ponedjeljak, 01.09.2014.

ČOVJEK

ČOVJEK
Po definiciji čovjek je uloga kojom se odrastao ostvaruje u društvenom sistemu, tako što je tašt, subjektivan, mentalan, sebičan egoista, moralan, kulturan, normalan, pametan, svjestan promatranja drugih. Za uzvrat svi drugi promatraju njega. Prozvan je da sve radi zbog drugih i u toj slijeposti se ostvaruje, za utjehu slobodno misli i primitivno uživa.
Zato čovjek samo ima slobodno mišljenje za utjehu, inače sam sebi nju oduzima, time što sve radi protiv zdravlja živog organizma tijela kojim se ostvaruje.
Društvo i crkva nameću čovjeku socijalni standard, što nema logiku sa stvarnim životom preko prirodnog zdravlja i vitalnosti u životu.
Razumna osoba odbacuje sve društvene koncepte i vjeru, zato za društvo nije čovjek nego izrod, bez obzira što je prirodno zdrav i vitalan.
Stvarno čisto dijete nije čovjek s društvenom ulogom, ali je svakako ljudsko biće kome se svatko raduje.
Recimo dijete nije po ulozi čovjek, niti je pametno ni svjesno, ali je stvarno milo, jer realno razumije i zna život, samo odrasli to ne priznaju, za njih je logika surova realnost, jer u svemu muljaju zbog mentalnog uživanja.
Gdje su teorije tu nema jasnih definicija, niti logično može biti stvarno u životu.
Manipulacije su uvijek dobro osmišljene i stalno se dopunjuju.
Naravno to samo radi čovjek jer misli da je pametniji od logične inteligencije, zato više voli mjesečariti noću da ga drugi ne vide kako primitivno uživa. Za uzvrat sebi ruši zdravlje, no tko mu je kriv sve radi slobodnom voljom po želji.

- 03:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.