subota, 06.09.2014.

BOJE

BOJE
Stvarno crno kao što je tama noći i bijelo dana od sjaja prirode i svijetlosti sunca, suprotnosti su ali nisu boje spektra između njih.
Destilirana voda u prirodi i sunce u izvoru stvarno nemaju boju.
Najsitnije pojave između sunca i opažanja očima, stvaraju utisak da je sunce vatrena kugla u koju ne možeš gledati. Boja sunca ti liči rumeno, narančasto, u svim nijansama najjače vatre kakva u prirodi i nije moguća.
Što je stvarno u vezi boja sunca?
Čist vodik prostora sunca stvarno je nevidljivi inteligentni vakuum prostora i zbog vibriranja stvara nevjerojatan sjaj čiste svijetlosti, koja na putu do prirode (8 minuta i 26 sekundi mjereno satom), od svega u atmosferi doživljavaš u boji.
Materija je jedno objektivno realno logično razumijevanje slobodnim znanjem, jer fizička svojstva ovise od čistoće. Tako materija od nasitnije točke u izvoru do univerzuma svijeta u svim pojavama, samo je jedno fizičko svojstvo reda, čistoće i pravde od neutralne svijetlosti i sjaja.
Stvarno je red u inteligentnoj čistoći slobodne vječnosti, a stvarnost je individualno ostvarenje u vremenu, koje je praktički manja čistoća ako je duže od trenutka.

- 13:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.