srijeda, 17.09.2014.

KULTURNO NASILJE

KULTURNO NASILJE
Pametan čovjek zbog ovisnosti od društva sve radi iz interesa, zato je poslušan.
Svjestan je samo zbog psihe duše jer ona mu daje slobodno mišljenje, iako nema odgovora ni za obične materijalne potrebe. Zbog želja za uživanjem nije odgovoran za tijelo, što potvrđuje lošim zdravljem i poremećajem karaktera ponašanja.
Svaki kulturan čovjek manje ili više je napet u toku dana, jer se ne smije prazniti kada treba. Zadržavanjem osjećanja i emocija, sebičan je i negativan kako za sebe tako i za druge.
Nije čudo kada kulturan čovjek napravi glupost ili kriminalnu radnju, jer mora se nekako prazniti.
Nisi dijete ali kao odrasla osoba ponašaj se naivno kao budala, koji je ipak majstor za red i jednostavan po pravdi, jer ako to ne radiš kultura, pamet i svijet će ubiti tvoje stvarno tijelo, a ti ostani čovjek s ponosom i obrazom.
Život nije zbog drugih niti zbog društva, najmanje zbog tajne u koju vjeruješ.
Život je stvarno doživljaj vlastite materije tijela, bez punjenja i umišljanja, onako kada samo ide eliksir slatke vodice u ustima.
Kakva ti je to kultura kada s posla stalno dođeš umoran?
Fora je da raspoložen odeš na posao i takav se vratiš, ne gledajući na sat i vrijeme.
Ti si glasovao za vlast u državi, a stvarno ti ne treba ni jedno ni drugo.
Ideš u crkvu da bi doživljaj od prirodne percepcije poklonio sebičnim osjećanjima. Time dokazuješ da ti je stalo do većeg raja od života samog, zato ti nije važna materija tijela nego ga puniš materijalnim glupostima koje su višak u njemu.
Ako se ti urazumiš i svatko prihvati logiku, eto inteligencije koja fali čovječanstvu, jer teorije ne daju jasne definicije ni običnih pojava, u svemu se manipulira zbog sistema vrijednosti novcem.
Jedan od manipulatora si ti, jer jedno misliš, drugo želiš, treće radiš, a stvarno tijelo koristiš za svoju masku.
Tako si samo loš glumac i umjesto kulture djeci i naivnim ljudima si jako ograničen i prost.
Zbog kulture si jako sebičan i nju potvrđuješ lošim karakterom u ponašanju.
Razmisli tebi fali ljubav, a ne dopuštaš slobodu inspiracije, jer nemaš čistu krv, uživaš puniti tijelo mrtvom hranom i prazniti ga u grču orgazmom.
Još meditiraš što je najveća glupost nasilja nad tijelom kada u položaju lotosa, budiš svijest nirvane, a ne znaš da time upadaš dublje u maglu psihe i tako si beskoristan sebi, obitelji, drugima, a prijatelje ni nemaš.
Naravno slobodno pišem o tome jer sam sve te gluposti radio godinama i konačno se vratio logičnom razumu pijenjem destilirane vode. U meni stvarno nema kuhinjske soli, klora, masti, ulja, bjelančevina, kristala, nema krvne grupe ni rascjepa zbog karaktera.
Naivnost mi je logičan razum i percepcija trenutka jer u svemu samo vidim točku, ali ta točka je i sunce na nebu, svaka zvijezda i svijet u cjelini.
Kada uđem u supermarket gondole su pune robe, ali u svemu samo vidim gluposti koje su meni višak.
Sve uglancano u gradu od stakla, granita i žarulja noću, od reklama i bljeskalica, razumijem ali mi stvarno od toga NIŠTA ne treba.
Tijelo mi je cjelovita materija i nisam materijalno ovisan.
Kao takav sam izrod prvo u obitelji, a onda kod ostalih koji me znaju.
Nisam kulturan, ne koristim pamet i svijet, ali imam muda svakome reći što čini bez logike, jer mi je stalo da oko mene nema nasilja, d ne kažem stalo mi je do igre i ljubavi sa svima.
Za djecu imam vremena, ne nosim sat, jer vrijeme savršeno percipiram, tako što precizno znam koliko je stvarno vrijeme mjereno po danu i noći.
Ako te tako nešto interesira, javi mi se da ti pokažem, ne moraš čitati knjige, jer u njima nećeš naći percepciju.
Znam dosadan sam, uporno pišem gluposti od kojih se kulturni ježe, ali zbog logike slobode života, neću blokirati naivnost koju posjedujem.
Bio sam kulturan, završio školu, išao na posao, primao plaću, svaki dan gledao gluposti u obitelji i naravno dijete u meni se pobunilo. Odbacio sam sve što nije realno, potrošio 30 godina na mijenjanju genetskog koda, jer on je u sluzavoj krvi samo prepreka za percepciju univerzalnog koda, kojim se sada izravno služim.
Tako mi je glupost svaka napisana knjiga, svaka teorija, pretpostavke, definicije i mišljenja autoriteta, nobelovaca.
Politika je za mene sve, ali samo bez nasilja u odnosima. NI pljunuti ne možeš bez politike, no to ne znači da drugima pljuješ u lice.
Upravo to čini društvo, vlast i crkva, jer pljuju po svima koji realnije i logičnije percipiraju materiju i zalažu se za nenasilne zajednice, bez granica, bez identifikacije ljudi, ponajmanje bez čipa u krvi od mrtve hrane i lijekova.
Ti si jedan od iluminata, jer prihvaćaš sve što liči na uživanje. Uda su mi hladna jer ti iz mozga jasno govorim da tvojim kulturnim ponašanjem, stvarno si nasilna bomba i samo je pitanje kada ćeš se razboljeti ili napraviti veću glupost.
Znaš dobro proračun se potroši za izbore, a birani sa posebnim ovlastima veoma brzo postanu kriminalci.
Zašto?
Zato što je čovjek samo društvena uloga, to nije biće materije, nego od koristi tijelo za masku i zato njime uživa, srami se, maskira i želi da čim prije nestane iz ove stvarnosti.
Društvo i crkva imaju mentore i vrbuju djecu školskim obrazovanjem, čime ona postaju nerazumna, ali pristankom na ocjene zbog diplome, ipak su poslušni.
Nije bitno ni roditeljima ni društvu što su djeca bolesna i liče na iznemogle starce.
Ako djeca po cijeli dan, posebno noću, igraju igrice na internetu i uživaju u tome, tijela su im fizički neaktivna, krv usporena od mrtvih grickalica i čemu se čovječanstvo može nadati, nego idiotskim napravama kakvo je biološko oružje, koje može ubiti cijeli svijet, samo ako blokira prirodnu emisiju vodika.
Znanstvenici koji nano tehnologijama stvaraju genetska čuda, sve dalje su od univerzalnog koda i u strahu danas je sve kodirano, za sve trebaš lozinku.
Oni troše milijarde proračuna u čitavom svijetu, a jedno dijete zna sve o materiji, iako još ne govori. Po njemu se vidi da je milo, što odrasli nisu, nego su odvratni siledžije kojih se sve više plašiš.
Sada je fora umrežavanje ljudi, tako što na fejzbuku pod lažnim profilom, možeš lajati o svemu.
To je samo želja da se kulturno nasilje konačno oslobodi.
Točno znam mir i ljubav će biti u svijetu kada se svaki pojedinac oslobodi materijalne ovisnosti i kada logično razumije stvarnu materiju tijela u životu kojim se ostvaruje i spoznaje.
Tek tada će se pokazati da je priroda izobilje i mnogo veći raj od bilo čega umišljenog.
Tek tada će doći do rušenja granica, bogomolja, odbacivanja bilo koje identifikacije, jer u pitanju je sloboda svega.
Ako je čovjek robot s posebnim potrebama, ljudsko biće to nije i jednostavno znaš stvarne potrebe, a one su fiziološki jako male.
Ako nano tehnologijama solarnim panelima očistimo sve vode u prirodi, neće biti mrtvog sjaja ogledala koji posebno jakom energijom probija zaštitni omotač Zemlje.
Sve se vrti oko vodika i ne smijemo ga zadržavati u prirodi kroz beton, asfalt, staklo, metale, jer je njemu mjesto u suncu.
Vodik je slobodna vječnost, ali samo kao slobodan vakuum materije.
Znanost manipulira tako što opisuje sunčane pjege, a to je samo posljedica sjaja sa planete koju devastiramo. Sunce stvarno nije planet i ne ovisi od vremena. Zato je neutralna svijetlost za prirodu svega u boji, bez sjaja mrtvih ogledala.
Površina vode sija samo kada nije čista. Neutralna destilirana voda ne sija i samo je ona potrebna tijelu.
Glupo je destiliranu vodu koristiti kroz infuziju sistemom igle, kad je svatko može piti i ona je najkraće već u krvi učinkovita.
Oprana krv je jasna misao, jer time pomažeš tiroidnim žlijezdama da je čiste prirodnim jodom, no to nije jod u kuhinjskoj soli, nego strukturni ioni u neutralnoj otopini.
Svatko ima problem od materije tijela ako su fluidi krv i limfa bez dovoljno destilirane vode (krv 92 % i limfa 94 %).
Kada imaš rascjep ličnosti, tvoja krv je usporena i sluzava od punjenja mrtve hrane koju si navikao jesti zbog okusa.
Probaj miksati sirovo meso kao sok bez ičega, naravno ne možeš ga popiti jer nije zdravo kao sok od svježeg voća ili povrća bez ikakvih dodataka.
Sve što jedeš u toku dana, miksaj u sok i uvjeri se da takve splačine ne možeš piti. No stvarno nisi odgovoran za tijelo, ti i dalje imaš naviku uživanja.
Na trenutak razumiješ što pišem i znaš da sam u pravu, ali sve radiš po starom, jer tebi razum nije bolja strana, radije umišljaš.
Zbog slobodne volje i misli, ti si nasilan u sebi i drugima, eto zato imam želju da ti pomognem i nikada se u tome neću umoriti, jer u pitanju je stvarno život jedan slobodno za sve nas koji se ne dijelimo po ničemu.

- 05:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.