petak, 31.10.2014.

ČISTOĆA

ČISTOĆA
Ako išta može biti čisto, to je vakuum, svijetlost i naivnost djeteta, stvarno nulta točka percepcijom razuma, apsolutnom logikom i realno objektivno doživljeno.
Odrastao čovjek ima ulogu i njome se ostvaruje, zato nikada ne pristaje na dječju naivnost, na istinu i stvaran doživljaj. Za njega je sve sumnjivo, tajna, taština, vjera i osjećanje od mišljenja, potpuno suprotno od jasnih misli, zbog punjenja u tijelu.

Čistoća je naivnost djeteta i percepcija razuma kojim se služi doživljajem svega realno objektivnog i apsolutno logičnog.
Kulturan čovjek ne pristaje na dječju naivnost i samim tim negira stvarno kroz istinu doživljaja, nego sve slijepom psihom duše osjeća. On ne zna prirodne potrebe tijela, nego ih osjeća, na način želja i cilja za uživanjem
Za čovjeka pojam čistoće je samo naivnost za djecu i nije prihvatljiva za odrasle osobe.
Čovjek čini sve protiv čistoće ljudske vrste, jer odbija misao za doživljaj percepcijom razuma, istinu i stvarno u znanju od apsolutne logike fizičke prirode.
Čovjek negira vlastito tijelo zbog punjenja s negativnim ponašanjem energije psihe duše.
Sve normalno se temelji na sistemu vrijednosti, osjećanjima, neznanju i vjerovanju, protiv realnog i objektivnog sunca u izvoru i svih prirodnih pojava danju i noću.
Za čovjeka je normalna nečista krv zbog krvnih grupa i genetskih slabosti, zbog čega svatko ovisi od poremećaja karaktera ponašanja.
Normalno je odrastanje i sazrijevanje uz faze puberteta, što svakako nije zdravo.
Normalno je mjesečnica žene i iluminacija mjeseca muškarca u seksualnom nagonu i primitivnom uživanju orgazmom u grču tijela.
Čovjek ne prihvaća jasnu misao nego mišljenje.
Čovjek ne prihvaća čist razum nego vrednuje um.
Čovjek koristi kulturu, pamet i svijest umjesto stvarne percepcije, jer ima perspektivan cilj, na štetu cjeline smisla i svrhe života.
Za kulturnog čovjeka nije normalno ako ne grabiš za sebe i ako nisi materijalno ovisan.

- 16:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.