ponedjeljak, 25.08.2014.

TEORIJA

TEORIJA
Dođe ti da izletiš iz kože koliko se javnost primitivno manipulira teoretskim pretpostavkama, bez jedne jasne definicije o životu materije.
Upravo se djeca osjećaju jadno s primitivnim roditeljima i kada pođu u školu, jer i samo logično mnogo toga razumiju jasno.
Primitivizam dolazi od loših navika ljudi raznog podneblja, tradicija i kultura.
Sistem vrijednosti je novac a ne prirodni sjaj, zato većini nije bitna čista krvna slika, važno je da mogu platiti sve čime se uživa. Naravno tu spada skupa mrtva hrana i najskuplje droge.
Sve čega je logično u izobilju, posebno mladima danas nije zanimljivo, upravo zbog krivog odgoja, jer su stvorili pogrešnu ovisnost od materije.
Svi smo ovisni od svijetlosti, znači od sjaja čiste materije, ali uz električnu struju nikome nije stalo da sjaj održava stvarno iznutra kroz čistu krvnu sliku.
Crnjak teorije su metafizika i psihologija, koje nisu logično niti stvarno u materiji, nego filozofija bez kraja i jasnih definicija najobičnijih pojava.
Sve to i dalje je održivo ali ne za dugo, jer su svi premoreni od manipulacije na koju su sami pristali prihvaćanjem kulture, pameti, svijesti, društva, crkve i novca, umjesto logičnog u razumu slobodnim znanjem.

- 03:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.