četvrtak, 21.08.2014.

NULTA TOČKA

NULTA TOČKA
Prirodno znaš kada si više puta ponovio opažanje logične prirode i to razumiješ jasno kroz potrebe organizma tijela.
Znanje trebaš izraziti, ali kad govoriš jezikom i otvaraš usta, zapravo su to tvoje želje. Svako slovo po vertikali kroz organizam nešto želi u vremenu horizontalno od A = aktivnost na početku, do Ž = život. Znanje je stvarno izraz razuma vibriranja govorom glasnica bez otvaranja usta, samo jasno za sebe. Tako je svatko sam sebi jasan ili nije. Svatko za sebe ima razum inspiracijom strujanja gena u krvi i jasnoća ovisi od same čistoće. Jasno je svih 24 logičnih slika u trenutku percepcije uvidom iz nulte točke promatranja.
Bogatstvo znanjem nije govor, nego brojevima kojim se određuje čistoća perspektivom promatranja po vertikali od 1 do 9, pri čemu je 1 + 0 jedno novo iskustvo za bogatstvo znanje logičnih potreba, jer od razuma ovise želje i volja.
Logično iz prirode u slikama opažanja, jasno je organizmu tijela u trenutku nulte točke, a to je prirodna percepcija od strujanja krvi i slika koje prenose geni do stanica i oslobađaju se intelektom, da bi se zatvorio krug od 24 slika svakog trenutka.
Svaka pojava u prirodi ima svoju nultu točku za usklađenje vremena s gravitacijom.
Destilirana voda je savršena i njena je nulta točka stvarno. Zato destilirana voda ne stari, može biti živa i mrtva, u ovisnosti od miješanja s drugim tvarima.
Za tijelo od krvi i mesa, nulta točka je tek na 36,5ÚC, jer sustav ima potrebu grijanja zbog aktivnosti.

- 06:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.