subota, 04.10.2014.

SENZACIJE

SENZACIJE
One su veoma aktivne i destruktivne na pažnju jer ih ti objavljuješ na zidu. Daj se malo urazumi, okreni leđa svemu što nije čisto, no najprije otkloni senzacije u svojoj krvi, želucu, crijevima, mudima, jajnicima, da konačno proradi mozak.
Nećemo se nadmudrivati mentalno tko manje zna, nego stvarno prirodnim disanjem i pijenjem destilirane vode, jer je to jedino apsolutna logika zdravlja i vitalnosti materijalnim tijelom.
Džabe smo prijatelji na fejzbuku ako ne analiziramo činjenice i tako se stvarno ne razumijemo.
Ti meni nećeš reći da sam prolupao, navodno si kulturan, a moj posao nije da pijem destiliranu vodu umjesto tebe.
I tako se ćeramo a klimatsko oružje se primiče do grla, kada neće biti eksplozija kao do sada, nego se gušimo a to svi žele dušom, da dožive nirvanu i smrt tijela.
Džabe su banke pune novca i papira od vrijednosti, ako ti samo to želiš.
Džabe predsjednika štiti kordon zaštitara kada on nije slobodna osoba.
Sve čuvano pod ključem manje je ili veće nasilje jer misliš što se skriva.
Džabe je dijamant najskuplji po vrijednosti, ako si meta nasilnika jer ga imaš, a njima ne fali pamet i svijest da ti ga ukradu.
Objavljivanjem senzacija samo potvrđuješ koliko nisi jednostavan, koliko si podložan sujeti, koliko malo znaš o životu, koliko sebično zadržavaš informacije, jer čisto dijete i naivna osoba to ne rade.
Čistoća i svijetlost nisu bez stvarnog u krvi, a ti se ne možeš pohvaliti krvnom slikom i džabe je tvoja diploma.
No nikada nije kasno posveti se jednostavnom pročišćenju, to nema nikakve veze s prosvjetljenjem u manipulativnoj vjerskoj duhovnosti.
Ti živiš za senzaciju, za dnevni horoskop, pratiš svaku riječ što je tko danas izjavio od Holivuda, preko bijele kuće do Rusije, Kine, Japana, a ne razumiješ što ćeš danas progutati od hrane.
Stvarno si bombica i kada se one zbroje čovječanstvo je samo sebi klimatsko oružje stvorilo, jer su odnosi nepodnošljivi odavno.
Upravo se radi o oktavi, osam minuta od sunca do tebe, osam milijardi čovjeka u svijetu, osam kilograma radio aktivnog materijala za srce bombe, no to nije više atomska bomba od nabildanog urana, nego klimatska bomba od vezanog vodika, satelita oko zemlje i instaliranih sistema, od naivnih mobilnih telefona, tableta, računala, rutera, do HAARP instalacija.
Eto to su samo dječje igrice i mašta čovjeka s naprednim umom, koji ima visok IQ i EQ, dobro ga plaćaju, po cijeli dan i noć radi, a uživanje čeka kada će netko aktivirati njegov patent.
Tako i ti uživaš kada ti lajkuju senzacionalnu sliku.
Vidiš meni nitko ne lajkuje, jer svi misle očuvati svoju kulturnu zadnjicu.
Ne trebaju mi lajkovi, ne treba mi nitko za percepciju, ali je fora širenja znanja nenasilnim druženjem, kada svatko vodi računa o svom ponašanju i to je skupa ljubavni odnos.
Čovječanstvu treba pravo znanje i otkrivanje tajne, a što ćemo sa tajnim željama svakog čovjeka pod maskom i sramom?

- 04:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.