srijeda, 12.11.2014.

SLOBODNO MIŠLJENJE

SLOBODNO MIŠLJENJE
Ništa slučajno nije i svemu dođe kraj.
Tako je došao kraj najvećoj tajni i svjetskoj manipulaciji zbog čega čovjek vjeruje u boga i društvenom sistemu materijalne vrijednosti novcem, protiv života koji stvarno nema cijenu.
Upravo najveća tajna je slobodno mišljenje, jer svaki čovjek vjeruje nitko ne zna njegove maske, što osjeća, kakve su mu emocije, što pamti, umišlja i kakvom se intuicijom služi.
Pravo na slobodno mišljenje najveća je svjetska zavjera, jer čovjek sebi oduzima slobodu svakim umišljanjem većeg materijalnog raja od elementarne prirode tijela kojim se ostvaruje u životu.
Slobodno mišljenje je kazna po pravdi za čovjeka koji prkosi razumu i umjesto apsolutno logične stvarnosti, umišlja veće uživanje u raju od života samog, zato želi materijalno bogatstvo, jer gubi razum prema elementarnim prirodnim potrebama tijela i zbog toga ne gradi odnos ljubavi sa svima, nego bira zbog većeg dobitka.
Um je razvijao sebe i stvorio tajnu zavjeru protiv čovjeka koji sebično, strahom, pohlepom i ostalim karakternim slabostima, želi veći raj od ove stvarnosti i stvarnog tijela kojim se ostvaruje. Tako je um pod maskom definirao pojave teoretskim pretpostavkama, uvijek preko božje volje, jer u tome i jest manipulacija metafizikom psihologije, osjećanjima mentalnog subjekta, umjesto biološkim dodirom istine i doživljajem.
Od 30 slova i 10 brojeva čovjek je stvorio teorije, a društvo zakone, tako je zavjera održiva.
Percepcijom 30 slova i 9 brojeva, ovoga puta nultom točkom, zavjera je otkrivena, tajna ne postoji, informacije su slobodne kao što su i bile, no um se mora predati razumu, koji mu više neće dati punjenje da djeluje negativnom energijom psihe.
Sve apsolutno logično je stvarno.
Vjera opstaje jer društvo daje milijarde dolara za znanost i razvoj uma.
Navodno je to perspektiva mladima za karijeru, no stvarno je utopija kojoj je došao kraj.
Revolucija znanja je neizbježna, jer mišljenje ne može negirati slobodne informacije reda univerzuma, po pravdi neutralnog vakuuma kroz svijetlost.
Univerzalni kod percepcijom nulte točke, stvarno čisti sve genetske kodove kojima se um maskirao.
Čisti se karakter ponašanja, krvna slika se dovodi do čistoće bez krvne grupe.
Konačno od razuma ljubav se raduje bez razloga, jer nitko neće uživati, ako već zna za red i ostvarenje u životu.

Po rođenju priroda nalaže samo ostvarenje individualnim tijelom, zato kidamo pupčanu vrpcu.
Svatko treba potvrditi životnu ideju.
Zbog skrbi roditelja i neznanja, krivim odgojem dijete gubi obrazac ljubavi, zbog razvoja uma. Time se navikava na umišljanje bez percepcije razuma, zato čovjek ne razumije prirodne potrebe tijela, nego pretjeruje u svemu, hrani, piću, seksu.
Zbog neznanja roditelja i državnog nasilja, zdravo rođeno dijete prima cjepivo, ime i prezime, što je višak za prirodno odrastanje bez problematičnog puberteta.
Umjesto da dijete popravlja genetske slabosti roditelja, ono je još više ugroženo i stalno je ovisno od mrtvih lijekova i industrijski prerađene hrane.
Sve to služi razvoju uma, no suočeni smo s gubitkom razuma, a onda svatko svojim mišljenjem mjesečari kao iluminat kataklizmu i smak svijeta, jer se plaši smrti tijela.
Stvarno čovjek sve radi pogrešno, jer ga tako tjera punjenje koje guta zbog održanja energije psihe duše.
Za umišljanje nije potreban red svijetlosti i jasnoće, nego magla na putu do nirvane, iz koje nema povratka. Sve to radi duša jer ima ulogu usmrtiti tijelo. Tako je evolucijom predodređeno.

Ljudsko biće je iznad primitivnog instinkta životinja i fotosinteze biljaka prema samo održanju, jer zna za neutralnu svijetlost i jednostavnu fizičku čistoću, kojom se primitivna snaga i sila energije koriste kao inteligentna moć.
Umjesto pritiska koji nije prijatan za tijelo, vakuum u svakoj stanici je prirodna radost, jer s lakoćom vrtnju mijene dana i noći usklađuješ gravitacijom tijela, jer imaš čistu krv i limfu, koje to prirodno prate.
Umjesto neodlučnosti i nagona želja u mudima, jednostavno koristiš razum iz mozga, kao žiro kompas za svaki trenutak dana i noći, bez obzira na mjesto, jer percepcijom razuma uvijek si prisutan u nultoj točki neutralnog vakuuma ili svijetlosti univerzuma.
Zbog slobodnog mišljenja i strasti čovjeka za uživanjem, majstori manipulacije sanskritom i biblijskim spisom su nametnuli crkveno učenje i vjeru u boga. Upravo se radi o jednom spisu za istok i zapad.
Na zapadu čovjek je prihvatio vjeru u boga preko kulture pameti i time konačno odustao od razuma.
Na istoku čovjeku je više odgovarala vjera u boga preko svijesti u duhovnosti.
Naravno pohlepu čovjeka koristi društvo, koje formira državu, vlast i registar sa imenima, prezimenima, matičnim brojevima i drugim administrativnim podacima poslušnih.
Tako čovjek pristaje na manipulaciju, jer se nada koristi za sebe, boljem položaju, perspektivi i karijeri, protiv razuma i zdravlja.
Tko razumije apsolutno u logičnoj stvarnosti, lako će odbaciti ovisnost od vjere i sistema vrijednosti, jer život stvarno nema cijenu, posebno kroz najveće bogatstvo slobodnim znanjem od jasnih misli, što svatko može imati prirodnom percepcijom nulte točke, u smislu neutralnog promatranja iz perspektive vakuuma svijetlosti sunca i mozga, jer je stvarno kao izvorna ideja jedno istinom prirodnog objekta tijela biološki jednostavno doživjeti i potvrditi kroz volju radosti bez ikakvog razloga za dobitkom.
Sve prave vrijednosti prije su svakog umišljanje, zato je psiha višak i opasnost za onoga tko se njome služi.
Socijalni komfor godi čovjeku zbog uživanja, no to nije u skladu s univerzalnim redom i pravda mora biti zadovoljena, time što će korisnik platiti zabludu umišljanjem većeg raja od života.

- 11:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.