subota, 30.08.2014.

ŽIVOT MATERIJE

ŽIVOT MATERIJE
Svaka individualna materija zbog univerzuma ili jedinstva, nije samo nešto nego sve od vremena i prostora.
Materija je uvijek stvarno, zato je apsolutna ovisnost sloboda vječnosti, u smislu bezuvjetne ljubavi.
Stvarno vrijeme je slobodna vječnost svijetlosti ili sjaj u prirodi.
Život se odvija u stvarnom vremenu svakog trenutka u točki i ponavlja se slobodnom voljom po želji subjekta u ulozi vodiča.
Teorija relativnosti je s razlogom prihvaćena zbog manipulacije vjerom i društvenim sistemom.
Svatko je sebi stvarno biće, a ne društveno ili iluzorno.
Kada je netko poslušan kažu to je pametan, kulturan, svjestan i normalan čovjek. Tko logično razumije materiju stvarno jasno zna život i ne nasjeda glupostima, no za njega kažu nije čovjek nego izrod.
Za revoluciju znanja upravo su potrebni izrodi, razumne osobe koji znaju da je samo logično stvarno, bez obzira na prostor i vrijeme.
Zbrka je subjektivna ovisno od perspektive promatranja.
Zdrav promatra stvarno inspiracijom razuma.
Duševan ne promatra nego osjeća psihom i u njoj gubi vrijeme potrebno životu.
Ponavljam životu bezuvjetno treba cjelina materije, stvarno prostor i stvarno vrijeme.
Upravo je stvarno univerzum točke i svijeta.
Upravo je stvarno trenutak i vječnost.
Sloboda pripada neutralnoj svijetlosti sunca, u sjaju na vodi prirode. Zato je najbitnija čista krvna slika za zdravo vitalno tijelo.

- 12:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SVIJETLOST

SVIJETLOST
Stvarno sunce nije nametljivo i ne pada direktno u oči.
U sunce ne trebaš gledati jer su oči posebno osjetljive na jaka zračenja zbog energije koju stvara zrak u atmosferi.
Fora je održavati prirodan sjaj gena u krvi i to je ljudska svijetlost stvarno, kojom se svatko ostvaruje kroz živi organizam tijela. Ujedno je tijelo potpuna spoznaja o životu materije.

- 07:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO I STVARNOST

STVARNO I STVARNOST
Zbog svijetlosti sunca u danu objektivna stvarnost je realna, logična razumljiva i jasna ako nije prvo iskustvo u slobodnom znanju.
Stvarnost noću nije objektivno realna i djeca se toga plaše, zato jer još nemaju dovoljno iskustva u tome. Odrasle osobe i noću znaju percipirati vrijeme, naravno ako su mentalno zdrave.
Zbog subjektivnih želja stvarnost je različito shvaćena i svatko temeljem toga ima slobodno mišljenje.
Iste osobe, istu stvarnost jednako percipiraju i znaju samo stvarno kroz sebe, razumom od inspiracije.
To je dokaz utopije slobodnog mišljenja, jer to nije sloboda, nego suprotno subjektivna sebičnost i ovisnost od materije, koja je samo jedno realno vrijeme svedeno na sjaj i svijetlost svakog trenutka.
Upravo svatko stari zbog gubljenja vremena na nebitne stvari i uživanja u njima.
Svatko zna da poslije uživanja slijedi razočarenje, a poslije pražnjenja tijela slijedi ljubavni eliksir u ustima.
Društvu je stalo da svatko ima slobodno mišljenje, ali to ne vrijedi prema zakonima koji nisu temeljem ljudskih kvaliteta i pravih vrijednosti u životu, nego interes moćnika na vlasti i crkvenih perverznjaka koji propagiraju tajnu kroz vjeru.
Djeca često znaju koliko su roditelji neiskreni, ali su primorana na taštinu zbog skrbi. U školi djeca znaju koliko su nastavnici ograničeni u znanju, sebični i subjektivni, nisu realni, ali su bitne ocjene i diploma.
U crkvi vjernici znaju za sve gluposti propagirane vjerom u tajnu, ali nitko pametan i svjestan čovjek ne želi biti izuzetak u društvu. Naravno takvo ponašanje svatko stvarno plaća gubitkom zdravlja i brzo stari.
Za materiju općenito je bitno sloboda informacija, jer ako to nije slijedi sila negativne energije i sve negativno u vremenu koje slijedi.
Oslobađanje svega što nije fizička cjelina tijela je pravo znanje, materijalna neovisnost i jednostavna ljubav prema redu sjajem po pravdi. Ljubav je stvarno potpuna ili bezuvjetna ovisnost od stvarne materije, bez mentalne subjektivnosti od psihe.
Jedino pražnjenje koje nije zdravo za tijelo jest grč zbog orgazma i izbacivanja sperme, jer tada ne oslobađaš višak mrtvog punjenja nego životnu silu.

- 06:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

IDEALIZAM

IDEALIZAM
Jednostavnoj osobi uvijek je stalo do objektivne realnosti i logike u stvarnom razumijevanju, dovoljno jasno kada je u pitanju znanje o materijalnim potrebama.
Nisi idealista ako ti je stalo do svijetlosti i prirodnog sjaja gena u krvi, jer to je stvarna potreba.
Idealisti su mentalni čistunci, kojima smeta priroda, jer umišljaju svijetlost kroz maglu vlastite psihe.
Sramno je što majke ne znaju prirodno odgajati djecu. Kupuju im skupa kolica, odjeću, mrtve kašice, lijekove, zato što nemaju vremena da se intimno igraju s njima, zauzete su poslom ili tv serijom.
Žalosno je za 21. stoljeće kada se beba i kuca stvarno razumiju i igraju u najdubljoj stvarnoj intimi tijelima različitih vrsta, što majke ne čine ili je samo na nekoliko minuta.
Majke rado daju djeci mnogo hrane, jer tada ona spavaju. One su subjektivne i djetetu guraju sve čime bi uživale. Mnogi djeci daju alkohol i ne čudi ako već netko ne daje djeci tešku drogu.
Svakako je najveća droga stvaranje loših navika, odbijanje objektivne realnosti i logike kojim se stvarno odvija život kroz materiju, bez sebičnosti i materijalne ovisnosti.
Dijete dobro zna kad je vrijeme za spavanje, samo noću, a dan služi za igru, odrastanje, učenje i nove navike u životu.
Navikom na loše djeci sve više treba idealna igračka, idealna igrica, idealne patike, idealan bicikl, idealna hrana, a to svakako ništa nije iz prirode. Sve mi to liči na idealan silikon, koji se odavno i naivno koristi u žvakaćim gumama, ali s konačnim ciljem da postane prava hrana za pametnog, svjesnog čovjeka, za koga jedino mogu reći da je s posebnim potrebama, jer je u svemu subjektivan i mentalno ovisan od psihe.
Upravo oni koji su na vlasti, s društvenim imunitetom i zaštitarima, sebično do daske i mentalno još više žele uživanje, komfor, glamur, raj s posljedicom teškog umora od svega.
Oni jedino imaju novaca za teške droge i njihova djeca su privilegirana u tome.
Fora je što su siromašni prirodno zaštićeni od teških droga, nemaju novaca da je kupe.
Sve je više mentalnih idealista koji mrze dan, jer se noću manje vide njihove perverzne želje.
Ako je teoretski to posljedica suvremenosti, ako je u pitanju božja volja, takvih gadosti stvarno nema u mojoj krvi, pa neka sam izrod po sto puta, što mi je jedino stalo do surove i naivne dječje logike.

- 06:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO

STVARNO
Ništa u životu nije praznina, sve je fizička materija, od vakuuma čiste svijetlosti izvora sunca, u trenutku sjaja prirodnih oblika, koji su potpuno realni i logični u odnosu na inteligentnu ideju iz izvora.
Stvarno je sve jedno, ako si jednostavan razumom, ako nisi sebičan i subjektivno mentalan mislima iz psihe.
Ništa nije stvarno ako ga percepcijom trenutka ne dovedeš u izvornu točku.
Tada je ideja tebi potpuno jasna, znaš inteligenciju logično.
Često u govoru koristiš pojam NIŠTA. Kada tako kažeš drugi ti ne vjeruje, jer osjeća nešto skrivaš.
Budi stvaran i NIŠTA izgovori zatvorenim ustima. Tek tada te drugi razumije.
Oslobađanje u materiji stvarno je volja koja te pokreće i raduje.
Punjenje tijela, pametovanje, buđenje svijesti, nije sloboda nego si subjektivno zarobio nedužno tijelo i umjesto prirodno aktivan, postaješ mentalno pasivan, navodno ti nešto od materije fali.
Fali ti da se isprazniš, duboko izdahneš na nos, preznojiš se, oslobodiš mokraću, izmet, potkratiš nokte i kosu, popiješ neutralnu destiliranu vodu i istuširaš se toplom vodom.
Stvaran si više bez odjeće na sebi. Ako ne možeš ići na posao bez odjeće (proglasili bi te ludim i strpali tamo gdje ne želiš), po kući budi slobodan, ne srami se partnera i djece, nego i njih podučavaj oslobađanju ovisnosti od materije.
Oslobađaj se tajne, analiziraj činjenice do objektivne logične realnosti. Ne prepričavaj što piše u knjigama, što je bilo na vijestima i omiljenoj tv seriji, jer sve to oduzima potrebnu pažnju prema vremenu.
Vrijeme ne računaj po satu na ruci, nego po trenutku posvećenosti materiji, jednostavno prisutnim sjajem razuma u krvi, tako što ne moraš puniti tijelo radi uživanja.
Pravi užitak je eliksir koji luči prazno tijelo.
Svašta želiš probati, zaboravio si probati sebe stvarnog, kroz inspiraciju razuma.

- 04:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GOVOR

GOVOR
Stvarno razumiješ svoj govor ako ne otvaraš usta. Tada si jasan sebi i drugima.
Otvaranjem usta gubiš vakuum iznutra i kao riba na suhom ne možeš se izražavati jasno.
Razmisli malo što znače svi govori subjektivnih ljudi koji stalno nešto govore, nasilni su i ne znaju zbog čega se sve to dešava, a zapravo su žrtve vlastite psihe.
Engleski jezik je posebno manipulativan i nasilan. Njega ne možeš govoriti zatvorenim ustima. Kad ga govoriš ne možeš se jasno izraziti, jer je to jezik osjećanja a ne razuma. Probaj na glas govoriti engleski bez otvaranja usta i uvjeri se to nema nikakvog smisla.
Sve to dokaz je da stvaran život nije simbolizam slova i brojeva. Zato je potrebno znanje i odgovornost za njihovu primjenu.
Kako ću u tekstu napisati stvaran doživljaj trenutka? Nikako.
Zato bebama nisu potrebna slova, brojevi, simboli, govor, jer ona prirodno jasno percipiraju život, spavaju, odrastaju, imaju vremena za objektivno i realno što ih čeka u prirodi tijela.
Djeca se slobodno igraju, ne pamte ne maštaju, sve realno doživljavaju, no ne vrijedi roditelji od njihovog tijela žele napraviti dušu budućeg čovjeka koji umjesto razuma koristi pamet i svijet društva.
I tako sve ode k vragu.
Nameće se pitanje što je jednostavnije od simbola?
Sa 30 slova i 10 brojeva svatko se jasno može izraziti o svemu, samo ako govori stvarno, kako se to kaže ako govori istinu.
Upravo svaki čovjek ima tajnu u vidu punjenja koje sebično godinama čuva kao lošu subjektivnu naviku. Upravo tom tajnom on je sebi mentalan, pasivan, nasilan, ne razumije logično, ne zna jasno.
Pored jednostavne objektivne realnosti i logičnom inteligencijom, ništa ne moraš pamtiti, niti maštati o boljoj materiji od sjaja prirode i svijetlosti sunca.
Razmisli malo koliko sebe ograničavaš čitanjem knjiga o duhovnosti istoka, bibliju, romane, teoriju bez odgovora, jer svaka mentalna posvećenost pažnje, subjektu oduzima razum.
Džabe nešto proučavaš ako zbog toga sve manje znaš.
Mnogi imaju diplomu faksa, ali su svejedno ograničeni znanjem o životu i što je najgore ne koriste prirodnu percepciju.
Napredan um je ponos mnogih, jako priznato i plaćeno u društvu, ali je prema životu idiotizam posebne vrste.
Zbog naprednih umova priroda je uništena, okovana asfaltom, betonom, staklima, čelikom.
Svi ti objekti, navodno zbog koristi, tebe i svakoga čine subjektivnim i još više toga želiš.
Zamišljeno je već da se novim nano tehnologijama, od silikona i cirkonija pravi umjetni dijamant, jer većini paše raj iz psihe. Naravno to ulijeva strah i ledi se krv u žilama, a kada nultu točku pomjeraš od ugodne prirodne temperature, ubrzo ako se poveća od nje se razboliš i dalje znaš što slijedi.
Svatko je pregrijan i dehidriran ako se prejeda.
Ponovo je rješenje destilirana voda, ali ne bockanjem i infuzijom, nego je jednostavno piješ.
Upravo kad ubrzaš krv, od svih 24 slika u percepciji trenutka, jasno znaš objektivno realnu prirodu svega.

- 04:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

METABOLIZAM

METABOLIZAM
Jednostavno u životu je objektivno realno, logično stvarno, razumljivo jasno, slobodno znanje, zato što je materija jedno fizičko svojstvo sklada prostora i vremena, svijetlosti sunca u sjaju na vodi.
Živi organizam tijela ne može bez metabolizma.
Problem je punjenje istog i metaboliziranje fluida, zbog čega se gubi prirodna brzina koja stvarno vrijeme pretvara u subjektivno, sebično, ovisno ponašanje u odnosu na sebe u percepciji.
Razmisli što bi se dogodilo ako u sunčanom danu sjaj na vodi postane stakleno ogledalo?
Upravo se slično dešava u tijelu iznutra ako ga puniš sadržajima koji ugrožavaju metabolizam i postaješ duša kojoj je uloga da te okameni u sjaj dijamanta. Što će ti dijamant bez živog tijela?
Zbog loših navika oduševljenja, lickanja pred ogledalom, postaješ subjektivan a tijelo misliš da je tvoja maska i da ti ono smeta ili koristi za ostvarivanje svojih ludih ideja i želja, koje ne bi smeo drugima reći.
Najgore od svega su teorije i pretpostavke bez jasnih definicija materije, na koje se oslanjaš slijepo. One su tako osmišljene da im vjeruješ i ovisiš od njih, bez obzira što napuštaš prirodnu percepciju.
U životu je potreban sklad, jedino moguć preko individualnog vremena kroz prostor tijela. Mnogi žele promijeniti prostor prirode što je potpuna ludost.
Konstanta vremena je stvarno što logično razumiješ i jasno znaš.
Ona se odnosi na zdravo vitalno tijelo, čistu krvnu sliku i limfu.
Metafizika je samo psihologija slobodnog mišljenja subjektivne osobe. Kad netko ima sjajne oči i raširene zjenice, znaj da je dehidrirao, skamenjuje se dušom, to ne vodi dobrom, mora biti bolestan i navikavati se na smrt kojoj se nada. Takva osoba sve radi pogrešno, navodno su joj drugi krivi za takvo ponašanje.
A sve počinje u djetinjstvu jer majke nemaju prirodno znanje i umjesto prirodnog odgoja, djecu podučavaju suprotno od objektivne realnosti.
Ti vidiš kuda vodi ponašanje nasilnih ljudi?
Zgrade su sve od stakla, svuda te prate ogledala i ti od njih mjesečariš, umišljaš glamur raja, oduševljen si, ali i ubrzo umoran od svega i najradije bi pobjegao negdje, no ni sam ne znaš gdje je to mjesto. Naravno to mjesto je vlastito tijelo i čista krvna slika kad popiješ destiliranu vodu.
Znanost tebe manipulira tako što svuda piše da je sve relativno, da je vrijeme prolazno, što stvarno nije točno. Prolazan si sa svojim tijelom o kome ne vodiš računa, a vrijeme je konstanta izvornog zračenja čiste svijetlosti sunca.
Provedi samo tri dana i umjesto punjenja mrtvom hranom pij destiliranu vodu, pa ćeš se sam uvjeriti u ovo što pišem.
Priroda u kojoj si bezuvjetno tijelom je stvarnost, ali je svaka pojava za sebe stvarna. Zbog toga nemaš potrebu misliti objektivno realnu materiju. Od tebe se traži da se oslobodiš subjekta i sve prepustiš inspiraciji razuma. Točnije sve jasne slike opažanja nesebično predaj razumu, neka sve stanice dožive tu radost, jer tada ni ti nećeš strahovati od tame duše iznutra, niti ćeš misliti psihom.
Vrijeme je stvarno kada ga imaš, no ti ga stvarno nemaš, jer si posvećen nebitnim stvarima.
Kako se usuglasiti sa vremenom, prostorom, sobom?
Jednostavno kreni suprotnim smjerom u odnosu na loše navike.
Uči od života dok je dan, od zore do sutona. Noć koristi za odmor i spavanje, tako nikada nećeš halucinirati o većem raju od prirode.
Nedužno tijelo nemoj puniti bez veze. Ako si gladan popij destiliranu vodu.
Možda si pametan i svjestan čovjek, kulturan i normalan, međutim sam znaš nisi dovoljno jasan sebi, nemaš čist karakter ponašanja, često ti fali ovo i ono, ne raduješ se svakom trenutku koji tebi ništa ne znači, jer te muči vrijeme starenja.
E vidiš sam si kriv, nemoj puniti tijelo i starenje ćeš zaustaviti.
Prirodan metabolizam se odvija kada je tijelo potpuno prazno i samo duboko dišeš na nos. Potvrda toga je eliksir zdravlja u ustima. Gutaš ga i raduješ se bez razloga, jer si potpuno ostvaren u životu.
Percepcijom znaš sve nisu ti potrebne knjige, crkva, i sve ono što te lažno usrećuje. Život nije nikakva sreća, nego odgovornost u odnosu na prirodni sjaj u crno bijeloj kombinaciji bez boja kojima ne znaš kraj.
Od tebe ovisi da li ćeš pristati na sklad s vremenom u odnosu na realan dan. Ako se u tome uskladiš, spašen si od subjektivne psihe i nećeš više biti mentalna osoba.
Jednostavan ne možeš biti ako nisi stvarno u toj ulozi.
Subjektivan si zbog taštine i moralnog društva, začinjeno vjerom u tajnu, što znači da sve to na tebe subverzivno nasilno djeluje. Prihvaćaš takvu manipulaciju jer si i sam glumac a tijelo koristiš za masku.
Mnoge tajne imaš i to prema bližnjima u obitelji i prijateljima. Prema ostalima si perverzno kulturan, a ni oni nisu bolji.
Nemaš povjerenje u sebe, nemaš doživljaj, osjećaš nagonski. Moć percepcije za tebe je negativna energija koju proizvodiš punjenjem tijela i naravno emocionalno reagiraš.
Univerzalno materiji bahatost ne smeta, ali individualno si osjetljiv više od nervnih vlakana. Polako vapniš i umjesto prirodnim živcima služiš se psihom i tako se uklapaš u svakodnevnicu psihića oko sebe, u nikoga nemaš povjerenja. Umjesto druženja s ljudima radije bi se igrao sa psom, mačkom, gušterom, kornjačom, bilo čime samo da nije kulturan čovjek, jer je to idiot koji jedino smeta ovom čovječanstvu, jer se ničemu ne raduje, fali mu ljubav, ne zna materiju, umišlja raj, uči strane jezike, čita knjige koje ne razumije, meditira, sve pretvara u duh, kao da ništa objektivno realno nije.
Razmisli većina se pita gdje je izvor, a nitko još nije krenuo prema njemu kroz sebe.
Logično i stvarno izvor samo može biti ideja i točka. Zato nitko ne želi tu realnost, jer to nije obećani raj. Svatko za sebe ima ideje koje ubijaju, no nema veze ionako nitko ne zna NIŠTA, a ono je ipak stvarno neutralno promatranje svega.

- 03:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 29.08.2014.

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Nikome nije prijatno dok prima infuziju, ali razumije logično da će poslije biti bolje.
Jednako tako ako se navikavaš piti destiliranu vodu, ona je potpuno bez okusa na koji si navikao, no ako logično razumiješ znaš da ćeš biti zdraviji, vitalniji i sa čistom krvnom slikom.
Organizam tijela je kao prljava krpa od svega čime ga puniš, zato je destilirana voda najbolji prirodni čistač i hranu doprema do svake stanice.
Sa destiliranom vodom u piću ne možeš pretjerati, nego piješ koliko je tijelu stvarno potrebno. To je posebno važno jer se odvikavaš od loših navika.
Uvijek kad osjetiš glad popij destilirane vode i želja za hranom će preći u tvoju volju.
Ako s voljom mijenjaš loše navike, neće ti biti teško prihvatiti neutralnu vodu, posebno ako u ustima nemaš kiselinu nego eliksir koji rado gutaš.
Čarolija uživanja je mentalna sebičnost i ovisnost od materije, jer logično ne razumiješ što znači optimalno tijelo i organizam koji svakako živi u njemu.
Sjaj na vodi nije moguć ako se svakog trenutka ne ponavlja od zračenja sunca.
Razum nije moguć ako logično nemaš čistu strukturu gena u krvi.
Prostor i vrijeme u njemu nisu prošlost ni budućnost, nego slobodna vječnost stvarno u svakom trenutku percepcijom doživljaja.
Kada nešto misliš samo se tješiš da nešto znaš, a stvarno ne razumiješ logično i ponovo napraviš pogrešku na koju si navikao.
Zato ako navikneš organizam da ga puniš destiliranom vodom, samo ćeš nju tražiti, još si savršeno čist i nisi mentalni čistunac kome sve smeta.
Kakav si sada sa zdravljem, stvarno si zaboravio kako izgleda doživljaj potpuno čiste krvne slike i praznog tijela. Nikada se ne očistiš do kraja, nego samo dodaješ po nešto, kao da je tijelo vreća u koju može stati svaka tvoja želja i punjenje.
Fora je za punjenje tijela odabrati samo sjaj od čiste svijetlosti sunca direktno u sjaju na vodi i savršeno destiliranom vodom.
Pravi život nije kad se nečega sjećaš ili maštaš, jer tada ponovo moraš misliti a to je naporno.
Red je život i slobodan si u miru jer ipak vodiš računa o prirodnom karakteru ponašanja temeljem ljudskih kvaliteta i pravih vrijednosti.

- 13:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODNO MIŠLJENJE


SLOBODNO MIŠLJENJE
Uvijek kad misliš želiš da se to ostvari, često bez logike razuma.
Na taj način sam sebi postaješ negativan u životu, zbog nekakvog uživanja koje nema smisao ni svrhu, ali je to tvoj cilj.

- 13:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ODGOJ

ODGOJ
U odrastanju djeca uče sve pozitivno i negativno. Kad progovore počinju misliti i ubrzo napuštaju logiku razuma, zbog pameti i svijesti.
Drugim riječima dijete počne lagati, skrivati se iza želja koje ne smije otkriti roditeljima i tako postaje nesigurno u materiju tijela i želi drugu materiju sa strane, što ga čini sebičnim i ovisnim.

- 13:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MISLI

MISLI
Ako svijetlost dana i noći od izvora sunca stvarno ne razumiješ kao potrebu sjaja u čistoj krvnoj slici, mentalan si i misliš da je sjaj na vodi manji raj od magle u tvojoj psihi, jer najviše želiš puniti tijelo radi uživanja, a to nije cilj sa svrhom slobode u znanju, niti je volja radosti od zdravlja.

- 05:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OSJEĆANJA

OSJEĆANJA
Čovjek osjeća zato što ne dopušta logično u stvarnom doživljaju razumom iznutra. Ako bježiš od prirodne percepcije, odbijaš sveprisutnost u nultoj točki biološke libele.
Osjećanja nisu prirodna percepcija trenutka kada jasna misao zna sebe osloboditi, nego mentalne misli onoga tko nešto više želi van materije tijela, jer ne razumije prirodne potrebe.
Biljka logično opstaje fotosintezom.
Životinja opstaje instinktom.
Čovjek u strahu životari, jer ne želi logično za stvaran sjaj i pravdu, zato je mentalan i misli umjesto da sve zna.
Materija je jedno i nju ne trebaš pamtiti, niti maštati da je nešto drugo.

- 05:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM GENIJALCA

RAZUM GENIJALCA
Geni u krvi živog organizma tijela su razum logične inteligencije, imenom ljubavna inspiracija.
JA sam stvorena pažnja, navika, afirmacija, ovisnost od materije, mentalno mislim logično.
Sve moje misli u nultoj točki su jasna misao, zato što tada razumijem vrijeme prirode kroz jedan trenutak. No radi se o mnogo puta ponovljenom trenutku u smislu iskustva oslobađanja intelekta u jednostavnom znanju.
Genijalac = GEN - I - JA - Levitiramo - Apsolutnom - Cjelinom.
Jednostavno i stvarno geni u krvi spiralom spiritualno logiku percipiraju jasnim razumom. Sitnica je povesti malo računa o prehrani i stvoriti dobru naviku u tome.
Informatička brzina je vrijeme trenutka, moguća od čiste svijetlosti u sjaju prirode elemenata, najjasnije na vodi. To su 24 jasne slike opažanja osjetila, bez prepravljanja mislima, predate genima u krvi.
Geni putuju do svake stanice i u povratku informacije se oslobađaju jer sila energije u jakoj želji nulte točke tjesnaca grla, postaje misao, jasno kao iskra i dovoljno iskustvo u ponavljanju kroz slobodno znanje. Tako logično doživljavam stvarno jer drugo ne može biti u materiji koja je samo fizičko svojstvo na svim razinama čistoće.
STVARNO ili APSOLUTNO samo je početak ideje iz točke i njen smisao da postigne svrhu slobode u stvarno novoj logičnoj pojavi, jer materija tako živi vječno.
Svijetlost i sjaj posljedica su idealno čistog prostora, po kakvoći materije VAKUUM ili inteligentna moć, s pojavom čiste svijetlosti u nastavku vremena, zbog prostora i promjena.
Savršeni red je neutralna svijetlost, kao pravda svemu na putu ostvarenja.
Tako je sve jednostavno jasno kao dan poslije noći, kao stvarno i slika u ogledalu, kao doživljaj trenutka u nultoj točki.
Logično stvarno inteligentno bez obzira na perspektivu vremena u prostoru, ali samo u odnosu na nultu točku.
Od izvora do pojave javlja se individualna gravitacija, kada izvorna točka sebe kopira jednostavno slojevima sjaja oblikuje formu elementa i on je logički realan. Elementi u odnosu stvaraju strukture i tako redom do pojava žive i mrtve prirode.
Cjelina svijeta materije je apsolutan prostor u smislu jedne materije, jer drugo ne može biti.
Gdje počinje život materije tu završava jedan ciklus i sve se ponavlja slobodno i vječno.
Logično stvarno ništa nije van svijetlosti.
Čistoća vakuuma nestabilan je inteligentni prostor i neodrživa moć, no takva je i priroda od elemenata u odnosu na vrijeme.
Stvarno prostor nije bez pojave.
Vakuum je logična pojava fizički idealno čist prostor.
Logično je sve stvarno samo se mijenja perspektiva promatranja.
Suprotnosti su kao pozitivno i negativno u odnosu na nultu točku, vakuum ili svijetlost.
Snaga i sila su vrijeme vrtnje a inteligencija je prostor, neutralno je univerzum svijetlosti dana i noći.
Sve teoretske pretpostavke o postojanju i nepostojanju su pogrešne u odnosu na logičnu inteligenciju, stvarno i stvarnost dana poslije noći.
Nulta točka je idealna preciznost, ali je odbačena kao logika razuma, jer ljudsko biće igra ulogu pametnog i svjesnog čovjeka u društvenom sistemu.
Zato je sve samo slobodno mišljenje ili metafizika energije mentalnom psihom osobe koja se skriva iza sjaja prirodnih gena, tako što uživa kvariti krvnu sliku, zbog maske koja je potrebna takvom glumcu.
Gdje je znanje?
Goli život je znanje, prirodno i jednostavno gola logika.
Tko će pokrenuti revoluciju znanja?
Logično stvarno ako se čovjek umom konačno preda razumu i povede računa o krvnoj slici, jer bez čistih gena smisao života nema konačnu svrhu slobode u znanju.
Kako promijeniti loše navike.
Logično stvarno.
Objektivna realnost stvarno se mora osloboditi mentalne relativnosti promatrača.
Znači teoriju relativnosti odmah odbaciti.
Odbaciti svaki plan, sistem, jer životu ništa nije potrebno, stvarno je sebi kreativna materija.
Život je nulta točka biološke libele i sam odlučuješ o starenju. Zbog materije tijela nikada ne moraš biti star, jer se homeopatski preporađaš genetskom strukturom koja se mijenja svakog trenutka.
Slobodna je volja da li nešto još želiš od materije van sebe.
Ako je život provjereno savršenstvo, veći raj od sjaja svijetlosti nije potreban, ali to samo znaš kada razumiješ logično.
Da li stvarno može pokvariti odnose među ljudima?
Upravo suprotno svima je logično stvarno odavno potrebno, jer NIŠTA (inteligencija) nema smisla ni svrhu ako ne pratiš jednostavan red za mir pravdom sjaja gena u krvi.
Ako stvarno (gola istina) može nekoga ubiti, znači on je već mrtav samo mentalno životari.
Jednostavan si kada logično ne misliš jer ga razumiješ i znaš, samo ako si za red, sjaj i pravdu.
Pametan i svjestan čovjek konačno treba odbaciti demagogiju mentalne ovisnosti od društvenog bića i sebe jednostavno prihvatiti samo kao ljudsko biće koje se tijelom ostvaruje u životu, s minimalnom ovisnosti van homeopatske materije.
Što ćemo uraditi s knjigama?
Papir se svejedno može reciklirati.
Što ćemo uraditi s državom, crkvom i novcem?
Upravo ta manipulacija ne dopušta logično u stvarnom ponašanju svake osobe bez maske.
Što će biti s materijalnim vlasništvom?
Svakom čovjeku materijalno posjedovanje ga čini mentalnim u ponašanju. Materija i život nisu posjedovanje, nego stvarno red i mir po pravdi sjajem.
Kao organizirati ljude bez države, vlasti, crkve, novca?
Stvarno logično, jednostavnije ne može biti.
Socijalni programi svakome gode, ako se kroz njih svatko slobodno ostvaruje.
Da li je ludo napisati ovakav tekst?
Ne to je samo logičan san djeteta kome je stalo do stvarnog sjaja u znanju, jer je sve u materiji fizički stvarno.
Kako urediti proizvodnju hrane?
Stvarne potrebe su minimalne i prirodne. Industrijski pogoni mogu poslužiti da se u njima proizvodi izobilje hrane, da nitko u svijetu ne bude gladan i željan uživanja.
Kako povratiti razum?
Stvarno je u tebi samo povedi red čime puniš tijelo.
Što se treba dogoditi?
NIŠTA, sve postoji u životu, samo da se čovjek ne pravi pametan i svjestan, jer je time zapravo stvarno lud u odnosu na naivnu budalu.
Fora je da pametan i budala promjene ulogu.
Znači kad se dijete rodi, već je usmjereno, samo ako ne mijenja krvnu sliku koju već ima do prekida pupčane vrpce.
Točno.
Manje – više svatko se rodi s prirodnim razumom, samo ga usput izgubi zbog taštine roditelja, ovisnosti od društva, crkve i materije koja ne pripada tijelu.
Da li će čovjek konačno znati izvor?
Svakako.
Logično stvarno sunce nema gravitaciju, jer je u vremenu slobodno vječno. No sunce je izvor svakoj vremenskoj pojavi s gravitacijom.
Svijetlost sunca stvarno je od vakuuma, no kako je idealno čist vodik, umjesto pojave inteligentna je moć.
Čista svijetlost je hladna i apsolutni minimum nulte točke. Toplinu koju osjećaš od sunca, stvarno su zračenja svih pojava u atmosferi.
Zbog teorija i pogrešnog učenja uporno misliš i logično odbijaš u stvarnoj percepciji razumom.
Ako samo pročistiš krv, geni dobiju prirodnu brzinu, razum će tebi vratiti jasnoću uvida u odnosu na pogled. Nećeš morati misliti, jer u nultoj točki stvarno je sve jasno.
Kako se sve može dokazati?
Goli život je stvarno znanje logičnom inteligencijom i obrnuto.
Bez pristanka na percepciju ti ćeš i dalje vjerovati, misliti, zato što očima ne voliš sjaj nego samo želiš veći raj.

- 05:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 28.08.2014.

PITANJA I ODGOVORI

PITANJA I ODOVORI
Nema glupog pitanja, samo možda ne želiš postaviti jasno pitanje, jer u njemu je sve što skrivaš.
Recimo želiš pitati ŽIVOT gdje je stvarno?
Život ti logično odgovara svakim simbolom slova, redom: Ž – I – V – O – T i ti stvarno razumiješ i znaš gdje se stvarno nalazi u materiji tvog tijela. Na jednak način postavljaš jasno pitanje za sve što trebaš jasan odgovor ili definiciju.
Logika je uvijek inteligentna, jer stvarnost nije moguća bez stvarnog, vrijeme nije moguće bez prostora, vrtnja nije moguća bez gravitacije, dan nije moguć bez noći i tako redom, materija s pojavom ipak ima lice i naličje.
Ti i sada znaš da je slovo Ž na samom kraju abecede i dalje nastavlja stvarno. Ako Ž koristiš i na početku, stvarno razumiješ logično.
Zato ka kažeš ŽIVOT, ŽURIM, ŽEĐ, sve je tako logično i jasno.
Navikavaj se postavljati pitanja poja stvarno želiš, da bi dobio logične odgovore.
Ako se sramiš i plašiš istine, stvarno ti ne može pomoći.
Mnogi samo misle svijetlost sunca, a ne izlaze iz sobe. Takvima sjaj ne pomaže. Mnogi misle dobro je imati čistu krvnu sliku, ali je stvarno nemaju.
I tako redom sve biseri neznanja što čini pametan čovjek bez logike razuma.
O pametnom ne bih trošio riječi, on ionako jednostavno zna materiju u bilo kojem sjaju i bilo kojoj perspektivi.

- 13:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GOVOR JEZIKOM

GOVOR JEZIKOM
Stvarno nije manifestirano zato ne treba simbole slova i brojeva da se njime izrazi.
Svaki govor jezikom zbog otvaranja usta stvarno otkriva želju punjenja koje se izražava preko sebe (JA).
Stvarno tijelo je homeopatski doživljaj razumom jasno iskustvo znanja logikom trenutka točke.
Nulta točka
Nula u govoru za većinu znači ništa posebno, zato nitko ne kaže treba mi nula nečega.
Nulta točka je stvarno neutralno promatranje čistom svijetlošću iz izvora sunca, jednovremeno logično u sjaju na vodi.
Tako je nula (0) stvarno neovisna sloboda, koja zna sve, jer ispred sebe koristi brojeve za pozitivne vrijednosti i iza sebe za negativne.
Bojevi u nizu od 1 do 9 su pozitivni ili negativni, samo je 0 stvarno neutralna.
Nula logično kao trenutak ne troši vrijeme, niti nula u točki zauzima prostor, zato je sjaj od svijetlosti najveće bogatstvo u životu i nema cijenu.
0 = a + b – c . d : e (0 = 1 + 1 – 1 . 1 : 1)
Nulta točka kao u ogledalu stvarno i slika ili kao noć i dan.
No nulta točka u živom tijelu je jasno doživljeno sveprisutno.
Jasna definicija nije moguća bez logične inteligencije nulte točke, zato su teoretske pretpostavke utopija za čovječanstvo i manipulacija metafizikom energije u psihologiji.
Čovjek primitivno vjeruje da apsolutno nije moguće, zato što ne razumije da je to samo stvarno, perspektivno u odnosu na nultu točku, točnije svijetlost sunca i prirodni sjaj s površine vode.
Međutim tko ima iskustvo stvarnog sjaja pijenjem destilirane vode, taj potpuno razumije i zna materiju, jer čistom krvnom slikom i zdravim tijelom prati vrijeme, jednostavno genima u krvi, usklađeno s gravitacijom.
Slovima i brojevima razumna osoba zna se logikom inteligentno jasno izraziti bez ostatka za novo pitanje.
Istim slovima i brojevima pametan čovjek se nikada ne može jasno izraziti, nego ima svoje mišljenje o jednoj materiji. Tako je čovjek konačno manipulator ljudske vrste, uljez, iluminat koji ne razumije materiju, ali joj zna odrediti cijenu. Zato za njega i ljubav ima cijenu.
Isti taj se afirmira kao društveno biće i naravno okrivljuje ga zato što nema slobodu. Zapravo je sebičan i lošim navikama samo želi uživati u većem raju od prirode, što nije stvarno logično u životu niti ima svrhu, ali eto tako se i dalje socijalno životari, bez znanja u teškom mraku, iako je sve osvjetljeno i noću.

- 05:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RELATIVNOST

RELATIVNOST
Logično stvarno nije relativno, samo tako misliš, mentalan si i vjeruješ teoretskim pretpostavkama, metafizici, a umjesto razuma koristiš psihu.
Zato stvarno osjećaš afirmativno površinski, umjesto da doživljavaš inspiracijom razuma.
Sve je jedno materijalno fizičko svojstvo u životu i jednostavan si kad znaš homeopatsku materiju tijela i sve drugo.
Zbog relativnosti u koju vjeruješ, stvarno sebe ne možeš ostvariti, zato puno želiš raj, negirajući sjaj prirode, iako je nulta točka čiste svijetlosti sunca iz izvora.

- 04:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK

ČOVJEK
ČOVJEK je pametno i svjesno društveno biće s razvijenim umom psihe, sebičan, mentalan, ovisan i kao takav obilježen imenom, prezimenom, datumom rođenja, diplomom, svim nebitnim glupostima kojima se afirmira.
Isti taj čovjek logično ne razumije sebe kroz materiju tijela, zato umjesto razuma nagonski osjeća svoje potrebe i umjesto života u sjaju, on uživa primitivno punjenjem tijela i pražnjenjem istog u grču orgazma.
Beba kao ljudsko biće, po rođenju još nije čovjek i glupa majka čim prije želi da ona izgubi prirodan razum. Zato joj gura na silu mrtve kašice iz dućana i sve najgore što ne bi ni neprijatelju dao.
Cilj treba opravdati svrhu, znači da beba postane pametan čovjek, a stvarno će naslijediti taštinu i neznanje.
Školskim obrazovanjem ocjenama zbog diplome djecu primoravaju da gube razum, zbog društvene poslušnosti, a to ne ide bez razvijanja mentalnog uma iz psihe.
Društvo i crkva su odavno teror nasilja prema svakoj osobi, koliko god demokracija izgledala opravdano.
Svatko je danas u strahu za sutra, zato jer logično ništa nije postavljeno.
Logika je odbačena zbog teorije relativnosti, kao da su sunce, priroda i život relativno a ne stvarno.
Naravno nasilje ne bira čime djeluje, tim prije ako manipulaciju žrtva prihvaća.
U cijelom svijetu svaka osoba razumije logično bez govora jezikom kojim se inače služi.
Kada netko govori engleskim jezikom, siluje me da ga osjećanjima razumijem, jer se on ne može jasno izražavati, nego mora spelovati slovo po slovo. Manje ili više svi jezici su manipulativni.
Stvaran jezik svima je poznat pri pogledu, rukovanju, zagrljaju i glasnom govoru bez otvaranja usta, jer tada stvarno razum dolazi do slobode u logičnom znanju.
Tko iznosi slobodno mišljenje, kao da je bacio mentalnu bombu u odnosu, jer tu ne može doći do sloge, svatko vuče na svoju stranu bez logike.
Zato se u svijetu ratuje.
Materija je svima interes jer je predstavljena kao energija i vrijednost koja se novcem plaća.
Ujedno prave vrijednosti u životu od svijetlosti i sjaja, čovjek na svoj način unovčava. Tako sve ima cijenu, računajući ljubav kao bezuvjetno pravo na slobodnu ovisnost od homeopatske materije i neovisnost od materije iz prirode.
Čovjek svojim ponašanjem sve više pokazuje idiotsko nasilje, jer nove tehnologije njemu potpuno mute razum i nameće se logično pitanje kada će on pristati na život stvarno bez iluzija o raju?
Sve će izaći na čisto samo kada netko stvarno pokaže primjerom.
Što se treba pokazati?
Čista homeopatska materija, živi organizmom tijela i apsolutno razumije i zna kao logično u prirodi.
To svakoj osobi daje slobodu što se i gdje stvarno dogodilo u cijelom svijetu.
Kako?
Tako što je informatički prostor i vrijeme u njemu jedinstvo materije, a ona je samo fizičko svojstvo, nije metafizika u psihologiji.
Na taj način ako ti beba po rođenju pokaže što stvarno zna, ti bi ostao bez teksta i nikada više ne bi otvarao usta radi govora i iznošenja slobodnog mišljenja, jer su to samo laži.
Svatko može oponašati bebu zbog iskustva u svim fazama odrastanja i sazrijevanja.
Da ne širim priču, društvo, crkva, novac i teorije, nemaju nikakvo mjesto u životu ljudi.
Pitanje je dana kada u živoj tv emisiji ili video prezentaciji netko stvarno dokaže kao logično.
Kako?
Da jednostavno kaže gdje se čuvaju svjetske tajne, koje uopće ne postoje, ali su čovjeku senzacija jer ne koristi inteligentnu logiku razumom trenutka u točki, nego navodno slobodno misli.
Misli su samo zbrka jer od njih nemaš jasnih definicija ni odgovora o vremenu i prostoru, zato si zbunjen i u strahu od života. Zato uživaš samo da čim prije nestaneš u materiji, ali to stvarno nije moguće.
Danima, mjesecima pokušavam napraviti video prezentaciju bitnih činjenica što većina ljudi logično ne razumije, ali još nisam pronašao tko bi mi u tome pomogao.
Svi misle ovaj Pero ili je stvarno odlijepio ili je daleko otišao.

U materiji se ne može daleko otići, niti možeš biti bolji, ali se svakako možeš približiti jasnoći nulte točke, a to je samo pristanak na logiku razumom, kroz čistu krvnu sliku.
A stvarno destilirana voda mi ubrzala krv i kako sam uporan u samospoznaji materije, uspio sam ostvariti samospoznaju, ali ne kroz duhovnu iluziju nego fizički stvarno.
To svatko može uraditi, samo nitko ne želi znanje bez vrijednosti. Većini je stalo do znanja struke koja se bolje plaća novcem.
Napominjem život nije struka niti ima cijenu. Ako ti je stalo do uživanja to se debelo plaća, novčano i zdravljem.
Zbog interneta, mobitela i jednostavnog fotkanja, većina ljudi samo se bave slikanjem, navodno time žele pokazati sjaj krvne slike i razum logičnog znanja.
No sjaj u ogledalu samo je mrtva slika.
Stvaran sjaj je kada pristaneš piti destiliranu vodu i stvarno popraviš razum, od čega jasnije znaš logiku koju sada odbijaš, surova je za tebe ona ne dopušta mentalnu usporenost, sebičnost niti ovisnost.

- 04:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

INTELIGENTNA LOGIKA


INTELIGENTNA LOGIKA
Stvarno samo materijalizira stvarnost, kao u ogledanju no u dan. Na taj način logična stvarnost postaje perspektivno stvarno, zbog održanja slobodne vječne promjene.
Neutralna svijetlost sunca i sjaj prirode (najjasniji na vodi) između samo je jedno u nultoj točki svakog trenutka.
Materija je jedno fizičko svojstvo, individualnom čistoćom pojave se njome ostvaruju.
Kad vodik dostigne apsolutnu čistoću, vakuumom je čista svijetlost i bezuvjetno sjaj prirode elemenata.
Homeopatski vodik je razum za ljudsko biće.
Zdravo vitalno tijelo s čistom krvnom slikom i limfom, prirodnim brojem stanica, živi organizmom tijela.
Zbog same prirode udaha zraka, pijenja vode i gutanja hrane, zarobljena materija želi sebe osloboditi, zato se u tami raspada, ali ujedno djeluje kao negativna sila u odnosu na tijelo.
Promjena krvne slike i limfe kvari karakter ponašanja prirodne brzine gena kojim se inspiracija razuma odvija i sve postaje manje jasno u odnosu na logičnu prirodu.
Usporena sluzava krv nije više 24 slika u svakom trenutku, bez kojih trenutak pogleda nije jasan uvid u nultoj točki.
Logički je potrebno voditi računa o prehrani i jednostavno stalno imati čistu krvnu sliku za zdravo vitalno tijelo.
Svaka faza razvoja i emocionalne zrelosti su želje koje zaklanjaju volju kao oblaci sunce.
Zdravo vitalno tijelo stvarno se samo razvija preko čistih fluida krvi i limfe, ako održavam red i ako ne uživam u slijepoj ovisnosti.

- 04:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

REVOLUCIJA ZNANJA

REVOLUCIJA ZNANJA

Logičnom inteligencijom ljudsko biće odavna zna sve u životu.
Problem je čovjek u ulozi društvenog bića, jer on sve radi protiv svoje prirode u životu.
Umjesto samoostvarenja logikom razuma, čovjek koristi pamet društvene svijesti.
Za razumnu osobu životna svrha je sloboda logikom sjaja, jednostavnim redom, čistoćom i pravdom. Razum se odnosi na stvarne potrebe.
Za pametnog čovjeka cilj u životu nema svrhu, zbog želja za uživanjem u materiji, što nije logično niti stvarno moguće.
Materija je jedno.
Pametan čovjek je ograničen u znanju, usporen, pasivan, mentalan, negativan, sebičan i primitivno ovisan puniti tijelo mrtvim sadržajima i prazniti ga u grču orgazmom, kada gubi imunitet i brzo stari.
Znanje je samo logika, ako je čovjek prihvati, ako sebe ne manipulira umišljenom metafizikom psihe.

- 04:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SEBIČNOST

SEBIČNOST
Najprije glupo i primitivno zadržavanje punjenja koje biološki ne pripada tijelu. Drugo loša navika na ovisnost od materije van tijela.

- 04:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BUDALA

BUDALA
Čovjek, kulturan, pametan, svjestan, moralan, sujetan, tašt, ovisan od materije, nije jednostavan kao budala koji prirodnom logikom razumije stvarno u životu i nitko s njim nema problema.
Budala nije bolestan i ne uživa.
Budali ne treba poseban komfor niti novac radi uživanja.
Budala nikada ne umišlja, a čovjek ne može bez toga.
Pravo je pitanje tko je tu lud?
Čovjek pripada većini koja ne prihvaća logiku, zato je budala lud, ali njemu nije mjesto u bolnici, nego pametni ne mogu bez nje i mrtvih lijekova.

- 04:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GRAVITACIJA

GRAVITACIJA
Samo najmanja točka u prostoru nema pojavu.
Svaka druga pojava prostoru je otpor, jer čistu svijetlost pretvara u individualno vrijeme.
Pojave su manje od prostora i ovise od njega, jer je uvijek u pitanju jedna materija.
Zbog svoje stvarnosti pojave u prostoru preuzimaju ulogu stvarnog, kada ih svijetlost primorava na čišćenje do sjaja.
Tako je materijalno jedinstvo bezuvjetna ovisnost svakog stanja u njoj.
Pojava fizičke snage stvara silu i ona prelazi u moć, kada se stvarno rađa ponovo.
Prirodna gravitacija (zdravo vitalno tijelo), jednostavno percipira vrijeme vrtnjom gena u krvi.

- 04:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUBAV

LJUBAV
Najkraće ljubav je trenutak inspiracije eliksira života i sjeme koje u sebi trebaš ponavljati stalno.
Jednostavno, prirodno, logično, razumljivo, jasno, znaš da je izvor ljubavi u tijelu iznutra, a ne u drugoj osobi ili sadržajima sa strane, zato pristaješ na zdravo vitalno tijelo s čistom krvnom slikom.
Svaka majka u odgoju djecu treba naučiti ljubavnoj intimi, da nikada ne budu sebična i mentalno ovisna od nebitnih stvari u životu, jer materija tijela je cjelovit život.
Razmisli da li se ljubav može dati ili primiti i konačno čisti krvnu sliku da ostvariš željeni eliksir.

- 04:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT

Logičan trenutak razumije točku i znanje se iskustvom stvarno ponavlja.

- 04:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA

LOGIKA
Surova realnost trenutka vremena u nultoj točki prostora, tebi daje jasan razum i slobodno znanje materijalnog jedinstva. Logično i inteligentno su jedno lice u naličju, ovisno od dana i noći.
Logika ti pomaže uvijek da znaš sve o nepoznatom sadržaju, zato što je materija jedno, samo si naišao na poseban oblik i nemaš iskustvo s njim.
Nitko tebi ne brani da misliš svašta, ali tada ne koristiš logiku razuma, nego umišljaš iz psihe punjenja u sebi, a ono se samo raspada i kvari krvnu sliku, ponašanje, zdravlje i vitalnost.
Ni jednu sliku prirode ne trebaš pamtiti, jer nema smisla niti svrhu. Sve se mijenja upravo u trenutku, samo stvarno ostaje kao matrica koju ne vidiš. Univerzum stvarno prostorom, početak je i kraj jednoj materiji u svakoj točki stvarno i svakom trenutku po slobodnoj volji pojave.

- 04:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 26.08.2014.

DUŠA

DUŠA
Čovjek velika duša je prokleto sebičan i ovisan od materije van svoga tijela. Ništa njega ne zadovoljava, jer zapravo ne razumije stvarne potrebe. Njegove su zjenice raširene, uplašen je i treba mu vremena mnogo više od trenutka, tako nikada nije u nultoj točki. Ima sjaj u očima jer nema sjaj u krvi.
Osoba s dušom ne većom od točke je razuman sa slobodnim znanjem logičnom inteligencijom i stvarno zna sve o životu. Bez sjaja u očima, najsitnije zjenice.
Ako navikneš dušu da boravi u nultoj točki tjesnaca grla, potpuno si oslobođen od materijalne ovisnosti sa strane, jer se ostvaruješ bez punjenja tijela.
To znači dovoljan ti je sjaj od materije, stvarno si mudar.
Razumnoj osobi duša nije potrebna za mentalne maske, jer on zna biti jednostavan u svemu.

- 14:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UŽIVANJE

UŽIVANJE
Sve što ne bi preporučio djetetu, nije zdravo ni za tebe.
Materija u cjelini jedno stvarno u životu.
Ako želiš uživati, jedini način je mentalno psihom, no to ne bih preporučio nikome.
Stvarne potrebe u životu su uvijek logične, razumljive i poznate.
Potrebe za hranom su minimalne i ništa se ne mora soliti, začiniti, kuhati, nego onako živo iz prirode.
Seksualne potrebe su loša navika zbog primitivnog uživanja orgazmom u potpunom grču tijela.
Ljubavna intima isključuje seksualnu perverziju, zato je posebno važna u odgoju djece, jer se ona tako navikavaju na inspiraciju iznutra, bez ovisnosti sa strane.
Socijalne potrebe su individualne i ne štete krvnoj slici i logičnom razumu.
Pamet i svijest stvarno nisu razum, zato promisli prije nego misliš da si pametniji od drugih.
Slobodnim mišljenjem se nećeš osloboditi ni od čega, ako to ne uradiš stvarno.
Sunce, zvijezde, mjesec, sjaj na vodi, iskre vatrometa, pa to je stvarno, nije logično u tome nastaviti nekakvo mentalno uživanje.
Jednako tako miris, okus, orgazam, pa to je trenutak, nećeš ga valjda umišljati kad god poželiš biti van razuma?
Uživanje samo stvara loše navike.

- 14:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PROSTOR I VRIJEME

PROSTOR I VRIJEME
Prostor stvarno neodrživa inteligentna moć, koristi vakuum svijetlosti, za silu svakoj pojavi, koja gravitacijom pokaže snagu.
Fizička snaga je potpuna suprotnost inteligenciji i praktički je naličje ili stvarnost, ali ni ona nije održiva, nego ovisi od svog lica.
Materija stvarno jedinstvo slobodom vječnog samoodržanja kroz kreaciju života.
Fizičko svojstvo materiji služi u svakom stanju čistoće.
Tako nešto može biti najtvrđi dijamant, a nešto samo vakuum. Sve skupa uvijek je jedno od najsitnije točke do svijeta u cjelini.
Sve je stvar perspektivnog promatranja, jednostavno i jasno u nultoj točki, a to je vakuum izvorne svijetlosti sunca i sjaja u prirodi.
Ljudsko znanje je razum sveden na trenutak pogledom i uvidom logičnih slika u točki njihovog oslobađanja, jer su informacije svakako već u prostoru.
Prostor je već sam sebi red, čistoća i pravda. Jednako i mom tijelu treba red i mir.
U točki vrijeme nije stvarno. Suprotno tome pojavni svijet je samo stvarnost za točku.
Tebi ostavljam ugodno razmišljanje o materiji koja je uvijek JEDNO, bez obzira što vidiš svašta oko sebe.

- 12:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MUDROST

MUDROST
Od mudrih izreka u knjizi, stvarno nisi ni blizu tome.
Mudraci samo prosipaju mentalnu demagogiju, jer ništa u tome nije logično ni stvarno.
Mudrost trebaš potvrditi u sebi.
Kako?
Prostor univerzuma nije mudrost nego inteligencijom iz centra zrači svijetlost sunca.
Priroda nije mudrost nego stvarno beskrajna igra vjetra zbog sjaja sunca na vodi.
Mudar si stvarno ako praznim tijelom dopustiš dubok udah zraka na nos i još dublji izdisaj također na nos, i stvaranje vodenog eliksira. Tada si stvarno logičnim razumom u nultoj točki vlastitog sjaja i time se ostvaruješ u životu, jednostavno slobodno znaš sve, jer si samo komad cjeline kreacije.
Mudrost tebi pomaže stvarno ako zatvorenim ustima iznutra dočaravaš logično iz prirode što posebno želiš i tako pokrećeš volju. Svakako posebno želiš slobodu, red, čistoću i pravdu.
Eto imaš priliku svakog trenutka pokaži mudrost.
Tko puni tijelo primitivno je ograničen i mentalno ovisi od nebitnih sadržaja.
Fora je ovisiti od sjaja, slobodnom vrtnjom gena u krvi u prostoru svojom gravitacijom.
Mudrost je ništa stvarno jasno u nultoj točki biološke libele, jednostavno razumom da je vrijeme u životu svedeno na trenutak i njime opstaješ po želji.

- 12:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MENTALNO

MENTALNO
Zdravo vitalno tijelo s čistom krvnom slikom u opažanju osjetilima, slike iz prirode jasno razumije i zna praviti razliku u svemu.
Ako isto tijelo u sebi ima punjenje od zraka, vode, hrane, neizbježna je mentalna reakcija u smislu zadržavanja pogleda.
Radi se o pažnji i dopuštenju da se zatvori informatički krug kroz materiju tijela, bez želja za uživanjem u biranom sadržaju, jer je konačno sve jedna materija.
Mentalno stanje je manja ili veća sebičnost i ovisnost od prirode van tijela.
To znači gledaš logično, ali te slike ne dopiru do stanica, jer ih krv sjajem gena ne prenosi i nije moguć uvid iz jedne točke.
Logično u prirodi iznutra je samo inteligencija jasnoće u pinealnoj žlijezdi sabrano od svih stanica.
Kada je krv sluzava, nema prirodnu brzinu strujanja, inspiracije i razuma koje geni postižu u nultoj točki prolazom kroz tjesnac grla, gdje se krv čisti prirodnim jodom.
Bez obzira na fizičko stanje tijela iznutra, razum je moguć s jakom željom i usmjerenom pažnjom, što znači u pitanju je samo dopuštenje trenutka jasnoće.
Tijelo je ograničeni prostor, ali je ipak stvarno inteligentno, živi organizam i volja, samo ako JA sve to dopustim i uskladim svakog trenutka.
Zapravo život i nije moguć u prirodi duže od trenutka, jer ga lako možeš prekinuti zbog neke veće pogreške.
U svakom slučaju mentalno umišljanje nije logično u slobodnom znanju.
Nameće se pitanje zašto se toliko inzistira u društvu na stvaranju naprednih umova još iz djetinjstva.
Odgovor je jednostavan, usporen čovjek misli, poslušan je, ali ne razumije logično, jer je bitniji sistem od njega.
Sistemsko ostvarenje čovjeka je utopija u 21. stoljeću, zato je osvjetljena suvremenost u potpunom mraku bez znanja, gurnuta u energiju metafizike i ludilo psihologije.
Stvarno radovanje nije moguće zbog mentalnog pristupa običnim pojavama.
Ljudi vjeruju tajni, teoretskim preporukama, a logično gaze prirodne vrijednosti, ljudske kvalitete sjajem materije tijela i svijetlost.

- 03:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK I PRIRODA

ČOVJEK I PRIRODA
Zbog ovisnosti od prirode sebičan čovjek nju uništava jer želi stvoriti veći raj za uživanje.
Obrazac neznanja čovjek koristi u sebi, tako što puni tijelo mrtvim sadržajima da bi mentalnom psihom uživao.
Suvremen čovjek je prirodu okovao u beton, asfalt, čelik, staklo.
Gradovi su osvjetljeni noću kada je vrijeme za odmor.
Bez mnogo priče gradski čovjek uzima godišnji odmor da bi se malo osvježio u prirodi.
Naravno u svemu tome nema znanja niti logike razuma, jer kulturan čovjek koristi pamet i svijest za uživanje ispod svojih mentalnih maski.
Inače po definiciji čovjek nije ljudsko biće s prirodnim karakterom ponašanja, nego najprije iluminat ili mjesečar, koji sanja sa otvorenim očima. On samo želi, grabi, puni se, a ništa ne oslobađa.
Na taj način čovjek stvarno ne može pratiti logiku jer je ona surovi trenutak u nultoj točki.
Uzmi običnu libelu i postavi je vertikalno uz tijelo. Naravno mjehurić će biti gore.
Upravo to radi čovjek, stalno umišlja, jer ima sluzavu krv i ne koristi vijuge mozga za vezu s osjetilima i logikom opažanja.
Ako je mjehurić libele informatički sjaj sunca i prirode, trebaš jaku želju da ga podijeliš tijelu ispod tjesnaca grla.
Eto zašto čovjek puni tijelo bez razuma, jer je tako naučen iz djetinjstva. Majka mu je svašta gurala u usta samo da ne plače i beba je morala prihvatiti taštinu kao ograničeno znanje za cijeli život.
Ako danas pripremiš novu trudnicu, ona rodi dijete i odgaja ga logikom razuma, uopće neće biti problema sa genetskom strukturom, jer nju možeš mijenjati svakog trenutka, kao što možeš imati tijelo bez krvne grupe, kao što ne moraš imati klasičan pubertet i menopauzu, kao što ne moraš biti sa starom kožom bez obzira na godine.
Tko je ovisan od materije tijela taj se lako predaje inspiraciji i od ljubavi se raduje svemu.
Suprotno tome tko ima lošu naviku ovisnosti gutanjem , taj je slijepac i smrtnik koji se plaši samog sebe.
Naravno pravo znanje je sam život i logika razuma, ali ona je pogažena od onoga tko umišlja veći raj od prirode, gdje je prisutno sunce sa izvora i sjaj na vodi.

- 03:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PUT

PUT
Materija je jedno slobodno i vječno putovanje kroz prostor i vrijeme.
Prostor stvarno inteligentno podržava vrijeme preko svijetlosti, tako što svaka pojava ima šansu za slobodan boravak i opstanak u prirodi.
Put kojim se sve odvija u jednoj kreaciji je zatvoreni krug informacija o redu, čistoći i pravdi u svakoj perspektivi.
Promjene se odvijaju brzinom sjaja u vezama i jasnim informacijama. Pojave su same sebi energija suprotnosti uzroka i posljedica, tako što je sve pozitivno ili negativno u odnosu na nultu točku promatranja, vakuum ili svijetlost.
Sve je kao u ogledanju svjetlosti sunca u sjaju na vodi.
Kao što znaš sunce, jednako tako se sve odvija unutar tijela.
Slike logične prirode osjetila prenose pinealnoj žlijezdi, a ona je u ulozi sunca u organizmu tijela. Od nje sjaj se prenosi preko krvi do stanica.
Iznutra krv je stvarno, a limfa stvarnost i skupa su jedna materija tijela, najbolje u skladu nulte točke.
Za stvarno vodič nije potreban, jer je sklad reda i mira, logike i inteligencije, razuma i znanja, volje i želja.
Prema stvarnosti JA sam u ulozi vodiča i sve mi je jasno samo sjajem u nultoj točki.
Materijalno prisustvo u tijelu nije moguće bez želje, zato se često gubi volja.
Život je slobodna vječnost ali samo u centru vrtnje gdje nema utjecaja vremena.
U prirodi elemenata vrijeme je presudno, jer se sve miješa i svakog trenutka su promjene, koje djeluju na raspoloženje.
Ponovo se vraćamo na informatički sjaj materije kojim se sve može pratiti, bez obzira na brzinu vrtnje dana i noći, u odnosu na gravitaciju.

- 03:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NULTA TOČKA

NULTA TOČKA
Stvarno, razumljivo, jasno, logično, nulta točka je pravi sjaj neutralnim promatranjem lica i naličja materije, jer u jednom sve ima cilj i svrhu.

- 03:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GRAVITACIJA

GRAVITACIJA
Svaka pojava gravitacijom mase je dalje od nulte točke i za toliko je sebi otpor u vremenu u odnosu na trenutak.

- 03:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Većinski 2/3 površine planeta je voda i od sjaja čiste svijetlosti sunca, živa priroda je izobilje svega za ugodan boravak i opstanak.
Svijetlost sunca u sjaju na vodi logično je inteligentna moć. Ako uroniš u sjaj na vodi, stvarno si podržan i levitiraš tijelom, jer gubiš gravitaciju onoliko koliko prostora zauzimaš.
Točka neće izgubiti ništa. Zato je nulta točka neutralno stanje promatranja materije.
Jednako tako pijenjem vode fluidi krv i limfa lako levitiraju genetsku strukturu. Obzirom da je iznutra potrebna čista voda, najbolje je koristiti destiliranu, jer si siguran u njena neutralna fizička svojstva, najbolje što možeš dobiti od prirode.
Ako popiješ destiliranu vodu i još skočiš u more sa sjajem od sunca, tvojoj radosti nema kraja, jer si tijelom lagan kao pero u zraku.
Zar to nije dokaz logične inteligencije vode u odnosu na savršenu svijetlost materije?
Destilirana voda jednostavno, prirodno, logično i stvarno levitira nultom točkom u svakoj perspektivi.

- 03:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.08.2014.

OVISNOST

OVISNOST
Materijalna ovisnost je najlogičnija potreba, točnije bezuvjetna je, ali samo od svijetlosti sunca u sjaju na vodi. Takav sjaj možeš progutati u svoje gene u krvi dovesti do sjaja, jednostavnim pijenjem destilirane vode.
Recimo mnoge stvari su sjajne, dijamant, zlato, srebro, razni nakit, uglancani predmeti, staklo, ali to ne možeš progutati za bolju krvnu sliku.
Materijalna ovisnost je logična samo u smislu od vlastitog tijela kada je prazno, zdravo i vitalno.
Ovisnost od punjenja u bilo čemu nije logično, kvari razum, karakter, ponašanje i na kraju ne znaš cilj ni svrhu u životu.
Prirodno je držati rupe na tijelu zatvorenim. Dvije rupice na nosu su dovoljne za elementarno ugodno življenje tijelom u prirodi. Kad si žedan upotrebi usta. Kad si gladan najprije napuni tijelo destiliranom vodom, jer ona prodire do svake šupljine, brzo se probavlja, ne možeš uživati u njoj, čisti organizam, sve čini kako je prirodno najbolje.
U medicini su počeli primjenjivati praksu liječenja pretilosti sa specijalnim kapsulama od silikona, jer kada se njima napuniš ne osjećaš glad. To je stvarno primitivno u odnosu na savršenu destiliranu vodu, koja se urgentno daje kao infuzija i još je prirodna transfuzija ako je nekome život potpuno ugrožen.
Ovisnost, razum, znanje, logika, sjaj materije su jedno kao cjelina i kao prirodna potreba kroz čistu krvnu sliku i limfu.
Uživanje u punjenju tijela nije ovisnost nego sebičnost, jer samo dodaješ viškove i od krkanja mrtve hrane hrčeš idiotski jer si praktički u komi od otrovnih plinova iznutra.
Kulturni se lickaju, ali kad im pogledaš krvnu sliku ona liči na mulj i naravno ne razumiju logiku, nego misle fantaziju raja.

- 12:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SIMBOLI

SIMBOLI
Svako slovo ili broj kao simboli ili riječi u govoru označavaju perspektivu promatranja materije iz nulte točke percepcijom jasnog sjaja razuma logike.
Od A do Ž svako slovo označava sjaj gena krvne slike.
A, apsolutno iz svake stanice, na dnu tijela aktivira silu i želi je predati U točki univerzuma, M (materije).
AUM = izdisaj do kraja na nos, vibriranje glasnica jasno čujem.
SU = duboki udah na nos.
U govoru A je potpuno otvaranje usta, zato čika doktor od tebe traži da kažeš A, jer vidi kako vibriraju glasnice, a to je na prvi pogled tvoja krvna slika.
Govor slova A zatvorenim ustima nije stvarno, nego je više OHM ili zatvaranje kruga, oslobađanje homeopatskom materijom i to postane prijatno u ponavljanju.
Simbolizam, simbolika, simbolično nije stvaran sjaj, nego te tjera da misliš.
Upravo je takva umjetnost, koja jedino troši vrijeme.
Djeci i zdravim osobama ne pašu osjećanja pod maskom, zato bi umjetnine najradije odbacili.
Zato djeca ne vole školu, crkvu, kazalište, izložbe slika, jer se služe percepcijom razuma znanjem logike.
Kada simbolu pokloniš pažnju, postaje tvoja psiha.
Pravo bogatstvo je stvarno bez simbola, a to je samo slobodno znanje da je sve logično inteligentno u nultoj točki.
Tko zna složiti simbole, jednostavno i logično razumiješ poruku, kao što su znaci u prometu, gdje trebaš brzo donositi odluke.
Društvena i crkvena simbolika svakome otegne mozak do muda i imaš želju jebati mater svima koji se time služe.
Tako se slave pobjede, ratovi, sve ružno i negativno. Nitko ne slavi stvarno logično, jer zapravo i nitko nije dorastao tom sjaju.

- 04:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JA

JA
Za boravak u nultoj točki, svakog trenutka sam bogatiji znanjem, tako što ne moram trošiti vrijeme na misli, kad je sve u prirodi logično u meni stvarno iskustvo.
Kažu vrijeme je najveće bogatstvo, kada umjesto novca sebe ostvaruješ stvarnim sjajem krvne slike i ne stariš.
Slobodno mogu misliti svašta, ali kada je u pitanju krvna slika, ne želim mijenjati prirodan karakter ponašanja gena kojim se ostvarujem u životu tijelom. Zato tijelo punim samo čistim sadržajima, zrakom, destiliranom vodom i sokovima od svježeg voća i povrća. To je ujedno najveća mudrost bez uživanja u slijepoj ovisnosti od materije.
JA sam spasitelj ili mučitelj u živom organizmu tijela kojim se predstavljam u životu.
Preko sjemena nosim kodirani genetski kod, koji prenosi volju i sjaj svakoj stanici tijela, jednostavno preko gena u krvi.
Stanice tijela grade organe i njihove funkcije, one ne šetaju, ali zato služi krv i limfa.
JA sam u ulozi najveće stanice tijela, kao vodič, matica, inspiracija, afirmacija, sve u životu pozitivno ili negativno.
Sa osjetilima imam najbržu vezu, ako prirodno boravim u trezoru gdje se čuva genetski kod (pin).
Od moje budnosti prisutnom pažnjom ovisi logično ponašanje u odnosu na nultu točku biološke libele.
To je tjesnac grla gdje se čiste geni u krvi. Ulogu čistača imaju tiroidne žlijezde prirodnim jodom.
Živi organizam tijela stvarno je red čistim sjajem i pravda u odnosu na jedno fizičko svojstvo materije u svakom stanju.
Logičnom inteligencijom JA sve znam ako ne mislim drugo.
Od inteligencije i svijetlosti imam samo trenutak za pogled logične prirode i jednovremeni uvid, brzinom 24 jasnih slika.

- 04:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO

STVARNO
Apsolutno je logično i nije ti potreban ni trenutak pažnje, a tebi sve jasno.
Suprotno tome logično je apsolutno stvarno u doživljenom iskustvo kroz sebe i ponovo jasno bez ostatka.
Za tijelo od krvi i mesa, sjaj je krvna slika i znanje kako održati prirodan karakter u jednostavnom ljudskom ponašanju.

- 04:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODNO MIŠLJENJE

SLBODNO MIŠLJENJE
Nije ideja, nije iskustvo, nije definicija, nije znanje, nije jasna misao, nije zadovoljstvo, nije volja, nije ništa jer njime potrošiš jedino vrijeme u životu.

- 04:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SMRT

SMRT
Umire samo ono čega stvarno nije bilo u životu.
Ljudsko tijelo nije biljka kojoj treba ugljični dioksid, a mnogi u njemu uživaju i naravno ne mogu se radovati životu iz psihe.
Logično je kisik u zraku prirode, stvarno vodik u stanicama, ali nije logično biti sebičan prema ugljičnom dioksidu, jer se on ponaša kao droga za psihu.
U nultoj točki se logično i stvarno su jedno, kao dan i noć, kao dodir vrhom nosa slike u ogledalu.
Stvarne potrebe tijela su fiziološke, poznate i male.
Mrtvi sadržaji, sol, klor, kuhana hrana, začini i mnogo toga još, svakako nisu fiziološke potrebe tijela, jer od njih nije moguća čista krvna slika.
Koliko je ljudi na planeti, toliko pitanja zašto se svatko ponaša sebično prema materiji tijela kojom se ostvaruje u životu?
U pitanju su loše navike uživanja iz djetinjstva, zbog čega nije moguća prirodna percepcija nultom točkom.
Znanost odbacuje logiku razumom i jedino priznaje metafiziku psihologijom uma, čime se održava društveni sistem i crkva. Zbog sebičnosti pojedinac pristaje na manipuliranje i život bez logike, jer kultura pametnom čovjeku stvarno oduzima razum i on to pokazuje poremećajem karaktera u ponašanju.
Medicina liječi ljude mrtvim lijekovima, čime se krvna slika još više kvari, no bolesnom to pomaže da se lagano navikava na smrt koja ga čeka zbog neznanja i takvog ponašanja.
No i smrt je radosna vijest kad čuješ da je netko umro u dubokoj starosti.

- 04:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA

LOGIKA
Logična stvarnost nulta točka je za stvarno i obrnuto, kao ogledanje sunca na površini vode.
Ni jedna definicija nije jasna bez logične nulte točke.
Stvarno logično nije tajna bez obzira na prostor i vrijeme.
Za inteligentnu logiku u trenutku nulte točke, ništa se ne može sakriti.
Za čuvanje tajni napredni umovi stalno izmišljaju razne sisteme zaštitnih pinova, no za logiku takva zaštita stvarno ne postoji.
Razumni ljudi sve više imaju potrebu za stvarnim znanjem, a to je moguće jednostavnom logikom.
Znanje jasno kao iskra, stvarno je samo u izražavanju tijela govorom zatvorenih usta. To je bitno zbog prostorne perspektive promatranja, individualno svatko za sebe.
Stvarno je samo točka univerzuma, a nju jasno potvrđuje trenutak vremena, kada su jedno materijalno iskustvo sjajem.

- 04:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO


STVARNO
Uvijek je iza svih boja duge, između bijelog dana i crne noći iako nisu boje.

- 04:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GLAD

GLAD
Gasi glad eliksirom slatke vodice iznutra, jer voliš održati čistu krvnu sliku, zdravo i vitalno tijelo.

- 04:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽEĐ

ŽEĐ
Gasi žeđ čistom vodom, najbolje destiliranom u vidu toplog napitka kolika je temperatura tijela.

- 04:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODA

SLOBODA
Voli svoju materiju tijela stvarno, jer je to obrazac za ljubav sa svima, materija svijeta je jedno.

- 04:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VRIJEME

VRIJEME
Stvarno vrijeme je najveće bogatstvo i sloboda po kome se odvija život samo u trenutku nulte točke, sklada sjaja čiste krvne slike u odnosu na svijetlost. Duže vrijeme od trenutka je individualna psiha.

- 04:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SJAJ

SJAJ
Dopusti logičnom sjaju u prirodi, jednostavan od površine vode, da ga stvarno imaš u čistoj krvnoj slici, jer bez toga ne možeš koristiti inteligenciju percepcijom libele nulte točke.
Stvarno tijelo od krvi i mesa živi je organizam.
Genetska struktura u krvi stvarno je sjaj od čiste svijetlosti izvornog sunca, zato je važno zdravo vitalno tijela i čista krvna slika.
Logičnim razumom znaš stvarne potrebe materije tijela. Genetsku strukturu ne trebaš puniti, samo je trebaš dopustiti prirodno čišćenje, svakog trenutka u nultoj točki tjesnaca grla.
Znaš logično od sjajnih gena u krvi. Ako je krvna slika usporena svašta misliš.
Sjaj možeš povratiti jakom željom i dalje se prepustiš volji.
Genetska struktura jest nasljedna, ali je možeš popraviti do savršenstva.
Ako su nam preci bili primati, ne znači da nam je i danas potreban primitivizam u svemu.
Logičan sjaj su samo iskre, sve duže od toga je energija koja ruši sve pred sobom.
Zato je vrijeme u životu svedeno na trenutak bez ikakvog uživanja, jer logičnoj inteligenciji to nije potrebno.

- 04:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT
Moguć je samo ponavljanjem svakog trenutka kroz prirodan sjaj materije, čime se ona održava u vremenu.
Stvarno je apsolutno inteligentno i logično, ali je potpuno neovisno od vremena.
Zato je jedna materija sama sebi svijetlost izvora i sjaj individualnih pojava u nultoj točki univerzuma.
Vrijeme je bitno samo u neznanju, kad misliš, kad ovisiš od nebitnih sadržaja, kada se negativno ponašaš.
Tko ne cijeni trenutak sjaja iskre gena u krvi, njega neće zadovoljiti ni vatromet.
Zato mnogi dobiju temperaturu od punjenja i želja, a mnogi zbog toga dovedu tijelo do smrti.
Prave vrijednosti su hladne i trajne u nultoj točki, međutim za živo tijelo ona je pomjerena na ugodnih 36,5ÚC, zbog prirode elemenata.

- 04:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA

LOGIKA
Ako razum koristiš prije punjenja tijela, stvarno ćeš zadržati čistu krvnu sliku.
Poslije punjenja tijela ugljični dioksid stvara psihu i sve dalje je negativno.

- 04:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

POTENCIJAL

POTENCIJAL
Negativan potencijal u materiji nije problem samo ako ga znaš usmjeriti.
Znanje nije moguće bez iskustva.
Zato je logično inteligentno i svima jasno samo kao stvarno kroz sebe.

- 04:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM

RAZUM
Kad stvarno želiš jasnoću iznutra od gena iz krvi, tebi pomažu sva iskustva sjaja iz logične prirode.
Svaka stanica tijela doprinosi sjaju iznutra, jednostavno preko gena koji se prirodno čiste jodom tiroidnih žlijezda u tjesnacu grla.
Tijelo samo stvara potrebne strukture elemenata.
Pogrešno je koristiti kuhinjsku sol zato što je ona jodirana, jer su negativne posljedice nesagledive po zdravlje, vitalnost i razum.
Pogrešno je piti vodu iz gradskog vodovoda, jer je puna klora.
Pogrešno je piti bilo koju vodu iz prirode jer nije čista, svaka je puna raznih kristala od minerala elemenata, koji ne prolaze metabolizam u organizmu, nego stvaraju ugruške i sve negativno.
Razumno je puniti tijelo čistim sadržajima, jer logično i stvarno znaš posljedica nećeš imati po zdravlje.

- 03:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TEORIJA

TEORIJA
Dođe ti da izletiš iz kože koliko se javnost primitivno manipulira teoretskim pretpostavkama, bez jedne jasne definicije o životu materije.
Upravo se djeca osjećaju jadno s primitivnim roditeljima i kada pođu u školu, jer i samo logično mnogo toga razumiju jasno.
Primitivizam dolazi od loših navika ljudi raznog podneblja, tradicija i kultura.
Sistem vrijednosti je novac a ne prirodni sjaj, zato većini nije bitna čista krvna slika, važno je da mogu platiti sve čime se uživa. Naravno tu spada skupa mrtva hrana i najskuplje droge.
Sve čega je logično u izobilju, posebno mladima danas nije zanimljivo, upravo zbog krivog odgoja, jer su stvorili pogrešnu ovisnost od materije.
Svi smo ovisni od svijetlosti, znači od sjaja čiste materije, ali uz električnu struju nikome nije stalo da sjaj održava stvarno iznutra kroz čistu krvnu sliku.
Crnjak teorije su metafizika i psihologija, koje nisu logično niti stvarno u materiji, nego filozofija bez kraja i jasnih definicija najobičnijih pojava.
Sve to i dalje je održivo ali ne za dugo, jer su svi premoreni od manipulacije na koju su sami pristali prihvaćanjem kulture, pameti, svijesti, društva, crkve i novca, umjesto logičnog u razumu slobodnim znanjem.

- 03:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO I STVARNOST

STVARNO I STVARNOST
Stvarno je sloboda vječnog prostora.
Stvarnost se svakog trenutka potvrđuje sjajem u odnosu na nultu točku.

- 03:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VJEČNOST I TRENUTAK

VJEČNOST I TRENUTAK
Stvarno jedno u percepciji nultom točkom, jer je inteligentno logično.

- 03:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OVISNOST

OVISNOST
Sa svojim tijelom imaš potpunu materiju, logičnu i stvarnu, dokazano jedno u ponašanju.
Zbog prirode elemenata ovisnost od materije je minimalna.
Loše navike su druga priča.
Ako naviknemo tijelo po rođenju na red u punjenju organizma, iskustvo će pokazati logično u znanju, kada je u pitanju razumijevanje materije općenito.
Problem su prave vrijednosti, a one su krajnje jednostavne, svedeno na trenutak nulte točke, kada u promatranju jasno znaš materiju.
Znaš materija je samo fizičko svojstvo u svakom stanju.
Logično u percepciji nitko ne želi, jer su nas pogrešno učili i mi dalje djeci prenosimo neznanje.
Prirodan izgled i ponašanje ljudskog bića, s pravim vrijednostima i sjajem u znanju, još nije ni viđeno u ljudskom rodu.
Mnogi su nešto pokušavali, no nitko još nije prihvatio boraviti dan i noć u nultoj točki.
Sve više se ljudi interesiraju za prave vrijednosti i slobodno znanje iskustvom čiste krvne slike.
Prosječnoj osobi po građi tijela dnevno treba 8 čaša destilirane vode i 4 čaše soka od svježeg voća i povrća. Ako to usporedimo sa običnim dnevnim obrokom hrane, stvarna učinkovitost je manja od 1 % u odnosu na stvarne potrebe organizma tijela.
Ljudi uživaju u hrani okusima, prejedaju se, debeli su, mršavi, bolesni, svakakvi, samo zbog toga nisu zdravi, jer ne mogu održati čistu krvnu sliku.
Svaka druga slika je zanimljiva, samo krvna slika nije, jer nju samo vide u bolnici kod biokemijske analize za normalnog čovjeka, pametnog i s kulturnim ponašanjem, a to nije prirodno zdrava vitalna osoba s čistom krvnom slikom još od rođenja.
Slobodnim mišljenjem svatko sebi oduzima slobodu, zato što je sujetan, tašt, vjeruje, misli, samo ne prihvaća logično za razum i znanje.
Većina danas su psiho logičari bez volje, samo zato što logika nulte točke nije priznata, nego teoretske pretpostavke bez jasnih definicija, koje su samo utopija i fina manipulacija da autoriteti troše novac kako njima paše.
Ako trebaš nekoga žaliti, to se odnosi na većinu i gdje bi ti bio kraj?
Ako trebaš drugome soliti pamet jer logičnije uviđaš od njega, to ne pomaže, jer je njegova krv presoljena, sluzava i spora dovoljno da on njome uživa, što mu je cilj, ali zato nema svrhu u životu.
Ako si stvarno logičan, naivan si kao dijete, a to tebi ne liči jer si odrasla osoba.
Jedino što je ispravno i logično da primjerom pokažeš sve logično stvarno na sebi, što drugi ne rade zbog zdravlja, vitalnosti i razuma.
Svaki dan pišem, jer nitko sa mnom ne želi voditi priču o nultoj točki, a bez logičnog nema ni stvarnog.
Pisanjem treniram terminologiju za jednostavnije razmišljanje.
Svakog trenutka otkrivam po nešto novo, kao da skidam sloj po sloj magle koja mi ne dopušta jasnoću, no znam samo sjajem gena u krvi mogu percipirati svijetlost.
Taština me nije prevarila, crkvi nikada nisam vjerovao, škola me nije prevarila, kulturi ne nasjedam, uživanje me nije prevarilo, ali sam zbog duhovnosti i svijesti duha u nirvani za dlaku pobjegao smrti.
To je bio trenutak za mene da se konačno posvetim prirodnom sjaju bez ovisnosti od knjiga, hrane, seksa.
Red, čistoća i pravda uvijek su me privlačile, no zbog slobodnog mišljenja mnogo sam pogrešaka napravio u životu i tako se debelo udaljio od percepcije nulte točke, od logike i inteligencije.
Sada znam teško je ljudima da percipiraju materiju za jedno univerzalno, kada u svemu oko sebe vide razne pojave.
Teško je prihvatiti jednostavnost boravka svakog trenutka u nultoj točki, kada nigdje jasno ne piše što je to.
Stvarno je apsolutno na svakom jeziku. Svi smo tijelima stvarno u životu, no nitko nije dovoljno čist, da bi imali primjer sjajnog ponašanja odrasle osobe.
U modi je su politika, vjera i novac, zato pojedinac nema vremena za sebe.
Društvo svakoga veže administracijom i zakonima kao psa i moraš biti poslušan, jer ti dozira socijalni život, a ti misliš nisi u stanju preživjeti bez posla, plaće, novca i grada?
Znam da ti je ovo pisanje zanimljivo, ali znam i dalje ćeš raditi pogrešno.

- 03:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODNO MIŠLJENJE

SLOBODNO MIŠLJENJE
Pravo ime je duševno stanje svake osobe koja se ponaša nasiljem nagona.
Slobodno mišljenje je loša navika ovisnosti od materije i negiranje vlastitog tijela kroz potrebu čiste krvne slike, navodno su više sile u pitanju ili nekakva božja volja. Zapravo je logika potisnuta.
U trudnoći majka prenosi na bebu svoju krv i time je navikava na ovisnost od materije.
Po rođenju ista majka još više tjera bebu na materijalnu ovisnost, najprije od mlijeka, vode, hrane i tako redom.
Još u djetinjstvu zbog neznanja roditelja nametnuta je taština i primoravanje djeteta da misli život, kao da on nije stvarno.
U revoltu dijete reagira zato dobije batine. Na sličan način odrasla osoba bude kažnjena od društva, ako nije poslušna, ako krši kulturno ponašanje i zakone.
Zbog skrbi nad djetetom, roditelji sebi uzimaju pravo na kažnjavanje istog. To radi i društvo koje daje školsko obrazovanje, diplomu, posao, plaću.
Na sličan način djeluje društveni brak između muškarca i žene.
Sve se svodi na interes, dobitak i veće uživanje tijelom.
Stvaraju se loše navike u svemu i pojedinac zbog nasilja često se ponaša kao čovjek s posebnim potrebama, u odnosu na hranu, alkohol, novac, seks, drogu, politički, vjerski i ini kriminal.
Loše navike nisu ljubav, nego neki vid mržnje zbog gubitka slobode, zbog toga što osoba nema vremena za sebe, jer sve mora raditi zbog drugih, pa i misliti u tom duhu.
Usporedo sa stvaranjem loših navika u punjenju tijela, nametnute su teorije o materiji, postojanju i životu općenito.
Logična inteligencija je zamijenjena vrednovanjem umišljanja, preko IQ i EQ, što nema nikakve veze s prirodnom percepcijom razuma.
Slobodno mišljenje za svaku osobu je gubitak slobode na misao, jasnoću prirodnom percepcijom, logikom na razum i slobodan intelekt u znanju.
Što vrijedi normalna, kulturna, pametna, svjesna, duhovna osoba, ako nema razvijen prirodni razum stvarnih potreba organizma tijela?
Pametan čovjek je i dalje primitivan u svemu iako je 21. stoljeće.
Sve to netko jako kontrolira zbog viših interesa.
Na redu je pojedinac da se sam trgne od materijalne ovisnosti, tako što će logikom, razmišljanjem, dubljom analizom činjenica, pronaći u sebi stvarne odgovore na materiju tijela, prirodu i život u jedinstvu univerzuma.
Prave vrijednosti u životu i ljudske vrijednosti ponašanja postavljene su suprotno, tako da osoba nema stvaran doživljaj logike.
Svatko tko se ponaša logički, praktički je u manjini i prijeti mu odbacivanje od društva.
Poseban primjer je graničan slučaj osoba s razvijenom prirodnom percepcijom, jer njih medicina proglašava graničnim slučajevima.
Sve to ima veze s nultom točkom, koja je samo prihvaćena kao tehnički model, a ne stvarno u životu zbog logične prirode elemenata.
Teorijom relativnosti osoba se posebno dovodi u nesporazum sa sobom, jer po njoj kao da ništa prirodno nije stvarno.
Vrijeme u smislu ponavljanja života svakog trenutka, zbog prirode materije tijela, mjerimo satom i to moraš tako prihvatiti.
Prehrana ljudi je po modelu dublji džep veće uživanje u jelu.
Jedino čista materija u prirodi koja najviše treba organizmu je destilirana voda i nju medicina prepisuje samo kap po kap, infuzijom kada je netko teže bolestan.
Pojedinac mora sam sve duboko i dugo promišljati, da bi uopće došao u ravan nulte točke i otkrio potrebu čiste krvne slike za zdravlje i vitalnost u životu, jer je sve drugo prolazna lakrdija.
Ideologije se mijenjaju, vlasti s mijenjaju, valute se mijenjaju, ratovi budu pa nestanu, sve je prolazno samo život nije, ako znaš što je logično činiti u njemu.
Logika je surova realnost, ali bez nje nije moguća misao sjajem jasne iskre.
U organizmu tijela od krvi i mesa jedino stvarno živi gen daje potreban sjaj i jasnoću razuma za slobodno znanje prirodnom logikom.
Jedna osoba je revolucionarna samo kada otkrije nešto senzacionalno za većinu, kao što je Tesla otkrio električnu struju.
Pravo je pitanje kako logiku učiniti senzacionalnim otkrićem, kako trenutak vremena nametnuti za trajanje i boravak u životu nultom točkom?
Revolucija znanja je neizbježna, jer svima je dogorjelo.
Samo prostom logikom svatko od sutra može se radovati u životu, samo ako netko to pokaže na sebi.
Sve više vidiš nasilne osobe oko sebe i skoro ne vjeruješ da se išta može popraviti na bolje.
Kao da su biljke fotosintezom i životinje instinktom, naprednije od ljudskog bića koje je sebi žrtva jer gazi logičnu misao, zbog primitivnih navika.
Inače misao je uvijek jasna kao iskra, kao zvijezda na nebu i sjaj gena u krvi, ako ti nju stvarno želiš kroz logiku razuma i u slobodnom znanju od iskustva percepcijom trenutka nulte točke, što znači sjaj prirode i svijetlost univerzuma.
Nema veze kakav si sada, stvori jaku želju i predaj se neka te logikom misao razuma vodi, jer to provjereno daje volju i više nisi mentalno ovisan od materije, a nisi ni sebičan u odnosu na punjenje koje služi da živi duša psihom u tebi.
Od logike i nulte točke ništa loše ti ne može biti, samo ćeš se budalasto obradovati sebi, jer si do sada mislio da nije normalno za tvoje godine, zbog taštine, vjere, morala, pameti, svijesti, ponašati se stvarno bez ovisnosti od kulture ili bilo čega.
Važno je da se iz tebe umjesto slobodnog mišljenja, pokaže sjaj gena, a kad to dopustiš prelaziš u ljubav.
Svatko u životu ima genetsku strukturu i može se radovati ako želi, bez obzira na bolest, probleme ili je možda u zatvoru.
Život je darežljiv u svemu preko materije tijela, samo ako dopustiš logiku i ako se ostvaruješ svakog trenutka.
Nije logično pronalaziti život van sebe, jer tada si mentalno ovisan i ne možeš imati stvaran doživljaj, nego samo privid maskom u površinskom i primitivnom osjećanju bez dubine razuma.
Život je nesebično dopuštenje da ga sjajem dovedeš u izvor i odužiš se što ti ispunio želju da se ostvaruješ tijelom.
Najlogičnije je da imaš zdravo vitalno tijelo i čistu krvnu sliku. Ti već sada znaš da samo trebaš naviknuti se na red bez uživanja.
U tome ti jednostavno pomaže pijenje destilirane vode, jer je ona smrt za tvoju dušu, a kada nju ubiješ nećeš biti ovisan od psihe, nego ćeš ugodnim razumom znati sve o životu materije, jednostavno kroz sebe.
Pogledaj kuda vodi slobodno mišljenje političara u saboru, znanstvenika, liječnika i svakog pojedinca čovječanstva?
Najveće nasilje u svijetu upravo je slobodno mišljenje, jer je logična misao neafirmirana, ljudi nisu navikli na život bez srama i maske, jer im to uvijek nedostaje za uživanje.
Svuda se traže pametni i svjesni, a ne razumom zdravi ljudi. Kad vidiš političare u saboru, da li bi im povjerio dvije ovce na čuvanje?
Ti vjeruješ liječniku, ideš k njemu, a on te dočekuje s lulom duhana u ustima.
Predsjednik na vlasti države nije čista osoba sa sjajnim znanjem, jer da je takav ne bi ni bio predsjednik, nego je pametniji od sličnih sebi i bolji glumac.
I ti se njemu raduješ, samo zato jer se ne skida s tvog plazma televizora. On je tebi sjaj umjesto sunca i ti želiš uživati kao on u najvećem komforu.
Eto zato nisi logičan, nego si sebično primitivan, ne razumiješ stvarno i ne znaš od svog iskustva, vjerujući da je životna svrha uživanje i samo je to tebi cilj.
Tebi je bolest samo kolateralna šteta i opravdanje što ne znaš osnovne stvari o materiji tijela.
Umjesto punjenja svježim zrakom u dubokom disanju i još dubljem izdisaju, umjesto pijenja destilirane vode, ti si navikao jesti mrtvu hranu, piti lijekove i uživati dušom u ugljičnom dioksidu koji te guši kao jaka droga.
Ovo uopće ne pišem zbog tebe, samo treniram jasnije izražavanje, jer i za to treba duga navika.
Pišite ljudi, nemojte misliti da je netko pametniji vičniji u tome, jer logika razuma, percepcija i slobodno znanje, nemaju veze s nadarenim tekstopiscem.
Fora je naivnost i sjaj koji se prepoznaje, kad si jednostavniji od kulturnih i moralnih, kad nisi pametan niti svjestan, nego samo duboko razumiješ život kroz materiju.
Fora je imunitet tvoj kada boraviš u nultoj točki i tada ti stvarno nitko ne može vršiti nasilje, jer se plaši tvog sjaja, kao što se svaki luđak prepadne kad vidi bebu i odmah nije lud.

- 03:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 23.08.2014.

LOGIKA

LOGIKA
Svakim pogledom logično razumiješ stvarno i znaš čemu materija služi u životu, percepcijom uvida tijela, sjajem ljubavi čiste krvne slike za bezuvjetnu ljubav svijetlosti.
Logično je stvarno samo na trenutak, ali ga možeš ponavljati ako imaš čistu krvnu sliku i brzinu sjaja gena u njoj.
Slabosti osobe su samo višak u tijelu i to je neka razina psihe. Kako se čisti krv, kako se popravlja zdravlje, tako se penje razum, ali suprotno u odnosu mozga i muda.
Recimo kod bolesne osobe, sluzava krv ne izlazi iz mozga i to su crne rupe psihe duše.
Zato je fora fizička aktivnost, samo da krv izađe iz mozga. U tome najprije reagiraju spolovila.
Uživaš mentalno psihom dok ti duša pije krv, kao mržnja kod onih koji misle da im fali ljubav.
Logično život je stvarno samo doživljaj trenutka slike od pogleda, no uvidom iz svake stanice slika postaje jasna kao iskra i to je misao razuma, koju intelektom oslobađaš, ali je ostalo jedno bogato iskustvo u znanju za drugi put.

Zbog jednostavne logike ne moraš misliti, samo ako nisi sebičan prema materiji, jer sve lijepo ili ružno, ipak ima svoj cilj i svrhu u životu slobodnom voljom u želji.
Lako je doživjeti sunce, no trebaš razum i za neprijatne stvari, jer logično uvijek znaš kroz fizička svojstva materije od elemenata, preko sjaja do svijetlosti.
Tko ima zdravo vitalno tijelo i čistu krvnu sliku, logično noć doživljava kao dan, jer zna što je vrijeme u rotaciji.

- 08:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OGLEDALO

OGLEDALO
Predstavlja neutralnu ravan ravan kojim osjetila reagiraju, pogledom dalje od nosa i uvidom dublje od vrha nosa.
Obična ogledala imaju praktičnu tehničku primjenu. Za ogledanje iznutra služi inspiracija, osjet, doživljaj, uvid u trenutku prirodne percepcije stvarne prisutnosti.
U odnosu na slobodnu stvarnost, tvoje tijelo je stvarno u životu.
Mnogi žele život, iako su stvarno u njemu, što znači umišljaju uživanje.
Znanje je kad nisi ovisan od ogledala, nego od čiste krvne slike i zato vodiš računa čime puniš tijelo.

- 04:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODA

SLOBODA
Sve postaje stvarno slobodno ako se oslobodiš pasivnih misli da je život nešto drugo, nego samo logična fizička materija u svakom obliku i stanju.
Sloboda je kad razumiješ dan od zore do sutona, kao sjaj za aktivnosti i noć za odmor.
Nesigurna osoba u sebe nema zdravo vitalno tijelo ni čistu krv i limfu, zato se puni raznim sadržajima, misleći da će popraviti razum, a stvarno postane još usporeniji i mentalno ovisan od psihe.
Zašto je dan?
Zato što se od svega u prirodi, posebno od površine vode, zraci vraćaju izvornom suncu. Tako je svaki trenutak slobodna ovisnost od materije u prirodi i sjaja u središtu vrtnje kreacije.
U svakom slučaju jedan je prostor, a vrijeme je individualno za svaku pojavu, no i ono je sastavni dio slobodne cjeline.

- 04:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA

LOGIKA
Logičnom nije mjesto u tvojim mislima, intuiciji, sujeti, osjećanjima, emocijama, sjećanju, mašti, vjeri, neodlučnosti, lošim navikama, uživanju, željama, nego uvijek stvarno u nultoj točki biološke libele po vertikali i horizontali organizma tijela u tjesnacu grla.
Logičnom nije mjesto u kulturi, pameti, svijesti, poremećaju karaktera, bolesti i smrti, nego u jednostavnosti običnim razumijevanjem stvarnih potreba.
Idealizam svijetlosti za mene je budalizam logičnim sjajem naivnosti djeteta. U pitanju je čista krvna slika, njegova zbog rođenja i moja jer pijem destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća.
Naravno većini nije prihvatljivo djetinjasto ponašanje odrasle osobe, ali za mene je to jedini način održanja zdravlja i vitalnosti.
Ne sviđa mi se starenje i neznanje koje me pratilo kroz državni posao, brak, uživanje u mrtvoj hrani iako sam dugo godina bio na makrobiotici.
A tek bižuterija knjiga iz perverzne duhovnosti, no ne sramim se to je bio moj put do logike koja jedino prihvatljiva u životu.
Magla je za mene logično stanje u prirodi, ali ne mora biti u mojoj krvi i razumu.
Logično je kad razumiješ strast prema materiji i svedeš je na fizičku igru. To se odnosi i na seks bez primitivnog mentalnog orgazma.
Odavno znam čemu služi metafizika u psihologiji, ali većini ne smeta što ni jedna teoretska pretpostavka ne nudi jasnu definiciju o običnim fizičkim svojstvima materije.
Smiješno mi je kad mlada osoba više vjeruje slici u ogledalu nego sebi, ali razumijem i znam problem je sluzava krv te osobe, jer pretjerano uživa u mrtvoj hrani, materijalnim željama ili seksu.
Negativno ponašanje je sebičnost, no većina misli da sve daju od sebe. Nije fora da ti drugome nešto materijalno pokloniš, nego da ne puniš tijelo, jer ćeš pokvariti krvnu sliku i razum će pasti na pasivno umišljanje psihom, što nema veze sa stvarnim doživljajem percepcijom.
Bez obzira na rođendan po datumu, meni je preporađanje svakog trenutka logično, jer znam da slobodna vječnost u prirodi elemenata nije duža od trenutka ni veća od točke, kada znaš razmišljati pozitivno ili analizirati biokemiju kroz elementarnu fiziku, jer materija drugo nije.
Upravo najtvrđi dijamant u sebičnosti prema vremenu pokazuje sjaj, što je dokaz jedne stvarne materije. Neobrađeni dijamant je običan kamenčić, ali kad se specijalno izbrusi prelama sjaj i to je nekakvo najveće bogatstvo, svima koji vjeruju van logike. Takvi stvarno nemaju čistu krvnu sliku, zato uživaju u hrani, lijekovima, svemu što nije logično.
Kulturno nasilje pametnih i svjesnih osoba je nepodnošljiva zbrka, jer znaš da nemaju potrebnog razuma, nego se bahate u svemu.
Za većinu ljudi nasilje mržnjom dovede do rata, no ni to nikome nije pročistilo krvnu sliku.
Samoostvarenje u životu prirodnim sjajem je slobodna volja i materiji ne smeta ako se bilo tko odluči za smrt tijela umjesto pogane duše.
Nije logično što za takvim žale najbliži.
U stvari sve je stvarno logično, no malo tko ima muda da sjaj podijeli s mozgom i oslobodi kroz slobodan prostor radi znanja.
Bezuvjetna ovisnost od materije, ne treba biti sebičnost prema mrtvom punjenju.

- 03:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODA

SLOBODA
Slobodan si kad ne misliš nego znaš sve i raduješ se.
Slobodna volja nije radost, jer svašta misliš.

- 03:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JEDNO

JEDNO
Jedno je u nultoj točki svijetlost izvora i sjaj pojave.
Iz perspektive prostora jedno je stvaran doživljaj volje.
Iz perspektive vremena jedno umišljaš na više želja.
Jedno inteligentno u sebi stvarno, ne koristi vrijeme zato nema pojavu. Moć bezuvjetno predaje svijetlosti, zbog nastavka kružnog puta kroz vrijeme.
Inače jedno je dan i noć od izvornog sunca. Materija s pojavom sebe dijeli na lice i naličje, jer stvarno i stvarnost bezuvjetno su jedna materija prostora i vremena.
Sve jedno stvarno logično razumljivo u trenutku i jasno kao točka, iskra, slovo ili broj.
Jedno je jedna jednostavna misao.
Dva i više trebaju dva pogleda i dva uvida, što nije jednostavno logično ni jasno i zato ih ne razumiješ kao cjelinu, jer ne vidiš prostor koji ih spaja.
Od ponovljenog iskustva imaš naviku jednostavne percepcije, što zovemo slobodno znanje jer je stvarno.

- 03:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GOVOR

GOVOR
Svako slovo i broj usamljeno su jasni simboli, ali u grupi gube izvorni sjaj.
Recimo engleski jezik je potpuno manipulativan, jer te tako veže za osjećanja, a ne za logiku.
Jednostavan govor je stvarno vibriranje glasnica ali zatvorenim ustima.

- 03:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BEZUVJETNA LJUBAV

BEZUVJETNA LJUBAV
Bezuvjetna ljubav se odnosi na materiju, jer je jedno, kroz logičan sjaj krvnom slikom, jer ljubav bez dokaza nije logično ni stvarno.
Stvarno svijetlost ponovljivo samo kao inspiracija ljubavi od čiste krvne slike.
Čista ljubav je prema suncu, ostvarena sjajem i dokazana kao radost bez razloga.
Ljubav prema stvarima, hrani, novcu, zapravo je utjeha svima koji kvare krvnu sliku i inspiraciju radi manje ili veće strasti uživanja bez sjaja.
Za utjehu većina se tako ponaša, no to nije zdravo.
Neponovljivo je da se pupčanom vrpcom vežeš za majku, ali je logično da se u sjaju čistom krvnom slikom ostvariš u slobodnom znanju.

- 03:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJA

MATERIJA
Sve logično iz prirode jednostavno razumijem u trenutku percepcijom stvarnog doživljaja materijom tijela i jasno znam uvijek je jedno, bez obzira na sjaj, boju, oblik.
Materija kao život je volja.
Materija u smislu strasti za uživanjem su želje.
Materiji tijela ne fali druga materija, jedino ako ti ne misliš nešto drugo što nije logično.

- 03:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA

LOGIKA
Logično je stvarno nulta točka jednog sklada univerzalne svijetlosti sunca u izvoru i individualnog sjaja, bezuvjetno svakog trenutka u svakoj točki univerzuma.
Zato svatko u svijetu razumije logično svake stvarnosti, jer je jasno kao iskra za misao i govor jezikom bilo kog podneblja i kulture.
Ljudske kvalitete su prirodan karakter ponašanja u skladu s pravim vrijednostima u životu.
Zbog logike je moguća čista genetska struktura svake vrste.
Logika je znanje jasnih definicija od iskustva svake osobe koja razumije prirodne potrebe kroz sebe, jer je materija jedno u bilo kojoj fizičkoj čistoći.
Red kroz sebe je zdravlje.
Čistoća krvne slike i limfe je vitalnost.
Mir otkucajima srca je sloboda neovisnosti od materijalne prirode.
Stvarno živi organizam tijela opstaje logičnom inteligencijom, što je mudrost u znanju elementarnim disanjem (udah i izdisaj zraka na nos) i pijenjem destilirane vode, jer prirodno prati nultu točku (živa je kad nešto popravlja i mrtva je kad ubija psihu duše).
Logika nije priznata teorijama društva po zakonima nasilja vlasti i vjerskog nasilja crkve, jer se radi o prirodnoj naivnosti djeteta, na koju odrasli ljudi ne pristaju, jer ne mogu uživati u nultoj točki.
Zbog slobodnog mišljenja, koje nije sloboda, većina vjeruje u komfor obećanog raja van svijetlosti i prirodnog sjaja, zato kulturan čovjek preko pameti i svijesti misli da je duh, zbog maske vlastite sebičnosti u odnosu na materiju.
Logika nije priznata za znanje prirodnim definicijama jasnoće bez ostatka, nego je prihvaćena metafizika tajne materije, zbog psihologije koja ne daje ni jedan jasan odgovor.
Za biljke fotosintezom i životinje instinktom, dan i noć su logično za opstanak u prirodi.
Za pametnog i svjesnog čovjeka ljudski razum je odgovornost koja se ne uklapa kada je u pitanju bilo koja materijalna strast.
Svima fali ljubav i znanje, zato što nitko ne želi logiku samoostvarenja čistom krvnom slikom.
Kada će doći do revolucije znanja?
Život je slobodna vječnost i sada, ali nitko ne pristaje na njega boravkom u nultoj točki sjaja, jer nije moguće uživanje trenutkom vremena u točki prostora.
Idealizam izvorne svijetlosti za svaku osobu je običan buda-lizam, ako pristaneš na jednostavnu logiku sjaja čistom krvnom slikom.
Ocjene iz škole i diploma nisu slika sjaja razuma i znanja osobe koja se time ponosi.
Bez prirodne percepcije inspiracijom iznutra, svatko gubi volju ako se želi afirmirati u društvu pametnijih od sebe.
To je dokaz neznanja, jer u materiji nitko nije bolji ni lošiji od drugoga, jer snaga i sila tijela nisu moć kojom se potvrđuje logičan sjaj u svijetlosti.
Drugim riječima najlošija osoba u društvu može zračiti najvećim sjajem razuma i znanjem.
Obično su to buntovnici ili budale u odnosu na nasilno društvo.
Pametan čovjek navodno je svjestan duha u nirvani psihom, ali to nije veći sjaj od životinjskog nagona, zato takav ima strast, srami se i pod maskom uživa na svoj način primitivno.
Cijena takvog ponašanja je nelogična, jer se narušava zdravlje kroz brzo starenje, bolesti i preranu smrt.
Društveno administriranje i osjećanja zbog crkve, nisu logična stanja, ali je za većinu to prihvatljivo.
Budni ljudi koji idu na posao, samo je privid u odnosu na njihovu uspavanu krv, zato su umorni još na početku dana. Zijevaju kao ribe na suhom, zbog manje ili veće dehidracije tijela, iako su puni mrtvom vodom. No njima ona služi kao droga strasti psihe kojom uživaju.
Svakodnevno mučenje bez razuma i logike, također je navika primitivnim uživanjem tijelom.
Sjaj čiste krvne slike po rođenju, za većinu je zaboravljena.
Svatko radije pristaje na smrt nego na jednostavnost čiste krvne slike.
Fora je uživati u životu sramno ispod maske lošeg glumca.
Djeca i buda-lin to ne rade.

- 03:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 22.08.2014.

SVIJETLOST

SVIJETLOST
Čista svijetlost je od izvora iz sunca.
Priroda je vrijeme pročišćenja pojava do individualnog sjaja.
Smiješno je govoriti o svijetlosti čovjeka, a on ne razumije ni materiju svog tijela.
Sloboda je kad letiš, ali ne tijelom nego sjajem u znanju kao na površini vode. To je jednostavno s čistom krvnom slikom, a ti odlučuješ čime puniš tijelo.
Sjaj nije duh kao što ni sunce nije tajna metafizika, nego stvarno i stvarnost trenutka, kao u ogledalu prirodnom percepcijom doživljeno.

- 09:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA

LOGIKA
Materija jedno bezuvjetno slobodno vječno, apsolutno čisto ili objektivno, stvarno ili stvarnost, ovisno od vremena usklađenja s gravitacijom.
Suprotnosti u materiji su kao lice i naličje u ogledalu, kao dan i noć, a sve zbog rotacije i gravitacije.
Čistoća definira vrtnju i gravitaciju u odnosu na slobodu čiste svijetlosti.
Ako je nešto samo trenutak, znači ne troši vrijeme i jasno je kao točka. Za promatranje suprotnosti u materiji služi nulta točka, u smisli sjaja pojava prirode ili čiste svijetlosti izvora sunca.
Za promatranja u nultoj točki, materija redom čiste pravde prelazi u sjaj.
Kada iz logične pojave oslobodiš sjaj zbog iskustva znanja, stvarno više nije bitno, jer ne možeš biti dužnik niti ovisnik van sebe. Nisi ovisnik zato što osjetilima opažaš sve logično u prirodi.
Materija je jedno i ništa nije vrijedno više od sjaja, za tvoje oduševljenje, uživanje, posjed, punjenje tijela.
Sve logično pojavom u prirodi, inteligencijom prostora, stvarno je jasno zbog svijetlosti koja daje sjaj stvarnosti vremena.
Logično je razumljivo slobodnim znanjem u odnosu na sebično punjenje pod maskom.
Logično je stvarno dokaz apsolutne veze svijetlosti izvornog sunca i sjaja pojava u prirodi.
U tom slučaju najkraće vrijeme trenutak, dovoljno je za usklađenje sa stvarnim izvorom u točki univerzuma.
Logično je trenutak jasnoće kada stvarno možeš definirati svaku pojavu, recimo kao zvijezdu na nebu, iskru vatrometa, sjaj na vodi, sliku u ogledalu i tako redom.
Svaka boja u prirodi je neka razina čistoće materije i njen sjaj. Stvarno crno od tame noći i bijela stvarnost dana, apsolutne su suprotnosti ali nisu boje, nego stvarno lice sa naličjem stvarnosti.
Bitna je perspektiva promatranja, jer ako je kod tebe sada dan, za neko vrijeme će biti noć i obrnuto.
U svakom slučaju nultu točku jasnoće pogleda i uvida postižeš prirodnom percepcijom zbog brzine strujanja gena u krvi.
Svakome u svijetu logično je stvarno jasno, naravno ako ima iskustvo u znanju.
Kulturnoj osobi, pametnom čovjeku, sujetnom vjerniku, moralnim i taštim ljudima, svakome s navikom uživanja i ovisnosti od materije van sebe, logično nije razumljivo zbog želja kojima trenutak ne znači ništa.
Tko nije za logično, njemu pripada maska srama, zato što pored očiju ne vidi jasno, samo zato jer ima lošu namjeru, najprije u sebičnosti.

Trenutak sjajne točke apsolutno je jasan prostor i vrijeme. Logična priroda je još jasnija, jer je možeš analizirati slobodnim znanjem. Logično je svakome jasno u svijetu, samo što nije priznato.
Za mene je logično stvarno jednostavno razumijevanje postojanja, s potpuno jasnim definicijama svega bez ostatka.
Za sve smrtnike bez znanja logike, ugodno mjesto za boravak je priroda od elemenata, jer smo od njih stvoreni i s njima se ostvarujemo do sjaja.
Što vrijedi boravak u vječnosti kad tamo ne možeš imati tijelo?
Bolja je ova naša realnost, iako nije duža od trenutka ni veća od točke. Fora je što se sve ponavlja.
Fora je što možeš stvoriti naviku i cijeli život samo promatrati kako se sve odvija bez tebe, ne moraš ništa misliti.
Logika je slobodna volja svakoga da prihvati realnost života svakog trenutka, bez gubljenja vremena umišljanjem uživanja u raju, jer je priroda savršeno mjesto za boravak tijela od krvi i mesa.
Sam odlučuješ da li ćeš prihvatiti pozitivno sjajem na putu ili negativno u tami psihe (sluzave krvi).
Inteligencija i logika su jedno lice u naličju, s čistom svijetlosti koja ih spaja bezuvjetno.
Znači život materije je sloboda vječnim sjajem, promatrano iz nulte točke.
Društvu, crkvi i sistemu vrijednosti novcem, surova realnost fizičkog svojstva materije nije prihvatljiv za manipuliranje javnosti.
Zato je teoretski osmišljena metafizika s nastavkom beskrajne psihologije bez dokaza, jer ako nekoga manipuliraš, on ništa dokazati ne može.
To NIŠTA u materiji je savršenstvo neutralnog promatranja reda, čistoće i pravde sjajem.
Znači NIŠTA često u govoru nije ništa, nego nulta točka jasnog pogleda i uvida jednostavnom ljudskom percepcijom trenutka.
Sve više ljudima fali znanje o životu i upravo uviđaju problem neprihvaćenom logikom.
Zabluda sujete, vjere, duha, svijesti, pameti, morala, kulture, taštine, stvarno odavno nemaju smisao niti svrhu u životu, ali se održavaju zbog interesa pojedinca, jer upravo on blokira znanje, tako što logički ne želi zdravo vitalno tijelo i čistu krvnu sliku, nego na svaki način pod maskom želi uživati sebično, iako je materija stvarno jedno.
Razum je savršenstvo jasnoće u trenutku percepcije iznutra, u odnosu na čistu svijetlost sunca i sjaj iz prirode. Međutim sve što su ljudski kvalitete i prave vrijednosti za društvo i crkvu nisu prihvatljivi. Samim tim ni inteligentna logika nije stvarno u slobodnom znanju svake osobe.

- 09:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.08.2014.

BOLEST

BOLEST
Svaka bolest je posljedica umišljanja stanja sluzave krvi jer razum ne daje dovoljnu jasnoću.
Bolest počinje dehidracijom tako što je tijelo puno nečiste vode, a fali destilirana voda, jer samo ona prolazi do svih stanica. Recimo sitne žilice u mozgu su tanje i do 80 puta od kose, zato je potrebna čista krv bez kristala koji izazivaju kiselu sluz i usporeno grijanje sustava povećanjem temperature.
Destiliranu vodu bolesnik prima infuzijom radi bržeg oporavka od bolesti.
Život je zanimljiv kada ga vodiš budnom pripremom u svakom trenutku, jer tada cilj ima svrhu.
Skrivanje iza bolesti samo je maskiranje glumca koji nešto više želi od života bez razuma i znanja logikom odgovornosti, što u materiji sjaja nema mjesta za bilo koje uživanje.
Kaže se vrijeme liječi, samo kada povedeš računa o trenutku, nesebično ubrzaš krv i odmah si bolje volje.
Materija stvarno ne ovisi od čistoće jer je ona univerzalno jedno, ali osobno tebi je jednostavnije kad vodiš red o čistoći i to je pravda kojom se ostvaruješ.
Izazova u prirodi je previše, no puni tijelo samo koliko je stvarno potrebno za čistu krvnu sliku.
Tko tako radi nema problema sa zdravljem, vitalan je i raduje se svakom trenutku.

- 07:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OPSTANAK

OPSTANAK
Svaka pojava u prostoru bori se za opstanak u životu.
Znači svaki trenutak vremena je bitan.
Fotosinteza je primitivan način opstanka biljaka, zbog potrebnog vremena u odnosu na zračenja, klimu i elemente prirode.
Instinkt čini životinje agresivnim zbog nagona i samo zato napadaju žrtvu.
Ljudsko biće ima moć prirodne percepcije u svakom trenutku vremena, jednostavnim usklađenjem volje i želja, logike i inteligencije, stvarnog i nade.
Čovjek nije nasilan kada razumije i zna svoje i tuđe potrebe ovisnosti od materije.
Trenutak opažanja osjetilima je 24 slika u nizu i sve one stanu u jednu misao, samo kada je čista krvna slika u zdravom i vitalnom tijelu.
Prirodnom percepcijom trenutka krv prenese logičnu sliku do svake stanice u tijelu i u istom trenutku ona je oslobođena intelektom, ali je ostalo iskustvo razuma i to je slobodno znanje.
U odnosu na vrijeme najsitnija točka nije ovisna, zato je inteligencija prostora univerzuma bez pojave.
Iskra ili čista svijetlost zbog vakuuma je neutralna prema točki i vremenu.

- 07:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KARAKTER

KARAKTER
Čista krv prihvaća svaku logičnu sliku opažanja i razmišljanja.
Strah je kad krv ne prati osjetila i tada misliš suprotno od logike. Strah nije stvaran, nego misliš nešto nije u redu s životom, a u stvari krv nije čista, nema potrebnu brzinu čišćenja gena prirodnim jodom u tjesnacu grla.
To se odnosi i na ostale karakterne obrane, pohlepu, neiskrenost, mržnju i ponos.
Za ljudsko ponašanje bitno je zdravlje vitalnog tijela s čistom krvnom slikom i limfom. Otuda potreba za destiliranom vodom u prehrani, jer jedino ona prirodno pomaže.

- 07:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

METAFIZIKA

METAFIZIKA
Stanje bez čistih fluida krvi i limfe, zbog čega razum nije brži od umišljanja apsolutno logične materije u svakom stanju.
Metafizika je nasilje prema slobodnom znanju i manipulacija teoretskim pretpostavkama, zbog psihologije bez odgovora na obične fizičke pojave materije.
Za 21. stoljeće i ljudsku vrstu sram i dalje nosi masku kod većine koji pate od poremećaja karaktera ponašanja, samo zbog obećanog raja u vjeri i boljem statusu u društvu.
Šteta univerzalnom materijom ne postoji, ali su pojedinačne patnje nesagledive, zbog neznanja ljudi, koji su stvarno u životu, zaborave ga zbog nebitnih stvari i žele ponovno rođenje u drugom.
Obrazovanje, vjerska učenja i duhovnost afirmiraju tajnu koja u materiji jednostavno ne postoji, jer je svako njeno fizičko svojstvo logično i potvrđeno inteligencijom.
Kada krv postane disk za pamćenje, tada logična fizika prelazi u relativnost i neznanje vremena.
Za metafiziku i psihologiju trenutak je besmisleno vrijeme, a stvarno je sjaj prirode i čista svijetlost izvora.
Trenutak ne pamti jer inteligentnom logikom zna svaku perspektivu prostornog vremena materije, jednostavnom biološkom percepcijom razumijevanja potrebe za jasnim slikama u životu, jer to nudi svijetlost dana i noći.
Znanost ne zna da je u živom organizmu krv, ako je špricom ne izvade i ne gledaju u epruveti.
Znanost ne zna od čega se sastoje planeti i zvijezde, ali znaju trošiti milijarde proračuna, navodno su na korak od senzacionalnih otkrića svemira.
Znanost ne zna unaprijediti prirodnu proizvodnju hrane, ali GMO sjemenima stvara profit moćnicima koji manipuliraju čovječanstvo.
Medicina ne zna da bolesti u materiji stvarno ne postoje, ali zato prepisuje gutanje mrtvih lijekova i uskoro će to biti glavna hrana svima koji vegetiraju u neznanju.
Zračenja, vakuum, sjaj nisu nikakva metafizika, nego jasna i logična fizika čišćom materijom.
Pojave su stvarnost za izvor, ali su ujedno stvarno u odnosu na njega, zato jer je sve jedno materijalno fizičko svojstvo, u svakom vidu čistoće, razumljivo svakome kroz obično ogledalo suprotnosti pojave i slike.
Ako komad kamena uglancaš do sjaja, to ne znači da je on promijenio fizička svojstva, ali je svakako sjajem postojaniji u prirodi.
Zapravo sjaj je najmanji prostor materije ili vakuum izvornog sunca što je znanosti nepoznato.
Sloboda vječnog izvora sunca za znanstvenike je strah od pjega na njemu, a one su upravo zagađena atmosfera, koja stvara nejasan uvid u promatranju svemira.
Za znanost točka prostora i trenutak vremena nisu inteligentna materija, nego moraju biti veći komadi, da se rukama mogu dodirnuti, što je besmisleno, jer sve stvarno najprije je od najsitnijeg stvoreno i apsolutno jasno kada se više ne može dijeliti, jer tada prestaju sve manipulacije s vibracijama i informacijama.
Za znanost inteligentno svojstvo destilirane vode u nultoj točki nema praktičnu primjenu, ali su zato sjajni kristali senzacija metafizike.
Upravo na stvarnom kristalu destilirane vode temelji logična inteligencija u biološkoj percepciji intelektom znanja, jer je to vakuum stanje za svaku jasnu definiciju.

- 07:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT
Inteligentna materija stvarno je prostor bez pojave i to kažemo sloboda vječnog života.
Neutralna materija je čista svijetlost, u smislu vakuuma koji spaja stvarno i stvarnost, inteligenciju i logiku, prostor i vrijeme.
Materija prirode je vrijeme individualnih pojava.
Život stvarno podržava svaku pojavu inteligentno iz ideje, a ona se sjemenom ostvaruje u vremenu, od sjaja.
Kada se pojava oblikuje do kraja, logično treba sve vratiti u izvor, što znači potvrditi se sjajem.
Ljudski sjaj je krvna slika ili znanje kojim jasno razumijem put samoostvarenja u životu.
Sjaj = JA, potpun u slobodnoj volji i promjenljivog karaktera krvne slike zbog punjenja, želja i gubljenja vremena.
Inače životu treba cijelo vrijeme, svih 24 sata dana i noći, svaki trenutak. U životu nema vremena za uživanje i tko to radi, mora koristiti punjenje kao drogu psihe.
Život stvarno je fizička ovisnost od sebe, točnije od materije tijela, ili neovisnost perspektivom slobodnog promatranja.
Uživanje mentalno je biranje ovisnosti od raznih sadržaja.
Ljudsko znanje je sjaj stvarnog života preko krvne slike, zdravlja i vitalnosti. Time svatko zrači, ostvaruje i afirmira.
Kada zračiš pozitivno ne moraš gubiti vrijeme na gluposti.
Znači život te stvarno doveo do rođenja tijela i poslije prekida pupčane vrpce, red je da se ostvariš čistom krvnom slikom, razumom stvarnih potreba i znanjem da je logično samo materija na svakoj razini čistoće do inteligencije prostora.
Život je bio tebi vodič samo si to zaboravio. Sada ti vodi život, tako što ćeš budno od zore do sutona, svaku aktivnost pripremiti, jer tada nemaš nikakvu potrebu za mentalnom zbrkom.
Fora je što duže se zadržati u životu radi spoznaje svega, zbog iskustva i znanja majstora, a to je svaka beba po rođenju.
Kad prestaneš misliti, uživati, pričati, kad razumiješ svoje i tuđe materijalne potrebe, tek tada imaš iskustvo i znaš logično je stvarno inteligencija preko sjaja.

- 06:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NULTA TOČKA

NULTA TOČKA
Prirodno znaš kada si više puta ponovio opažanje logične prirode i to razumiješ jasno kroz potrebe organizma tijela.
Znanje trebaš izraziti, ali kad govoriš jezikom i otvaraš usta, zapravo su to tvoje želje. Svako slovo po vertikali kroz organizam nešto želi u vremenu horizontalno od A = aktivnost na početku, do Ž = život. Znanje je stvarno izraz razuma vibriranja govorom glasnica bez otvaranja usta, samo jasno za sebe. Tako je svatko sam sebi jasan ili nije. Svatko za sebe ima razum inspiracijom strujanja gena u krvi i jasnoća ovisi od same čistoće. Jasno je svih 24 logičnih slika u trenutku percepcije uvidom iz nulte točke promatranja.
Bogatstvo znanjem nije govor, nego brojevima kojim se određuje čistoća perspektivom promatranja po vertikali od 1 do 9, pri čemu je 1 + 0 jedno novo iskustvo za bogatstvo znanje logičnih potreba, jer od razuma ovise želje i volja.
Logično iz prirode u slikama opažanja, jasno je organizmu tijela u trenutku nulte točke, a to je prirodna percepcija od strujanja krvi i slika koje prenose geni do stanica i oslobađaju se intelektom, da bi se zatvorio krug od 24 slika svakog trenutka.
Svaka pojava u prirodi ima svoju nultu točku za usklađenje vremena s gravitacijom.
Destilirana voda je savršena i njena je nulta točka stvarno. Zato destilirana voda ne stari, može biti živa i mrtva, u ovisnosti od miješanja s drugim tvarima.
Za tijelo od krvi i mesa, nulta točka je tek na 36,5ÚC, jer sustav ima potrebu grijanja zbog aktivnosti.

- 06:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RELATIVNOST

RELATIVNOST
Zdravo vitalno tijelo prirodnom percepcijom usklađuje vrijeme vrtnje gena u krvi organizma, sa gravitacijom i smjenom dana i noći.
Tako je vrijeme vrtnje individualno doživljeno stvarno i nije relativnost teorije koja je priznata matematičkim modelom bez percepcije trenutka. Znanstveniku trenutak vremena ne znači ništa, jer ako ga prizna, svakako će ostati bez posla. Zato se znanost grčevito bori da društvenim obrazovanjem drži čovjeka u neznanju, sujeti, vjerovanju, bez jasnih definicija, navodno je sve metafizika energije koju samo psihologija zna, a to stvarno samo je manipulacija svake vrste, zbog novaca priznatog sistema vrijednosti bez pravog slobodnog znanja života, nego temeljem želja za uživanjem u većem raju od prirodnog sjaja i stvarne svijetlosti sunca.
Većini ljudi paše manipulacija, jer surovom logikom trenutka ne mogu uživati, ali to odavno nema smisla ni svrhu u životu, jer je previše bolesti i nasilja poremećenih zbog umišljanja.
Percepcija je bitna zbog logičnih slika prirode 24 sata smjene dana i noći po vremenskim zonama, mjereno tehničkim satom.
Inspiracijom razuma strujanjem gena u krvi, postiže se brzina 24 slika u svakom trenutku budnim opažanjem logične prirode. Iskustvo prelazi u naviku slobodnog znanja bez poremećaja karaktera ponašanja tijela, bez obzira na prostor i vrijeme.
Zbog enzima i gena u krvi hormonska struktura limfe stvara utisak dana iznutra i kada je stvarno noć u prirodi. Na taj način zdrava i vitalna osoba se ne plaši jer razmišlja logično o prirodnim pojavama i sve to jasno doživljava uvidom iznutra.
Rotiranje zemlje oko sunca i gena u krvi ne znači da fizičko svojstvo materije nije jedno stvarno iskustvo u slobodnom znanju, jer se zdrav tome raduje.
Relativnost, metafizika i psihologija su jedna slabost svake osobe koja nema zdravo vitalno tijelo i čistu krvnu sliku. Sluzava krv tada ne prenosi 24 slika opažanja osjetilima i naravno to najprije izaziva strah, kod nekih pohlepu, neiskrenost, mržnju i ponos, zašto nisi kako treba nego misliš logično kao bez stvarnog iskustva. Logično ne trebaš misliti jer je stvarno jasno i nije metafizika.

Boje u prirodi su sjaj pojava ili dokaz čistoće, tako najčišća materija (destilirana voda) nema boju, miris, okus, niti tragove elemenata. U tom slučaju crna noć i bijeli dan nisu boje, nego stvarno svijetlost kojim se sve ostvaruje.
Kada smo kod sjaja, JA sam taj sjaj u nultoj točki vlastitom libelom čiste krvi i gena u njoj. Sjaj ne mogu postići time što misliš nešto van tijela, nego samo kada razmišljam analitički iznutra. Upravo je analiza ugodna logika kojoj svakako pomaže inteligencija točke.
Red, mir, zdravlje, vitalnost, sloboda, znanje, stvarno su iznutra, a ne zbog slobodnog mišljenja, koje je samo utjeha kada pogrešno ovisiš od materije, jer nisi prisutan stvarno u sebi.
U nultoj točki trenutka percepcije, biraš po vertikali smjer volje reda iznutra ili želiš narušiti mir zbog uživanja u bilo kom punjenju tijela.
Materija je sebi stvarno i stvarnost, zato od perspektive sjaja (to sam JA, vodič, afirmacija, inspiracija ili žiro kompas), od djelovanja svih stanica skupa vakuumom u pinealnoj žlijezdi hipofize mozga, koja znači nultu točku, ljubav i radost do suza zbog slobodnog znanja logičnom inteligencijom.
Relativnost je posljedica usporene sluzave krvi i stvarno ćeš imati realan doživljaj, ako povedeš računa čime puniš tijelo.
Netko je to davno provjerio i svakome predlažem pijenje destilirane vode i jednostavnu živu hranu od sokova svježeg voća i povrća, jer samo od njih možeš imati prirodnu percepciju trenutka vremena koje svakoga plaši zbog starenja.
Naravno tko ima čistu krvnu sliku, zdravo vitalno tijelo njemu ne stari.
Mnogima je strah usred bijela dana jer imaju sluzavu krv i osjećaju se čudnim emocijama.
Tko je čist iznutra, svaki trenutak jasno razumije jednostavnu logiku, iako je veoma surova realnost.
Upravo zbog slabe krvne slike i djeca se sve češće osjećaju kao bolesni starci, zato su bez volje razdražljivi i samo žele nekakve gluposti.

- 03:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 16.08.2014.

KRV I LIMFA

KRV I LIMFA
Znaš da su krv i limfa od začeća tvog tijela iz sjemena, stvarno i bezuvjetno slobodna ovisnost od materije tijela koje se njima razvija. Po rođenju to je tvoja ljubav. Krv i limfu stvarno imaš u tijelu prije srca i organa, zato znaju logičan put kojim se ostvaruješ, a to je samo ovisnost od sjaja koji dolazi i vodi izvornom suncu.
Krv i limfu ne vidiš ali znaš čemu služe, zato logično razumiješ potrebu čiste krvne slike i limfe.
U odnosu na sam početak razvoja tijela iz klice sjemena, netko je točno izračunao stvarne potrebe u zraku, vodi i hrani. Od prosječnog dnevnog obroka hrane, stvarne potrebe tijela su samo oko 1 %, sve drugo je višak koji smeta probavi, metabolizmu, razumu, znanju.
Sebičnim zadržavanjem hrane i novim punjenjem, bez razuma narušavaš karakter krvi i limfe, zato se ponašaš bez veze, u želji za još većim uživanjem, jer te tako tjera negativna sila psihe.
Fluidi krv i limfa stvarno u živom organizmu tijela održavaju red u radu organa, njihove funkcije, jednostavno prirodnom bio kemijom.
Moja sveprisutnost je logična i stvarno jasna misao, razum i slobodno znam sve, kada sam u nultoj točki biološke libele u tjesnacu grla. Tu prolazi krv, limfa, zrak, voda, hrana, sve između glave i tijela.
Krv i limfa skrbe stanice tijela i s njima postižu potpunu fizičku intimu ili ovisnost od materije tijela, što stvarno znači slobodu života.
Zato je važno imati čistu krvnu sliku, jer od sjaja enzima u njoj geni ostvaruju prirodno ubrzanje, bitno u informatičkom smislu razuma i jasnoće u znanju.
Kada ja uživam krv usporava zbog punjenja, čime postajem pasivno mentalan stvorenom psihom.
Sva stanja materije tijela ovise od krvne slike i imuniteta limfe. Zato ne trebam biti ovisan od nebitnih stvari, nego od sadržaja stvarno potrebnim tijelu, kao što je zrak, destilirana voda i živa hrana u njoj, a sve zbog sjaja kojim se ostvarujem u životu, prema čistoj svijetlosti izvora.
Za tijelo JA sam afirmativni subjekt, a ono samo održava inspiraciju volje koju trebam dopustiti, ako želim samo život umjesto uživanja.
Život je jednostavan i skroman, no iznad svega je sjaj u odnosu na uživanje u magli psihom.
Stvarne potrebe krvi i limfe su prirodni sjaj od izvornog zračenja sunca.
Kako?
Recimo od sjaja površine mora zadovoljan si i ne moraš ništa jesti. Ako želiš popiti morsku vodu, to već nije moguće zbog soli koja bi potpuno usporila krv i limfu.
Zato razumiješ i logično znaš potrebe organizma tijela, mudro dišeš zrak, piješ destiliranu vodu i hraniš se svim elementima iz prirode u tragovima struktura iona, a to su sokovi od svježeg voća i povrća.
Važno je da ne pokvariš prirodan karakter fluida, jer se time mijenja ljudsko ponašanje, postaješ usporen, mentalan, bez volje i samo želiš osloboditi se toga, a nisi odgovoran za red.
Krv i limfa hrane tijelo, griju ga, hlade, čiste, vode kroz život, JA samo promatram u ulozi sjaja nulte točke ili vage za precizno mjerenje vremena. Zbog toga znam sve i ne plašim se smrti, jer u životu sam slobodnom voljom po svojoj želji.
Nije logično što preskačeš logiku krvi i limfe, a umjesto toga vjeruješ u čudo, meditiraš, budiš nekakvu svijest duha u nirvani, glupiraš se jer je to u modi, a stvarno si u fizičkom tijelu od krvi i mesa.
Svaki pametan čovjek manje ili više ovisi od uživanja, čime dokazuje neljudsko ponašanje.
Prirodna ovisnost je od sjaja čiste fizičke materije, a to možeš postići prehranom i krvnom slikom.

- 12:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT I JA

ŽIVOT I JA
Stvarno je inteligentno samo prostor, kao crni objekt pred ogledalom noću. Sve što se imenom zove, stvarnost je s pojavom, kao slika u ogledalu danju.
Zbog suprotnosti u životu, iz moje perspektive, sunce i sjaj na vodi su meni stvarnost koju trebam stvarno potvrditi čistom krvnom slikom, ne kao izuzetan čistunac, nego samo ljudski prirodnim karakterom ponašanja.
Fora je zadovoljstvo i da nitko zbog mene nema problema.
Život i JA jedno usklađeno u nultoj točki percepcijom volja, no to nije uvijek tako.
Život stvarno čista svijetlost.
JA želim sjaj prirode i često mislim o uživanju.
Umjesto sjaja u čistoj krvnoj slici, tijelo punim svačim i naravno usporim krv, opažanja, razum, logično i jasno znanje.
Život ne može bez mene niti JA bez njega. On bezuvjetno voli, JA više želim, tako se dijelimo i karakter me stalno upozorava, da s mojim ponašanjem nešto nije u redu. Međutim, navike su čudo, moje slabosti i neznanje kada je u pitanju ovisnost.
Kad mislim želim ovisiti od nečega u čemu uživam, a u stvari materija je jedno kad se služim percepcijom stvarnih potreba i moći, jer tada znam što je logična potreba tijela.
Živi organizam tijela u životu, sebi je najbolji bez punjenja koje mene čini mentalnim i ovisnim od psihe, a u stvari trebam ovisiti od materije tijela direktno.

- 08:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT
Trebaš stalno razmišljati o životu, tako u logičnoj analizi postaje stvarno, razumljivo jasno iskustvo znanja.
Goli život inteligentno od sjemena, čistom svijetlosti, tebe stvori kroz devet mjeseci trudnoće i ti se rodi stvarnim golim tijelom. Sada se praviš pametniji od života, misliš druge stvari, on ti je u drugom planu, zato se sramiš i skrivaš pod maskom, jer što logično ne razumiješ stvarno, želiš uživati primitivno punjenjem i pražnjenjem tijela, kome samo treba red i mir. Zbog sebičnog uživanja ne oslobađaš informacije i tako lošim navikama, pasivno mentalnom psihom, skraćuješ sebi život, jer materija je apsolutno fizičko svojstvo i ne može biti iluzija želja, nego jednostavna volja skromnim sjajem.
Tijelu ne treba energija nego energičnost u svemu, zbog informatičke brzine krvi i sklada sa samim sobom u razumijevanju stvarnih potreba i moći.
R = razumijem realno
E = energiju energično
D = dajem danu

Tako primljenu svijetlost sunca u danu i noći, sjajem krvi iznutra i znanjem vraćaš izvoru.
Zato imaš mir.

M = materija malog mozga
I = informacije intelektom
R = razumije realno

U životu razmišljaj logično o činjenicama da sebe ne dovedeš do stvarnih negativnih posljedica.

- 02:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUBAV

LJUBAV
Predstavlja direktnu vezu sa sobom (materijom tijela), kao sjaj na vodi od sunca.
Bezuvjetna ljubav je sunce samo u izvoru i daje se svakoj ideji da započne sebe u individualnom vremenu.
Znači ljubav je individualno i samo se odnosi na inspiraciju tijela.
Volja je ljubav koja traje.
Želje su negativne u odnosu na ljubav,
Samo jedna jaka želja daje eliksir slatke vodice, kad razumiješ da ne trebaš progutati ili posjedovati sve stvoreno, nego samo sjaj.
U ljubavi se zaustavlja vrijeme starenja, tako što sjaj vraćaš preko dana i noći, preko pinealne žlijezde, preko prostora direktno suncu.
Od afirmacije pogleda, inspiracijom percepcije, tijelo u trenutku stvori vodu umjesto suza radosti i taj eliksir je dovoljan za nastavak života u ljubavi, kao dokaz što znaš i razumiješ da nije potrebno gutati nešto drugo, niti prazniti tijelo primitivnim orgazmom, koji prirodno služi za reprodukciju.
Ljubav je fizička realnost i odgovornost za red čistom krvnom slikom.
Ljubav nije sažaljenje iz osjećanja, nego jasan razum u logičnom znanju.
Fora je kad si jedan, dva, tri dana bez hrane, da doživiš inspiraciju praznim tijelom i eliksir ljubavi, jer kada si stalno pun hranom, od kiselina i zadaha u ustima nemaš eliksir ili je nedovoljan pa su ti usta slinava ili suha.
Poslovica kaže od viška glava ne boli, ali to vrijedi za stvari. Međutim kada je u pitanju živa materija tijelo, jedino red i čistoća pravilno održavaju ritam srca od karaktera čiste krvne slike, što znači svaki višak u organizmu smeta.
U organizmu ne smeta 1 % punjenja od udaha zraka, čaše – dvije destilirane vode, jedne čaše soka od svježeg voća ili povrća. Naravno ne mora to biti idealno kao infuzija, ali što više vodiš računa u pripremi, to na kraju nemaš negativne posljedice.

- 02:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Savršena u prirodi, strukturom iona i fotona logično stvarno potpuno ovisna od nulte točke izvornog sunca, tebi održava zdravlje i vitalnost preko čiste krvne slike.
Živa je ne kvari se, prirodno se veže za ostale elemente, ili ih napušta destilacijom.
Nulta točka sunca stvarno i univerzalno čista svijetlost dana i noći u stvarnosti prirode. Destilirana voda se savršeno usklađuje s nultom točkom sunca i tebi daje prirodan sjaj enzima u krvi, potreban čistoj genetskoj strukturi, koju znanjem održavaš.

- 02:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KNEDLA

KNEDLA
Gutanje knedle stvarno je dokaz zastoja krvi zbog punjenja iznutra koje u probavi raspadom oslobađa štetan plin i to su mjehurići ili štetni slobodni radikali.
U živom organizmu ne treba biti zraka, nego vakuum.
Pravilno disanje je na nos, jednim udahom zraka i devet puta dužim izdisajem, upravo zbog potpunog pražnjenja. Ako ne dišeš prirodno, zarobljeni zrak djeluje negativnom silom.

- 02:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VRAĆANJE U IZVOR

VRAĆANJE U IZVOR
Put do izvora jednostavno logično stvarno vodi preko tijela u životu, obrnutim smjerom od vremena.
Ako vjeruješ i misliš da nisi u svojoj koži, nisi zadovoljan niti se raduješ, vrati se u izvor i provjeri ideju kojom se ostvaruješ.
Kako?
Mudro, diši zrak i pij živu vodu.
Nemoj uživati kao do sada dušom u osjećanjima posebnih potreba.
Poslije dva – tri dana tvoja krv stvarno postaje čišća i tada razumiješ potrebe tijela.
Prije nego uopće dođeš do izvora, tebi će biti jasno da si tijelom stvarno u životu, samo je smetalo punjenje i njega si se oslobodio za nekoliko dana.
Ujedno ćeš shvatiti potrebu čiste krvne slike, a nju je jednostavno održavati logikom znanja.

- 02:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIČNO STVARNO

LOGIČNO STVARNO
Sve logično od dana i noći izvornog sunca, stvarno je sjaj krvne slike ako vodiš računa o prehrani, mudro zrakom i živom vodom i živom hranom, u kojoj su svi elementi u tragovima struktura iona sjajem fotona, za biserne enzime gena kojim se ostvaruješ vrtnjom i gravitacijom.

- 02:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 15.08.2014.

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Nisam izmislio vatru, nego je ona u meni probudila potrebu destiliranja nečistih voda u prirodi, jer sam zbog dugogodišnje ovisnosti od metafizike u mojoj psihologiji, dodirnuo dno neznanja iako sam mislio da radim prave stvari preko makrobiotike i duhovnosti.
Sluzava krv u organizmu je potvrdila vatru i upalni proces starenja zbog pretjerane dehidracije.
Tako sam spas potražio u infuziji destiliranom vodom, ali bez bockanja iglom nego jednostavno pijenjem i ona mi je praktički glavna hrana.
Analizirao sam sve što znanost skriva od javnosti po pitanju žive vode i sada još mogu potvrditi da apsolutno nitko u svijetu ne mora biti žrtva bolesti i slabosti imuniteta.
Želim dokazati sjaj destilirane vode kada je u organizmu umjesto krvi i to bez krvne grupe, u nultoj točki biološke libele.
Pitaju me prijatelji što će biti s medicinom, s teorijama, s vjerom u tajnu, kad dokažem logičnu živu vodu u stvarno živom i vitalnom tijelu, kome ne treba uživanje jer se njime brzo stari u strahu od prolaznosti?
Zbog čiste krvne slike jednostavno znam tko se kako ponaša u odnosu na nove definicije u slobodnom znanju inteligentnom logikom točke, zato na trenutak otkrivam po nešto iz mog iskustva i strpljiv sam ako mi netko „uzme“ znanje, jer će to biti dobro za većinu smrtnika koji vjeruju tajni zbog uživanja.
Što je znanje?
Goli život je logika sjaja kojoj teži svaka materija u pojavi i zbog vraćanju izvoru, nema vremena za gluposti uživanja mentalnom psihom.

- 09:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STARENJE

STARENJE
Tijelo ne stari ako si potpuno prisutan u materiji tijela.
Zbog prirode nije problem ako u organizmu tijela imaš 1 % punjenje od zraka, destilirane vode i žive hrane. Svako drugo punjenje kvari karakter ponašanja.
U prostoru materije vrijeme se javlja u vidu individualne pojave bilo čega i dalje se bori za opstanak.
Vrijeme nije sila ili duh, nego samo usporena svijetlost i bez sjaja se ponaša kao energija s negativnim djelovanjem. Upravo svaka energija je potencijal koji možeš usmjeriti prema stvarnom izvoru.
Vrijeme mjereno satom nema veze s biološkim vremenom opstanka.
Koliko si vremena potrošio u mentalnoj pasivnosti mislima psihe, toliko brže stariš, jer život nije moguć bez apsolutne prisutnosti u materiji. Kada potrošiš vitalnost, tvoja pojava tijela se sama poluraspada na prirodne elemente i stvarno imaju novu šansu u životu drugom pojavom iz izvora.
Materija univerzalno nije negativna, nema iluziju, bolest ili starenje. Negativno pripada svakoj pojavi koja je otpor vremenu i stvarnom izvoru života.
Naravno socijalna struktura življenja bez prirodnog reda, nikome ne pomaže očuvanju zdravlja i vitalnosti, jer pametan čovjek, koliko god mislio da je svjestan, nema razum slobodnim intelektom znanja, ne razumije stvarne potrebe i zbog negativnog ponašanja želi uživanje, što se plaća skraćivanjem života, po pravdi neutralne svjetlosti.
Pojedinac se treba preispitati što želi u životu, logičnim znanjem skromnim životom u punom sjaju jednostavnosti, ili posebnim stilom uživanja u stalnom strahu od smrti jer ne znam čemu ona služi u životu i kada je neizbježna.
Povratak materiji tijela, jednostavno znači odgovornost za čistu krvnu sliku i to je cjelovito znanje.
Imaš pravo na utješno slobodno mišljenje, ali od njega stvarno nemaš logično znanje razumom, nego mentalnu ovisnost od pameti zbog kulture i svijesti zbog osjećanja u vjeri.
Razmisli za znanje života trebaš iz sebe sve vratiti potvrdom sjaja čiste krvne slike. Tek tada stvarno razumiješ sebe kroz materiju tijela i znaš kako dalje u životu, logično, jasno, inteligentno, bez sujete, vjere i loših navika.
Posao, obitelj i sve obveze koje imaš, nisu prepreka da povedeš računa o čistoj krvnoj slici, jer ti ona znači slobodu vrtnje genom za zdravlje i vitalnost tijelom s prirodnom gravitacijom. To je prirodno i jednostavno, ne moraš patiti od pretilosti niti biti mršav.

- 09:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UŽIVANJE

UŽIVANJE
Maska preko stvarnog života kao oblaci preko sunca i sjaj misliš jer bez toga nisi siguran u materiju tijela, nego vjeruješ u posebna čuda i svojstvo duha u materiji, što je samo mentalna pasivnost psihe, kada krvna slika nije čista.
Uvijek možeš popraviti krvnu sliku i time se ponovo vraćaš znanju o životu, jednostavno razumijevanjem stvarnih potreba.

- 09:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UŽIVANJE

UŽIVANJE
Maska preko stvarnog života kao oblaci preko sunca i sjaj misliš jer bez toga nisi siguran u materiju tijela, nego vjeruješ u posebna čuda i svojstvo duha u materiji, što je samo mentalna pasivnost psihe, kada krvna slika nije čista.
Uvijek možeš popraviti krvnu sliku i time se ponovo vraćaš znanju o životu, jednostavno razumijevanjem stvarnih potreba.

- 09:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT MATERIJE

ŽIVOT MATERIJE
Život je stvarno apsolutno materijalan.
Materija stvarno apsolutni prostor.
Životu pripada 100 % vremena, jer je uzeto od čiste svijetlosti.
Ako uživaš u bilo čemu, za toliko skraćuješ život, zato je fora čista krvna slika i iskustvo logičkog znanja koje slijedi u svakom trenutku skromnog življenja potpunim sjajem jednostavnosti.

- 04:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO I LOGIČNO

STVARNO I LOGIČNO
Stvarno je samo najmanja točka koja se dalje ne može dijeliti. Kad gledaš bilo što stvarno je samo svaka točka te materije. Kad gledaš sliku na papiru ili u ogledalu, ništa tu nije stvarno, zato je suprotno okrenuto.
Suprotno su kao dan i noć, bitna je perspektiva promatranja.
Iz perspektive logike, stvarno je sve što nije duže od trenutka.
Iz perspektive točke logično je sve s vremenskom pojavom.
Dan i noć su stvarno samo kad si prisutan, a to se odnosi na sve logično.

- 04:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

INTELIGENCIJA

INTELIGENCIJA
Predstavlja stvarno slobodne informacije univerzalnog prostora materije, zato ako nisi prisutan na izvoru, a to je materija tijela, nemaš jasnoću razuma, nego samo slobodno misliš temeljem slika koje opažaš.
Tijelo se individualno ponaša i trebaš uskladiti gravitaciju i vrtnju gena u krvi sa prirodom u kojoj se također svaka pojava individualno ponaša.
Svejedno logično, razum i stvarno prirodno postižu sklad samo kad želiš nultu točku libele, a to je samo jasan doživljaj kome se predaješ.
Za jasnoću je potrebno voditi računa o terminologiji, o svakoj riječi u nizu, jer ako nije stvarno jasno, ne može biti ni logično razumljivo.
Riječi su posebna priča i one nisu slučajno, nego govoriš ono što želiš, ali iskrivljeno, jer s mnogih želja sramiš.
Osoba sa čistom krvnom slikom jasno pravi razliku kada drugi laže. Djeca su čista i točno znaju kada ih roditelji i odrasli lažu, no zbog taštine šute, ali reagiraju tjeskobom osjećanja emocija i bijesa iznutra, što nije dobro za njihovo zdravlje, jer se tako stvaraju loše navike. Vremenom djeca oponašaju nerazumne roditelje i tako se lanac neznanja nastavlja.
Nerazumni su nastavnici u školi, političari, liječnici, znanstvenici, a ipak se svi skrivaju iza kulture pametnog čovjeka, što odavno nema smisla niti svrhu u životu.
Bez stvarnog ni stvarnost prirode nije moguća. Bez inteligencije nije moguća logika fizičkih svojstava materije, ali se zato manipulira metafizikom u psihologiji, bez jasnoće, bez potpunih definicija, sve se svodi na teoretske pretpostavke, kao da ništa stvarno nije.
Univerzalno materija je apsolutna stvarno i toliko relativna u stvarnosti, jer je sve kao u ogledalu, kao dan i noć.
Perspektiva slobodnog mišljenja i percepcija jasnoće nisu logično znanje bez usklađenja u nultoj točki, stvarnim doživljajem.

- 04:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLOBODA

SLOBODA
Sloboda je kad ne misliš da si ti od posebne materije u odnosu na sve drugo u životu, jer se zbog toga ponašaš sebično, sa željama oduševljenja, uživanja, punjenja tijela preko stvarnih potreba, posjedovanje bilo čega što nisu stanice tijela.
U materiji cijeli svijet ovisi od izvorne točke univerzuma, ali jednako tako izvor čistoće ne može bez svega stvorenog, jer je jedno materijalno fizičko svojstvo.
Bezuvjetna predaja materiji tijela ili potpuna ovisnost od sebe u svakom trenutku, jer tada logično postaje stvarno jasno zbog inteligencije točke.
Najveći problem u znanju ljudima čine manipulacije, teoretske pretpostavke, vjera, moral, sujeta, taština, loše navike ovisnosti od viška. Kulturom se čovjek pravi pametnim i svjesnim, no to nema veze s materijom njegovog tijela, sa zdravljem i karakterom njegovog ponašanja. Ne može administracija propisati kakvu će krvnu sliku imati svaki pojedinac u društvu.
Život je prioritet po ljudskim i univerzalnim vrijednostima, zato po pitanju logične slobode znanja i inteligencije, ne treba biti nešto za umišljanje posebnih potreba.
Kada je ovisnost u pitanju, zbog jednog materijalnog svojstva, ona je stvarno potpuna, zato nema smisla ni svrhe misliti da je nešto posebno važno, jer je ipak sve jedan prostor. U prostoru vrijeme samo pripada individualnim pojavama, jer ništa nije rođeno u istom trenutku.
Od rođenja i odrastanja u djetinjstvu, bitno je slijediti obrazac potpune materijalne ovisnosti kao u trudnoći. Biranje sadržaja odnosi se samo na stvarno potrebne sadržaje organizmu, zbog čiste krvne slike, zdravlja i vitalnosti.
Logično i stvarno za tebe ništa neće biti ako misliš i ne pratiš red kojim se odvija sloboda ovisnosti u materiji kao vječni život ponavljanja.
Ako odgovore tražiš u vjeri, duhu, knjigama, a materija je jedno stvarno, znači baviš se mentalnom psihom i tako pasivno stariš jer ne pratiš vrijeme.

Materija, prostor, vrijeme nisu bog niti duh,. Razum nije svijest niti pamet.
Sjaj je logična čistoća, a inteligencija je apsolutno jasna točka.
Logično = materijalno fizičko svojstvo, zato prirodno opažanjem to znaš.
Stvarno = apsolutno slobodna ovisnost od života, ponavljanjem materije. Znači stvarno je bezuvjetno i samim tim volja, ljubav i prave vrijednosti kao što je sjaj iskre.
Intima = prihvaćanje sebe da ne dođe do mentalne sebičnosti i prihvaćanje svega, logično u priči.
Odbijanje slobode zbog uživanja ne služi zdravlju i vitalnosti.

- 04:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZNANJE

ZNANJE
Stvarno je život, ponavljanjem slobodne i bezuvjetne ovisnosti od materije same pojave.
Besmisleno je znanje tražiti u knjigama, internetu, od znanosti ili tuđeg iskustva, jer stvarno nije moguće dva puta.
Ako misliš kako doći do znanja, odgovor potraži u jednostavnosti jasnim pitanjem.
Tijelom si u životu stvarno i to je cjelovito znanje. Ako znanje misliš za nešto drugo, trebaš definirati želju.
Kako uopće znaš?
Materija je jedno univerzalno fizičko svojstvo, ali i jedna informatička cjelina, u kojoj nije moguć prekid, praznina ili ništa. Sve je nešto pojavom ili bez nje. Pojava je stvarnost nečega, bez pojave je stvarno apsolutno jedno, ne možeš ga dijeliti.
U materiji informacije se prenose lošim i dobrim vezama, što ovisi od čistoće.
Individualna pojava dobro prenosi informacije i služi kao ruter, samo ako su jasne u tom izvoru.
Živo tijelo preko aktivne krvi informira kruto meso, točnije sve stanice.
Prije rođenja u trudnoći stvarno si potpuno ovisan od materije tijela.
Po rođenju stvoriš naviku ovisnosti od duše i postaneš pasivan, mentalan, sve kako ne treba.
Rješenje je jednostavno ako se ponovo vratiš stvarnom čistom tijelu i povedeš računa o krvnoj slici, logično razumom protiv uživanja duše jer je život u pitanju.

- 04:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJA

MATERIJA
Razmisli i analiziraj logično što materija živog organizma tijela stvarno zna?
Najprije materija općenito je jedno fizičko svojstvo.
Upravo se ostvaruješ materijalno i sam život je apsolutno materijalan.
Želim to dokazati, da mi u bolnici zamijene krv sa destiliranom vodom i da nastavim život disanjem i pijenjem destilirane vode.
Tako ću dokazati da s nultom točkom ne moram ovisiti od krvne grupe.
Ujedno ću dokazati da se genetika mijenja kako sam želiš.

- 03:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PONAŠANJE

PONAŠANJE
Jednostavna osoba od zdravlja i vitalnosti, razumije prirodne potrebe materije tijela i šire, zato želi skroman život s punim sjajem volje u znanju i kreativnosti, jer čistom krvnom slikom održava normalan karakter ponašanja.
Kompliciran čovjek umjesto razuma prema životu, osjeća posebne potrebe uživanja, protiv zdravlja i vitalnosti, zato želi mentalnu pasivnost psihe koju izaziva kulturom pameti, društvene svijesti i punjenja iza kojih se skriva i srami zbog poremećenog karaktera ponašanja.
Na ponašanje ljudi djeluje politika društva, crkva, tradicija podneblja i posebno teoretske pretpostavke, kojim znanost manipulira javnost zbog održanja vlasti, no time se gubi logika slobodnim intelektom znanja.
Zbog trenutka susreta s prirodom po rođenju, svatko zna za potpunu ovisnost od materije slobodnim ponavljanjem života gravitacijom tijela i vrtnjom fluida do najsitnijih gena u krvi.
Zbog trenutka pred smrt svatko se mora predati potpunoj ovisnosti od materije, jer ne može zadržati vrijeme zbog navike uživanja.
Život je univerzalan red i mir zbog prihvaćanja sjaja.
Ljubav koja slijedi inspiracijom izaziva radost do suza i slatke vodice eliksira.
Tko se maskira punjenjem zbog uživanja, taj nije odgovoran za čistu krvnu sliku, zdravlje i vitalnost, nego bahato uživa jer za materiju misli da je nešto drugo u životu.
Zbog takvih, a njih je većina u društvu, moguće su manipulacije teorijama, crkvenim učenjem, taštinom, na svaki moguć negativan način, što se vidi na svakom koraku.
Većina ljudi ne prihvaća surovu logiku realnosti i vjeruje relativnosti, kao da materija tijela nije stvarno pred ogledalom, dokaz da je ovisnost od slike u njemu neznanje.
Na taj način je prihvatljiva pamet, svijest, duh, metafizika, jer psihologijom slobodno misliš i radiš svašta, a kako ćeš u tome proći sam ćeš doživjeti što znači igra s negativnom energijom, umjesto sa sjajem.
Tko zna analizirati materiju, njemu je potpuno jasna točka univerzuma kao izvor i svijet konačnih pojava, kao jedno stvarno materijalno slobodno ponavljanje svega u životu.
Materijalni izvor sve daje 100 %, zato se sve mora vratiti toliko.
Tko ne razumije potrebu čiste krvne slike i nulte točke, za posljedicu ima poremećaj karaktera ponašanja od 1 do 9, u smislu mentalne pasivnosti koja izaziva strah, pohlepu, neiskrenost, mržnju i ponos.
Tko zna prirodnu oktavu pjesme, njemu je uvijek stalo do ljubavi, jednostavno radovanjem što sve ima pravo na slobodu življenja.

- 03:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 13.08.2014.

SLOBODA

SLOBODA
Samo u potpunoj ovisnosti od materije sebe, logično i jasno znaš da su dan i noć jedno, da je stvarno i slika u ogledalu jedno, da je pogled uvidom jedno stvarno slobodno ponavljanje života kroz vječnost, inteligentno trenutkom točke.
Logično su sve slike opažanja, a stvarno je jedan doživljaj od svih slika, a njih je 24 u trenutku, zbog sklada vrtnje i gravitacije, dana i noći.
Sve je jedno fizičko svojstvo materije i ako ti biraš nešto drugo, znam nemaš čistu krvnu sliku, ne možeš prtiti logiku, pasivan si i umjesto volje ti nešto posebno želiš, ali ni sam sebi nisi jasan, jer je to već stanje mentalne psihe.
Nije moguće definirati stvarno pretpostavkom metafizike u psihologiji, jer nema logike, smisao niti svrhu, ne može se uskladiti u nultoj točki.
Nije moguće da pametan i svjestan razumije stvarno.
Nije moguće povezati vjeru i krvnu sliku.
Nije moguće uživanje u životu materije, jer je uvijek jedno, jasno kao iskra, ne duže od najkraćeg trenutka u najmanjoj točki.
Slobodno mišljenje nije slobodna volja, jer se od njega ne možeš stvarno radovati.
Slobodnim mišljenjem sam sebi stvaraš zbrku, jer ga ne koristiš za analizu poznatih činjenica, nego kako ćeš ugrabiti nešto više od života.
Recimo ako ti zlatna ribica ispuni sve želje, što bi ti poslije toga?
Znači život se tako ne može promatrati, nego samo percepcijom nulte točke libele stvarne pojave kojoj određujemo gdje se nalazi u odnosu na izvor, jer tako znaš koliko se još dugo može održati u vremenu.
Upravo zato čistom krvnom slikom, zdravljem i vitalnošću nisi prolazan iako si od krvi i mesa, jer ne stariš od punjenja u sebi.
Destilirana voda je vječno živa, zato ako je piješ imaš čistu krvnu sliku i logično znaš sve u životu jer koristiš inteligenciju. Zato nisi ovisan od slobodnog mišljenja, intuicije, pamćenja, mašte, sujete, vjere ili bilo čega drugog, jer si shvatio da je sloboda samo potpuna predaja materiji tijela kroz prirodnu sveprisutnost u stanicama preko krvi i limfe, jer meso, kosti i organi ne mogu šetati tijelom.

- 11:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

HOLOGRAM

HOLOGRAM
Prostor je stvarno hologram i potvrđuje ga logična stvarnost pojava.
Radi se o perspektivi promatranja i percepciji preciznog mjerenja kao u nultoj točki libele.
Za živi organizam tijela hologram je stvarno doživljaj, kada bez razloga razumiješ logično i zbog toga, umjesto suza radosti, od inspiracije imaš slatku vodicu eliksira.
Od pogleda u sunce svakome krenu suze, jer je čista svijetlost ljubavna radost direktno.
Sunce znaš, zato se njemu predaj ako stvarno želiš ljubav.
Često misliš fali ti ljubav, znači ti se izvoru ne predaješ, navodno nemaš vremena da se na trenutak posvetiš ljubavi koja ti znači sve u životu.
Kad uživaš u nečemu ili spavaš, ti nemaš pojma o ljubavi, tada je tvoja krv kisela, usporena, a ti pasivan, mentalan, tobom caruje psiha, zato misliš da je logična priroda metafizika.
Tko ima čistu krvnu sliku, zdravljem i vitalnošću pokazuje zračenje stvarnog holograma iznutra, jer se ljudski ponaša u skladu s pravim vrijednostima u životu.
Takve osobe su jednostavne prema stvarnim potrebama i vlastitoj moći.
Sjaj stvarno nije nametljiv. Sve što nema sjaj želi ga ali zbog sebičnosti ne dopušta da se dogodi, jer u životu ne postoji drugo vrijeme.

- 09:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PAMET

PAMET
Razmisli koja se manipulacija krije iza pojma pamet?
Recimo da li slika u albumu treba pamtiti sebe?
Drugim riječima, pametan pamti sve što njemu nije stvarno logično u doživljaju, nego on misli nešto drugo, jer nema čistu krvnu sliku, a ona je znanje kada geni oslobode intelektom oslobode svaku informaciju i logičnu sliku.
Kulturan pamti sve, razuman logično zna sve.

- 09:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SNAGA SILA MOĆ

SNAGA SILA MOĆ
Stanice u tijelu su fizička snaga.
One djeluju silom, tako što svaka ima gen u krvi.
Neutralni subjekt u nultoj točki libele, tjesnacu grla broji gene u krvi i po tome zna da li su sve stanice aktivne.
Sve se dešava u trenutku kao pogledom u sunce i doživljaj je stvaran.
Tako se snaga i sila oslobađaju kroz inteligentnu moć u jednoj pinealnoj žlijezdi mozga.

- 09:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNA POTREBA

STVARNA POTREBA
Jednostavno stvarna potreba u životu je znanje kad ne praviš razliku između dana i noći, jer je u pitanju jedno izvorno zračenje svijetlosti sunca.
Život te stvarno bezuvjetno vodi tako što logično znaš iz iskustva i tako stvaraš dobru naviku.
Kad sve logično znaš, jednostavno samo imaš naviku.
Život je volja i radost trenutka samo kada su sve stanice aktivne, kada svi organi i njihove funkcije imaju jedan cilj i svrhu slobode.

- 09:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DROGA


DROGA
Sve od čega si ovisan je droga jer joj poklanjaš jedino vrijeme od života.
Droga pokreće želje za uživanjem na štetu volje, zbog čega nisi jednostavan u ponašanju.
Nema veze što si kulturan, normalan, pametan, ali nemaš krvnu sliku niti razum za sve logično i zato želiš uživati što nije zdravo za organizam.

- 09:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJA

MATERIJA
Materija je jedno stvarno univerzalno apsolutno fizičko svojstvo.
Jedno fizičko svojstvo i ako prirodnom percepcijom trenutka u svemu najprije to logično znaš, nećeš umišljati metafizičko svojstvo bez odgovora i mučenja psihologijom.
Metafizika = mentalna psihologija = neznanje.

- 09:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUBAV

LJUBAV

Ljubav testira karakter svakog trenutka u tjesnacu grla i ako se usklade u nultoj točki libele, slijedi radost i eliksir slatke vodice, dovoljno za nastavak života u sljedećem trenutku.

Pjeva kad je oslobodiš strasti.
Trudnoća je potpuna ovisnost na materiju tijela.
Po rođenju treba nastaviti u potpunoj ovisnosti na sebe, da ne bi došlo do sebičnosti i pasivnosti mentalnom psihom, zbog loših navika oduševljenja, punjenja, uživanja, posjedovanja.

Ljubav je inspiracija sklada organa i funkcija, u praznom tijelu, samo od stanica.
Čista svijetlost od sunca je slobodna volja da se predaš svom sjaju čiste krvne slike iznutra.

Sloboda je potpuna ovisnost od sebe, s minimalnom ovisnosti od prirode u zraku, živoj vodi i živoj hrani.
Ne postoji afirmativna ljubav.
Ljubav nije intuicija prema drugoj osobi.
Ljubav nije tjeskoba napetosti zbog osjećanja emocija.
Ljubav nisu sjećanja i razočarenje zbog prošle mladosti.
Ljubav nije mašta da li ću je imati.
Ljubav je stvarno potpuna intima kroz sebe u životu svih organa, funkcija, stanica, krvi i limfe, do posljednje točke koja pripada tijelu. Naravno punjenje je višak i to nije ljubav.
Ljubav je kada se sebi predaješ zbog slobode i mira u svakoj prilici dana i noći, jer logično znaš što su ljudske kvalitete od pravih vrijednosti.

Život se odvija kroz sebe stvarno materijom tijela i jedina logična predaja je sebi.
Tako se znanjem braniš od uživanja u sebičnosti punjenja i zadržavanja istog.
Pravilna prehrana je mudrost čistog zraka i destilirane vode, jer je to prirodno punjenje.
Jednostavnost u svemu je fizički logična i stvarno život, a ne mentalno umišljanjem uživanja.
Čista svijetlost je bezuvjetna ljubav i sjaj od ljubavi, no sve to je fizički, nije metafizika psihologijom, niti duh, najmanje tajna.

- 09:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJA

MATERIJA
Materija je jedno stvarno univerzalno apsolutno fizičko svojstvo.
Jedno fizičko svojstvo i ako prirodnom percepcijom trenutka u svemu najprije to logično znaš, nećeš umišljati metafizičko svojstvo bez odgovora i mučenja psihologijom.
Metafizika = mentalna psihologija = neznanje.

- 08:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PITANJA I ODGOVOR

PITANJA I ODGOVOR
Zbog jednog univerzalnog fizičkog svojstva materije, u svakoj perspektivi trenutka vremena i točke prostora, logičan je i jasan odgovor, samo ako pitanje dovedeš do te čistoće.
Znači ako jasno razumiješ pitanje, odgovor je jasan bez ostatka.

- 08:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PERCEPCIJA

PERCEPCIJA
Pet osjetila tijela jednostavno u opažanju prirode, logično prenose jasne slike, razumiješ ih i sve stanu u jednom trenutku doživljeno iskustvom slobodnog znanja.
Ako misliš poslije opažanja, tvoja krvna slika nije u redu, zato od prirodne budnosti postaješ mentalno pasivan i misliš iz duše, što je manje ili više slijepo, bez sjaja gena i bez jasnoće.
Džabe sunce sija ako su iznad tebe oblaci.
Bez obzira na dan i noć, sunce je za tebe inspiracija ljubavi i zato svaki trenutak pokloni sebi, jer samo tako ovisiš od života i ne misliš neku drugu materijalnu ovisnost.

- 08:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BEZUVJETNA LJUBAV

BEZUVJETNA LJUBAV
Potpuna ovisnost, slobodna vječnost, stvarno život materije kojoj se predajem kroz živi organizam tijela, u trenutku percepcije jedinstva, bez posebnih strasti uživanja.
Materija stvarno jedno fizičko svojstvo logično i bezuvjetno ovisi od sebe.
JA nisam izuzetak u odnosu na univerzalni život materije.

- 08:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NULTA TOČKA

NULTA TOČKA
Radi se o usklađenju zbog jasnoće pogleda uvidom.
Objektivno logično percepcijom trenutka subjektivno stvarno zadržava jasnu sliku bez ostatka.
Stvarnost je u svemu logična preslika stvarnog izvora.
Sve stvoreno u prirodi nultom točkom se usklađuje stvarno.
Sunce je najjasniji izvor prostora i sve se njime usklađuje u vremenu, što logično razumijem i od svog iskustva znam da je nulta točka.
Najjači sjaj prostora je neutralna svijetlost nulte točke.
Zračenje od sunca je posljedica emisije informacija, vibracija i svega na putu od izvora do pojava.
Međutim pojave su također na beskrajnom putu i one se bore za opstanak. Kad pojava gubi moć održanja, otpor svoje gravitacije predaje i tako se vraća u izvor.
Teoretski se pretpostavlja da je sunce užarena kugla, međutim takvo tumačenje nema smisla u analizi materije, jer je ona samo jedno stvarno fizičko stanje, univerzalno red čistom pravdom, kao potpuna slobodna ovisnost, bez ostatka.
Logično razumu iskustvo slobodnog znanja potvrđuje nultu točku jasnom inteligencijom kao jedno usklađenje, jer u materiji nema dva ista.
Destilirana voda stvarno je neutralna i živa, zato je koristimo za etalon nulte točke.
U živom organizmu tijela nulta točka se svodi na trenutak doživljenog sjaja pogledom u sunce i jednovremenim uvidom iznutra, što izaziva eliksir koji se ne kvari, jasnoću, volju, radost i konačno znaš logično. Čista krvna slika zdrave bebe po rođenju, upravo je nulta točka usklađenog organizma, zato je mirna, ne ovisi od zraka, vode i hrane, a stvarno u životu.

- 08:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUBAV

LJUBAV
Potpuna odgovornost za bezuvjetnu ovisnost od vlastite materije, logično i stvarno od sebe, razumom znanja, u fizičkoj intimi bez srama, morala, vjere, taštine, sujete i nižih strasti, jednostavno inspiracijom u trenutku percepcije, jasno kao u nultoj točki libele.

- 08:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA

LOGIKA
Prirodna percepcija trenutkom nulte točke logično razumije jasno i to je iskustvo znanja u budućem razmišljanju i jednostavnoj analizi svega. Logika stvarno nije bez inteligencije, zato je surova realnost od koje bježe ovisnici od sramnih uživanja. Jednostavnoj osobi logika u svemu godi.
Logično razumiješ stvarne potrebe i ne moraš ovisiti od nebitnih stvari, niti uživati sramno i skriveno.
Tko ne prihvaća logično jednostavno opažanje, svakako ne zna dalje od nosa u dubini svoje percepcije, nego osjeća nagonom, što ga čini pasivno mentalnim i emocionalno nasilnim, a to je sebičnost zbog sramnih ovisnosti.

- 08:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽELJE

ŽELJE
Sve u životu je jednostavno i želje logično ne moraju biti problem pasivnog mentalnog umišljanja, samo ako želiš ono čega se ne moraš sramiti niti skrivati kao glumac pod maskom.
Želje su negativne u odnosu na volju, ali je jedna želja ponovo popravlja.

- 08:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VRIJEME

VRIJEME
Najkraći mogući trenutak prirodnom percepcijom, dovoljno jasno kao iskra ili sjaj na vodi, da razumiješ i znaš logično.
Vrijeme je individualno i to nije mjerenje po satu.

- 08:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KRVNA SLIKA

KRVNA SLIKA
Zdravo i vitalno tijelo čistom krvnom slikom i limfom, budno i aktivno potpuno ovisi od sebe, u danu od zore do sutona i noću za odmor.
Sluzava krv u organizmu izaziva pasivnost tijela danju, jer je mentalno razdražljivo, brže misli od logike i zato ne razumije stvarno.
Takve osobe su veoma slabe volje, ovisne samo od sadržaja koji im kvare raspoloženje, jer se time hrani mentalna struktura psihe duše. Radi se o lošim navikama u svemu.

- 08:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM

RAZUM

Organizam zdravog i vitalnog tijela s čistom krvnom slikom i limfom, postiže prirodnu percepciju ili razum trenutka usklađenja u nultoj točki, vrtnjom gena u krvi po osi gravitacije.
UM
- 08:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DAN I NOĆ

DAN I NOĆ
Dan je logično bijelo, noć je stvarno crno, no nisu boje.
Zbog čiste krvne slike i tijela, beba po rođenju logično stvarno spava danju i noću, jer se u miru razvija.
Odrasla osoba ima punjenje i zbog psihe duše danju misli logično, a stvarno želi uživati u svemu, čime pokvari krvnu sliku, zdravlje i vitalnost. Ista osoba zbog psihe duše noću nema mir zbog punjenja koje se još probavlja i smeta, jer usporava krv.
Krvna slika logički je jedno stvarno za dan i noć, zato je sjaj enzima u njoj bitan za prirodnu brzinu gena, zbog čega jasno znaš sve.
Logično devet mjeseci u tami trudnoće, stvarno se inteligentno pripremiš za logično rođenje i boravak u prirodi. Tu jednostavnost samo trebaš nastaviti u potpunoj ovisnosti od materije kroz sebe.
Smrt je logična suprotnost rođenju, ali se stvarno većina nje plaši, jer ne uvažava logiku.
Nitko nije jednostavan kao bijelo dana i crno noći, jer to nisu boje koje svi žele zbog uživanja.
Dan i noć direktna veza sjaja sunca i sjaja prirode.
Od dana i noći logično učiš stvarno. Samo nema tko da ti pokaže tu jednostavnost.
Dan ima volju sjajem ući u svaki prostor tame, zato svakog trenutka dopustiš sjaj iznutra.
Noć ima želju da se oslobodi tame i to dopustiš bez sebičnog zadržavanja sadržaja koji ne pripadaju živom organizmu, nego su punjenje.
Roditelji, društveni sistem, crkva, znanost sve logično kompliciraju iz nekog interesa, a život stvarno je potpuna slobodna ovisnost od izobilja materije i to znanjem uzmi koliko stvarno trebaš.

Dan i noć su bezuvjetno jedno zračenje sjaja iz izvora sunca, iako su suprotnosti kao u ogledalu slika i stvarno.
Logičan objekt pogledom osjetila, u doživljaju iznutra uvidom je stvarno subjektivno iskustvo znanja.
Čistom krvnom slikom organizam tijela jasno prepoznaje bijelo dana i crno noći iako nisu boje.
Problem je pasivna usporena sluzava krv, jer za mentalnu strukturu psihe, kada je dan stvarno iznutra je noć logično, zbog čega reagira karakter i ponašanje osobe je čudno. Javljaju se nejasne misli, želje, oduševljenja, umišljanje potrebe punjenja, uživanja i posjedovanja.
Zato je bitno imati čistu krvnu sliku, zdravo i vitalno tijelo, za jasan cilj i svrhu slobodne ovisnosti od sebe u životu, jer ako to nije tako, javlja se sebičnost i sve u nizu negativno.

- 08:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

REALNOST I RELATIVNOST

REALNOST I RELATIVNOST
Realno i relativno stvarno jedno, promatrano trenutkom u točki, zato je sve logično pogledom jasno inteligentnim uvidom iz nulte točke razuma.
Teoretski znanstvenici pretpostavljaju sve je relativno, zato što manipuliraju stvarno lice točke naličjem trenutka.
Realno i relativno jedno su stvarno u nultoj točki, kao logično i inteligentno, kao dan i noć, kao ovisnost i sloboda, kao život i uživanje, kao volja i želje, jer van stvarnog izvora univerzuma točke, sve su suprotnosti stvarnosti.
Sve je fizička materija kao kreativna čarobna kugla svijeta, jedno stvarno i sve stvarnosti u njoj.
Ne postoji bolje u jednom, no zbog individualne perspektive promatranja, nešto je jasno kao dan, a drugo stvarno noć.
U slobodnom znanju od iskustva, ipak je sve logično inteligentno i obrnuto.
Samim tim što dopustiš potpunu slobodu ovisnosti od pogleda stvarnosti, sebe doživljavaš stvarno u njoj, razumiješ i logično jasno znaš, da ne moraš biti posebno ovisan ni od čega.
Sunce, zvijezde, mjesec, nebo, priroda, jedno je kao stvarnost sjaja dana i noći. Fizički čista materija veći je sjaj i obrnuto, zato red čistoćom pravično volju daje.
U slobodnoj predaji sebi, bez ikakve sebičnosti, život ne ovisi od vremena.
Posvećenost bilo čemu, liči na pokušaj spajanja ili van materijalnu ovisnost, što logički ne može biti stvarno, nego samo mentalno umišljeno.
Prostor je potpuna intima, igra, zato što je materija univerzalno fizičko svojstvo svakog vida čistoće, a vrijeme individualnih pojava je samo sastavni dio cjeline.
Ako vrijeme vežeš za objekt, tada ne postoji relativna prolaznost, a to postižeš najkraće u trenutku, kada samo dodirneš točku, ali svejedno postigao si jasnoću.
Dan i noć su realnost i od toga učiš sve logično. Kao crno bijelo dan i noć nisu boje, no između su sve nijanse spektra svih boja, što je samo posljedica promjena sjaja u materiji.
U prostoru dolazi do iluminacije kada se najsitnije informacije oblikuju kao vibracije sile energije.
Stvarnost je prava prirodna senzacija svega, ali kada logično znaš, stvarno je samo jedno od fizičke materije.

- 08:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT


ŽIVOT
Od univerzalnog života stvarno imaš sebe individualnog i tako se ostvaruješ živim organizmom tijela.
Materija kao jedno fizičko svojstvo, predstavlja bezuvjetnu slobodu ovisnosti. Zato je prirodno ovisiti samo od sebe. To se jednostavno ostvaruje u slobodnoj sveprisutnosti opažanjem osjetila i inspiracijom logičnih slika prirode na sve stanice tijela, jednostavnim razumom u biološkoj nultoj točki jasnoće.
Zbog prirode stvarne potrebe organizma u zraku, vodi i hrani su minimalne (oko 1 % od svega što običan čovjek u jednom danu napuni tijelo).
Sve se svodi na jedno fizičko materijalno bogatstvo znanja od iskustva i tako stvaraš navike.
Bogat si stvarno od suprotnosti 1 i 0, ako ih znaš vezati u nultoj točki.
Materija stvarno jedno i ako to znaš, životom si bogat i ne trebaš veće materijalno bogatstvo.
Materijalno bogatstvo u smislu posjedovanja je neznanje, mentalno vezivanje i sebičnost, čime gubiš doživljaj stvarne slobode.
Svatko je rođenjem u životu stvarno materijalno fizičkim tijelom i nije moguće biti bogatiji od toga.
Tko zna jedno nije sebičan i ostvaren je u životu stvarno.
Tko zna za 10, stvarno je mentalno usporen zbog sluzave krvi, ali za utjehu ima razvijeni um.
Jednostavni nisu poželjni, nego oni s boljom ocjenom jer se njima lakše manipulira.

- 08:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

IZVOR

IZVOR

Vraćanje izvoru u životu znači stvarno izvorna ideja klice sjemena od koje si stvoren.
Traumi pri rođenju pripada bezbolna smrt, samo ako logično znaš kako se sve mijenja u jednoj materiji.
Svatko je pisao o vraćanju u izvor onako koliko je znao o tome.
Izvor jednostavno znaju opisati osobe sa stvarnim iskustvom, a ne teoretskom pretpostavkom iz knjiga.
Smiješno je kada većina ljudi vjeruju u galaksije, u tajnu univerzuma, zato što logično ne prihvaćaju točku i trenutak za potpunu spoznaju života, samo temeljem smjene dana i noći, jer van toga ništa nije.

- 08:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KRVNA SLIKA

KRVNA SLIKA
Daje aktivno budnu živost organizmu tijela i jasnoću razumu, kao sjaj zvjezdanog neba noću.
Zbog čiste krvne slike dijete ne koristi pasivnu i mentalnu afirmaciju JA, nego uvijek govori inspirativno jasno.
Geni i enzimi u krvi su biseri fotonskog sjaja od struktura iona, što se postiže destiliranom vodom, koja je živa zbog vakuuma između vodika i kisika u njoj.
Sjaj iznutra ovisi od krvne slike i karakterom se prenosi na površini.
Svatko se ponaša krvnom slikom stvarno voljom ili umišljeno slikama koje želi, sjeća se njih ili mašta o njima.
Jednostavan si u nultoj točki tjesnaca grla, gdje svojim prisustvom jedno si sa strujanjem krvi.
Ako si nalickan zbog boljeg izgleda, ne znači da stvarno imaš čistu krvnu sliku.
Zato je bolje ostvarivati se u životu stvarno iznutra.

- 08:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

HRANA

HRANA
Zašto dišeš zrak, piješ vodu, jedeš hranu?
Zato što nisi jednostavan, nisi postigao potpunu ovisnost od materije tijela, kao beba u trudnoći, zato sebično pasivno mentalno umišljaš i biraš sadržaje kojim ćeš uživati u životu.
Zbog prirode i stvarnosti, stvarno je uvijek tome suprotno kao noć u odnosu na dan, iako je sve jedno fizičko svojstvo materije.
Zato svakome treba prirodna percepcija jer njome je sve logično jasno iskustvo u znanju.
Svakome treba čista krvna slika, jer samo njome imaš usklađenje pogleda uvidom, kao u nultoj točki libele.
Slobodan si samo ako si budan i u stalnoj pripremi.
Život je stvarno i nitko ti ne brani slobodnu volju u odnosu na stvarnost, ali si odgovoran za vrijeme, jer ako ga gubiš na glupostima, stvarno ćeš skupo platiti zdravljem.
Što je glupo?
Sve što nije logično, stvarno nikome nije jasno i trebaš odbacivati takve izazove.
Svako uživanje je manja ili veća strast prema magli od psihe, točnije od punjenja koje iznutra usporava krv.
Iza života ponovo je život. Iza uživanja je razočarenje, bolest i smrt.
Mudrost je uzeti od prirode sav sjaj, jednostavno disanjem zraka i pijenjem destilirane vode.
Hranu također unosi u obliku sjaja struktura iona, u tragovima elemenata u destiliranoj vodi, a toga imaš u izobilju cijeđenjem sokova od svježeg voća i povrća.
Za desetak dana imaš čistu krv, a ona će pročistiti tijelo i tako zdravljem održavaš vitalnost.

- 08:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNOST

STVARNOST
Ona na tebe djeluje stvarno, zato i ti trebaš dopustiti stvaran uvid iznutra, jer se samo tako materija usklađuje.
Logično iz prirode ne pokazuje snagu niti silu, nego samo sjaj danju i tamu noći, zato ne trebaš biti nasilan u reakciji, dio si univerzalne cjeline materije prostornim tijelom (gravitacija) i vrtnjom gena (vrijeme) u krvi iznutra.
Stvarnost je logično jasna, kada se slike od pogleda u opažanju, bez ostatka prenose na uvid svim stanicama iznutra i one to stvarno potvrde. Tada se postiže sklad trenutka s točkom.
JA mogu manipulirati stvarnost, ali stanice samo djeluju stvarno, zato se ne isplati sebično zadržavanje vremena, pasivno mentalno umišljenom psihologijom metafizike, jer je ipak sve logično i inteligentno jasno kao iskra, ako dopustiš prirodnu percepciju.

- 08:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SVIJETLOST

SVIJETLOST
Jednostavno prostor bez pojava je čist manjim ili većim sjajem. Ako je prostor vakuum, sjaj je čista svijetlost.
Maksimalni sjaj tijela ljudskog organizma je plavičasta boja kristala destilirane vode u nultoj točki, kada je stvarno u toj perspektivi sklada.
Zdravo i vitalno tijelo od krvi i mesa, s nultom točkom na 36,5ÚC, zrači prirodnim karakterom ponašanja.

- 08:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 09.08.2014.

LJUBAV

LJUBAV
Misliš fali ti ljubav?
Ne znaš da ljubav počinje istog trenutka kad prestaneš uživati u mrtvoj hrani, orgazmu i drugim glupostima, zbog kojih život gubi sjaj a tvoj cilj nema svrhu.
Znaš infuzija svakome pomaže.
Ne znaš da je destilirana voda 2/3 potrebna tvom tijelu i da se njome ne može uživati.
Očisti se živom vodom i živom hranom, neka konačno ožive geni u tvojoj krvi, a kada imaš sjaj iznutra, voliš sve i raduješ se bez razloga iako mnoge stvari nisu kako treba.
U sebičnosti zbog uživanja ljubav nije moguća.
Ljubav je kad si odlučan skočiti uvis da dodirneš čistu svijetlost sunca. To znači da pristaješ ostaviti pun trbuh i seksualni nagon.
Za kulturnog i pametnog čovjeka to je budalasto, ali ti znaš logično je stvarno u tvom doživljaju.
Mentalni ljudi ne znaju što je ljubav, jer oni nju misle kao sve drugo.
Predaj se slobodi stvarno, jer mislima to nije moguće.

- 07:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNE POTREBE

STVARNE POTREBE
Razumijem logično i stvarno jasno znam stvarne potrebe živog organizma tijela sebe, svih ljudi, prirode i šire.
Nisam više dijete sa nerazumnim željama i pametan čovjek s posebnim potrebama uživanja.
Meni nije potreban moral, vjera, kultura, pamet, duh, um, svijest, ovisnost, uloga glumca pod maskom, teorije bez jasnih definicija, jer ponovo razumijem sve i logično stvarno znam od doživljaja, bilo gdje i bilo kada danju i noću.
Moje su stvarne potrebe jednostavne; dišem zrak, pijem destiliranu vodu i jedem živu hranu.
Zbog jednostavnosti volim sve, iako je većina toga za čišćenje, jer znam da je samo to ljubav.
Tko želi uživati, njemu obavezno ljubav nedostaje, jer je sebičan prema njoj, prema materiji i informacijama čiste svijetlosti, prema slobodi i bezuvjetnoj ljubavi, prema vrtnji vremena i gravitaciji prostora.
Bolesnih je sve više oko mene i ponašaju se kao čovjek s posebnim potrebama, ali na njih društvo i crkva i dalje računaju da su pametni i normalni. Nema veze što od čistog karaktera ponašanja gena u krvi nemaju ni K ni P.
Za većinu ljubav je uživanje u seksu spajanjem spolovila i mozga u grču, što je manje ili veće nasilje nagonom, a posljedice su nesagledive, najprije izbacivanjem sperme koja štiti zdravlje i vitalnost.
Za većinu ljubav je pun trbuh mrtve hrane koja razvija psihu duše, a ti misliš što bi to moglo biti.
Tko ne razumije ljudske kvalitete još manje zna što je svijetlost i zato se plaši noći, jer zbog iluminacije mjeseca, misli svaku glupost zato što vjeruje u tajnu.

- 07:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PRAVO ZNANJE

PRAVO ZNANJE
Još od klice sjemena i u trudnoći, beba se stvarno u životu potvrdila pravim znanjem.
U životu pravo znanje se svodi na čistu krvnu sliku po rođenju, u smislu potpune ovisnosti od čiste svijetlosti vakuuma u trudnoći.
Sve kasnije je manja ili veća mentalna ograničenost u znanju, manja ili veća materijalna ovisnost u prirodi, što punjenjem organizma kvari krvnu sliku, narušava karakter ponašanja, zdravlje i vitalnost.
Život direktno pogledom u sunce je doživljaj trenutka pravog znanja.
Uživanje je potpuno suprotan smjer negativno u svakom pogledu.
Lako ćeš širiti znanje jer logično znaš stvarne potrebe organizma. Zato ne moraš ovisiti od vjere, teorija, ni od čega, jer si i sada u životu stvarno.
Najgore je kad sebe stvarnog pretvaraš u mentalnog ovisnika.
Najgore je kad misliš da se život svodi na uživanje.
Tko uživa u bilo čemu, svakako je mentalan i ograničen u znanju.

- 06:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PROMJENE


PROMJENE
Sve promjene su stvarno u krugu stvarnosti uzroka i posljedica.
Život je stvarno jednostavan, ako budno pratim sunce kroz smjenu dana i noći, kroz svoj doživljaj od zore do sutona za aktivnosti i noću za odmor.
Zato život stvarno logičan ne može biti relativnost, nego je u pitanju tvoja mentalna pasivnost zbog loše krvne slike.

- 05:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM

RAZUM
Važno je u svakom trenutku mentalno usporenje ubrzati do razuma kada si jasan sebi i drugima.
To je jednostavno ako svaku pojavu imenuješ stvarno bez maske.
Problem je kultura da se ne povrijedi tuđa sujeta, taština, moral, vjera, jednom riječi mentalna struktura smanjene budnosti razuma u egu.
Zapravo tko logično stvarno zna, red je da on vodi onoga tko se srami izraziti. A srami se jer nešto želi pod maskom.
Prijateljstvo nema veze da drugoga skrbiš, nego da nisi usamljen pored toliko ljudi kojima jednako fali druženje.
Svatko je jedno i ne želim ga dijeliti, ako se on sam ne maskira.
Fora je praviti razliku što je crno a što bijelo, no ipak je sve jedno na početku i na kraju u krugu promjena.
Fora je praviti razliku o zdravlju i socijalnim potrebama komfora.
Nikome se ne isplati mentalno usporenje, jer se tako navikavaš na psihu duše, što stvarno nije zdravo.
Imam puno prijatelja i mnogi čitaju moje tekstove, ali stvarno još nisam našao na osobu koja je u stanju prevesti logiku u stvarno, pogled u uvid, opažanje u doživljaj.
U svakom odnosu fora je oslobađati zarobljeno, a to su želje pod maskom.
Kad netko ima volju i vidiš raduje se, on nije napor.
U svakom odnosu je intima, oči i osjetila opažaju i javljaju se želje. Mentalno se stvari usporavaju, mozak posustaje, ali se diže nagon u spolovilima i tu napetost treba osloboditi.
Kako?
Naravno pričom i slobodnim izražavanjem, bez obzira koja je tema u pitanju.
Stvarno u priči nikome ne smeta, opasno je ono skriveno.
Zato u odgoju djece ne treba birati riječi kada je recimo seks u pitanju, jer su i njima ovolike oči i uši da uče uživo, a ne da misle nešto u čemu nemaju iskustvo, jer njima je fora širiti znanje.
Igraj se to je zdravo, u materiji ne biraj ništa, zbog doživljaja, jer sve ima svrhu, ali biraj čime ćeš puniti nedužno tijelo, koje je savršeno samo praznog trbuha.
Zapravo uvijek budi JA logično stvarno u doživljaju, a ne usporen mentalno pod maskom želja.

- 05:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZNANJE

ZNANJE
Logično stvarno razumom sve iz iskustva jasno znam izraziti riječima od 30 slova i 10 brojeva.
Volju ne moram opisivati, dovoljan je trenutak radosti.
Metafiziku, psihologiju, duh, pamet, svijest samo mogu misliti, ali nikada nema jasnog odgovora, jer nisu stvarno nego manipulacija mentalne pasivnosti zbog sluzave krvi.
Problem su skrivene želje pod maskom mene glumca. Problem je vjera u tajnu boga, moral, taština, ovisnost bez logike stvarne slobodne ovisnosti od čiste materije.
Problem je intuicija, osjećanja, emocije, sjećanja, mašta, jer ništa od toga nije logično niti stvarno sada u mom doživljaju, još samo gubim vrijeme.

- 05:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OVISNOST

OVISNOST
Znanje je potpuna ovisnost od čiste materije i svakoga oslobađa pretjeranih želja iznad logično stvarnih potreba organizma tijela, u zraku, vodi i hrani.
Svima godi relativizam pasivnom mentalnom psihom, bez logike.
Tko zna stvarno, pristaje na trenutak radosti koliko je maksimalno moguće u materiji.
Sve drugo je samo navika ponavljanja.

- 05:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RELATIVNOST

RELATIVNOST
Općenito materija je logično stvarna fizičkim svojstvom svih stanja čistoće, zato ništa nije relativno.
Relativnost je posljedica kada imaš usporenu krvnu sliku i zbog mentalne pasivnosti ne pratiš logično opažanje pogledom u stvarnom doživljaju uvidom iznutra.
Popravi krvnu sliku i kada geni dobiju prirodno ubrzanje, sve logično tebi će biti potpuno jasno, kao u nultoj točki libele.

- 05:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

IZRAŽAVANJE

IZRAŽAVANJE
Živi organizam se izražava tijelom razumljivo, logički stvarno i jasno, ili mentalno iz magle psihe, usporena krv uzrok je pasivnosti u odnosu na vrijeme.
Tako relativnost promjena u prirodi nije bitna ako imaš čistu krvnu sliku u zdravom i vitalnom tijelu.
Svatko se jednostavno i jasno može izraziti, samo ako stvarno koristi logična imena pojava, što liči na slobodnu volju.
Međutim ako se moraš izraziti pod maskom srama da drugome ne pokvariš sujetu, vjeru, moral, taštinu, zbog kulture ili nešto drugo što nije logično, usporavaš i postaješ primjetno mentalan, što drugima ne godi niti si sam sebi jasan.
Materija je jedno bez obzira što imaš posebno tijelo i ako dopustiš slobodu svim logičnim simbolima, razum, jasnoća i znanje će to pokazati.

- 05:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJA GENOM

MATERIJA GENOM
Pravo znanje u životu je put iz izvorne točke, inteligencijom čiste svijetlosti, preko vremena pojave, ponovo u točki, zatvaranjem kruga samospoznaje u samo ostvarenju.
Na početku točka univerzuma savršeno zna put u životu, zato se iz klice sjemena razvija pojava slobodnom voljom po želji.
Jedina ocjena za materiju je sjaj u smislu reda čistom pravdom. Zato beba po rođenju zaslužuje ocjenu 10 u odnosu na priznatog znanstvenika koji znanjem i ponašanjem ne može dobiti više od 1, jer je od razuma sebi stvorio um.
Roditelji i nastavnici nemaju pravo znanje i nisu kvalificirani za odgoj i obrazovanje djece.
Društveni sistem i crkva koriste svaku rupu za manipuliranje ljudima preko novca.
Stvarno sunce iz izvora je stvarnost dana i noći u živom sjaju na površini vode, kao u ogledalu.
Živi organizam tijela je individualno ogledanje u jedino mogućem sjaju fluida krvi i limfe.
Materija = gravitacija + vrtnja ili
Stvarno = stvarnosti ili
Ideja = pojavi, ili
Materija = hidro + gen + um
Svijetlost sunca = dan + noć = univerzalni prostor sa individualnim vremenom
Nulta točka biološke libele = trenutak pogledom logične stvarnosti = točki uvida inteligencijom stvarno.
Začeće je iz sjemena krvnom žilicom u trudnoći i rođenjem tijela sa srcem, krvotokom preko majke.
Nastavak je prekid pupčane vrpce i iskustvom znanja održavati krvnu sliku.
Sve je jedno slobodno kad znaš logično razumom. No sve može biti magla misli bez odgovora iz nekakve psihe duše.
Potreba osobe je stvarno ili posebno. Tako je netko jednostavan stvarno i komplicirana osobnost čovjeka sa posebnim potrebama.
Slobodna volja dokazano sebi dovoljna od jedne želje, kada nema dvojnika duše u tijelu. Zbog daha i prirodnih potreba, duša je uvijek prisutna mentalna pasivnost protiv aktivne kreativnosti.
Slobodna volja = trenutak radosti u ponavljanju ako želiš.
Slobodna volja nije slobodno mišljenje onoga tko se tješi što je u sramu pod maskom.
Teorije su ništavne jer ne daju jasne definicije.
Ideologije, crkva i demokracija su bez veze, jer se mijenjaju a čovjek u svemu stagnira i sve više devastira prirodu.
Zamisli novu vlast u državi sa 51 % glasova, koju osporava preostalih 49 %? Znači u borbi za vlast pojedinac mora biti moralan, kulturan, pametan i svjestan da je pokvaren onoliko koliko sebi grabi za uživanje.
Nitko se stvarno ne može ostvariti kulturom pametnog, normalnog, duhovno svjesnog čovjeka, jer to nije logično u odnosu na stvarno u čistoj krvi genom.
Džabe su ciljevi uživanja ako nemaš svrhu u životu.
Džabe su prirodna osjetila ako misliš drugo.
Džabe gubiš vrijeme na nebitne stvari, ako zbog toga ono tebi uvijek fali.
Relativno u materiji ne postoji, jer je ona samo jedno fizičko svojstvo u krugu čistoće svih slojeva, folija, oktava, vibracija, informacija, svijetlosti i sjaja, vremena u prostoru, vrtnjom gravitacije.
Pogledom u opažanju osjetilima u trenutku je uvid stvarno logično, ali to uključuje zatvoreni informatički krug od 24 mlrd slojeva sjaja, kao s površine vode.
Elementi u prirodi i sve stvoreno, upravo je od čiste svijetlosti materije prostorom vremena, jer svaka pojava, najmanja i najveća, svoju pojavu održava u vremenu.
Džabe ovo pišem jer sve ti već znaš iz iskustva, nisi odrastao bez rođenja, no tvoje želje ni sam ne razumiješ. Zbunjen si od usporene sluzave krvi u kojoj neuništivi geni nemaju sjaj, kao što sunce ne sija kada je oblačno.
Zaključak je jednostavan, odluči sam da li si za čistu krvnu sliku savršenim životom za trenutak radosti, ili si za uživanje u magli psihe, sve dok možeš podnositi vrtnju gravitacijom, jer protiv toga ne možeš ništa.
Rođenje i smrt u materiji genom su jedno i zatvoreni krug svijetlosti, kad kako, po slobodnoj volji i želji.
Ako ne znaš da si iz točke stvoren i da sam trebaš stavljati točku na sve u životu, smrt će to učiniti za tebe, naravno samo kada pristaneš na nju, jer ni to nije moguće bez želje.
Na kraju pristao si sam na sol i klor, a to su dvije najopasnije tvari po zdravlje i vitalnost, no bez njih ne bi mogao biti čovjek koji želi uživanje u životu, nego biće koje zna ljudske kvalitete sjajem čiste krvne slike zbog zdravlja stvarno kroz vitalnost.
Zbog otvorenih rupa na tijelu i mrtvog punjenja, želja pod maskom, tebi ništa logično nije jasno nego o svemu misliš, kao da nemaš nikakvo iskustvo.
Zamisli svi imaju slobodno mišljenje, svi su prevaranti, samo ga nema dijete jer jedino ono stvarno zna jasno logično. No što može dijete protiv idiota? Što može sunce protiv oblaka?
Što može mutna voda bez sjaja?
Što može nečista krv, dalje sve znaš, ona je tvoj početak tijela i kraj duše.

- 05:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SOL I KLOR

SOL I KLOR
Potpuno je neznanje što se u prehrani koristi kuhinjska sol i klor u vodi.
Živom organizmu tijela trebaju svi elementi iz prirode, ali u čistom obliku tragova u otopini struktura iona.
Klorofil u povrću sadrži prirodnog natrija u izobilju i on treba tiroidnim žlijezdama da mogu obavljati funkciju čišćenja krvi jodom.
Kristali kuhinjske soli i klor u vodi za piće iz gradskog vodovoda, izvora ili kupljene vode, varaju osjetila posebno miris i oku, zbog čega gutaš hranu i često u tome uživaš.
Probaj progutati nesoljeno meso mljeveno mikserom u sok i to nije moguće progutati.
Znači ti ne vodiš brigu o logičnoj i stvarnoj potrebi čiste krvne slike i imuniteta, nego je tebi važno uživanje u okusu.
Upotreba kuhinjske soli, klora i joda je idiotsko ponašanje, jer organizmu tijela stvarno samo treba zrak, destilirana voda i živa hrana, najbolje u sokovima od svježeg voća i povrća.
Krvi u tijelu nije potrebna bolja kulinarska vještina i okus jela, nego živi ioni elemenata, zbog aktivnosti gena, limfe, razuma i života općenito.
Krv i limfa u organizmu ne služe da bi ti uživao jer si ograničen u znanju.
Zapravo radi kako želiš, jer svatko ima slobodnu volju jednom u životu, jer ništa u materiji nije dva puta.
Infuzija se vrši destiliranom vodom i glukozom, a ne kuhinjskom soli i klorom.
Prije ili kasnije svatko će imati mentalnih problema i duševnih boli, jer ako pretjeruješ u uživanju mrtvom hranom, boli kao neuroze često prelaze u psihozu, ludilo, aroganciju i smrt.

- 05:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 08.08.2014.

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Zbog univerzalnog svojstva fizičke čistoće, logično stvarno inteligencija prirode, jer fizičku snagu i silu energije prevodi u moć i obrnuto.
Destilirana voda bez boje, mirisa, okusa i bez tragova elemenata, savršenim skladom HH + O, kao H2O najmanja je gravitacija pojave u prirodi, čišća od zraka, živa, ne kvari se, u njoj sve levitira.
Gradi atmosferu u najčišćem sloju, floru, faunu i naravno ljudima služi kao glavna u prehrani, infuzija bolesnima i prirodna transfuzija kada je život ugrožen.
Znanost se odnosi prema destiliranoj vodi teoretskim pretpostavkama, navodno je ne mogu istražiti.
Sramno je neznanje destilirane vode kada je najjednostavnija u prirodi, no zbog profita u industriji hrane, lijekova i drugih stvari, pojedincu ostaje da sam istražuje materiju.
Društveni sistem školskim obrazovanjem i teorijama blokira jasno definiranje materijalnog postojanja.
Crkva gura nos u politiku, tako poslušan čovjek, pametan, kulturan, normalan, željan afirmacije i uživanja, logično ne razumije kao stvarno u životu, nego je sujetan, ovisan od nebitnih sadržaja, iako je materija jedno i sve mora biti ovisno od čiste svijetlosti zbog konačne slobode.
Jedino pravim znanjem od života samog logično inteligencijom stvarnog doživljaja, slobodno znaš sve iz svog iskustva.
Destilirana voda je potpuna ovisna od materije i zato se slobodno predaje svakom fizičkom stanju i lako se veže za sve elemente u tragovima struktura iona.
Zato je destilirana voda najbolja prehrana ljudima, životinjama i biljkama, najbolja u industrijskoj preradi svega.
Samo tko pije destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća, jasno razumije i logično stvarno zna sve o njoj.
Na prvom mjestu destiliranom vodom se ne može uživati, jer je veoma agresivna, zbog optimalne Ph 7 lužnate tvari, za imunitet svega što oblikuje.
Običnom vodom biljke u prirodi opstaju jednostavnom fotosintezom, životinje instinktom, a čovjek ima znanje i svaku nečistu vodu može destilirati za svoje potrebe.
Znam bebe se trebaju rađati u kadi s destiliranom vodom temperature tijela majke.
Jedinu vodu koju majka treba davati bebi jest destilirana.
Prirodna hrana bebi je majčino mlijeko, destilirana voda i sokovi od svježeg voća i povrća.
Nastavak slijedi također od kašica žive hrane, bez ikakvih začina, masnoća ili termičke obrade.
Naravno najprije treba majka proširiti svoje znanje o životu općenito.
Zdravoj i vitalnoj bebi ne treba mrtva hrana, lijek ili cjepivo, jer sve to ima u destiliranoj vodi.
Na taj način beba se fizički razvija i navikava potpunoj ovisnosti od čiste materije. To je posebno važno jer beba neće postati pasivno mentalna, sebična, niti uživati u mrtvim okusima hrane, jer jednostavno nema iskustvo u tome niti loše navike.
Dokaz prirodnog odrastanja, sazrijevanja i odgoja su sve mladalačke faze bez klasičnog puberteta.
Kada dijete navikne da nikada ne bira materiju, neće biti sebična duša koja mentalnom psihom želi, misli i uživa bez logike razuma, stvarnog doživljaja svakog trenutka i bez slobodnog znanja.
Konačno zbog prirodne inteligencije destilirane vode, ako je piješ i hraniš, imaš znanje o životu jasno kroz čistu misao, slobodan intelekt i beskrajnu volju.
Upravo je svrha u životu se radovati potpuno ovisno od čiste svijetlosti izvornog zračenja sunca i neovisno od prirode, jer si svojim tijelom savršen i stvaran, jedino fali samospoznaja i nastavak u znanju bez teorija i knjiga, bez crkve i društva, nego direktno od dana i noći sunca u svom doživljaju.
Ako se potpuno predaš i ovisan si od sunca, nećeš ovisiti od primitivnih mentalnih želja psihe duše koja dijeli tvoju ličnost jer imaš punjenje u organizmu i nemaš čistu krvnu sliku.
Ako se život svodi na naviku logično je da svatko odabere pravi smjer i grli život umjesto perverznog uživanja.
Od destilirane vode jednostavno znaš sve u prostoru i vremenu, zato što se lako predaješ slobodi. Tajna za tebe više ne postoji kroz maske iza kojih se drugi pametni skrivaju, jer ne poštuju logiku razuma niti stvarno fizički jasno, nego misle fatamorganu metafizike psihologijom magle bez odgovora.
Upravo su pamet, svijest, duh, bog, energija duše, misli nešto što ti uopće ne treba u životu, zbog inteligentne logike kojom se ostvaruješ.
Materija je jedno kao u ogledalu, stvarno i logično, drugačije ne može biti, no zbog živog organizma tijela, umjesto ogledala od krutog lomljivog stakla i mrtve slike, živo se ogledaš iznutra, kroz nultu točku svoje libele reda mira u stvarnom doživljaju, jer zbog trenutka nema vremena za „i“ niti za jednu informaciju, jer se sve svodi na neutralnu moć vakuuma ili čiste svijetlosti.
To nije duh iz vjerske manipulacije, nego najčišće fizičko svojstvo materije.
Vakuum je prostor točke i trenutka vremena u jednom stvarnom univerzumu svijeta i svaka se pojava dalje individualno ostvaruje u vremenu, bori za opstanak i ako odustane, nema izbora, logičnom inteligencijom je bezuvjetno u jednoj materiji.
Ništa nije izuzetak jer svaka promjena bezuvjetno ovisi od uzroka i posljedica.
Priča je zanimljiva, međutim sve je tako jednostavno i samo ću napisati još ovo.
Svaka pojava u prirodi sebično grabi izvorno zračenje sunca, jedino se destilirana voda bezuvjetno potpuno predaje i kada ispari ne ostavlja trag. Zar ti to ne liči na savršenstvo, ne misli nego razmisli i počni piti živu vodu. Ako si do sada imao predrasude zbog loših navika i teorija, od sutra pređi na stvarno iskustvo znanja.
Imaš iskustvo skakanja u vodu bazena, rijeke, jezera ili mora, ali ne znaš što znači doživljaj skoka u destiliranu vodu. Rješenje je jednostavnije.
Zato za desetak dana potpuno možeš pročistiti krv pijenjem destilirane vode i živom hranom, zbog čega ćeš stvarno popraviti genetsku strukturu i dovesti je do brzine svijetlosti, ali o tome ne vrijedi pričati, uradi to stvarno.
Pogrešno je da mislima psihe letiš zbog želja i skrivaš se kroz sram, jer ne možeš zaustaviti promjenu karaktera u odnosu na strah, pohlepu, neiskrenost, mržnju ili ponos.
Logično je da razumom svakog trenutka sve znaš jasno, jer u tebi praktički geni lete brzinom munje i to je tvoja svjetlost, suptilna no drugi je doživljavaju kao ljubav.

- 04:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 07.08.2014.

LOGIKA

LOGIKA
Svatko se logično ostvaruje stvarno, zato što je ona inteligentna u trenutku.
Trenutak je stvarno jasno kad pogledaš direktno u sunce i to je tebi stvaran pogled, osjet, doživljaj ili uvid, da je najjednostavnije u životu ovisiti materijalno od samog izvora postojanja.
Sve što nije logično tebi i svakome, ne može biti ni stvarno, zato je glupo gubiti vrijeme.
Jedna kreativna materija je put, znanje, prava vrijednost u ljudskom ponašanju, zato ne umišljaj druge materijalne ovisnosti, jer ćeš zbog toga postati sebičan, uživati primitivno i previdjeti smisao i svrhu života.
Ništa nije duh, metafizika, psihologija, relativnost, ako si ti sebi stvaran u miru, jer tada logično jasno znaš.
Samo je točka univerzum i trenutak percepcija, zato kad se uskladiš tebi je stvarno jasno.
Sujeta, vjera, moral, taština, ovisnost, pamet, kultura, intuicija, osjećanja, emocije, sjećanja, mašta nisu logično niti stvarno za tebe, zato ne budi primitivan i ograničen.
Stvaran prostor nije duh, niti je vrijeme ono što se mjeri satom, zato ponovo logički promišljaj.
Nemoj miješati babe i žabe, socijalne potrebe i stvarne, uživanje i život, crno bijelo dana noći, jer jedino neutralno bez boja znaš sve nijanse spektra koji se mijenja kao duga na nebu ili iskre u vatrometu.
Nemoj miješati pravo znanje u životu sa poznavanjem neke struke, jer za život ne trebaš biti stručnjak nego čist.
Logika je neutralno, ali bezuvjetno budno i aktivno.
Mentalno je pasivno i ne misli nego razmišljaj analitički do stvarnog, uvijek od onoga što već znaš.
Ni jedan idol nisi ti stvarno, zato ne ovisi od naprednih umova, knjiga, ni od čega.
Stvaraj sebi preduvjet logike u svemu, jer ako se tako ponašaš ujedno si inteligentan.
Kada je bilo što u pitanju, prehrana, seks, ponovo logično promisli prije nego se uvališ u govno.
Umjesto neugodnog pogleda u sunce, jer zbog oblačnosti često ga nema na nebu, umjesto ogledala i mrtvih slika, ogledaj se u čistoj krvnoj slici i stanicama organizma tijela i to percepcijom doživljeno stvarno.
Stvarno je potpuna ovisnost od slobodne volje i njome se ostvaruješ.
Ako nešto posebno želiš, računaj na ulogu glumca, maske, poremećaj karaktera i ponašanja, slabije zdravlje i gubljenje vitalnosti u prijevremenom starenju.
Sam sebi si dovoljan stvarno, bez onog dodatka JA kojim se afirmiraš.
Inspiracija je dovoljan dokaz ljubavne radosti, jer stvarno dodiruješ svoju srž.
Navikni se da sam sebi postaneš logičan autoritet, vodič, matica, stvarno, neovisno od dana i noći ili bilo čega drugog.
I kada spavaš život je stvarno, zato kad se probudiš ne misli, nego logično promišljaj.
Fora je voditi sebe jednako kao bebu u odrastanju, jer i ti si dijete svijetlosti ili osobnog sjaja.
Uvijek kada nisi logičan stvarno sereš zbog želja.
Kada si jasan u jednoj želji, ona je odmah volja.
Želju ne zadržavaj jer ćeš zbog toga najebati od negativne energije u sebi.
Ako nešto želiš i misliš, nije logično da ta bomba tinja u tebi, jer se taloženjem želja pretvaraš u bolest.
Postoji logičan način da nikoga ne povrijediš a da oslobodiš želje.
To je jednostavno ako govoriš istinu i to jasno zatvorenim ustima. Važno je da stvarno čuješ svoj govor u ušima.
Govori samo kada te netko pita, nemoj nikome soliti pamet jer je ona kulturna fatamorgana.
Pitaj za sve što logično ne znaš, jer nije sramno ako nemaš svako iskustvo koje drugi imaju.
Nemoj gledati s visine koja tebe plaši, nego u svemu budi jednostavan, jer si stvarno od krvi i mesa.
Ti nisi energija struje, nego stvarno moć ako si logičan prema redu, čistoći i pravdi.
Pri tome ne moraš biti mentalni čistunac, koji misli idealno a radi pokvareno.
I mijenjaj loše navike, to je fora ka jednostavnosti logike.
Kako početi?
Jednostavno, puni se disanjem na nos, pij destiliranu vodu i jedi živu hranu. Posebno su učinkoviti sokovi od svježeg voća i povrća.
Nikada ne zadržavaj mokraću, izmet, znoj, gnoj, nokte, kosu, osjećanja, jer to nije logično niti stvarno čisto.
Umjesto toga imaj stalno čistu krvnu sliku, a imaš je kad se raduješ bez razloga što druge stvari oko tebe možda smrde ili ti se ne sviđaju na prvi pogled. Kad razmisliš sve ima svrhu.
Priroda se mijenja u svemu i sve počinje uzrokom, zato logično ne izazivaj posljedice, nego budi ispred dešavanja.
Mani se duha, boga, meditacije, jer ništa od toga za tebe ne može biti stvarno. Mnogi su pokušavali i znaš da nisu među živima.
Sloboda je bezuvjetno logično stvarno, samo ako ne gubiš vrijeme na gluposti. Ako budan najviše misliš, pitaj se kada ćeš biti slobodan.
Sloboda nema nikakve veze sa tvojim socijalnim potrebama. Slobodan si ako imaš čistu krvnu sliku, dobro zdravlje i vitalan si. Zato tebi nitko ne brani slobodu, jer to nije moguće stvarno. I onima koji su u zatvoru njihova krv je slobodna.
Nemoj navikavati djecu na zadržavanje želja, sram, maske, taštinu i sve nelogično koje se tebi dešava.
Nemoj misliti da je za tvoje neuspjehe netko kriv, nego se ponovo uhvati logike.
Eto tako logično budi stvarno jedno bez da se dijeliš s dušom, jer je ona samo psiha zbog poluraspada svega što je višak u organizmu.
Pripadaš društvenom sistemu i možda ideš u crkvu, no i za to budi jednostavan i logičan.
Čini sve što trebaš administrativno, ali ne zaboravi na čistu krvnu sliku.
Ne skupljaj ništa kao hrčak, knjige, slike, specijalne predmete, jer svaka stvar tebe čini sebičnim, ovisnim, malodušnim.
Fora je slobodno se igraj, pričaj o seksu, ali ne upražnjavaj orgazam.
Na kraju ove priče samo tebi otkrivam mudrost od zraka i vode:

„JA O MENI OVISIM STVARNO U ŽIVOTU“
Kad god nisi logičan stvarno, zatvorenim ustima jasno govori mudrost koja te vraća logički stvarnom sebi, jer samo tako si jednostavan i bez sebičnosti pozitivno zračiš i privlačiš pažnju.
Ako ti netko priđe, a prići će ti kad čuje tvoj mukli jauk, otvori se logično i kaži što želiš, možda ćeš odmah riješiti problem.
Bitno je da se oslobodiš onoga što je neizvjesno, jer te drži u poremećaju karaktera, najprije kroz strah, a onda pohlepu, neiskrenost, mržnju ili ponos.

- 03:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 06.08.2014.

ŽIVOT

ŽIVOT
Potpun odgovor nećeš naći ni u jednoj knjizi svijeta zašto žene rađaju djecu.
Kod biljaka od sjemena fotosintezom se ponavlja svaka vrsta.
Životinje po instinktu održavaju vrstu.
Čovjek stvarno nema pojma što je život i kod većine se svodi na socijalne potrebe.
Tako slobodno znanje nije stvarno logikom inteligencije, nego svatko ima svoju pretpostavku u odnosu na priznate definicije u teorijama, koje su potpuno pogrešne, jer društvo i crkva manipuliraju poslušnima i vjernicima, kojima zadnjica želi mnogo veći komfor nego što treba čistoj krvnoj slici.
Manipulacije su sve jače, umjesto prirodno i stvarno jednostavno, sve trebaš skupo platiti, inače ni sam sebi ne vjeruješ, jer si posvećen magli psihe.
Od svih gadosti i perverzija pojedinca u odnosu na društvo, crkvu, novac, sve više je pojedinaca koji uviđaju idiotizam kulture preko pametnog i normalnog čovjeka, jer nigdje u tome nema zdravog razuma u odnosu na stvarno logično.
Posebno mladi više vjeruju internetu, mrtvim slika u albumima ili ogledalu, nego vlastitom doživljaju, jer ga nemaju zbog svih želja da se socijalno ostvare, na štetu čiste krvne slike.
Negativno je uzelo maha i znam samo kada dostigne vrhunac, tko to preživi, ući će u stvarno logično slobodnim znanjem.
Nisam ovisan od kulture, čitanja, nego pijem destiliranu vodu, čistim njome zablude od ranije i sve jasnije znam kojim se redom sve dešava, zato se tek imam radovati životu.
Mnogo godina sam potrošio na školu, posao, obitelj, sada ni malo nisam sebičan, nego svakog trenutka nadgledam čistu krvnu sliku, jer mi je boravak iznutra stvarno potpuno logičan, jer razumijem koje su moje stvarne životne potrebe i na koji način se svi ostali glupiraju.

- 03:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NULTA TOČKA

NULTA TOČKA
Nulta točka libele ne može biti ništa drugo do li stvarno.
Stvarno u libeli, samo što je tijelo živo mjerenje, točnije usklađenje i trebam svaki trenutak posvetiti stvarnom.

- 03:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT I JA

ŽIVOT I JA
Jedno stvarno logično materijalno usklađenje kao u nultoj točki libele.
Samo ako je mjehurić libele u nultoj točki, postignuto je savršenstvo sklada. To znači JA trebam svaki trenutak stvarno prisustvo u doživljaju.
Libela u meni je živi organizam i bezuvjetno treba sklad.

- 03:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUDSKE POTREBE

LJUDSKE POTREBE
Organizmu tijela veoma malo treba svježeg zraka, žive vode i žive hrane za opstanak u prirodi.
Socijalne potrebe nekakvog uživanja nisu život, nego želje za uživanjem u komforu, van organizma što nema veze sa stvarnim potrebama.
Sve više je jasno da se mora konačno stati na kraj perverzijama socijalnog življenja, jer se tako nitko ne može spoznati niti samo ostvariti.
Ako je potrebno znanje u životu, svatko ga treba stvarno kroz sebe, ni na koji drugi način.

- 03:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO

STVARNO
Život stvarno nije nešto drugo bez inteligentne logike.
Ni u jednoj knjizi život nije stvarno, nego kada JA imam doživljeno iskustvo.
Točka prostora i trenutak vremena logično inteligentno jedno stvarno.
Doživljaj, osjet, uvid, logično, pogled, razum, trenutak, neponovljivo u životu, ne troši vrijeme, volja, radost.
Stvarno nije osjećanje, mišljenje, neodlučnost.
JA odlučujem, ponavljam trenutak radosti bez razloga za uživanjem, ili mislim uživati sebično pod maskom i punjenjem, što nije prirodno za zdravlje i vitalnost.
Samo optimalno tijelo, ni debelo ni mršavo prirodno je sebi logično stvarno u jasnom doživljaju svakog trenutka.
Zato je bitno voditi računa o zdravlju, prehrani, navikama.
Teoretski stvarno nije moguće, zato su pretpostavke o postojanju manipulativne.
Ako voliš u životu si okružen pravim vrijednostima, prostorom, zračenjem sunca, slobodnim vremenom u izobilju.
Ako želiš plaćaš najskuplju cijenu uživanja, preko bolesti do smrti, jer socijalne potrebe nemaju veze sa stvarnim.

- 03:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RADOST

RADOST
Stvarno, ne možeš je misliti, jasna kao iskra vatrometa i voliš bez razloga.
Radujem se ulogom vodiča stanicama, kao matica pčelama, kada sam okružen njima, kada ih sve oslobodim kroz tjesnac grla, kao u nultoj točki libele, jer tada logično znam iznutra je mir od reda.
Van tijela perspektivno mentalno JA mislim i radost nije moguća.

- 03:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 05.08.2014.

ŽELJA

ŽELJA
Želje su uvijek suprotne volji, zato je fora biti prisutan među stanicama koje od tebe traže aktivnog vodiča, kao što je matica u košnici pčela. Miran si samo kada logično oslobodiš stanice, točnije kada ih informiraš što je van tijela.
Sve što želiš iz neke perspektive iznutra, umjesto usporenom mentalnom psihom, stvarno oslobodi u mozgu i tada nemaš potrebu za tim sadržajem, jer znaš nije logično uživati.
Zapravo već u mozgu informacije postaju slobodan intelekt i iskustvo znanja.
Problem su želje pod maskom koje sebično zadržavaš zbog mentalnog uživanja.
Naravno to nije zdravo, ali je navika ipak jača od razuma.
Recimo seksualna želja prestaje ako nagon iz muda preseliš u mozak. Stvarno otpustiš sfinkter prostate kad oslobodiš suze, jer je to dokaz da ćeš se prije upišati nego što ćeš izbaciti spermu.
Na jednak način se oslobađaš gladi.

- 09:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JEDNO

JEDNO
Stvarno je sve što logično znaš jasno kao točku na kraju, koja oslobađa svaku misao.
Ako sve logično u trenutku možeš doživjeti jasno kao točku, imaš razvijenu prirodnu percepciju.
Ako možeš stvarnost objektivne, logične, realne pojave, bez obzira na relativnost vremena, imati u doživljaju jedne točke, tada jasno razumiješ i znaš sve.
Ako materijalno doživljavaš kao potpunu ovisnost od savršenstva točke, ili izvora života i temeljem toga ne želiš primitivno uživati materijalnim izazovima.

- 09:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ULTRAZVUK

ULTRAZVUK
Svaka trudnica prirodnom percepcijom zna spol bebe koju će roditi.
Ultrazvuk u medicini je potpuno neznanje.
Ako ne znaš logično pitaj stvarno, to nije nekulturno.
Inteligencija iz točke zna svaki odgovor.

- 09:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JA

JA
Sve logično foto aparatom je slika bez relativnosti vremena, kao u ogledalu, no samo u doživljaju percepcijom nulte točke, slike opažanja logičnog su stvarno jasno i znaš ih potpuno, jer nisi koristio duže vrijeme od trenutka.
Točka u trenutku stvarno jedno, ali točka duže od trenutka već nije savršeno stvarno, nego neka umišljena pojava. To je dokaz gdje se perspektivno nalazim, miran sam stvarno u točki ili mislim pronaći točku u magli.
JA stvarno percepcijom točke u trenutku opažanja ili razmišljanja, jasno znam kao nulta točka libele.
Biološka libela je u tjesnacu grla i ako u trenutku mogu osloboditi intelekt logične slike, stvarno znam bez ostatka za misli.
Ja stvarno percepcijom točke inteligentnom logikom mogu biti u svemu samo u NIŠTA ne mogu, jer ne postoji u materiji.
JA stvarno kao nulta točka libele, jasno znam sve logično.
JA u slobodnom mišljenju logično preskačem, jer stvarno želim nešto drugo, ali zbog uživanja skrivam ga u maski.
JA u svakoj stanci prisutan sam stvarno preko krvi koja struji organizmom. Fora je čisto tijelo i čista krv zbog prirodne brzine percepcije.
JA sebi jednostavno pomažem kao destilirana voda u infuziji, ako je svakodnevno pijem.
JA stvarno jedno sa životom u potpunoj ovisnosti od materije, zbog vrtnje gravitacijom, zato znam da je svako materijalno uživanje višak.
JA stvarno jedno neutralno promatram kao u nultoj točki libele. Od tog doživljaja imam volju jer se znam radovati svemu, bez razloga o čemu se radi, važno sve ima svoju svrhu. Potpuna ovisnost od materije je radost što ne moram misliti, jer je stvarnost sadržana u inteligentnoj točki, a nju znam.
JA sa imenom, prezimenom, datumom rođenja i na svaki drugi način afirmacijom želim nešto postići i zbog toga logično ne razumijem jasno, jer zbog misli gubim vrijeme potrebno preciznom mjerenju prirodnom percepcijom.

Pitanje?

Pitam predsjednika države, sve političare i znanstvenike, svećenike, nastavnike, da li znaju što znači JA, ili skriveno žele nešto drugo.
Ako znaju što znači JA (želim nešto posebno skriveno), stvarno će napustiti političku funkciju s kojom manipuliraju sebe i druge.

- 09:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT
Nije duži od trenutka samo se logično stvarno ponavlja. To je dovoljno za usklađenje s nultom točkom libele.
Na drugoj strani uživanje ti potroši vrijeme u kome se trebaš ostvariti i spoznati.

- 09:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

OSJEĆANJA I UŽIVANJE

OSJEĆANJA I UŽIVANJE
Mnogi osjećaju, no to nije doživljaj radosti. Prije će biti mentalna zbrka.
Uživanje nije radost, da bi čovjek žalio za nečim što drugi imaju.
Zato je fora kad logično znaš stvarno koje su tvoje potrebe i da li si sam sebi dovoljan.
U potpunoj materijalnoj ovisnosti, bez razmišljanja se predaješ prirodnom sjaju kroz čistu krvnu sliku i nije ti problem biti umjeren u svemu.
Što vrijedi vjernicima što osjećaju tajnu, kad nikada neće spoznati da ona ne postoji stvarno, nego se samo radi o nečistoj krvi, zbog čega si pasivno mentalan i umjesto razuma tobom caruje psiha duše.

- 09:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Jednostavna, čista, živa, neutralna, tako se ponaša u krvi, limfi, organizmu i svemu.
S destiliranom vodom lako ostvaruješ nultu točku prirodnog karaktera u ponašanju.
Razumiješ logično i stvarno znaš svoje i tuđe potrebe, zato si određen prema uživanju i lako se predaješ jednostavnosti života.
Fora je preventivno piti destiliranu vodu, a ne da ti daju infuziju zato što si bolestan.
Bolest je posljedica i uvijek si ti bio kum svakom uzroku.

- 09:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽELJA

ŽELJA
Kada je jedna želja od jasnoće joj ime volja i liči na radost zbog pravog puta u životu.
Radost je sloboda kad znaš logično i stvarno svoje potrebe i moć, jer na taj način održavaš svoju biološku libelu nulte točke.
Fora je kada ti je dovoljan samo jedan trenutak da razumiješ i znaš logično, temeljem osjeta, doživljaja ili uvida na bilo koji pogled pri susretu s potpuno novim sadržajima.
Svaka stanica u organizmu tijela ima želju i ponaša se kao pčela u košnici. Znači od svih želja u mislima je velika zbrka, zato kao vodič ili matica JA odlučujem o svemu.
Ako je pravi smjer volja, činim sve da želje usmjerim njoj.
Bilo koja zadržana želja, ponaša se kao neprijatna maska, koja djeluje van logike kao psiha dvojnika duše. Od mentalne pasivnosti i neodlučnosti JA ne mogu sebe usklađivati.
Po prirodi stvari, čovjek je pojam za pojedinca u društvu koji je poslušan, moralan, tašt, kulturan, no to ne znači da isti čovjek ima usklađen karakter ponašanja.
Znamo da svatko u životu želi više i tako su kulturni ljudi manje ili više nervozni, napeti i nasilni, što sve skupa daje sumornu sliku suvremenih odnosa.
Pametan ne razumije elementarne životne potrebe, jer to nije u skladu s kulturom i samim tim zbog uživanja, logično ne razumije i ne zna stvarno, nego za utjehu slobodno misli.
Najgore je što roditelji podučavaju djecu da se srame i da ne smiju oslobađati želje.
Svako dijete želi širiti znanje, pitati svašta, posebno kada je u pitanju uživanje.
Roditelji zbog neznanja, taštine, morala i vjere brane djeci izražavanje želja i time se djeca povlače u mentalnu pasivnost, što nije dobro za njihovo zdravlje, fizički rast i emocionalno sazrijevanje.
Na sličan način su odgojeni i roditelji, zato mnoge stvari ne znaju, iako je sve logično jednostavno.
Ako ne oslobodiš želje, zbog mentalne neodlučnosti postaješ sebičan i nasilan.
Nameće se pitanje kako će kulturan osloboditi želje, kada on sve krije pod maskom?
Svatko se treba preispitati što mu je logično činiti u životu, da li je na prvom mjestu kultura ili zdravlje?
Najbolje je kad svatko stvarno može reći jebe mi se za sve, JA sam sebi najbitniji kada se radujem, bez obzira što drugi misle o meni.
Jer kad-tad ako se razboliš, moraš osloboditi sve skriveno pod maskom, jer upravo to boli.
Primitivno je zadržavati bilo koju želju, ako ćeš time pokvariti karakter i narušiti zdravlje.
A što će drugi reći?
Pa oni me ionako ogovaraju i sada. Ne moram biti čistunac, nego čist u ponašanju.

- 08:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 02.08.2014.

SUŠTINA SMISAO CILJ SVRHA

SUŠTINA SMISAO CILJ SVRHA
Jedno materijalno fizički stvarno logično jasno je trenutkom vremena u točki prostora.
To je slobodan vječni život.
Čovjek od krvi i mesa želi uživati u životu i od 24 sata koliko traje dan i noć, njemu je nezamisliv život samo na trenutak.
Nema veze što uživanje nije smisao, ali je svakako viši cilj, zbog čega netko gubi svrhu.
U materiji bilo čega sve je moguće ako dovedeš do takvog stanja.
Beba u trudnoći ne može uživati jer pupčanom vrpcom samo ovisi od krvi majke.
No po rođenju roditelji nauče bebu uživanju i to je katastrofa od neznanja.
Pitaš se zašto u svijetu vlada nasilje pametnih, kulturnih, normalnih i svjesnih, pa upravo jer su svi pod maskom mentalne psihe, usporene krvi, uživaju u sebičnosti bez ljubavi i radosti.
Priroda je logična u svemu, samo je čovjeku život neizvjesnost i tajna.
Zašto?
Jer ne želi znati sve od percepcije kada djeluje inteligencija.
Nitko ne želi život na trenutak u točki, jer bez razuma ne znaš da se sve ponavlja, nego misliš to se ne isplati.

- 13:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

REVOLUCIJA ZNANJA

REVOLUCIJA ZNANJA
Manje-više bebe se rađaju s prirodnom percepcijom, no što vrijedi ako ih nerazumni roditelji odgajaju bez znanja.
Nastavak krivog odgoja djeca imaju školskim obrazovanjem.
Zbog posla svatko je primoran slijediti kulturu i umjesto prirodnog razuma, koristiti pamet i društvenu svijest, što nema nikakve veze s logikom, niti je time moguća stvarna percepcija.
Društveni sistem i crkva manipuliraju svakoga zbog novca.
Naravno razumni ne podliježu toj manipulaciji.
Po prirodi stvari kulturan čovjek je pametan i normalan, ali svakako nasilan zbog karaktera i maski iza kojih se ostvaruje.
Logika stvarno razumom percepcije zna prirodne potrebe živog organizma tijela i zato nikakvo uživanje nije opravdano.
Fluidi krv i limfa su informatička struktura kojim se JA perspektivno ostvarujem, jednostavno prirodnom percepcijom ili pasivnom mentalnom psihom.
Kada je revolucija znanja moguća?
Materijalna kreacija je savršenstvo života, ali ujedno surova realnost, ako želiš prihvatiti objektivno umjesto relativnosti.
Logično je svaka stvarnost, ali je samo stvarno ono što doživiš u percepciji.
Slobodno mišljenje nije iskustvo znanja, jer tako radiš cijeli život i dalje ne razumiješ jasno.
Ako je jedno logično potrebno za stvarno usklađenje, potrudi se da sebe ne dijeliš mentalnom psihom.
Znači revolucija znanja slijedi od 2.034 godine, jer će tada prostor ponuditi posebne utjecaje važnih zvijezda (Vege i Polarisa), čija će aktivnost potpuno blokirati dominantan Mjesec 2.104 godine.
Drugim riječima muškarci neće mjesečariti mudima, niti će žene glumiti žrtvu.
Rađanje djece će biti mnogo razumnije, logičnije i samo ako stvarno postoji ljubav.
Danas se djeca rađaju zbog seksualnog uživanja, što nije logično, više je perverzno ponašanje seksualnog i drugog nasilja većine kulturnih i normalnih bez razuma, jer se skrivaju iza fatamorgane pameti i svijesti.

- 12:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PERCEPCIJA

PERCEPCIJA
Prirodnom percepcijom jednostavno u svakom trenutku logično stvarno razumiješ.
Razumnoj osobi nije potrebna kulturna pamet i društvena svijest, jer su to manipulacije.
Razumna osoba ne misli nego analizira već poznato iz iskustva.
Razumnom ne trebaju knjige, teoretske pretpostavke niti definicije, jer svaki trenutak ima logično stvaran doživljaj života.
Razuman ne vjeruje, nije sujetan, nije tašt, nije moralan ni kulturan.
Razuman oslobađa svaku emociju u trenutku percepcije.
Znači sve što je pogledom oslobođeno je uvidom i tu nema vremena za uživanje.
Percepcija je aktivna sveprisutnost i budnost svih stanica.
Svatko u spavanju i snu može ugodno razmišljati, ako nema punjenje koje smeta jer usporava krv i limfu.
Razumnom nije bitan Aristotel, Diogen, Frojd, Ajnštajn, starogrčki, latinski, jer sve zna logičnom percepcijom.
Razuman zna gdje se formiraju sva slova po vertikali živog organizma tijela i čemu služe u prostoru. Ujedno zna svrhu deset brojeva po horizontali vremena.
Razuman zna da je sunce potpuno od vodika stvarno izvor svega.
Zemlja je izobilje svih elemenata zbog položaja.
Mjesec je zagonetna iluminacija zračenja sunca, pogodan za manipulacije. Zašto nije moguć let na Mjesec? Zemlja je izuzetak u sunčanom sistemu. Svi drugi planeti su modificirani od čiste svijetlosti izvornog sunca. Mjesec od helija, Mars od kisika ili Venera od dušika, nisu pogodna mjesta za spuštanje svemirske letilice.
Kozmička istraživanja su rupa bez dna za trošenje milijardi dolara i znanstvenici uvijek kažu da su na korak od senzacije, a u stvari sve su to glupe teoretske pretpostavke.
Ni jedan znanstvenik nema iskustvo prirodnom percepcijom, koja logično stvarno koristi inteligenciju.
Sve što znanstvenici godinama istražuju i nemaju odgovor, beba po rođenju to zna, samo nema kome reći, jer je običnim ljudima samo stalo do uživanja, a ne do znanja.

Znanost osporava pijenje destilirane vode i hranu isključivo od sokova svježeg voća i povrća, zato jer nitko ne želi to iskustvo.

Upravo želim ukazati na mnoge manipulacije teoretskih pretpostavki, jer je sve logično stvarno i jasno u slobodnom znanju, samo ako sebe dovedeš u libelu kada je percepcija nultom točkom moguća.
Sada me nitko u tome ne želi pratiti, obično mi kažu daleko sam otišao. Pitam se što je daleko u materiji ako je jedno?
Još ne mogu pronaći novinara da iznesem moja iskustva iz jasne percepcije.
Napominjem život je sloboda i zato pravo znanje ne možeš skrivati od drugih. Drugim riječima ako danas pojedem nešto što će pokvariti red u mom organizmu, gubim moć percepcije.
Upravo većina ljudi ne voli surovu fizičku logiku, jer se tada stvarnim ne može uživati.
Većina ljudi uživa u mrtvoj hrani, oni znaju da je sve kuhano i konzervirano mrtvo, ali svejedno njima godi okus i to im je dovoljno za nastavak pasivnog mentalnog gubljenja vremena i starenja kad vrijeme nije.
U percepciji ne postoji metafizika psihologijom, jer je materija jedno fizičko svojstvo u svakom stanju.
Ako netko razumije o čemu pišem, neka mi se javi.
Ponavljam život i znanje nisu privilegija onih s diplomom, nego logično stvarno percepcijom u doživljaju.
Tko želi neka voli ili obrnuto.

- 11:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUBAV

LJUBAV
Osjetila imaju aktivan odnos s prirodom, no sve stanice žele informacije.
Nesebičnom ljubavnom inspiracijom postižeš razum, percepciju i logično stvarno znaš, zato se u trenutku možeš radovati do suza.
Zbog ljubavi je radost i kada sve voliš bez razloga da li je čisto, jednostavno se možeš izraziti, jer u sebi ne zadržavaš informacije slova i brojeva za pasivno mentalno mišljenje želja.
Oslobađanjem simboli pomažu da logično stvarno znaš sve, jer u vremenu i prostoru pronalaze svaki odgovor.
Zadržavanjem simbola u sebi imaš zbrku jer tada se pasivno bave mentalnom psihom duše.
Ljubav ne služi uživanju, nego ti služiš radosti jer se to isplati.
Većina vjeruje da se ljubav daje i prima, no to stvarno nije moguće, zato što samo ti ostvaruješ doživljaj u sebi, a ne preko druge osobe.
Recimo zbog iste stvari jedna osoba se raduje, a druga je tužna, znači u pitanju se želje koje stvaraju sebičnost prema inspiraciji.
Ajd raduj se bez razloga, to je fora.

- 10:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIČNO

LOGIČNO
Stvarnost je potpuno logična, no bez doživljaja iskustva za tebe nije stvarno znanje.
Dovoljan je trenutak iskustva usklađenja s točkom vlastite libele, jer perspektivna prisutnost znači prirodnu percepciju i znaš sve.
Ako o nečemu trebaš dublje promisliti, to nije mentalni napor.
Važno je zadržati pažnju (JA) iznutra u svakoj točki fluida krvi i limfe, jer oni jedino obilaze svaku stanicu.
JA koristim linearno vrijeme i usklađujem se gravitacijom tijela po vertikalnoj osi prema suncu.
Ako napustim inspiraciju i želim nešto afirmirati, za mene stvarno nije logično, dok se ponovo ne vratim unutra.
Volja je mjerilo sklada i kada sam potpuno prisutan moguće su suze radosti i to je konačno ljubav kojoj ne treba materijalna ovisnost sa strane, jer je postignuta potpuna ovisnost od slobode.

- 10:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 01.08.2014.

JA I ŽIVOT

JA I ŽIVOT

JA sam čovjek s pasivnom mentalnom dušom u stvarno živom organizmu tijela.
Zbog duše tijelo je za mene žrtva, zato život volim samo zbog uživanja.
Sve logično meni stvarno nije zanimljivo, jer je jednostavno.
Fora su mi želje za afirmacijom u društvu, zato sam pametan, kulturan i normalan koliko je potrebno da zadržim posao i plaću.
Zbog zahtjevne duše imam problem s inspiracijom, zato često ne razumijem obične stvari.
Život je duša materije i da toga nije, inteligencija stvarno ne bi imala logičnu pojavu.
Život je univerzalan, JA sam individualan i razlikujemo se po redu, čistoći i pravdi.
Zbog jedne materije od koje je bezuvjetno ovisan, život ne može uživati.
JA uživam zato što mislim da individualno postoji više materija i biram.
Bježim od logike, jer zbog nje stvarno znam da je sve materijalno jedno fizičko svojstvo u svakom stanju čistoće.
Zapravo JA uvijek negiram logiku zbog uživanja.
Svjestan sam potrebe da dovedem duh u nirvanu, jer tada lako mogu napustiti tijelo.
Upravo činim sve protiv logike.
Malo me sve to boli, ali uvijek postoje sredstva za smirenje.

- 16:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.