ponedjeljak, 29.09.2014.

RAZGOVOR

RAZGOVOR

S tobom mi je jednostavno analizirati sve dok spavaš, inače kada si budan zbog želja realno logično ne razumiješ i ne možemo se dogovoriti, jer meni je do jednostavnosti stalo, a tebi do uživanja.

Ako nisi u nuli tvoj odnos prema noći i danu nije jednak realno logično ni razumljivo u doživljaju, nego ipak MISLIŠ.
Kad god u jajnicima i mudima krv zastane, imaš potrebu da legneš, jer se ne penje u mozak. Taj zastoj krvi je informatička magla razuma i počinje umišljanje energijom psihe zbog punjenja koje je pokvarilo krvnu sliku.
Inače životna ideja apsolutno je sadržana u pojavi koja se njome ostvaruje. Zbog toga je izvor logičan iako je samo inteligentna moć, nema materijalnu pojavu, ali nju doživljavaš stvarnim tijelom i stvarnom prirodom.
Nije fora teorija po kojoj ništa nije apsolutno, nego je sve relativno. Fora je što apsolutno u relativnom i obrnuto su jedno kao objekt i slika u ogledalu. Važno je da jasne slike razumiješ samo na nuli biološke libele. Nula je vertikala od tjemena do dna tijela, a krv i limfa su to vrijeme koje prate realnu prirodu, svemir i univerzum do sunca, koga stvarno vidiš očima i znaš kada je noć kod tebe, na suprotnoj strani zemljine kugle je dan.
Svatko stari samo od viškova, povećanja mase organa i kože. To je gravitacija (graviditet, trud, nešto s stranim punjenjem i energijom od njega). Gravitacija usporava prirodno vrijeme vrtnje fluida krvi i limfe, a posebno gena koji daju informatičku jasnoću da ne umišljaš realno i logično, nego da sve doživljavaš onako kako opažaš.
Za bebu, naivnu osobu i majstora koji zna red, realno je logično i apsolutno od ideje stvarno jasno, zato ne misle, ne umišljaju, imaju čistu krvnu sliku i svi im zavide na jednostavnosti. Pitaj se zašto je to tako? Beba samo sisa mlijeko i pije toplu vodu. Naivnoj osobi uživanje nije bitno, važno joj je igra i druženje sa svima u prolazu. Majstor je analizom došao do spoznaje svega u životu zato pije destiliranu vodu. Ti ne razumiješ destiliranu vodu, iako znaš daju je u infuziji bolesnima i prirodnoj transfuziji kad nema davatelja krvi.
Sumnjičav si zbog svoje usporenosti, a ne zato što priroda nije realno logična.
Sebičan si jer nisi slobodan, stvarno imaš punjenje u tijelu, a ne znaš što će biti krajnji cilj od te energije. Nasilan si zbog nje i samo želiš dodavati punjenje, jer tako brže zaspiš. Posljedice takvog ponašanja su tvoja neodlučnost i gubitak volje, no slabić si i dalje želiš slično, jer se to tebi traži iznutra.
Navikni se par dana bez punjenja u tijelu i to će biti nova navika na red čistoćom, zbog čega tek postaješ pravičan razumom.
Čovjek od pameti i svijesti jest kulturan i zbog većine u društvu normalan, ali po ponašanju nije zdrav, guta lijekove, uživa u svemu, umišlja, gazi logiku, zato i ne razumije jasno. Čovjek je zato s posebnim potrebama i čuvaj se njega, pod maskom skriveno svašta želi, ali se srami reći istinu, jer su njegove želje perverzne ili suicidne. Ti se ne plašiš beba, naivnih osoba i majstora, nego kulturnih koji su vidljivo nasilni, jer nemaju vremena za red.
Strah je veći jer ni ti nisi u redu, imaš punjenje, nisi slobodan, imaš i šefa, tako si sav zbunjen i naravno sve skriveno radiš.
Stvarno tijelo sebi nije problem, ali kad ima punjenje, zbog te duše je strah, pohlepa, neiskrenost, mržnja ili ponos, kao reakcija na mentalnu usporenost stvorenog subjekta koji se tješi slobodnim mišljenjem, a slobodu stvarno odbija, jer je sebičan materijalno. Sve su samo navike manje dobrih i većinom loših, zbog sistemskog uživanja. Uživanju doprinosi teorija i netočne definicije života i postojanja, samo da se stvara novac, a nema veze kuda vodi uništavanje prirode.
Ako nitko nije jednostavan, jednostavno je pitanje i odgovor zašto se čovjek tako ponaša?
Zato što nije čist prema svijetlosti, ne drži se ljudskih kvaliteta ni pravih vrijednosti najobičnije nule kojom se treba usklađivati, nego želi više i više.
Tijelo jest dato da probaš koliko si jednostavan i mudar, ako nisi sam sebe guraš u bolest i smrt.
Ako tražiš odgovor tko sam JA, nećeš ga naći u knjigama, jer je stvarno samo u doživljaju tijelom, sve drugo su umišljanja bez jasnoće.
Doživljaj nije osjećaj, nego dopuštenje znanjem prijenos logičnih slika od opažanja na krv, organe i mozak gdje se oslobađa intelekt za vezu s inteligencijom. Sve se to dešava unutar samog bića: Ideja je uvijek prisutna, da nije nje živi organizam tijela bi se ugasio.
Tako život postoji i kad si potpuno neodgovoran zbog uživanja u punjenju mrtvim sadržajima i pražnjenju živom spermom zbog jebenog umišljenog orgazma, koji je samo plod mašte.
Realno i logično znaš sve se rađa iz klice sjemena i umire kada se ostvari potpuno. No analizom klice ona također nije moguća bez ideje. Tako je jedno jasno kao točka i univerzum, kao dan i noć, crno bijelo, apsolutno i relativno, uvijek kroz suprotnost ali u jednom krugu dešavanja. Ako je tvoje tijelo navodno usamljeno, nije samo u prostoru, zato nije izuzetak u odnosu na red kojim se kreacija odvija. Kad znaš jednostavnu fiziku, razumiješ da je metafizika manipulacija za psihologiju ljudi, jer bez toga nitko ne bi bio poslušan i društvo bi se raspalo. To se mora i dogoditi, da svatko sebe ostvaruje slobodno u nenasilnoj zajednici, da se ne plašiš braće i sestara po vrsti. Tako svako iskustvo ostavlja trag, kao sjaj na vodi. Od pozitivnog i volje nema nikakvog traga, a od želja i negativnog tragovi su vidljivi po ponašanju i starenju.

- 03:36 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.