petak, 15.08.2014.

INTELIGENCIJA

INTELIGENCIJA
Predstavlja stvarno slobodne informacije univerzalnog prostora materije, zato ako nisi prisutan na izvoru, a to je materija tijela, nemaš jasnoću razuma, nego samo slobodno misliš temeljem slika koje opažaš.
Tijelo se individualno ponaša i trebaš uskladiti gravitaciju i vrtnju gena u krvi sa prirodom u kojoj se također svaka pojava individualno ponaša.
Svejedno logično, razum i stvarno prirodno postižu sklad samo kad želiš nultu točku libele, a to je samo jasan doživljaj kome se predaješ.
Za jasnoću je potrebno voditi računa o terminologiji, o svakoj riječi u nizu, jer ako nije stvarno jasno, ne može biti ni logično razumljivo.
Riječi su posebna priča i one nisu slučajno, nego govoriš ono što želiš, ali iskrivljeno, jer s mnogih želja sramiš.
Osoba sa čistom krvnom slikom jasno pravi razliku kada drugi laže. Djeca su čista i točno znaju kada ih roditelji i odrasli lažu, no zbog taštine šute, ali reagiraju tjeskobom osjećanja emocija i bijesa iznutra, što nije dobro za njihovo zdravlje, jer se tako stvaraju loše navike. Vremenom djeca oponašaju nerazumne roditelje i tako se lanac neznanja nastavlja.
Nerazumni su nastavnici u školi, političari, liječnici, znanstvenici, a ipak se svi skrivaju iza kulture pametnog čovjeka, što odavno nema smisla niti svrhu u životu.
Bez stvarnog ni stvarnost prirode nije moguća. Bez inteligencije nije moguća logika fizičkih svojstava materije, ali se zato manipulira metafizikom u psihologiji, bez jasnoće, bez potpunih definicija, sve se svodi na teoretske pretpostavke, kao da ništa stvarno nije.
Univerzalno materija je apsolutna stvarno i toliko relativna u stvarnosti, jer je sve kao u ogledalu, kao dan i noć.
Perspektiva slobodnog mišljenja i percepcija jasnoće nisu logično znanje bez usklađenja u nultoj točki, stvarnim doživljajem.

- 04:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.