subota, 13.09.2014.

SLOBODNO MIŠLJENJE MENTALNI ZATVOR

SLOBODNO MIŠLJENJE MENTALNI ZATVOR
Razum stvarno inspiracijom gena u krvi prati jasnu misao po vertikali pravih vrijednosti znanjem logike.
Misli u magli psihe od energije punjenja nemaju smjer djelovanja, nego ti imaš želje za oduševljenjem, gutanjem mnogo čega, uživanjem ili posjedovanjem stvari.
Pojam ČOVJEK definira ulogu osobe koja pristaje koristiti pamet i svijest društva preko taštine, morala, vjere, normalnim kulturnim ponašanjem, protiv razuma kojim jedino slobodno znaš logički stvarno.
Slobodno mišljenje nije sloboda nego zatvor od magle koju izaziva punjenje u organizmu tijela, jer poluraspadom stvara negativnu energiju i ona psihom djeluje na usporenje razuma kada počinju misli.
Misli ne prate logiku jasnog opažanja osjetilima, zbog čega se u tijelu javlja mentalni subjekt ili dvojnik koji se afirmira sebično i sebe naziva JA, što ga dovodi u rascjep ličnosti i mora imati poremećaj karaktera u ponašanju.
Dijete je stvarno oslobođeno kulture, pameti i svijesti, zato nikome ne govori Vi ili Ti, nego direktno govori što želi.
Slobodno mišljenje je utjeha čovjeku što se zbog srama i kulture nikada ne može jasno izraziti, nego svoje želje misli i drži ih pod maskom vlastitim tijelom. To njemu oduzima vrijeme i umjesto volje stalno nešto želi, nada se i često razboli od neraspoloženja.
Slobodno mišljenje nije razum kada slobodnim intelektom znaš logično stvarno u realnim slikama objektivne prirode.
Slobodnim mišljenje se služe umovi koji devastiraju prirodu radi ostvarivanja ciljeva uživanja, čime cjelina individualne materije stvarno gubi smisao i svrhu slobodnim ostvarenjem.

Naravno, društvo kada bi moglo, svakome bi propisalo život, ali on je stvarno, apsolutno, bezuvjetno, 100 % neovisno od društvenog sistema, pametovanja i svijesti nirvane psihe.
Socijalne potrebe osobe nisu stvarno u životu zbog čega čovjek mora biti poslušan i primitivan.
Ne može društvo propisivati tko će što jesti i krvnu sliku svakoj osobi. Upravo društvo to čini i cijelo čovječanstvo nema definicije znanjem od logike stvarnog, jer znanstvenici prvi provode društvenu i vjersku manipulaciju, uz pomoć taštine roditelja u krivom odgoju djece.
Život je stvarno znanje i ne može biti tajna manipulacija metafizikom psihologije.
Dan i noć u kome se svatko ostvaruje nije tajna ako razumiješ prirodnu rotaciju kao logično vrijeme stvarnom gravitacijom svake individualne pojave.
Sve se oblikuje i stari različito, ovisno od toga kako zadržava informacije i vibracijom energije postaje objektivno realna pojava, koja se bori za opstanak kroz red, čistoću i pravdu svojim sjajem u odnosu na čistu izvornu svijetlost.
Sve je jednostavno kada znaš i miran si, no problem je kad misliš i nemaš odgovor, zbog čega prizivaš brže starenje, jer su misli nepodnošljivo mučenje u zatvoru vlastitim tijelom.
Razlog sebičnosti i navike mučenja jesu što ne prihvaćaš logiku da je čista krvna slika stvarno zdravlje i vitalnost bez straha od starenja i smrti.
Tijelo kao živi objekt je fizičko i stvarno, nije nikakav tajna, metafizika ili psihologija, nego realnost koju odbijaš time što želiš njime uživati, a koristiš ga za primitivno punjenje mrtvom hranom i pražnjenje u grču zbog nerazumnog orgazma.
Kad je grč u mudima, grč je i u mozgu.
Sve tvoje pogreške su nasilje prema tijelu, a mozak stvarno sebe štiti i on posljednji umire.
Mozak nikada ne boli, jer ima savršeniju strukturu od mesa i živaca.
Ako trebaš mozak zbog prirodnog biološkog kompasa u životu, održavaj ga čistom krvnom slikom, a to ne ide bez destilirane vode, jer jedino čista krv prolazi sve vijuge i hrani sve stanice mozga.
Povratnom informacijom mozak smiruje seksualni potencijal i općenito nasilje zbog drhtanja karaktera, izazvanog mentalnim umišljanjem, jer je to mnogo sporije od razuma opažanja prirodnim osjetilima.
Ti misliš da je psiha brza, međutim ona je spora kao gusta magla i ne vidiš smjer kojim se ostvaruješ. Za utjehu želi još slično uživati u spavanju, a to nije smisao niti svrha slobodne budnosti i kreativnosti znanjem.

- 05:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.