subota, 13.09.2014.

DEMINERALIZIRANA VODA

DEMINERALIZIRANA VODA
Njena Ph vrijednost je manja od 7 blago lužnate destilirane vode, što znači ako je piješ mnogo brže rastapa kamence, naslage i moguć je tromb. Za početak nije problem nju piti, iako na ambalaži piše da je samo za akumulatore, glačala, akvarije za ribice. Demineralizirana voda se proizvodi električnom reverzibilnom osmozom uz upotrebu specijalnih smola.
Jedino destilacijom svaka voda iz prirode ili dućana postaje čista H2O, koja je potrebna tijelu i popunjava ga skoro 80 %.
Od destilirane vode u krvi i limfi, geni se prirodno čiste i tako sam pomažeš tiroidnim žlijezdama koje prirodnim jodom čiste krv. Na taj način geni daju jasnu misao i konačno vodik (hidro+gen+um) levitira u vakuum pinealne žlijezde hipofize mozga, koja je stvarno biološka žiro komora za orijentaciju tijela u odnosu na univerzalnu materiju kroz vrijeme u prostoru.
Tko prima infuziju preko sistema i igle, ne misli nego jasno želi da se čim prije sve to završi. Tko pije destiliranu vodu, potpuno je oslobođen mučenja mislima psihe od energije punjenja koje aktivno djeluje iznutra jer se raspada u zatvorenom prostoru. Zbog društvenog interesa, proizvodnje mrtve hrane i lijekova, destilirana voda nije afirmirana, iako je savršene čistoće i neutralno podržava materiju tijela. Zato je infuzija za bolesne i prirodna transfuzija kada je tijelu život ugrožen.
Navikom na destiliranu vodu u prehrani, stvarno ne misliš jer ti ona ne dopušta takvo vrijeme, brzo se probavlja i sama te tjera da je oslobodiš mokrenjem ili znojenjem. Destilirana voda najbolje i prirodno čisti put vodiku koji levitira kroz svaku točku tijela, vezujući se usput sa svim elementima i na kraju se njih oslobađa, kada levitacijom uđe u pinealnu žlijezdu kao čist vakuum, potreban za jasnu misao slobodnim intelektom, kada znaš logičnu vezu sa stvarnim izvorom svijetlosti.

- 05:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.