četvrtak, 27.11.2014.

GOVOR

GOVOR
UM nema identitet zato govori jezik pretpostavki svog mišljenja ili se služi teorijom, vjerom, sujetom, taštinom, uživanjem.
Um se ne može odvojiti od želja i sve što ih više koristi, sebično je ovisniji materijalno.
Um treba punjenje i energiju, jer je mentalna psiha, uvijek štetna u organizmu, ako je ne usmjeriš razumu. Um ne može koristiti apsolutnu logiku, zato znanstvenici ne mogu jasno definirati ni najobičnije pojave. Perspektivna tumačenja su utopija slijepih želja i naravno utjeha, no poremećaj karaktera postoji u strahu i ostalim obranama genetske strukture, jer je krv usporena.
Razum govori istinu zatvorenim ustima i jasno zna logično kao vlastitu istinu, od iskustva doživljenog svakog trenutka. Koristi informacije iz prostora i usklađuje ih nultom točkom objektivnog tijela.
Razum jednostavno dodiruje volju.
Razumu odgovara red čistoćom, jer tako doživljava pravdu kroz istinu.
Stvarno nemanifestirano, vakuumom je ukradeno od čiste svijetlosti i predano svakoj vremenskoj pojavi da se ostvari, poslije čega se mora vratiti.
Tako je slobodan red informacija u životu, bez prednosti, jer u jednoj materiji vremenom u prostoru, ništa nije bolje od drugog, niti može biti dva ista. Sve je jedinstvo fizičkim stanjem, čisto onoliko kakve su promjene.
Čovjek manipulira imenom, diplomom, položajem i gradi karijeru, no taj cilj nema nikakvog smisla ni svrhu slobode u znanju.

- 20:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.