petak, 31.10.2014.

MATERIJA PROSTORA I VREMENA

MATERIJA PROSTORA I VREMENA
Materija stvarno apsolutan prostor i logično vrijeme, što čini cjelinu jedne kreacije.
Prostor je najjasniji promatraču samo u trenutku doživljaja.
Vrijeme je najjasnije samo kao apsolutna točka izvorne ideje u kojoj nema više od jedne informacije, jer dvije i više informacija čine odnos i vibraciju.
Svaka i najmanja materijalna promjena apsolutno je fizičko stanje na svakoj razini čistoće, ovisno od sklada prostora i vremena. Svaki uzrok mijenja posljedicu i obrnuto.
U svakom slučaju prostor i vrijeme su najdublja i bezuvjetna intima u smislu vječne ljubavi, neutralnim vakuumom ili čistom svijetlosti.
Sve to jednostavno je u doživljaju prirodnom percepcijom jasnoće.
Svaka cjelina vođena je univerzalnim redom, kada sile u njoj teže nultoj točki, jer tada prostorna gravitacija nije otpor vremenu i obrnuto.
Najmanja točka i svijet jedan su univerzum, zbog čega je apsolutno logično i realno objektivno jasno u doživljaju trenutka nulte točke.
Stvarno i stvarnost vakuumom jedno, ovisno od perspektive promatranja. Iz nulte točke pogled i uvid su jedno jasno percepcijom iskra i misao, kada točka i trenutak čine sklad.
Sve to liči na odnos objekta pred ogledalom i subjektivne slike, no tijelo je živi organizam i doživljava sveprisutno, samo ako punjenje u njemu ne smeta posebnom silom koja odvlači pažnju promatraču.

- 16:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.