subota, 16.08.2014.

LJUBAV

LJUBAV
Predstavlja direktnu vezu sa sobom (materijom tijela), kao sjaj na vodi od sunca.
Bezuvjetna ljubav je sunce samo u izvoru i daje se svakoj ideji da započne sebe u individualnom vremenu.
Znači ljubav je individualno i samo se odnosi na inspiraciju tijela.
Volja je ljubav koja traje.
Želje su negativne u odnosu na ljubav,
Samo jedna jaka želja daje eliksir slatke vodice, kad razumiješ da ne trebaš progutati ili posjedovati sve stvoreno, nego samo sjaj.
U ljubavi se zaustavlja vrijeme starenja, tako što sjaj vraćaš preko dana i noći, preko pinealne žlijezde, preko prostora direktno suncu.
Od afirmacije pogleda, inspiracijom percepcije, tijelo u trenutku stvori vodu umjesto suza radosti i taj eliksir je dovoljan za nastavak života u ljubavi, kao dokaz što znaš i razumiješ da nije potrebno gutati nešto drugo, niti prazniti tijelo primitivnim orgazmom, koji prirodno služi za reprodukciju.
Ljubav je fizička realnost i odgovornost za red čistom krvnom slikom.
Ljubav nije sažaljenje iz osjećanja, nego jasan razum u logičnom znanju.
Fora je kad si jedan, dva, tri dana bez hrane, da doživiš inspiraciju praznim tijelom i eliksir ljubavi, jer kada si stalno pun hranom, od kiselina i zadaha u ustima nemaš eliksir ili je nedovoljan pa su ti usta slinava ili suha.
Poslovica kaže od viška glava ne boli, ali to vrijedi za stvari. Međutim kada je u pitanju živa materija tijelo, jedino red i čistoća pravilno održavaju ritam srca od karaktera čiste krvne slike, što znači svaki višak u organizmu smeta.
U organizmu ne smeta 1 % punjenja od udaha zraka, čaše – dvije destilirane vode, jedne čaše soka od svježeg voća ili povrća. Naravno ne mora to biti idealno kao infuzija, ali što više vodiš računa u pripremi, to na kraju nemaš negativne posljedice.

- 02:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.