utorak, 30.09.2014.

MOZAK MISAO MUDA

MOZAK MISAO MUDA
Jedno strujanje fluida krvi i limfe živom materijom stvarnog tijela.
Za prirodnu brzinu krvi u živom organizmu tijela, trebaš imati čistu krvnu sliku, zdravo i vitalno tijelo.
Na taj način jednostavno ostvaruješ sklad percepcijom nule biološke libele po vertikali i nisi ovisan od linearnog vremena.
Vrtnja gena u krvi i krvi u sustavu tijela, poništavaju silu gravitacije i tako je moguća percepcija nule.
Ako u tijelu imaš neko punjenje, recimo udah zraka, već se mijenja gravitacija, vakuum i krv usporava, jer imaš stvarnu prepreku.
Punjenje mrtvom hranom zbog uživanja u njenom okusu, djeluje na tijelo posebnom energijom i to mučenje sila traje.
Tako veća gravitacija pada fizički na dno i treba jaču silu da se krv uzdigne do mozga. No punjenje i dalje smeta. Tiroidne žlijezde u grlu ne stižu čistiti krv prirodnim jodom.

- 08:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK

ČOVJEK
Kulturan čovjek je normalan zbog pameti i svijesti, zbog taštine, morala i vjere u tajnu teoretskih pretpostavki.
Zato je pogodan da društvo njime manipulira, tako što čovjek sam bira vlast u državi, koja pristašu drži kao taoca, dok moćnici uživaju u svojim umišljanjima.
Sve radiš sam, slobodno misliš, ideš u crkvu, gutaš mrtvu hranu, upražnjavaš primitivan seks pražnjenjem vitalne sile tijela zbog umišljenog orgazma kada u grču izbaciš dragocjenu spermu.
Zbog uloge čovjeka izgubio si pažnju na stvarnu materiju tijela, koje služi kao objekt doživljaja svega realnog i logičnog iz prirode.
Ujedno tijelo je pravo znanje materije u životu, jer je cjelina ideje i pojave u jednoj percepciji neovisnom nulom biološke libele.
Postao si ovisnik od materijalnog.
Zbog društva, pameti i svijesti, nemaš ideju ni za obične potrebe, jer si odustao od razuma, pogazio si misao istine i sve dalje su samo misli iz magle psihe od punjenja kojim se navodno smiruješ, no zbog njega gubiš zdravlje.
Punjenje je slatko samo u ustima, no brzo padne na dno, uspori krv, u jajnicima i mudima proradi sila nagona, umišljaš razno uživanje, a ne znaš kako popraviti stanje, kako povratiti razum mozga.
Teško je mnoge želje i misli, kao ovce dovesti u tjesnac grla gdje je jasna misao, jer nemaš vodiča, izgubljen je u magli ili spava.
Što može mozak bez krvi, nego da dehidrira, jer u pinealnoj žlijezdi slabi vakuum za vezu sa idejom izvora kojom se ostvaruje pojava tijela.
Vakuum nije moguć bez vibriranja svih stanica, a njih si blokirao sluzavom krvi.
Sve je povezano u jednom prirodnom redu krvotoka, limfe, organa i njihovih funkcija, no ne vodiš računa o zdravlju. Srce otkucava nepravilnom religijom i to stvara strah.
Zbog toga stimuliraš seksualni nagon i u grču orgazma strah prelazi u pohlepu.
Ispod pupka imaš jaku želju za punjenjem i gutaš svašta, navodno uživaš, no to je samo utjeha slobodnim mišljenjem bez stvarne slobode.
Neiskren si okrivljuješ prijatelje i one koji su ti najbliži. Postaješ psihopata.
Zbog toga mrziš sebe, ostaješ bez ljubavne inspiracije, a drugi misle ti njih mrziš, jer tako te osjećaju, negativan si.
Nemaš izbora preostao ti ponos jer si prije punjenja ipak bio zdraviji i nadaš se.

Ne razumiješ da si već ovisan od loše navike punjenja i mentalno usporenim subjektom samo želiš a malo voliš.
Stvarno kao doživljaj u tebi ne postoji jer si daleko od ideje, pod maskom na površini i sramiš se ući u krv koju si pokvario.
Zbrka te prati, nesiguran si, neodlučan, hladno ti je ili imaš vatru.
Psuješ majku, oca, boga, državu, vlast, predsjednika, no ništa ne popravljaš.
I dalje si kulturan čovjek no loš si za sebe, zato nitko u tebe nema povjerenje.
Bez ideje ne možeš se ostvariti ni spoznati u znanju. Već je poznato slični tebi umiru željnom dušom, što je svakako primitivno neznanje.

- 08:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KULTURA I ZDRAVLJE


KULTURA I ZDRAVLJE
Razumom realno logičnog stvarno znanje materije je jednostavnost reda čistim objektom tijela, zbog čega imaš prirodno zdravlje i vitalnost protiv starenja.
Zbog kulture čovjek je ovisan od društva i sve radi pogrešno, zbog pameti i svijesti, naravno obične potrebe materije tijela ne razumije, nego u svemu želi materijalno uživati.
Jednostavnost je jedno kao misao jasne iskre i nule percepcijom biološke libele u doživljaju.
Slobodno mišljenje kulturnog čovjeka drži u neznanju i on na to pristaje zbog plaće i socijalnog statusa.
Sve to odavno nema smisla, jer smo dovedeni do klimatskog rata i samouništenja, upravo zbog uživanja uma koji gazi preko logike prirodnog reda.
Uvijek je zdravlje individualna stvar svake osobe.
Imati čistu krvnu sliku je jednostavno, no tko želi uživati odbija realnu logiku i za žrtvu uništava tijelo.
Ako infuzija destilirane vode znači liječenje umišljene bolesti, nerazumno je odbijati destiliranu vodu u prehrani, samo zato što teoretski nije priznata.
Čovjek je sam sebi žrtva slobodnim mišljenjem i stalno rob mrtvog punjenja, zbog čega misli i obične stvari.
Moćnici zbog naprednog uma rade na uništenju planeta ne samo prirode, jer je za njih to evolucija pameti i svijesti psihe, no nema veze što nije u skladu s razumom logike u slobodnom znanju materije.
Stvarno revoluciju znanja ne izvode moćnici, nego svaki pojedinac tko nema slobodu, nego je ovisan slijepo i pristaje na život u neznanju.
Tko će zaustaviti klimatski rati i očekivani rat satelita?
Čovjek i um stvarno ništa zaustaviti neće, jer su ionako odavno u nirvani psihe, kao priznati umovi svijeta.
Tebi ostaje da se prizoveš realne logike i razuma, da prihvatiš materiju tijela, očistiš krv i tek shvatiš jednostavnost naivnog djeteta koje bez škole zna sve.
Kad dijete završi školu i dobije diplomu, postaje čovjek iluminacije i društveno poslušan, a onda mu fali sve materijalno, kao i roditeljima koji ga nisu znali bolje naučiti.
U materiji nema štete, a ti vidi da li možeš podnositi umišljanje, jer od psihe sve čudno boli.
Jebeš kulturu ako si običan seronja i tješiš se time što možeš kupiti toaletni papir s roze cvjetićima, jer uživaš dok se brišeš, ali stvarno ne obrišeš.
Kulturno je plaćati toaletni papir, a nije kulturno ispirati debelo crijevo pijenjem destilirane vode, zbog čega i nemaš potrebu za toaletnim papirom, jer se od žive hrane čistiš kao ovca ili zec.
Ajoooj tko će s tobom izaći na kraj, jer si u tami društvene ovisnosti.
Stvarno imam strpljenje da ti razbijem kulturnu masku, da se ne sramiš poroka, nego ako želiš uživati, radi to javno, fora je da ostaneš zdrav.
Drugim riječima nitko od fizičke intime nije pokvario zdravlje, iako kulturno društvo ne priznaje takve kurve.
Najgore je kada si mentalna kurva i stvarno žrtva umišljanja raznih bolesti, navikneš se na njih, gutaš lijekove, nadaš se smrti, a možda zaradiš i ludnicu.
Bolje da odeš u mirovinu ako te proglase ludim, nego da stvarno poludiš zbog kulturnog nasilja i utopije teoretskog neznanja.
Ti ionako podnosiš kulturno društvo zbog interesa, zato budi mudar diši zrak i pij destiliranu vodu, a od društva uzmi mirovinu i tada ćeš konačno biti slobodan.
No vidiš i sam mirovine su postale najunosniji posao, pitanje je tko će je dobiti, kada stalno pomjeraju starosnu granicu.
Ti stvarno ne znaš čemu se nadaš.
Ne znaš materiju i fali ti materijalno, naravno neću te zbog toga žaliti, to je tvoj stil slobodnim mišljenjem bez razuma.
Samo je jednostavan naivan, a ti si veoma kompliciran čovjek.
Od jutra do sutra sve radiš kako ne treba, sve zbog drugih i sve želiš drugo.
Uhvati se realno objektivne materije tijela i ostvari u njoj slobodnim znanjem jednostavnom percepcijom nule kroz destiliranu vodu, jer je jedino ona neutralna kao svijetlost sunca.

- 06:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KOD UNIVERZUMA

KOD UNIVERZUMA
Code Universum
Universum = X
Code = Y
0 – nula, bezuvjetno, neutralno jasno, svijetlost, vakuumom drži ideju u pojavi i zna put ostvarenja, apsolutno relativno, percepcijom trenutka oslobođeni simboli slova i brojeva, snaga silom moć, logika stvarno inteligencija, hologramski krug kugle, preciznost biološke i tehničke libele
Prostor = sloboda
Vrijeme = ovisnost

Vodik = hydrogen

HIDROGENUM (percepcijom homeopatska materija razumom logike kroz misao zna kod univerzuma, tako što oslobodi genetski kod poremećen karakterom sluzave krvi tijela)
Čovjek zbog kulture malo sere malo piša zbog kulture, a trebao bi se češće prazniti, jer zadržavanjem punjenja od sebičnosti se ponaša mentalno i glupo, ima sluzavu krv. On nema vremena za čišćenje tijela. Zato je fora destilirana voda koja je jednovremeno čisto punjenje i čistač. Ne stvara akumuliranu energiju od poluraspada, nego daje moć razuma logike materije u slobodnom znanju.
Svakoga oslobađa materijalne ovisnosti. Tko prima infuziju ne mora jesti hanu. Preventivno piješ destiliranu vodu i ne moraš primitivno uživati, jer se navikneš na čistoću i nisi mentalni čistunac kome smeta sve i traži dlaku u jajetu, a sebe ne doživljava, nego sve materijalno osjeća manje-više idiotski.

Vodik idealno čist nije održiv u centru moći univerzuma, nego je kod i izvor inteligencije za vakuum neutralne svijetlosti i individualno vrijeme ostvarenja svake pojave, koja svakako ovisi od njega.
Ni jedna pojava nije moguća bez vezivanja za univerzalni kod. Vezu održava vakuum u samoj pojavi.
Na taj način umrežena je svaka najsitnija točka prostora.
Jedno stvarno od izvora sadržano je u drugoj kopiji i svemu što se njime ostvaruje ponovo kao individualno stvarno.
Razlika između centra univerzuma i centra individualne pojave je u čistoj svijetlosti, točnije u vremenu njene ovisnosti od gravitacije.
Homeopatska materija tijela je od krvi i mesa, većinski destilirana voda, oko 2/3 ili 80 %.
Kosti sadrže 20 %, krv 92 %, limfa 94 %, sperma 96 %, stara koža, nokti i kosa najmanje sadrže destiliranu vodu, dok mozak kao tkivo najviše.
Dubljom analizom svaka stanica tijela sadrži vezani vodik i tim vakuumom se ostvaruje u cjelini.
Tijelo ovisi od prirode elemenata, a ona od kozmosa, svemira, sve do sunca u centru vrtnje kreacije svijeta.
Tijelo zna kod univerzuma i samo se njime razvilo iz sjemena.
Čovjek je dvojnik tijela i ima ulogu njegovog oslobađanja od vremena, zbog univerzalnog sklada.
Čovjek s ulogom sve suprotno radi od života samog i zato bez razuma, nerealno, nelogično ali stvarno objektivno uživa, zato ne zna univerzalni kod, negira izvornu svijetlost, nego vjeruje magli punjenja u kome uživa.
Informatička jasnoća su doživljene slike od opažanja i brzine strujanja krvi.
Bez percepcije ništa realno nije logično niti stvarno moguće u doživljaju, nego samo u osjećanjima.
Misli nisu jasne bez jednog fokusiranja u misao kao najveća učestalost strujanja krvi kroz grlo, zbog veze suprotnosti muda i mozga. Informacije su jasne kada nema sebičnosti između muda i mozga, jer ni osjetila ništa od opažanja ne zadržavaju za uživanje.
Tko uživa?
Samo mentalni subjekt imenom čovjeka, najkraće JA, a to nije stvarno tijelo nego punjenje u njemu koje djeluje energijom psihe.
Čista krv nema krvnu grupu niti genetski kod. To je stanje ako se u tijelu izvrši potpuna transfuzija.
Nagla promjena u tijelu je jako traumatična, zato je potrebno lagano se uskladiti, oslobađanjem svega što je višak.
Zašto se čovjek ponaša kulturno i normalno koristi pamet i svijest?
Zato što se od davnina stvorilo društvo, crkva, novac i nasilni moćnici koji manipuliraju u svemu.
Još od otkrića vatre i pisma, prirodno ljudsko biće je dobilo mentalnu ulogu čovjeka iluminacije (umišljanja). To je danas svaka osoba koja slobodno misli i naravno mislima nešto posebno želi što nije u skladu sa životom.
Pridruži mi se da ti pokažem jednostavno kako ćeš znati sve skrivene tajne i biti stvarno bogat znanjem materije.
Jedini je problem kako ćeš odbaciti ego osjećanja materijalne perspektive za eho doživljaj percepcijom materije tijela.
Ne brini kad si u nevolji javi mi, budem ti pokazao put naivne jednostavnosti, kojoj okrećeš leđa jer to društvo kulturnih ne podržava logično.
Nemoj samo misliti, Pero ne seri, ništa novo nisi napisao, fora je stvarno piti destiliranu vodu i tek poslije ćeš praviti razliku što znači nula percepcijom doživljaja, bez sentimentalnih osjećanja emocija iz duše psihe koja te čini sebičnim mentalcem žrtve subjekta.
Shvati nikada ništa prepisao nisam i dovedi mi bilo kog priznatog nobelovca da mu dokažem kako je žrtva neznanja.
Od svega samo koristim jednostavnu naivnost djeteta koje ne misli nego zna logično. Naravno zbog mojih godina to nije kulturno, no meni je veoma zdravo.
Klimatski rat nisu izazvali naivci, nego slični umovi tebi kojima je sve malo u životu.

- 05:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JEDNO

JEDNO
Stvarno apsolutno inteligentna moć nedjelovanjem, preko neutralne svijetlosti, djeluje u stvarnosti.
Ideja pojavom.

- 05:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

APSOLUTNO RELATIVNO

APSOLUTNO RELATIVNO
Stvarno jedno postojanje stvarnosti.
Materija materijalno.
Ideja pojava.
Inteligencija logično.

Jednostavno pojava logično inteligentnu ideju sadrži cjelinom i znaš materiju materijalno realnim objektom tijela.
Taj odnos je kao u ogledalu, samo u živom ogledanju doživljeno tijelom.
Sve se svodi na noć dan, crno bijelo, tako što svaka promjena jedan uzrok s posljedicom, ponovo apsolutno relativno, ideja pojava, samo mijenjaju perspektivu.
Percepcijom prisutnosti u nuli, koristiš jasnoću svijetlosti, zato neutralno znaš apsolutno relativno, ideju i pojavu, zato ne moraš misliti, jer je sve jasno kao ništa, zbog dana noći sunca u izvoru i svijetlosti u sjaju, zbog vremena u prostoru.
Apsolutno stvarno u postojanju logično je inteligentna ideja, koja ne zauzima prostor i vrijeme materije.
Apsolutno je ideja, koja u odnosu na materijalnu stvarnost, stvarno izvor, inteligencija ili anti materijalno.
Noć i dan su jedna svijetlost sunca, nisu boje, zato tako apsolutno anti materijalna ideja inteligentna je moć svakoj pojavi u materijalnom životu.
U odnosu na izvor materijalno je prolazno vrijeme, no ono nije prolazno ako boraviš u informatičkoj nuli, točnije ako se služiš jednostavnom percepcijom trenutka, kada misao daje razum i znanje, ujedno u nuli ne misliš, jer je sve realno logično jasno u objektivnom doživljaju tijelom.
U izvornoj ideji stane cijeli pojavni svijet univerzuma.
Po teoriji ništa nije apsolutno, no bez apsolutnog izvora ništa u materijalnoj stvarnosti nije moguće.
Život samo cjelinom ima smisao, cilj i svrhu slobodne vječnosti, jednom inteligencijom za svaku individualno logičnu pojavu.
Od materijalnog nisi ovisan prisustvom u materiji tijela.
To je informatički red čiste pravde, jednostavno u živom organizmu tijela, preko fluida krvi i limfe.
Po vertikali tijela nula je kroz tjeme do dna, ali je jednostavna u tjesnacu grla, gdje su i glasnice kojim vibriraš stanja tijela, želje ili volju.
APSOLUTNO RELATIVNO
- 05:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

EHO I EGO

EHO I EGO
Eho stvarno prirodan doživljaj zbog jasnog dodira u nuli s pojavom apsolutne ideje materije.
Eho pojam znači oslobođeni simboli:
e – energija prirodne životne sile cjeline tijela
H – homeopatska struktura materije, zbog vakuuma lako levitira kao helij i ne stvara gravitacionu silu otpora vrtnje.
O – objekt stvarnog tijela bez punjenja, samo od optimalnog broja stanica.
Eho je sigurnost i zdravlje vitalnog tijela, prirodan karakter i ponašanje. Živo ogledanje iznutra i nije ogledalo s mrtvom slikom, koja nestaje kada se objekt udalji.
EGO sve suprotno od eha, primitivno osjećanje mentalnog subjekta, koji na silu misli želje punjenja u poluraspadu stvara negativnu energiju i pada na dno, jer se drugačije ne može osloboditi, ne zna put.
Ego izveden pojam oslobađanjem simbola:

E – energija emocije od punjenja
G – gravitacija relativnog objekta u poluraspadu, suprotna tijelu
O – objekt od materijala koji nije postojan, izaziva usporenje krvi, strah i ostale obrane karaktera.
Kažu ego se brani.
Tko se od koga brani u jednom tijelu?
Brani se mentalni subjekt, primoran da nađe put za oslobađanja zarobljenog punjenja. No on je jednako u magli misli, zbunjen, zaspao i kao da u tome uživa. Pažnja je pokvarila razum, djeluje um, budnost je zaspala, fluidi i organi u tijelu usporili aktivnost, vrijeme prolazi i to je prvi strah. Slijedi pohlepa za novim punjenjem, neiskrenost zbog glupih želja i mržnja što moram biti ponosan na čisto stanje koje sada nije stvarno.
Tako se mišljenjem nadam i tješim da će prestati djelovanje neprijatne energije i emocija. Ne pomaže intuicija, sjećanja ni mašta.
Ne pomažu osjećanja, jer fali doživljaj.
Džabe opažam kad ne vjerujem realnoj logici prirode.

- 05:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PRISUTNOST

PRISUTNOST
Jednostavno udah i izdisaj na nos vibriranjem nule u tjesnacu grla, glasnicama. To je dokaz veze mozga i muda. Prisutan sam u homeopatskom objektu pojave vlastite ideje i to me raduje, volim život, ne fali uživanje u punjenju i primitivnom pražnjenju.

- 05:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JEDNOSTAVNOST

JEDNOSTAVNOST
Samo jedno stvarno uvijek je jednostavno, bez obzira na cjelinu sadržaja, zato jer drži nulu i jednu misao, pažnju i razum, realno i logično, pogled i uvid, volju i želje, doživljaj i znanje.

- 04:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GOVOR

GOVOR

Govor jezikom stvarno ne oslobađa simbole slova i brojeva izgovorenih riječi.
Radi se o govoru misli želja za slobodom.
Nulu nitko ne koristi u govoru, jer se njome usklađuje. Nula dodana broju je iskustvo više.
Umjesto nule ljudi često kažu NIŠTA, što je višenamjensko za misli, jer može biti odobravanje nečega ili prijetnja.
Misao jasna u percepciji nulom, razum svakome daje slobodnim znanjem materije bez materijalne ovisnosti.

- 04:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZNANJE

ZNANJE
Pravo znanje stvarno materija tijela u životu.
Znanje zna sebe doživljajem neutralne prisutnosti, tako što svijetlost sve oslobodi.
Percepcijom nule apsolutno inteligentna ideja, objektivno realno logična pojava.
Svaka cjelina stvarno zna put ostvarenja pojavom, jer ona bezuvjetno ovisi od ideje u samoj cjelini.
Materijalno punjenje u materiji smeta cjelini jer djeluje energijom.
Teorijama moćnici manipuliraju čovječanstvom, tako što se negira život zbog uživanja.
Tako je odbačena apsolutna ideja, pogažena je istina i logika, sve temelji na fatamorgani metafizike u psihologiji.
Nije priznata percepcija i doživljaj zbog čistog razuma, nego se cijeni mentalni subjekt zbog perspektivnog uma, koji je poslušan u osobi čovjeka sa ulogom u društvu.
Jednostavno je sve što univerzumu prostorne kugle ne smetaju individualni krugovi, jer su vakuum svjetlosnog holograma, samo je bitna perspektiva percepcijom.
Bitno je sva slova prostorne X vertikale i sve brojeve vremenske Y horizontale, doživljavati jednostavno apsolutnom nulom, koja je neutralna svijetlost prostoru vremena, individualnom univerzumu.
U apsolutnoj nuli stvarno jedna ideja inteligentnom moći bezuvjetno slobodnoj vječnosti pripada promjeni uzroka posljedicom.
Znanje stvarno materija prisutna u sebi, bez materijalne ovisnosti, što je prirodna percepcija doživljenom nulom biološke libele usklađenog reda slobodnim mirom.
Radi se o predaji aktivnog djelovanja materijalne pojave za slobodu apsolutnim nedjelovanjem ideje materije.
U doživljaju percepcijom nule razumiješ jasno i znaš sve jednostavno.
U osjećanju perspektivno simbolima slova i brojeva, misliš komplicirano bez odgovora, jer u informatičkoj cjelini tijela postoji punjenje koje smeta energijom.
Volja je samo misao ugodnim znanjem materije, no zbog punjenja i njegove energije, želje drže pažnju u neznanju i mentalni subjekt misli materijalno.
Kolateralna šteta je gubitak vremena, kao skraćivanje života samoostvarenja cjeline, jer kreativnu brzinu univerzuma nitko ne može blokirati.
Ako je nešto krivo na putu ideje, samo po sebi želi smrt zbog slobode.
Tako jednom stvarnom znanju ne fale simboli zbog govornog izražavanja, dovoljna je stvarna istina u doživljaju.
Upravo tako suncu ne fali što bezuvjetno svijetlost zrači, jer materija zna materijalno vrijeme svih pojava, idejom se vraća u izvor.
Prostor uvijek ostaje apsolutno slobodan inteligencijom ideje, zato je univerzum jedno za najsitniju točku i pojavni svijet.

- 04:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Gutanjem komada i kristala hrane ne znaš koliko ti je dosta.
Gutanjem destilirane vode i sokova od svježeg voća i povrća, preko krvi svaka stanica je namirena i zato ne možeš pretjerivati u punjenju tijela, niti uživati.
Čistim sadržajima posebno neutralnom destiliranom vodom uživanje nije moguće, jer ne stvara energiju za psihu.

- 04:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PAŽNJA

PAŽNJA
Odrasla osoba već treba znati sebi poklanjati pažnju jer je to ljubav.
Nezrelo dijete još može očekivati pažnju od roditelja.
Ako pažnju poklanjaš van sebe, to izaziva zastoj krvi u odnosu na opažanja, pojačava želje i sebičnost.
Doživljaj je prava mjera kao po nuli biološke libele, jednovremeno u mozgu i mudima, kao znak da su sve stanice aktivne, svi organi i njihove funkcije doprinose da cjelina ima smisao, cilj i svrhu.
Upravo pažnjom prema sebi vraćaš volju i znaš put kojim se ostvaruješ idejom.
Život se svodi na pažnju i naviku.
Nitko se ne može ostvarivati kroz dva tijela, niti van sebe.
Obrazac slobode i ljubavi je iznutra doživljajem i slobodnim opažanjem jer osjetila tome služe.
Životno nitko nije bolji od drugoga, samo drugi može biti pažljiviji prema općem redu.

- 04:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Tebi sam posebno zahvalan jer si me izazivao da lajem kao vezani pas i pišem gluposti o postojanju i destiliranoj vodi, a tebi je do uživanja stalo.
Tako se naš odnos svodi, ti misliš nisam normalan, meni je jasno nisi zdrav.
Dok sam pisao o vodi, nju sam stvarno pio i mnogo puta pišao danju i noću. Tako sam pročistio krv i doveo je do logične percepcije razuma, zato znam materiju, nisam ovisan od materijalnog uživanja, zato mi je dovoljno pijenje destilirane vode.
Za to vrijeme ti si zadržao mentalnu ovisnost od uživanja u mrtvoj hrani, ništa nisi mijenjao na bolje.
Ti mene ni sada ne razumiješ, ali ipak znaš potpuno sam u pravu i jasno znam što pišem, samo je tebi teško prihvatiti realnu logiku.
Držiš do uloge čovjeka s posebnim potrebama u ovisnosti od društvene skrbi, zato si kulturan, pametan i svjestan, no znamo stvarno nisi odgovoran ni za svoje tijelo. Nemaš čistu krv i naravno jasno ne percipiraš materiju, nego si u svemu materijaliziran.
Teško je tebi pristati na percepciju nule, jer logična libela razuma nije pogodna za sve tvoje maske umišljanja zbog uživanja.
Teško ti je prihvatiti stvarno istinu i logiku, jer moraš lajati zbog punjenja koje se želi osloboditi iz tebe, ali nije moguće gutao si neprobavljivu hranu, kristale, trebaš mnogo vremena da se žrtvovano tijelo samo toga oslobodi.
Stvarno nisi zdrav ni odgovoran za tijelo koje ti služi kao vozilo u životu.
Tebi vade krv zbog analize i daju ti lijek da je razrijediš. U međuvremenu i dalje gutaš mrtvu hranu.
Mnogi zarade umišljenu bolest i pomažu im infuzijom destilirane vode, no to bockanje ni malo nije prijatno.
Mene je neshvatljivo da me netko bocka iglom, zato jednostavno pijem destiliranu vodu.
Naravno zbog nje moram pišati najmanje 12 puta, možda i 24, no to me fino usklađuje s vrtnjom, sa mijenom dana i noći.
E sad, kada bi sve sekretarice toliko puta piškile na poslu, malo je to nekulturno, ali bi bile zdrave, što sada nisu. Našminkane su do ušiju, a nervozne do daske i svi to znamo, no kultura je takva politika, sve se radi zbog interesa.
Zbog destilirane vode shvatiš potrebu nisu ti potrebne gaćice ni sram zbog pišanja, jer je to prirodna potreba zbog jednostavnog oslobađanja viškova i zdravlja.
Ako je pišanje pravi izraz, ne moram biti kulturan i izraziti se kroz pojam uriniranje, mokrenje, jer se gubi smisao.
Tako se ni ti ne usudiš izraziti i ostaješ pod maskom svih nelogičnih želja za uživanjem. Sramiš se i sebe.
Veži sebe malo kao psa za lanac i počni lajati, ali nemoj otvarati usta da ne gubiš potreban vakuum za strujanje krvi kroz srce, mozak, muda i sustav organizma.
Fora je biti prisutan u nuli, a to je biološka libela razuma da ne misliš iz magle psihe.
Kad piješ destiliranu vodu, stalno si na nuli i jasno znaš materiju, zato nisi materijalizirano ovisan.

Destilirana voda je sve što znanost skriva od tebe. Ona je savršenstvo prirode, najbliža ideji.
Ako želiš biti mudar, učini to stvarno, udah i izdisaj ostvari na nos, a usta samo otvaraj kad gutaš destiliranu vodu.
Razum održi budnim vibriranjem govora glasnicama, no ne otvaraj usta, da istina ne iscuri vakuum.
Recimo pričaj, govori svašta kad udišeš i izdišeš zrak i sam ćeš ostvariti sklad jedan udah u devet puta dužem izdisaju. Tako postaješ jednostavno prirodan i nisi ovisan od teorija i knjiga.
Zbog jednostavne percepcije prisutnosti u nuli, znaš se izraziti simbolima svih slova i brojeva.
Ovo što ljudi misle i govore, stvarno nije istina, jer to je veća zbrka i neznanje nego kada pas laje.
Kada pas laje znaš da je na lancu, ali kada čovjek laje, nisi siguran što gadno sprema, jer kada je nasilan, gori je od životinje.
Eto nisam kulturan, a ti si siguran u mene. Ti si kulturan no znam nemaš pojma o materiji.
Ponovo smo na početku, ti misliš, meni ostaje jednostavno znanje iz nule na koju nikako ne pristaješ.
Zamisli političara da pristane na nulu? On bi se radije šlagirao nego da ostane bez milijuna skrivenih u nekoj banci na tuđe ime.
Zato je ovaj svijet poremećen samo zbog čovjeka iluminacije.
Zato dolazimo u fazu klimatskog oružja.
Zato će uskoro biti rat satelita, jer zvijezde nikada ratovati neće.
A ti i dalje vjeruješ tajni boga i teoriji. Važno imaš diplomu struke, posao i plaću, još kažu i dalje si normalan.
Za mene nisi zdrav i ne mrzi me da te stalno razbijam pisanjem.

- 04:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MEMORIJA


MEMORIJA
Biološka ljudska memorija je strujanje fluida krvi i limfe.
Temelji na nuli prostora i trenutku vremena percepcijom realne logike u doživljaju potpune jasnoće razumom iskustvom znanja materije. Tako trenutkom u nuli informacije univerzuma su jednostavna prisutnost u materiji tijela. Krv ima informatičku ulogu, zato je potrebna čista krvna slika i neutralna destilirana voda kojom se to postiže.
Memorija uma treba mrtvi disk od punjenja u tijelu, jer koristi energiju psihe. Ta memorija usporava krv i razum logike svodi na um metafizike.
Kolateralna šteta je dvojnik i rascjep ličnosti zbog mentalnog subjekta koji misli.

- 04:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TAJNA SENZACIJA

TAJNA SENZACIJA
Dovoljna je jedna kap rose da pod povećalom snimiš senzacionalne slike univerzuma, zbog mjehurića i kristala koji prelamaju svijetlost. Cijeli univerzum je tajna senzacija tko misli o jednoj kapi rose i nema odgovor kako se ona inteligentno drži da se ne rasturi.
Kap destilirane vode nije tajna, jer memorijski ne zadržava ni jednu informaciju, no zbog nje imaš prirodnu jasnoću logičnom percepcijom razuma.
Kad razumiješ logičnu kap, znaš cijeli ocean, jer jedno fizičko svojstvo materije vrijedi za materijalnu stvarnost.

- 04:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT I UŽIVANJE

ŽIVOT I UŽIVANJE
Univerzalno život je savršeni red, no zbog individualnog tijela i slobodne volje, o redu sam vodiš računa.
Uz malo pažnje jednostavno se ponašaš, voliš realno i logično razumiješ jasno, tako je život pravo znanje materije, pravih vrijednosti bez materijalne ovisnosti.
Život nije moranje, niti materijalna ovisnost, ako si stvarno prisutan preko krvi.
Životu nije potrebna energija, jer stvarno tijelo održava u životu predaja snage i sile kroz moć.
Uživanje je sve suprotno životu i negativno kao magla na putu. Još stvara materijalnu ovisnost i potrebu za energijom punjenja.
Beba po rođenju najbliža je redu, zato ne misli, ne govori, ne zna materijalno uživati.
Ali zato čovjek s posebnim potrebama, vjeruje i misli da je uživanje prioritet u životu. Zato cjelinom tijela nema smisao ni svrhu, nego samo slijepi cilj.

- 04:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JA

JA
Praktički neuhvatljivo i jednostavno nemoj ovisiti od sebe, jer ćeš samo imati nevolje, najprije od slobodnog mišljenja bez jasnoće.
JA se oglašavam samo od želja vapaja punjenja iznutra da se oslobodi.
U volji JA nisam potreban, jer je prisustvo stvarno.
Za stvarno u stvarnosti ne treba JA.
Kad god je JA, nešto je pod maskom i nije jasno.
JA je izgovor za uživanje punjenjem i utjeha za slabosti poslije toga.

- 04:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JEDNO

JEDNO
Samo jedno stvarno sada doživljaj trenutka jasno u svakoj točki i univerzumu, realno logično u objektu.
Jedan prostor – vrijeme – materija.
Jedna stvarnost.
Jedno sunce u izvoru.
Jedna sloboda.
Jedan život.
Jedno rođenje i jedna smrt.
Jedan dan u noći i obrnuto.
Jedno lice s naličjem.
Jedno crno bijelo.
Razumljiva misao slobodnom znanju
Jednostavno pitanjem i odgovorom.
Voljom ili željom.
Sve što nije jedno ne trebaš poklanjati pažnju ni gubiti vrijeme.
Svaka cjelina kao jedno je jasno.
Dijeljenjem cjeline ponovo je svaka jedno.

- 04:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SVE

SVE
Jednostavno sve može biti usklađeno nulom.
Jezik u nuli stvarno je govor ali zatvorenim ustima, kada riječi jasno čuješ u ušima. Taj govor je stvarno ili istina, a kad otvoriš usta, zbog prostora do drugog uha, istina više nije stvarno, jer je ipak prošlo neko vrijeme.
Nula je najkraći trenutak bez vremena i jasnoća prirodnom percepcijom obuhvaća materijalnu perspektivu.

- 04:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODA

SLOBODA
Što je sloboda, gdje i kada za tebe počinje?
Samo stvarnim prisustvom u materiji percipiraš, doživljavaš i znaš realno logično od objekta tijela.
Sloboda počinje i završava iznutra, preko fluida krvi i limfe, prirodnim karakterom vrtnje kroz sustav organizma.
Ako si u zatvoru zbog kaznenog djela, ne znači da ne možeš imati slobodnu krv i mudrost da se strpiš jer si u kavezu.
Sve dok si stvarno tijelom u životu, imaš šansu za sva ostvarenja i jednostavan si samo čist prema svima i svemu. To nije stvar da budeš čistunac, nego da držiš red, jer samo tako možeš koristiti znanje materije prirodnom percepcijom jasnoće nule.
Kako si prisutan u slobodi?
Jednostavno kada prostor oslobodiš sadržaja, vibracija i informacija. Takav red čista je pravda miru.
Stvarno tijelo cjelinom sebe posebno ne dijeli od doživljaja. Rascjep se dešava samo zbog punjenja, koje kvari prirodnu vrtnju krvi u organizmu i gena u njoj. Punjenjem se kvari karakter i razum postaje umišljanje.
Biološko tijelo nije akumulator energije za vozilo, nego suprotno, samo kada je prazno djeluje savršeno, jer na nuli bez energije, pojava opstaje prisutnom idejom.
Upravo sunce na izvoru nije energija, nego se vrijeme oslobađa u njemu. Sunce je u centru vrtnje univerzuma, što predstavlja inteligentnu ideju izvora za sve materijalne pojave.
Slobodno znaš jer opažaš izvor sunca i prirodne pojave, tako praviš razliku apsolutnog i relativnog, materije i materijalnog.
Sloboda je kada cjelina nema punjenje, kao kap destilirane vode u boci s vakuumom.
U centru vrtnje samo postoji ideja i ako misliš apsolutno ne postoji, manipuliran si teorijom, jer bez ideje ni jedna materijalna cjelina ne bi imala pojavu.
Naravno sve misli nisu jasna iskra, niti nula. Jedino pristanak na misao percepcijom je jasno znanje, a to je ponovo nula, jasna kao sunce u koje ne možeš gledati, kao što ne možeš zamisliti život u nuli, nego moraš materijalno ovisiti.
Tako misliš sunce je vruća vatra, a stvarno je potpuno hladno, jer vakuum oslobađa sve i toplinu.
Sunce je na stvarnoj nuli, ali u svom centru. Na površini sunca je aktivna erupcija slobodnog vodika, no kako nema kisika nije moguća vatra, ali je zato neutralna svijetlost.
Umjesto teoretskih misli, razmišljaj jednostavno bez napora, samo analiziraj ono što znaš, jer je to analitička materija.
Sam pojam MATERIJA nije materijalno, nego samo znanje bez mentalnog subjekta.
Tako je jedno jednostavno misao percepcijom nule razuma logične inteligencije pojavom ideje.
Uf, jesam ti smutio ionako maglovite misli?
Posveti se nuli ili mjehuriću libele. Od te pažnje ćeš jednostavnije percipirati znanje materije.
Sloboda ne sadrži elemente, energiju, nego je vakuumom neutralne jasnoće apsolutna moć u postojanju inteligentne ideje koja se jedino ostvaruje pojavom.
Ti ne trebaš misliti, samo se predaj razumu od strujanja krvi i vodi red da ona bude čista, zbog informatičke brzine gena u njoj.
Ako si um, nemaš znanje materije i zato si materijalno ovisan. Zato ne možeš biti jednostavna osoba kojoj je dovoljna destilirana voda, nego si čovjek s posebnim potrebama i misliš trebaš skrbnika od društva.
Zar to nije jadno, bez obzira što su kulturni normalno većina pametnih i svjesnih, ali su provjereno bez zdravlja i manje-više se nasilno ponašaju, pa zato nemaš povjerenje ni u sebe, jer si sličan njima.
Misli su manje ili više iluminacija svijetlosti, kao mjesečina, no to nije svijetlost sunca u tvojoj krvi.
Kad god vjeruješ vanzemaljcima, znaj krv ti je postala sluzava, brzo se čisti destiliranom vodom, da ne primaš infuziju na iglu. Umišljanje je samo gubljenje razuma kad djeluje punjenje.
Naravno u knjigama netko to tumači kao djelovanje uma, a taj um drugi kvalificira kroz IQ i EQ, no sve to nije razum ni slobodno znanje materije, nego, ponavljam, materijalna ovisnost.
Bez percepcije nule vrtimo se u krugu kao pas koji ima gliste i želi ih izvaditi iz dupeta jer ga svrbi.
Tako ni tebi nije lako jer si uživao u mrtvoj hrani i sada imaš stvarni problem od punjenja, ne znaš ga osloboditi.
Razmisli malo kako ćeš osloboditi punjenje. Uzdržavanje od navike gutanja nije jednostavno, zato se posluži trikom destilirane vode. Ona je neutralna, ali nije mrtvi silikon, nego naj čišća materija i najbliža ideji sunca.

- 04:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 29.09.2014.

RAZGOVOR

RAZGOVOR

S tobom mi je jednostavno analizirati sve dok spavaš, inače kada si budan zbog želja realno logično ne razumiješ i ne možemo se dogovoriti, jer meni je do jednostavnosti stalo, a tebi do uživanja.

Ako nisi u nuli tvoj odnos prema noći i danu nije jednak realno logično ni razumljivo u doživljaju, nego ipak MISLIŠ.
Kad god u jajnicima i mudima krv zastane, imaš potrebu da legneš, jer se ne penje u mozak. Taj zastoj krvi je informatička magla razuma i počinje umišljanje energijom psihe zbog punjenja koje je pokvarilo krvnu sliku.
Inače životna ideja apsolutno je sadržana u pojavi koja se njome ostvaruje. Zbog toga je izvor logičan iako je samo inteligentna moć, nema materijalnu pojavu, ali nju doživljavaš stvarnim tijelom i stvarnom prirodom.
Nije fora teorija po kojoj ništa nije apsolutno, nego je sve relativno. Fora je što apsolutno u relativnom i obrnuto su jedno kao objekt i slika u ogledalu. Važno je da jasne slike razumiješ samo na nuli biološke libele. Nula je vertikala od tjemena do dna tijela, a krv i limfa su to vrijeme koje prate realnu prirodu, svemir i univerzum do sunca, koga stvarno vidiš očima i znaš kada je noć kod tebe, na suprotnoj strani zemljine kugle je dan.
Svatko stari samo od viškova, povećanja mase organa i kože. To je gravitacija (graviditet, trud, nešto s stranim punjenjem i energijom od njega). Gravitacija usporava prirodno vrijeme vrtnje fluida krvi i limfe, a posebno gena koji daju informatičku jasnoću da ne umišljaš realno i logično, nego da sve doživljavaš onako kako opažaš.
Za bebu, naivnu osobu i majstora koji zna red, realno je logično i apsolutno od ideje stvarno jasno, zato ne misle, ne umišljaju, imaju čistu krvnu sliku i svi im zavide na jednostavnosti. Pitaj se zašto je to tako? Beba samo sisa mlijeko i pije toplu vodu. Naivnoj osobi uživanje nije bitno, važno joj je igra i druženje sa svima u prolazu. Majstor je analizom došao do spoznaje svega u životu zato pije destiliranu vodu. Ti ne razumiješ destiliranu vodu, iako znaš daju je u infuziji bolesnima i prirodnoj transfuziji kad nema davatelja krvi.
Sumnjičav si zbog svoje usporenosti, a ne zato što priroda nije realno logična.
Sebičan si jer nisi slobodan, stvarno imaš punjenje u tijelu, a ne znaš što će biti krajnji cilj od te energije. Nasilan si zbog nje i samo želiš dodavati punjenje, jer tako brže zaspiš. Posljedice takvog ponašanja su tvoja neodlučnost i gubitak volje, no slabić si i dalje želiš slično, jer se to tebi traži iznutra.
Navikni se par dana bez punjenja u tijelu i to će biti nova navika na red čistoćom, zbog čega tek postaješ pravičan razumom.
Čovjek od pameti i svijesti jest kulturan i zbog većine u društvu normalan, ali po ponašanju nije zdrav, guta lijekove, uživa u svemu, umišlja, gazi logiku, zato i ne razumije jasno. Čovjek je zato s posebnim potrebama i čuvaj se njega, pod maskom skriveno svašta želi, ali se srami reći istinu, jer su njegove želje perverzne ili suicidne. Ti se ne plašiš beba, naivnih osoba i majstora, nego kulturnih koji su vidljivo nasilni, jer nemaju vremena za red.
Strah je veći jer ni ti nisi u redu, imaš punjenje, nisi slobodan, imaš i šefa, tako si sav zbunjen i naravno sve skriveno radiš.
Stvarno tijelo sebi nije problem, ali kad ima punjenje, zbog te duše je strah, pohlepa, neiskrenost, mržnja ili ponos, kao reakcija na mentalnu usporenost stvorenog subjekta koji se tješi slobodnim mišljenjem, a slobodu stvarno odbija, jer je sebičan materijalno. Sve su samo navike manje dobrih i većinom loših, zbog sistemskog uživanja. Uživanju doprinosi teorija i netočne definicije života i postojanja, samo da se stvara novac, a nema veze kuda vodi uništavanje prirode.
Ako nitko nije jednostavan, jednostavno je pitanje i odgovor zašto se čovjek tako ponaša?
Zato što nije čist prema svijetlosti, ne drži se ljudskih kvaliteta ni pravih vrijednosti najobičnije nule kojom se treba usklađivati, nego želi više i više.
Tijelo jest dato da probaš koliko si jednostavan i mudar, ako nisi sam sebe guraš u bolest i smrt.
Ako tražiš odgovor tko sam JA, nećeš ga naći u knjigama, jer je stvarno samo u doživljaju tijelom, sve drugo su umišljanja bez jasnoće.
Doživljaj nije osjećaj, nego dopuštenje znanjem prijenos logičnih slika od opažanja na krv, organe i mozak gdje se oslobađa intelekt za vezu s inteligencijom. Sve se to dešava unutar samog bića: Ideja je uvijek prisutna, da nije nje živi organizam tijela bi se ugasio.
Tako život postoji i kad si potpuno neodgovoran zbog uživanja u punjenju mrtvim sadržajima i pražnjenju živom spermom zbog jebenog umišljenog orgazma, koji je samo plod mašte.
Realno i logično znaš sve se rađa iz klice sjemena i umire kada se ostvari potpuno. No analizom klice ona također nije moguća bez ideje. Tako je jedno jasno kao točka i univerzum, kao dan i noć, crno bijelo, apsolutno i relativno, uvijek kroz suprotnost ali u jednom krugu dešavanja. Ako je tvoje tijelo navodno usamljeno, nije samo u prostoru, zato nije izuzetak u odnosu na red kojim se kreacija odvija. Kad znaš jednostavnu fiziku, razumiješ da je metafizika manipulacija za psihologiju ljudi, jer bez toga nitko ne bi bio poslušan i društvo bi se raspalo. To se mora i dogoditi, da svatko sebe ostvaruje slobodno u nenasilnoj zajednici, da se ne plašiš braće i sestara po vrsti. Tako svako iskustvo ostavlja trag, kao sjaj na vodi. Od pozitivnog i volje nema nikakvog traga, a od želja i negativnog tragovi su vidljivi po ponašanju i starenju.

- 03:36 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 27.09.2014.

ELEMENTI

ELEMENTI
Priroda elemenata je ravnoteža u svakom pogledu, jer su stvoreni od savršene ideje izvora i svaka pojava promjena je sa svrhom novog uzroka i posljedice.
Općenito elementi neba i zemlje čine prirodu živom florom i faunom, i sve ostalo u smislu mrtve prirode.
Čovjek je tijelom izuzetak jer sve u prirodi može manipulirati, što inače stalno čini.
Od izvora prema prirodi elemenata vodik stvarno od sunca, vakuuma i svijetlosti, postaje vezan za sve pojave.
U atmosferi vodik sa kisikom prelazi u stanje vode i zbog toga je Zemlja raj kojoj treba red, no čovjek zbog uživanja u svemu nije odgovoran ni za sebe.
Elementi nisu teorija metafizikom psihologije, nego jednostavno razumijevanje za analitičko znanje svega materijalnog kroz materiju tijela.
Prisustvo u životu svakog trenutka je ugodna analiza razmišljanjem i širenjem znanja od poznatih činjenica kroz doživljaje jasnoće.
Nije nikakav problem naj sitniju točku prostora sagledati cjelinom univerzuma svijeta. U pitanju je logično kao slika jasno u doživljaju.
Tijelo je savršena informatička cjelina, ne treba intuiciju, osjećanja emocija, pamćenje ni maštu, nego samo razum od realnog u stvarnosti i trenutka jasnih slika jer je sve logično danju i noću.
Tako se princip ogledanja stvarnog i stvarnosti, doživljava karakterom informatičkih fluida.
Zato je bitna destilirana voda, jer je naj čišći i neutralan informatički medij prirode, posebno zanimljiva za čovjeka jer je on nju stvorio pažnjom i znanjem.
Eto samo toliko fali svakome da umjesto nasilnih želja bude pažljiva osoba s voljom i ljubavi prema svemu i svima.
Život nije stvar uživanja raznim kombiniranjem elemenata, okusima i formama, ako to nije primjereno krvi i zdravlju.
Glupo je i primitivno podržavati teorije od oduševljenja, jer zbog takvih umišljanja, za razum ne ostane ništa.

Svi prirodni zakoni, teorija pet elemenata u duhovnosti, samo su pet glavnih poremećaja karaktera ponašanja što nitko ne razumije jasno.
Svima fali jedno znanje o svemu, a to je samo jednostavnost destilirane vode i njeno fizičko svojstvo živog i mrtvog kameleona jer bezuvjetno prati nulu za univerzalni red i čistu pravdu slobodnim znanjem.
U tijelu destilirana voda je 2/3, sasvim dovoljno da svatko ima prirodan karakter i ljudsko ponašanje u skladu s pravim vrijednostima života materije.
Ako znaš da savršena izvora poslije rođenja pojave mora biti vraćena u izvor zbog cjeline kreacije svijeta, nemaš potrebu zadržavati nešto što pripada univerzalnom redu.
Recimo ti uživaš u mjehurićima coca cole, piva, pjenušaca, šlaga, no sve to stvara najveći problem slobodnih radikala u organizmu tijela i sve negativno po zdravlje i vitalnost.
Nikoga nije strah od prirode i neba jer je sve realno logično, no strah je upravo iznutra od sadržaja u kojima imaš naviku uživanja.
Vratimo se elementima i stanjima zbog njih. Nitko ne treba znati kemijske reakcije, to neka radi stručnjak, ali svatko treba znati što je mudrost od neutralnog zraka i destilirane vode, bez koje ćeš imati puno problema.
Trebaš znati izvorna ideja putuje vodikom jer je savršen na putu. Njegov pratilac je kisik koji čisti put.
Destilirana voda se lako veže za neutralne strukture prirodnih elemenata potrebnih tijelu, čime se ne mijenja informatički karakter krvi potreban razumu i ponašanju.
Svi drugi elementi ostavljaju mrtvilo od raznih kombiniranja.
Upravo mogu svima dokazati ništavnost teoretskih pretpostavki, zakona metafizike, manipulativnu psihologiju kao povod čovjeku sa društvenom ulogom za sva buduća umišljanja i konačno uništenje prirode.
Jednostavno mogu postaviti jasnu definiciju za svaku logičnu pojavu bilo gdje i bilo kada. To nije nikakvo proročanstvo, vidovitost, sujeta ili viša sila, nego fizička izvodljivost činjenica od prirode do izvornog sunca i povratno svakog trenutka potpuno jasno danju i noću.
Mogu dokazati od čega se sastoje planeti, zvijezde, no najprije bih dokazao da sunce nije planet, jer je u centru vrtnje univerzuma. Oslobođeni vodik od svih pojava svijeta, približavanjem centru jednostavno i sebe odbaci, tako se dogodi iskra svijetlosti, a centar je samo vakuum, kao u tvojoj pinealnoj žlijezdi i svakoj stanici koja pripada cjelini tijela.
Kako funkcionira jedno stvarno u znanju?
Ako inteligencija nema pojavu, a stvarnost je jasna samo u trenutku logične slike, stvaran doživljaj u znanju mora biti od nule. Upravo destiliranom vodom u prehrani jednostavno imaš boravak u stalnoj nuli. Točnije imaš potpuno prirodnu brzinu strujanja krvi kroz svaku točku tijela, posebno oko najsitnijih živaca i u mozgu. Stvarno je sve bitno u cjelini tijela i nema tu izdvajanja nečega što je posebno. Zato oduševljenje na nešto nema smisla ni svrhu, jedino ima cilj da izgubiš vrijeme od života, brže ostariš i prije umreš, vjerujući da je viša sila u pitanju, a sam si to želio slijepo.
Daj mi priliku da ti dokažem zbog čega si čovjek sa posebnim potrebama, kada ćeš sam shvatiti koliko si ograničen kulturom kroz pamet i svijest, jer bez razuma stvarno nije moguće, a od stvarnosti oko sebe boli glava i lako poludiš.
Mnogi tako više žele smrt, nego da mijenjaju loše navike u prehrani.
Naravno mentalnim subjektom psihe sve je skriveno u magli, kada misliš s tobom je sve u redu, jer nećeš sam sebe osuđivati za krivca koji uživa zbog toga, često pod maskom srama, straha, ponosa i drugih slabosti.
Za percepciju nije bitno tko će se najviše približiti stvarnom izvoru u znanju, jer jednoj materiji svi pripadamo, tako ona nas ne dijeli na bolje i loše. Ne može život nekome biti majka, drugome maćeha. Upravo je sunce izdašno svima. Pred suncem nitko stvarno nije u grijehu.
Grijeh je samo kroz umišljanje slabosti zbog uživanja.
Grijeh je punjenje i slijepost kad gutaš nešto a već znaš koliko je štetno po zdravlje.
Grijeh je pospanost i želja da ostaneš budan noću, jer se plašiš tame iznutra.
Iluminacija umišljanjem je mjesečina, no to nije svijetlost sunca.
Poznato je svi polude od punog mjeseca, jedino biljkama godi, jer one su suprotne od nas u izmjeni elemenata. Sve što je otpad a njega stvarno nema u materiji, biljke kao žrtve to recikliraju fotosintezom i tako jesu primitivne ali održavaju biološku ravnotežu.
Čovjek je navodno pametan i svjestan, no što vrijedi kada nije odgovoran ni za sebe, zato sam sječe granu na kojoj visi.
Do sada i dalje napredan um se muči jer nekako pravi razne kombinacije sa svim elementima, samo ne razumije što znači vodik u svemu, posebno kada je tijelo u pitanju i sunce u izvoru.

Tako napredan um novim tehnologijama upravo manipulira vodikom, jer savršeni hidrogen postaje klimatsko oružje iz neznanja.
Sve to evolutivno je opravdano.
Sve to revolucijom znanja može promijeniti smjer iluzija u glavama svih koji žele veći raj od prirode.
Sa destiliranom vodom i pravim znanjem nema kompromisa, jer djeluje savršenim laserom jasnoće, kao svjetlosne zrake sunca. No gdje su zrake vidljive, gdje ima sjaja, taj prostor nije čist i informatički blokira red.
Fora su neutralne boje prirode, zelenilo, plavetnilo, žućkasto, neutralnom bojom mineralnog tla.. Crveno je uvijek opasnost.
Napredan um stalno je u opasnosti pod alarmom i vidi njega ima opsesiju uživati u tom riziku.
Tako i ti znaš da je hrana više mjeseci čamila u hladnjaku, znaš da je mrtva, no dodaš joj sol, ulje, začine, zagriješ je, fino miriši, njam, njam uživaš u njoj, a što će biti s krvnom slikom, boli tebe briga jer si pametan teoretski svi tako rade.
Zbog svih ovo čovječanstvo nema definicije ni za običnu prehladu, ali znanstvenici troše milijarde proračuna, navodno su na korak od senzacije.
Postojanje nije senzacija, nego jednostavan razum svega u znanju, zbog čega u miru ne misliš gluposti.
Tesla nije spavao ni deset minuta, pa on ni sada ne spava, prevrće se u grobu što je sve iz radoznalosti napravio sa strujom.
To vrijedi i za Ajnštajna, lijepo su mu svi govorili da je nestašno dijete, nisu ga primali u školama, no vidi vraga stvori od teoriju relativnosti, tako je i danas sve stvarno savršena manipulacija društva i crkve.
Sva priznata zvučna imena, samo su njihove mrtve slike u albumima, a čovječanstvo je ostalo bez znanja vodiča.
Naravno ljudi uživaju u seksu i nadaju se da će se konačno roditi spasitelj, no genetska struktura ljudskog bića se kvari sve brže.
Genijalci se rađaju svakog trenutka, no džabe majke im brzo pune tijela mrtvom hranom iz dućana i od genijalnosti uskoro nema ništa.
Tako je i sa budalama. Zbog potpune predaje naivnosti, najbliži su prirodnoj percepciji i stvarno znaju sve.
No kako će kulturni prihvatiti preporuke budale?
Zamršeno je stvarno dok ne isprazniš želudac, crijeva, dok ne popraviš krvnu sliku, no nikada nemaš vremena za tako nešto, društvo zna za to i ne pruža ti takvu priliku, nego te stalno nervira novim kriminalom, tebe to uzbuđuje i nemaš izbora mrtvom hranom i lijekovima se smiruješ. Upravo to moćnici žele.
Umjesto sve oktave za jednu misao znanja svima, osam moćnika svijeta rade na potpunoj zavjeri.
Medijski su u ratu zbog javnosti, a pod maskom se dogovaraju o svemu, jer manipulacija mora biti savršena.
Navodne podjele, granice, razlike samo unose paniku da potrošnja raste, a čovjek je ionako povodljiv iluminacijom jer nema znanje.

- 09:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MISAO

MISAO
Živom tijelu od krvi i mesa jedna je misao za sva opažanja, razmišljanja logične poglede i inteligentne uvide.
Tijelo je cjelina sa smislom, ciljem i svrhom jednovremeno koliko reda u njemu toliko mira.
Bilo koje punjenje u tijelu djeluje posebnom energijom i kao takva je negativna u odnosu na prirodno strujanje krvi kroz sve organe i njihove funkcije, čime se postiže usklađenost vrtnje kroz vrijeme sa gravitacijom.
Zbog punjenja, fermentiranja, poluraspada, vezivanja elemenata na čudan način, kiselost kvari krv i limfu, usporava se metabolizam i prirodni razum samo je um.
U pitanju je gubitak jasnoće zbog mentalnih misli subjekta. To je rascjep bez jednog pogleda uvidom svih stanica, nego se javljaju razne želje za novim punjenjem, novim gutanjem i smirivanjem kiselog stanja.
Sve što je na okus slatko poluraspadom iznutra je kiselo u ustima, stvara mjehuriće, podrigivanje, nadutost trbuha, prdež, višak energije, nasilnu reakciju, neusklađenost fluida iznutra sa opažanjima osjetila i pokretima.

- 09:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZLATNA RIBICA

ZLATNA RIBICA
0 – nulta točka – zraka svijetlosti – vakuum – kod univerzuma – mjehurić libele – misao – percepcija – doživljaj – iskra – trenutak točke – slobodna volja – potpuna ovisnost od materije – potpuna neovisnost od materijalnog – prirodni karakter – čista krv bez gena i grupe – bogatstvo iskustvom znanja od doživljaja stvarnosti u stvarnom.
Ti misliš fora je uživati u ribi na tanjuru, akvariju ili gaćicama, jer ne razumiješ logično da si stvarno ograničen u znanju.


- 04:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Ako običnu vodu destilacijom pročistiš postaje stvarno savršena. Zato služi kao mrtva da njome ubiješ mikrobe i živa u čistoj krvi. Ili destilirana voda je živa u boci i mrtva u mokraći.
To vrijedi za svaku materijalnu pojavu.
Krv u tijelu mijenja fizičko svojstvo i brzinu, mijenja genetsku strukturu i karakter, mijenja pogled i uvid.
Kada ne pratiš vrijeme nego misliš, imaš neki strah od vlastite gravitacije tijela, što je posljedica od sluzave krvi. Kada imaš čistu krv, strah ne privlači pažnju jer nemaš vremena za njega.
Tako sluzava i kisela krv, jakom željom postaje brža i s limfom stvori idealno čist vodik za pinealnu žlijezdu ili čistu spermu kao novo sjeme za začeće.
Od usporene krvi čovjek misli iako opaža realno i logično, no sve to ne doživljava stvarno.
Misli prostorno lutaju u magli tražeći nejasnu X točku izvora i tako gubiš Y vrijeme.
Svođenjem vremena na trenutak i prostora na točku, sklad je nula, dogodila se iskra, misao je jasna, misli su se predale, osjetila i dalje realno logično opažaju, a ti si dopustio percepcijom jasnoću razuma. Doživljeno iskustvo koristiš kao znanje u ponavljanju i njime jednostavno pratiš život u volji, bez posebnih želja za uživanjem, jer stvarnoj materiji tijela nije potrebna materijalna stvarnost prirode.
Čistoćom se postiže jasno umrežavanje informacija.
Univerzalno sve je jedno i ništa nije bitno, međutim individualno je važno kojim smjerom pojava putuje, jer je u pitanju jedno vrijeme za ostvarenje.
Tako ni jedna mutna voda ne zna ući u bocu kao destilirana voda i sebe zaštiti.
Ni jedna krv nije čista ako čovjek ne brine o zdravlju i čime puni tijelo.
Priroda je izobilje izazova, no malo je toga čisto što paše krvi.
Ni jedna voda iz prirode odavno nije primjerena za piće, posebno iz gradskog vodovoda zbog klora i drugih kemikalija.
Čovjek pokazuje mudrost i znanje ako destilira vodu i čistom krvi stvarno održava zdravlje.
Mudrost je iz svježeg voća i povrća cijediti ukusne sokove, koji ne kvare elektrolitska svojstva krvi, jer je to važno za jasnoću razuma, za znanje i doživljaj percepcijom.
Recimo ti ne vidiš svoju krv, ali si siguran ako samo gutaš čiste sadržaje.
Mnogi vjeruju i misle da je izvorska voda na planini čista, no poslije destilacije u destilatoru se pokaže koliko je kristalnih viškova bilo u njoj.
Informacija ne može biti jasna bez čistih simbola, bez složenih riječi, jasnih rečenica i stvarnog doživljaja.
Sve to prirodno ostvaruješ pogledom i uvidom u percepciji, kada su misli napustile iluziju i samo te misao vodi, zato jasno razumiješ logično i stvarno znaš sve materijalno i materiju, a to je jedno.
Doživljaj je stvarno tijelom, ne možeš ga riječima opisati i zato se izražavaš subjektom u odnosu na objekt.
Svaka izgovorena riječ već nije stvarno istina što je bila prošlog trenutka sa zatvorenim ustima.
Svakim otvaranjem usta iznutra popušta vakuum koji održava jasnoću i percepciju, jer je u pitanju inspiracija krvi, a ona se mijenja odnosom pažnje mentalnog subjekta na opažanja i punjenje.

- 04:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODNO MIŠLJENJE

SLOBODNO MIŠLJENJE
Kriza čovječanstva ovisi od slobodnog mišljenja svakog čovjeka.
Pravo ime slobodnog mišljenja temelji na poslušnosti čovjeka u odnosu na administrativnu vlast društva i zakone države.
Zbog slobodnog mišljenja, svako biće ima ulogu čovjeka u društvu, imenom, prezimenom i datumom rođenja u svim registrima.
Zbog uloge čovjek glumac stalno nosi masku, misli jedno, želi drugo, radi treće.
Koristi pamet, svijest, taštinu, moral, vjeru, loše navike i ovisnost, kulturu i diplomu samo da više dobije od društva u kome se afirmira i gradi karijeru.
Čovjek je odustao od razuma realne logike i umjesto stvarnog doživljaja percepcijom, opažanja osjetila osjeća usporeno zbog sluzave krvi od punjenja, zato se ponaša kao metalni subjekt, kome treba puno negativne energije za psihu, koja djeluje suprotno od prirodne sile živog organizma.
Čovjek je sebičan zbog punjenja i bezobziran za čistoću krvne slike, zdravlje i vitalnost tijela kojim se ostvaruje spoznajom znanja.
Čovjek je pažnjom usmjeren na zakonske obveze u društvu, zato nema vremena za sebe.
On slobodno misli, no to nije sloboda prirodnom percepcijom svakog trenutka.
Sve što čovjek izgovori otvaranjem usta, nije njegova istina, nego skrivene želje, zato se ne može jasno izraziti, niti je pravilno shvaćen od drugih. Točnije čovjek je pod maskom želja, srami se njih, mnoge su čudne, perverzne i morbidne, a on se plaši zakona, sudske kazne i zatvora, zato je manje-više poslušan.
Zbog slobodnog mišljenja, većina ljudi su umišljeni, zato nedostaje prirodna inspiracija ljubavne radosti, jer nitko nema čistu krv.
Čovjek vjeruje tajni i teoriji, zato gazi preko inteligentne logike, zato nema fino usklađenje trenutkom nule biološke libele, u odnosu na red, čistoću pravde i mir.
Zbog slobodnog mišljenja čovjek ne razumije obične potrebe, jer su zakoni društva nerealni, nelogični, pravda je politička, ništa nije univerzalna vrijednost u odnosu na ljudske kvalitete slobodnim znanjem.
Sloboda nije stvar povelja UN, EU, država, nego prirodna kreativnost tijelom, koje je cjelina, ima smisao i svrhu u životu.
Život tijela ne možeš propisati poveljom, teorijom, zakonom, nego stvarno od izvorne ideje do konačne pojave i vraćanje svega na početak, jer je slobodna vječnost ponavljanje života materije fizičkim svojstvima.
Metafizika psihologijom su ograničeno znanje čovjeka i nemaju veze sa spoznajom materijalnog i materije.
Slobodnim mišljenjem čovjek sebi blokira razum, percepciju, genetski kod, karakter krvne grupe, kada umjesto osjetila djeluje psiha umišljenog mentalnog subjekta, koji strahuje kako će sebe ostvariti u društvu jačih.
Slobodno mišljenje treba punjenje i jaču negativnu energiju od živog organizma, za privid preko realne logike, što je inat inteligenciji i univerzalnom redu.
Naravno društveni zakoni također nisu univerzalni red i karijera kroz njih nema veze sa slobodnim znanjem.
Ako si pametniji i svjesniji bolje napreduješ i prije zaraditi bolest neuroze ili psihoze.
Djecu od rođenja roditelji pripremaju za ulogu čovjeka. Nastavak slijedi u školi.
Prirodno je da svaka trudnica za devet mjeseci potpuno sebe pripremi za prirodan porođaj u kadi s destiliranom vodom.
Po rođenju djetetu ne treba ime niti zavođenje u matični registar.
Prirodno odrastanje i sazrijevanje djetetu ne stvara neugodan pubertet, nego sve faze prolazi u igri, iz koje uvijek razumije i logično zna potrebe sebe i drugih.
Razmisli malo o odrastanju bebe na otoku bez imena i uloge čovjeka?
Sve više ljudi se odlučuje za život u prirodi, bez moranja, mjesečnih računa, dućana, tv, škole, interneta, novca, cijepljenja, crkve, kuće.
Za sklad sa danom i noći ni vatra nije potrebna, ali je bitno znanje o destiliranoj vodi i živoj hrani.
Do pronalaska vatre ljudsko biće živi u prirodnoj zajednici, bez uloge čovjeka, imena i rođendana. Ne služi se slobodnim mišljenjem nego se prirodno bori za opstanak.
Pronalazak vatre ljudima donosi uživanje, ali i stvaranje jačih nasilnih grupa. Tako je stvoreno prvo društvo i ljudsko biće dobiva ulogu čovjeka u njemu sa imenom i mora voditi računa o svojim obvezama, bez obzira na volju i želje, jer su kazne nepodnošljive.
Sve je slično i danas, čovjek je ovisan od društva i zbog njega najviše pati, jer ništa realno logično ni stvarno nije postavljeno.
Društvo nikome ne dopušta revoluciju znanja, tako što čovjek nema vremena za spoznaju sebe u životu materije tijela i šire.
U svijetu strah vlada, jer je više potencijala od oružja nego hrane.
Više je novaca u rukama moćnika, nego prirodnih resursa.
Veća je tražnja od ponude.
Zbog zadržavanja energije, mijenja se klima i znanstvenici to koriste za novo klimatsko oružje, s nesagledivim posljedicama, nalik smaku svijeta i uništenju civilizacije.
Svi žele uživati energijom u većem komforu.
Izvoru ne vraćamo informacije preko svijetlosti i sve se pregrijava ili više hladi.
Džabe povelje UN, EU i država kad nitko zadovoljan nije.
Život je većini noćna mora i sve se svodi na slijepo uživanje u materijalnoj ovisnosti.
Moćnici manipuliraju, nemaš izbora, obilježen si u svim registrima, praćen od satelita.
Ostvaruješ se po zakonu a ne prirodno krvnom slikom i zdravim tijelom.
Umjesto rata zvijezda iz filmova, blizu smo rata instaliranih satelita, jer ih je više od rutera za bežične mreže.
Što čovjek čeka?
Da se rodi naivno dijete i donese zlatnu ribicu, točnije univerzalni kod da se njime oslobodi ljudsko znanje, slabosti genetskog koda ljudske vrste i svatko oslobodi krv od krvne grupe i poremećaja karaktera, jer je od ideje izvora tako postavljeno.

- 04:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJALNE POJAVE

MATERIJALNE POJAVE
Svaka materijalna pojava stari od rođenja d smrti, jer utrošeno vrijeme mora vratiti prostoru.
Posljedica toga je usporenje svijetlosti, točnije vezivanje vodika za jedan ili više elemenata.
Destilirana voda je izuzetak u prirodi, jer se u njoj vodik samo veže za kisik, koji ima najjače svojstvo čistača.
Destilacijom svaka nečista voda se preporađa i oživi, jer sve informacije oslobodi i neograničeno je možeš čuvati u boci.
U ulozi čistača tijela ponaša se kao smrt za sve viškove koji ne pripadaju živim stanicama.
Znanjem si dao vodi šansu da se pročisti destilacijom. Iskoristi nju i pročisti krvnu sliku za zdravlje i vitalnost tijela.
Jedino ako si sebičan i žao te punjenja kojim uživaš, trpiš sluzavu krv i mentalni subjektivizam psihe misli, koje krive realnu sliku prirodnog opažanja osjetila, čime inteligentna logika nije stvarni doživljaj percepcijom, nego emocija osjećanjem, kao preko maske ili slike u ogledalu.

- 04:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KRV

KRV
Ne vidiš krv, gene u njoj niti krvnu grupu, no sam biraš čime puniš tijelo.
Već u pripremi hrane znaš kakva će biti krvna slika i ne trebaš laboratorijsku pretragu.

- 04:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TOČKA

TOČKA
Točka prije svega dovodi u red sve poslije nje, tako kada na kraju ponovo staviš točku, kao da si zatvorio jasan krug, razumiješ, znaš i miran si.
Od doživljenog u nuli bogatiji si za novo iskustvo.
Osjećanjem emocija mir u nuli nije moguć, jer negativnu energiju nitko smiriti ne može bez oslobađanja.

- 04:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VODIK

VODIK
Vodonik
Hidrogen
Hidro+gen+um sebe definira:
H – homeopastka
I – inspiracija
D – daje
R – razum
O – oslobađanjem
G – gravitacione
E – energije
N – neutralnom
U – univerzumu
M – materije

Vodik = vakuum = neutralno jasno svijetlost
Vodik + nešto = materijalna pojava od informacija, vibracija, preko oblika elementarne prirode
Vodik u centru vrtnje pojavnog svijeta stvarno inteligentna moć.
Vezivanjem vodik stvarno prostorom cjelini određuje trajanje materijalne stvarnosti u vremenu.
Cijela materijalna stvarnost preko vremena i svijetlosti vodiku daje inteligentnu moć u centru materije.
Zato je vodik savršena ideja i logična inteligencija u bezuvjetno slobodnom krugu ponavljanja fizičkom čistoćom održava red.

- 04:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZLATNA RIBICA

ZLATNA RIBICA
Nije senzacija ulovio sam je destiliranom vodom u čistoj krvi bez krvne grupe i genetske strukture.
Usporedi to kao kada bi svaki dan tijelu mijenjao krv i čovjek ne bi morao ništa pamtiti, misliti niti maštati, nego bi sve znao kao beba kada se rodi.
Zlatna ribica je univerzalni kod, sklad zraka svijetlosti u nuli, bez X – Y perspektive prostor-vremena, nego stvarno doživljajem koji ponavljam zbog ugodne percepcije u slobodnom znanju.
Znanje = iskustvo dobro ili loše, kao navika i ovisnost.

- 04:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UMREŽAVANJE

UMREŽAVANJE
Zbog univerzuma svatko treba biti znanjem umrežen u nenasilnim zajednicama i voditi brigu o sebi i drugima, bez državne vlasti i zakonske regulative, bez vojske i policije, bez oružja, crkve i novca.
Tehničko umrežavanje još više dijeli ljude i koliko memorija i diskova, koliko servera i satelita, toliko je svatko siromašniji znanjem, zbog besmislene tehnike korištenja informacija koje nisu slobodne u trenutku jer nitko ne koristi percepciju.
Izvor inteligentno umrežava svaku pojavu preko svijetlosti i vremena.
Čovjek svakako zna kod univerzuma, no nema vremena, nema čistu krv, služi se genetskim kodom i krvnom grupom, a to su samo mentalne slabosti subjektivne psihe.
Za realno logično razumljivo i jasno u stvarnom doživljaju treba misao slobodnog intelekta.

- 04:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UNIVERZALNI KOD

UNIVERZALNI KOD
Svijetlost zrakama u prostoru stvarno veza izvornog centra i svake pojave, što predstavlja energiju vremena.
Samo u vakuumu bez pojava vodik pokazuje inteligentnu moć i neutralno svijetlost vraća vremenu energije za logične pojave u prirodi elemenata.
Tako je univerzalni kod u svemu prisutan vodik.
Vrijeme je individualno za svaku pojavu jer se u njemu ostvaruje gravitacijom.
Život nitko ne može opisati jer je stvarno.
Život znaš stvarno ako si pažnjom prisutan u nuli, sveprisutan u stanicama, a to je misao, jer se snaga oslobodila silom za moć koja slijedi stvarno iz centra izvora.
Svijetlost dana i noći to potvrđuju.
Na prvi pogled prazan prostor nije ništa, ali je svakako prostor i svijetlost, jer po zrakama i pojavama stvarno znaš da postoji.

- 04:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JA

JA
Sebičan čovjek bez intelekta slobodnim znanjem, uživam u zarobljenim informacijama uma i energiji koja mi snagu daje, ali oduzima moć.
Ja sam čovjek duša koja se želi maziti u osjećanjima jačih emocija od sjećanja, mašte, u intuiciji bez doživljaja, jer realnu logiku ne doživljavam objektivnim tijelom.
JA sam protiv vremena i zbog toga starim, jer duša strpljivo čeka kraj za vraćanje u raj nirvane pojave koja umire.
Za mene je vrijeme mentalno zadržavanje u subjektivnoj želji za afirmacijom i karijerom naprednog uma u društvu mnogih koji žele slično.
Do rođenja tijelo bez ja je pokazalo stvarno znanje puta samoostvarenja u životu, od kreativnosti inspiracijom informacija opažanja, od realne inteligentne logike svih slika, razumijem potrebu oslobađanja intelekta zbog znanja.
Mene su navikli da bez znanja uživam tijelom.
U društvu je potrebno nasilje, što nije moguće bez energije i punjenja.
Za razliku od materije stvarnog tijela, primitivna pojava punjenja u njemu nije postojana, jer ne oslobađa informacije.
Biće bez uloge čovjeka znanjem oslobađa vrijeme i tako ga realno prati inteligentnom logikom u doživljaju bez sebičnosti, jer se sve odvija nulom prostora u trenutku.
Samo slobodan hidrogenium ima logičnu vezu sa inteligentnim izvorom, skladnim sjajem znanja u odnosu na svijetlost.

- 04:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT
Jednostavan je zbog ponavljanja vakuuma u kome nema nikakvih informacija. Sve se odvija u krugu nule, po savršenoj čistoći jasne svijetlosti.
Inteligencija ne djeluje jer je moć bez informacija. Pitanje je jasan odgovor kada sebe dovede u izvor ideje.

- 04:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

IDEJA

IDEJA
Centar svijeta materije inteligentan je izvor svakoj ideji koja se potvrdi logično i ponovo vrati.
Ideja na putu koristi sva fizička svojstva materije, tako je svaka promjena uzrok ili posljedica.
Ideja je sebi stvarno cjelinom pojave koja ima smisao, cilj i svrhu slobodne vječnosti.
Ideja apsolutno ne podnosi prepreke zbog izvora. Zato rođenje pojave ne može bez smrti.

- 03:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TIJELO

TIJELO
Živo stvarno tijelo nije slika u ogledalu, albumu, lutka u izlogu ili robot.

- 03:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LUDILO

LUDILO
Kulturan, pametan i svjestan čovjek lako poludi jer realno ne razumije logično, a ono što zna van je objektivnog doživljaja, u smislu sebične i mentalne subjektivnosti osjećanja bez jasnoća usklađenog pogleda s uvidom materijalnog i materije.
Naivnom djetetu, budali i majstoru reda ludilo nije potrebno jer sve znaju stvarno doživljeno.

- 03:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PAMET

PAMET
P – ponašanje
A –apsolutno
M – materijalno
E – energijom
T – traje

- 03:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SVIJEST

SVIJEST
S – svijetlost
V – vremena
I – informacijom
E – energije
S – slijepo
T – traje

- 03:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

CRNO BIJELO

CRNO BIJELO
Spektar duginih boja ne sadrži crno ni bijelo jer nisu boje nego noć i dan, vremenske pojave koja materijalno zaklanja sebi izvor sunca i rotacijom gravitacije se rađa u svakom danu koji bezuvjetno slijedi od rođenja do smrti.

- 03:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZNANJE

ZNANJE
Želja i pažnja da analizom činjenica misli dovedeš do jasnog odgovora o promjenama ponavljanjem iskustva.
Tako je misao slobodnim intelektom prava veza sa izvorom ideja, informacija, vibracija i svega u prostor – vremenu – materije.

- 03:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UMJETNOST

UMJETNOST
Čovjek boemska duša, um bez razuma, manje ili više zna stvarati mrtva djela, kako u sebi taloženjem viškova iznad fizioloških potreba, tako van sebe zbog cijene socijalnih potreba.
On uživa u mrtvom ostvarenju jer je sam sebi žrtva osjećanja od energije punjenja.
Tako umjetnička duša od početka do kraja radi da stvarno materija bez cijene u životu, dobije cijenu za uživanje u stvarnosti.
Umjetnik nikako ne drži do naivnosti djeteta, budale i majstora reda, jer je boem koji slijepo uživa, a to mogu samo posebni.
U odnosu na društvo nije dovoljno kulturan, pametan i svjestan.
Nije tašt ni vjeran, pa on je iznad apstrakcije.
Za sebe je potpuno neodgovoran, zato se tako ponaša.
Njemu je važno da je suprotan u ponašanju od drugih i muda rado prodaje mozgu.
Teži većoj apstrakciji magle zbog cijene kojom plaća uživanje.
I kada umire tijelom, vjeruje da je umjetnička duša.
Za njega je smrt umjetničko djelo jebača magle samo da nije seronja.
Tako umjetnik živi od sreće, a ne od ljubavne inspiracije.
Sreća je kada dublje uđe u maglu, jer je djelo skuplje.
E sad od čega dobro od toga i loše, a tko ne razumije logično uništenje prirode, umjetničkoj duši se fućka za to.
Ne voli liječnika jer sam sebi određuje drogu.

- 03:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 26.09.2014.

REVOLUCIJA ZNANJA

REVOLUCIJA ZNANJA
Svaki čovjek sebe može osloboditi društvene uloge, vjere u tajnu, taštine, navika uživanja i posvetiti se prirodnim potrebama živog organizma stvarnog tijela.
Fiziološke potrebe su male i svode se na izobilje zraka, destilirane vode i žive hrane.
Zdravlje nije moguće bez čiste krvi, zato društvo ne može biti odgovorno za ponašanje pojedinca, kada su u pitanju loše navike u prehrani.
Svatko je odgovoran za sebe, a kada to razumije zna da su društveni sistem, crkva i novac manipulacija za ulogu poslušnog čovjeka, zbog umišljanja života sebično mentalnim subjektom uma i punjenja, negiranjem stvarnog tijela.
Upravo je sebičnost ako objektivnu realnost svog tijela guraš u drugi plan zbog uživanja u punjenju, zbog energije potrebne iluziji umišljanja većeg raja od prirode i svijetlosti.
Svaka umjetnost troši energiju vremena i iza sebe ostavlja mrtvo djelo, što u sistemu ima vrijednost, u odnosu na život bez vrijednosti.
Većina misli da je kreativnost karijera čovjeka afirmacijom u društvu, a stvarno je inspiracija, kao doživljaj, misao, razum i znanje od realne logične inteligencije percepcijom u nuli biološke libele.
Um svakog čovjeka je negativna energija ili psiha duše u odnosu na stvarno biće.
Um ima samo jednu ulogu dovoditi prirodni raj do smrti u paklu. Ni jedna pojava u tome nije izuzetak, pa ni sam čovjek iluminacije s naprednim umom.
Jednostavno želim pokazati kako se svatko može osloboditi loše navike ovisnosti od sebičnosti mentalnim subjektom uma i uživanja u gubljenju vremena, predajom sebe razumu koga vodi misao slobodnim intelektom znanja.
Stvarno je čovjeku višak uloga glumca u društvenom sistemu, jer zbog toga mora koristiti kulturu, pamet i svijest, umjesto realne logike doživljenim znanjem.
Destrukcija prirode zbog uma čovjeka ne može prestati, zato moja naivnost nudi univerzalni kod da se svatko njime pročisti i zna sve o životu materije.
Upravo zato što sam mali i naivan, nisam čovjek od karijere, zato sam kreativnost usavršio do percepcije u nuli.
Ako me pitaš koje je moje djelo, jedino mogu pokazati stvarno tijelom, a ti probaj zbog čega je nula najveće bogatstvo, ako je ponavljaš svakog trenutka u doživljaju i svaki put ispred staviš jedno (1+0) iskustvo više u slobodnom znanju, koje te čini majstorom reda bez društvene diplome.
Moju priču jednostavno može potvrditi krv tijela, najbliža destiliranoj vodi, nije slana, nije kisela, nije sluzava, nema krvnu grupu, nema slabost genetskog koda, nema poremećaj karaktera brzine vrtnje, zato sam najbliži gravitaciji.
To nije nikakva senzacija, nego godinama radim na oslobađanju bića od uloge čovjeka s posebnim potrebama uživanja u materijalnoj sebičnosti, zato sam naivno jednostavan kao dijete, iako sam u matičnom registru zaveden imenom i datumom rođenja, što nema nikakve veze s mojom krvnom slikom.
Zbog percepcije jasnoće u nuli prihvatio sam logiku razuma i odbacio pamet i svijest. Prije toga godine sam proveo zarobljen duhovnom iluzijom.
Zato nisam kulturan, nemam dlake na jeziku, slobodno njime lajem, nisam ovisan van sebe, kada mi je do istine, zatvorim usta i govorim je glasno da je čujem jasno.
Neovisnost potvrđujem mudro dubokim dahom, pijem destiliranu vodu i jedem živu hranu, iako znam da mi ni ona nije potrebna. Muda ne dižu glavu od dubokog udaha, tako je mozak hladan u analizi činjenica.
Živi organizam tijela, zrak, destilirana voda, dan i noć, biće čini cjelinom koja ima smisao i svrhu, a cilj se svodi na pokazivanje znanja majstora jednostavnosti od reda trenutka vremena u prostornoj nuli.
Ako ti je stalo do senzacije, u njoj si i sada.
Život stvarno nije senzacija, nije vjera, nije ništa umišljeno osjećanjem, nego doživljaj slobode, jer znaš naivnost djeteta je najbolja zaštita od svakog nasilja, uključujući svjetske manipulacije, GMO, klimatsko oružje i očekivani rat satelita, kada će znanje revolucijom pristati na život bez uživanja tijelom u materijalnoj sebičnosti ili ovisnosti.
Duše koje su uživale same sebe su dovele do smrti, jer ih naivnost znanjem gurnula u nirvanu odakle nema povratka.
Tako stvarno tijelo od krvi i mesa zna usmrtiti vlastitu dušu i osloboditi se psihe umišljenog čovjeka, čija pamet i svijest samo društvu služe, a naivni su uvijek slobodne budale jer stvarno nisu djeca.
Čovjek s posebnim potrebama treba prazna muda i vakuum u mozgu, da bi prihvatio jednostavno znanje oslobađanjem zarobljenog vodika, zbog izvornog sunca gdje je njegov izvor u centru vrtnje univerzuma.
Tako će univerzalni kod osloboditi svaku teoretsku pretpostavku, svaki zarobljeni um, svu snagu i sile energije vratiti inteligentnoj moći iza neutralne točke.
Sve zavijeno u crno tajne, stvarno će pokazati pravo lice crnog izvora bijele svijetlosti noći u danu.
Što će biti s čovjekom?
Biti će izbrisan iz društvenog registra i kao takav neće umišljati karijeru, nego će se predati kreativnosti kroz krvnu sliku tijela, jer zdravlje i vitalnost su najveće bogatstvo ako znaš voditi računa o sebi jednostavnom realnom logikom.
Što će biti s društvom, crkvom, novcem?
Kad nema čovjeka, manipulacije nisu moguće.
Što će biti sa oružjem u svijetu?
Sve materijalno može biti koristan materijal.
Što će biti sa umom?
Konačno će počivati u miru zbog budnog razuma.
Što će biti s dušama?
Htjele su veći raj, eno ih u paklu.
Što će biti s energijom?
Umjesto naponskih faza koje znače smrt, sve će biti nula preporoda u znanju.
Što će biti s putevima?
Stvarno intimno umrežavanje, bez devastiranja prirodnih resursa i skupog asfalta.
Kada oslobodiš vodik on zna iskoristiti helij za jeftino gorivo u vozilu koje leti nad zemljom.
Što će biti sa djecom?
Konačno će ih rađati majke koje nisu uživale u trudnoći, tako što će znati sve o odgoju djece prirodno bez mrtvih kašica, vrtića i manipulativne škole.
Djeci će biti dovoljna igra i nitko ih ne može cijeniti po imenu, jer neće biti uvedena u matični registar po rođenju.
Ako je revolucija znanja u pitanju, stvarno se odnosi na sve u životu.
Zato za glupa pitanja nema mjesta, jer takav čovjek ne razumije logičan odgovor.
I što će biti na kraju?
Kraja nije ni bilo, jer je trenutak u nuli bezuvjetno na početku.
Gdje je izvor?
Kada se vratiš stvarno ćeš znati.
Što će biti sa željama?
Oduvijek maštaš o zlatnoj ribici, upravo je univerzalni kod slobodna volja koja ti fali.
A seks?
Fizičkoj materiji u bilo kojoj intimi nisu potrebne gaćice za masku kojom skriva želju.
Ako je sve slobodno primitivan seks neće biti zanimljiva perverzija.
A droga?
Prelazimo na pravu drogu od koje ne možeš zaspati, a to je destilirana voda, jer te stalno budi zbog pišanja.
Zora je, gubim te, ti si čovjek s posebnim potrebama i navikao si danju spavati a noću uživati.
Javim ti se kad tvom umu paše, noću…..

- 07:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 25.09.2014.

MISLI

MISLI
Svatko pokušava mislima objasniti stvarno, što nije moguće, jer si već mentalno i subjektivno daleko od nulte točke u kome se doživljava percepcijom, bez ikakvog objašnjenja.
Pamet i svijest čovjeka čine umišljenim, mentalno subjektivnim koji perspektivno luta, tražeći sebe za objekt stvarnog doživljaja.
Sve to posljedica je djelovanja poluraspada punjenja kroz usporenu krv na psihu, čime se razum ponaša umom u magli.
Čovjek, pamet i svijest nemaju veze sa percepcijom doživljaja, jer namjenski služe društvenom sistemu i od doživljaja stvarnim tijelom, samo imaju slobodno mišljenje. To je poslušnost, no nije prirodna sloboda.
To je interes, no nije ljubav.
To je cilj uživanja, no cjelina tijela zbog takvog ponašanja čovjeka ostavlja bez smisla i svrhe, zato se osjeća umjesto doživljaja, zato nema moć nego je nasilan.
Umjesto držanja jezika za zube i zatvorenih usta, nasilan čovjek pokazuje zube, najprije što jede životinjsku hranu i krupne mrtve komade, još u tome mentalno uživa, a stvarno kvari krvnu sliku i zdravlje.

- 05:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KRVNA SLIKA

KRVNA SLIKA
Čista krv u zdravom vitalnom tijelu ponaša se lužnato zbog 92 % destilirane vode, što je čini biološkim elektrolitom životne sile, slično akumulatoru.
Najmanje punjenje tijela u krvi mijenja svojstvo elektrolita, čime se kvari prirodna brzina, karakter i genetski kod. Sve to mijenja ponašanje tijela i čovjeka koji se njime služi.
Čista krv kao zlatna ribica svakome ispunjava sve želje zato je volja moguća.

- 05:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNOST

STVARNOST
Svaka stvarnost je realno logična, samo si zbunjen pred njom, jer pored jasnog pogleda osjetilima, misliš i želiš nešto posebno od nje.
Stvarnost je podržana od stvarnog, no ako si sebičan do toga neće doći u doživljaju.
U pitanju je punjenje i usporena krv zbog njega, zbog čega sam sebe dovodiš u sumnju.

- 05:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UM


UM
Čovjek zbog stvarno koristi mentalni um, ispod razine razuma realne logike, zato nema stvaran doživljaj, jer zbog sebičnosti prema punjenju iznutra, želi uživati zbog usporene sluzave krvi.
Prirodna percepcija tako nije moguća, niti znanje u životu kojim se ostvaruje tijelom.

- 05:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SUZE ELIKSIR

SUZE ELIKSIR
Čovjek zbog stvarnosti često sebe dovede do suza, koje su eliksir stvarnom tijelu.

- 05:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZUBI

ZUBI
Bez zuba beba je mila.
Čovjek sa zubima pokazuje verbalno i fizičko nasilje.
Ljudskom biću zubi više nisu potrebni, jer mnogo je nevolja zbog njih.
Sa zubima nitko ne vodi računa o zdravlju. Bez zuba svatko je pažljiviji u životu.
Zubi su potpuna suprotnost najtvrđe cakline i najosjetljivijih živaca iznutra.
Zbog neznanja i stalno kisele krvi, živac se buni i caklina nastrada od karijesa.
Zube ćeš očuvati lužinom čiste krvi, točnije destiliranom vodom.
Znanjem možeš dovesti živi organizam tijela da izraste zub koji fali zbog neznanja.

- 05:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZNANJE

ZNANJE
Stvarno znaš u njemu si prisutan.
Stvarnim tijelom doživljeno iskustvo znaš.
Znanje čine jasne informacije svega u promatranju opažanjima osjetila ili razmišljanjem u analizi poznatih činjenica.
Materija u cjelini je informatička kreacija, u centru inteligencija i moć ali nije tajna.
Izvor je bezuvjetno jedan i kao nukleus savršeno čuvan univerzalnim kodom, nultom točkom, vakuumom, čistom svijetlosti ili vremenom svih pojava.
Informatička veza je savršeno umreženje svih sila i snage pojava.
Materija je fizička na svakoj razini čistoće.
Tijelom se ostvaruješ u potpunoj spoznaji ako želiš znati život materije.
Većina ljudi više želi uživati u neznanju.
Znanje je sloboda jer nisi ovisan od misli, jer sve informacije oslobađaš kroz jednu misao.

- 05:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UNIVERZUM

UNIVERZUM
Univerzum je:
U
Unutra
Usklađenje
Uranjanje
Uzdizanje
Umrežavanje
Umnožavanje
Učestalost
Uzdah
Uspomena
Uobičajeno
Uzalud
Umišljanje
Ulaganje
Ulegnuće
Unguent
Ubistvo
Upis
Ups

Percepcijom doživljeno od običnog pogleda uvidom znaš, univerzum je centar jedne točke stvarno za stvarnost svijeta i obrnuto.
Slobodna životna igra stvarne materije pred ogledalom i materijalne slike u njemu.
Ogledalo je stvarno tvrdo staklo, tako je slika samo umišljena, inače je vakuum u pitanju ako vrhom stvarnog nosa dodirneš nos slike. Slika je zarobljena informacija i kada se udaljiš od ogledala nema ni slike u njemu.
U živom ogledanju doživljeno pogledom jasno je uvidom. Jasne slike u živom ogledanju prirodnom percepcijom, od opažanja odmah su oslobođene intelektom, a tebi ostaje iskustvo znanja.
Sve je jednostavnije kada znaš kako se jedno stvarno iz izvora ostvaruje materijalnom pojavom i bez ikakve sebičnosti samoj pojavi poklanja ulogu stvarne materije, koja se dalje individualno ostvaruje, bori s vremenom, vraća znanjem u izvor ili je sama smrt dovede.

- 05:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KOD UNIVERZUMA

KOD UNIVERZUMA
Jednostavno.
Pretpostavljaš izvor života postoji i obilježi sa X.
Tvoja misao cjeline tijela obilježi sa Y.
Kod univerzuma je NULA tvojim prisustvom u izvoru.
Kako je to moguće?
Stvarno.
Tvoje tijelo jest individualno, ali je u životu stvarno, nije slika u ogledalu. Od ideje stvarno inteligentne materije izvora, ostvaruješ se pojavom stvarno u materijalnoj stvarnosti.
Univerzum je jedan, a život se odnosi na jednu materiju sa fizičkim svojstvima.
Centar univerzuma izvor je stvarno.
Tijelo i misao su samo perspektiva i percepcija u prostor-vremenu.
Znači sve imaš samo trebaš usklađenje.
Kako?
Snaga tijela i sila organizma u njemu postaju moć slobodnim intelektom, a to je jaka želja i doživljaj inspiracije, čime razumiješ jasno.
Zbog te jasnoće tebi klikne u mozgu žarulja kao iskra i ona nije duža od najkraćeg trenutka.
No jasno se može ponavljati samo ostani u njemu.
To nazivamo prirodnom percepcijom, koja usklađuje perspektivu stvarnog tijela, tako što vrijeme svodiš na trenutak, a prostor dovodiš u centar univerzuma.

Misao to može preko intelekta, jer za njega centar univerzuma nije daleko. Umrežen si zrakama svijetlosti svuda i na svakom mjestu, bez obzira da li je dan ili noć.
Stvarno inteligentna moć centra prenosi se preko svijetlosti, tako da je svuda u svijetu mreža na koju se možeš priključiti, uskladiti i znati sve bez obzira gdje se nalaziš.
Ujedno možeš znati sve što se jučer i ranije dogodilo.
Samo ne možeš znati što će biti narednog trenutka, sutra ili kasnije, jer sve u postojanju se ostvaruje slobodno.
Kako se kod praktično koristi?
Lako ću pokazati na videu, samo da mi netko u tome pomogne, trebam pripremiti kvalitetnu prezentaciju i odobrenje vlasti, jer su u pitanju kodovi, pinovi, šifre, definicije, povijesne odluke, odbijanje teorije, otkrivanje svih manipulacija, političke zavjere, klimatski rat, sa očekivanjem rata satelita.
Pratim sve, jednostavnu naivnost nitko ne razumije, ali se zato i dalje vjeruje tajni.
Sjeme je samo znalo sebe roditi, bez uma čovjeka, bez pameti i svijesti, bez vjere, društva i novca.
Jednako tako znanje se revolucijom može preporoditi, samo ako većini treba.
Nemam izbora zlatnu ribicu ću lako pokazati.
U svakom slučaju neću biti žrtva linča.
Žrtva ne mogu biti jer slobodno znanje je sjeme protiv čega se ni jedna materijalna sila ne može boriti. U pitanju je nevidljiva logična inteligencija iz nule, stvarno univerzalni kod s čitačem ako si u njemu stvarno.
Naravno vršim pripreme za objave, sve ovisi kako javnost osobno percipira stvarnost u odnosu na stvarno.

- 05:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽELJA I VOLJA

ŽELJA I VOLJA
Zbog stanja krvi koja uvijek ima neki višak i čini te mentalnim, imaš puno želja koje se svode na dobitak i uživanje.
Zdravlju treba samo red bez uživanja, zato volja nije moguća bez jake želje.
Tebi se često čini nešto želiš, no to nije stvarno, jer kada si odlučan jaka želja sama po sebi je volja.

- 05:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 22.09.2014.

PREHRANA

PREHRANA
Kiselo i gorko u ustima bez veze je u odnosu na eliksir slatke vodice.
Samo neutralna destilirana voda, od lužnate Ph vrijednosti popravlja svako loše stanje u organizmu tijela.
Ako stvarno imaš kiselo u usta i loš zadah, nemoj gutati kavu, mlijeko, čaj, šećer, med, čokoladu, kiselo, masno i slano, jer time ćeš samo pogoršati stanje.
Umjesto toga popije čašu dvije destilirane vode ili ako je nemaš najbolje popij limunadu. Limun je na okus kiseo, ali djeluje prirodnom lužinom, kako iznutra, tako ako utrljaš kožu.
Naravno zbog loše navike svaki dan činiš slične pogreške.

- 05:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SNAGA SILA MOĆ

SNAGA SILA I MOĆ
Živi organizam tijela prirodno usklađuje snagu i silu, percepcijom trenutka u nultoj točki biološke libele, jer su tada sve informacije oslobođene i inteligentna moć direktno iz izvora vrtnje univerzuma stvarno djeluje.
Kroz svijetlost se potvrđuje vakuum, a gdje je nulta točka tu je i inteligentna moć nevidljivog izvora.
Usklađeno biće razumije i zna realne fiziološke potrebe u logičnom socijalnom življenju. To znači sa pravim znanjem nikome nije potrebna fizička snaga atlete, niti mentalna sila naprednog uma, nego samo razum dovoljan za percepciju, inspiraciju volje, ljubavnu radost i misao slobodnog intelekta. Znanje se postiže iskustvom i dobrim navikama, kroz odrastanje i sazrijevanje. Znanje struke je nešto posebno.
Naravno čovjek odavno negira realnost kroz logiku i stvarno ne razumije potrebu očuvanja zdravlja, zato sve grabi kao da mu je zadnji dan u životu.
Posebno je zanimljivo uživanje u punjenju tijela prejedanjem i pražnjenje žive sile orgazmom u grču cijelog bića.
Život jest pravo znanje, ali je čovjeku stalo do uživanja.
Jasnoća percepcijom je trenutak na nuli, no svatko želi više od toga.
Ako pitaš čovjeka što želi, on ne zna, jer je sebičan, mentalan i subjektivan.
Okruženi smo senzacijama, tajnama i katastrofama.
Krivac ne postoji, ali je svatko u krizi, neizvjesnosti i strahu za sutra.
Znanja ni od kuda, sve se svodi na manipulacije zbog interesa.
Prave vrijednosti odavno imaju cijenu i sve se novcem plaća, uključujući istinu i ljubav.
Čovjek je glumac pod maskom zbog društvene uloge, a zbog pameti i svijesti uopće nije odgovoran prema životu, što pokazuje primitivnim nasilnim ponašanjem u svemu, narušenim zdravljem i negativnim karakterom.
Svi su opsjednuti uživanjem i to je neznanje kao najveća zavjera, svatko protiv sebe, kroz utjehu slobodnim mišljenjem, da je uvijek drugi kriv za posljedice.
Zbog manipulativnih teorija za najobičnije pojave u svakodnevnom životu, nećeš pronaći valjanu definiciju koja ti može biti od pomoći.
Sve se svodi na metafiziku i psihologiju, a to su najveće gluposti koje nemaju nikakve veze sa jednostavnim životom kroz fizičko tijelo i realno logičnu prirodu sa jasno vidljivim suncem u centru univerzuma.
Naravno teoretski je lako pretpostaviti da u galaksijama ima bezbroj većih sunca.
Univerzalni genetski kod je sam život, znanje, red i mir kojim se ostvaruje vremenska vrtnja u prostornoj gravitaciji tijela, jer je ono dovoljno za potpunu spoznaju.
Za taj kod ni jedna tajna ne postoji i svatko se njime može služiti ako popravi krvnu sliku, oslobodi je krvne grupe i genetskog koda, jer su to slabosti karaktera zbog čega osoba nema prirodnu moć percepcije.
Naravno znam kakva je reakcija svakog čovjeka koji misli i jasno ne razumije realno i logično za stvarno jer nema taj doživljaj nego sve osjeća emocijom.
Nije sve tako crno no previše je nasilja.
Policajci šetaju s pištoljima među djecom i trudnicama, što nema nikakvog smisla ni svrhu slobode, ali ima cilj da se vlast mora održati koja sama sebi služi. Kriminalac nije sitan lopov koga juri kordon policije, nego političar koji uz najviše ovlasti milijune grabi za sebe i naravno policija i zaštitari ga čuvaju, još ima društveni imunitet.
Ako netko odlijepi u namjeri da počini krivično djelo pljačke ili ubije nekoga, on to neće uraditi pred policajcem. Bahatost policajaca na ulicama sa oružjem do koljena je sramota, posebno negativno jer se djeca dive pištoljima iz igrica.
Ako je netko pravičan što će mu zaštitari?
Stvarno nikome nisu potrebni ni vlast ni društvo, tim prije što svaki dan objave neku kriminalnu aferu od strane onih na vlasti.
Idiotizam svake vrste jest kad netko bježi od logike stvarnog života tijelom, zbog uživanja mrtvim punjenjem u njemu.
Čovjek je posebna fora i najveća manipulacija u svijetu. On je najveća tajna i neznanje. Ubačen je da iluminacijom želja, posebnim priznanjem mentalnog uma, bez razuma radi na uništenju prirode.
To i jest evolucija.
No nju može zaustaviti revolucija znanjem.
Ako čovjek negira potrebu čiste krvne grupe i ne čuva zdravlje nego u svemu želi uživati, nemamo o čemu pričati, on ima pravo na to. Borba za znanje nije nasilje.
Za slobodnu vječnost univerzuma svejedno je što se dešava u životu materije, jer sve individualne pogreške svijetlost popravlja kroz smrt i vakuum zbog stvarne moći inteligencije iz točke centra.
Svašta se dešava ali kreaciju nitko ne može zaustaviti.
Ljudsko biće je društveno, ali je prava potreba suživot u nenasilnim zajednicama, gdje svatko vodi brigu o sebi i drugima, bez administracije vlasti, bez policije, bez novaca, crkve i škola, gdje će svaka buduća majka imati pravo znanje što znači roditi dijete.

- 04:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

INTELIGENTNA LOGIKA

INTELIGENTNA LOGIKA
U beskrajnom krugu slobode vječne mijene dana i noći, logična inteligencija točke i inteligentna logika pojavnog svijeta univerzuma stalno mijenjaju uloge.
Na granici kao u nultoj točki objekta i slike u ogledalu, neutralnim vakuumom je čista svijetlost, između inteligencije točke univerzuma u centru vrtnje i informacija budućeg vremena pojava, silom vibracija do elemenata u prirodi oblika.
Sve se odvija fizičkim svojstvima jedne materije.
Snaga pojavnog svijeta, silom energije vremena, prolazi neutralnu granicu vakuuma svijetlosti, tako se stvori moć u centru vrtnje univerzuma, koja se bezuvjetno vraća vječnom životu materije.
Logika i inteligencija su jedno jasno kao nula trenutka u točki.

- 04:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK TAJNA ZAVJERE

ČOVJEK TAJNA ZAVJERE
Sve što suvremen čovjek misli, želi i uživa, zbog sebičnosti prema materiji i izvoru najteža je bolest po dijagnozi neznanje.
Iako bolest ne postoji stvarno, mjesečar iluminacije koji uživa u mrtvom sjaju, kao loš glumac služi se maskom bolesti koju pokazuje drugima radi žaljenja.
Svako dobro najprije je materijalni cilj i ima lošu stranu.
Stvarno nije dobro ni loše, nego je vječno slobodno, neutralnom svijetlosti potvrđeno svakome u vremenu kojim se služi.
Među priznatim iluminatima čovječanstvo posebno slavi Teslu i Ajnštajna. Tesla je govorio kako nikada nije spavao duže od pola sata.
Teslin pronalazak električne energije i Ajnštajnova teorija relativnosti, čovječanstvo odavno drži u neznanju, ovisnosti od uživanja noću, potpune neodgovornosti prema prirodi, što najnovijim umreženjima preko interneta i ruterima za mobilnu telefoniju, na svakom koraku, sve koji vjeruju tajni, na djelu imaju hladne stanove zbog skupe struje i pregrijavanje klime što svakome ulijeva strah do kosti.
Odrasli ljudi rade noću zbog novca, a djeca noću ne spavaju zbog igrica. Tako većina čovječanstva postaju manji ili veći ovisnici od iluminacije mrtvim sjajem.
Svaka uglancana mrtva stvar je iluminacija ogledalom, što nije prirodan sjaj koji ne stvara ovisnost.
Sve što truli u prirodi u poluraspadu, manje ili više iluminira negativnom energijom.
Netko u tome vidi auru, ali ne razumije o čemu se radi.
Stvarno slobodno vječno i vakuum neutralne svijetlosti nemaju nikakav sjaj, nemaju ni energiju.
Stvarno je inteligencija izvorne točke u centru vrtnje univerzuma, a svijetlost je potpuno neutralna za vrijeme pojava koje slijedi.
Pronalazak struje i teorija da je sve relativno, dovelo je svakoga u zabludu, jer život stvarno nije sujeta, vjera, teorija, metafizika energije, niti psihologija posebno naprednih umova. Što vrijedi električna struja i teorija, ako djeca ne spavaju noću nego danju?
Ti ideš na posao noću i spavaš danju, je li to život?
Zbog društvene uloge čovjek iluminacije je pametan, svjestan, normalan, ali zato što ne koristi razum nije zdrav i ponaša se potpuno neodgovorno, zato se srami i pod maskom i dalje uživa primitivno pun tijelo i prazni ga u grču orgazmom.
Biljke i životinje ne kvare red, nego samo čovjek, umreženi iluminat i živi ruter, koji zbog želje za uživanjem nema znanje za očuvanje zdravlja i prirode, nego um da nju sruši.
Nitko ne vrednuje razumne osobe, nego idiote s većim IQ i EQ uma, jer su to manje ili veće psihopate, koji ne prežu kada proizvode klimatsko oružje, a navodni HAARP je samo bačena kost za medije.
Struja nas je dovela do umreženja koje jako smeta, jer ništa u prirodi više nije stabilno, sve ulijeva strah.
Gdje čovjek koristi um tu nije sigurna zona.
Teslini pronalasci sve više se realiziraju od strane vrhuške moćnika svijeta.
Svatko umrežen slobodno može lajati na internetu, preko mobitela, servisi su besplatni, dok na drugoj strani suvremeno oružje aktivno djeluje protiv svih.
Važno je da oružje nije tajna, jer vrhuška moćnika manipulira javnost , zato što je svatko doveden u stanje krize koja već duže traje.

- 04:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

INFORMACIJE I ZNANJE

INFORMACIJE I ZNANJE
Život stvarno tijelom svodi se na znanje od informacija.
Informacija je jasna samo kod dobrih veza i kada liči na iskru koja se u nizu ponavlja.
Za živo tijelo od krvi i mesa, Život je samo doživljaj prostora i vremena prirode, ne duže od trenutka u percepciji, u jednom skladu nule žive libele, kada ti je jasno sve i oslobođen si misli, nego su dovoljna osjetila.
Ako se kojim slučajem na nešto oduševiš, već si blokirao informacije i sve što dalje misliš, želiš, gutaš, zadržavaš, negativno je za tebe i gubiš se na svaki način, kao da si ušao u mračan tunel ili gustu maglu.
Život nije uživanje, a kada uživaš moraš imati punjenje koje te drži u toj iluziji.
Svako punjenje je višak za zdravo tijelo, jer djeluje negativnom energijom koju nazivamo psiha.
Psiha je sebično mentalno subjektivno ponašanje, manja ili veća bezobzirnost prema vremenu.
Inteligentnu logiku nemaš u realnom znanju, nemaš moć prirodne percepcije doživljajem tijela, zbog sluzave krvi, što znači zadržavanje radi uživanja.
Primitivizam uživanja je punjenje tijela mrtvom hranom, lijekovima i na svaki drugi način.
On se nastavlja uživanjem u primitivnom orgazmu izbacivanjem sperme koja je stvorena od životne sile tijela, zato si ošamućen u grču i misliš da je to najveća strast. No ubrzo se razočaraš znaš da si jako prost, ali iz navike olako ponavljaš pogreške.
Naravno u životu trebaš biti zahvalan svemu i svima, posebno majci. Nije ona kriva što nema pravo znanje i nije te naučila znanju od jednostavnog oslobađanja informacija, nego suprotno naučila te da sve zadržavaš i pamtiš, kao disk moćnog servera.
Živi organizam tijelom zna sve kad u sebi nema informacije, recimo kao beba po rođenju.
Da ne dužim s pisanjem, znanje jedino možeš imati ako destiliranom vodom ubiješ potrebu za psihom koja nije moguća bez mrtvog punjenja, što je za nju droga koja stvara energiju i usporava krv. Kada krv nema prirodnu brzinu od gena i karaktera samo imaš maglu.
Fora nije d pamtiš sve kako su te učili, nego da ne znaš ništa što ti ne treba u životu.
Fora je da zaboraviš svačije ime, svačiji rođendan, pa ako ti treba pitaj prijatelja ili neka se sam javi.
Struku koju obavljaš radi posla i plaće, ionako radiš po automatizmu od navike.
Život nije struka, ali jest pravo znanje percepcijom doživljaja.
Za svaki trenutak stvarno trebaš budno prisustvo posebnom pažnjom bez misli, kada se prepustiš osjetilima (ne osjećanjima), strujanju krvi, ljubavnoj inspiraciji, doživljaju i ne uživaš nego znaš jasno i razumiješ logične potrebe, što tebe čini realnim i objektivnim i nisi čovjek s posebnim potrebama uživanja na primitivan način punjenja i pražnjenja tijela, nego mudo dahom samo na nos i destiliranom vodom, zbog najkraćeg otvaranja usta, da ne gubiš potreban vakuum, bez čega ne možeš kontrolirati mentalnu strukturu.

- 04:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA I GMO

DESTILIRANA VODA I GMO
Pojavom vatre, termičkom obradom živih namirnica, uživanjem na okus, ljudsko biće postaje um čovjeka koji vješto manipulira dobrotu, a u stvari je potpuno neodgovoran u životu.
Pamet, svijest, taština, moral, vjera i obrazovanje, protiv su pravog znanja od života.
Realno logično zbog stvarnog doživljaja u objektivnom tijelu i potrebi veze sa inteligencijom izvora preko svijetlosti dana i noći, odavno su pogažena istina.
Svi žele uživati tako je novac postao najskuplja roba.
Novim tehnologijama GMO hrana moćnicima donosi velike profite, bez ikakve odgovornosti za ljudsko zdravlje, prirodu i red u životu.
Prvo nasilje je neznanje majke i prenosi se na dijete, koje će postati čovjek spreman za manipulaciju, bilo da njega manipuliraju ili da on to radi drugima.
Uskoro ćeš oružje moći kupiti na kilo za malo novaca, jer su moćnici prešli na klimatsko ratovanje.
Nikakvo bogatstvo ne vrijedi, ako te nenadano nešto potpuno oneraspoloži.
Zrak i voda su uvijek bili mudrost, ali ona nije prisutna u znanju običnih smrtnika koji jedino žele uživati i njima je lako manipulirati.
Priču ću skratiti tako, kada ti je posebno teško primiš infuziju destilirane vode i budeš bolje.
Destilirana voda je jedina prirodna tvar koju ti nitko ne može pokvariti, jer ćeš je sam pripremiti.
Što je destilirana voda?
Sve što ti treba da se raduješ u devastiranoj prirodi, jer djeluje inteligencijom, podržava sve što je prirodno stvarno i uništi sve umjetno stvoreno.
U pitanju je vodik – hidrogen kojim nitko manipulirati ne može, jer dolazi čist iz centra kugle sunca, iz centra univerzuma, što je izvor svemu stvorenom u jedinoj stvarnosti.
Moćnike samo može pobijediti revolucionarno znanje, a to je upravo destilirana voda. Oni je osporavaju na svaki način, ali je ti prihvati u svojoj prehrani.
Ako destilirana voda svakome spašava život, daju je trudnicama i bebama, ako je u svakom pripravku i lijeku, zašto sumnjaš u nju?
Jedini problem što imaš su loše navike jer slobodno misliš ali ništa prirodno ne radiš, ovisan si od mrtvila zbog posla i novca.

Što je znanje?
Život je znanje zbog slobodne vječnosti kada nije bilo današnjeg ludila.
Život je stvarno u svakoj osobi i stvarno znanje treba biti u ponašanju svakog pojedinca.
Presudna je čista krvna slika i jednostavna prehrana u koju moraš biti potpuno siguran.
Naravno zrakom se najlakše može manipulirati ispuštanjem raznih otrova, no destilirana voda, vodik i kisik u njoj će sve popraviti.
Na kraju će moćnici ostati ogoljeni i nemaju izbora, moraju pristati na prirodno življenje, bez podjela, granica, mržnje, vjere i novca.
Kada znaš da se moćnici nemaju gdje sakriti, kada imaš podršku većine koji su na njihovoj strani, revolucija znanja nije problem.
Stvarno moćnici nisu problem čovječanstva, neko svaki pojedinac koji ne razumije realno i logično ne doživljava stvarno, jer nema čistu krvnu sliku za prirodno zdravlje i vitalnost.
Svi žele novac, materijalno bogatstvo i uživanje.
Malo tko razumije život i znanje za najveće bogatstvo bez cijene.
Moćnici bi prodali i sunce kada bi mogli.
Stvarno su moćnici jadni i njihova je fora djelovanje teškom maglom, koja ljudima kvari raspoloženje. Ta magla su mrtva hrana, lijekovi, pića, zagađena voda.
Najveće onečišćenje su manipulacije, koju pametan i svjestan čovjek prihvaća zbog kulture, jer je on samo mentalno podložan iluminaciji, on mjesečari, samo želi uživati i nije odgovoran za sebe, druge, prirodu i red.
Pozivam sve kojima je stalo do jednostavnosti, da malo rade na sebi u mijenjanju loših navika, najprije u oslobađanju od glasila, knjiga, crkve, duhovnosti, jer sve to nije percepcijom doživljeno, bez čega ni znanje nije moguće.
GMO tebi ne može ništa ako imaš zaštitu time što piješ destiliranu vodu, jer si tada stvarno povezan na izvor logične inteligencije.
Ti se ne možeš ugušiti ako znaš zadržati vakuum u organizmu tijela bez disanja.

- 04:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 21.09.2014.

PRIRODNA POTREBA I SEBIČNOST

PRIRODNA POTREBA I SEBIČNOST
Jedno je jednostavno u životu kao stvarno i prirodna potreba, da najprije vratiš uzeto, jer si tijelom ograničen u prostoru.
Tko tako ne radi sebičan je i ujedno žrtva neznanja, čime ruši karakter i zdravlje.
Fora je volja u koju stanu sve želje i ima moć riješiti probleme bez ugrožavanja ljubavi.
Od svih želja , u subjektivnoj mentalnoj ovisnosti, stvarno popizdiš.
Najprije je život kao pravo znanje i najveće bogatstvo koje nema cijenu, zato što sve materijalno u materiji tijela stane u centru vrtnje, u biološkoj nultoj točki, a to je samo percepcija kada razumiješ logično i stvarno znaš bez ostatka za misli.

- 08:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PERCEPCIJA

PERCEPCIJA
Analiziram ponašanje bebe.
Genijalac je po čistoći tijela, JA sam samo mentalni čistunac.
Beba opaža, ne oduševljava se, ne želi uživati, realno logično stvarno doživljava i mirno spava.
JA sve radim suprotno, opažam a ne vidim, mislim, oduševljavam se, želim uživati, svega mi je malo, punim tijelo, ne doživljavam ga.
Tijelo i JA jedan je prirodan doživljaj od pogleda i uvida, realno logično stvarno, svakog trenutka imenom percepcija.
Recimo tijelo X i JA Y u doživljaju smo neutralna nula.
Tijelo ulaže prostor točke, JA ulažem pažnju trenutka vremena, tako nas ništa ne košta u životu.
Objekt i subjekt su jedno u vakuumu, kao kada vrhom nosa dodirneš nos slike u ogledalu.
Tada umjesto opažanja i misli imaš samo misao i dovoljno je jasna da znaš što radiš.
Osjetila opažaju bez laži, no misli su varljive, jer se one formiraju od punjenja koje već postoji iznutra u krvi. Usporena krv nema brzinu prijenosa jasnih slika opažanja osjetila, tako tijelo ima mentalnog dvojnika imenom psiha.
Što je stvarno?
Sunce, nebo zvijezde, oblaci, sve u prirodi, dan i noć, ali je sve to realno i logično, zato doživljavam jasno stvarnim tijelom.
Što nije stvarno?
Uloge i maske nisu stvarno, čovjek nije stvarno biće, pamet, svijest, duh.

- 07:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

REALNO I RELATIVNOST

REALNO I RELATIVNOST
Ako išta može biti realno u živom organizmu tijela, svakako je strujanje fluida krvi i limfe. Od čistoće i brzine strujanja kroz tijelo, ovisi prirodna realnost doživljaja sebe i sredine.
Nije bitno što se sve kreće, vjetar puše, lišće se pomjera, jer je u pitanju jedinstvo stvarne materije u odnosu na individualnu stvarnost, koja je samo suprotnost, kao slika u ogledalu.
Čista krv prati brzinu opažanja osjetila, ujednačeno kao kad gledaš film u kinu. Taj film na traci samo su slajdovi posebnih sličica u nizu.
Zbog smjene dana i noći i jednog sunca u izvoru, svaki trenutak vremena opažanja jednak je 24 slika u jasnom pogledu zbog dana i noći od 24 sata. Izračunaj sam koliko je sličica i promjena u jednom danu ako si potpuno budan.
Netko je napisao teoriju relativnosti po kojoj je sve relativno, u smislu da ništa stvarno nije, što je besmisleno ako promisliš kome uopće spoznaja života materije i postojanja služi.
Teoretski ništa nije apsolutno i to je besmisleno jer je centar vrtnje bezuvjetno, apsolutno i inteligencija točke univerzuma.
Svaka individualna cjelina u prirodi, živa ili mrtva, ima svoj centar jer se tim kodom identificira u jednoj materiji svijeta.
Tebi je sunce stvarno no trebaš posebnu prisutnost i jaku želju da bi uopće mogao zadržati trenutak pogleda na njega.
Jednako tako jaka želja je potrebna i za logično u prirodi.
Želja se odnosi da JA kao subjekt ne mislim i ne kvarim prirodno opažanje osjetila, nego da dopustim unutarnju inspiraciju koju će odraditi krv u strujanju.
Bilo kojim oduševljenjem željom da uživam, progutam ili posjedujem, krv je blokirana zbog drugačije pažnje.
Prostor i vrijeme su jedno u nultoj točki, samo kada su red i mir u njoj samo kada je realno logično stvarno.
Materija žive cjeline kao što je tijelo, sama je sebi volja.
Materijalna želja se javlja samo u mentalnom odnosu neke druge cjeline.
JA subjektivno tijelu nisam potreban dok spava noću, jer organi i njihove funkcije prirodno rade svoj posao i krv struji bezuvjetno.
Po teoriji, duhovnosti i vjeri sve je tumačeno bez stvarnog iz centra vrtnje.
Stalno se spominje svjetlost, sunce, a stalno je u igri duša negativnom energijom psihe.
Jasna misao stvarno u mislima je samo magla mentalne stvarnosti.
Zato je jedno fizičko svojstvo svijeta, po teoriji metafizika, energija i psihologija svakoga tko misli van stvarnog doživljaja i prirodnih potreba.
JA sam uvijek perspektiva u odnosu na osjetila u budnom opažanju.
Mir postižem samo usklađen s tijelo u cjelini.
Ako je tijelo X a JA Y, naš sklad bez rascjepa ličnosti je biološka nulta točka, osobni mir, volja i ljubavna radost, bez želja za uživanjem, bez straha od starenja, jer razumijem i znam materiju, stvarno doživljavam cijelu prirodnu stvarnost i centar u izvoru.
Život je jednostavno jer vidiš izvor i ne trebaš biti sujetan, vjerovati u čudo, prizivati duh, biti pametan i svjestan psihe, nego samo hladan i realan u odnosu na sve.
Ako si ti realan, relativnost za tebe nije bitna, jer imaš vremena za sve.
Čovjek u žurbi nema vremena i on tada ništa ne razumije, jer ima poseban cilj a to je negativno.
Bila koja cjelina ima smisao i svrhu, samo cilj nema.
Obzirom sve je u društvu postavljeno kao cilj, realnost življenja ovisi od novca, tako ljubav i znanje moraš platiti, jer si pristao na ulogu čovjeka u prirodnom ljudskom biću, što tebe čini mentalnim subjektom i iluminatom s dušom psihe.
Mjesec nije sunce, a ti posebno voliš mjesečinu zbog punog mjeseca, jer to liči na posebno uživanje. No da li znaš tada je krv usporena i umjesto kroz vijuge mozga, ona je u mudima. Umjesto razuma i volje ti imaš seksualnu želju i ini želja za uživanjem.
Svaki odnos u materiji bezuvjetno je ljubav, a tebi ljubav fali jer nemaš čistu krv za stvaran doživljaj i misliš netko i nešto će tebi ljubav dati. To je bez veze mišljenje i većina ljudi tako očekuju, što znači malo tko koristi prirodnu percepciju realne logike u stvarnom doživljaju.
Teorije su zato, vjera je zato, društvo je zato, čovjek je zato u neznanju, jer slobodno mišljenje nikada nije sloboda znanjem od doživljenog čemu nije potreban materijalan dokaz.
Zato vjeruješ da se Apolo 11 spustio na mjesec, a logično bi trebao znati da je struktura mjeseca helij od planeta zemlje.
Možeš biti priznati majstor struke i sa utjecajnim položajem u društvu, ali to nije tvoja percepcija, ako stvarno nemaš čistu krvnu sliku.
Poremećen u karakteru krvnom grupom i genetskom strukturom, nisi u stanju koristiti logiku za univerzalni kod u slobodnom znanju.
Podložan si sujeti, vjeri, taštini, moralu, uživanju, ovisnosti, lošim navikama, što tebe čini normalnim, pametnim i svjesnim, ali stvarno nisi razuman, nemaš povjerenje u sebe, fali ti ljubavna radost, svega ti je malo.
Jednom riječi nisi čist i to drugi vide.
Primitivizam u svijetu je neznanje zbog želja svakog čovjeka da od prirode uzme više.
Na drugoj strani oni koji su postigli materijalno bogatstvo pričaju kako to nije ništa za prirodni doživljaj.
Stvarno znanje je sam život bez uživanja, kao odgovornost kad počinje ljubavna radost.
Ponosan si na IQ i EQ a ne znaš da si time jako mentalna osoba i na tebe se ne može računati s povjerenjem.
Beba nema IQ ni EQ, ne misli, ali je realno, logično razumna i mirno spava, jer zna sve o životu materije. Ona se ne oduševljava, ne želi uživati, ne puni tijelo i ne prazni ga seksom.
Sve što se bebi dešava neznanje je majke, samo što ona želi da joj dijete postane čovjek u društvu.
I tako svatko sebi uzima pravo seksa i roditi dijete, a kakvo će ono biti to nema veze što neće imati naviku na prirodnu ljubav, nego će ovisiti materijalno.
Fiziološke potrebe tijela nisu ovisnost jer se time ne kvari krvna slika i razum. Samo uživanjem u viškovima i mrtvilu svatko se predaje uživanju, strasti, ali je strah od gubitka vremena i starenja neizbježan.
Sam sebi stvarnim tijelom trebaš biti autoritet od percepcije doživljaja, da ne ovisiš od neistine iz knjiga.
Ako je tebi autoritet Isus i osjećanje emocija, ti si stvarno u magli i jadnik koji se teško može vratiti centru vrtnje.
Zbog sujete, vjere i morala jako brzo stariš, jer sve radiš negativno.
Lako je reći JA sam čovjek, ali nije prirodno što imaš posebne potrebe u životu i kao takav moraš biti manje ili više duševan i sam znaš kakvo ti je zdravlje i raspoloženje.
Radi što želiš to nije problem, samo najprije budi u znanju, jer bez doživljaja svakako gubiš smjer.
Kakav si čovjek kad ne možeš početi dan bez jutarnje kave, cigarete, možda čašice alkohola i mrtvog sendviča ili bureka?
Kakav si čovjek kada ćeš večeras kasno ići u restoran i nakrkati se mrtve janjetine koja je tebi svetinja zbog loše navike u okusu?
Znam imaš dovoljno novaca i kupiš nešto protiv gastritisa, a je li to znanje čovjeka od utjecaja u gradu?
Od moje naivnosti dođe mi da plačem koliko si od pameti i svijesti slijep bez razuma i prirodnog znanja, bez doživljaja a život ti promiče.
No ti si meni brat ili sestra po materiji i stvarno te volim samo kada si čist i od povjerenja sebi.
U drugim prilikama znam da si manje ili više nasilan i to mi ne paše, jer na tebe ne mogu računati.
Kako će čisto dijete voljeti one koji su na molitvi u crkvi kad jasno razumije da nisu čisti?
To dijete ne voli nastavnike niti gradivo u školi, jer zna da je sve to bez veze u odnosu na život.
Dijete ne voli ni roditelje bez znanja jer su obični prevaranti bez ljubavi.
Dijete nije jadno ali mora biti žrtva društva u kome je evidentirano kao budući iluminat.
Svaka tajna senzacija kojoj se svi čude je neznanje, a kad analiziraš materiju, potpuno razumiješ život zato što je sve jedno jednostavno kao misao trenutka točke, što materijalno ne vrijedi više od nule, ali je logično inteligentno.
E vidiš ti ne pristaješ na nulu iako je ona najveće bogatstvo znanjem stvarne istine, ako joj dodaš jednog sebe ispred. Bogat si onoliko koliko znaš od doživljaja, a ne koliko imaš želja.
Bogat si zato jer ne posjeduješ materijalno i znaš da nisi žrtva ni meta nasilnika, a njih je najviše u društvu koje štiti vlast policijom sa oružjem do zuba.
Plašiš se smaka svijeta, zar ti nije smak svijeta kada si u mraku neznanja?
Život je vječan a ti si stvarnim tijelom u njemu.
Jedini je problem što nisi odgovoran, što žrtvuješ zdravlje zbog uživanja.
Iako misliš tebi nema pomoći, činim sve da ti razbijem maske kojim se skrivaš u sebičnosti.

- 06:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 20.09.2014.

LJUBAV

LJUBAV
Ljubav je kada imaš čistu krvnu sliku i od sile inspiracije nije te strah realne logike, koja je stvarno nula u centru vrtnje.
Sa nulom ne možeš uživati niti platiti račune, međutim ako znaš da je nula jedno životno iskustvo, bogat si stvarno i razumiješ minimalne fiziološke potrebe tijela.
Od mate4rijalnog bogatstva svakoga boli glava.
Nula nije negativno stanje i imaš sve šanse u životu.
Nula je sloboda i mir, a ako danas nisi ručao još bolje za tebe.
Ljubav ima moć riješiti sve probleme jer je neustrašiva.
Ljubav ne planira odnos i uživanje. Njoj je svejedno s kim je i čime se druži.
Bez obzira što ne možeš uživati u ljubavi, čista je radost, jer si pun eliksirom slatke vodice.
Sve želje u ljubavi su samo volja i naivnost kojoj nema kraja.
Pametan i svjestan čovjek zbog kulture ne voli ljubav, jer fizičku intimu ne podržava društvo i vjera.
Zbog toga nitko nema čistu krvnu sliku, ali doktori imaju pune ruke posla, sa neurotičarima i sve češće sa duševnim pacijentima.
U nenasilnoj zajednici svatko održava red.
Ljubav uz policiju sa oružjem je jeziva stvar, tim prije kad policajac priđe djeci koja se igraju.
Ti vjeruješ predsjednik misli na tebe i tvoje socijalne potrebe, jer voli sve, ma nemoj, boli njega ona stvar i on je smrtnik kome dan ovisi od raspoloženja žene.
I u crkvi dok se moliš tajni, svećenika boli ona stvar za tvoja osjećanja i emocije.
Samo ne boli kada si stvarno prisutan u sebi, jer tad ne nosiš masku i nisi glumac u životu.
Zbog ljubavne inspiracije, razum i znanje, popij malo destilirane vode.

- 12:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT I TAJNA

ŽIVOT I TAJNA
Da, zahvaljujući crkvenim učenjima život je tajna u božjoj volji.
Teorije su to potvrdile pretpostavkom sve je relativno, tako nitko nema nikakvu odgovornost.
Društvo koristi šansu i preko ustoličene vlasti diktira strogoću čitavom čovječanstvu.
Ako ćemo tražiti krvca, u materiji ona ne postoji.
Fizičko gibanje univerzuma je savršenstvo slobodne vječnosti svih promjena uzroka i posljedica.
Svaka individualna cjelina ima slobodu samoostvarenja i sve skupa centar vrtnje je bezuvjetno apsolutan izvor, kako ideja prije rođenja, tako vraćenih ideja poslije smrti.
Tajna je zavjera uma protiv razuma, nečista krv protiv zdravlja tijela.
Tajna je rascjep ličnosti.
Tajna su idioti iluminati u ljudskoj vrsti bez čiste krvi, koji žele mrtav sjaj bez žive čistoće.
Vratimo se idiotskim teorijama.
Stvarno tijelo u stvarnom životu je relativizam po teoriji.
Pojam APSOLUTNO se koristi za manipulaciju, navodno ništa ne može biti apsolutno čisto.
Kada je u pitanju postojanje, materije i materijalnog, prostora i vremena, APSOLUTNO se odnosi na bezuvjetan CENTAR VRTNJE univerzuma.
To je idealna točka.
Savršenstvo je sunce u centru vrtnje, izvor svijetlosti od hidrogenske bombe, koja sve stvara, za razliku od naprave hidrogenske bombe koju je čovjek stvorio, jer nema tako savršenu tehnologiju i za centar ne koristi vodik nego druge materijale.
Bilo gdje i bilo kada po vertikali X i horizontali Y, nulta točka daje inteligentno logičan odgovor o svakoj pojavi.
Krenimo od običnih stvari.
Svima je stalo do zelene prirode, plavog neba i mora, do potoka, žubora vode, cvrkuta ptica, svakog poljskog cvijeta.
Da li za takvu prirodu treba mudrost, duhovnost, vjersko učenje, metafizička psihologijom ili jednostavnost da se stvarno to dogodi?
Svatko želi slobodu, ljubav, radost mir, a nitko nije odgovoran za red u ograničenom prostoru tijela.
Ako napravimo običnu analizu što svaka osoba krije u sebi, to je stvarno teško neznanje, poremećaj koji ni sunce ne može popraviti, jer se umnožava.
Dan i noć nitko ne razumije, zato se danju spava u dosadi bez volje, a noću se primitivno uživa u osami sa drogama ili partnerom.
To nije ljubavna intima koju dijelimo svi, djeca, odrasli i starci, nego manja ili veća perverzija.
Kakvo je to uživanje s posljedicama najprije po razum, zdravlje i vitalnost?
Kakav je put samoostvarenja ako ne dopuštaš spoznaju života, jer za tako nešto nemaš vremena.
Pažnju si usmjerio na usporeno uživanje, mentalno, subjektivno, sebično u ovisnosti od materijalnog, iako imaš živu materiju stvarnog tijela?
Univerzalni kod je vidljiv, ali ga ne želiš koristiti.
Kod ove prirode je destilirana voda, stvarno neutralna u svemu, ali i nju odbijaš. Prihvaćaš je samo kada si u nevolji pa moraš primiti infuziju da preživiš.
Univerzalni kod je maksimalno moguće ubrzanje, čime se oslobađa gravitaciona sila, točnije ona sebe dovede u centar jasnoće.
Ti nisi spreman za takvu vrtnju, jer nisi navikao imati čistu krv.
Umjesto toga služiš se krvnom grupom i poremećajem genetske strukture, koju samo s koljena na koljeno prenosimo nasljedno.
Razmisli malo što je UNIVERZALNO i relativno u jednom kodu nulte točke, a njoj je ime svijetlost u svim žive i mrtve prirode, u kojoj iluminat čovjek nije upleten umovanjem pametne svijesti.
Sve što je čovjek stvorio, oduševljen si time, ali ti je od svega muka. To dokazuju ljudi koji već imaju veliko materijalno bogatstvo, ali nemaju naviku živog doživljaja, nitko ih nije naučio prirodnoj percepciji.
Oni su ostvarili materijalno bogatstvo, ali ne dopuštaju bogatstvo znanja od života samog, nego stalno uživanju.
Put do izvora je najkraći put u trenutku.
Pitam te da li to možeš podnijeti, ili ti do izvora treba mnogo vremena, a onda se razočaraš, uživaš, glumiš bolesnika, očekuješ žaljenje i navikavaš se na smrt za koju znaš s njom dolazi sloboda.
Ti jesi dao razum društvu, pristao na podjele i mržnju prema braći i sestrama.
Tako grabiš i želiš da svaka katastarska čestica bude tvoja.
Sloboda je za tebe nemoguć pojam, jer se sramiš skinuti gaće pred djecom.
Sve od crkve i društva je idiotski postavljeno.
Priroda je raj svega i nigdje u univerzumu nema takvog izobilja elemenata.
Svaki drugi planet je samo jedan element bez atmosfere i zaštite od centra vrtnje, no zbog svih utjecaja elemenata neba i zemlje naš planet Zemlja je stvarno prirodni raj, a ti želiš još više od toga.
Bez znanja i ova civilizacija je osuđena na propast u kataklizmi.
Probe su počele, cunami, potresi, ozonske rupe, mržnja, ratovi, promjene granica, čipovi za tijela, sve su to zlodjela naprednih umova i nano tehnologija.
E sad tolikoj negativnoj sili energije treba promijeniti smjer, no nitko to ne želi napraviti, jer nema takvo iskustvo kroz sebe stvarnog.
Svi se nadaju višoj sili, a ta viša sila je kad ovlašteni idiot pritisne dugme za novo biološko oružje velike sile i razorne snage tihim umiranjem.
Djeci su jako zanimljive igrice sa oružjem i ona ne žele plastične igračke nego prave pištolje od tate koji boluje dušom i zbog toga prima mirovinu.
Policiji je bitno da se kriminal pojačava, jer tada mogu dublje zavući ruku u trošenje proračuna.
Političari se navodno ne podnose, a stalno se dogovaraju, birajući najjaču opciju za grupnu manipulaciju.
Što tebi preostaje, da želiš sve negativno što je netko materijalno ostvario, a nemaš priliku pitati bogatu filmsku zvijezdu što znači stvarno imati novac za sva uživanja, ali bez doživljaja, jer uživanjem potrošiš svo vrijeme.
Život nije moguć bez 24 sata pažnje, koliko traje dan i noć jedne budne svjetlosti.
To jest samo trenutak percepcije razuma i znanja, ali bez 24 jasnih slika u njemu, džabe imaš osjetila, ako mimo njih umišljaš život u kome si tijelom stvarno.
Ni jedan umjetni lijek ne može tebe vratiti iz rascjepa ličnosti.
Jedino možeš sam boraviti u apsolutnom centru života. On je u svakoj stanici, cjelovito u pinealnoj žlijezdi hipofize mozga. Naravno ni liječnik nju nije vidio, jer je vakuum vodika.
Jedino što možeš piti spasonosnu destiliranu vodu, popraviti krv i ostvariti se bez ostatka da nešto misliš, nego ćeš koristiti univerzalni kod.
Tada nećeš vjerovati idiotima, nego ćeš jasno praviti razliku crnog bijele suprotnosti i svih boja između, što sve skupa čine jedno.

- 10:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT I UŽIVANJE

ŽIVOT I UŽIVANJE
Svijetlost nije moguća bez trenutka iskre i bez punjenja, što je čini bombicom za vatromet, bombom u ratu, bombom u krvi ili hidrogenskom bombom sunca.
U pitanju je vodik i vezivanje sa ostalim elementima.
U prirodi je stabilan i vezan za pojave.
U centru univerzuma je hidrogenska bomba i univerzalni kod inteligencije, preko vakuuma svijetlosti, bezuvjetno slobodno pokupljeno vrijeme vrtnje cjeline bez gravitacije individualnih pojava.
Sunce je stvoreno od svih pojava i jedno je sa ostatkom svijeta materije.
Vodik je bezuvjetno konstanta, sloboda i vječnost, a prostor i vrijeme materije se usklađuju njime.
Tako je moguće apsolutno postojanje u raznoj fizičkoj čistoći pojava.
Stvarno znanje je sam život, kada sva slova, brojevi, simboli, riječi pojmovi, sve slike, dan i noć stanu trenutkom u točki, percepcijom doživljeno.
Bomba je sloboda, stvaranje bombe je psihološko mučenje. Materija je sebi kolateralna šteta u materijalnom, no bez pojava apsolutno nema smisao ni svrhu.
Kad jedno ne razumiješ, samo imaš cilj uživati.
Zbog teoretskih manipulacija i loših navika, nemaš vremena dublje promisliti što je dan i noć, zato ne znaš jasno što je stvarno u stvarnosti, što je materija i materijalno, što je živo tijelo i slika u ogledalu, što je percepcija u doživljaju.
Realno opažaš, ali logično odbijaš i stvarno ne razumiješ jasno, nego pametuješ i svjestan si mišljenja, no nemaš jasnu misao.
Dokaz je tvoja neodlučnost, strah, pohlepa, neiskrenost, mržnja i ponos.
Dokaz je loša krvna slika, imaš krvnu grupu i ovisan si od genetskog koda.
Džabe vidiš sunce i prirodu ako vjeruješ tajni i teoriji.

- 06:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UM

UM
Nano tehnologijama pokušava stvoriti hidrogensku bombu da se njome konačno preseli u raj, jer će od stvarne prirode napraviti pakao.
On ne zna univerzalni kod i služi se genetskim kodom poremećenim karakterom krvne grupe.
Zato realno logično stvarno ne zna i ne razumije jasno, nego umišlja.
On vidi sunce, ali ne zna što je svijetlost, jer ne prati dan i noć u jednom doživljaju percepcijom stvarnog tijela.
Zato sam odlučan taj um zaustaviti u negativnoj namjeri.
On nije kriv.
Želim ga vratiti na pravi smjer, da jednostavno znanjem dodirne apsolutno, koje po njegovoj teoriji nije moguće.
Za očuvanje raja na zemlji, kad dođe vrijeme, kada ljudi budu spremni prihvatiti realnu logiku za stvarno u slobodnom znanju, kada se oslobode uloge čovjeka s potrebom pameti i svijesti, postanu odgovorni stvarne materije tijela i odbace koncept materijalne vrijednosti, univerzalni kod biti će dostupan svima, bez čitanja knjiga i pretraživanja interneta.
U stvarno živom tijelu je hidrogenijum.
Samo se predaj ljubavi ona nema strah od hidrogenske bombe, jer to je svijetlost stvarno u ogledanju percepcijom razuma, bez sjaja slike u mrtvom ogledalu uma.

- 06:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
H2O
HHO
Vezani vodik s kisikom, potpuni mir i bomba, živo i mrtvo, živa svijetlost i mrtvi sjaj.
Pravo znanje u životu ako dopustiš doživljaj percepcijom.
Informatička sloboda.
Neovisnost.
Potpuna ovisnost od reda čistom pravdom.
Univerzum u kolateralnoj šteti slobodna ljubav radosti.
Prihvati ili odbaci.
Ne budi kurva psihom i ne bockaj nedužno tijelo, infuzijom kad je teško, nego pij destiliranu vodu, ona je točka univerzuma i jasan odgovor na sva pitanja.
Život stvarnim tijelom nije vjera ni pretpostavka, nije cilj s uživanjem i krađa punjenja iz ljubavi, nego razum kojim se ne služiš i zato ne znaš obične stvari.
Tako prođe svatko tko ne voli nego je pun želja.
Malo ti je život i raj prirode, želiš pamet, svijest i pakao nirvane psihe.
Umri muški stvarnom bombom u traumi preporoda oslobodi dušu od sebične ovisnosti.
Ne čekaj smrt ona apsolutno zna kada je vrijeme.

- 05:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DNK

DNK

Dan noć karakter
Preko krvne slike tijelom se ostvaruješ, zato je važno zdravlje i vitalnost.
Ovisnost od krvne grupe i genetske strukture samo koristi čovjek dušom psihe uma.
Čistom biću takva sebičnost nije potrebna jer razumije realno logično stvarno u doživljaju slobodnim znanjem.
Univerzalni kod je vodik hidrogenske bombe sunca, preko vakuuma svijetlosti u neovisnoj krvnoj slici, bez koje logično nije stvarno u doživljaju, nego misliš preko punjenja, koje je dvojnik tijelu i tvoju usporenu krv koristi za svoju psihu.
Univerzum je nevjerojatna turbulencija snage, sile i moći, zato manipulatori lako proturaju vjeru u tajnu.
Jednostavno destiliranom vodom kiseli DNK ubrzaš na lužnatu DNA i u toj neovisnosti imaš prirodnu brzinu krvi, kojom razumiješ jasno stvarno tijelom i realno logično u prirodnom okruženju.
Genetski kod je poremećaj karaktera ponašanja zbog loših navika uživanja.
Univerzalni kod je prirodna potreba da znaš sve od inspiracije krvi u razumijevanju svega.
DNK = misli
DNA = misao
Sam biraš kiselo podrigivanje od uživanja ili lužnati eliksir slatke vodice koji rado gutaš.
Prvo je mučnina, drugo je ljubav.
Što je s teorijom?
Teoretičar je samo čovjek koji nema pojma sa stvarnim doživljajem, jer ne koristi univerzalni kod, nego od kisele krvi umišlja i pretpostavlja stvarno u stvarnosti i obrnuto.
Ni jedna definicija u knjigama nije dokaz stvarno tijelom, nego je netko sa većim autoritetom tako napisao, dobio Nobelovu nagradu, no to nije znanje za čistu djecu, nego za pogano društvo kome čovjek pripada po želji i zato zbog njega često nema volju.
Sve ovo znaš jer je jednostavno, no kada čitaš knjige nema šanse da bi išta razumio.
Moje iskustvo nije tvoje zato se razilazimo u znanju.
Imamo na to pravo, a kako nam je stvarno to pokazuju naši odnosi.
Zbog kulture je milina, stvarno je svakom mučnina.

- 03:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

POSTOJANJE

POSTOJANJE
Stvarno materija univerzum materijalnoj stvarnosti.
Jedno fizičko svojstvo.
Početak je
A
Apsolutno
Aktivno
Akcelerator
Alarm
Adrenalin
Administracija
Afirmacija
Ambijent
Ambrozija
Alotropija
Alimentacija
Automatizacija
Autorizacija
Aspirin
Atrofija
Alex – andar
Aluminij
Album
Albumini
Atmosfera
Alergija
Antropija
Astigmatizam
Alge
Algebra
Amfibija
Anarhija
Aurora
Andaluzija
Akrobacija
Aero
Alkalno

Kraj je do početka u drugom krugu
Ž
Život
žena
Želja
željezo
žestoko
Želatina
Žalosno
Žilavo
Životopis
Živčano
Želudac
Žaljenje
Žgaravica
Žubor

Ljudski um koristi čovjek duša sa posebnim potrebama u odnosu na stvarno tijelo i društvo.
Pamet, svijest, taštinu, kulturu, moral, vjeru čovjek koristi iz interesa.
Razum koristi beba po rođenju, naivna osoba i majstor kome je jako stalo do reda.
Stvarno inteligentno logično stvarnost realno univerzum objekta i objekata.
Subjektivnost nije objektivnost.
Mentalno posredovanje nije stvarno.
Želje nisu volja.
Uživanje nije život.
Radost nije van ljubavi.
Sloboda nije bez cjeline, smisla i svrhe.
Cilj je uvijek negativno.
Posebno u svemu je
Sunce stvarno apsolutni centar hidrogenska bomba univerzuma.
Inteligentno vakuum hladnu svijetlost zrači toplo, jer individualno grabi vrijeme od prostorne točke, informacije, vibracije za svoju pojavu, ostvarenje, razočarenje i vraćanje izvoru.
Slobodna vječnost u centru hidrogenske bombe sunca, poslije ogledanja u prirodnom sjaju, poželi pakao za raj jer priroda nije sve od jednog.
Hm, što kaže teorija?
Um teoretičara pretpostavlja nešto, ali to nije ništa stvarno.
Svaka definicija pojava u postojanju hidrogenska bomba je samo u ludilu uma, inače sunce je muza poezije, kao i duša energijom psihe.
Razum, čemu to služi kada ga nitko ne koristi?
Realno je samo teorija relativnosti, zato nikoga ništa ne obvezuje.
Želje su anarhija, a demokracija je manipulacija.
Strah prvo vlada pojavom jer zna bez smrti sunčana bomba nije moguća.
Grabiti što se može, samo pazi u tome gubiš sve što želiš.
Vjera ne vraća volju, jer služi da u osjećanjima bez doživljaja, emocijama oslobodiš energiju psihe duše i ovisnog čovjeka vratiš slobodnom naivnom biću.
Kolateralna šteta je smrt bez koje nije moguće vratiti uzeto prirodi elemenata i završiti u izvoru, kada te hidrogenska boba iz centra točke univerzuma, ponovo šalje na put vremena.
Eto vječan si samo kada ne misliš drugačije.
No moraš misliti ne pratiš red koji ti nameće dan i noć vrtnje za tvoju gravitaciju tijela kroz krv, gene i karakter iznutra.
Odrastao si čovjek, no ljubomoran si na dječju igru.
Stvarno si u pravu no društvena stvarnost od koje ovisiš tebe čini bespomoćnim.
Oladi malo, pij destiliranu vodu, inače ćeš je dobiti bockanjem igle i sistemom infuzije, koja ublažava tvoju umišljenu iluziju i potrebu za uživanje punjenjem nedužnog tijela, za čije zdravlje i vitalnost ni malo nisi odgovoran.
Što ćeš, sebičnost je čudo no tješiš se većina tako rade i slobodno misle, naravno bez razuma realnom logikom, bez doživljaja, sve onako bez znanja na slijepo.
Mnogima je stalo do svijetlosti i hidrogenske bombe sunca, zato koriste solarnu jogu, ali to jednostavno nije život.
Za sve što ti nije jasno pitaj dijete jer ono ne misli, još uvijek sve realno i logično stvarno zna i razumije prirodne potrebe.
Ti želiš biti naivno dijete, fina je to stvar, no kamo ćeš baciti ovisnost od svega u ulozi čovjeka s dušom uma bez razuma?
Ništa nije moguće bez budale, ali tvoja su muda usijana, nisi u stanju tu silu propustiti kroz mozak, nemaš čistu krv, nego crveniš u licu i ušima, sramiš se želja za uživanjem u mrtvoj hrani ili primitivnom orgazmu.
Od tebe se jedino osjeća nasilje, koje sve teže podnosiš.
Rješenje je u promjeni navike.
Kada?
Ništa ne ide dok ne sazri da se u njemu stvarno rodi.
Prisutnost nije moguća ako stvarno nisi u njoj.
Materijalno bogatstvo je opsesija, zato pravo bogatstvo slobodnim znanjem nemaš.
U pitanju je vrijeme kojim reguliraš prostorno tijelo.
Kad se povučeš trenutkom u točki, konačno ćeš doživjeti inspiraciju sebe i bombu slobodne duše u grudima, koja ti ne daje mir zbog sebičnog umišljanja.
Napusti sve koncepte, stvarno ništa nije što misliš.
Bez razuma doživljaj nije moguć, a bez njega ni znanje puta u životu do hidrogenske bobe izvora.
Sloboda je kad dopustiš eksplodiranje muda u mozgu, bez uživanja tijelom.
Tada nisi sebičan prema energiji i informacijama.
Jasno je stvarno, no još se društveno afirmiraš u ulozi čovjeka.

- 03:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 19.09.2014.

ULOGA

ULOGA
Život stvarno nije uloga.
Kad-tad od uloge kao glumac ćeš se razočarati.
Čovjek sa ulogom u društvu, najprije se razočara zbog njega, jer zna što sve rade oni s većim ovlastima, a on nije njima dorastao.
Zato je fora realna logična stvarna naivnost, bez ikakve kulturne i vjerske uloge.

- 12:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PREHLADA

PREHLADA
Kao i svaki poremećaj tijela, prehlada je najprije neznanje svakoga tko ne diše prirodno na nos.
Stalnim otvaranjem usta zbog tračanja, punjenja tijela, udišeš i zrak pun svega, od čega se osjetljive glasnice iritiraju.
Problem je još veći od usporene sluzave krvi, kada tiroidne žlijezde nemaju dovoljno prirodnog joda za dezinfekciju i naravno u grlu je povišena temperatura.
Mnogi nemaju zaštitne krajnike, jer liječnik ne razumije njihovu stvarnu ulogu. On radije odstrani krajnike, a neće savjetovati da do upale nikada ne dođe.
Prirodnim udahom zraka na nos i izdisajem ponovo na nos, vlažne nosnice filtriraju i griju zrak, tako pri prolazu kroz grlo on je već čišći.
Ti diši kako si navikao, ali si odgovoran naučiti djecu da se sama štite.

- 12:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PREHRANA


PREHRANA
Zbog mentalnih navika često osjetiš glad i želiš uživati u punjenju tijela hranom.
Ako jedeš cijele namirnice, zbog brzog gutanja bez žvakanja, još osjećaš glad.
Ako od iste količine napraviš sjeckanu salatu, glad nestaje na pola.
Ako od iste količine iscijediš sok, glad se još smanjuje za pola.
Fora je u brzini kojom sok stiže do krvi i stanica.
Krupni komadi mesa dugo su u probavi po više sati.
Najbrža probava je destiliranom vodom i zbog toga ne možeš uživati, piješ samo koliko organizmu stvarno treba.
Vezani vodik za ostale elemente je uvijek presudan za genetsku strukturu, karakter i ponašanje.
Recimo komad čelika je stabilan i nikome ne smeta. Ako taj komad usitniš u prah ispod pet mikrona, on će pokupiti vodik koga uvijek ima u vlažnoj atmosferi i dolazi do eksplozije, a ti se čudiš kako željezo može biti bomba. Željezo je samo pojava koja drži vodik, a on je najbolje gorivo.
Za krv treba destilirana voda i hranljive tvari u njoj, bez mineralnih kristala elemenata, nego samo slobodne strukture iona.
Kada puniš tijelo mrtvom kuhanom i začinjenom hranom, ona fermentira, oslobađa mjehuriće a za njih se veže vodik. To su slobodni radikali koji krv čine sluzavom, usporenom a tebe subjektivnim i mentalnim.

- 12:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PSIHA

PSIHA
Nitko još teoretski nije mogao definirati psihu, jer znanstvenici ne koriste prirodnu percepciju, nego trebaju dokaze. Nirvanu nitko dokazati ne može bez iskustva, a to iskustvo riječima ne može opisati.
Struktura psihe su mjehurići zraka od poluraspada hrane u zatvorenoj nutrini tijela.
Informatička materija je vodik i vakuum koji daje jasnoću.
Slobodni radikali su kao drugi organizam u tijelu, kao dvojnik ili kako to nazivamo duša čovjeka, odvojena od stvarnog bića, ali su skupa.
Psiha ima negativnu energiju i ona vuče u suprotnom smjeru od biološke energije ili životne sile. Tako se krv usporava, univerzalni kod postaje genetski kod, karakter mijenja ponašanje, razum postaje um, misao postaju misli, opažanja postaju želje, volju gubiš.
Sve to liči na uživanje, a stvarno je mučenje subjekta. Taj nesklad dovodi do dehidracije, temperatura u tijelu nije ujednačena, neka su mjesta toplija od drugih, neki organi aktivniji a drugi nemaju krv (kao mozak, jer je sva krv u mudima dolje, sluzava je ne može se popeti uspravno).
Psiha stvara lošu naviku, kao što zdravo vitalno tijelo stvara dobru naviku.
Volja je navika ali su i želje navika, a sve ovisi od punjenja i sastava krvi, jer je ona informatički fluid za organe, funkcije, za osjetila, muda, mozak, srce.
Ne moraš biti beba niti čistunac, no trebaš znati učinkovitost namirnica prije ih gutaš.
Nemoj se upravljati okusima, jer ćeš se prevariti kao svaki put do sada.
Cijedi sokove, pij destiliranu vodu. Navikni se na čisto u prehrani bez popravke okusa.
Tvojoj krvi samo treba čisto, jer bez toga ona se ponaša kao mentalna psiha.
Stvar je jednostavna, usporena krv ne prenosi svih 24 slika opažanja osjetila i razum nije jasan uvid od pogleda, nego realno i logično stvarno ne doživljavaš, nego misliš da je nešto drugo.
U materiji ništa ne smeta, samo ako znaš uspostaviti red u sredini gdje boraviš.
Stvarno tijelo boravi u krvi i samo od tebe ovisi kakva je krvna slika. Ni jedno opravdanje nemaš kada uživaš u hrani temeljem okusa, jer poslije toga slijedi psiha.
Dobro znaš komad torte je slatko u ustima, no malo poslije osjetiš stvarnu kiselinu.
Kiselo stanje upravo s slobodni radikali, svuda skriveni u tijelu i ne možeš ih zbaciti.
Jedino ako pravilno duboko udišeš zrak na nos i još dublje devet puta držiš izdisaj na nos možeš popraviti stanje. Jednostavnije je kad popiješ destiliranu vodu, ona je smrt za slobodne radikale, psiha ne živi u njoj.
Zato čovjek duša bježi kad pišem o destiliranoj vodi, jer on voli uživati. Isti taj kada je jače bolestan u bolnici prima infuziju sa destiliranom vodom.
Zar to nije primitivna osoba? Trpi ubod igle umjesto da pije destiliranu vodu na usta.
Sve u svemu psiha ne može bez punjenja i to mrtvog, jer je tijelo živo.
Kava, alkohol, šećer, sol, klor, brašno, škrob, masnoće, kremaste stvari, sve su to manje i veće droge.
Teške droge su skupe jer su zabranjene zbog profita koji ubire država.
Ako dozvoliš upotrebu svih droga, malo tko bi se drogirao, prvo zbog novaca, a drugo zbog zdravlja.
Ovako sve što je zabranjeno ima veću cijenu.
Tako i ljubav ima cijenu.
Jedino život nema cijenu, logika nema cijenu, istina i inteligencija, zato čovjeku nisu zanimljivi, jer je on uvijek opsjednut slobodnim mišljenjem iz psihe.

- 12:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT I UŽIVANJE

ŽIVOT I UŽIVANJE
Materija i materijalno su jedno kao dan i noć, kao sunce i sjaj na vodi, kao volja i želje, kao sve moguće suprotnosti, uvijek u apsolutno jednom čime se sve to ostvaruje.
Sve želje i sva uživanja stanu u jednom životu, stvarnim tijelom, tako što u njemu postoji neustrašiva krv i ona po tami nutrine slobodno zalazi svuda. Samo joj trebaš neutralno punjenje da stalno ima prirodno ubrzanje.
Stvarno ludilo je ljubavna inspiracija, tebi samo razum i jasno znanje logičnom inteligencijom.
U životu stvarno jesi i nemoj misliti drugo, nego dopusti ludoj krvi ona zna put od sunca do tebe i obrnuto.
Kada je krv luda tvoje je ponašanje mir.
Kada je krv sluzava i usporena, sebičan si, razdražljiv, mentalan, subjektivno misliš i ovisiš od materijalnog, a ne doživljavaš stvarnu materiju tijela jer si odustao od percepcije.

- 11:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VRIJEME


VRIJEME
Stvarno nije van prostora kada razumiješ realnu potrebu da svojim mudima dopustiš logičan boravak u mozgu i tim iskustvom stvarno znaš sve, jer ne moraš pamtiti prošlost niti maštati o budućnosti.
Jednostavno si slobodan stvarno.
Ujedno nisi ovisan od intuicije, jer stvarno koristiš percepciju.
Nisi ovisan od osjećanja jer koristiš doživljaj.
Nisi ovisan od emocija jer prevodiš energiju.
Nisi ovisan od punjenja jer piješ destiliranu vodu.
Nisi ovisan od pražnjenja jer ne uživaš u orgazmu.
Vrijeme nije uzrok starenja, nego uživanje punjenjem od materijalne stvarnosti u stvarnoj materiji tijela, što nije život kako treba.
Sebičan si i mentalan kada uživaš punjenjem u tijelu, a mozgu uskraćuješ informacije, jer on ih mora predati prirodi. Sve se popravlja ubrzanjem krvi.
Negativna energija od punjenja je svakako korisna ako je usmjeriš, ali ako je zadržiš zbog uživanja, doći će ti glave.

- 09:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODA

SLOBODA
Vakuum je slobodna vječnost materije i materijalnog, univerzalni kod točke i svijeta, vertikale prostora (X) i horizontale vremena (Y).
Život je beskrajni krug za svaku ravan, promatrano nultom točkom, koja povezuje svaku suprotnost materije i materijalno, kao dan i noć, kao objekt pred ogledalom i subjekt slike u njemu.
Živo ogledanje u organizmu tijela je spiralno i spiritualno. Odvija se preko fluida krvi i limfe.
Jednostavnost pogleda i uvida se postiže konstantom nulte točke kada krv ima prirodnu čistoću i brzinu, jer tada povezuje realno logično inteligentno percepcijom razumljivo jasno stvarno doživljeno znanje, koje se ponavlja po želji promatrača.
Univerzalni kod je vakuum svijetlosti sunca koji zna crno bijelo noći i dana, iako nisu boje, u svim bojama prirode.
Ništa ne može biti tajna u otvorenom krugu svijetlosti, bez obzira na pojave koje ometaju promatranje. Uvid je promatranje iz vakuuma, kao kad gledaš kroz prozirno staklo.
Za jasnoću znanja realne prirode potrebna je čista krvna slika zdravog vitalnog tijela.
Predaja životu svakoga oslobađa uživanja u materijalnoj ovisnosti, jer sloboda nema cijenu u odnosu na zatvor psihe.
Prirodni izazovi stvaraju želje, no ako u svemu pokažeš zaštitni kod, volja daje slobodu.
Genetski kod je slabost tijela, kao što je slabost krvna grupa ili poremećaj karaktera.
Jednostavnost života nije ovisan od programiranih informacija, jer koristi vakuum svijetlosti.
Destilirana voda je vakuum, svijetlost i veza prirode s univerzalnim kodom.
Tko nju pije zna sve bez čitanja teorija u kojima definicije nisu izvedene univerzalnim kodom, nego pretpostavkama nelogičnim dokazima.
Snaga tijela slijedi moć vakuuma iz mozga, ako oslobodiš silu iz muda u razumnoj predaji vakuumu. Taj posao obavlja krv i kad ima prirodnu brzinu, mentalno uživanje nije moguće, nego se inspiracija svodi na ljubav i intimu sa svima i materijalnom prirodom. Seksualni i drugi nagon se lako prevode kada tu silu krv raznosi po tijelu i mozak je oslobađa, vraćajući je intelektom prirodi.
Krv je prirodno čista kada je u njoj 92 % destilirane vode, zato je važno nju piti.
Destilirana voda se ne može stvoriti ako piješ običnu vodu punu mineralnih kristala i krutu mrtvu hranu. Prirodna hrana za krv su sokovi od svježeg voća i povrća, bez ikakvog popravljanja okusa.
U pitanju je znanje kojim se služi subjektivni mentalni vodič koji na putu ostvarenja misli susret s novom pojavom, a one se mijenjaju svakog trenutka.
Sve ima smisla ako je svrha sloboda.
Usamljeni cilj nema smisao niti svrhu slobode onoga tko to želi.

- 09:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 18.09.2014.

TIJELO

TIJELO
Tvoje tijelo stvarno materija.
Sve oko tvog tijela stvarnost materijalna.
Usklađen si od ljubavi i jednostavno voliš svoje tijelo i prirodu.
Nisi usklađen kad želiš rušiti mir, time što stvarno tijelo puniš materijalnim i počinje zbrka koju subjektivno, mentalno, usporenom psihom misliš, jer punjenje u ograničenom prostoru organizma polako fermentira, raspada se, pušta otrovne plinove i oni kvare red u sustavu, posebno u krvi i limfi.
Zbog punjenja, a uvijek je njega previše, sam sebi si stvorio more problema sa manjim i težim posljedicama.
Od nervoze i stvorene energije, postaješ nasilan, najprije seksualnim potencijalom.
Odlučuješ se za seks i u grču orgazma prazniš tijelo živom materijom, koja je tebi životna sila.
Naravno orgazam je primitivno mentalno čudo i ti njega umišljaš. Iako traje trenutak koliko je grč, ti njega umišljaš kasnije, a možda i godinama.
Tijelo iz sjemena, u trudnoći i po rođenju stvarno je red.
Majka nije znala, punila te svačim i tako si postao primitivan čovjek s posebnim potrebama uživanja.
Zbog toga se sramiš i skrivaš, ali ne odustaješ od uživanja, jer sve su samo navike u pitanju.
Realno logično stvarno objektivnim tijelom nisi u stanju išta popraviti, zato čekaš bolest, da iz straha od smrti pristaneš mijenjati sebe.
Jednostavan nisi sada, nemaš čistu krv, nisi zdrav ni vitalan, karakterom si labilan i misliš jednostavne stvari, umjesto da ih već znaš jer si odrasla osoba.

- 13:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TIJELO

TIJELO
Tijelo kojim se služiš u životu stvarno je materija.
Cijela stvarnost oko tebe je materijalna.
Materija i materijalno sklad ostvaruju u krugu svih promjena, ali na nuli, tako što nekakav prostorni X i vremenski Y držiš u biološkoj libeli nule.
To je jednostavno red i mir stvarno i stvarnost.
Tijelo sve zna.
Punjenje u tijelu tjera subjekt da misli posredovanjem psihe i jasno se gubi u magli bez smjera, sve dok se punjenje ne oslobodi.
Čovjek je navikao imati uvijek nešto u organizmu tijela, zato nema čistu krvnu sliku kojom je razum jasno u znanju.
U tome se nikome ne miješam, samo iznosim moja iskustva i znam jedno univerzalno svojstvo je stvarno fizička materija i njena stvarnost u vremenskim pojavama, koje su samo prolazne.
Zbog cjeline ne možeš misliti da li je bolje čisto ili prljavo.
Ono što misliš da je prljavo, dobro služi kao uzrok da se iz njega nešto novo rodi.
Znači u jednoj materiji ništa nije bolje u cjelini, samo su pojave bliže ili dalje od izvora.
Tako i ti, kada perspektivno lutaš mislima, nisi u stvarnom izvoru i nije ti svejedno, kao da si izgubio mjesto boravka.
Suprotno tome u percepciji si siguran, jer si dodirnuo stvarno i potvrdio sjajem koji ti pokazuje jasan smjer u životu.
Tako je znanje ipak najveće bogatstvo, kada jednom stalno dodaješ nule (1 + 0 + 0 + 0 ….. = bogato znanje s iskustvom genijalca majstora reda).
Jednostavan si kad koristiš jedno stvarno tijelo i jednu nulu za boravak u biološkoj libeli.
Ti često kažeš NIŠTA, no mnogi u tome vide nešto ipak skrivaš.
NIŠTA je doživljaj mira samo kada si stvarno u njemu.
I sve je ništa kada si prisutan.
Tako tijelo nikada nije jadno, jadan si ti kad ga puniš mrtvim i prazniš živim, radi primitivnog uživanja.

- 12:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

INFORMACIJA

INFORMACIJA
Dovedena u nulu materijalna informacija je konačno oslobođena stvarnom materijom.
Sunce je izvor svijetlosti inteligentnim vodikom u prostoru, no on je vezan za pojave.
Na taj način savršena informacija sebe transformira kroz vrijeme u prostoru, tako što oblikuje razne pojave.
Od informacija počinju vibracije, sile, energija i u prirodi elementi živih i mrtvih oblika.
Sto to u informatičkom krugu.
Mnoge pojave dugo zadržavaju informacije, kao najtvrđi dijamant, staklo, granit, čelik, beton, no materiji se ne žuri, ona je jedno u stvarnoj kreaciji i slobodna vječno u svakoj promjeni bilo kog uzroka i posljedice.
Nula za tebe je NIŠTA obvezujuće, kada si slobodan i miran.
Ako gutaš zrak, već imaš obvezu osloboditi ga. To vrijedi za vodu, hranu, za sva mentalna opažanja.
Ako si nešto čuo od prijatelja, on je tebe blokirao informacijom, ti nju moraš osloboditi, jer nemaš prostora za nju u ograničenom tijelu.
Tijelo ti stvarno treba da se slobodno njime voziš u vremenu i prostoru, a u tome ti pomaže krv i limfa. Prirodno imaju brzinu da prate osjetila i tako realno logično stvarno znaš.
Ako nemaš čistu krvnu sliku, zdravo vitalno tijelo, nisi sam, već misliš iz psihe, što za tebe nije povoljno, jer je naporno, boli kad si pretrpan negativnom energijom punjenja, kad držiš informacije.
Sve u tebi treba slobodu, samo je stvarna materija tijela bezuvjetno vezana prirodnim stanicama.
Život i interes su suprotnosti, kao što je suprotno biće i čovjek s društvenom ulogom.
Razmisli malo, dijete se rodilo, zdravo, milo, genijalno, a ti mu već spremaš ulogu glumca, s kojom se ni sam ne slažeš.
Trebaš se ostvariti a ne možeš, mnogo toga si krivo navikao raditi.
Dopusti bebi da se razvije prirodnim redom.
Ako si sebičan, nemoj ucjenjivati nedužno dijete.
Ti kažeš volim bebu i lažeš kad joj guraš u usta mrtvu kašu iz dućana.
Ako nekoga stvarno voliš dopusti mu ljubavnu intimu, a ako usput treba zrak, vodu i hranu, neka se sam izrazi.
Beba točno zna kad joj treba mlijeko.
Ujedno beba se ne srami piškiti i kakiti, zato joj ni gaće ne trebaju.
Sve je jedno jednostavno samo ti kompliciraš život, jer uvijek želiš uživati, tako su te naučili, a nisi se potrudio popraviti krvnu sliku, jer se njome lako oslobađa genetski kod i poremećaj karaktera ponašanja.
Ni sada nije kasno da se prizoveš razumu u slobodnom znanju.
Kako?
Budi jednostavno naivan, onako kako se ponaša dijete.
Hm, boli te kultura, vjera, moral, politika i uloga čovjeka što kroz pamet i svijest, sve radi iz interesa, bez ljubavi.

- 12:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TRAČ

TRAČ
Uvijek je trač dokaz primitivizma čovjeka koji se njime služi, ali ne zbog trača nego zbog toga što nema muda reći što želi, nego misli i skriveno pod maskom radi svašta.
Trač nitko ne može zabraniti, kao ni realno, logično i stvarno istinom, koju netko svakako zna u sebi.
Znači radi se o povjerenju, o ljubavi i intimi kada možeš nekome reći nešto što drugi ne znaju, jer čuvanje informacija u sebi, stvara nemir. Informacijama je mjesto da su slobodne, jer ako nisu djeluju kao negativna energija.
Jednostavnoj osobi trač nije potreban, jer ionako drži do realne logike i stvarno nema što skrivati.
Po definiciji čovjek je samo uloga kada osoba pristane na pamet i svijest na štetu razuma i percepcije.
Zato on misli svašta iako se ni sa čim ne slaže. Ako mu nešto treba, on će to uraditi pod maskom.
Kultura, politika, vjera, osobi zabranjuju ljubavnu intimu, zato je najviše trača među takvima.
Gdje je ljubavi i povjerenja, nema nasilja, nema podlosti, nema trača, sve se radi za dobro svima.

- 11:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PITANJE I ODGOVOR

PITANJE I ODGOVOR
Pitaj, pitaj, pitaj, kada nemaš pitanje, slijedi jasan odgovor.
Umjesto pitanja ugodno analiziraj redom kako nešto već znaš. To nisu naporne misli, nego imaš jaku želju koristiti misao percepcijom razuma.
Svako pitanje kao znak pitanja, realno logično stvarno je u odgovoru inteligentna točka univerzalnog koda beskrajnog kruga nule.
Kada nešto ne razumiješ jasno, nemaš brzinu krvi i zato ne percipiraš jasne slike koje osjetila opažaju.
Nema veze što je sve relativno, mijenja se, krv i osjetila postižu brzinu 24 jasnih slika u trenutku.
Svi brojevi definiraju vrijeme perspektive subjekta u odnosu na nultu točku, bez koje nemaš jasnoću.
Kada navikneš analizirati materiju do točke, umjesto pitanja prvo ćeš staviti točku i to je dovoljno da razumiješ logično i znaš sve materijalno i materiju jer je jedno.

- 06:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOVA I BROJEVI

SLOVA I BROJEVI
A – apsolutno
B – biološka
C – cjelina
D – daje
E – energiju
F – frekfencijom (učestalost vrtnje krvi)
G – gravitaciji (masi tijela)
H – homeopatske materije
I – intelekt (inspiracija)
J – jednostavno (jasno)
K – karakter (gena krvi)
L – logično (levitira vodik)
M – misao (jasnu kao iskra)
N – neovisno
O - oslobađa
P – prostor (tijela)
R – razumom (percepcija logičnog trenutka)
S – svijetlost (prirodna čistoća bez sjaja, jednostavno ogledanje doživljajem)
T – trajno (ponavljanjem trenutka)
Ć – ćud (ili č – čovjek pameti i svijesti bez razuma, po želji)
U – univerzuma (svaka točka je vezana za nešto, ne može biti NIŠTA)
V – vrijeme (ravan, sloj, folija, hologramski sjaj stvara elemente prirode i u svemu je vodik vakuum, volja)
Ž – život (jedan slobodan za materiju i individualno ovisan od svake materijalne pojave, želja)
Z – zna (znanje od iskustva razuma)
24 simbola su slova za govor istine zatvorenim ustima i svatko se njima jasno može izraziti o svemu, jer potpuno prate inteligentnu logiku 24 jasnih slika u svakom trenutku pogledom i uvidom, kroz percepciju i misao, kroz nultu točku trenutka.
Drugi simboli su manipulativni, posebno kao dvoznak, troznak ili više.
Vrijeme je trajanje trenutka od 1 do 9, a nula 0 je svaka točka slobodnog kruga. 1 = cjelina, 9 = jasnoća, ostali brojevi su razine perspektive u odnosu na logiku u trenutku percepcije doživljene točke izvora).
Prostor i vrijeme materije su stvarno i stvarnost, zato je velika zbrka križ, metafizika u psihologiji, jer tada koristiš nepoznato X i Y. Zbog toga ni jedna definicija nije jasno izvedena, nego ostaje samo kao teoretska pretpostavka.
Za jasnoću je potrebna prirodna percepcija, kojom je relativno logično stvarno apsolutno, univerzalnim kodom nulte točke, samo kada su X i Y oslobođeni spirala, nego su u križanju vakuumom točke i trenutka. To daje svijetlost i ona je neutralna za materiju i materijalno jedno.
Za stvarnu spiralu sklada sjaja prirode i izvorne točke svijetlosti sunca, nisu potrebne koordinate X i Y, koje samo služe tehnički. To znači život je stvarno znanje, uživanje čovjeka je manipulacija, maskirana društvenim sistemom, crkvom, moralom, vjerom, kulturom, taštinom, zbog čega pamet i svest negiraju logiku razuma i zato čovječanstvu općenito nedostaje znanje, jer pojedinac ne pristaje na jednostavnost materije, nego ovisi od materijalnog.
Dokaz je samo stvarno percepcijom doživljeno, a to znanstvenicima fali, jer oni nemaju pripremljena tijela za jasnu misao, razum i znanje logikom inteligencije.
Destiliranom vodom u prehrani tijelo sam doveo do informatičke slobode krvi bez krvne grupe i poremećaja karaktera, zato mogu koristiti percepciju trenutka nultom točkom. Genetska struktura mi ne treba, zato se služim univerzalnim kodom.
To je samo istina u izrazu govorom sa zatvorenim ustima, od doživljaja i ne postoji vjera niti teorija koja to može pobiti.
Zato svakoga mogu naučiti da se može koristiti univerzalnim kodom, tako što neće ovisiti od genetskog koda, koji označava ono što nije čisto kao svijetlost, usporenu krv i sjaj gena koji nisu oprani u tjesnacu grla, jer tiroidne žlijezde ne mogu stvoriti toliko prirodnog joda, koliko Ti previše puniš tijelo mrtvim sadržajima koji se stalno raspadaju u organizmu.
Univerzalnim kodom probijaš svaku šifru, mehaničku ili digitalnim pinom ili brojevima, slovima ili na bilo koji način.
Sve skriveno nije tajna ako jasnim pitanjem logično trenutkom dobiješ jasan odgovor od inteligencije točke.

- 06:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJA I MATERIJALNO

MATERIJA I MATERIJALNO
Prostor i vrijeme.
Jedno i sve.
Tijelo i ja.
Biće i čovjek.
Objekt i subjekt.
Percepcija i perspektiva.
Cjelina i komadić.
Ogledanje i slika.
Stvarno i stvarnost.
Ideja i pojava.
Točka i trenutak.
Apsolutno i relativno.
Svijetlost i sjaj.
Vakuum i priroda.
Život i uživanje.
Misao i mišljenje.
Inteligencija i logika.
Sloboda i ovisnost.
Volja i želja.
Univerzalno i individualno.
Dan i noć.
Lice i naličje.
Jasno i zbrka.
Razum i um.
Inspiracija i afirmacija.
Doživljaj i osjećanje.
Toplo i hladno.
Gore i dolje.
Desno i lijevo.
Pozitivno i negativno.
Pravo i krivo.
Pitanje i odgovor.

- 06:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #
SUNCE VAKUUM
Apsolutno vodik, ali neodrživ i zato je relativno vezan u prirodnim pojavama.
Tako se danom i noći ostvaruje vrtnja gravitacijom vremenom u prostoru, što je jedna materija.
Nulta točka = vakuum vodika = svijetlost sjajem = misao jasna = znanje logično inteligentno trenutak.
Sve to jednostavno je prirodno u živom organizmu tijela, samo ako je prazno, jer tada NIŠTA ne fali.
U pitanju je perspektiva gdje sam JA mislima u odnosu na tijelo ili percepcija misao u jednom doživljaju.
Univerzalni kod realno logično stvarno zna zbog razuma čistom krvnom slikom u zdravom vitalnom tijelu, kada je genetska struktura slobodna u odnosu na karakter ponašanja.
Radi se o prirodnoj percepciji kojom:
X = prostor univerzuma
Y = vrijeme
0 = nulta točka, vakuum i neutralna svijetlost, jednako služi stvarnom i stvarnosti.

JA perspektivno ne mogu percipirati jasno ako nisam u nultoj točki stvarno, a ona je samo realna logika objektivnim tijelom.

- 06:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NIŠTA

NIŠTA
Stvarno ne postoji zato ne vjeruj, ne misli, ne traži ga u stvarnosti.
Dopusti ništa bitno nije.

- 06:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OZON

OZON
Ništa stvarno nije što teorija pretpostavlja.
Ozon je stvarno prirodna zaštita i čistač već u prvom sloju atmosfere.
Ozon je prirodan čistač kojim vodik putuje kroz atmosferu do sunca. Kada nema ozona vodik je vezan za druge elemente i ako su pojave mrtva priroda, eto klimatskih poremećaja.
Kada se ozon potroši na putu, prelazi u kisik i njime vodik stvara destiliranu vodu u najvišem sloju atmosfere. Taj sloj štiti Zemlju tako što se vodik ponovo vraća i održava se ekološka ravnoteža.
Recimo da nije vode, planet Zemlja bi bio kao drugi planeti bez žive prirode.
Koliko vode nisu čiste, toliko je atmosfera bolesna, zato smo svi u neizvjesnosti, a stvarno nitko nije odgovoran.
To znači ozonske rupe nastaju svuda gdje prirodan sjaj od sunca ne postoji, zbog industrije, betona, asfalta, čelika, stakla i svega mrtvog što uništava živu prirodu.
Izdržljivost mrtve prirode nije u skladu sa ekologijom žive prirode.
No znanstvenici tek planiraju vršiti probe biološkog oružja i boli njih ona stvar jer su oni sluđeni psihom, zbog koje ne vide dalje od nosa, unutra prema stvarnoj materiji, nego se samo bave materijalnim zbog interesa moćnika koji to traže od njih.
Kako popraviti ozonske rupe?
Jednostavno suprotno od svega kako su nastale.
Prirodni sjaj od sunca je stvarno od vegetacije šuma, trave i čistih voda, što održava temperaturu i klimu.
Mrtvi sjaj industrijskog otpada i svega što nije prirodno, direktno uništava ozon odmah iznad samih pojava, puteva, zgrada i svega što više grije ili hladi atmosferu.
Život materije stvarno u materijalnoj stvarnosti ne treba imati cijenu i jedino tako se održava red prolaznih vremenskih pojava u odnosu na univerzum.
Zbog pohlepe za energijom čovjek je zarobio informatički sustav jer realno logično stvarno ne razumije i ne zna materijalne potrebe u odnosu na materiju.
Svako materijalno bogatstvo logično stvarno je mnogo veća šteta, no nasilnim moćnicima znanje je uvijek loša strana.
Zbog čovjeka, društva i crkve sve ovisi od novca.
Pojedinac u ulozi čovjeka s posebnim potrebama, odavno je u strahu od uloge glumca koju igra pod maskom.
Nameće se pitanje zašto kulturan čovjek misli, ako je realno logično stvarno, ako su materija i materijalno jedno kao dan i noć? Red je da taj razumije i zna jedno jednostavno.
Tijelom u životu stvarno čovjek misli kako mu fali mir i ljubav, ali nije odgovoran za red kojim se čistoća potvrđuje pravdom.
Najblaže rečeno čovjek je stvarno mnogo veći kriminalac u odnosu što ga društvo uopće može osuditi za nešto.
Za nedjela malo je reći da je čovjek stvarno grešnik, smrtnik i primitivac koji život vidi uživanjem u mrtvim sadržajima.
Prehranom na okus čovjek potvrđuje da je primitivniji od biljaka s fotosintezom i životinja s instinktom prema samoodržanju.
Negiranjem realno logične prirode čovjeku krvna slika muti razum i čini ga ovisnikom od genetske strukture, s poremećajem karaktera ponašanja.
Čista krvna slika ne ovisi ni od čega, jer ima prirodnu brzinu i logično stvarno prati na razini nulte točke jednostavnom prirodnom percepcijom zdrave osobe.
Kod univerzuma jednako je vakuum sunca i stanica, kao nulta točka svijetlosti sunca i sjaja prirode.
U oba slučaja u pitanju je vodik i logično stvarno mora biti slobodan, jer apsolutno održava red univerzuma.
Gdje nema vodika ni ozona, nema ni prirodne zaštite destiliranom vodom u najvišem sloju atmosfere.
Zato svatko treba znati sam destilirati zagađene vode iz prirode. Ni jedno filtriranje ne može zamijeniti prirodnu destilaciju, jer samo na taj način voda postaje stvarno čista i neutralna, koju možeš koristiti kao živu ili mrtvu, jer se ona jednovremeno rađa i umire, što prirodnu stvarnost održava u skladu sa suncem.
Zaštitnu ulogu prirode ima destilirana voda, jer neutralna propušta svijetlost i zato informacije nisu vibracije energije kojom se sve grije.
Kroz prostor bez zraka emisija svjetlosnih informacija je trenutačna. U atmosferi sa svim onečišćenjima iz prirode, svijetlost prelazi u zračenje i naravno može biti opasno ako je veće od reda.
Recimo tko ima čistu krvnu sliku u zdravom vitalnom tijelu, taj nema problema od zračenja sunca, jer u njegovoj koži ima dovoljno destilirane vode koja je potpuna zaštita. Naravno ako su zračenja više od dozvoljenog, destilirana voda isparava i tijelo je ugroženo zbog dehidracije.

- 05:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KULTURA

KULTURA
Negativno po rođenju je stvorilo čovjeka i on samo nastavlja lošim navikama, od kojih je postao ovisan.
Kakav si čovjek ako zbog pameti i svijesti nisi odgovoran za tijelo?
Kakva je kultura kad stvarno ne može bez primitivnog seksa svih maskiranih igrača u njoj?
Kakva je to vjera kad ne može bez jebem ti boga?
Kako stvarno izgleda kada nisi u njemu?
Kakva je škola koja ne može bez djece?
Kakva je knjiga kojoj fale slova?
Kakva je istina koja se umjesto stvarnim, služi jezikom?
Kakva je društvo koje štiti perverzna policija s oružjem?
Kakav je priznati znanstvenik koji ide večerati janjetinu?
Kakav je predsjednik kada je negativan u svemu?
Kakav je bog koji ne može bez bogomolje?
Kakva je tajna ako svi znaju za nju?
Kakvo je bogatstvo kome fale papiri od vrijednosti?
Kakav je sladak okus s kiselim podrigivanjem?
Kakvo je uživanje ako ga ne možeš opisati?
Kakav je život bez slobode?
Kakva je cjelina bez svrhe?
Kakvo je apsolutno bez relativnog?
Kakvo je logično bez inteligencije.
Kakav je svijet bez točke?
Kakva je krv bez grupe?
Kako živi mrtvo?
Kakvo je znanje u mislima?
Kakvo je jedno komplicirano?
Kako je teoriji bez jasne definicije?
Kako je vodi kad nije čista.
Kako je slobodi kad je nitko ne koristi.
Kako je miru kad nitko ne želi red?
Kako je ljubavi koja ima cijenu?
Kako je tebi što si normalan?

- 05:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

APSOLUTNO I RELATIVNO

APSOLUTNO I RELATIVNO
Apsolutno stvarno nije slobodno jer je univerzalno, zbog slobode individualnog koje je u stvarnosti relativno.
Spaja ih nulta točka inteligentnom logikom.

- 05:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BEBA I MAJSTOR


BEBA I MAJSTOR
Beba je genijalna zbog čistoće ali nije majstor.
Majstor je genijalac po čistoći ali nije beba.
Naivan je budala genijalan i genijalac, ali nije čovjek s posebnim potrebama, jer on zna stvarno NIŠTA njemu ne treba, nego ljubav s kojom se u intimi igra sa svima i ne bira tko je bolji među lošima.

- 05:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DAN I NOĆ

DAN I NOĆ
Noć je strah jer fale informacije o prirodi oko sebe, zato spavaj i odmori mentalnu strukturu za sutra.

- 05:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 17.09.2014.

SLOBODA

SLOBODA
Materija i materijalno kao stvarno i stvarnost dana i noći, jedno su iskustvo života, slobodnim ponavljanjem svakog trenutka u svakoj točki univerzuma.
Ideja, informacije, vibracije i pojave, jedno su kao jasna točka i univerzum, ovisno od percepcije ili perspektive promatranja.
Potpune suprotnosti neutralno promatra vakuum među njima, dajući im jednaku šansu u nultoj točki svijetlosti. Tako ideja vidi put kojim se realizira u prostoru i vremenu.
Konstanta vrtnje usklađena je gravitacijom pojava.
Materija je jedno fizičko svojstvo i lako je uskladiti snagu, silu i moć.
Kako?
Redom čistoće pravde.
Univerzum je red, pojava usklađuje sebe po njemu.
Sloboda je bezuvjetno u apsolutnoj odgovornosti, jer do kaosa ne može doći.
Promjene uzroka i posljedica su sklad kao u nultoj točki najpreciznijom libelom hidrogenijuma.

- 13:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NULTA TOČKA


NULTA TOČKA
Osjetila prirodno opažaju i ne lažu.
Realnim pogledom, trenutak jasne slike objekta je logičan i jednovremeno uvidom razumiješ tu sliku prirodnom percepcijom.
Inače u trenutku je 24 slika, zbog smjene dana i noći, zbog rotacije i gravitacije, no krv spiralom kroz tijelo sve prirodno prati genom koji daje jasnoću.
Nulta točka je konstanta za svijetlost sunca sa sjajem koji priroda uzvraća u raznim bojama, jer u stvarnosti od elemenata ništa nije savršeno čisto kao sunce.
Izuzetak je destilirana voda, koja prati biološku nultu točku stvarno živih tijela.

- 13:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KULTURNO NASILJE

KULTURNO NASILJE
Pametan čovjek zbog ovisnosti od društva sve radi iz interesa, zato je poslušan.
Svjestan je samo zbog psihe duše jer ona mu daje slobodno mišljenje, iako nema odgovora ni za obične materijalne potrebe. Zbog želja za uživanjem nije odgovoran za tijelo, što potvrđuje lošim zdravljem i poremećajem karaktera ponašanja.
Svaki kulturan čovjek manje ili više je napet u toku dana, jer se ne smije prazniti kada treba. Zadržavanjem osjećanja i emocija, sebičan je i negativan kako za sebe tako i za druge.
Nije čudo kada kulturan čovjek napravi glupost ili kriminalnu radnju, jer mora se nekako prazniti.
Nisi dijete ali kao odrasla osoba ponašaj se naivno kao budala, koji je ipak majstor za red i jednostavan po pravdi, jer ako to ne radiš kultura, pamet i svijet će ubiti tvoje stvarno tijelo, a ti ostani čovjek s ponosom i obrazom.
Život nije zbog drugih niti zbog društva, najmanje zbog tajne u koju vjeruješ.
Život je stvarno doživljaj vlastite materije tijela, bez punjenja i umišljanja, onako kada samo ide eliksir slatke vodice u ustima.
Kakva ti je to kultura kada s posla stalno dođeš umoran?
Fora je da raspoložen odeš na posao i takav se vratiš, ne gledajući na sat i vrijeme.
Ti si glasovao za vlast u državi, a stvarno ti ne treba ni jedno ni drugo.
Ideš u crkvu da bi doživljaj od prirodne percepcije poklonio sebičnim osjećanjima. Time dokazuješ da ti je stalo do većeg raja od života samog, zato ti nije važna materija tijela nego ga puniš materijalnim glupostima koje su višak u njemu.
Ako se ti urazumiš i svatko prihvati logiku, eto inteligencije koja fali čovječanstvu, jer teorije ne daju jasne definicije ni običnih pojava, u svemu se manipulira zbog sistema vrijednosti novcem.
Jedan od manipulatora si ti, jer jedno misliš, drugo želiš, treće radiš, a stvarno tijelo koristiš za svoju masku.
Tako si samo loš glumac i umjesto kulture djeci i naivnim ljudima si jako ograničen i prost.
Zbog kulture si jako sebičan i nju potvrđuješ lošim karakterom u ponašanju.
Razmisli tebi fali ljubav, a ne dopuštaš slobodu inspiracije, jer nemaš čistu krv, uživaš puniti tijelo mrtvom hranom i prazniti ga u grču orgazmom.
Još meditiraš što je najveća glupost nasilja nad tijelom kada u položaju lotosa, budiš svijest nirvane, a ne znaš da time upadaš dublje u maglu psihe i tako si beskoristan sebi, obitelji, drugima, a prijatelje ni nemaš.
Naravno slobodno pišem o tome jer sam sve te gluposti radio godinama i konačno se vratio logičnom razumu pijenjem destilirane vode. U meni stvarno nema kuhinjske soli, klora, masti, ulja, bjelančevina, kristala, nema krvne grupe ni rascjepa zbog karaktera.
Naivnost mi je logičan razum i percepcija trenutka jer u svemu samo vidim točku, ali ta točka je i sunce na nebu, svaka zvijezda i svijet u cjelini.
Kada uđem u supermarket gondole su pune robe, ali u svemu samo vidim gluposti koje su meni višak.
Sve uglancano u gradu od stakla, granita i žarulja noću, od reklama i bljeskalica, razumijem ali mi stvarno od toga NIŠTA ne treba.
Tijelo mi je cjelovita materija i nisam materijalno ovisan.
Kao takav sam izrod prvo u obitelji, a onda kod ostalih koji me znaju.
Nisam kulturan, ne koristim pamet i svijet, ali imam muda svakome reći što čini bez logike, jer mi je stalo da oko mene nema nasilja, d ne kažem stalo mi je do igre i ljubavi sa svima.
Za djecu imam vremena, ne nosim sat, jer vrijeme savršeno percipiram, tako što precizno znam koliko je stvarno vrijeme mjereno po danu i noći.
Ako te tako nešto interesira, javi mi se da ti pokažem, ne moraš čitati knjige, jer u njima nećeš naći percepciju.
Znam dosadan sam, uporno pišem gluposti od kojih se kulturni ježe, ali zbog logike slobode života, neću blokirati naivnost koju posjedujem.
Bio sam kulturan, završio školu, išao na posao, primao plaću, svaki dan gledao gluposti u obitelji i naravno dijete u meni se pobunilo. Odbacio sam sve što nije realno, potrošio 30 godina na mijenjanju genetskog koda, jer on je u sluzavoj krvi samo prepreka za percepciju univerzalnog koda, kojim se sada izravno služim.
Tako mi je glupost svaka napisana knjiga, svaka teorija, pretpostavke, definicije i mišljenja autoriteta, nobelovaca.
Politika je za mene sve, ali samo bez nasilja u odnosima. NI pljunuti ne možeš bez politike, no to ne znači da drugima pljuješ u lice.
Upravo to čini društvo, vlast i crkva, jer pljuju po svima koji realnije i logičnije percipiraju materiju i zalažu se za nenasilne zajednice, bez granica, bez identifikacije ljudi, ponajmanje bez čipa u krvi od mrtve hrane i lijekova.
Ti si jedan od iluminata, jer prihvaćaš sve što liči na uživanje. Uda su mi hladna jer ti iz mozga jasno govorim da tvojim kulturnim ponašanjem, stvarno si nasilna bomba i samo je pitanje kada ćeš se razboljeti ili napraviti veću glupost.
Znaš dobro proračun se potroši za izbore, a birani sa posebnim ovlastima veoma brzo postanu kriminalci.
Zašto?
Zato što je čovjek samo društvena uloga, to nije biće materije, nego od koristi tijelo za masku i zato njime uživa, srami se, maskira i želi da čim prije nestane iz ove stvarnosti.
Društvo i crkva imaju mentore i vrbuju djecu školskim obrazovanjem, čime ona postaju nerazumna, ali pristankom na ocjene zbog diplome, ipak su poslušni.
Nije bitno ni roditeljima ni društvu što su djeca bolesna i liče na iznemogle starce.
Ako djeca po cijeli dan, posebno noću, igraju igrice na internetu i uživaju u tome, tijela su im fizički neaktivna, krv usporena od mrtvih grickalica i čemu se čovječanstvo može nadati, nego idiotskim napravama kakvo je biološko oružje, koje može ubiti cijeli svijet, samo ako blokira prirodnu emisiju vodika.
Znanstvenici koji nano tehnologijama stvaraju genetska čuda, sve dalje su od univerzalnog koda i u strahu danas je sve kodirano, za sve trebaš lozinku.
Oni troše milijarde proračuna u čitavom svijetu, a jedno dijete zna sve o materiji, iako još ne govori. Po njemu se vidi da je milo, što odrasli nisu, nego su odvratni siledžije kojih se sve više plašiš.
Sada je fora umrežavanje ljudi, tako što na fejzbuku pod lažnim profilom, možeš lajati o svemu.
To je samo želja da se kulturno nasilje konačno oslobodi.
Točno znam mir i ljubav će biti u svijetu kada se svaki pojedinac oslobodi materijalne ovisnosti i kada logično razumije stvarnu materiju tijela u životu kojim se ostvaruje i spoznaje.
Tek tada će se pokazati da je priroda izobilje i mnogo veći raj od bilo čega umišljenog.
Tek tada će doći do rušenja granica, bogomolja, odbacivanja bilo koje identifikacije, jer u pitanju je sloboda svega.
Ako je čovjek robot s posebnim potrebama, ljudsko biće to nije i jednostavno znaš stvarne potrebe, a one su fiziološki jako male.
Ako nano tehnologijama solarnim panelima očistimo sve vode u prirodi, neće biti mrtvog sjaja ogledala koji posebno jakom energijom probija zaštitni omotač Zemlje.
Sve se vrti oko vodika i ne smijemo ga zadržavati u prirodi kroz beton, asfalt, staklo, metale, jer je njemu mjesto u suncu.
Vodik je slobodna vječnost, ali samo kao slobodan vakuum materije.
Znanost manipulira tako što opisuje sunčane pjege, a to je samo posljedica sjaja sa planete koju devastiramo. Sunce stvarno nije planet i ne ovisi od vremena. Zato je neutralna svijetlost za prirodu svega u boji, bez sjaja mrtvih ogledala.
Površina vode sija samo kada nije čista. Neutralna destilirana voda ne sija i samo je ona potrebna tijelu.
Glupo je destiliranu vodu koristiti kroz infuziju sistemom igle, kad je svatko može piti i ona je najkraće već u krvi učinkovita.
Oprana krv je jasna misao, jer time pomažeš tiroidnim žlijezdama da je čiste prirodnim jodom, no to nije jod u kuhinjskoj soli, nego strukturni ioni u neutralnoj otopini.
Svatko ima problem od materije tijela ako su fluidi krv i limfa bez dovoljno destilirane vode (krv 92 % i limfa 94 %).
Kada imaš rascjep ličnosti, tvoja krv je usporena i sluzava od punjenja mrtve hrane koju si navikao jesti zbog okusa.
Probaj miksati sirovo meso kao sok bez ičega, naravno ne možeš ga popiti jer nije zdravo kao sok od svježeg voća ili povrća bez ikakvih dodataka.
Sve što jedeš u toku dana, miksaj u sok i uvjeri se da takve splačine ne možeš piti. No stvarno nisi odgovoran za tijelo, ti i dalje imaš naviku uživanja.
Na trenutak razumiješ što pišem i znaš da sam u pravu, ali sve radiš po starom, jer tebi razum nije bolja strana, radije umišljaš.
Zbog slobodne volje i misli, ti si nasilan u sebi i drugima, eto zato imam želju da ti pomognem i nikada se u tome neću umoriti, jer u pitanju je stvarno život jedan slobodno za sve nas koji se ne dijelimo po ničemu.

- 05:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PROBLEMI

PROBLEMI
Samo kad dopustiš sebi inspiraciju, ljubav će riješiti svaki materijalni problem, jer stvarno za materiju NIŠTA nije problem ne postoji vječno.
Sve je prolazno, samo znanjem možeš biti ispred toga.

- 05:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BEZUVJETNO LJUBAV

BEZUVJETNO LJUBAV
Materija i materijalno u odnosu su kao bezuvjetno i ljubav, kao sloboda i ovisnost, kao noć i dan, kao tijelo i ja, kao logika i inteligencija, kao stvarno i stvarnost, jer u pitanju je život materije zatvoriti krug prostornom kuglom, u svakom trenutku vremena i svakoj točki prostora, čime se postiže JEDNO, jasno moguće percepcijom od svih perspektiva.
Prostor je stvarno kugla materije u cjelini.
Vrijeme je samo jedna hologramska ravan, presjek, folija, sloj, sjaj, jasnoća percepcijom trenutka ili gubitak umišljanjem svih perspektiva kroz želje.
Zato život nije uživanje nego red čistoćom pravde, jer nemaš dvije materije za uživanje, sve je JEDNO.
Sve individualno u stvarnosti, stvarno je sastavni dio cjeline, jer nigdje prostor ne može biti prazan bez informacija, vibracija ili pojava. Naravno sve ne vidiš očima, još vakuum kao inteligentno djeluje na svaku realno logičnu pojavu i tako je stvarnost u prisutnoj materiji stvarna. Samo misao u percepciji razumije jasno i zna logično što je trenutak u točki. Slobodno mišljenje služi za uživanje psihom, što je suprotno životu.
Bezuvjetno ljubav i obrnuto ljubav bezuvjetno, sa sobom ili u sebi stvarno percepcijom doživljaja, a ne osjećanjem da fali netko ili nešto, zbog čega misao razuma, umišljaš psihom i nisi zadovoljan.
Živi organizam tijela zbog prirode treba elemente i nije ovisno od njih ako punjenjem ne kvari karakter ponašanja.
Zato je mudrost zrak i voda, računajući hranljive tvari u njoj u obliku strukturnih iona.
Bezuvjetno je realno logična predaja pogleda uvidu, bez umišljanja razumiješ jasno. To je inspiracija od prirodnog strujanja krvi zbog trenutka percepcije u nultoj točki jasnoće, koja daje misao i intelektom se oslobađa u vidu znanja. Upravo je to doživljeno iskustvo i možeš stvoriti naviku.
Većina ljudi misli da je ljubav dobitak nečega od druge osobe ili stvari za slijepo uživanje.
Pravo je kada fizičkom intimom osobe oslobađaju snagu i potencijal za ljubav. Time se negativnoj energiji daje kreativan smjer i od svih želja, samo jedna postaje volja i logično jasno razumiješ.
No svatko kroz sebe stalno treba inspiraciju i ona je jednostavnija s praznim tijelom, jer punjenje djeluje na pospanost, mrzovolju, nove želje i gubi se razum zbog umišljanja.

- 05:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.09.2014.

SNAGA SILA MOĆ

SNAGA SILA MOĆ
Percepcijom jedno jasno razumljivo i znaš logično realno objektivnim tijelom.
Mentalno od punjenja stvarno je usporena krv i nasilje fizičkom snagom. Zato se grče pesnice, vilice, spolovilo, mišići zbog čega razum ne djeluje na oslobađanju napetosti.
Znanje nije moguće jer se intelekt ne oslobađa.
Naravno sve sam to istražio i analizom se jednostavno pokaže, da punjenjem u tijelu nema direktnog prijenosa informacija vakuumom.
Prazna crijeva i želudac daju čistu krv i ona prirodnom brzinom struji.
Zbog raspada punjenja krv je sluzava, usporena i trenutak percepcije razuma, prelazi u duže vrijeme umišljanja. To nazivamo psiha jer nema jasnoće u njoj.
Volja u percepciji i jasnoća od razuma, zbog punjenja prelazi u želje.
Stvarno punjenje prekida vezu među stanicama i one se muče same.
Vodik je presudan za informatičku vezu sa svim elementima u tijelu i njegovim vezivanjem ili oslobađanjem, mijenja se fizička snaga i sila energije prevodi u moć jasnoće.
Drugim riječima eksplozivna naprava za vatromet je fizička, no eksplodira zbog energije i sve nestane u sjaju iskre. Slično se dešava u organizmu tijela i jednostavno prirodno samo kada je punjenje čim više neutralno kao destilirana voda i hranljive tvari u njoj.
Kruta mrtva hrana kakvu inače ljudi iz navike jedu, blokira vitalnost tijela i dalje ponašanje je negativno. Po pražnjenju tijelo se ponovo oporavlja.
Zato je bitno uskladiti aktivnosti u danu i mentalnu strukturu odmarati noću, kad nema uzbuđenja za osjetila.
Naravno žarulje noću čovjeka čine razdražljivim i on se realno ne može ponašati.
Večera poslije zalaska sunca samo je teg koji smeta i umjesto ugodnog spavanja imaš noćnu moru i tjeskobu koju sanjaš, jer se ne možeš probuditi, nemaš brzinu krvi.
Slično se dešava i u meditaciji, zauzmeš tijelom položaj lotosa i krv stane, a ti misliš u višoj si svijesti, no stvarno nirvana psihe je konačno potpuna neodgovornost za fizičku aktivnost tijela.
Ako tko više sati provodiš u iluziji, stvarno tijelo tebi smeta i sve činiš da ga nemaš.
Pitam te kada nemaš tijelo, a nemaš ga psihom, čime ćeš se spoznati i ostvariti?
Znam zbog manipulacija u knjigama, a ti njima vjeruješ, misliš da si u redu, a stvarno nisi, jer se s nikim ne družiš. Tvoj prijatelj je psiha, a što može psihopata, da se bori protiv sebe, tražeći krivca u drugoj osobi.
Sve dok govoriš o teoriji, energiji, duši, duhu, psihu, pameti, svijesti, željama, uživanju, materijalnom ostvarenju i to potvrđuješ lošim navikom i nasilnim ponašanjem, stvarno ne razumiješ logično, negirajući istinu.
Slobodnim mišljenjem dokazuješ da ne koristiš percepciju za razum i znanje, otuda i nasilje u intuiciji, osjećanjima, emocijama, sjećanju i mašti.

Jednostavan si kad znaš sve, kao inteligentna destilirana voda, no da li pristaješ imati čistu krv 92 % od nje, ili više želiš da u njoj ima kristala, minerala, bjelančevina, masti i svega u čemu uživaš?
Ti tjeraj po svome, meni nije dosadno da ti kljuckam mozak jer si stalno u mudima. Zna se što muda misle a to nije zdravo ako tu silu ne dovedeš u mozak i dalje je oslobodiš.
Vodiku od sunca nije mjesto da ga sebično držiš vezanog u tijelu.
Budi zahvalan imaš stvarno tijelo, spoznaj se i ostvaruj s njim, a sve uzeto vrati prirodi, svijetlosti i izvoru.
Kada si zdrav fali ti uživanje, kada si bolestan fali ti život, tko će tebi ugoditi, jer nisi beba koju majka skrbi.
Umjesto što si mentalni čistunac, budi stvarno čist u krvi i zato pređi na destiliranu vodu.
Njoj ne treba reklama.
Probaj piti destiliranu vodu i potvrdi sebi da s njom ne možeš manipulirati.
Prvo što doživiš od destilirane vode, ne možeš misliti.
Drugo što ti donese destilirana voda, nisi više kulturan, jer stalno moraš pišati.
Treće počinješ se igrati kao dijete.
Četvrto mnogo si naivniji nego prije.
Peto nekada si mrzio svašta, sad isto to voliš.
Šesto ne ponosiš se jer nemaš razloga.
Sedmo ne umišljaš jer ne boraviš u mudima.
Osmo ne plašiš se visine iako u mozgu lebdiš.
To je sve, jer deveta razina je jasnoća, za koju si dao snagu i silu i poslije iskre tebi je samo ostala moć ne veća od inteligencije točke i samo je možeš koristiti trenutkom u percepciji.
Da, mnogi su u knjigama pisali o oktavama, denzitetima, slojevima, višim elementima, nema o čemu nisu pisali, ali istinu i stvarno nisu mogli dodirnuti na taj način.
Znanje je goli život i najveće bogatstvo neovisno od vremena.
Meni se stvarno tijelo jako isplati zbog jednostavnosti.
Znam svi koji uživaju nikada sebi ne mogu ugoditi, jer im svako punjenje poslije okusa smeta zbog kiseline koja negira eliksir ljubavne vodice.
Od blago lužnate destilirane vode pun si eliksirom i samo te ljubav ispunjava, zato se raduješ, igraš kao dijete, budala kada uživa od sjaja na vodi ili majstor koji stvara najveća djela bez materijala.
Ovisnik od gena nije genijalac.
Tko uživa u svijetlosti noći pod žaruljama, u sebi ima mrak psihe zato danju idiotski spava kao u komi.
Upravo mladi u tome uživaju i sve im ide na ruku, Internet zabava, mrtva hrana, tko ima novaca malo šmrka, bocka se i svašta po nešto.
A od primitivizma svi strepimo od kataklizme koju sami stvaramo, jer od osobnog nasilja i uživanja ozonska zaštita je ugrožena na mnogim mjestima.
Sunce nas je stvorilo, a mi ga okrivljujemo kako nas previše zrači. Stvarno je atmosfera zemlje bolesna, slično kao bolesna osoba zbog maske kojoj fali mekoća jer nemamo čistih voda.
Sunce je stvarno samo od vodika. Od sjaja na vodi oslobađanje vodika je blokirano. Od sjaja stakla, granita i žarulja, informatički vodik je skoro zaustavljen i što možeš očekivati nego kraj svim glupostima kojima ni ova civilizacija nije mogla odoljeti.
Poslije toga stvarno se neće roditi, jer je slobodno i vječno, ali neće biti idiota koji ne priznaju prirodu, nego vjeruju iluminaciji, mjesečare, u tijelu osjećaju energiju, za njih je svijetlost dana i noći duh vremena i strah zbog neznanja.
Za znanost apsolutno nije stvarno, jer ako to prihvate, znanstvenici više nemaju plaću, države ne postoje, crkve se ruše, novac se povlači.
Tko će prihvatiti jednostavnu logiku za stvarno?
Da li čovjek s posebnim potrebama može biti jednostavan bez maske na koju je navikao?
Znam sve se može samo ako si stvarno u njemu. Od mentalne prisutnosti subjektivno JA nije stvarno i zato je tijelo žrtva i zato mučitelj nema strpljenja, sve čini da vidi kraj, jer misli poslije je raj.

- 07:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JA

JA
Stvarno fizičko tijelo, prirodno zdravo vitalno bez punjenja i sa optimalnim brojem stanica, bez iskustva po rođenju, jednostavnom percepcijom života materije nije JA.
Ako dublje razmisliš i analiziraš svoje ponašanje u jednom danu, znaš JA se rodi s dušom poslije prekida pupčane vrpce, od prvog udaha zraka, sisanja mlijeka, pijenja vode i svega što slijedi punjenjem iz prirode.
Kada JA samog sebe ugrozi od rascjepa ličnosti i naporne mentalne psihe, realno logično prihvati puniti tijelo destiliranom vodom i ostvariti se percepcijom trenutka u točki bez ikakvog uživanja.
Tijelo stvarno ne može uživati, jer je u životu.
Samo JA može sebi dopustiti uživanje iluzijom punjenja, no to nikako nije zdravo niti ima smisao i svrhu slobode.
Tko uživa jedini mu je cilj da nema tijelo, jer ne zna što bi više s njim radio i tako sebe gura u bolest i smrt.
JA u ulozi čovjeka odvojen punjenjem duše od tijela, zato mislim psihom sam kulturan, pametan, svjestan, no realno nisam odgovoran za tijelo, jer stvarno njime uživam skriveno od ostalih, što me užasava, jer sam često jako primitivan u hrani, piću, seksu i mnogo čemu drugom, što me čini nasilnikom bez samokontrole.
JA nemam prirodnu percepciju, jer mi je trenutak nulte točke istina koju ne volim, jer u svemu želim uživati na svoj način.
Mislim sve mi fali kao da stvarno nisam u životu, zato od zbrke misli su nekada najbliže smrti, valjda je kraj jedini spas od mučenja mentalnog subjekta u samoizolaciji ili sebičnoj ovisnosti od nebitne stvari.
Jednostavno ne znam kao da ne pripadam svijetu materije.
Uz to vjera i teorije kažu sve je relativno i pitam se što je onda stvarno.
Valjda je stvarno sve od čega bježim.
JA želim veću bajku ili raj od života u kome je tijelo, zato nemam pojma što s njim radim dok ga bez veze punim mrtvom hranom i praznim u grču orgazmom.
Konačno lijek za JA je neutralna destilirana voda i nemam potrebu više pisati, sve dalje u tijelu je stvarno doživljeno.

- 05:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Znaš mudrost u životu se svodi na elementarni zrak i vodu, što je realna logika da sebe uskladiš sa stvarnim tijelom, potrebama, prirodom i univerzumom.
Zrak je onakav kakav jest. Dobro je ako možeš živjeti negdje u selu, dalje od gradske utopije.
Ni jedna voda u prirodi nije čista, bez obzira da li se radi o atmosferskim vodama, podzemnim vodama, filtriranim vodama koje kupuješ u dućanu.
Ako prokuhaš bilo koju vodu nisi je time pročistio do informatičke neutralnosti.
Za tehničke potrebe vodu odavno demineraliziraju strujom, osmozom sa posebnim smolama.
Destilirana voda je stvarno znanje jednostavne osobe, jer si je učinio savršenom.
Što to znači?
Destilirana voda je jednovremeno živa i mrtva. Ona je potpuno neovisna i ovisna. Nema boju, miris, okus, niti tragove elemenata prirode. Nema ni sjaj od sunca, što sve druge vode imaju. To je najbitnije za usporenu sluzavu krv sa lažnim sjajem u mentalnoj slici. Prirodan sjaj tijela je razum od čiste krvi bez ikakvog sjaja, sa 92 % destilirane vode i elementima samo u tragovima struktura iona.
U informatičkom smislu materijalne kreacije svijeta, destilirana voda je savršeno neutralna, zato s njom možeš prirodno percipirati nultu točku svijetlosti sunca. To znači destilirana voda postiže apsolutni vakuum potreban živim organizmima i savršenim vezama, zbog jednog materijalnog umreženja. Nano tehnologijama već je napravljen savitljivi ekran od destilirane vode, no nema primjenu zbog politike, moćnika i profita. Moćnici svijeta ne prihvaćaju jednostavnost logike, jer bi se zbog toga svatko odrekao uloge čovjeka u društvu, zato znanost negira destiliranu vodu u prehrani. No kada je piješ znaš stvarno tko manipulira.
U čemu je fora?
Zrak ni slučajno nije čist.
Zrak u organizmu tijela jako mijenja krvnu sliku i to je veliki problem.
Sve što čovjek koristi za punjenje tijela, protiv njega djeluje kao negativna energija, jer u tjeskobi nutrine, biokemija liči na nuklearni reaktor i naravno tebe je strah od toga. Imaš aritmiju, plitko dišeš, misliš, uzbuđen si, nije ti jasno, ne razumiješ logično, stvarno si zbunjen.
Jednovremeno u životu si stvarno i red je prihvatiti taj dar jednostavnom predajom kroz slobodno znanje.
Vratimo se elementima prirode. Sve u prirodi elemenata je stabilno, računajući i radioaktivne materijale.
Ali komad urana u reaktoru pod tlakom izaziva geometrijsku progresiju vibriranja energijom i znaš što sve negativno čini atomska bomba. Za takvu nesreću potrebno je manje od 10 kg stabilnog materijala iz prirode, naravno preciznom tehnologijom napravljena bomba.
Ovo pišem zbog usporedbe što znači punjenje tijela bez logike razuma, onako gladnim očima, na okus i zbog puno novaca u džepu. Svaka mrtva hrana, lijek ili bilo što drugo u tvom tijelu djeluje kao bomba i stvara energiju protiv tijela. Zbog toga moraš biti usporene krvi, sebičan, subjektivan i mentalan, jer umjesto fizičkog tijela koristiš psihu, koja djeluje dok je punjenja, a što poslije, ponovo trebaš novo punjenje, što stvara loše navike i na kraju postaješ ovisnik koji u tome uživa.
Vratimo se destiliranoj vodi.

Pijenjem destilirana voda u organizmu tijela je neutralna. Najbrže se probavlja, čisti sve na putu, razbija mjehuriće slobodnih radikala, krv i limfu čini optimalnim, hrani stanice, grije i hladi tijelo, ne misliš, jasno logično razumiješ i znaš materiju u cjelini njene jednostavnosti.
Od destilirane vode u organizmu tijela ne možeš biti ograničeni čovjek s posebnim potrebama. S njome nisi više pametan niti svjestan, nego realno logično razumiješ jasno i znaš stvarno.
Od nerazumnog nasilnika, zbog destilirane vode postaješ genijalac, jedino što se ponašaš kao naivno dijete, pa kulturnima ličiš na budalu. Svejedno znaš da si stvarno majstor reda prirodnom percepcijom točke trenutka, što drugi ne mogu ni zamisliti.
Što je sa hranom?
Pijenjem destilirane vode znaš prilagoditi prehranu, tako što koristiš žive namirnice, cijediš od njih sok zbog odbacivanja viška celuloze jer to produžava probavu.
Hranljive tvari organizmu tijela trebaju u tragovima strukturama iona, bez kristala minerala. Na taj način inteligentan vodik se jednostavno veže najprije za kisik i redom za sve elemente.
Tebi je poznato infuzija destiliranom vodom svakome pomaže, no njome ne možeš uživati, imaš iglu u veni i sistem kap po kap.
Pijenjem destilirane vode ona nema okus da bi u njemu uživao. Ona ima prirodnu brzinu probave kroz organizam ni tu ne možeš uživati, niti pretjerati u količini. Tako savršena destilirana voda najbrže osvježava krv i limfu, čime postaješ prirodno razuman, budan i znaš što znači materija, posebno dan i noć čime se usklađuješ zbog vremena, jer samo tako percipiraš trenutak, koji ti je dovoljan za inteligentnu točku uvida svega što pogledom opažaš.
Vratimo se punjenju, duši, energiji psihe. Destilirana voda stvarno neutralna, sama u organizmu tijela nije duša, nema energiju, nemaš zadržane informacije, nisi negativan, srce mirno kuca, krv i limfa imaju prirodnu brzinu do svake stanice i točke tijela.
Destilirana voda tebi oduzima ono mentalno i subjektivno JA i jednostavno djeluješ stvarnim tijelom.
Tako tijelo stvarno postaje neovisno od vremena u prostoru i umjesto JA želim ovo i ono, jednostavno te prati volja, što je prirodna radost, percepcija, inspiracija i ljubav koja zrači stvarno ljudskim kvalitetama ponašanja bez promjene karaktera krvne grupe i genetske strukture.
Znanje je kada u živom organizmu tijela nemaš ništa više od potrebnog broja živih stanica.
Kada su u pitanju informacije, one su stvarno u prostoru, direktno se njime služiš i znaš gdje se što dešava u vremenu, jer percipiraš trenutak u nultoj točki.
Stvarno destilirana voda tebe konačno čini sveprisutnim i slobodnim, zato ne moraš glumiti pod maskom ulogu društvenog čovjeka u kome nitko nema povjerenja, iako je kulturan, pametan, svjestan i normalan.
Zbog destilirane vode u sebi stvarno si djetinjast, no svima godi takva jednostavnost, odrasla osoba kao blesavko kome je sve jedno u životu.
Sa destiliranom vodom nemaš potrebu sebe ograničavati, vjerovati, pripadati društvenom sistemu, teorijama, ne moraš biti bolestan zbog nezadovoljstva, ne moraš NIŠTA jer znaš SVE.
Što je NIŠTA i SVE?
Jedno materijalno ostvarenje – život bez uživanja.
Priča o destiliranoj vodi je mnogo jednostavnija od seksa Muje i Fate, jer ona sama govori a ti se jasno izražavaš o svemu i ničega se ne sramiš da bi imao ulogu glumca pod maskom.
Stvarno s destiliranom vodom nemaš vremena muljati zbog interesa, jer si bogat znanjem.
Svima je do istine i ljubavi. S destiliranom vodom direktno si u životu pravim vrijednostima.
Punih 20 godina mene drži u iluziji jebena duhovnost i makrobiotika. Svaku novu knjigu ezoterije sam kupio, no ni jednu nisam čitao, jer sam znao nešto tu ne štima.

Zanimljivo je što sam mnogo prije makrobiotike i duhovnosti već imao knjige o destiliranoj vodi u PDF formatu, no vrag mi nije dao, sve sam negirao zbog buđenja svijesti nirvane psihe, iako tada nisam imao pojma što znači ništarija od tijela u lotosu, kada zbog meditacije svoju krv blokiraš i dalje si zombi koji zna duhovnost istoka i tehnike.
Jednostavno život nije tehnika niti plan, niti budnost u podsvijesti, nego gola fizička aktivnost, stvarno u tijelu od strujanja krvi i limfe kroz meso.
Tko ne razumije tijelo od krvi i mesa, on uživa u mesu i zbog toga je nasilan životinjskim nagonom.
Ujedno umjesto mozga koristi se mesom spolovila posebno u grču orgazma, što je primitivizam u kome čovječanstvo i dalje uživa, ali ne vidi smisao i svrhu.
Život stvarno nije cilj nego sve materijalno bez biranja.
Umjesto biranja koje te čini mentalnim čistuncem, stvarno držiš do reda i čistoćom si pravičan iznutra. To je ljudska svijetlost iz knjiga i nigdje stvarno.
Čovjek s društvenom ulogom nije svijetlost nego mrak sam sebi jer koristi sotonsku psihu.

- 04:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 14.09.2014.

KARAKTER

KARAKTER
Prirodno zdrava osoba od čiste krvi jasno razumije logično i zna stvarno.
Lošim navikama u punjenju tijela mrtvom hranom i mentalno, krv mijenja strukturu i brzinu, zbog čega geni definiraju karakter i mijenjaš ponašanje.
To znači mentalni subjekt psihom nije prisutan u objektu, nego umišlja sve što ga oduševljava.
Prva obrana karaktera je strah da odustaneš od umišljanja.
Druga obrana je pohlepa da se još više puniš.
Treća obrana je neiskrenost, okrivljuješ drugoga za duševnu slabost.
Četvrta obrana je mržnja jer ne dopuštaš inspiraciju ljubavi.
Peta obrana je ponos kao utjeha da nije sve propalo, je si ranije bio bolji.
Karakter negativno osjećanjima, emocijama, sjećanjem, maštom i intuicijom trese živce tijela, ali to nema svrhu jer mozgu treba čista krv koja je usporena na dnu najviše oko spolovila.
Vijugama mozga svakog trenutka trebaju informacije od opažanja, a njih ne dopuštaš zbog punjenja i sluzave krvi.
U težem poremećaju karaktera narušen je vakuum pinealne žlijezde hipofize mozga i tada nisi umrežen svojim razumom preko intelekta.
Zbog dehidracije nemaš dovoljno vodika jer bez njega nije moguć prirodan vakuum. To najprije smeta živcima, funkcijama organa i na kraju oni nisu usklađeni.
Zbog toga osoba u poremećaju karaktera gleda očima a ne vidi jasno, sluša a ne čuje, guta hranu a ne zna koliko je dosta, želi seks zbog orgazma i tako se gubi u primitivnom nagonu, samo zato jer ne dopušta sebi znanje od stvarne logike.
Takva osoba ne koristi istinu za volju, nego stalno umišlja nove želje.

- 13:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JA

JA
Kad god u razgovoru kažeš JA, potvrđuješ koliko si subjektivan i mentalnom psihom dalje od stvarnog tijela. To je već rascjep ličnosti i nije prirodno stanje, niti se možeš ljudski ponašati.
Naravno za masku imaš kulturu, pamet, svijest, taštinu, moral, vjeru, uživanje, kao što većina tako radi, ali je to samo utjeha svima koji tako misle. Sloboda je kad sve to ne koristiš.
JA u govoru nije istina stvarno i sve što slijedi samo su želje od punjenja i usporene krvi, kao djelovanje negativne energije psihe, a tijelo nju ne može zadržati.
Dijete ne kaže JA, naivna osoba (budala) također je direktna u svemu i majstor koji zna red nema potrebu da govori JA, nego se uvijek jasno zna izraziti o svemu bez toga.
Čistoća prirodnom jasnoćom ravna je stvarnom sjaju u logičnoj slici.
Tko mulja mora koristiti mentalnu masku (JA), ali ona ne djeluje bez mrtvog punjenja (bilo koja droga, mrtve hrane lijekova i stvarno).
JA se srami, vjeruje, laže, maže, pametuje, navodno je svjestan, a stvarno ne razumije i za njega je logično nedostižno, jer se svodi na trenutak točke, a njemu je to malo za uživanje.

- 13:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DUŠA

DUŠA

U potpunoj analizi materije, jedno jasno trenutkom točke na kraju pitanja daje odgovor da je duša subjekt ili mentalno JA u stvarnom tijelu od krvi i mesa.
Jednostavno prije rođenja kroz trudnoću nema JA, a nema ga ni poslije smrti tijela.
Znači kad prekineš pupčanu vrpcu, zaplačeš i udahneš zrak, rodi se mentalna duša i malo po malo stidljivo progovori JA.
JA su skrivene želje da uništim tijelo, zato ga punim mrtvom hranom, dovodim do ludila uživanjem u iluziji, bez razuma i logike, važno da stvarno tijelo svakim danom sve više stari i smrt je potpuno izvjesna za njega.
Naravno sve to je strah za JA, ali nema drugog izbora duša ne zna za bolji smjer u životu.
Ona se služi negativnom energijom, upravo željama uvijek kvari pozitivnu volju.
No nije sve tako strašno, duša je samo prirodan red zbog univerzuma, jer sve stvoreno kao cjelina pojave mora biti u vezi neovisno od vremena.
Stvarno je počelo iz izvora i pojava se njemu mora vratiti, zato postoji duša koja će energijom uništiti pojavu stvorenu od informacija i svijetlosti.
Drugim riječima kada tijelo ne može zadržati vodik u stanicama, on jednostavno nestaje iz njega.
Tako ništa nije tajna senzacija ako logično razumiješ i znaš što se stvarno dešava kroz sva stanja jedne materije sa promjenljivim fizičkim svojstvima.
Ako si velika duša samo se tješiš zbog mentalnih slabosti i umišljanja uživanja, a to sve više tebe boli, ali ne znaš kako mijenjati loše navike.

- 12:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TEORIJA

TEORIJA
Sve se mijenja ideologije, granice, vlasti i zato te pitam na čemu temelji život ako ovisi od teoretskih pretpostavki, koje će neki novi mentalni autoritet prepraviti?
Jadan je život onoga tko vjeruje teoriji velikog praska, pet elemenata, relativnosti, cijepljenju, društvenom sistemu, crkvi, taštini, meditira, budi svijest nirvane psihe, pametuje bez mudrosti, zbog uloge glumca tijelo koristi za masku zbog mrtvog punjenja koje je u njemu domaćin s velikom dušom, a jedina njena uloga je da prisustvuje piru smrti tijela.
Kad tijelo umire sotonskoj duši više nije zanimljivo boraviti u njemu dok se raspada.

- 12:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KRVNE GRUPE

KRVNE GRUPE
Zdravo vitalno tijelo pravilnom prehranom održava homogenu ili čistu krv.
Takva krv ima prirodan karakter genetske strukture, bez poremećaja u nekoj od krvnih grupa.
Mudrom prehranom od zraka, destilirane vode i žive hrane, negdje u prirodi bez mentalnog stresa, subjekt (JA) ima povjerenje potpuno se predati objektu (živom organizmu tijela). Takvom navikom biološka zaštita je potpuna usklađenost organa, njihovih funkcija, enzima krvi, hormona limfe, razum je uvijek jasna misao i naravno osoba zna da je stvarno tijelo logično minimalno ovisno od prirode koje ga okružuje.
Nitko nije rođen zbog življenja u gradu pod stalnim mentalnim stresom od pretjeranog draženja osjetila, jer promjene nisu prirodne, sve je povećana žurba.
Nitko nije planirao da će rođenjem biti u ulozi čovjeka s posebnim potrebama u životu i ovisan od društva, crkve i novca.
Slobodno življenje nije moguće uz pamet i svijest zbog kulture, jer takvo ponašanje nije moguće bez poremećaja karaktera.
Razumnoj osobi jednostavnost je realnija od bilo kog umišljanja boljih stvari od savršenog života.
Da, zbog svega što znaš, prepun si informacijama i nije ti zamislivo čista krv bez krvne grupe, bez poremećaja genetske strukture i karaktera.
Zato realno odbijaš logiku, navodno je ona tebi surova, a onda te pitam kako se možeš ostvariti bez istine?
Sve što cjelini daje smisao, cilj i svrhu slobode, prirodno je prihvatljivo i jednostavno u životu.
Na drugoj strani ako cjelina ima cilj a sve drugo odbija, s takvim željama za uživanjem na svoj način, stvarno logično nije moguće van materije jer je jedno, apsolutno, bezuvjetno, 100 % i famozno NIŠTA ne fali.
Zato subjekt (JA) žrtvuje tijelo, puni ga mrtvom hranom, lijekovima, drogom, zbog toga ima nejasne želje, umišlja ih, mentalno kasni za vremenom u životu i stvarno stari tijelom.
Zbog takvog rascjepa ličnosti prvo se javi strah, pohlepa, neiskrenost, mržnja ili ponos i ako osoba ne mijenja loše navike i ne prihvati logiku razuma za slobodno znanje, za utjehu će prizvati bolest i nadati se smrti.
Ljubavna inspiracija nije moguća u razumu upravo zbog genetske strukture u poremećaju karaktera zbog krvnih grupa.

- 11:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJA

MATERIJA

Jedna informatička mreža.
Ti si tijelom stvarno umrežen u životu materije.
U pitanju su čiste informacije kao sunce u sjaju na vodi, kao slika u ogledalu, kao ogledanje ljubavi i razuma iznutra, kao radost što znaš oslobađati informacije koje su potrebne cjelini i zato imaš slobodu mira.
Umrežen sa svima u prijateljstvu, sloboda ti daje volju.
Slobodu nemaš u zatvoru slobodnim mišljenjem, jer tvoja mentalna psiha nije slobodna duša, stvarno u sebi imaš punjenje koje djeluje energijom, a s njom nema šale, ona ubija sve što je blokira na putu.
Punjenju nije mjesto u organizmu tijela, zato je zbrka velika i samo ako se praviš lud možeš podnositi takvo stanje.
Red nije moguć bez realne logike a ona bez stvarnog i tako vrijeme nije problem samo u dobrim vezama, od jasnog sjaja u svakom trenutku.
Kada vrijeme nije problem, prostor uzvraća inteligentnu moć, jer svaka točka prima slobodne informacije.
Tako se ostvaruje materijalna kreacija, jednostavno, prirodno, s dopuštenjem, bez glupih teorija o metafizici, koja jedino vegetira u psihologiji duševno opsjednutih osoba.
Pitaj sebe da li djetetu fali vrijeme u igri, da li vrijeme fali budali koji nigdje ne žuri, da li vrijeme fali majstoru koji zna red?
Vrijeme samo fali čovjeku s posebnim potrebama u društvu, a on to ostvaruje zbog većine koja se štiti moralom, vjerom, kulturom, taštinom, zbog čega moraš koristiti pamet i svijest, što nije razum zdrave osobe.
Za čovjeka je društvena žurba prihvatljiva u životu, zato on plaća mir i samo želi uživati, a to nije zdravo ponašanje.
Tako je svatko u ulozi čovjeka sjeban, ali on se ježi kad ovako slobodno to napišem, jer mu ne paše moja naivnost i neovisnost od manipulacije kojoj pripada.
Tako je čovjek u osami pod maskom izmislio svoj raj u novim tehnologijama i vezama ranga najbolje rezolucije preko interneta. To je sada njemu svijet prijatelja, jer pored računala može raditi što želi, važno je u svom duševnom raju.
Taj čovjek ne zna što će mu se dogoditi kada nano tehnologijom rezoluciju slika dovede do perfekcije u realnim prirodnim bojama, kako inače osjetila opažaju.
Tek tada će prihvatiti da je realnost logična stvarno ali ne u psihi nego u tijelu od krvi i mesa.
Tek tada će razmisliti o potrebi očuvanja zdravlja preko prirodne hrane i čiste krvne slike.
Džabe je sjaj nebodera i rasvjete u gradu noću, ako je pojedinac ugrožen psihom i nitko mu pomoći ne može.
Džabe je mentalna perverzija kada stvarno tijelo nije u redu.
Tu dolazimo do infuzije destiliranom vodom i trebao bi konačno razmisliti kako ona prirodno djeluje na zdravlje.

- 11:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZDRAVLJE

ZDRAVLJE
Ti misliš kako se poslije obilnog ručka od specijaliteta koji si skupo platio dobro osjećaš.
Logično i stvarno znam hrana u restoranima je stvarno mrtva za krv i organizam tijela, jer je dugo čuvana u hladnjaku, termički pripremljena, posoljena, začinjena, samo da ti okusima uživaš u njoj.
Da li se pitaš što je stvarno s tvojom krvi i zdravljem tijela poslije takvog uživanja?
Također kada uživaš u seksu, navodno si zadovoljan poslije grča zbog orgazma.
Znam poslije seksualnog uživanja svatko je pospan kao mrtva krpa i samo bi spavao, što svakako nije zdravo za tijelo.
Zdravlje je u najbližoj i stvarnoj vezi sa životom, jednostavno kroz red u punjenju tijela, samo onoliko koliko su stvarne fiziološke potrebe.
Drugim riječima zdravlje lako održavaš zrakom, živom vodom i živom hranom, jer u pripremi prije gutanja znaš da od toga krvna slika mora biti dobra.
Od gutanja mrtve hrane, lijekova i mentalnih informacija, stvaraš nemir, jer sve to iznutra djeluje kao energija kojoj nije mjesto u tijelu.
Svaka energija svojim potencijalom ruši sve pred sobom zbog oslobađanja napetih vibracija.
Sve to ima smisla i svrhu ako logičnim znanjem pomažeš tijelu, tako što fizičku snagu i silu energije, poklanjaš moći koja prelazi u neutralan sjaj.
Naravno taj sjaj je samo ljudskost u ponašanju.
Nikome ništa ne trebaš dati materijalno, nego stvarno pozitivno zrači materijom svog tijela, a to nije moguće ako je u njemu mrtvo punjenje.
Ljubav koja ti stalno fali nije moguća bez čiste krvne slike, jer samo od nje imaš prirodnu inspiraciju, razum i misao od gena koji prate brzinu logičnih slika opažanjem osjetila.
Društvo, crkva i novac čine sve da poslušnog čovjeka drže drogiranog, bez obzira što nema zdravo ponašanje zbog toga.
Proizvodnjom mrtve hrane i mrtvih lijekova, stvara se fina materija novac, zbog čega se svima živci tresu od prejakog osjećanja emocija.
Samo tko razumije logično stvarno nije čovjek s posebnim potrebama, nije ovisan od društva i crkve, nije tašt, ne vjeruje teoretskim pretpostavkama, nego zna svoje i potrebe ljudi, zato je draga osoba, iako nema posao ni plaću.
Problem su kulturni, pametni, svjesni i normalni u ulozi čovjeka.
Bića kao djeca, budale i majstori reda svakako su svima dragi.
Kada ćeš ti biti zdravo dijete, budala koja se igra sjajem i majstor reda?

- 05:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KLIMA

KLIMA
Sve što znaš o temperaturi tijela odnosi se i na klimu.
E da, upravo tako, klima je odraz neznanja čovjeka, jer u ulozi iluminata uživanja ne razumije život.
Čistoća u vidu prirodnog sjaja i univerzalne svijetlosti, savršeno održava red u materiji.
Od svake cjeline ovisi karakter njenog ponašanja.
Promjena klime posljedica je svih uzroka u prirodi.
Onečišćenjem svih voda zbog pretjerane industrijalizacije i pretvaranje prirodnih resursa u asfalt, beton, staklo i čelik, kvari energiju prirodnog zračenja Zemlje.
Ako je atmosfera puna otpadnih plinova koji lako levitiraju do zaštitnog omotača i vežu se za ozon, svakako se mijenja temperatura ukupnih zračenja neba.
Sunce je stvarno neutralna čista svijetlost, kao informatička emisija prirodnog sjaja na zemlji. Ono je hladno na izvoru, a toplinu imamo od zračenja energije koju stvaraju sve pojave u kretanju prostorom.
Vodik, vodonik ili hidrogen uma i razuma, prostorom inteligentno prenosi svijetlost sunca u logičnom sjaju na vodi i bojama svih pojava prirode.
Od žive prirode levitiranjem vodika kroz atmosferu, on se veže sa ozonom i tako prirodno nastaje čista voda. Tada imamo prirodnu klimu i zaštitni omotač od svih utjecaja neba. Upravo dugo nemamo čistih voda zbog svih poremećaja ekološkog sustava.
Sve što nema prirodan sjaj, umjesto emisije informacija neutralnim sjajem, djeluje vibriranjem negativne energije i eto svih problema, promjena klime, zagrijavanja ili zahlađenja.
Sunce je nama izvor života, ne trebamo se njega sklanjati, zato što teoretske pretpostavke tumače štetnost UV zračenja. To su obične gluposti, jer znanost nikada nema dokaz logički stvarnog u doživljaju znanstvenika koji treba znati materiju jer je jedna fizička u svim stanjima, a on nju misli kroz metafizičku iluziju psihologijom.
Po teoriji i vjeri nema nam spasa, što znači tko ima povišenu temperaturu mora umrijeti, ma nemoj.
Stvarne potrebe ljudi zaista su male, ako znaš da život nije zbog uživanja energijom nego vlastitom čistoćom iznutra. Stvaranjem energije sama cjelina je u opasnosti od nje. To se odnosi i na tijelo čovjeka koji ima lošu naviku puniti ga radi uživanja.
Električnom strujom noću u osvjetljavanju gradova, temperatura nad njima u atmosferi se povećava i ubrzo mora doći do ozonske rupe u toj regiji.
U školama djecu podučavaju da cijelu noć ne spavaju i to roditelji odobravaju. Upravo ta djeca su uskoro odrasli ljudi koji bi trebali znati prirodni red. Toga više nemamo zbog društvenog sistema, zbog interesa jer sve ima cijenu i novcem se plaća.
Život je svima obična sprdnja, fora je uživati, nema veze što je bez veze.
Svjetska vrhuška moćnike sada guši više od ostalih smrtnika, jer nemaju gdje bježati zbog grijeha koji čine u nasilju prema prirodi, svijetlosti i životu materije.
Godinama nam prodaju muda za bubrege s kozmičkim istraživanjima, posebno letom na mjesec.
Znam i mogu dokazati da je struktura mjeseca helij od levitiranog vodika zemlje, zato je njen satelit.
Tako jednostavno mogu dokazati da su i ostali planeti od pročišćenih elemenata iz prirode. Venera je dušik, Mars je kisik i svi su prolazni u vremenu. Samo stvarno sunce nije prolazno jer za strukturu ima čist vodik o kome znanstvenici pojma nemaju.
Naravno oni će nas zatrpavati teoretskim pretpostavkama, ali bez jasnih definicija najobičnijih pojava kao što je svijetlost i sjaj od nje.
Umjesto finih neutralnih informacija, znanost nam servira metafiziku energije i eto razloga za psihologiju većine ljudi, posebno naprednih umova.
Zbog svega toga realno, objektivno i logično nije stvarno u doživljenom iskustvu razumnih ljudi, jer je svaki čovjek manje ili više zombi utopije jer se neznanjem spašava od samog sebe u jednostavnom životu, koji mu služi samo za uživanje.
Kome god napomeneš potrebu logike zbog stvarnog iskustva u slobodnom znanju, on to odbija jer ne može misliti trenutak vremena i točku prostora, što je jedino jasna materija i misao.
Ljudima odavno nije bitna prirodna čistoća koju ima klorofil, c vitamin, ioni destilirane vode i žive hrane, nego žele uživati u mrtvom sjaju ogledala, granita, čelika, plastičnih folija, što svemu oduzima smisao i svrhu, jedini cilj je novac i uživanje.
Ako je većini stalo do uživanja, malo morgen, sve to ima kraj, kao što bolesnik mora umrijeti.
Jedino ako se bolesnik trgne iz iluzije i kaže sebi nisam više ovisnik od maske bolesti, brzo se oporavi i napiše knjigu koja postane bestseler kako je pobijedio rak. Isti taj i dalje ne razumije da rak nije nikakva bolest nego maska kojom je nešto posebno želio u životu zbog svoje obitelji i općeg nezadovoljstva.
Nitko danas ne pridaje važnost za očuvanje zdravlja, jer je cool i fora uživati, nema veze koliko to košta i dokle će trajati.
Da li je to znanje ljudskog bića koje ima dar razuma i ne mora koristiti instinkt životinje ili fotosintezu biljke?
Znaš li ti čemu služi novac, država, vlast u njoj, obrazovanje, duhovnost, vjera, crkve u odnosu na tvoje stvarno živo fizičko tijelo od krvi i mesa?
Sva tvoja mentalna subjektivnost i slobodno mišljenje ni iz daleka nije jasna misao razumne osobe, nego si samo čovjek od prevarantske kulturne pameti i iluzorne svijesti nirvane psihe.
Pa je li to potvrda znanja u 21 stoljeću?
Kako ćeš kupiti mir ili drogiran od mrtve hrane i lijekova nemaš pojma, ionako si u magli iluzije.
Svejedno neki su u magli meditacijom. U oba slučaja energija psihe dušom usmrćuje tijelo kojim se jedino ostvaruješ i možeš spoznati do kraja.
Da li je život za tebe senzacija?
Da li si u životu stvarno ili od mjesečarenja nosiš masku iluminata i želiš da sve oko tebe bude sprženo jer jedino znaš za takav raj od pakla magle iz koje se ne budiš danju. Za tebe je noć meka za uživanje.
Daj suoči se s prirodnim sjajem i suncem, pokaži svu nesigurnost ionako si se predao očaju.
Koliko vidim svi serviraju nekakve senzacije, koje jedino imaju veze s njihovim željama za uživanjem.
Nitko ne kaže hej ljudi stvarno je trenutak da stavimo točku na zajebancije, jer život ne može bez reda, sjaja i pravde.
Mi jesmo glumci pod maskom, ali će stvarno Titanik ponovo potonuti, ali u još neviđenom cunamiju, kada nitko neće ugrabiti nojevu barku.
Hajde nije sve tako crno, destilirana voda će nas konačno spasiti da prihvatimo život logično stvarno, jer ništa nema smisla bez ljubavi, a ona se stvarno svodi na fizičku intimu.
Ljubavi nema među ljudima, nema je u osobnoj inspiraciji, jer svi kuliraju maglom psihe i samo je fora bolje se afirmirati. Važno je kakva ti je slika na fejzbuku i u ogledalu, nije bitno kako sebe doživljavaš, ionako ti je puna torba lijekova za svaku priliku, cigarete i malo novaca za kavicu i pićence.
Većinski u svijetu čovječanstvo pristaje na samoostvarenje u životu kroz ulogu ČOVJEKA s taštinom, vjerom, moralom, kulturom pameti i svijesti, što sve liči na normalno ponašanje.
Stvarno istom čovječanstvu nedostaje znanje od pravih vrijednosti života samog, zato se mir i ljubav plaćaju novcem.
Nameće se pitanje kako ćeš platiti zrak za disanje čega uskoro neće biti.
Uopće nije čudo niti tajna, da svakog trenutka neki znanstvenik opijen i zanesen iluzijom kataklizme, može aktivirati suvremeno oružje, kojim se cijeli Njujork može ugušiti za nekoliko trenutaka, ako će bomba pokupiti kisik iz zraka. Nije u pitanju samo neki grad nego mnogo šira regija.
Sve češće u svijetu moćnici probaju nova oružja i to se odražava na klimu.
Znanstvenicima nije stalo da usavrše sustav pročišćavanje voda u prirodi preko jednostavnih i jeftinih solarnih panela. Njima nije stalo do proizvodnje žive hrane temeljem znanja o prirodnoj materiji svih elemenata, nego se sprdaju i troše proračun, navodno istražuju nemateriju.
Vjernici su sluđeni da je sve božja volja, iako stvarno uživaju tijelom, naravno skrivaju se ali su loši glumci pod maskom, jer ne mogu sakriti poremećaj karaktera u svom ponašanju.
Zbog punjenja glava glupim informacijama u školi i bdijenja noću djeca su sve više oronuli starci.
Žene u ugrožene, odavno nemaju zdravo tijelo nego uživanje svode na modu, no za nju nemaju novaca.
Muškarci znaju da sve to nema nikakvog smisla, ali svatko na svoj način samo kaže – jebiga.
Da li je život jebiga, jebem ti boga ili JEBE MI SE ZA SVE, ionako logično razumijem i znam stvarno, ili nemaš muda da to javno izgovoriš?
Izgovorio ili ne znam zarobljen si mišljenjem i zato brzo stariš, jer ti fali vrijeme.
Za mene nisi ni malo jednostavan i zbog tebe ovo pišem, jer znam kada ti dopizdi moja upornost, nešto ćeš mijenjati.
Stalo mi je da logičnu jednostavnost srećem na licima ljudi u prolazu, a ne svi mi liče kao da su vanzemaljci, navodno su kulturni, ma vraga svatko je lud na svoj način, nitko ne razumije NIŠTA, jer ga ne može umisliti.

- 04:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

POTREBE

POTREBE
Logično stvarno i obrnuto život sam definira materijalne potrebe, tako jednostavno i prirodno realno objektivno razumiješ i jasno znaš uskladiti ljudske kvalitete s pravim vrijednostima.
Jednostavnost je sama materija svake cjeline, sebi red i sjaj zbog neovisne pravde.
Fiziološke potrebe su minimalne.
Socijalne potrebe su stvar želja za uživanjem.
Izbor je tvoj, biraj razum u prirodnom sjaju ili umišljaj maglu psihe.
Nije red da zbog uživanja sebe ostvaruješ kroz ulogu ČOVJEK S POSEBNIM POTREBAMA, jer u takve ne možeš imati povjerenje, bez obzira što su većina u društvenom sistemu, jer pamet i svijest su kulturno nasilje normalnih koji ne razumiju stvarne potrebe tijela u životu, nego žele uživanje u većem raju od sjaja i svijetlosti, kroz pakao nirvane psihe.
Upravo svi bolesni nisu zadovoljni svojom prirodom i žele raj, ali ne znaju da ih samo čeka smrt.
Naravno smrt nije pakao nego spasenje mentalnog idiota od samog sebe, koji je stvarno u životu i stalno laže kako mu jedino život fali.
Isti taj ne prihvaća realno i objektivno za logiku bez koje nije moguće stvarno.


- 04:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 13.09.2014.

ISTINA

ISTINA
Istina je vrijeme posebno biološki za svakoga, a stvarno je vrijeme bez vremena, kao vakuum koji vibrira svijetlost. Upravo svijetlost u izvoru nema sjaj, kao što ga nema ni destilirana voda.
Taman posla kada bi život bio sjajan, onda bi svi bili voštane figure od nekakvog silikona. Upravo nano tehnologijama žele napraviti umjetni dijamant da sve bude od cirkonija sjajno, no to nema nikakvog smisla, ali netko profitira.
Istina je stvarno doživljeno i ti nju ne možeš izgovoriti, jer sve što bi rekao o njoj, već nije logično, kasniš u odnosu na stvarno.
S druge strane logično ti ne paše jer je samo trenutak od vremena, a ti bi satima umišljao, jer toliko djeluje punjenje koje si progutao.
I kako se red uspostavlja?
Samo stvarnim redom.
Da li tebi paše red?
Da se ne lažemo, nikome red nije potreban, jer onda ne možeš muljati za sebe.
Samo djeca, budale i majstori reda pristaju na logiku koja je samo stvarno realno.
Pogledaj što radi pametan i svjestan čovjek, on je navodno društveno odgovoran, povjeren mu je posao, ali je sebičan idiot koji primitivno uživa, srami se i skriva kurvanjski.
Zbog takvih idiota postoji kultura, moral, vjera, taština, ovisnost od materije, da se oni sakriju.
Jer ako ih stvarno otkriješ, oni to ne mogu preživjeti, krhka im je duša, a stvarno su puni kamenaca, taloga, mulja, koža im je debela centimetar i naravno starački misle u strahu od smrti.
Smrt nije moguća ako je ne želiš stvarno. Mnogi su to dokazali, dugo bolovali od raka, a onda odlučili odbaciti tu masku i vratili se razumu.
Ni jedna bolest nije stvarno, jer materija ne može biti bolesna. Možeš jedino napraviti zbrku u organizmu i pomutiti rad organa, funkcija i živaca.
Subjektivnost u smislu mentalnih osjećanja emocija, nije razum stvarno doživljen od logičnih slika prirode.
Prave vrijednosti su stvarno, ne vidiš ih, nisu nasilne, a ono čemu ti vjeruješ upravo je teško mentalno nasilje i misliš ga stalno.
Znači ti trebaš vjerovati da si u životu inače nisi?
Krug po kome se kreacija odvija u svakoj točki je početak kraj, ovisno na koju stranu kreneš, jer je prostorom vertikalno i vremenski horizontalno. Kada si u libeli jedan trenutak u jednoj točki, to je tvoja nula, ništica ili najveće bogatstvo znanja, kao jedno iskustvo.
Deset, milion, milijarda, samo ovisi od većeg sjaja dodavanjem ništica, nula, krugova, prstena, kako god ti želiš.
Mnogi već imaju milijarde, ali nemaju razum ni zdravlje, kako sad to može?
Zar oni to ne mogu platiti?
Stvarno nema cijenu, a ti misliš da bez novaca nema smisla biti u životu.
Kad tebi posvetim pažnju i pišem sve ovo, meni stvarno fino, a ti se mučiš dok čitaš. Znaš da sam u pravu, znaš da ne želiš mijenjati loše navike i stavim. (točku)
Ti i dalje misli, meni ne preostaje drugo nego da pišem sve što ne razumiješ logično.
Ako nekada shvatiš budi zahvalan samo sebi, jer tada prestaje sebičnost. Stvarnim doživljajem objekta tijela od krvi i mesa, misli prestaju i počinje život sjaja koji si odbijao zbog primitivnog uživanja.

- 06:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KUĆNI LJUBIMCI

KUĆNI LJUBIMCI
Kada je čovjek u pitanju zbog pametovanja umišljanjem više svijesti nirvane psihe, život je za njega cilj, zato ne razumije cjelinu materije, nema smisao ni svrhu slobode znanjem logike, jer stvarno u sebičnosti zadržava punjenje zbog energije koja ga treba ubiti za takvo ponašanje.
Kućni ljubimci nisu izuzetak nasilnog čovjeka.
U prirodi prema biljkama koje se održavaju fotosintezom u životu i životinja instinktom, čovjek treba pokazati razum slobodnim znanjem.
Poznato je od čovjeka bježi svaka divlja životinja, jer nema prirodan karakter. Samo od bebe divlja životinja ne bježi, niti se ona nje plaši.
Od kućnih ljubimaca i cvijeća u saksijama, čovjek kupuje vrijeme koje mu fali za inspiraciju ljubavi, jer stalno u sebi ima mrtvo punjenje.
Biljki nije potrebna saksija niti životinji lanac, ali pored čovjeka stvarno je usporeno na simbolizam želja.
Biljke i životinje ne osjećaju materiju kao čovjek, nego sve doživljavaju realno i logički stvarno.
Nasilan čovjek u želji za uživanjem, primitivniji je od fotosinteze biljaka i instinkta životinja.
Recimo džabe je svijetlost dana ako ti stvarno spavaš zbog uživanja noću kada trebaš odmoriti mentalnu strukturu za aktivnost u novom danu.
Džabe imaš prirodan dar razuma, ako sve umišljaš.
Džabe je svijetlost ako ne znaš čemu služi ljubav, nego je i ona tebi interes.
Džabe vidiš da je hrana u konzervi mrtva, ako je stvarno jedeš.
Džabe djeca idu u školu ako ne vole život zbog ocjena i diplome.
Stvarno je sve džabe samo ti misliš drugačije i svemu daješ cijenu.
Zato si primitivan u odnosu na život koji stvarno nema cijenu i tako se u sebičnosti dijeliš od njega.
Uskoro će kulturan čovjek i kućnog ljubimca oslovljavati sa Vi, jer samo tako afirmira primitivizam skrivanja iza maske stvarnim tijelom.
Nisi u stanju razmisliti da se drugima gadi kad ljubiš kućnog ljubimca koji je malo prije lizao govno, iako misliš da si mnogo veći čistunac od drugih.
Ova priča stvarno mi nije trebala, jer nitko logično ne prihvaća za stvarno u životu, nego svatko umišlja na svoj način, u ovisnosti što sebično skriva iznutra.

- 05:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DEMINERALIZIRANA VODA

DEMINERALIZIRANA VODA
Njena Ph vrijednost je manja od 7 blago lužnate destilirane vode, što znači ako je piješ mnogo brže rastapa kamence, naslage i moguć je tromb. Za početak nije problem nju piti, iako na ambalaži piše da je samo za akumulatore, glačala, akvarije za ribice. Demineralizirana voda se proizvodi električnom reverzibilnom osmozom uz upotrebu specijalnih smola.
Jedino destilacijom svaka voda iz prirode ili dućana postaje čista H2O, koja je potrebna tijelu i popunjava ga skoro 80 %.
Od destilirane vode u krvi i limfi, geni se prirodno čiste i tako sam pomažeš tiroidnim žlijezdama koje prirodnim jodom čiste krv. Na taj način geni daju jasnu misao i konačno vodik (hidro+gen+um) levitira u vakuum pinealne žlijezde hipofize mozga, koja je stvarno biološka žiro komora za orijentaciju tijela u odnosu na univerzalnu materiju kroz vrijeme u prostoru.
Tko prima infuziju preko sistema i igle, ne misli nego jasno želi da se čim prije sve to završi. Tko pije destiliranu vodu, potpuno je oslobođen mučenja mislima psihe od energije punjenja koje aktivno djeluje iznutra jer se raspada u zatvorenom prostoru. Zbog društvenog interesa, proizvodnje mrtve hrane i lijekova, destilirana voda nije afirmirana, iako je savršene čistoće i neutralno podržava materiju tijela. Zato je infuzija za bolesne i prirodna transfuzija kada je tijelu život ugrožen.
Navikom na destiliranu vodu u prehrani, stvarno ne misliš jer ti ona ne dopušta takvo vrijeme, brzo se probavlja i sama te tjera da je oslobodiš mokrenjem ili znojenjem. Destilirana voda najbolje i prirodno čisti put vodiku koji levitira kroz svaku točku tijela, vezujući se usput sa svim elementima i na kraju se njih oslobađa, kada levitacijom uđe u pinealnu žlijezdu kao čist vakuum, potreban za jasnu misao slobodnim intelektom, kada znaš logičnu vezu sa stvarnim izvorom svijetlosti.

- 05:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO JE LOGIČNO


STVARNO JE LOGIČNO
Ali i obrnuto, logično je stvarno, zato je glupo služiti se subjektom mentalne psihe, koja ne može bez energije zbog čega puniš nedužno tijelo i prazniš ga primitivnim uživanjem, kome samo treba red, čistoća zbog pravde slobodnim znanjem.
Razum je veza logičnog i stvarnog, jednostavnom percepcijom od inspiracije doživljeno, kada geni u krvi postižu brzinu jasnih slika opažanja osjetilima. Razum koristi misao za jasnoću pogledom i uvidom.
Pamet i svijest služe onome tko je pristao na ulogu kulturnog i normalnog čovjeka u društvu, zbog interesa boljeg socijalnog statusa.
Kultura je mučenje onoga tko umišlja svoje želje i kao glumac nosi masku zbog njih.

- 05:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ROĐENJE I SMRT

ROĐENJE I SMRT
U životu materije rođenje individualne pojave i njena smrt su jedno kao dan i noć svijetlosti sunca.
Stvarno inteligencijom iz točke preko sjemena tijelom se rodiš u stvarnosti prirode elemenata.
Kad izgubiš volju, po želji se pripremaš da vratiš elemente prirodi, da vratiš energiju vremena čistoj svijetlosti i bez pojave slobodna vječnost nastavlja životnu igru materije.
Ti ćeš samo ostati kao informacija genetskoj lozi koja slijedi preko djece, unuka i tako redom.

- 05:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT
Svatko je u životu stvarno materijom tijela, koje fiziološki ovisi od elemenata prirode, čistoće do sjaja i reda po pravdi što vrijedi za jedno.
Stvarno je inteligentan vodik i on se veže u tijelu s kisikom, stvarajući potrebnu vodu (H2O).
Tijelo s vodom gradi krv, limfu, sjeme i svaku kombinaciju koja mu treba za rad organa i funkcija.
Jednostavno vodik levitira kroz tijelo sve elemente i na kraju ih napušta, kada iz pinealne žlijezde intelektom vibrira i oslobodi se tijela, jer je to potrebno za vezu sa suncem.
Teoretske pretpostavke od slobodnih mišljenja nisu logično stvarno, zato znanstvenicima u dokazivanju pojava fali dokaz stvarnog, koje nemaju proživljeno kroz sebe. Oni su samo mentalni mislioci, preko nečega i zbog nečega, a nisu stvarno jasni u definiranju materije, njenih fizičkih stanja, snage, sile i moći.
Zbog neznanje znanost sve gura pod jednim imenom metafizika, koja je pogodna za maglu psihologijom, ali od toga nema dodira sa stvarnim u životu.
Sve je stvarno kada si u njemu apsolutno i ne misliš da je nešto drugo.
Prirodna stvarnost je stvarno kada nisi ovisan od nje.
Put koji zna vodik je bezuvjetan i uvijek u smjeru pravih vrijednosti i slobodne vječnosti.
Ne postoji način da se vodik izgubi na putu. Njemu se mogu dogoditi prepreke, vezivanje sa svakim elementom, ali on na kraju sebe oslobađa, jer je bezuvjetno budan, inteligentan, jednom riječi stvarno u materiji.
Za vodik ne postoji ružno ili smeće, samo ti možeš tako misliti.
Pijenjem destilirane vode tijelo ima jednostavniju i bržu probavu, prirodni metabolizam i potrebnu brzinu strujanja krvi, točnije gena koji prate rtnju kroz 24 sata dana i noći.
Koliko osjetila stvarno naprave slika u pogledu, geni u čistoj krvi zdravog tijela jednako daju doživljaj uvidom jasnih slika, tako je logično razumljivo i slobodno ga znaš.

- 05:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODNO MIŠLJENJE MENTALNI ZATVOR

SLOBODNO MIŠLJENJE MENTALNI ZATVOR
Razum stvarno inspiracijom gena u krvi prati jasnu misao po vertikali pravih vrijednosti znanjem logike.
Misli u magli psihe od energije punjenja nemaju smjer djelovanja, nego ti imaš želje za oduševljenjem, gutanjem mnogo čega, uživanjem ili posjedovanjem stvari.
Pojam ČOVJEK definira ulogu osobe koja pristaje koristiti pamet i svijest društva preko taštine, morala, vjere, normalnim kulturnim ponašanjem, protiv razuma kojim jedino slobodno znaš logički stvarno.
Slobodno mišljenje nije sloboda nego zatvor od magle koju izaziva punjenje u organizmu tijela, jer poluraspadom stvara negativnu energiju i ona psihom djeluje na usporenje razuma kada počinju misli.
Misli ne prate logiku jasnog opažanja osjetilima, zbog čega se u tijelu javlja mentalni subjekt ili dvojnik koji se afirmira sebično i sebe naziva JA, što ga dovodi u rascjep ličnosti i mora imati poremećaj karaktera u ponašanju.
Dijete je stvarno oslobođeno kulture, pameti i svijesti, zato nikome ne govori Vi ili Ti, nego direktno govori što želi.
Slobodno mišljenje je utjeha čovjeku što se zbog srama i kulture nikada ne može jasno izraziti, nego svoje želje misli i drži ih pod maskom vlastitim tijelom. To njemu oduzima vrijeme i umjesto volje stalno nešto želi, nada se i često razboli od neraspoloženja.
Slobodno mišljenje nije razum kada slobodnim intelektom znaš logično stvarno u realnim slikama objektivne prirode.
Slobodnim mišljenje se služe umovi koji devastiraju prirodu radi ostvarivanja ciljeva uživanja, čime cjelina individualne materije stvarno gubi smisao i svrhu slobodnim ostvarenjem.

Naravno, društvo kada bi moglo, svakome bi propisalo život, ali on je stvarno, apsolutno, bezuvjetno, 100 % neovisno od društvenog sistema, pametovanja i svijesti nirvane psihe.
Socijalne potrebe osobe nisu stvarno u životu zbog čega čovjek mora biti poslušan i primitivan.
Ne može društvo propisivati tko će što jesti i krvnu sliku svakoj osobi. Upravo društvo to čini i cijelo čovječanstvo nema definicije znanjem od logike stvarnog, jer znanstvenici prvi provode društvenu i vjersku manipulaciju, uz pomoć taštine roditelja u krivom odgoju djece.
Život je stvarno znanje i ne može biti tajna manipulacija metafizikom psihologije.
Dan i noć u kome se svatko ostvaruje nije tajna ako razumiješ prirodnu rotaciju kao logično vrijeme stvarnom gravitacijom svake individualne pojave.
Sve se oblikuje i stari različito, ovisno od toga kako zadržava informacije i vibracijom energije postaje objektivno realna pojava, koja se bori za opstanak kroz red, čistoću i pravdu svojim sjajem u odnosu na čistu izvornu svijetlost.
Sve je jednostavno kada znaš i miran si, no problem je kad misliš i nemaš odgovor, zbog čega prizivaš brže starenje, jer su misli nepodnošljivo mučenje u zatvoru vlastitim tijelom.
Razlog sebičnosti i navike mučenja jesu što ne prihvaćaš logiku da je čista krvna slika stvarno zdravlje i vitalnost bez straha od starenja i smrti.
Tijelo kao živi objekt je fizičko i stvarno, nije nikakav tajna, metafizika ili psihologija, nego realnost koju odbijaš time što želiš njime uživati, a koristiš ga za primitivno punjenje mrtvom hranom i pražnjenje u grču zbog nerazumnog orgazma.
Kad je grč u mudima, grč je i u mozgu.
Sve tvoje pogreške su nasilje prema tijelu, a mozak stvarno sebe štiti i on posljednji umire.
Mozak nikada ne boli, jer ima savršeniju strukturu od mesa i živaca.
Ako trebaš mozak zbog prirodnog biološkog kompasa u životu, održavaj ga čistom krvnom slikom, a to ne ide bez destilirane vode, jer jedino čista krv prolazi sve vijuge i hrani sve stanice mozga.
Povratnom informacijom mozak smiruje seksualni potencijal i općenito nasilje zbog drhtanja karaktera, izazvanog mentalnim umišljanjem, jer je to mnogo sporije od razuma opažanja prirodnim osjetilima.
Ti misliš da je psiha brza, međutim ona je spora kao gusta magla i ne vidiš smjer kojim se ostvaruješ. Za utjehu želi još slično uživati u spavanju, a to nije smisao niti svrha slobodne budnosti i kreativnosti znanjem.

- 05:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 12.09.2014.

DOKAZ

DOKAZ
Za sve trebaš dokaz.
Život je dokaz ili trebaš misliti da li si u njemu stvarno?
Dok spavaš tko misli, tko boluje, tko želi umjesto tebe stvarno?
Materija je jedno od vremena u prostoru, od tvog tijela, prirode oko njega, prostora do sunca.
Kada si stvarno budan ili sve radiš suprotno kao u ogledalu?
Materija tvog tijela je živi organizam, objekt i realnost, što logično opažaš, razumiješ i znaš stvarno.
Ne razumiješ punjenje u sebi i moraš misliti na posljedice od njega.
Zašto si dopustio punjenju da bude u tebi stvarno?
Tako je punjenje postalo domaćin a ti gost ispred kuće.
Stvarno tijelo nije teorija metafizike psihologijom, jer pogled u trenutku jasna je slika stvarnim uvidom.
Dokaz je uvijek u stvarnom preciznom mjerenju, sve na jednom mjestu, vrijeme, prostor i materija.
To je kao nulta točka libele, no tijelo je živi organizam stvarno.
Biološka libela je idealno precizna i njome je moguće dodirnuti stvarno.
Nultom točkom jasnoće u sebi, stvarno si u svijetlosti sunca, što čini volju, radost i mir.
Svejedno i noću znaš gdje je sunce, zato što je tijelo prirodni žiro kompas, svaka stanica ima apsolutni vodik i kao cjelina u pinealnoj žlijezdi mozga, odakle stvarno održavaš vezu s univerzumom.
Za dokaz jedino trebaš dodir sa stvarnim u sebi.
Za tako nešto dovoljan je trenutak i točka, uskladiš ih kao kursorom po ekranu i pojavi se odgovor u željenoj slici.
Materija vremenom u prostoru kao jedno zna sve, bez obzira gdje je nešto individualno stvarno.
Tako NIŠTA apsolutno ne može biti nikakva tajna, tim prije ako jednostavno razumiješ inteligentnu logiku trenutka u točki.
Znanje ne misli i ne pita, jednostavno daje odgovore u jasnim definicijama svake pojave.
Svijetlost je noć i dan svih 24 sata, ali je dan stvarno i noć je stvarno ako si tijelom prisutan.
Destilirana voda je stvarno savršeni informatički medij prirode i tijela.
Njoj nije potrebno vrijeme u prijenosu informacija, jer ih ona stvarno neutralno oslobađa. Sve se odvija stvarno inteligentno.
Ako s jednog kraja svijeta postaviš cijev punu destiliranom vodom do drugog kraja, svaku informaciju ona trenutačno oslobađa, savršenom nultom točkom kao svijetlost sunca.
Zato je bitno imati čistu krvnu sliku, stvarno 92 % destilirane vode u krvi, 94 % u limfi, 96 % u sjemenu, u kostima 20 %, tako u cjelini zdravo vitalno tijelo sadrži oko 80 % destilirane vode i tada je informatički najbliže svijetlosti i stvarnom.
Donja granica destilirane vode u krvi je 85 % i ako to nije, od dehidracije može nastupiti smrt tijela, zbog usporenja u radu organa i funkcija.
Puno tijelo s običnom vodom, zbog kristalnih minerala u sebi također dehidrira.
Krv je prirodno čista neutralnim karakterom, a to je stanje bez krvnih grupa.
Naravno nitko ne želi takvu jednostavnost življenja, jer je većini ljudi stalo do uživanja u punjenju tijela i primitivnom pražnjenju orgazmom u grču.
Mnogi su sebični prema punjenju, rado gutaju nove sadržaje i uživaju u ponavljanju orgazma, što je ponašanje čovjeka s ograničenim znanjem i perverznim navikama.

- 07:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DAN I NOĆ

DAN I NOĆ
Iz trudnoće imaš naviku odmaranja u tami, jer ne koristiš osjetila za opažanje.
Danju je aktivna mentalna struktura zbog čega subjektivno misliš i sam sebi stvaraš potrebu za energijom od punjenja tijela.

- 07:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

INTELIGENTNA LOGIKA

INTELIGENTNA LOGIKA

Ako razumiješ trenutak za jasan pogled, jednostavno inteligentnom logikom percepcijom iz točke uvida iznutra jasno znaš materiju u cjelini. Najprije znaš potrebe tijela i potrebe svega.
Fiziološke potrebe tijela su minimalne stvarno u odnosu na socijalne potrebe subjektivnim mišljenjem, kada želiš svašta zbog uživanja u većem komforu.

- 07:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZNANJE

ZNANJE
Čistom krvnom slikom ostvaruješ se i spoznaješ život stvarno kroz materiju tijela.
To je ugodna sveprisutnost u materiji, njoj se predaješ objektivno i znaš inteligentno je logično.

- 07:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.09.2014.

SEBIČNOST

SEBIČNOST
Sebična je svatko tko nije odgovoran čime puni tijelo, nema čistu krvnu sliku niti stabilan karakter ponašanja. Sebičnost nastavlja uživanjem u grču orgazma i prazni tijelo od veoma važne životne sile.
Sebičan dalje misli da će kao čistunac popraviti svoje slabosti.
Sebičan nema inspiraciju ljubavi i zato mrzi sve koji mu ne pomažu u tome.
Sve u svemu sebičnost je teška blokada stvarne materije tijela, navikom uživanja što nije zdravo u životu.
Sebična osoba brzo stari, veoma se plaši smrti tijela i uvijek ponavlja kako ne voli živjeti.
Stvarno je uznemirena od svega jer ne koristi razum za logično i realno.
Sa sebičnim osobama nitko ne želi imati odnos jer su veoma naporne u njemu i kad se vežu za tebe, stanje je još lošije.

- 12:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SVIJETLOST

SVIJETLOST

Izvor svijetlosti stvarno je u samoj individualnoj pojavi.
Ti misliš da je sunce izvor svijetlosti, međutim kroz njega se svaka pojava konačno oslobađa. Točnije vodik svake pojave završi u suncu i ponovo se vraća vremenu i prirodi.
Na prvi pogled vodik jedino fali u prostoru, međutim stvarno je vezan u svakoj pojavi, jer ona od njega živi uz ostale elemente.

- 12:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UNIVERZUM

UNIVERZUM
Ako univerzum svijeta svedeš na točku promatranja, ona će biti jasna kao jedno logično bez prostora koji dijeli pojave na nebu.
Tako ćeš shvatiti da svaki planet ima ulogu, a sunce je neutralni izvor, jer je samo ono vječno, sve drugo se mijenja. Naravno i sunce se mijenja ali inteligentno preko logičnih pojava, gdje je stvarno o čemu pojava ovisi u životu.

Recimo ako nema vode na površini zemlje, ni jedan kontinent neće biti izdvojen kao sada.

- 12:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

POSJEDOVANJE

POSJEDOVANJE

Pogana je uloga pametnog i svjesnog čovjeka što misli da je vlasnik tijela koje žrtvuje zbog uživanja u punjenju mrtvim sadržajima ili pražnjenju u grču orgazma.
Materiju ne posjeduje ni život kojim se kreacija ostvaruje, jer je cjelina jedno, smisao red, cilj čistoća i svrha sloboda.

- 12:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SUNCE

SUNCE
Destilirana voda u prirodi nulta je točka i najbliža informatička veza sa izvornim suncem, koje nema sjaj, nego se svijetlost pretvara u emisiju zračenja energijom svega u prostoru.
Čista svijetlost je vakuum i od vibriranja sve čestice u lancu informaciju prevode u energiju, koja u prirodi potpuno uspori, što je pogodno za oblikovanje svega.

- 12:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO

STVARNO
Jednostavno je sve kada znaš stvarno, apsolutno, 100 %.
Problem je kada o stvarnom misliš, jer ga ne znaš zbog nekog razloga.
Glavni razlog je punjenje iznutra zbog čega subjektivno misliš. Punjenje se stalno mijenja i stalno drugo misliš.
Recimo stvarno sunce na vedrom nebu razumiješ iz svakodnevnog iskustva, no ne znaš što je sunce kao u pogledu svoje šake.
Stvarno sunce ja čista neutralna svijetlost, a ovo što ti misliš samo je energija zračenja zbog usporenja svijetlosti od svih čestica u atmosferi. Zato je vremensko kašnjenje nešto više od 8 minuta.
Svijetlost sunca u izvoru nema boju, kao što je nema destilirana voda.
Rumeno, ružičasto, jarko sunce ili bilo koja druga boja, stvarno je od stanja u atmosferi.
Od sunca do tebe jedna je nit jasnoće nultom točkom, ali za stvaran doživljaj sve tvoje misli trebaju biti jedna jasna misao, koja ima stvarnu moć kao svijetlost sunca.
Oslobođen si misli samo kada slobodnim intelektom (kao laserom) dodirneš stvarno i to je tvoje znanje kao iskustvo za svaki novi trenutak.
Jasna misao u dodiru sa stvarnim potpuno oslobađa mentalnu strukturu i tada nisi ovisan od psihe.

- 12:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT ORGANIZMOM TIJELA

ŽIVOT ORGANIZMOM TIJELA
Individualnim fizičkim tijelom od krvi i mesa život je sve stvarno apsolutno bezuvjetno, zbog čega kao cjelina ima smisao cilj i svrhu slobodnog znanja i samoostvarenja.
Međutim u prirodi ljudska materija tijelom ovisi od svih elemenata preko punjenja.
O punjenju odlučujem JA, imenom onako kako se predstavljam socijalno u društvu. Punjenje je navika, uživanje, ovisnost ili strast.
Zbog sebe u životu teško usklađujem volju sa željama.
Funkcionalno tijelo kada je prazno ima samo jednu jasnu želju prema zraku, vodi i hrani.
Tijelo s punjenjem djeluje mentalnim subjektom s mnogo želja, što nije stvarno život nego nekakvo nejasno uživanje.

- 12:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VRIJEME

VRIJEME
Gibanjem prostora informacija postaje jasna.
Prostor je moć, vrijeme je sila, pojava je snaga.
U nultoj točki vrijeme trenutka je stvarno jedno s prostorom.

- 12:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PUNJENJE TIJELA

PUNJENJE TIJELA
Predstavlja zarobljeno vrijeme zbog čega punjenje djeluje mentalnim subjektom psihe, jer bez jasnoće misli.
Džabe opažaš logično ako sve stanice to ne vide jer smeta punjenje, zato misliš kao izgubljen u magli.
Gledaš a ne vidiš iako je dan, jer nemaš informatičku brzinu povezivanja logičnih slika pogleda s uvidom istih stvarno percepcijom iznutra.

- 12:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

POGLED I UVID

POGLED I UVID
Pogled opažanjem osjetila realan je, objektivan i logičan doživljaj stvarno uvidom iznutra.
Zbog logične inteligencije razmišljanjem jednostavno analiziraš sve.
Ako zamijeniš perspektivu pogleda i uvida, svaka točka prostora i svaki trenutak vremena u svijetu imaš cjelovit odgovor na svako pitanje.
To je moguće jer je postojanje samo jedno fizičko svojstvo materije.

- 12:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 09.09.2014.

PROSTOR VRIJEME MATERIJA

PROSTOR VRIJEME MATERIJA
Početak promatranja je točka.
Prostor i vrijeme bezuvjetna ljubav materije u slobodi vječnog života.
Materija je jednostavna točkom prostora, trenutkom vremena i neutralnim sjajem, kao jedno fizičko svojstvo.
Između neba i prirode tijelom se ostvaruješ u spoznaji.
Nebo je volja, priroda su želje.
Izuzetak je sunce u sjaju dana i tami noći, jer služi kao neutralna nulta točka između perspektive uma i percepcije razuma.
Sve se svodi na jedno znanje od iskustva u ponavljanju.
Živi organizam tijela individualni je svijet na prvi pogled, ali uvidom znaš stvarno je sve od prostora vremena materije.
Od neutralne svijetlosti stvoreno tijelo treba potvrditi potpunu ovisnost od vlastite materije i neovisnost od prirode elemenata.
Kako?
Mudro, jednostavno zrak i voda.
Sve elemente priroda sadrži u vegetaciji, zato je mudro za prehranu koristiti destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća.
Zašto?
Nikada ne vidiš unutarnje organe, njihove funkcije, meka i tvrda tkiva, živce, krv i limfu, ali znaš čime puniš tijelo u jednom danu.
Sunce, logična slika prirode, u tijelu je samo krvna slika ako povedeš red o prehrani.
Kao na dlanu možeš znati svoju krvnu sliku, temeljem prehrane i punjenja tijela.
Zrak, destilirana voda i sokovi od svježeg voća i povrća, sadrže sve elemente prirode koji jednostavno znače zdravlje i vitalnost.
Razum je kada znaš puniti tijelo sadržajima koji ne ostavljaju tragove u njemu i tada si siguran u odnosu na starenje.
Od potpunog samoostvarenja u životu dijeli te dobra navika punjenja tijela, što je jednostavno iz djetinjstva, ali se i kasnije može postići.
U materiji se ne možeš ostvariti bez cjeline, jer samo tako imaš smisao, cilj i svrhu.
Upravo je cjelina sunce, nebo i svi elementi prirode u obliku jasnih informacija koje ne zadržavaš.
Od budnosti i aktivnoj sveprisutnosti u sebi kroz krv i limfu, možeš znati sve o svakoj točki prostora i trenutku vremena u svijetu materije.
Definicija bilo čega tebi je jasan odgovor ako znaš postaviti pitanje.
Na taj način i apsolutno stvarno možeš opisati sa 30 slova i 10 brojeva, samo ako razumiješ logično i znaš jasno.
Nikada nisi imao vremena analizirati materiju razmišljanjem da dođeš do odgovora, nego se mučiš mislima kojima te psiha punjenja mami i navikava na iskustvo smrti, jer ti jedino fali u životu.
Samo ako si potpuno posvećen sebi, stvarno nisi sebičan i logično razumiješ potrebe tijela.
Na taj način znaš potrebe drugih i ne reagiraš ako nešto oko tebe nije u redu.
Informatička svijetlost realan je sjaj u svim bojama objektivne prirode, zbog čega logično percipiraš svaku sliku pogledom stvarnim uvidom iznutra.
Čovjek, pamet i svijest pojmovi su za ograničene ovisnike od društva, zbog socijalnih potreba preko diplome i znanja struke. Međutim život kroz zdravlje i vitalnost svakako su prioritet slobodnim znanjem od razuma inspiracijom gena u čistoj krvi.
Znanje nemaš ako moraš pamtiti informacije, jer one moraju biti slobodne.
Odavno je glupo vjerovati, misliti, nadati se, uživati, bez odgovornosti za stvarno.
Stvarno prisustvo ne ovisi od materije.
IQ i EQ čovjeka određuju njegov subjektivan mentalni um, koji u svemu prkosi razumu.
Materijalno ostvarenje nije uživanje, jer su mnogi to probali i nema ih više.
Nitko još nije probao približiti sebe izvoru, zato i nema majstora koji se služe percepcijom u svakom trenutku.
Napredni umovi u svijetu nude teoretske pretpostavke.
Potpuno sam spreman ponuditi jasne definicije za svaku pojavu.
U čemu je problem?
Upravo svi koji me znaju misle na svoj način. Neki me žale što sam prolupao, a neki misle da sam otišao daleko.
Niti sam otišao niti sam došao, nego godinama analiziram materiju od vakuuma do najtvrđeg dijamanta. Svašta sam pokušavao kako su me vodile knjige, duhovnost, makrobiotika, no bez destilirane vode nisam mogao dovesti krv do čistoće gena u nultoj točki jasnoće.
Moja krv sada stvarno nema ni malo soli, ali nema ni krvnu grupu.
Slobodnom voljom po želji svatko može boraviti u nultoj točki jasnoće vlastite biološke libele.
Tko želi provjeriti moju naivnost, može mi se javiti da mu otkrijem bilo koju tajnu ili nešto što samo on zna.
Jedno je sigurno, stvarno ne mogu otkriti jednostavno svima koji misle, jer nisu pripremljeni za brzinu vrtnje kada se vibracije predaju informacijama i sve nestaje u vakuumu.
Nekoliko njih me prate, no još nisu do kraja definirali želju, da umjesto perspektive koriste percepciju.
Nitko u tome nije kriv, jer sve što si bliži krvi želje te odvlače od nje.
Samo kada znaš da je tvoja krv potpuno čista, imaš jaku želju da je konačno dodirneš predajom uma razumu.
Upozoravam sve koji nisi pripremljeni, da je nulta točka biološke libele na granici između jezive vrtnje vremena i smrti iz koje nema povratka. No ako si pripremljen za tako nešto, takva trauma ne mijenja tvoj karakter.
Napominjem tako nešto nikada mi se nije dogodilo u čistom prostoru prirode.
Ludilo očekujem od uma koji je napravio grad od betona, asfalta, stakla i supermarketa u kome su mrtve stvari, mrtva hrana i živi ljudi koji su skoro mrtvi. Kad sve to propustim kroz biološku perilicu moje krvi, dogodi mi se nokaut ali me ne ubije.
U analizi svega ne bježim od gadosti, zaraznih bolesti, smrdljivog prostora i kaosa svake vrste, jer u tome potvrdim karakter koji ne mijenja moje naivno ponašanje.
Mnogima je nezamislivo biti pored tijela koje umire, no potpuno znam čemu to služi.
Sve rođeno ostaje vječno u ponavljanju svakog trenutka, što znači smrt je neizbježna i nije strah.
Konačna svrha slobode nije moguća bez smrti, točnije bez oslobađanja pojave od svega, jer u pitanju je materijalna kreacija, stvarno u neprekidnom krugu, kroz stvarnost trenutka u stvarnoj točki.
Na kraju je sve jasno ako staviš točku, ali ne kao simbol nego stvarno.

- 05:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.09.2014.

PRIRODNA PERCEPCIJA

PRIRODNA PERCEPCIJA
Perspektivna stvarnost pogledom osjetila, iznutra je percepcija uvidom stvarno doživljeno u svakom trenutku, ako je osoba vitalna i zdrava s čistom krvnom slikom.
Jednovremeno jedna logično jasna slika pogledom uvid je stvarno.
Znači stvarnost je stvarno doživljeno jednom jasnoćom.
Jasna misao sadrži sve 24 slike opažanja u trenutku.
Misli nemaju prirodnu brzinu ni za jednu jasnu sliku, jer su subjektivne u odnosu na stvarne stanice tijela. Točnije misli su psiha punjenja koje koristi opažanja za svoje želje.
Realno = objektivno opažanje
Logično = jasna slika koju razumijem
Stvarno = doživljeno znam
Trenutak = 24 slike zbog rotacije Zemlje oko Sunca
Destilirana voda = savršeno prati nultu točku vrtnje vremena u gravitaciji prostora.
Sve to jasna je misao zbog djelovanja svih stanica.
Suprotno tome magla je misli zbog punjenja.
Punjenje odvlači pažnju stvorenom subjektu i kako nije vidljivo iznutra, on ga traži u prirodi.
Zbog loše navike zadovoljan je kad nešto guta da se smiri, no to samo je bježanje od realnog, logičnog i stvarnog.

- 04:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM

RAZUM
Logično je od stvarne materije stanica tijela.
UM je od stvarnosti materije van tijela, zarobljene u vidu punjenja u organizmu.
Ono što je sunce za univerzum, to je razum za tijelo.
Nije slučajno što su davno razum (RA = red apsolutno) tumačili kao božanstvo svijetlosti izvornog sunca.

- 04:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NULTA TOČKA

NULTA TOČKA
Jedno neutralno promatranje, iako vakuum čiste svijetlosti izvora ili sjaj prirode, povezuje inteligenciju stvarnog prostora idealne i stvarnost logičnog vremena.
Destilirana voda u prirodi informatički ima brzinu čiste svijetlosti zbog vakuuma i neutralnosti.
Recimo cijev napunjena destiliranom vodom bilo koje dužine, prenosi informacije nulte točke kao živa libela.
Za univerzum nulta točka je čista svijetlost sunca, a za prirodu njegov sjaj u bojama pojava.
Pijenjem destilirane vode imaš šansu skladnog karaktera ponašanja razumom i znanjem.
Bez destilirane vode nisi mudar, nego samo pametan čovjek od razuma kojim kulturno slijediš društvenu svijest, no time se ne možeš spoznati ni ostvariti, nego brzo stariš i boluješ u neznanju.
Kada ti je posebno teško primiš destiliranu vodu kroz infuziju, zato što logično ne razumiješ da je trebaš piti stalno.

- 03:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MISLI

MISLI
Nisu stvarno, stvarnost, znanje, razum, logika, realno, objektivno, volja, a nisu ni NIŠTA, jer tako nešto u materiji nema. Prostor mora biti nešto u vidu stvarnosti pojave ili apsolutno stvarno, vakuumom čiste svijetlosti potvrđeno.
Misli su stvarno djelovanje punjenja u organizmu tijela, imenom psiha sile negativne energije, koja odvlači pažnju u odnosu na prirodno opažanje i logično znanje.
Pet osjetila jedan su razum zdravog tijela, no ako je bilo koje punjenje u njemu, psiha djeluje kao subjekt ili mentalni dvojnik.
Tako u rascjepu ličnosti, punjenje koristi opažanja osjetila za misli svojih želja za oslobađanje iz tame nutrine.

- 03:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNOST


STVARNOST
Imaš stvarno tijelo no priroda za tebe nije stvarnost ako pored opažanja pet osjetila nju misliš ili je govorom tumačiš.
Na taj način samo gubiš prirodnu percepciju uvida u sebi, bez koje nije moguća jasnoća u slobodnom znanju.
Uvid iznutra je stvaran doživljaj, jer preko materije tijela znaš svaku drugu materiju, ako imaš iskustvo u susretu s njom.

- 03:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

zemlja

ZEMLJA
Svejedno stari jer se malo po malo približava suncu.
Suvišna je bilo koja priča o zagrijavanju, tim prije što čovjek naprednim umom ne razumije ekološki sustav, nego sve čini da se raj na zemlji pretvori u pakao.
Sve smo vidjeli, razne prirodne katastrofe, orkane, cunami, vidjeli smo atomsku bombu, samo još nismo vidjeli da nemamo planet.
Zemlja je oaza svih prirodnih elemenata, što drugi planeti nisu.
Recimo Venera je od dušika, Mjesec od helija, Mars od kisika, tako redom svaki planet je od nekog pročišćenog elementa, samo Zemlja nije. Njoj predstoji karbonizacija i pretvaranje u ugljik, što će je lagano prevoditi u stanje vječnog dijamanta.
Za usporedbu izvorno Sunce stvarno nije planet zbog inteligentnog vodika, nego je apsolutni centar vrtnje univerzuma.
Teoretske pretpostavke nemaju definiciju ni za običnu prehladu, zato znanstvenici nemaju pojma što je univerzum stvarno.
Beba po rođenju, majstor reda trenutka i budala znaju sve, no nitko od njih ne spada u kategoriju čovjeka od ugleda u društvu.

- 03:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MISLI

MISLI
Zbog bilo kog punjenja u organizmu, subjektivno misliš što je sporije od razuma 24 realnih slika svakog trenutka u opažanju pogledom i stvarno uvidom od prirodne percepcije.
U pitanju je vrijeme pažnje koje posvećuješ nepoznatom punjenju jer se ono stvarno raspada iznutra, oslobađa plinove, kvari krvnu sliku, mijenjaš karakter ponašanja i što je najgore želiš ga smiriti novim punjenjem.
Sve to radiš iz navike i praktički nemaš vremena za nešto bolje.
Potpuno prazno tijelo sa svojim stanicama ne misli, nego od jedne jake želje stvarno zna što mu je potrebno od materije.

- 03:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOTNI STIL

ŽIVOTNI STIL
Koliko individualnih umišljanja, toliko poremećaja karaktera ponašanja, što nije logika razuma ljudske vrste.

- 03:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PRIRODA

PRIRODA
Ostvaruješ se tijelom u prirodi i savršena je za materiju kojom se individualno služiš.
Stvarne potrebe, fiziološke i socijalne, upravo su prirodne i odnose se na ljubavnu radost u životu.
Priroda je stvarno raj od svih elemenata i izobilje sjaja od sunca dana i noći.
U prirodi nema iluzije kojom se često služiš i uživaš u njoj, jer se radi o redu sjajem po pravdi.
Zbog individualnog uživanja svaka osoba predstavlja ljudsku vrstu posebnim karakterom ponašanja, što sve skupa drži čovječanstvo u teškom neznanju.
Svatko ima izgovor za sebe, no život se ne sastoji od utjehe nego od stvarnog reda.
Biljke ograničene fotosintezom u životu i životinje instinktom nagona, pored prirodne borbe za opstankom, najveći problem imaju od čovjeka s ograničenim znanjem.

- 03:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO

STVARNO
Apsolutno jedno slobodno vječno prostor inteligentno, bezuvjetno univerzum svake najmanje točke, nultom točkom taj vakuum potvrđuje čista svijetlost i sjaj vremena prirode u svakoj individualnoj pojavi.
Stvarno je bilo, sada jest i biti će.
To je trajanje jednog života materije.

- 03:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

INFORMACIJE

INFORMACIJE
Materija je u cjelini informatička.
Informacije su jasne samo kao sunce na izvoru, sjaj na vodi ili slike u ogledalu.
Preko žica, fiksnih i mobilnih uređaja informacije se prenose energijom.
U živom organizmu tijela, informacije se prenose fizički fluidima.
Vodik u svakom stanju kao hidro-gen-um prirodno i jednostavno prenosi jasne informacije do svake stanice u tijelu i obrnuto, u svakom trenutku.
Destilirana voda je zato najpogodnija.

- 03:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NAVIKE

NAVIKE
Ponavljanjem svakog trenutka živi organizam tijelom.
Dobrim navikama znaš život i razumiješ stvarne potrebe.
Lošim navikama misliš i od umora za utjehu samo želiš uživati.
Dobra navika je mudrost kako se služiš rupama na tijelu. Najprije dubokim udahom zraka na nos i devet puta dužim izdisajem na nos. Mudrost je usta otvarati za pijenje destilirane vode i sokova od svježeg voća i povrća. Nje mudro govoriti jezikom ako te nitko ne pita. Nije mudro otvarati usta zbog gutanja kristalnih sadržaja i krupnih komada hrane.
Mudrost štiti tijelo od slabljenja vakuuma u njemu, potrebnog za informatičku budnost razumom i znanjem, preko opažanja osjetila.
Većina ljudi koriste primitivne navike za razna uživanja tijelom. Zato što su većina sve negativno za njih je normalno prihvatljivo, samo ako ponašanjem pratiš taštinu, moral, vjeru, kulturu, pamet, svijest i opću poslušnost.
Nema veze da li si duševan ili zdrav, važno imaš ime i značajan si društvu, jer zbog tebe administrativni djelatnici i ljudi na vlasti primaju plaću.
Kao čovjek pripadaš većini s posebnim socijalnim potrebama, što nema nikakve veze s logikom razuma i slobodnim znanjem u životu.
Svoje nasilno ponašanje ne razumiješ jer su drugi slični tebi.
Malo više pažnje jedino poklanjaš nezreloj djeci i budalama, jer su oni stvarno realni u životu i ne podliježu kategoriji čovjek.

- 03:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 06.09.2014.

PUNJENJE TIJELA

PUNJENJE TIJELA
Bez obzira tko si imenom, znanjem struke, materijalnim bogatstvom, za punjenje tijela stvarno trebaš mudrost čistog zraka i vode, jer samo od njih ne uživaš u tome mentalnom psihom subjekta koji djeluje van tijela u željama koje ni sam ne razumije, ali stvarno gubi volju, jer se punjenjem iznutra stvara magla, strah i sve negativno u odnosu na vrijeme potrebno životu.
Kako početi?
Jednostavno diši zrak samo na nos, jedan duboki udisaj u devet puta dužem izdisaju.
Usta ne otvaraj, ne govori ništa, zadrži potreban vakuum jasnoće.
Ako imaš mišljenje ono nije stvaran razum od volje iznutra, nego je neka želja koja te sotonskom dušom vuče u psihu, što za tebe nije zdravo.
Prije bilo kog punjenja tijela hranom, najprije pij čašu dvije destilirane vode. Ona odmah djeluje, puni svaku šupljinu, nisi više gladan, stanice rade prirodno. Ako si ponovo gladan, vodom popravi to mentalno stanje, jer destilirana voda je idealna hrana za vitalno fizički zdravo tijelo čistom krvnom slikom i limfom.
Sve što si čitao do sada o hrani, samo su teoretske pretpostavke, što znači nisu u skladu sa stvarnim potrebama, a one su minimalne.
Recimo koliko pojedeš hrane za 24 sata, manje od 1 % je korisna glukoza, a sve drugo je višak kojim puniš tijelo, stvaraš naslage i krvna slika nije čista.
Tijelu stvarno trebaju svi elementi iz prirode, jednim imenom hranljive tvari, no u knjigama nigdje ne piše da je to neutralna otopina struktura iona, što daje fotonski sjaj enzimima, za čistu svijetlost gena u krvi.
Drugim riječima u živom organizmu tijela stvarno je život materije, samo ako si odgovoran za red, čistoću i pravdu.
Nikada drugome ne soli pamet, jer on ionako misli da je pametniji od tebe. Usta otvaraj samo kada te netko nešto pita i samo odgovaraj logički razumljivo i jasno.
Nikada ne govori svoje želje, nego ako imaš samo jednu jasnu želju, kaži je bez srama, bez obzira koji je sadržaj u pitanju.
Ne dozvoli da želja u tebi postoji kao misli psihe, jer su to neprijatna osjećanja emocija, nego je oslobodi i jednostavno predaj volji, ona zna gdje će je poslati.
Znam imaš loše navike i nisi jedini. No ako ti je stalo do zdravlja, jednostavno okreni novi list i kreni od početka. Naravno ništa ne možeš zaboraviti, ali odbaci negativno koje ti samo smeta, bez obzira o čemu se radi.
Recimo u prirodi oko sebe može biti mnogo smeća, ipak ćeš nekako proći, ali ako iznutra imaš viškove, nemaš drugi put kojim se ostvaruješ i predaješ se sotonskoj duši koja samo čeka da uživa pri smrti tijela.

- 15:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UČESTALOST

UČESTALOST
Apsolutno je fizička, ništa od informacija i vibracija nije metafizika energijom, ako je ne misliš tako psihom.
Stvarno se ne ponavlja nego je slobodno vječno.
Ponavlja se samo pojava ovisna od vremena i mora se njega osloboditi, jer djeluje negativno.
Vrijeme u prirodi poslije najkraćeg trenutka prelazi u inteligenciju vakuuma bez učestalosti, zato je moguća neutralna svijetlost.
Sve to slobodna je vječnost kojom se vodik igra u životu, jer ne može biti miran nego mijenja stanja.
Manje – više svatko je čuo za hidro-gen-um, ali rijetko tko zna što stvarno znači doživljeno u percepciji kroz tijelo.
Njegov mir se ostvaruje kada ga vežeš za neki drugi element i time oblikuješ novu pojavu. No vodik i dalje ne miruje, jer ima genetski kod iz izvora i on je njime u vezi.
Univerzum je tako jedna informatička cjelina s beskrajnim slikama holograma koje ne smetaju jedna drugoj, jer se radi o savršenom sjaju čistoće vakuuma.
U prirodi ništa nije duže od trenutka, ali se i on ponavlja u vremenu. Znanje je kada se uskladiš s tim promjenama, a one su u skladu s danom i noći. Individualno rotiranje u objektu, recimo krvi i limfe u tijelu, usklađuje se s gravitacijom istog, u jednoj ovisnosti ili neovisno od materije.
Sama perspektiva ili percepcija određuje jasnoću.
Suprotnosti svijetlosti izvornog sunca sa sjajem u prirodi, svatko individualno percipira, u ovisnosti od mentalne strukture i razuma.
Ti možeš sve znati idealno, ali ako ne potvrđuješ stvarno kroz tijelo, džabe je, za mir trebaš red, kroz čistoću što je ujedno pravda.

- 14:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NAVIKE

NAVIKE
Sve tvoje aktivnosti tijelom u 24 sata koliko traje dan i noć, navike su od iskustva u ponavljanju svakog trenutka, sata i tako redom u vremenu, koje te na kraju brine i misliš da si prolazan u njemu.
Ako neutralno dopustiš slobodno opažanje osjetilima, jednostavno ćeš ostvariti prirodni doživljaj percepcijom trenutka, kada ćeš 24 slike pogledom iznutra stvarno uvidom oslobađati, radi ponavljanja stvarnosti koja se realno mijenja.
Na taj način za tebe vrijeme nije problem niti strahuješ od prolaznosti i starenja tijela.
Ujedno razumiješ stvarne potrebe fizički vitalnog i zdravog tijela od čiste krvne slike i ne puniš se sadržajima koji nisu dovoljno čisti za metabolizam.
Sve što si krivo naučen od roditelja i škole, ako želiš možeš popraviti, samo ako se stvarno predaš opažanju osjetila, a ne kako mnogi pogrešno rade predaju se mentalnim osjećanjima i vjeruju u tajnu metafizikom psihe.

- 14:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK

ČOVJEK
Ti si čovjek i pronađi se u tekstu koji slijedi u tumačenju tog pojma.
Odrasla osoba u društvenom sistemu se ponaša kao čovjek s posebnim potrebama, zato on podržava kulturu, moral, taštinu, koristi pamet i društvenu svijest, što ga čini normalnim i poslušnim.
Sve to u usporedbi s materijom tijela u životu, stvarnim potrebama, logičnim razumom i slobodnim znanjem, samo je primitivizam kada osoba misli da se život svodi na socijalne potrebe i uživanje u većem komforu. Tako slobodnim mišljenjem mnogi vjeruju u tajnu, ostvaruju se u manjoj ili većoj ovisnosti od materije, uživaju u mrtvoj hrani.
Tko razumije i zna materiju tijela, jednostavno je ljudsko biće i ne pripada definiciji čovjeka, zato je izrod društva.
Čovječanstvu fale prave vrijednosti, mir, ljubav i znanje, ali džabe sve to ako je svaki znanstvenik samo čovjek bez stvarnog iskustva prirodnom percepcijom. On je napredni um, možda veoma priznat, ali je svakako primitivan, uživa u mrtvoj hrani, seksu, novcu, pije lijekove, možda se drogira, ne spava noću, nema volju, ne može doći do jasnih definicija niti za obične pojave u prirodi.
Zbog negativnog ponašanja čovjek pravi djecu, navodno će time dokazati želju za sjajem u životu. No po rođenja djeca su individualno u životu i ona samo slijede loše navike roditelja.
Stvarno red u trudnoći, dijete ubrzo zaboravi kad progovori, kada ga roditelji nauče taštini, kada pođe u školu, kada sve mora raditi zbog ocjena, diplome, zbog posla i plaće.
Naravno sve to ide jednostavno za onoga tko razumije logično i zna jasno.
Tko je taj?
Upravo čisto dijete po rođenju i majstor koji vodi računa o čistoj krvnoj slici, zbog vitalnosti zdravog tijela.

- 14:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZNANJE

ZNANJE
Vitalno fizičko tijelo zdrave osobe od krvi, limfe, mekih i tvrdih tkiva, stvarno je sklad u radu organa, njihovih funkcija, do najosjetljivijih živaca i stanica, do najsitnije točke koja pojavno tijelo veže za inteligenciju izvora. Sve to iznutra informatički prati opažanja pet osjetila na površini tijela.
Prazno tijelo samo je sebi jedan jasan doživljaj, običnom percepcijom svakog trenutka u točki.
Tijelo s punjenjem ima problem i misli ga, onako kako taj sadržaj djeluje na krv i limfu, na red jer se poluraspada.
Tijelo fizički logično razumije sve informacije slika opažanja prirode.
Punjenje stvara negativnu sliku u vidu magle zbog čega slike opažanja iznutra nisu jasne, zato ih stvoreni subjekt mentalno misli iz psihe, no to nije realno niti stvarno.
Recimo tijelo zdrave bebe po rođenju za sebe nije mentalno JA, nego svakog trenutka stvaran doživljaj. Tako nešto odrasla osoba ne može, jer ne vodi računa o čistoći materije tijela, iako se samo sjajem do svijetlosti može spoznati i ostvariti.
Nepoznato kao što su teoretske pretpostavke, metafizika psihologijom, vjera, duh, pamet, svijest, nemaju nikakve veze s čistim razumom i slobodnim znanjem od budnosti i opažanjem osjetila.
Tko govori o osjećanjima, energiji, tajni, tko koristi slobodno mišljenje umjesto volje, taj svakako nema zdravo vitalno tijelo niti čistu krvnu sliku, nego je mršav ili debeo onoliko koliko uživa u materiji bez znanja.
Nije moguće život uživati, jer je savršena materijalna kreacija.
Ako si ti duša koja najviše želi uživati, svakako si promašio život, zato misliš i vjeruješ u tajno čudo koje će ti možda pomoći. A to možda nije ništa stvarno i zato si jadnik bez obzira na mladost koju ne slijediš.
Ne može ti pomoći sunce, ne može ti pomoći tijelo, ali zato vjeruješ da ti novac i droga mogu pomoći, ma nemoj, blago mami što te rodila, toliko si pametan, da se njoj više ne živi od tvojih gluposti i nasilja.

- 14:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BOJE

BOJE
Stvarno crno kao što je tama noći i bijelo dana od sjaja prirode i svijetlosti sunca, suprotnosti su ali nisu boje spektra između njih.
Destilirana voda u prirodi i sunce u izvoru stvarno nemaju boju.
Najsitnije pojave između sunca i opažanja očima, stvaraju utisak da je sunce vatrena kugla u koju ne možeš gledati. Boja sunca ti liči rumeno, narančasto, u svim nijansama najjače vatre kakva u prirodi i nije moguća.
Što je stvarno u vezi boja sunca?
Čist vodik prostora sunca stvarno je nevidljivi inteligentni vakuum prostora i zbog vibriranja stvara nevjerojatan sjaj čiste svijetlosti, koja na putu do prirode (8 minuta i 26 sekundi mjereno satom), od svega u atmosferi doživljavaš u boji.
Materija je jedno objektivno realno logično razumijevanje slobodnim znanjem, jer fizička svojstva ovise od čistoće. Tako materija od nasitnije točke u izvoru do univerzuma svijeta u svim pojavama, samo je jedno fizičko svojstvo reda, čistoće i pravde od neutralne svijetlosti i sjaja.
Stvarno je red u inteligentnoj čistoći slobodne vječnosti, a stvarnost je individualno ostvarenje u vremenu, koje je praktički manja čistoća ako je duže od trenutka.

- 13:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNE POTREBE

STVARNE POTREBE
Materija je u cjelini sama sebi jedna jasnoća, od najsitnije točke prostora zaključno s univerzumom svijeta.
Sunce na izvoru svakoga dana u zoru, jednako je jasno sjaju iskre u noći.
Svaka individualna pojava oblikom realno je jasna od boja koje u trenutku logično oslikavaju njenu čistoću.

- 13:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ROĐENDAN

ROĐENDAN
Samo jednom godišnje.
Tko logično razumije materiju, dobro zna da svakog trenutka u sebi može ostvariti najdublju intimu i ljubav propraćenu nektarom slatke vodice u ustima.

- 13:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Nema sjaj kao druge vode, zato je najbliža svijetlosti sunca u svakom smislu riječi i tko je ima u tijelu koliko treba, zdrav je vitalan i jasno razumije materijalne potrebe.
Svaki dan istražujem destiliranu vodu i znam da je ništa ne može prevariti, jer je logično inteligentna prema energiji elemenata i prema informacijama, do samog izvora.
Upravo hidro-gen-um je biološki red po kome opstaje živi organizam tijela.
Vodik, jasnije vodonik, ne može sam u prirodi, zato je inteligencija u svemu, zarobljen u stanicama za biološki opstanak bilo čega u živoj prirodi. Jednako tako i mrtva priroda opstaje zbog njega.
On lako levitira, modificira i prelazi u helijum, što znači bezuvjetno putuje u sami izvor sunca i kada prođe vrata svijetlosti, nestane kao iskra vatrometa, što znači ponovo putuje prema prirodi, naravno bilo gdje u prostornoj kugli univerzuma svijeta. Kada se vodoniku pridruži kisik (kiseonik jasnije), eto idealne materije prirode, H2O, nema boju, nema, miris, nema okus, nema tragova elemenata, živa ili mrtva, ne kvari se, oblikuje i razgrađuje najmekše i najtvrđe u životu.
Krvna slika, limfa, sperma, meka i tvrda tkiva, sve je od destilirane vode (skoro 80 %). Svaki pripravak je od destilirane vode, svaka infuzija i kad je gusto njome se izvodi prirodna transfuzija. Organi donatora za transplantiranje čuvaju se u destiliranoj vodi.
Nove nano tehnologije rade na tome da budući ekrani računala naprave od destilirane vode, u obliku savitljivih panela. Voda grije u svakom sustavu, hladi, energiju prevodi u snagu i moć, ponaša se kameleonski, realno, objektivno, logično, stvarno inteligencijom i kada nju razumiješ i znaš, to je sve u životu sjaja i svijetlosti, prostora i vremena, dana i noći, u svim duginim bojama, bez senzacija psihe koja je samo jadna magla u kojoj nema nikakvih odgovora.

- 10:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PREHRANA

PREHRANA

Naviknuti se na pijenje vode 15 minuta prije obroka i sat vremena poslije.
Tako destilirana voda bude glavna hrana, jer je stvarno najpotrebnija organizmu.
Recimo kad popiješ destiliranu vodu, ona je već došla do krvi, limfe, svake stanice. Kad jedeš komade od hrane, taj sadržaj se veoma dugo probavlja i praktički samo smeta, zbog čega radi psiha i umjesto da ga se riješiš, zbog kiseline u ustima ponovo gutaš nešto novo i to su loše navike u prehrani.

- 10:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GMO

GMO
Konačna svrha GMO hrane je uništenje prirode.
Kako?

G - gravitacija
M - materiji, meni, mijenja
O - objektivnu ovisnost oslobađa

tako svatko postaje mentalan, subjektivan, sebičan, psihotičan, duševan pacijent za potrošnju ništavne industrijske GMO hrane i lijekova.

Ponavljam živa GMO hrana je preplavila svijet, teško ćeš naći prirodnu hranu, jer su i sjemena modificirana.

Jako je štetno jesti prerađenu GMO hranu.

Skoro nije štetno jesti sirovu GO hranu, tim prije ako samo cijediš svježe sokove od nje, a višak celuloze odbaciš.

Bez obzira što je GMO, ona ništa ne može protiv destilirane vode u njoj.
I GMO biljka je u životu, što znači sunce je u njoj ipak kroz sjaj njene vidljive slike.

Imam savršena rješenja za proizvodnju hrane destiliranom vodom, direktno u njoj ili tretiranjem tla njome, čime se bakterije i kiselost dovode u sklad.

Najbolji način proizvodnje hrane bez tla je klijanje sjemena i rejuvelac od destilirane vode. To je potpuna pro-biotička vitaminska hrana. Krvnu sliku najbrže popravlja, zdravlje održava prirodno.

Recimo ako imaš zdravo vitalno tijelo i čistu krvnu sliku, tebi ništa neće biti loše ako uđeš među zaraženim bolesnicima.
Ali ako si sugestivan, mentalan i duševan, tebi je loše i kad misliš da je zračenje sunca štetno po zdravlje.

Tko se sunca krije, bolje da ga nije u životu.

- 10:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Nema sjaj sunca jer potpuno oslobađa svijetlost, za razliku od svih drugih voda koje nemaju takvu razinu čistoće.
Destilirana voda u ogledalu ne ostavlja sliku.
Zato u organizmu tijela savršeno održava čistu krvnu sliku i sjaj gena na temperaturi 36,5ÚC.

- 10:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM

RAZUM
Najmanji udah zraka i svako drugo punjenje u organizmu usporava razum, gubi se veza s čistom krvnom slikom, nije jasan uvid i usporeni mentalni subjekt bježi van tijela, pokušavajući naći vezu za vraćanje unutra gdje mu je mjesto.
Međutim, stvarna veza s tijelom van njega nije moguća i subjekt (JA) želim puniti tijelo. Na taj način sebe dovodim u zabludu, nejasno stanje misli, magle bez odgovora i gubim razum stvarnih potreba tijela.
Teoretski je svatko o tome pisao na svoj način mišljenja, no stvarno samo može biti jedno jasno, ponovo logični razum i znanje, koje smiruje subjekt, jer se krvna slika popravila.

- 10:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA

LOGIKA
Sve objektivno realno u prirodi stvarno se mijenja svakog trenutka. Opažanjem osjetila prenose informacije stanicama u tijelu smireno logično fotografski 24 slike u svakom trenutku pogledom.
Na taj način je moguća prirodna percepcija uvidom, razumom i znanjem.
Punjenje u tijelu usporava krv i opažanja, čime subjektivno počinješ misliti iz psihe koja djeluje.

- 10:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZNANJE

ZNANJE
Svemu i svima u prirodi potrebna je čista svijetlost sa izvora sunca i sjaj.
Jednostavan si u životu ako znaš jasno logično razumljivo, objektivno realno, prirodne potrebe svoga tijela i svega drugog što se individualno bori za opstanak, tako što ne zadržavaš informacije jer su one sjaj i svijetlost jedne materijalne kreacije svijeta.
Prirodnim osjetilima opažaš, no ako iza toga misliš, usporavaš red kojim se iznutra usklađuješ s prirodom i tako postaješ negativan, mentalan, sebičan, subjektivan u odnosu na informacije sjaja i svijetlosti.

- 10:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 05.09.2014.

TEORETSKE PRETPOSTAVKE

TEORETSKE PRETPOSTAVKE
Svatko je u životu tijelom stvarno, logično, objektivno realno i samo fali dublje razumijevanje prirodnih potreba za usklađivanje slobodnim znanjem.
Zbog toga ništa nije metafizika jer prirodna osjetila tijela ne varaju ni danju ni noću.
Nije red nešto umišljati pretpostavkom bez jasnog odgovora, ako je sve fizički realno i tako redom jasno svojim sjajem prirodne slike do sunca u izvoru.
Zbog teoretskih pretpostavki bez jasnih definicija za obična stanja materije i ljudska ponašanja, primitivan si, iako imaš diplomu, posao, standard, jer vjera, pamet, svijest nisu stvarno razum od čiste krvne slike, niti znanje od doživljenog iskustva, nego onako kako si učio iz knjiga koje su pisali ljudi s pretpostavkom.
Ako je sve teorija, tko te stvarno drži u životu ili ni to ne razumiješ?

- 06:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAJ

RAJ
Sunce stvarno izvor čiste svijetlosti, ali na njemu nije moguć život, zbog čistog vodika koji stvara vakuum.
Za razliku od Sunca i drugih planeta, Zemlja je stvarno raj od svih elemenata, pojava, boja.
Život je sve i ako si previše ovisan od raja, zaboraviš na sjaj svijetlosti i sebi stvoriš pakao misli od psihe.
Sve stvarno najprije je logično, objektivno, realno, razumljivo, jasno znaš.
Raj o kome maštaš nema veze s razumom, više je magla od koje si stvorio naviku ovisnosti i ne možeš se osloboditi.
Jednostavan raj je čista krvna slika u zdravom vitalnom tijelu, njime se ostvaruješ i znaš sve o životu materije. Drugo je ionako metafizika psihe.

- 06:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ISTINA

ISTINA
Istina kao stvarno u životu svakome pomaže, no neumoljiva je zbog samog trenutka kada ti oduzima misli na koje si ti navikao.
Istina nije problem nego ono što slijedi poslije skidanje maske s lica glumca koji se skrivao do sada.
Odnosi među ljudima su iz interesa, brak je iz interesa i još ako je sve logično, istinom će nečiji interes biti ugrožen.
Za istinu trebaš imati muda i mozak, znači logično razum i stvarno znanje.

- 06:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DOŽIVLJAJ ŽIVOTA

DOŽIVLJAJ ŽIVOTA
Stvarno život doživljavaš materijom tijela, u svakom trenutku jednostavno prirodnom percepcijom.
Ako trebaš misliti da li si u životu stvarno, tvoja krvna slika nije u redu.
Za doživljaj života nije ti potrebno nešto van tijela.
Nije bitno gdje se nalaziš, da li je dan ili noć, jer stvarno si u sebi.
Problem je kada imaš veće punjenje i z bog njega imaš maglu, koja ti paše u nečemu da se sakriješ kada praviš pogreške, no magla ipak nije ništa jasno.

- 06:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 04.09.2014.

TRUDNOĆA

TRUDNOĆA
Stvarno nije istražena.
Glagolsko značenje pojma TRUD znači višemjesečno mučenje da se u životu održi nešto potpuno nepoznato u veoma skučenom prostoru, bez zraka, vode, samo hranom preko pupčane vrpce od krvi majke.

Svakako trudnoću izvodi logična inteligencija, kada vrijeme ima potpuno drugi smisao.
Inače trudnoća stvarno je veća gravitaciona sila i to je obrazac novom biću da pristane povećati tijelo poslije rođenja.
Naravno mnogi to krivo shvate i pretjeruju u punjenju tijela, misleći ako su veći bolje promatraju život što nije stvarno nego suprotno.
U trudnoći tijelo uopće ne ide liječniku, a kada se rodi, neke bebe su svaki dan kod njega.

- 11:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MRŽNJA

MRŽNJA
Najkraće mržnja je svaki trenutak kada ne voliš stvarno, ne prihvaćaš logično, imaš svoje mišljenje, a to svakako nije zdravo ponašanje, jer sjaj prirode i svijetlost sunca ne biraju na što će padati.
Zato ni osjetila ne trebaju birati što opažaju.
Misli su samo kazna za takvo ponašanje iz dubine psihe.
U životu sve ima svrhu i stvarno samo trebaš slobodnu ljubav prema svemu.
Ako stvarno ne voliš ni ljubavna inspiracija razumom nije moguća.
Svatko u mržnji je ograničenog znanja i zato pokazuje nasilno ponašanje.
Zbog mržnje su loši odnosi, podjele među ljudima i često rat.
Bez ljubavi zbog mržnje sam sebi oduzimaš zrak za disanje i gušiš se.
U mržnji ne možeš biti razumno biće i sve što znaš ne spada u ljudske kvalitete.
Mržnju upućuješ sebi zašto si takav, no svejedno ona negativno djeluje.

- 11:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT
Apsolutno stvarno neodrživo je kao sama točka, ali se u svijetlosti logično ponavlja u najkraćem trenutku vremena.
Tako se život obnavlja u krugu, vrtnjom pojave unutar vlastite gravitacije, direktnom vezom cjeline prostornog univerzuma.
Svijetlost izvora sunca i sjaj u prirodi nultom točkom održavaju genetski kod kreacije.
Svaka pojava slobodnom voljom genetskom strukturom ovisi od univerzalnog koda.

- 06:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TIJELO I RAZUM

TIJELO I RAZUM
Život stvarno ne trebaš analizirati jer je i prije tvog subjektivnog mišljenja.
Analiziraj pogreške koje kvare razum u stvarno objektivno realnom tijelu.

- 06:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA


DESTILIRANA VODA
Stvarno eliksir zdravlja vitalnom tijelu s čistom krvnom slikom i limfom, posebnim nektarom slatke vodice razumiješ i znaš logično stvarne potrebe. U njoj ne možeš pretjerati niti uživati.
Kad bolesnome treba ona je infuzija.
Ako je život ugrožen destilirana voda je prirodna transfuzija.
U prehrani je mudrost jasnog razuma u slobodnom znanju.

- 06:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TOČKA

TOČKA
Tko zna da je logično najsitnija točka apsolutno inteligentna moć univerzuma, stvarno je koristi na početku svake aktivnosti. Iz točke se svaka ideja rodi i u njoj stvarno završi.
Kao krug, nula, ništa, neutralno, vakuum, sjaj, ili svijetlost, dovodi u sklad prostor i vrijeme, gravitaciju i rotaciju, dan i noć, volju i želju pogled i uvid, misli i razum, znanje i potrebe, red i mir.

- 06:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODA

SLOBODA
Stvarno bez kraja.
Osjetila logično opažaju, razum jasno zna stvarno, zato su subjektivne misli višak.
Slobodan si kad svaku želju predaš volji jer je ona bezuvjetno stvarno.
Sloboda je ako logične slike opažanja ne moraš misliti.

- 06:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUBAV

LJUBAV
Logično želi.
Stvarno voli.

- 06:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PREHRANA

PREHRANA
Ako jedeš ukusnu hranu, soljenu, začinjenu, ne znači da ćeš od nje popraviti krvnu sliku i eliksir zdravlja stvarnim nektarom u ustima, nego ti je ipak sve kiselo ili gorko.
Zato je prava prehrana destilirana voda i sokovi od svježeg voća i povrća. Njome si potpuno siguran u sebe, razumiješ i jasno znaš potrebe i moći svog tijela i druge.

- 06:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GLADNE OČI

GLADNE OČI
Duša psihom tjera čovjeka da misli kako su mu i oči gladne, iako stvarno to nije moguće niti je logično. No mašta radi svašta kad želiš subjektivno mentalno, u odnosu na objektivno realno.
Objektivno tijelo uvijek je volja i ništa posebno ne traži, niti je gladno ako ti ne misliš tako.

- 06:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODNO MIŠLJENJE

SLOBODNO MIŠLJENJE
Općenito misli nisi slobodne jer subjektivno želiš nešto drugo od logički stvarnog i objektivno realnog, što osjetilima opažaš.
Slobodno mišljenja je utjeha kulturnom , pametnom, svjesnom i poslušnom čovjeku u društvu, jer žrtvuje razum i volju zbog želje da se bolje afirmira poslom, plaćom i socijalnim statusom.
Volja jest slobodna i odnosi se na optimalno zdravo vitalno tijelo u kome se život obnavlja svakog trenutka. ali želje nisu.
Želje nisu slobodne, nego je zbog njih subjekt zarobljen i misli površinski, jer iznutra stvarno ima dvojnika dušu, čije punjenje djeluje poluraspadom što pokreće mentalnu psihu bez ikakve jasnoće u odnosu na stvarne materijalne potrebe tijela.
Želje jedino možeš osloboditi jednom jakom kada odlučiš samo ovisiti od materije tijela i tada u dubljem razumu percepcijom dodirneš volju.

- 06:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VRIJEME

VRIJEME
Univerzalno vrijeme stvarno čista svijetlost sunca ili slobodna vječnost.
Individualno vrijeme stvarno logičan sjaj u vidu slike pojave ili realan objekt u prirodi, ili trenutak ponavljanjem u životu.
Vrijeme mjereno satom je proizvoljno, zimsko računanje, ljetno ili kako kralj naredi.
Zbog stvarnog vremena teoretskim pretpostavkama nije moguće definirati pojave, jer znanstvenici nemaju takva iskustva.

- 06:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 02.09.2014.

LJUBAV

LJUBAV
Logičan sjaj u prirodi od sunca, zdravom vitalnom tijelu je čista krvna slika, u smislu inspiracije percepcijom svakog trenutka jasno razumiješ i znaš, da za ljubav tijelo je samo sebi dovoljno bez punjenja i druge osobe.
Stvarno zdravlje od čiste krvne slike u vitalnom tijelu, jaka želja i volja radosti prema vlastitom sjaju gena od sunca.
Gdje nema logike ljubav stvarno nije moguća.
Mnogima je ljubav sve drugo od želja za uživanjem, samo nije stvarno u životu.
Još u djetinjstvu ljubav je negirana u obitelji zbog taštine. Roditelji od djece sve skrivaju, a ona samo žele učiti objektivno realno i logično, zbog stvarne potvrde doživljaja koji već imaju u sebi.
U društvu zbog afirmacije, svatko je protiv drugoga, tako nikome nije stalo do radosnih ljudi.
Za ljubav treba čista krvna slika.
Industrija mrtve hrane, lijekova i GMO nije u skladu s tim.
Tako je ljubav samo roba koja se plaća, jer da bi imao malo inspiracije, trebaš oduševljenje ili novac, što svakako nije prirodno.
Sve više od očekivane ljubavi u ponašanju ljudi nailaziš na mržnju, jer tako djeluje nasilje iz negativne energije psihe.
Kada je ljubav?
Samo stvarno u doživljaju, kada pjeva, zrači a ti se raduješ kao budala, jer nitko drugi nije tako naivan u sistemu vrijednosti gdje se sve novcem plaća.

- 04:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GENETSKI KOD

GENETSKI KOD

Samo u cjelini apsolutno stvarno objektivno realno slobodno i logično, svaki je uzrok i posljedica promjena u životu materije.
Između individualnog rođenja i smrti, apsolutno stvarno i objektivno logično jasno možeš sagledati zbog svijetlosti izvora i sjaja pojave.
Upravo je materija jedan genetski kod po kome se odvija kreacija.
Drugo je pitanje genetskih struktura koje pokazuju logičan prirodni sjaj u odnosu na stvarno u svijetlosti.
Što reći za teoretske pretpostavke o postojanju, nego da su manipulativne jer ne nude jasne definicije.
Iz svoje perspektive promatranja svatko može jasno znati sve zbog jednostavnosti i jednako tako svatko može vjerovati u nešto drugo, zato što nije u percepciji odakle se jasno vidi i doživljava trenutak vremena i točka prostora.
Sve što netko misli dokaz je ograničenog znanja zbog subjekta koji od stvarno logičnog želi neku iluziju koju ni sam ne može definirati.
Sve što djeluje u materiji muči se u odnosu na stvarno u inteligentnoj moći.
Sunce u izvoru i pinealna žlijezda promatrača, jednim genetskim kodom stvarno logično živi organizam tijela zna ponavljati svakog trenutka i u svakoj točki individualne cjeline.
Bilo koje punjenje u tijelu, strukturom poluraspada samo će pokvariti sjaj koda u njemu.
Presudan je logičan vodik u tijelu, kojim se genetska struktura čisti i povezuje s genetskim kodom.
Vodik modificira prostor od idealno čistog vakuuma do logično najtvrđeg dijamanta. No razlika je u živoj i mrtvoj prirodi. Sjaj na vodi od sunca, upravo je sjaj u krvi od destilirane vode najbolji. Sjaj od staklenog ogledala svakako ne možeš gutati, zato kada se ogledaš u njemu gubiš vrijeme jer ne vjeruješ slici koja se stalno mijenja. Zato je stvarno doživljeno moguće samo u percepciji iznutra, kada ne možeš misliti drugo van materije.
Vodik s drugim elementima oblikuje neku pojavu, recimo samo s kisikom je destilirana voda.
U idealnoj čistoći samo vodik je vakuum od čega imamo svijetlost, jer ništa u prostoru ne može biti stvarno. Ovoga puta u pitanju je inteligentna moć i svemu je izvor, prema prirodi u vremenski ovisnim pojavama.
Od sunca s čistim vodikom do sjaja na površini vode koja većinski 2/3 zauzima površinu zemlje, za čistu krvnu sliku tebi je samo dovoljno piti destiliranu vodu, jer je potpuno neutralna i u nju si siguran. Zato kad piješ destiliranu vodu ne možeš subjektivno misliti mentalnom psihom, jer se ona veoma kratko zadržava na putu kroz organizam, što nije slučaj sa svim drugim vodama koje su pune kristala minerala i mnogo čega još.
Zbog vakuuma stvarno koristiš tijelo, no zbog vakuuma napravljeni su svi najsloženiji uređaji.
Umjetno srce koje se dugo istražuje svakako je na vakuum. Tako će jednog dana robot oponašati čovjeka koji ga je stvorio. To će značiti da je i ova civilizacija ljudske vrste ostvarila cilj samouništenja, ali je promašena svrha neovisnosti ljudskog bića od materije.
Čitajući knjigu ti misliš i tako gubiš vezu sa sobom, zbog čega postaješ mentalan subjektom u nekoj perspektivi na štetu percepcije. Slično se dešava kad puniš tijelo ili ga prazniš orgazmom u grču.
Vrtnjom genetske strukture u krvi održava se stabilnost gravitacije tijela, opažanje, razum, znanje i sve u krugu snage, sile i moći jasnih informacija.
Zbog jednostavnosti ne trebaš misliti kako ne razumiješ stvarno u logičnom, nego analizirati logično do kraja kada stvarno postaje jasno.
Recimo slika u ogledalu tebe ne razumije, ali ti znaš nju i ako zamijeniš uloge, tvoje misli će biti višak.
Sve što nije jasno djeluje punjenje iznutra kao što mali oblak zaklanja sunce.
Samo u čistom prostoru vremenska perspektiva pogledom u trenutku percepcije iznutra je jasan uvid i stvarno znaš sve logično oko sebe.
Kada gledaš film na platnu ti ne vidiš slajdove slika, zato su 24 svakog trenutka, što odgovara smjeni dana i noći. To je slobodna vječnost u smislu kada apsolutno stvarno bezuvjetno preko svijetlosti ima svrhu u logičnoj prirodi i još je objektivno realno potvrđena, zato što je materija u cjelini jedno fizičko svojstvo.
Sve što sam napisao u ovom tekstu, većini koji ne žele logično stvarno ne može biti jasno, iako 100 % mogu dokazati kako stvarno djeluje genetski kod kada znaš koristiti logičnu inteligenciju u jednostavnoj ljudskoj percepciji.
Mogu dokazati ako je nešto skriveno, percepcijom nulte točke može biti jasno kao u libeli.
Kako?
Stvarno.
To može svatko ako očisti krv čime genetska struktura konačno koristi genetski kod.
Red kojim se to obavlja kroz organizam tijela, potpuno je razumljiva inspiracija.

- 04:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 01.09.2014.

ŽIVOT U ZNANJU

ŽIVOT U ZNANJU
Svakako život nije tajna u koju vjeruješ, jer si živim organizmom tijela stvarno u životu.
Skoro si rođen, nemaš sva iskustva, ali život materije možeš znati u cjelini, jer nosiš genetski kod svega što se dešava u kreaciji svijeta.
Apsolutno stvarno preko čiste svijetlosti sunca, logično je u sjaju prirode i zato objektivno realno znaš sve iz iskustva ili možeš razmisliti.
Vratimo se genetskom kodu.
Geni su u krvi stvarno neuništivi sjaj, kao smisao i svrha zdravlja i vitalnosti osobe koja se živim organizmom tijela ostvaruje u materijalnoj neovisnosti ili ovisnosti.
Prirodnom percepcijom neovisan si od materije, jer ti je dovoljan trenutak vremena za pogled i točka prostora za uvid jasnim razumijevanjem svega.
Mentalnom perspektivom želiš sve što stvarno nije logično.
Život se svodi na dobre ili loše navike, jer se svaki trenutak ponavlja i tako nastaje slobodna vječnost.
Djeca stvarno prirodno koriste svaki trenutak i igraju se logično i realno. Još nemaju loše navike u pretjerivanju.
Odrasli su manje-više mentalni, prave se pametni i svjesni, iako stvarno nisu jednostavni karakterom u ponašanju. Odraslima razum popušta jer imaju loše navike uživanja u svemu.
Tako je život najveće bogatstvo bez cijene u slobodnom znanju. Za život stvarno nisu potrebne ocjene o drugih, niti diploma. Nije potrebna vjera niti teoretske pretpostavke.
Sebičan egoizam mentalno je nasilje umišljenog subjekta psihe u stvarnoj materiji tijela.
Točka na početku izvorne ideje u životu i kraj u njoj, jasna je svakome u trenutku, zato filozofiranje nema nikakvog smisla ni svrhu.
Život nije po zakonu, niti po crkvi jer im nema broja.
Život je stvarno sklad reda i mira, dana i noći, apsolutnog i logičnog, samo ako dopustiš ostvarivanje po pravdi neutralnog sjaja od svijetlosti.
Nitko nije bogat što misli, što uživa i posjeduje svašta, nego je samo jednostavna osoba bogata ako zna prirodne potrebe sebe i drugih.

- 05:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PREHRANA

PREHRANA
Život je jednostavno logički stvarno ako znaš mudrost objektivne realnosti.
Kada je prehrana u pitanju, dopusti živom organizmu tijela da najprije diše zrak na nos (svaki duboki udah u devet puta dužem izdisaju), zbog prostora.
Pij destiliranu vodu je svojim sjajem najbolje prenosi svijetlost na gene u krvi.
Ostalo ti je još da zadovoljiš vrijeme.
Zbog percepcije trenutka kada ti je pogled i uvid kao u libeli najjasniji, mudro znanjem gutaj hranu koja se najkraće probavlja i koja u sebi sadrži sve elemente potrebne organizmu.
Upravo je takva hrana u sokovima o svježeg voća i povrća.
Ovakvom prehranom od djetinjstva do kraja u životu sebe ćeš ostvariti u prirodnom zdravlju i uvijek zadržati mladalački izgled.
Prehrana za bebe
Majčino mlijeko + destilirana voda topla kao tijelo + rejuvelac u prvim mjesecima.
Lagano bebu navikavati na sokove od svježeg voća i povrća.

Kada dijete ima zube može jesti salate od povrća (miješanje ne smeta) + voće svako posebno.
Naravno u prehrani nije potrebna sol, začini, masnoće, termička obrada, konzervansi, jer logično želiš stvarno čistu krvnu sliku.
Potrebe za sjemenjem su male i svode se na orah, sezam, badem.
Žitarice u prehrani jedino možeš koristiti od klica, najbolje u rejuvelcu (pro biotska hrana svih elemenata u tragovima strukturnih iona).
Netko će pitati kakva je prehrana za teže fizičke poslove?
Ako je smisao života zdravlje i kreativnost ostvarenje u životu svake osobe, u ovom tekstu nema mjesta za sve što nije umjereno realno i jednostavno.
Svatko neka radi po slobodnoj volji i želji, ali kada je logično u stvarnom zdravlju, tu svakako postoji red preko čiste krvne slike.
Sve što pojedeš zbog težeg fizičkog rada, svakako nije zdravo za organizam jer od toga nećeš imati čistu krvnu sliku.
Razmisli sam što prirodno godi zdravlju.
Jedno je sigurno, u dubokom disanju, destiliranoj vodi i sokovima od svježih voća sigurno ne možeš pretjerivati niti uživati. U svemu drugom svakako možeš mentalno uživati i temeljem toga postati sebičan egoista s lošim navikama ovisnosti od materije van tijela.
U vezi prehrane mnogi mršavi i debeli kažu da ne mogu drugačije. To je samo izgovor ali se time ne popravlja zdravlje.
Sve se može naučiti ako imaš želju da voliš sjaj prirode od svijetlosti, bez skrivanja da bi sramno uživao u punjenju tijela mrtvom hranom i pražnjenju istog u grču orgazma.
Stvarno tijelo u trudnoći se razvilo i rodilo samo od krvi majke.
Fora je preko krvi se ostvariti i poslije prekida pupčane vrpce, tako što dalje razumiješ i znaš stvarne potrebe.
Problem je odgoj i loše navike zbog majke koja pretjeruje u svemu.
Danas nema majke koja je prirodno nosila trudnoću, porodila se u kadi s vodom i dalje nastavila prirodno dojiti i hraniti bebu.
Nije fora raspravljati o prehrani temeljem uživanja u okusu i mentalnom umišljanju kroz želja iz psihe.
U svakom slučaju ljubav stvarno nije moguća bez čiste krvne slike u zdravom vitalnom tijelu.
Voli se samo sjaj.
Svatko želi skriveno, što nije logično niti stvarno zdravo ponašanje.

- 04:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZNANJE

ZNANJE
Lako je znati dalje od nosa objektivno realno, jer je logično stvarno od čiste svijetlosti sunca u sjaju prirode.
Fora je materijalna ovisnost i razumijevanje stvarnih potreba, dalje od vrha nosa kroz materiju tijela kojim se individualno ostvaruješ.
Cjelina materije je jedno fizičko svojstvo i svijetlost unosiš u živi organizam tijela, preko sjaja na vodi, jer sjaj stakla ogledala pripada mrtvoj prirodi.
Živi sjaj je već u genima krvi, samo je potrebno malo prirodnog reda da sve dođe do izražaja u inspiraciji volje, jer se iznutra očima i osjetilima ništa ne osjeća bez posrednika u punjenju.
Lako je imati želje zbog sebičnosti ili egoizma u mentalnom uživanju.
Fora je oslobađati tijelo od primitivizma kojim se služi subjekt ili vodič u životu.

- 04:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MENTALNO NASILJE

MENTALNO NASILJE

U životu materije stvarno nije moguće mišljenje, uživanje i posjedovanje, jednostavno zbog slobodne vječnosti promjena uzroka i posljedica u njoj.
Apsolutno stvarno u svijetlosti dana, logično i noću znaš od sjaja gena svoje krvi, zato što je sve jedno u životu, ako ne misliš druge želje pored volje.

- 04:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PERCEPCIJA I PERSPEKTIVA

PERCEPCIJA I PERSPEKTIVA
Stvarno je percepcijom razuma, kada znaš logično prirodno jasno, jednako od sunca u sjaju na vodi ili ogledalu.
Perspektiva je sva prirodna stvarnost, u smislu izazova, ali to nema svrhu ako si zbog toga mentalno ovisan više od stvarnih potreba.
Zdravlje je posljedica ili red logike u stvarno živom organizmu tijela.
Ako u sebi imaš nešto, već nisi sam i moraš misliti.
Kada se ne prazniš do kraja, postaješ sebičan ili egoističan, nesiguran, tajnom u sebi i čuvaš je, a tijelo služi kao maska. Taj rascjep ličnosti dovodi do svih neuroza i psihoza, a tako ne mora biti, ako samo malo vodiš računa o krvnoj slici i zdravlju općenito.
Ti si u prirodi stvarno i ona tebe ne izaziva, ako ne misliš tako.
Kad god nisi pravičan i želiš nešto za sebe, postaješ subjektivan, mentalan, sebičan ili egoista.
Fora je da odrasla osoba ujedno bude i emocionalno zrela u razumijevanju i znanju materijalnih potreba.
Zdrava osoba se služi percepcijom u svakom trenutku i lako se ostvaruje perspektivno jer objektivno i realno sve logično zna stvarno.

- 03:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

USPJEH U ŽIVOTU

USPJEH U ŽIVOTU
Dijete ne misli o uspjehu, igra se, jer potpuno razumije i zna logičan život u kome se tijelom ostvaruje. Ono sebe ne dijeli imenom, diplomom, znanjem struke. Jednostavno je stvarno svakog trenutka, zato nije sebično egoizmom subjekta psihe. Dijete postaje ovisno jer ga roditelji krivo podučavaju, najprije kroz hranu.
Svaka zdrava vitalna osoba uspješna je u životu, jer je kreativnost stvarno jednostavna priroda.
Zastrašivanjem djece od roditelja i u školi, ona postaju nesigurne osobe i misle da ne zaslužuju bolji uspjeh u životu.
Ako je život sve od ostvarenja, tko je u njemu svakako je uspješan, ako ništa drugo bolji je od onoga tko se još nije rodio i od svih umrlih.

- 03:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK

ČOVJEK
Po definiciji čovjek je uloga kojom se odrastao ostvaruje u društvenom sistemu, tako što je tašt, subjektivan, mentalan, sebičan egoista, moralan, kulturan, normalan, pametan, svjestan promatranja drugih. Za uzvrat svi drugi promatraju njega. Prozvan je da sve radi zbog drugih i u toj slijeposti se ostvaruje, za utjehu slobodno misli i primitivno uživa.
Zato čovjek samo ima slobodno mišljenje za utjehu, inače sam sebi nju oduzima, time što sve radi protiv zdravlja živog organizma tijela kojim se ostvaruje.
Društvo i crkva nameću čovjeku socijalni standard, što nema logiku sa stvarnim životom preko prirodnog zdravlja i vitalnosti u životu.
Razumna osoba odbacuje sve društvene koncepte i vjeru, zato za društvo nije čovjek nego izrod, bez obzira što je prirodno zdrav i vitalan.
Stvarno čisto dijete nije čovjek s društvenom ulogom, ali je svakako ljudsko biće kome se svatko raduje.
Recimo dijete nije po ulozi čovjek, niti je pametno ni svjesno, ali je stvarno milo, jer realno razumije i zna život, samo odrasli to ne priznaju, za njih je logika surova realnost, jer u svemu muljaju zbog mentalnog uživanja.
Gdje su teorije tu nema jasnih definicija, niti logično može biti stvarno u životu.
Manipulacije su uvijek dobro osmišljene i stalno se dopunjuju.
Naravno to samo radi čovjek jer misli da je pametniji od logične inteligencije, zato više voli mjesečariti noću da ga drugi ne vide kako primitivno uživa. Za uzvrat sebi ruši zdravlje, no tko mu je kriv sve radi slobodnom voljom po želji.

- 03:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.