petak, 10.10.2014.

SLOBODA

SLOBODA
Život je u svemu jednostavan najprije zbog slobode promjene stanja fizičke čistoće materije.
Svaka promjena se dešava u trenutku, zato je percepcija nultom točkom prirodno usklađenje s vremenom u prostoru.
Prostor X i vrijeme Y stvarno su nulta točka i jedno u promjeni bez obzira na dan i noć. Bilo koja promjena stanja po X i Y svakako više nije nulta točka. Ako je Y još neko slovo ili broj , simbolizam stvarnosti je drugačija, nije više nulta točka. Zbog simbola stvarno jasno postaje simbolizam nejasne stvarnosti, znači narušena čistoća i valja to popraviti ako želiš, ili će se samo popravljati, ovisno od samih utjecaja.
Destilirana voda je neutralna i mrtva sve dok u njoj nema ničega, no ako nečega ima to oživi, mijenja sastav i promjene su vidljive. Samo vakuum stvarno ne mijenja svojstvo jer je savršena čistoća prostora, bez vremenskih pojava, zato je čista svijetlost i inteligencija uz izvornu ideju za sve pojave.
Destilirana voda u krvi tijela jednostavno prirodno popravlja stanje, oslobađa viškove i mentalni subjekt je bliži nultoj točki percepcije.
Prave vrijednosti su jednostavan red u materiji čistoćom, tako sve možeš popraviti ili pokvariti u trenutku. Volja u trenutku prelazi u želje i obrnuto. Također razum se gubi ili vraća u trenutku.

- 03:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.