četvrtak, 27.11.2014.

ŽIVOT HIPOTEKA

ŽIVOT HIPOTEKA
Stvarno apsolutno logično čovjek prihvatio nije, ni kroz dodir i doživljaj vlastitom istinom tijela, zbog nametnute vjere, metafizike psihologijom, zato su prave vrijednosti pogažene zbog novca.
Zato je materija negirana u odnosu na materijalnu ovisnost, zato se manipulira antimaterijom.
Bez ukidanja novca, crkve, države i imena, čovjek nije oslobođen uloge i maske.
Život je za čovjeka pod hipotekom slobodnog mišljenja, zato umjesto doživljaja kroz sebe, koristi osjećanje sebično preko nečega. Tako je čovjek od djetinjstva naviknut na materijalnu ovisnost i stvarno ne razumije kroz istinu, nego vjeruje teoriji metafizike psihologijom i božjoj volji.
Tako se tješi slobodnim mišljenjem u željama, zbog čega se osjeća kao u kavezu i razočaran stalno ima punjenje zbog mentalne maske subjekta, iza čega se krije.
Čovjeku je put prekinut po rođenju i umjesto ostvarivanja stvarnim tijelom voljom od izvora sjemena, on mora biti svega materijalno željan, zbog nametnute božje volje crkvenim učenjem i vjerom u ništa.
Zbog toga čovjek i životu određuje cijenu, zato ne razumije potrebe tijela, ljubav i prave vrijednosti istinom doživljaja, nego se služi osjećanjima, teorijom, kao većina sa imenom.
Nameće se pitanje kako može odrastao čovjek osloboditi sebe imena i državnog registra, za početak potpunog oslobađanja od zabluda koje oduzimaju vrijeme, kao pod hipotekom u banci i sve mora biti za novac.

- 20:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.