četvrtak, 31.07.2014.

SAVRŠENSTVO

SAVRŠENSTVO
Čovjek nije savršeno biće, no bez logično stvarnog u izvoru, ne bi ni njega bilo u životu.
Materija svijeta je jedno i svakako savršena kreacija.
Drugo je pitanje individualnih pojava koje se bore za opstanak.
Upravo odrastao čovjek treba znati što je stvarno u stvarnosti prirode, kao kad stane pred ogledalom i promatra svoju sliku.
Živo ogledanje iznutra je je cjelovit doživljaj brzinom svijetlosti, iako je tijelo od krvi i mesa.
Zašto brzina svijetlosti?
Zato što oči postižu informatičku brzinu promatranja sjaja u prirodi, zvijezda, mjeseca, sunca, munja i svega drugog. Ostala osjetila su sporija zbog prijenosa informacija.
Oči su kao staklo na prozoru i danju jasno vidiš logički stvarno.
Kako su slike jasne u tijelu od krvi i mesa?
Tako što je tijelo bez ostatka sastavni dio cjeline svijeta, vremenom u prostoru materije.
Što je bitno za savršenstvo?
Samo red po kome se odvija pravedno pročišćenje, jednostavno preko neutralne čiste svijetlosti, kada individualno od sebe postane samo vakuum prostora.
Ništa ne može biti van prostora, a kako je sve jedno materija, ništa nije duh, niti može biti bez fizičke strukture.
Upravo je vakuum prostora savršena fizička struktura, ako logično znaš analizirati oslobađanje prostora od svega. Zato vakuum bez pojave djeluje stvarno inteligentnom moći. Zapravo vakuum koristi sve pojave, računajući od čiste svijetlosti, preko vremenskih pojava.
Bez mnogo priče, prirodni sjaj je dovoljno savršenstvo u odnosu na čistu svijetlost.
Pijenjem destilirane vode svatko može dovesti krvnu sliku do sjaja enzima i hormona u limfi. U pitanju je prirodno zdravlje i vitalnost osobe sa optimalnim brojem stanica.
Savršenstvo se lako postiže neutralnom destiliranom vodom, jer je savršene čistoće i potpuno ovisna od svake materijalne kvalitete. Vodik je element prostora i kisik element vremena. Svi drugi elementi u prirodi se oblikuju i razgrađuju vremenski u prostoru.
Živi organizam tijelom sebe održava usklađenim redom organa i njihovih funkcija, ali se ipak radi o strukturama fluida krvi, limfe, mekih i tvrdih tkiva. Znači samo je u pitanju fizička biokemija.
Savršen si ako uskladiš jednostavne ljudske vrijednosti sa logično stvarnim po vertikali vrtnje gravitacijom.
Veliko je pitanje da li stalno možeš održati volju?
Ako znaš red i lako ostvaruješ mir, stvarno ne moraš biti savršen, niti je to svrha.
Ali ako ostvaruješ razum ljubavne inspiracije i temeljem toga se raduješ do suza, bez razloga da li je oko tebe sve u redu ili nije, potvrđuješ sjaj iznutra, zadovoljan si, znaš sve, ostvaren tijelom, ne želiš primitivne ovisnosti, jer se predaješ potpunoj ovisnosti od slobode prostora.
Sve ovo što pišem istražujem na sebi.
Svatko može biti u nultoj točki vlastite libele.
Kako?
Tako što uskladiš fizičku snagu i silu bio energije sa inteligencijom vakuuma u pinealnoj žlijezdi hipofize mozga. To je ljudska libela i dokaz povezanosti sa stvarno inteligentnim prostorom.
Tko je za ovo posebno zainteresiran, može mi se javiti da mu pokažem kako se koristi živi pješčani sat kao obična libela.
Sve što pišem mogu potvrditi svakome otkrivanjem neke tajne koju zna samo ta osoba i nitko više.
Svaku tajnu zna inteligentan prostor, jer se od točke univerzuma ništa sakriti ne može.
Da budem jasniji dok ovo čitaš, trebaš sebe dovesti do radosti i suza u svakom trenutku, bez obzira kakvog si raspoloženja i gdje se nalaziš. Samo tako možeš potvrditi vlastitu jednostavnost najbližu savršenstvu.
Suze radosti su 100 % destilirana voda i dokaz zdravog organizma tijela, s prirodnim karakterom ponašanja. Temeljem toga vitalan si, ne misliš želje, imaš volju, znaš svoje potrebe i drugima nesebično pomažeš.
Općenito u materiji ne postoji problem.
Biljke su ugrožene zbog opstanka fotosintezom. Životinje su instinktom također ugrožene i ovisne od mnogih stvari u prirodi.
Čovjek ne mora biti ovisan ni od čega i logično stvarno može ostvariti potpunu slobodu, jednostavno preko čiste krvne slike. Od zdravih roditelja beba po rođenju potvrđuje potpunu ovisnost od slobode, no samo do prekida pupčane vrpce. Poslije toga mila beba se navikava na ovisnost od prirode, gubi slobodu i postaje mentalno ovisna duša, koja ima jedinu ulogu da joj kad-tad zaustavi otkucaje tijela i usmrti ga, jer tako nalaže evolucija materije.
Ti ne moraš biti žrtva vlastite duše, jer uz čistu krvnu sliku nemaš nikakva osjećanja energije, nego doživljaj inteligencije kao u naslovu ove priče.
Ne moraš biti ovisan od prolaznosti u vremenu, jer ako logično i stvarno znaš posvetiti se trenutku, za tebe vrijeme miruje.
Navikavam se na potpunu ovisnost od destilirane vode.
Fali mi još nekoliko godina da iz organizma nestanu višak stanica. Posebno je problematična koža kao najveći organ tijela. No destilirana voda i taj problem rješava. Kako je koža stvarana od slojeva, tako će je destilirana voda razgraditi.
Ti ćeš pomisliti kako je nemoguće da odrasla osoba dovede sebe do čistoće bebe i da ima tako prozirnu kožu.
Zapravo to radim i poboljšanje pratim svaki dan.
Potpuno je prirodno i jednostavno izvodljivo, da svatko ima tijelo kao zdrav 24 godišnjak, jer tada počinje starost.
Nisam idealista niti čistunac, ali ću bez napora dovesti izgled kao što sam bio s 35 godina ili 33 kako se mnogi znaju šaliti, a to nije slučajno. Taj prvi broj već imam u želji, samo ga još trebam potpuno potvrditi voljom kroz 24 sata, jer logički stvarno nikada ne prestaje.
Zašto u svijetu nema majstora s pravim znanjem?
Zato što nitko ne želi sebe dovesti do veličine mjehura libele. Skoro svatko puni tijelo više od stvarnih potreba, a one su zaista minimalne, ne veće od disanja zraka, pijenja destilirane vode i sokova od svježeg voća i povrća. Time se organizam tijela zadovoljava sa svim elementima + čista svijetlost sunca + stvarno inteligentan prostor i to je stanje najbliže nultoj točki, neovisno stanje od biološkog sata prolaznosti u vremenu.
Sloboda je postignuta kada potpuno uskladiš gravitaciju tijela (to je optimalan broj stanica), sa vertikalnom osi prema izvornom suncu, jer je u centru svijeta i izvor je savršenstva, zbog strukture od čistog vodika.
Na drugim mjestima u prostoru čist vodik nije održiv i zato vibriranjem izazove neku pojavu.
Ako trebaš išta znati o materiji, analiziraj hidro + gen + um i tada će ti biti jasno da je stvarno samo vakuum čiste svijetlosti od vodika u prostoru, a sve drugo je modificirana stvarnost.
Krv jednostavno struji u zatvorenom sustavu tijela, zbog levitacije vodika u obliku helija gena, vertikalno do vakuuma u pinealnoj žlijezdi. Zbog strujanja krvi razumiješ i znaš logički stvarno i sve je tebi jasno kao iskra ili slika u ogledalu.
Jednostavnost svega je fokusirana misao u slobodnom intelektu, a to je stanje kada ništa ne pamtiš.
Pitam te da li pristaješ u trenutku osloboditi svaku informaciju koju znaš?
Ako to možeš napraviti, slijedi radost do suza kao u ovoj priči.
Nitko ne pristaje ostati „bez ičega“, jer nitko ne razumije materijalnu kreaciju kao jedno.
Još je veliki problem definicije postojanja teoretskim pretpostavkama, vjerskim i duhovnim učenjima, preko manipulativne metafizike mentalno pasivnom psihologijom.
Svašta sam pisao, a ti se snalazi, jasno je samo čisto između redova slova i brojeva.
Nemoj me hvatati za riječ i uspoređivati s teorijom, jer logički stvarno je samo doživljaj kome ne treba diskusija.

- 04:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.