subota, 09.08.2014.

SOL I KLOR

SOL I KLOR
Potpuno je neznanje što se u prehrani koristi kuhinjska sol i klor u vodi.
Živom organizmu tijela trebaju svi elementi iz prirode, ali u čistom obliku tragova u otopini struktura iona.
Klorofil u povrću sadrži prirodnog natrija u izobilju i on treba tiroidnim žlijezdama da mogu obavljati funkciju čišćenja krvi jodom.
Kristali kuhinjske soli i klor u vodi za piće iz gradskog vodovoda, izvora ili kupljene vode, varaju osjetila posebno miris i oku, zbog čega gutaš hranu i često u tome uživaš.
Probaj progutati nesoljeno meso mljeveno mikserom u sok i to nije moguće progutati.
Znači ti ne vodiš brigu o logičnoj i stvarnoj potrebi čiste krvne slike i imuniteta, nego je tebi važno uživanje u okusu.
Upotreba kuhinjske soli, klora i joda je idiotsko ponašanje, jer organizmu tijela stvarno samo treba zrak, destilirana voda i živa hrana, najbolje u sokovima od svježeg voća i povrća.
Krvi u tijelu nije potrebna bolja kulinarska vještina i okus jela, nego živi ioni elemenata, zbog aktivnosti gena, limfe, razuma i života općenito.
Krv i limfa u organizmu ne služe da bi ti uživao jer si ograničen u znanju.
Zapravo radi kako želiš, jer svatko ima slobodnu volju jednom u životu, jer ništa u materiji nije dva puta.
Infuzija se vrši destiliranom vodom i glukozom, a ne kuhinjskom soli i klorom.
Prije ili kasnije svatko će imati mentalnih problema i duševnih boli, jer ako pretjeruješ u uživanju mrtvom hranom, boli kao neuroze često prelaze u psihozu, ludilo, aroganciju i smrt.

- 05:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.