utorak, 07.10.2014.

INTIMA U MATERIJI

INTIMA U MATERIJI
Materija stvarno u ideji savršena je intima manja i od najmanje točke kojom se informatički pokazuje u postojanju svake pojave.
Tako pojava kao cjelina ne može biti savršeno čista, jer sadrži mnogo čega višak.
Najčišće stanje prostora je vakuum, fizičko svojstvo materije u neutralnoj svijetlosti, kao veza lica nevidljive ideje i vidljive materijalne pojave.
Naravno vidljivo je sve što znaš analizirati informatičkom jasnoćom kroz misao.
Fora je pokloniti pažnju na trenutak u doživljaju iznutra jer je samo tada apsolutno logično jasno i razumiješ iskustvo ponavljanjem u znanju. Fora je naviknuti se bezuvjetno slobodi koju ima ideja u centru dok nema ni pojavu, što nije moranje nego razumijevanje centra izvora. Pristanak na apsolutno logično, upravo daje misao i jasno razumiješ potvrdom iskustva u znanju poznatih činjenica ugodne analize pogledom uvida. U sebe posumnjaš zbog punjenja i tada gubiš slobodu strujanja krvi, gubiš radost i volju, gubiš doživljaj, a počinje sugestija, usporenje, površinsko ponašanje pažnje, kao zvijer pod maskom. Osjećanje ne materije (mrtvog punjenja) neprijatnost je u početnom strahu, no punjenje ne možeš osloboditi, zato dodaješ nešto drugo da ublažiš neprijatnost kiselog sadržaja u ustima.
Bolje je stanje puna usta eliksirom slatke vodice, no to ne može bez praznog tijela.
Tako prirodno fizička cjelina materijom tijela mijenja ponašanje zbog nepažnje, zbog izazova i oduševljenja, zbog loših navika iz djetinjstva, a tako nije moralo biti. Moral se nadovezuje na taštinu i vjeru, kao moranje po zakonu, zbog čega nemaš pravo ni na slobodan prostor, jer je cijeli svijet podijeljen granicama država i caruje nasilje moćnika, što tebi nije ugodno ali si karijerista i rado odustaješ od razuma, nego podržavaš kulturu preko primitivne pameti i iluzorne svijesti.
Afirmacija JA imenom samo je potvrda rascjepa u materiji živog organizma tijela zbog nekog punjenja, a to može biti i mali udah zraka. Naravno čim veće punjenje, veća negativna sila i energija od polu raspada, što svakako nije prijatno, ali se navikneš kao riba u mrtvoj vodi.
Čovjek taštinom, vjerom, moralom, sujetom, lošom navikom ovisan je od neprirodnih stvari, najprije od države, vlasti u njoj, crkve, obrazovanja, zakona, jer mora misliti s ciljem karijere, bez obzira na prirodne potrebe, razum i opće znanje o životu kroz materiju tijela, prirode elemenata i univerzuma.
Čovjek igra ulogu koja je u životu višak i samim tim gubitak elementarne slobode. Čovjek mora biti zaveden u registrima, a to nije prijatno jer ne smiješ putovati slobodno gdje želiš.
Moraš imati razna dokumenta, a mnogi se služe falsifikatima.
Na tome se prepoznaje manipuliranje stvarnim u životu, apsolutno logičnim, realno objektivnim, istinom, doživljajem percepcije na jednak načine svake osobe u svijetu, čime je ljubav moguća i mir.

Slobodnim mišljenjem svaka osoba je izolirana u svom svijetu želja mentalnim subjektom, što je utopija i znanje temeljem manipulativnih teorija.
Razum = aktivna informatička budnost pažnje
Um = smanjena budnost pažnje, spavanje ili san mentalnog subjekta
Znanje = slobodno iskustvo, potpuno jasno percepcijom pogleda uvidom ili analizom
Materija = bezuvjetno fizičko svojstvo svega
Ne materija = stvarno ne postoji, samo materijalni višak u nekoj cjelini negativno djeluje
Vjera = pristanak na gubitak doživljaja materije tijela zbog osjećanja moranja prema crkvi
Vakuum = bezuvjetno sloboda, stanje savršene materije bez ovisnosti od prostora i vremena, jasnoća iskre i širenjem u prostoru definira materijalnu pojavu oživljenu vremenom samoodržanja. Vakuum je inteligencija moći i uopće se ne bori s pojavama, nego one žele savršenu čistoću i red zbog mira.
Pamet = pojam koji čovjek koristi kada je poslušan
Svijest = najteži oblik manipulacije neodgovorne osobe prema materiji tijela, jer je negira izoliranjem mentalnog subjekta u nirvani psihe
Misao = svršeno stanje informatičkom percepcijom, jasnoća, ne može bolje jer je razina nulte točke svijetlosti
Slobodno mišljenje = manipuliranje sebe kad nemaš misao, kad nisi jasan jer imaš punjenje u organizmu. Življenje u iluziji bez doživljaja, nekakva van materijalna fantazija, koja stvara materijalnu ovisnost. Zarobljeni simboli slova i brojeva i ne možeš se izraziti jasno. Psiha mentalnim subjektom koji za sebe kaže JA čovjek imenom.
Dijete nikada neće reći JA, jer još nema potrebu čovjeka koji glumi poslušnost zbog karijere.
Kulturnima fali percepcija i srame se priče o seksu, ali ga upražnjavaju skriveno.
Zato kulturnima predlažem priču o seksu na svakom koraku, u svakom odnosu, uključujući i djecu, slobodno, jer takvom naivom vraćaš sebi volju, a to je vraćanje pažnje, percepcija i moguć doživljaj bez osjećanje materijalnih potreba u uživanju, jer je primitivno.
Kada bi roditelji sve slobodno pričali s djecom i seksualne priče nastavljali s nastavnicima u školi, djeca bi s lakoćom završila pet fakulteta, jer volja svakoga gura i sam sebi nisi mentalni otpor.
Sve napisano u knjigama je ništavno, teoretski i slobodno možeš odbaciti, a znanje koristiti inteligencijom percepcije, jednostavno apsolutno logično razumijevanjem reda i čistoće pravde. Drugo i nije potrebno za slobodu življenja.

Ne mogu ti demonstrirati percepciju jer imaš cilj u životu, a ne znaš cjelinu bića, nemaš smisao ni svrhu.
Navikao si na osjećanja umjesto na doživljaj. Zaveden si punjenjem i misliš tijelo je tebi maska za sve bludne radnje, a sam znaš koliko si ograničen.
Ne možeš biti slobodan do istine jer dvoličan, u rascjepu ličnosti, ne usklađuješ želje s voljom, potrebe s moći, ne pratiš dan i noć, gubiš se mentalno, usporen si u odnosu na vrijeme, brzo stariš, ne vodiš računa o krvnoj slici i zdravlju.
Kao takav čovjek si duša i društvo s pravom računa na tvoju poslušnost.
Njima je fora da ti ne znaš ništa, jer te tako lakše manipuliraju, pristaješ na sve njihove gluposti, jer si jednako pohlepan materijalno i nisi čist u karakteru ponašanja.
Negiraš savršenu destiliranu vodu, a prihvaćaš je u infuziji kada ti je gusto.
Slobodan seks je ljubavna intima sa svima, a ti želiš perverzno seksualno uživanje orgazmom, ali zbog problema nije ti do toga više stalo.

- 04:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.