petak, 31.10.2014.

ŽENA

ŽENA
Općenito u materiji nema krivca, no žena je posebno odgovorna za genetsku čistoću ljudske vrste.
Danas žena najprije može pokrenuti revoluciju i konačno osloboditi znanje od manipulativnih teoretskih pretpostavki, jer sve to nema smisla ni svrhu, utopija je sve vidljivija.
Žene su rađale djecu iz duše umjesto znanjem i tako ih odgajale u duhu, što je besmisleno na sadašnjem stupnju evolucije.
Um duše je dostigao vrhunac i prelazi u nasilje, zato žena može preokrenuti cijelu stvar u pravom smjeru, ako je nešto radila pogrešno, od sutra to može raditi ispravno.
Revolucija znanja je jednostavna, tako što dijete po rođenju ne treba biti prijavljeno datumom rođenja i imenom u državnom registru. Na taj način dijete će odrastati uz ljubav, bez nametanje uloge budućeg čovjeka.
Danas su zvučna imena brendovi nasilja, što je stvarno besmisleno, jer je sve više sinova kriminalaca od bogatih roditelja, a zna se kako se bogatstvo može stvoriti, tako što grabiš od drugih.
Žena treba odustati od duše jer je u svemu negativna i posvetiti se razumu.
Žena je odgovorna zašto sve više muškaraca želi partnerstvo sa osobom istog spola, jer ženskim željama nema kraja umišljanju komfora za koji treba mnogo novaca i muškarac mora biti nasilnik i otimati od drugih. Zato se i ratuje.
Nikada rata ne bi bilo uz ljubav koje stvarno nema u doživljaju čovjeka.
U mnogim religijama žene direktno podržavaju ratno nasilje.
Odlučne mlade žene trebaju rađati djecu bez imena, jer je to jedini način vraćanju na put apsolutno logičnoj istini potvrdom doživljaja u svakom biću, koje je danas očajno iz neznanja, zarobljeno ulogom čovjeka i energijom psihe duše.
Ime odvlači pažnju djeteta i često je ponizno zbog toga.
Ljubav nije ovisna ni od čega, najmanje od imena i vjere, zato je jednostavno napustiti uživanje dušom i vratiti se životu, razumu i slobodi bez srama.

- 15:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.