srijeda, 13.08.2014.

SLOBODA

SLOBODA
Samo u potpunoj ovisnosti od materije sebe, logično i jasno znaš da su dan i noć jedno, da je stvarno i slika u ogledalu jedno, da je pogled uvidom jedno stvarno slobodno ponavljanje života kroz vječnost, inteligentno trenutkom točke.
Logično su sve slike opažanja, a stvarno je jedan doživljaj od svih slika, a njih je 24 u trenutku, zbog sklada vrtnje i gravitacije, dana i noći.
Sve je jedno fizičko svojstvo materije i ako ti biraš nešto drugo, znam nemaš čistu krvnu sliku, ne možeš prtiti logiku, pasivan si i umjesto volje ti nešto posebno želiš, ali ni sam sebi nisi jasan, jer je to već stanje mentalne psihe.
Nije moguće definirati stvarno pretpostavkom metafizike u psihologiji, jer nema logike, smisao niti svrhu, ne može se uskladiti u nultoj točki.
Nije moguće da pametan i svjestan razumije stvarno.
Nije moguće povezati vjeru i krvnu sliku.
Nije moguće uživanje u životu materije, jer je uvijek jedno, jasno kao iskra, ne duže od najkraćeg trenutka u najmanjoj točki.
Slobodno mišljenje nije slobodna volja, jer se od njega ne možeš stvarno radovati.
Slobodnim mišljenjem sam sebi stvaraš zbrku, jer ga ne koristiš za analizu poznatih činjenica, nego kako ćeš ugrabiti nešto više od života.
Recimo ako ti zlatna ribica ispuni sve želje, što bi ti poslije toga?
Znači život se tako ne može promatrati, nego samo percepcijom nulte točke libele stvarne pojave kojoj određujemo gdje se nalazi u odnosu na izvor, jer tako znaš koliko se još dugo može održati u vremenu.
Upravo zato čistom krvnom slikom, zdravljem i vitalnošću nisi prolazan iako si od krvi i mesa, jer ne stariš od punjenja u sebi.
Destilirana voda je vječno živa, zato ako je piješ imaš čistu krvnu sliku i logično znaš sve u životu jer koristiš inteligenciju. Zato nisi ovisan od slobodnog mišljenja, intuicije, pamćenja, mašte, sujete, vjere ili bilo čega drugog, jer si shvatio da je sloboda samo potpuna predaja materiji tijela kroz prirodnu sveprisutnost u stanicama preko krvi i limfe, jer meso, kosti i organi ne mogu šetati tijelom.

- 11:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.