petak, 03.10.2014.

LJUBAV U VJERI

LJUBAV U VJERI
Temelji crkvenim učenjem u površinskim osjećanjima najdublje psihe mentalnog subjekta vjernika, koji misli boga umjesto stvarnog doživljaja tijela od krvi i mesa.
U vjeri ljubav je perverzna jer si ovisan od materijalnog punjenja, bez čega psiha duše nema energiju.
Tom manipulacijom gospodin uživa u raju mrtvog punjenja, navikava se na ovisnost, negira realnu objektivnost, gazi preko istine doživljaja, bježi, skriva se i srami intime s apsolutnom logikom, negira ideju pojave, navodno je sve božja volja.
Sve to drži vjernika u želji da prije dođe do raja, preko duše koja samo čeka smrt tijela.
Dobar vjernik je lošeg zdravlja.
Zbog crkvenog učenja vjernik mora misliti gospodina u raju, zato se puni mrtvom hranom zbog duše. Naravno posljedica toga je negativna energija i psiha mentalnog subjekta koji misli i želi raj.
Vjernik može slobodno misliti, ali ne smije slobodno disati, da ne doživi intimu s materijom tijela, jer je to ljubav a on nju mrzi na takav način intime.
Razmisli malo koliko su vjernici ograničeni u slobodnom znanju razumom apsolutne logike?
Samo zbog većine opstaju, inače su idioti za izbjegavanje.
Za vjernika ne postoji apsolutna logika, ne postoji ideja s pojavom, niti stvarno u istini, jer misli sve je božja volja.
Vjernik umjesto ljubavi mrzi sve ljude koji nisu za raj i boga. Želi novac, ide u rat, bavi se politikom.
Vjernik je poseban čovjek da psihom sruši prirodu.
Vjernik mora puniti tijelo mrtvom hranom zbog duše u kojoj gospodin živi pakao materije tijela.
Naravno realno je pakao zbog viška negativne energije i zato vjernik lako želi aj u materijalnoj ovisnosti psihom površinskih osjećanja.
Nije čudo što fanatici u vjeri sve čine da prije usmrte tijelo, jer mrze doživljaj fizičkom intimom. Za njih je to grijeh prema bogu.
Zbog vjere opstaje sistem vrijednosti novca i društvo moćnika formira vlast u državi, za manipuliranje čovjekom koji je imenom zaveden u matičnom registru i mora biti poslušan zbog zakona.
Čovječnost vjerom i moralom je potpuna destrukcija slobodnog znanja razumom apsolutne logike.
Zato se lako održava teorija relativnosti i metafizika psihologijom.
Zato ljubavi u svijetu ni za lijek, a o miru i da ne govorimo.
Ljubav nije moguća jer je negirana od većine idiota.
U svijetu moćnici dogovorom održavaju krizu, a najlakše im je preko vjere s većim fanatizmom izazvati rat i prodaju skupog oružja.
Tako se došlo i do klimatskog oružja, naivno umrežavanjem preko interneta, no ništa slučajno nje kada je u pitanju cilj samouništenja, jer se radi o evoluciji a ona nije ovisna od znanja apsolutnom logikom.
Ljudskom biću je data prilika da se ostvari apsolutnom logikom, no kriza pokazuje drugačiju sliku u svijetu gdje caruje um.

- 04:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.