petak, 15.08.2014.

SLOBODA

SLOBODA
Sloboda je kad ne misliš da si ti od posebne materije u odnosu na sve drugo u životu, jer se zbog toga ponašaš sebično, sa željama oduševljenja, uživanja, punjenja tijela preko stvarnih potreba, posjedovanje bilo čega što nisu stanice tijela.
U materiji cijeli svijet ovisi od izvorne točke univerzuma, ali jednako tako izvor čistoće ne može bez svega stvorenog, jer je jedno materijalno fizičko svojstvo.
Bezuvjetna predaja materiji tijela ili potpuna ovisnost od sebe u svakom trenutku, jer tada logično postaje stvarno jasno zbog inteligencije točke.
Najveći problem u znanju ljudima čine manipulacije, teoretske pretpostavke, vjera, moral, sujeta, taština, loše navike ovisnosti od viška. Kulturom se čovjek pravi pametnim i svjesnim, no to nema veze s materijom njegovog tijela, sa zdravljem i karakterom njegovog ponašanja. Ne može administracija propisati kakvu će krvnu sliku imati svaki pojedinac u društvu.
Život je prioritet po ljudskim i univerzalnim vrijednostima, zato po pitanju logične slobode znanja i inteligencije, ne treba biti nešto za umišljanje posebnih potreba.
Kada je ovisnost u pitanju, zbog jednog materijalnog svojstva, ona je stvarno potpuna, zato nema smisla ni svrhe misliti da je nešto posebno važno, jer je ipak sve jedan prostor. U prostoru vrijeme samo pripada individualnim pojavama, jer ništa nije rođeno u istom trenutku.
Od rođenja i odrastanja u djetinjstvu, bitno je slijediti obrazac potpune materijalne ovisnosti kao u trudnoći. Biranje sadržaja odnosi se samo na stvarno potrebne sadržaje organizmu, zbog čiste krvne slike, zdravlja i vitalnosti.
Logično i stvarno za tebe ništa neće biti ako misliš i ne pratiš red kojim se odvija sloboda ovisnosti u materiji kao vječni život ponavljanja.
Ako odgovore tražiš u vjeri, duhu, knjigama, a materija je jedno stvarno, znači baviš se mentalnom psihom i tako pasivno stariš jer ne pratiš vrijeme.

Materija, prostor, vrijeme nisu bog niti duh,. Razum nije svijest niti pamet.
Sjaj je logična čistoća, a inteligencija je apsolutno jasna točka.
Logično = materijalno fizičko svojstvo, zato prirodno opažanjem to znaš.
Stvarno = apsolutno slobodna ovisnost od života, ponavljanjem materije. Znači stvarno je bezuvjetno i samim tim volja, ljubav i prave vrijednosti kao što je sjaj iskre.
Intima = prihvaćanje sebe da ne dođe do mentalne sebičnosti i prihvaćanje svega, logično u priči.
Odbijanje slobode zbog uživanja ne služi zdravlju i vitalnosti.

- 04:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.