srijeda, 12.11.2014.

SLOBODA

SLOBODA
Ako želiš malo više slobode za sebe, stvarno trebaš pristati na kvalitetnu promjenu, jer to drugi ne može uraditi za tebe.
Jednostavno se oslobodi redom onako kako si se vezao za um od rođenja i pomutio razum.
Fora je odbaci datum rođenja, nemoj slaviti rođendan.
Odbaci ime, ime oca i prezime.
Odbaci matični broj i OIB.
Odbaci osobnu iskaznicu i putovnicu.
Odbaci rodni list, knjižicu o cijepljenju, diplomu, državljanstvo, horoskop, krvnu grupu, taštinu, ulogu čovjeka, pamet, svijest, duh, sujetu, ovisnost, loše navike, uživanje, punjenje mrtvom hranom, primitivan orgazam (a fizički seks zadrži to je zdravo), ne čitaj novine, knjige, ne gledaj TV, ne plaćaj osnovno i dopunsko, ne idi liječniku, ne vjeruj u boga i pretpostavkama, probaj nešto što si zaboravio.
Odbaci intuiciju, osjećanje, emocije, pamćenje, maštu, sram, svaku masku, poremećaj karaktera, ponašaj se nenormalno kao dijete u igri, neka svi vide koliko si naivan od radosti.
Tako će svi brinuti i braniti svoje mišljenje, naravno egom, a ti se glupiraj na svaki mogući način, onako kako znaš da nije kulturno.
Odbaci novčanik, sat, torbu, mobitel, računalo, auto, jer sve to oduzima slobodu i ne možeš se igrati.
Uzmi sve što poželiš bez srama i ne pitaj, samo da nije veće od komadića koji možeš staviti u usta i progutati.
Dodirni sve što ranije nisi smeo, recimo dijelove tijela suprotnog spola i sam znaš ostalo.
Slobodu ne možeš imati ako u nju ne uđeš stvarno.
Mentalna sloboda je pravi zatvor koje ima čovjek u slobodnom mišljenju, to tebi ne treba, ostavi to karijeristima, oni gaze preko leševa samo da prigrabe više i ostvare cilj.
E da, odbaci cilj, zadrži čisto tijelo, smisao i svrhu.
A ljubav, skoči u nju stvarno.
Sve što misliš da je ljubav, stvarno to nije, nego je trebaš istinom biološki doživjeti, recimo kao kada bi ušao u svoju krv.

Ako povedeš računa o krvi, piješ destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća, stvarno si ušao u krvne žile, vozaš se slobodno u mraku, ali krv zna put i obilaziš svaku stanicu.
Tako muda i mozak kao suprotnosti nisu izuzetak, tako tjesnac u grlu prihvaćaš kao logičan prolaz i čuvaš ga da je uvijek čist i slobodan.
Nisam ti rekao oslobodi sva slova i brojeve, zadrži samo nulu, jer je ona neutralna u sistemu, ne moraš je misliti ni izgovarati, jer ako je nešto NIŠTA, znači stvarno je dodirnuto.

- 13:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.