstvo i radovanje bez razloga.
Radi se o slobodi kako iznutra tako van tijela i znaš svaki trenutak liči na vječnost, iako tijelo nije veće od točke prostora u odnosu na univerzum svijeta.
Tko život osjeća preko nečega, vjerom, sujetom, taštinom, moralom, kulturom, politikom, teorijom iz knjiga, molitvom ili duhom, uživanjem u hrani, seksu, materijalnom bogatstvu, zbog karijere, svakako nema pun smisao niti svrhu slobode. Kad postigne razne ciljeve, uvijek nedostaje stvarno razumijevanje, zato je najbolje na samom početku posvetiti se redu od života samog, jer se odvija čistoćom zbog pravde.
Na taj način bilo tko i bilo gdje, stvarno istinom doživljeno zna bez govora jezikom.
Slobodnim mišljenjem svatko je samo zarobljen željama a one nisu informatička sloboda, nego poremećaj karaktera ponašanja, slabljenje genetske strukture i brže starenje.

- 20:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODNO ZNANJE

SLOBODNO ZNANJE
Svatko ima pravo analizirati činjenice i znati sve, tim prije jer je apsolutno logično i obrnuto.
Krv svejedno struji kroz organizam, bezuvjetno kroz tjesnac grla, tako je stvarno percepcijom moguće jasno znati sve.
Krv se ponaša informatički kao u pješčanom satu, samo što je tijelo živi organizam i umjesto dokaza služiš se doživljajem, točnije opažanja osjetila doživjeti možeš jasno, kada uskladiš pogled sa uvidom.
Upravo je to jasnoća kao provjera libelom, no za živi organizam tijela, nulta točka je stvarno istinom doživljeno, umjesto dokaza dodir vakuumom.
Imaš pravo na slobodne misli od čiste arterijske krvi u mozgu, ili slobodno mišljenje od venske krvi u mudima.
Objektivno realno tijelom i prostorom direktno, spontano fizičkom intimom pristaješ na sve, jer razumiješ jedno i nemaš potrebu za drugim, jer mora biti izmišljeno.

Subjektom upravlja punjenje, jer o poluraspada ima veću energiju od prirodne sile tijela i gravitacije.
Najprije se promjena karaktera pokaže u krvi, jer ona postaje sluzava i informatički usporena, što znači razum nije jasan, volja slabi, javljaju se želje kao iz magle, smjer puta nije jasan.
Stvarnom ne trebaju simboli, zato je bitna terminologija za jednostavniji izraz.
U svakom slučaju sloboda je volja i radost zbog jasnih misli, no za mišljenje moraš gutati knedlu ili punjenje, jer su želje nemaju razum, nego umjesto čistoće traže punjenje zbog magle da se smire.
Majka bebi svašta gura u usta, no dijete negoduje time što povraća ili podriguje, često plače, jer ne govori jezikom, a majka ne razumije kolike su stvarne potrebe organizma bebe koji nema ni 5 kg materije.
Zadržavanje negodovanja, zbog kulture, vjere, taštine, nije zdravo ponašanje, jer neizbježno slabi karakter, jača mentalna struktura i postaješ genetski dalje od stvarnog. Ako tako nastaviš, može se dogoditi da nikada više ne doživiš jasnoću i tad je bolest ili smrt jedini spas, jer mučenje nije smisao niti svrha slobode.
Zato postoji mudrost kako svakog trenutka biti potpuno slobodan, bez vrijeđanja drugih, bez punjenja i gomilanja viškova u krvi i tijelu.
Sve od reda čisto je kao pravda i liči na svijetlost dana i noći izvornog sunca, no većini je stalo do električne struje, uživanja noću kada vrijeme nije primjereno redu, zato netko teorijama lovi u mutnom uz pomoć crkve i novca, no sve ima kraj, ako ni zbog čega drugog, zbog početka novog kruga vrtnje, jer stvarno nitko ne može zaustaviti.

- 20:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PROSTOR I VRIJEME

PROSTOR I VRIJEME
Stvarno prostor jedno neponovljivo dva puta, zbog kreacije svijeta materije.
Upravo apsolutna ideja prostora, inteligentno logično može biti vremenska kopija ili preslika, identična stvarnom, kao u ogledalu.
Prostor i vrijeme čine materiju fizičkim svojstvima u svakom stanju.
Neutralan je vakuum trenutka i točke, kao nulta točka libele i to je čista svijetlost za sve vremenske informacije.
Bez obzira na dan i noć optička informiranost je moguća tijelom kojim se ostvaruješ u svemu, jer je objekt realan, pogled i uvid su mogući doživljajem stvarnog bez ostatka.
Osjetila i fluidi tijela, krv i limfa, upravo postižu apsolutno u logičnom dodiru i doživljaju.
Tako je savršeno moguće u tijelu od krvi i mesa, koje se stalno mijenja, no stvarno znaš samo percepcijom čistoće i jasnoće.

- 20:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SUNCE

SUNCE
Stvarno sunce nije materijalno, niti planet, zbog centra vrtnje i vakuuma nema pojavu izvora, nego se vremenski stvaraju informacije, energija i elementi prirode, kao suprotnost preslikana u ogledalu.
Tako materija i materijalno neutralna je svijetlost.
Stvarno sunce nije ni toplo ni hladno, ni prolazno, nego je sve ostavljeno slobodnom promatranju iz svake perspektive vremena i prostora, najjasnije percepcijom nulte točke.

- 20:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KARAKTER PONAŠANJA

KARAKTER PONAŠANJA
Smisao logično razumije i zna svrhu slobode.
Za primjer bilo koja količina vode, u smislu cjeline koja nije slobodna i jedan mjehurić najbliži slobodi.
Upravo je precizna libela napravljena od staklene ampule s destiliranom vodom i samo mjehur određuje neutralnu točku, kada promatrač na trenutak zauzme najjasnije promatranje.
To nazivamo percepcija jer nije mentalno vrijeme subjektom, nego objektivno realno doživljeno dodirom logičnog i stvarnog.
Upravo mjehurić simbolizira nedjeljivu točku od univerzuma, koju možeš analitički uvećati po želji i jasno stvoriti uvid o univerzumu svijeta.

- 20:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ISTINA

ISTINA

Stvarno bez pojave nije moguće izgovoriti jezikom simbola riječi, nego se uvijek radi o mišljenju koje nikome ne znači ništa.
Tako istina uvijek ostaje dodir sa stvarnim u neponovljivom doživljaju i to je jasno kao svijetlost slobodnim znanjem.

- 20:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO

STVARNO
Crkva i društvo su nametnuli čovjeku vječnu hipoteku materijalne ovisnosti, tako je sloboda ograničena na slobodno mišljenje, samo kao utjeha za poslušnost.
Zbog toga čovjek vjeruje uz materijalno bogatstvo i kroz njega se ostvaruje u životu, gradeći karijeru na pameti i svijesti, umjesto razumom kako je logično.
Sloboda svijetlosti dana i noći od izvornog sunca znači beskrajni put promjena uzroka i posljedica, individualno vremenskim pojavama univerzumom prostora, od točke do svijeta.
Razum i apsolutna logika dolaze od slobodnih misli, upravo realno objektom tijela. To je dodir, doživljaj, volja, radost, ljubav i sve pozitivno jasno u životu,
Čovjek zbog kulture, pameti i svijesti služi se umom i slobodnim mišljenjem, što za njega znači trajnu hipoteku mentalne ovisnosti od dvojnika, što je neprijatno, jer liči na maglu, nejasan put i sve negativno u životu.
Zbog hipoteke slobodnim mišljenjem mnogi su bogati dijamantima, ali se svejedno time nisu mogli ostvariti.

- 20:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PUT

PUT
Razvojni put stvarno inteligentno iz sjemena.
Slijedi vakuum svijetlosti, kao dokaz da je noć u trudnoći jednako svijetlost.
Po rođenju i prekidu pupčane vrpce, put se nastavlja mudro zrakom i vodom, zbog čiste krvi.

- 20:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT HIPOTEKA

ŽIVOT HIPOTEKA
Stvarno apsolutno logično čovjek prihvatio nije, ni kroz dodir i doživljaj vlastitom istinom tijela, zbog nametnute vjere, metafizike psihologijom, zato su prave vrijednosti pogažene zbog novca.
Zato je materija negirana u odnosu na materijalnu ovisnost, zato se manipulira antimaterijom.
Bez ukidanja novca, crkve, države i imena, čovjek nije oslobođen uloge i maske.
Život je za čovjeka pod hipotekom slobodnog mišljenja, zato umjesto doživljaja kroz sebe, koristi osjećanje sebično preko nečega. Tako je čovjek od djetinjstva naviknut na materijalnu ovisnost i stvarno ne razumije kroz istinu, nego vjeruje teoriji metafizike psihologijom i božjoj volji.
Tako se tješi slobodnim mišljenjem u željama, zbog čega se osjeća kao u kavezu i razočaran stalno ima punjenje zbog mentalne maske subjekta, iza čega se krije.
Čovjeku je put prekinut po rođenju i umjesto ostvarivanja stvarnim tijelom voljom od izvora sjemena, on mora biti svega materijalno željan, zbog nametnute božje volje crkvenim učenjem i vjerom u ništa.
Zbog toga čovjek i životu određuje cijenu, zato ne razumije potrebe tijela, ljubav i prave vrijednosti istinom doživljaja, nego se služi osjećanjima, teorijom, kao većina sa imenom.
Nameće se pitanje kako može odrastao čovjek osloboditi sebe imena i državnog registra, za početak potpunog oslobađanja od zabluda koje oduzimaju vrijeme, kao pod hipotekom u banci i sve mora biti za novac.

- 20:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT HIPOTEKA

ŽIVOT HIPOTEKA
Stvarno apsolutno logično čovjek prihvatio nije, ni kroz dodir i doživljaj vlastitom istinom tijela, zbog nametnute vjere, metafizike psihologijom, zato su prave vrijednosti pogažene zbog novca.
Zato je materija negirana u odnosu na materijalnu ovisnost, zato se manipulira antimaterijom.
Bez ukidanja novca, crkve, države i imena, čovjek nije oslobođen uloge i maske.
Život je za čovjeka pod hipotekom slobodnog mišljenja, zato umjesto doživljaja kroz sebe, koristi osjećanje sebično preko nečega. Tako je čovjek od djetinjstva naviknut na materijalnu ovisnost i stvarno ne razumije kroz istinu, nego vjeruje teoriji metafizike psihologijom i božjoj volji.
Tako se tješi slobodnim mišljenjem u željama, zbog čega se osjeća kao u kavezu i razočaran stalno ima punjenje zbog mentalne maske subjekta, iza čega se krije.
Čovjeku je put prekinut po rođenju i umjesto ostvarivanja stvarnim tijelom voljom od izvora sjemena, on mora biti svega materijalno željan, zbog nametnute božje volje crkvenim učenjem i vjerom u ništa.
Zbog toga čovjek i životu određuje cijenu, zato ne razumije potrebe tijela, ljubav i prave vrijednosti istinom doživljaja, nego se služi osjećanjima, teorijom, kao većina sa imenom.
Nameće se pitanje kako može odrastao čovjek osloboditi sebe imena i državnog registra, za početak potpunog oslobađanja od zabluda koje oduzimaju vrijeme, kao pod hipotekom u banci i sve mora biti za novac.

- 20:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUDSKO PRAVO NA SAMOOSTVARENJE BEZ IMENA I DRŽAVE

LJUDSKO PRAVO NA SAMOOSTVARENJE BEZ IMENA I DRŽAVE
Mnogo toga sam se odrekao u samospoznaji života, zbog smisla i svrhe slobode, jednostavnim razumijevanjem prirodnih potreba apsolutnom logikom, u skladu s univerzalnim redom, koji doživljavam kroz volju radosti, što meni znači dokaz i potvrdu vlastite istine.
Ima nešto kao viša sila, a to je moje ime u državnom registru.
Zbog samospoznaje ne trebam ime ni državu, tim prije što sam se odrekao uživanja, materijalnih vrijednosti i svoju krv pročistio dio prirodnog karaktera ponašanja bez krvne grupe, što je jednostavno pijenjem destilirane vode i živom hranom.

- 20:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ENERGIJA

ENERGIJA
Razumom se usklađuju opažanja i doživljaj, tako imaš jasnoću zbog dodira stvarnog apsolutno logičnim.
Fizička snaga i energija punjenja daju moć oslobađanja vibracija i informacija, jer bez toga nema skladne biokemije u organizmu između venske i arterijske krvi.

- 20:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

IDEJA POJAVA

IDEJA POJAVA
Upravo tako jedna ideja bez pojave dovoljna je za cijeli univerzum, tako što svaka informatička pojava ovisi o njoj, neutralno vakuumom čiste svijetlosti.
Prostor nema pojavu, no zato je ima svaka vremenska pojava, kroz vrtnju svojom gravitacijom, ovisna od univerzalne moći, kroz koju se ostvaruje.
Apsolutno u logičnom razumiješ jasno, jer je jednostavno realno u objektivnom doživljaju, jasno kao po libeli i neutralno kao nultom točkom promatrano.
Upravo dodir sa stvarnim je doživljaj i volja da se ostane u toj radosti, jer sloboda nema nikakvu ovisnost.
Materija stvarno ne ovisi od materijalnog, zato što je jedno, samo ako percipiraš trenutkom u točki bez mišljenja, koje ne daje jasan odgovor.
Radi se o informatičkoj brzini dana i noći, točnije u svakom trenutku 24 sličica, kao u jasnom filmu.
Kada ništa nije zadržano u krvi i želji, pogled osjetila i uvid doživljajem, jedno su.

- 20:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SIMBOLI

SIMBOLI
Ništa stvarno nije bez doživljaja, zato ako želiš znati gdje se formiraju simboli slova i brojeva u živom organizmu, trebaš pogled i uvid iz nulte točke.
Naravno živi organizam nije libela, zato je nulta točka u pinealnoj žlijezdi hipofize mozga, pod kutom prema sjeveru, zbog jasne veze vrtnje s gravitacijom.
U govoru simbola istinom nema otvaranja usta i jedino logično jasno u ušima razumiješ i znaš se izraziti.
Nadmudrivanje ima cilj da pokažeš mišljenje, no to nema smisla ni svrhu slobode informacija iskustvom znanja od doživljaja vlastitom istinom.

- 20:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽENA

ŽENA
Zbog uživanja tijelom u seksu i potrebe prikrivanja srama brakom, pristaje na ulogu majke i rađa dijete, no nema dovoljno razumijevanja i kao takva pomaže manipulaciju crkve i države.
Prirodno žena treba roditi dijete iz ljubavi, bez imena oca, jer često puta nije stvarno. Ujedno majka ne treba dati ime bebi, niti je zavoditi u državnom registru.
Po rođenju beba se služi savršenim imunitetom, zato je cijepljenje manipulacija i ograničavanje genetske čistoće, zbog poslušnosti budućeg čovjeka.
Žena treba nositi trudnoću sa znanjem i veoma malo puniti tijelo, da bi imala prirodan porođaj.
Ujedno porođaj treba izvesti u kadi s destiliranom vodom, tako beba nauči plivati, ponašati se potpuno slobodno. Prekid pupčane vrpce slijedi kasnije kada se ona osuši i prekine bez pojave krvi, jer to stvara želju.
Majka ne zna bebi pokazati put u životu preko čiste krvne slike, nego sve radi suprotno hraneći je mrtvim kašicama i lijekovima.
Poseban problem je što majka nije naučila bebu na pijenje destilirane vode.
Žena danas lako može pokrenuti revoluciju znanja, tako što će roditi dijete kako je red u prirodi elemenata, a ne teoretski.
Žena teško odustaje od navike uživanja i njene romantike, zato revoluciju znanja jedino mogu izvesti djeca ili majstori koji znanjem pristaju ponašati se kao djeca u igri.
Naravno prepreka je velika sila države i crkve, kroz neznanje većine kojima nije smisao sloboda, nego imaju cilj uživati kao duša u magli od viška energije.

- 20:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NULTA TOČKA

NULTA TOČKA
Materija se igra slobodno vječnim životom, bezuvjetno, neutralno, kao nultom točkom libele, kao vakuumom, kao dodirom vrha nosa u ogledalu ili doživljaju uvidom zbog pogleda, tako što apsolutno stvarno jedno je u logičnoj stvarnosti, jednostavno univerzalno inteligentna ideja služi svakoj pojavi.
Na taj način informacije su slobodne, ono što zna jedna kap u čaši, znaju sve druge, samo ako je voda destilirana, jer i najmanja pojava nešto u prostoru znači kao uzrok za promjenu novom posljedicom.
Za materiju tijela najmanja točka i univerzum svijeta jedno su razumijevanje, zbog percepcije dodirom i doživljajem volje ili perspektivom simboli6zma želja.
Stvarno neutralno jedno.
Ideja vakuum pojava.
0 i 1, stvarno ne fali jer ga pojava prekriva, ona ovisi.
Neutralnim promatranjem, promatrač, objekt i stvarno jedno razumijevanje bez ostatka. Potpuno jasno, kao iskra, crna točka na bijelom papiru, sunce na nebu, dodir, doživljaj, poznato iskustvo.
Upravo sve je apsolutno logično, stvarno prisutno, u značenju dodir vakuumom.

- 20:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

REVOLUCIJA

REVOLUCIJA
Odlučnost razumijevanja jedinog puta pravih vrijednosti u životu.
Pristanak na čistu krvnu sliku i ponašanje djeteta.
Po rođenju dijete razumije sve, no maleno je tijelom da se samo skrbi u prirodi elemenata, zato ovisi od znanja majke.

- 20:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

APSOLUTNO LOGIČNO

APSOLUTNO LOGIČNO
Poslije zamjenice JA u govornom izražavanju, slijede želje za oslobađanje mentalnog subjekta.
Dijete treba naučiti da nikada u životu ne koristi zamjenicu JA, jer ima stvarno tijelo kojim se ostvaruje u svemu i tako će održati objektivnu realnost zbog apsolutne logike.
U predstavljanju obično svatko kaže JA SAM, navodeći materijalne simbole uloge, imena i svega čime predstavlja svoju karijeru, što nije logično, jer time negira ljudsku vrstu. Za njega je bitna uloga čovjeka, od života tijelom kojim se ostvaruje. JA SAM otkriva mentalnog subjekta i psihu koja karakterom ponašanja zrači negativno, zato se čovjek sebično brani od slobodnog eha prostora, jer je ugrozio svoj ego prostora, u sebi ima punjenje i navikao je ostvarivati se preko njega.
Navikao je čovjek na usporenu sluzavu krv po čistoći kao elektrolit akumulatora, što nije u redu za razum.
Razum se nikada ne predstavlja, zato dijete zna samo za spontani odnos bez mudrovanja.
Recimo čovjek se skriva iza božje volje, radeći svašta. Isti taj čovjek kada je u volji, stvarno razumije potrebe i ponaša se ljudski kako je red.
Čovjeka najprije treba naučiti da se po rošenju jedino drži puta jer je to red čistoće zbog pravde i dodira istine, potrebne svakog trenutka, da ne bi gubio vrijeme u slijeposti i neznanju.
Stvarno prostor apsolutno podržava svaku vremensku pojavu, zato je inteligentna moć logično razumu, percepcijom (kao dokaz crno na bijelo, kao nultom točkom, svakog trenutka istinom) budnim opažanjem i doživljajem.
Jedno dijelimo na stvarno, vakuum svijetlosti i stvarnost, zbog lakšeg razumijevanja, jer su uvijek u pitanju suprotnosti kao dan i noć jednog zračenja sunca.
Upravo red univerzuma jednostavno apsolutno logično u smislu čistoće neutralnog promatranja, razumijevanja i slobode znanja, kao nultom točkom libele.
Živi organizam tijela od krvi i mesa, informatički sve postiže fluidima krvi i limfom, zato je važno minimalno ovisiti od materijalnih sadržaja, upravo samo od čistih koji ne stvaraju probleme.
Tijelo je elastično, kanali za krv i limfu su stalno pod vakuumom, koji pomaže strujanje, jer je u pitanju aktivnost svake stanice.
Recimo neki stroj ima razne pumpe i kruta crijeva za fluide, ovisno od namjene, u odnosu na savršeno tijelo koje služi za sva ostvarenja u životu.
Dokaz apsolutnog je vlastita istina iskustvom doživljeno razumom realnog objekta tijela.
Subjektivnim umom mentalnom psihom to nije moguće, zato znanstvenici ne mogu jasno definirati pojave. Za njih je sve metafizika energijom, a za logiku trebaju vidljiv dokaz.
Naravno ako je ideja logična, ne mora biti vidljiva osjetilima, važno ima pojavu u nekakvom simbolu za analizu.
Stvarno slobodno budno prisutno razumijevanje opažanjem i doživljajem.
Apsolutno prostor nije vidljiv, ali je savršena ideja pojavi, bezuvjetno jedno.
To se može objasniti promatranjem crne točke na bijelom papiru. Kada je najmanja, još uvijek može biti manja ali tada nije vidljiva. Ujedno krug točke može biti cijeli univerzum svijeta.
Samo fizički analizirano, jasnoćom svijetlosti, svaku perspektivu dovodiš do percepcije nultom točkom i znaš ništa nije metafizika, jer razum nije psiha.
Čovjek se ostvaruje umom, zato za njega apsolutno logično ne postoji, niti prihvaća istinu, nego je definira slobodnim mišljenjem i tako svatko za sebe, u ovisnosti od želja za karijerom.

- 20:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GOVOR

GOVOR
UM nema identitet zato govori jezik pretpostavki svog mišljenja ili se služi teorijom, vjerom, sujetom, taštinom, uživanjem.
Um se ne može odvojiti od želja i sve što ih više koristi, sebično je ovisniji materijalno.
Um treba punjenje i energiju, jer je mentalna psiha, uvijek štetna u organizmu, ako je ne usmjeriš razumu. Um ne može koristiti apsolutnu logiku, zato znanstvenici ne mogu jasno definirati ni najobičnije pojave. Perspektivna tumačenja su utopija slijepih želja i naravno utjeha, no poremećaj karaktera postoji u strahu i ostalim obranama genetske strukture, jer je krv usporena.
Razum govori istinu zatvorenim ustima i jasno zna logično kao vlastitu istinu, od iskustva doživljenog svakog trenutka. Koristi informacije iz prostora i usklađuje ih nultom točkom objektivnog tijela.
Razum jednostavno dodiruje volju.
Razumu odgovara red čistoćom, jer tako doživljava pravdu kroz istinu.
Stvarno nemanifestirano, vakuumom je ukradeno od čiste svijetlosti i predano svakoj vremenskoj pojavi da se ostvari, poslije čega se mora vratiti.
Tako je slobodan red informacija u životu, bez prednosti, jer u jednoj materiji vremenom u prostoru, ništa nije bolje od drugog, niti može biti dva ista. Sve je jedinstvo fizičkim stanjem, čisto onoliko kakve su promjene.
Čovjek manipulira imenom, diplomom, položajem i gradi karijeru, no taj cilj nema nikakvog smisla ni svrhu slobode u znanju.

- 20:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PINEALNA ŽLIJEZDA

PINEALNA ŽLIJEZDA
Pinealno iz mozga znači:

p – prostor
i – informatički
n – neutralno
e – emocijom
a – apsolutno
l – logično
n – neovisno
o – oslobađa.

- 20:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK I EVOLUCIJA

ČOVJEK I EVOLUCIJA
Individualno sve evoluira vremenom zbog čiste informatičke veze sa izvorom. Tako stvorena pojava ovisi o stvarnoj ideji, apsolutno logično bezuvjetno jedno fizičko svojstvo materije, samo fali odlučnost za boravak na granici u neutralnom vakuumu, jer je samo tada materija svijetlost sklada vremena i prostora.
Čovjek se rodi iz klice sjemena, no ne nastavi taj put, jer umjesto univerzalnog reda voljom neznanjem i željom majke dobiva ulogu i njome se ostvaruje.
Čovjek tako umjesto jednostavnog razuma koristi um, uživa nagonom, jer su ga tako naučili i njegova genetska struktura je informatički tako komplicirana.
Za revoluciju samo treba red, na onom mjestu gdje je čovjek promijenio smjer puta samoostvarenja.
Upravo je to put preko krvne slike i svaka priča o toj potrebi je višak, jer znaš što čistoća znači u svemu.

- 20:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA

Informatički potpuno slobodna u vezivanju.
Destilacijom bilo koje vode ostaje višak taloga kristala raznih minerala, što krvi u organizmu nije potrebno.
Bitno je piti destiliranu vodu zbog sigurnosti u čistoću tijela, jer ona je oko 80 %.
Potrebe za elementima jednostavno imaš u živoj hrani od sokova svježeg voća i povrća.
Za čistu oksidaciju treba čisto gorivo, inače posljedice po zdravlje su neizbježne.
Na 36,5°C u tijelu se odvija izmjena tvari biokemijom iona i fotona, što daje jasnoću slično iskri, razumom u slobodnom znanju.
Kristalna voda i hrana nisu pogodne za prehranu, zato se djeca ponašaju kao kristali uma, no to su samo mentalne slabosti.
Važno je dijete naviknuti na destiliranu vodu i živu hranu još po rođenju.
U čistoći ne možeš uživati jer najprije imaš volju radosti, koja te oslobađa mentalnih želja.
Savršena informatički od dva elementa.
Vodik stvarno od sunca sadržan je u destiliranoj vodi, tako je ona živa ako popravlja red i mrtva kada se veže za parazitske pojave kojima nije mjesto u nekoj cjelini.
Poslije destilacije voda je ponovo živa.
Postaje savršena kada se destilacijom stvarno oslobodi svih elemenata i ostane u vezi s kisikom.
Savršenstvo u prirodi elemenata.
Informatička jednostavnost.
Sloboda u svakom pogledu.
Libeli je nemoguće održati nultu točku ako je držiš u rukama, jer nije slobodna, subjektivno djeluješ na nju.
Destilirana voda je stalno na granici između stvarnog prostora bez pojave i vremenske stvarnosti bilo čega što ima gravitaciju i njome opstaje univerzalno jednom kreacijom.

Vakuum u destiliranoj vodi je čista svijetlost, zato ako je piješ možeš postići prirodnu brzinu krvi, karakter ponašanja, razum i slobodno znati sve percepcijom univerzalnog koda, jer geni u tvom organizmu postižu savršenu čistoću u pinealnoj žlijezdi hipofize mozga.
Upravo se radi o destiliranoj vodi, a ona je previše jednostavna znanstvenicima, zato vjeruju da je stvarno neka tajna antimaterija i zato prihvaćaju crkveno učenje o postojanju boga.

Na drugoj strani destiliranu vodu koriste za infuzije kod težih bolesti i transfuzije onima kojima je život u opasnosti a tog trenutka nemaju davatelja krvi.
Znanost je manipulativna teorijama, jer odbacuje jednostavnost i informatičku slobodu destilirane vode, iz prostog razloga da bi imali posao i plaću.
Inače analitička logika je apsolutno jasna bez ostatka za bilo čije mišljenje.
Apsolutno i logično bezuvjetno jedno razumijevanje, dodir i doživljaj istine, kada stvarnom ne fali materijalno manipuliranje zbog interesa više sile, točnije crkve i države.
Kada je ljudsko biće čisto u krvi, njime ne možeš manipulirati jer razumije sve jasno percepcijom.
Čovjek zbog karijere pristaje na manipulacije crkve i države, prihvaća kulturu, pamet i svijest, zato ne razumije logično objektivno i realno u stvarnom doživljaju, nego osjeća po navici preko punjenja.
Tijelo od krvi i mesa potpuno je fizička biokemija, bez ikakvog duha. Psiha djeluje umišljanjem od punjenja i viška energije zbog usporenja krvi i limfe, zbog viškova kristala koji ne daju jasne fotonske informacije od iona i vakuuma stanica, zato se javlja iluminacija mentalnim subjektom, a sve liči na stvarno jasno, jer je tako stvorena navika iz djetinjstva.

- 20:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJA

MATERIJA
Jedno za sve i obrnuto, materija iz neutralnosti vakuuma koristi inteligentnu moć i univerzalnim prostorom apsolutno simbolizira individualnim pojavama.
Tako je materija slobodna u vječnom životu.
Njena neutralnost bezuvjetna je budnost za sve na putu samoostvarenja.
Jednostavnost je apsolutno logično, stvarno stvarnost, ideja pojavom i tako u svemu cjeline su suprotnosti lica i naličja, samo zbog perspektive individualnog promatranja.
Simbolične pojave informatički su vremenske i bore se za opstanak, po jednostavnom redu, putem svijetlosti, zbog pravde čistoćom.
Sve što ima manju gravitaciju, toliko ne ovisi od vremena.
Zato u percepciji trenutkom znaš univerzum, jer tako se usklađuje sve što nije čisto informatički kao vakuum ili svijetlost, kao nultom točkom libele.
U pitanju je jasan balončić za točku i univerzum. Pogled i uvid je jasnije s manjim balončićem.

- 20:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Stvarno čista materija, jednostavno neutralna, bez boje, mirisa i okusa.
Sastavljena od dva elementa, vodika koji je već vezan u svim pojavama i kisika koji se najlakše veže, zbog uloge vatre i oksidacije.
Tako destilirana voda jednostavno hladi, grije, hrani, liječi, održava sve organe i njihove funkcije u živom organizmu tijela.

- 20:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KOŽA

KOŽA
Najveći organ tijela, graniči između eha prostora i ega iznutra.
Svaki višak zadržan u tijelu, odlaže se odmah ispod kože, tako na površini postaje stara i kruta.
Za desetak dana možeš popraviti krvnu sliku, no treba punio vremena da se oslobodiš viškova ispod kože.
Zdravlje i vitalnost upravo se najbolje vide na koži.
Jedno je stvarno apsolutno logično i sigurno svatko tebi dodiruje kožu, zato što smo svi povezani prostorom. Glupo je sramiti se fizičkog dodira, no to radi čovjek zbog uloge i mišljenja. Dijete to ne radi, niti se srami tijela, niti intime bilo s kim.

- 20:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽELJA


ŽELJA
Samo jedna želja može stvarno dodirnuti volju, jer ako su dvije i više, vakuum nije moguć i nema doživljaja, nego mišljenja bez jasnoće.
Gledaj sebe to je fora, a biti će sve logično onako kako stvarno želiš.
Stvarno jaka želja uvijek je volja.
Sve drugo je mentalna magla u glupoj slobodi mišljenjem.

- 20:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM

RAZUM
Apsolutno logično razum analizira činjenice, održava volju i uvijek bira pravi put.
Razum odgovorno dopušta jednostavnu biokemiju elemenata u organizmu tijela, zbog jasnoće ostvarivanja.

- 20:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UM

UM
Bez obzira što je dan, apsolutno logično, objektivno realno, stvarno istina, za UM je magla, jer djeluje od nasilne energije punjenja, ometajući informatički red gravitacione sile i to je prokletstvo, s manjim ili većim poremećajem karaktera ponašanja gena i tijela.
Bez obzira što su simboli slova i brojeva jasni, um ih slaže kako želi i na kraju mentalni subjekt se ne može jasno izraziti govorom, jer nema doživljaj, nego sve osjeća pretpostavkom slobodnog mišljenja.
Um traži put i centar vrtnje jer mu je muka, iako zna nikada ga ne može naći, nego kada se umori, gubi budnost i spava.
Od uma ne možeš očekivati red, jer ima ulogu sve uraditi suprotno od onoga što jest. Tako djeluje energija bez vodiča.
Upravo mentalni subjekt nema vodiča, nema definiranu cjelinu, nego je dvojnik i parazit duša, u svemu sebična psihom umjesto razuma.
Čovjek umom može činiti sve gluposti, posebno kada je tako naviknut iz djetinjstva.

- 20:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MUDROST

MUDROST
Zrak je mudrost prostora, a voda vremena, tako skupa jednostavno čine materiju tijela kojom se ostvaruješ.
Ujedno su najbliži slobodi informatičkim promjena svih elemenata, na razini iona i fotona.

- 20:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODNO MIŠLJENJE

SLOBODNO MIŠLJENJE
Slobodno mišljenje je kao kada u mraku libelom nešto poravnavaš. Upravo tako se ponaša čovjek bježeći od istine, bježi od čiste krvne slike, puni tijelo svačim, ne možeš mu objasniti jednostavno, jer smetaju riječi, slova, brojevi, materijalni simbolizam.
Sloboda je analitička analiza informacija, jedno za sve i tko drži do mišljenja, perspektivno je daleko od jasnoće izvorne ideje, koja je u svemu stvarno apsolutno logična razumom strujanja krvi u doživljaju realnim objektom tijela.
Slobodno mišljenje, sujeta, vjera, taština, teoretske su pretpostavke uma koji je u magli.
Slobodno mišljenje je utjeha čovjeku zbog represije društva prema njemu, inače njime ništa nije jasno. Jedino netko može iz inata pamtiti teoriju i to nije zdravo. Takvi razviju um sa visokim IQ, no to nije razum, jer karakter njihovog ponašanja potvrđuje suprotno.

- 20:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 12.11.2014.

JASNOĆA

JASNOĆA
Razumiješ sve ako apsolutno logično iz prostorne stvarnosti oko sebe, jednostavno sužavaš da dobiješ jasnu točku, recimo kao kada sužavaš crni krug na bijelom papiru.
Isključi na trenutak mentalni subjektivitet i oslobodi mišljenje onoga što znaš iz knjiga, jer trebaš biološkom libelom dodirnuti stvarno svojom istinom bića.
Upravo je razum stvar nulte točke, beskrajno kao da si u krvi tako ti je svejedno gdje si jer je put kružno do svake stanice, do organe i funkcije i naravno svaki put kroz epicentar u mozgu, koji je informatičkim vakuumom iz pinealne žlijezde u vezi sa epicentrom vakuuma sunca.
Znači kad crni krug na bijelom papiru postane potpuno jasna točka, kao iskra, nastavi sužavanje i stvarno nestane točka, znači crno i bijelo su zamijenili mjesta, crno je postalo stvarno, a bijelo samo stvarnost, a ti si mislio obrnuto.
Tako je sve u jednoj materiji, ti misliš da je nešto individualno izdvojeno, ali zbog samog prostora sve je jedna cjelina univerzuma, kako za stvarno sitnije od točke koju ne možeš dijeliti na informacije, zaključno sa svijetom.
Tako je jasnoća moguća.
Baci kamenčić u mirnu vodu jezera i po krugovima vidiš sve kapi znaju za tu promjenu.
Jednako u zraku prostor zna za svaku promjenu informacija.
Tako ako razumiješ logiku, znaš da je previše energetskih zračenja oko tebe i u strahu si, a ne poduzimaš ništa da se oslobodiš takvih izvora.
Sve zrači što nije prirodno od elemenata, nego je posebnim nano tehnologijama silom natjerano da tako bude.
Svatko mišljenjem ispreda razne priče o klimi, a nitko ne razumije da su u pitanju viškovi zračenja prekomjernog broja satelita, nebodera od betona, cesti od asfalta, previše je stakla sve to daje mrtav sjaj, a nama je potrebna svijetlost kao od destilirane vode.
Recimo ti ne znaš da sunce na izvoru nije ružičasto niti je toplo, nego se sve to dešava zbog puta svijetlosti kroz atmosferu i to za 8 minuta i 24 sekunde.
Sunce nije planet, nema koru, jer sav pročišćeni vodik koji dospe do sunca, jednostavno nestane u vakuumu i tako se ponavlja stvarno izvornom idejom.
Sunce je u središtu vrtnje, no ti si teoretski manipuliran da u univerzumu ima mnogo sunca.
Zato jedino percepcijom nulte točke možeš znati sve, a ništa tajna nije.
Možeš znati da je tvoj predsjednik stvarno špijun Njemačke, možeš znati što svaki političar ili bilo tko drugi sada nešto radi tajno, možeš znati u čemu te laže partner i djeca, možeš sve znati samo ako ti neće biti muka od istine, jer stvarno je posebna trauma, nije šala, vakuum je u pitanju, trebaš imati spremno tijelo za tako nešto.
Ti si navikao uvijek držati otvorene rupe na tijelu, posebno usta i tebi vakuum curi, zato si umišljen i neostvaren.
Sa destiliranom vodom nema zajebavanja ni uživanja, ona je živa za tijelo, a mrtva za tvoju psihu duše.
Igraj se, piši gluposti i sam uviđaj pogreške.
Jednog dana ćeš stvoriti naviku razuma, naivne osobe, djeteta i majstora koji zna sve slobodno, jer je tako logično.

- 13:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODA

SLOBODA
Ako želiš malo više slobode za sebe, stvarno trebaš pristati na kvalitetnu promjenu, jer to drugi ne može uraditi za tebe.
Jednostavno se oslobodi redom onako kako si se vezao za um od rođenja i pomutio razum.
Fora je odbaci datum rođenja, nemoj slaviti rođendan.
Odbaci ime, ime oca i prezime.
Odbaci matični broj i OIB.
Odbaci osobnu iskaznicu i putovnicu.
Odbaci rodni list, knjižicu o cijepljenju, diplomu, državljanstvo, horoskop, krvnu grupu, taštinu, ulogu čovjeka, pamet, svijest, duh, sujetu, ovisnost, loše navike, uživanje, punjenje mrtvom hranom, primitivan orgazam (a fizički seks zadrži to je zdravo), ne čitaj novine, knjige, ne gledaj TV, ne plaćaj osnovno i dopunsko, ne idi liječniku, ne vjeruj u boga i pretpostavkama, probaj nešto što si zaboravio.
Odbaci intuiciju, osjećanje, emocije, pamćenje, maštu, sram, svaku masku, poremećaj karaktera, ponašaj se nenormalno kao dijete u igri, neka svi vide koliko si naivan od radosti.
Tako će svi brinuti i braniti svoje mišljenje, naravno egom, a ti se glupiraj na svaki mogući način, onako kako znaš da nije kulturno.
Odbaci novčanik, sat, torbu, mobitel, računalo, auto, jer sve to oduzima slobodu i ne možeš se igrati.
Uzmi sve što poželiš bez srama i ne pitaj, samo da nije veće od komadića koji možeš staviti u usta i progutati.
Dodirni sve što ranije nisi smeo, recimo dijelove tijela suprotnog spola i sam znaš ostalo.
Slobodu ne možeš imati ako u nju ne uđeš stvarno.
Mentalna sloboda je pravi zatvor koje ima čovjek u slobodnom mišljenju, to tebi ne treba, ostavi to karijeristima, oni gaze preko leševa samo da prigrabe više i ostvare cilj.
E da, odbaci cilj, zadrži čisto tijelo, smisao i svrhu.
A ljubav, skoči u nju stvarno.
Sve što misliš da je ljubav, stvarno to nije, nego je trebaš istinom biološki doživjeti, recimo kao kada bi ušao u svoju krv.

Ako povedeš računa o krvi, piješ destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća, stvarno si ušao u krvne žile, vozaš se slobodno u mraku, ali krv zna put i obilaziš svaku stanicu.
Tako muda i mozak kao suprotnosti nisu izuzetak, tako tjesnac u grlu prihvaćaš kao logičan prolaz i čuvaš ga da je uvijek čist i slobodan.
Nisam ti rekao oslobodi sva slova i brojeve, zadrži samo nulu, jer je ona neutralna u sistemu, ne moraš je misliti ni izgovarati, jer ako je nešto NIŠTA, znači stvarno je dodirnuto.

- 13:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GRANIČNI SLUČAJ

GRANIČNI SLUČAJ
Sve što ima veze sa čovjekom u pitanju je um psihe.
Elementarno tijelo jedino ima veze s razumom, zbog apsolutne logike bezuvjetne pripadnosti vremenu i prostoru materije.
Gdje je granica uma i razuma?
Naravno usklađenje se mora izvršiti mentalno i biološki, tako što se um mora predati redu po kome se tijelo biološki ostvaruje.
Zato služi biološka libela nulte točke, jer tada jasne misli razumiješ logično protokom 24 slika u svakom trenutku, onako kako u pogledu opažaš i sve to uviđaš iznutra stvarno, svojom istinom u doživljaju.
Državi i crkvi se ne isplati biće s graničnim ponašanjem, jer ne može biti poslušno prema kulturi, nije normalno u odnosu na pamet i svijest.
Zato je um stvorio čovjeka, onako sa imenom, prezimenom, po mjeri roditelja, države i crkve, na vlastitu štetu, jer je zbog te uloge morao postati glumac i nositi masku srama do smrti.
Dosadno je biti pod maskom, željeti jedno i zagovarati drugo, što većina tako rade i zbog toga malo je tko zdrav, svi ovise od uživanja, piju lijekove, u strahu su od smrti, jer ne znaju čemu ona služi i da li je uopće mora biti preko bolesti ili se može umrijeti otvorenim očima i znanjem?
Granični slučaj je stvar psihologije, a gdje ona umiješa prste stvarno ne može biti jasno.
Jedno je bitno, zbog graničnog slučaja država daje mirovinu svakome tko se tako naivno ponaša.
Hajde što čekaš, fali ti novaca kriza je, pravi se lud i naivan, odustani od uloge kulturnog čovjeka i umjesto pameti i svijesti služi se razumom bebe, to je teška naiva i time si konačno oslobođen svih obveza, kako u obitelji tako u društvu.
Recimo psiholog nema pojma da je osoba s graničnim slučajem ponašanja, stvarno razumna zbog percepcije logike, no ta jednostavnost nije medicinski priznata.
Perverzija je kad si mentalan.
Ugodno je kad se fizički predaješ svemu.
U materiji nema smeća, jer ako je za tebe nešto ružno, za drugoga je lijepo, a razumom jednostavno prihvaćaš sve jer svakako nečemu služi.

- 12:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODNO MIŠLJENJE

SLOBODNO MIŠLJENJE
Ništa slučajno nije i svemu dođe kraj.
Tako je došao kraj najvećoj tajni i svjetskoj manipulaciji zbog čega čovjek vjeruje u boga i društvenom sistemu materijalne vrijednosti novcem, protiv života koji stvarno nema cijenu.
Upravo najveća tajna je slobodno mišljenje, jer svaki čovjek vjeruje nitko ne zna njegove maske, što osjeća, kakve su mu emocije, što pamti, umišlja i kakvom se intuicijom služi.
Pravo na slobodno mišljenje najveća je svjetska zavjera, jer čovjek sebi oduzima slobodu svakim umišljanjem većeg materijalnog raja od elementarne prirode tijela kojim se ostvaruje u životu.
Slobodno mišljenje je kazna po pravdi za čovjeka koji prkosi razumu i umjesto apsolutno logične stvarnosti, umišlja veće uživanje u raju od života samog, zato želi materijalno bogatstvo, jer gubi razum prema elementarnim prirodnim potrebama tijela i zbog toga ne gradi odnos ljubavi sa svima, nego bira zbog većeg dobitka.
Um je razvijao sebe i stvorio tajnu zavjeru protiv čovjeka koji sebično, strahom, pohlepom i ostalim karakternim slabostima, želi veći raj od ove stvarnosti i stvarnog tijela kojim se ostvaruje. Tako je um pod maskom definirao pojave teoretskim pretpostavkama, uvijek preko božje volje, jer u tome i jest manipulacija metafizikom psihologije, osjećanjima mentalnog subjekta, umjesto biološkim dodirom istine i doživljajem.
Od 30 slova i 10 brojeva čovjek je stvorio teorije, a društvo zakone, tako je zavjera održiva.
Percepcijom 30 slova i 9 brojeva, ovoga puta nultom točkom, zavjera je otkrivena, tajna ne postoji, informacije su slobodne kao što su i bile, no um se mora predati razumu, koji mu više neće dati punjenje da djeluje negativnom energijom psihe.
Sve apsolutno logično je stvarno.
Vjera opstaje jer društvo daje milijarde dolara za znanost i razvoj uma.
Navodno je to perspektiva mladima za karijeru, no stvarno je utopija kojoj je došao kraj.
Revolucija znanja je neizbježna, jer mišljenje ne može negirati slobodne informacije reda univerzuma, po pravdi neutralnog vakuuma kroz svijetlost.
Univerzalni kod percepcijom nulte točke, stvarno čisti sve genetske kodove kojima se um maskirao.
Čisti se karakter ponašanja, krvna slika se dovodi do čistoće bez krvne grupe.
Konačno od razuma ljubav se raduje bez razloga, jer nitko neće uživati, ako već zna za red i ostvarenje u životu.

Po rođenju priroda nalaže samo ostvarenje individualnim tijelom, zato kidamo pupčanu vrpcu.
Svatko treba potvrditi životnu ideju.
Zbog skrbi roditelja i neznanja, krivim odgojem dijete gubi obrazac ljubavi, zbog razvoja uma. Time se navikava na umišljanje bez percepcije razuma, zato čovjek ne razumije prirodne potrebe tijela, nego pretjeruje u svemu, hrani, piću, seksu.
Zbog neznanja roditelja i državnog nasilja, zdravo rođeno dijete prima cjepivo, ime i prezime, što je višak za prirodno odrastanje bez problematičnog puberteta.
Umjesto da dijete popravlja genetske slabosti roditelja, ono je još više ugroženo i stalno je ovisno od mrtvih lijekova i industrijski prerađene hrane.
Sve to služi razvoju uma, no suočeni smo s gubitkom razuma, a onda svatko svojim mišljenjem mjesečari kao iluminat kataklizmu i smak svijeta, jer se plaši smrti tijela.
Stvarno čovjek sve radi pogrešno, jer ga tako tjera punjenje koje guta zbog održanja energije psihe duše.
Za umišljanje nije potreban red svijetlosti i jasnoće, nego magla na putu do nirvane, iz koje nema povratka. Sve to radi duša jer ima ulogu usmrtiti tijelo. Tako je evolucijom predodređeno.

Ljudsko biće je iznad primitivnog instinkta životinja i fotosinteze biljaka prema samo održanju, jer zna za neutralnu svijetlost i jednostavnu fizičku čistoću, kojom se primitivna snaga i sila energije koriste kao inteligentna moć.
Umjesto pritiska koji nije prijatan za tijelo, vakuum u svakoj stanici je prirodna radost, jer s lakoćom vrtnju mijene dana i noći usklađuješ gravitacijom tijela, jer imaš čistu krv i limfu, koje to prirodno prate.
Umjesto neodlučnosti i nagona želja u mudima, jednostavno koristiš razum iz mozga, kao žiro kompas za svaki trenutak dana i noći, bez obzira na mjesto, jer percepcijom razuma uvijek si prisutan u nultoj točki neutralnog vakuuma ili svijetlosti univerzuma.
Zbog slobodnog mišljenja i strasti čovjeka za uživanjem, majstori manipulacije sanskritom i biblijskim spisom su nametnuli crkveno učenje i vjeru u boga. Upravo se radi o jednom spisu za istok i zapad.
Na zapadu čovjek je prihvatio vjeru u boga preko kulture pameti i time konačno odustao od razuma.
Na istoku čovjeku je više odgovarala vjera u boga preko svijesti u duhovnosti.
Naravno pohlepu čovjeka koristi društvo, koje formira državu, vlast i registar sa imenima, prezimenima, matičnim brojevima i drugim administrativnim podacima poslušnih.
Tako čovjek pristaje na manipulaciju, jer se nada koristi za sebe, boljem položaju, perspektivi i karijeri, protiv razuma i zdravlja.
Tko razumije apsolutno u logičnoj stvarnosti, lako će odbaciti ovisnost od vjere i sistema vrijednosti, jer život stvarno nema cijenu, posebno kroz najveće bogatstvo slobodnim znanjem od jasnih misli, što svatko može imati prirodnom percepcijom nulte točke, u smislu neutralnog promatranja iz perspektive vakuuma svijetlosti sunca i mozga, jer je stvarno kao izvorna ideja jedno istinom prirodnog objekta tijela biološki jednostavno doživjeti i potvrditi kroz volju radosti bez ikakvog razloga za dobitkom.
Sve prave vrijednosti prije su svakog umišljanje, zato je psiha višak i opasnost za onoga tko se njome služi.
Socijalni komfor godi čovjeku zbog uživanja, no to nije u skladu s univerzalnim redom i pravda mora biti zadovoljena, time što će korisnik platiti zabludu umišljanjem većeg raja od života.

- 11:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK IZUZETAK REDA

ČOVJEK IZUZETAK REDA
Upravo čovjek vjeruje da je izuzetak u životu zbog slobodnog mišljenja, a stvarno je žrtva neznanja, što potvrđuje genetski i slabostima ponašanja u svemu.
Zato se čovjek ne može ostvariti, jer to nije moguće bez reda vrtnje oko sunca svake stvorene gravitacije koja mora oslobađati informacije, inače će postati negativna i brzo stari usamljeno u magli umišljene bolesti prije smrti.
Red je kad logično razumiješ potrebe sklada tijela sa vrtnjom dana i noći, zbog svih promjena uzroka i posljedica, jer se sve mijenja u nekom odnosu, ali stvarno prostor univerzuma ostaje izvorna ideja za svako slobodno ostvarenje.
Red nije sujeta, kultura, materijalno bogatstvo, vjera u boga, taština, uživanje punjenjem i pražnjenjem životne sile tijela.
Red je jednostavna percepcija svakog trenutka, slobodnim znanjem, inspiracijom razuma od čiste krvi.
Navikom iz djetinjstva u zadržavanju mišljenja, počinje taština mentalnim subjektom psihe i sve nevolje u pubertetu, zbog čega kasnije čovjek sebe ne može ostvariti.
Jednostavno razumijevanje nije umišljena sujeta, intuicija, osjećanje emocije, pamćenje ili mašta, no ovisnost je tako programirana da čovjek nema vremena sebe mijenjati na bolje.

- 11:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UM

UM

Zbog punjenja u organizmu, posebno pri punom mjesecu, čovjek umišlja senzacije a to je iluminacija sjaja od mjeseca, ali nije direktno sa izvora sunca.
Razum jasno zna da mjesečeva kora ima prosječnu debljinu oko 19 metara čistog helija, zbog čega na zemlji dolazi do plime i oseke. Tu promjenu čovjek osjeća kad nema pravo znanje i po svom mišljenju svašta pretpostavlja.
Problem je katastrofalan ako svaki čovjek tako nešto umišlja, posebno što je apsolutna logika odbačena.
Od toga profitiraju manipulatori vjerom, crkva i društvo opstaju zbog pretpostavki, jer ne priznaju stvarno istinom biološki doživljeno.
Naravno um nije kriv, duša ima evolutivnu ulogu usmrtiti tijelo, jer se radi o kreativnom putu svake informatičke pojave, zbog usklađenja vremena sa prostorom, prije vraćanja u izvor.
Sve što je um čovjeka u stanju uraditi negativno je, besmisleno i nema svrhu slobode razumijevanja, znanja i samo ostvarenja, iako je sve apsolutno logično, a stvarno jednostavna istina u biološkom doživljaju, no sve to ne ide bez reda.
Bez obzira na gluposti čovjeka, sitna je on duša da bi mogao uništiti veću cjelinu kakav je planet zemlja. Zato čovjek u želji za većim rajem i uživanjem u njemu, jedino može patiti u većim mukama što devastira prirodu i izaziva poremećaj klime. Čovjek pati za energijom i duplo pati što je oko njega gusta energetska mreža od svih zračenja, što je svakako višak u prostoru i naravno mora doći do neke promjene.
Na kraju čovjek će odustati od uma i konačno se vratiti razumu, a priroda se inače biološki jednostavno oporavlja.
Za uspomenu će ostati betonske gluposti, jer se teže razgrađuju u vremenu.
Već imamo na pretek opustošenih tvorničkih zgrada, a toga će biti sve više, do potpunog uništenja, jer revolucija znanja podrazumijeva jednostavnost življenja destiliranom vodom i živom hranom.
UM u očaju ovisi od smrti, nju umišlja, nada joj se, boluje, plaši se, sebično grabi, ali nikako ne pristaje na red po pravdi čiste svijetlosti, jer je navikao na maglu, tako se lakše lovi u mutnom.
Zar nije čovjek sa umom samo prokleti jadnik i grešnik, stalno u ulozi glumca pod maskom, ništa ne smije uraditi slobodno, a mnogo toga želi van života, jer nema naviku na prave vrijednosti, rođen je zbog uloge u društvu i državnog registra, a ne zbog samo ostvarenja.
Naravno to je njegova genetska poruka od roditelja i on se toga ne oslobađa, nego još dublje propada.

- 11:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GENI

GENI
Zbog uma genetska struktura mladih sve više se pogoršava, što se uklapa u evoluciju, nestanak civilizacije i izumiranju ljudske vrste.
Međutim, sve to razum može popraviti i osloboditi čovjeka ovisnosti od gena, krvne grupe, i umišljanja uživanja.
Jednostavan način je prehrana destiliranom vodom i živom hranom, jer na taj način prirodnim okusima nije moguće uživati, jer razumiješ stvarne potrebe tijela.
Naravno bez pristanka kvalitetna promjena na bolje nije moguća.

- 11:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ODGOJ

ODGOJ
Djecu odgajati logikom razuma, jer je to njima prirodan nastavak puta poslije prekida pupčane vrpce.
Ako dijete odbaci istinu i doživljaj zbog osjećanja taštine, postaje žrtva umišljanja.
Naravno to roditelji i društvo žele od djeteta, zato je u državnom registru zavedeno datumom rođenja, imenom, prezimenom i ostalim glupostima, što njega čini poslušnim zbog zakona koji su mu svakako višak, posebno kad zna kakve sve gluposti rade političari i oni sa najvišim ovlastima, još ih čuvaju zaštitari dok kradu od sirotinje.

Čovjek to podržava, kritizira, ali potajno želi da se i njemu tako nešto dogodi.
Zato opstaje perverzna crkva i nasilno društvo.
Zato je apsolutna logika odbačeni razum zbog umišljanja.
Zato stvarno nije istina, nego vjera u boga i teoretska pretpostavka.
No zato je revolucija neizbježna, jer konačno znam univerzalni kod koji će srušiti svaku masku čovjeka, svaki poremećaj karaktera ponašanja, osloboditi krv od krvne grupe, osloboditi genetsku strukturu i sve informacije, povratiti razum i slobodno znati sve, jer je jedno jednostavno, samo ako dopustiš tu naivnost životne igre.
Molitva i meditacija su perverzija i silovanje uma u odnosu na potrebe tijela i razumijevanje drugih.

- 11:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DRŽAVA CRKVA NOVAC MIŠLJENJE

DRŽAVA CRKVA NOVAC MIŠLJENJE
Jednostavno sve to odbaciti.

- 11:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

INAT I RAZUM

INAT I RAZUM
Nikola Tesla iz inata je pronašao električnu struju, jer je bio nezadovoljan nerazumnim ponašanjem čovjeka i nasiljem na svakom koraku.
Svi slave Teslu, svima fali struje, skupa je i što je najbitnije protiv je reda i to će čovjek skupo platiti ako se ne prizove logici razuma i oslobodi loše navike znanjem.
Nije slučajno što sada živim u gradu gdje je Tesla išao u gimnaziju i zato ću za njega učiniti sve da se konačno smiri.
Kad još malo sazri trenutak, otkrit ću u čemu je tajna.
Tako je danas struja problem svakog čovjeka koji je navikao na nju i nema razuma da se oslobodi sve jačeg negativnog zračenja od umreženja mnogih uređaja, posebno radijskih, bez kontrole učestalosti, posebno satelita, čime se dovodi u pitanje klima i ugrožava ekološki opstanak na Zemlji.
Svima fali energija radi uživanja, a nitko ne razumije da je oko nas previše zračenja upravo od mrtve prirode asfalta, betona, stakla, plastike, silikona, svega što je čovjek umom pronašao i materijalizirao.
Na taj način inat prkosi evoluciji i slobodi stvaranja.
Zato po pravdi tko kvari red, sam će biti žrtva tog pakla.
Svaki pronalazak kao tehnička inovacija koja godi uživanju čovjeka, stvarno kvari univerzalni red i zbog pravde tko uživa mora biti kažnjen.

- 11:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Stvarno elementarna prirodna moć, neutralna i jednostavna, kojoj se um mora predati jer njome ne može uživati.
Destilirana voda ne stvara elektrolit od krvi, nego čisti genetsku strukturu i karakter dovodi u prirodno ponašanje.
Zbog destilirane vode ne pamtiš, ne osjećaš, nego razumiješ jasno, znaš logično i stvarno istinom doživljavaš biološkim tijelom, tako nisi idiot umišljanja, nego sloboda bez mišljenja u svemu, bez obzira na ulogu čovjeka u državnom sistemu.
Na tebe sujete, vjera, taština, ovisnost, teorije, pamet, svijest, duh ne djeluju, jer ne boraviš u mudima nego u mozgu, točnije služiš se percepcijom nulte točke, a to znači povezan si sa epicentrom ideje iz središta sunca.
Sve se vrti zbog vremenske pojave i gravitacije, samo je sunce oslobođeno toga, jer inteligentno podnosi bezuvjetnu vječnost života vakuumom svijetlosti.
Kad čovjeku pričaš o vakuumu i nultoj točki, on to odbaci jer želi uživati kao glumac pod maskom.
Tako je naučen iz djetinjstva i nema vremena mijenjati sebe, ne stiže od obveza.

- 11:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RED I TAJNA

RED I TAJNA
Svijetlost je bezuvjetno promatranje univerzuma vakuumom 24 sata, tako noć ili um ne mogu ništa sakriti, ako je promatraču stalo do pravde.
U društvenom sistemu vrijednost je određena novcem, zato zakonska pravda ima potpuno drugi cilj u odnosu na logiku razuma.
Prirodnom percepcijom svatko jednostavno može znati tuđe namjere, zato je čovjek odustao od istine biološkim doživljajem, nego sve temelji umišljenim osjećanjem preko energetskog punjenja psihe.
Kap vode u oceanu ne može sakriti svoju namjeru od cjeline, kao što ni jedna informacija u zraku ne može biti maskirana.
Bitno je dopuštenje slobodnog znanja, a to je prirodnom percepcijom razuma, kada je apsolutno logično stvarno osobna istina i inspiracija biološkim doživljajem.

- 11:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.